עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Lirans,

שלום גיליתי היום שכל הפורטים במחשב חסומים. סגרתי את כל תוכנות ההגנה/פיירוולים שמותקנים, ביטלתי את הפיירוול של הוינדוס (וינדוס 7) והתחברתי עם חייגן. בבדיקת פורטים כל פורט שאני מנסה חסום. התחברתי עם חייגן ממחשב אחר ובדקתי פורטים מאותו אתר ושם הכל פתוח. ניסתי כבר לבצע ipconfig /renew תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, בדירה בה אני גר יש לנו טריפל של סלקום. תשתית של בזק. בסלון מותקן מכשיר ממנו מקבלים אינטרנט אלחוטי ומאותו מכשיר ישנן יציאות לקו אינטרנט חוטי שאחת מחוברת למחשב ואחת מחוברת ישירות לטלוויזיה. המכשיר הזה נקרא נתב, נכון? אני קצת מתבלבל במושגים. בכל מקרה, הwifi מכסה את הסלון ומה שסמוך אליו, אך, לא את חדר השינה אצלי. בחדר השינה ישנה יציאה של טלפון קווי מהקיר שאינה בשימוש כלשהו כרגע. האם הנקודה הזו יכולה לאפשר לי חיבור של מכשיר כלשהו שיגביר את הטווח של הקליטה או לחילופין תאפשר חיבור קווי לאינטרנט בחדר בדרך כלשהי? לא מבין בכלל בעניין הרשתות לכן אשמח אם תסבירו לי מה עליי לעשות. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. ממש לא ברור לי התעריפים של ADSL אני הולך על חבילה בסיסית זה יעלה לי 99 שקל או 120 שקל?? מה הקטע של המודם הזה?? בקשר לכרטיס רשת - של LG עולה 70 שקל, כדי?? יש משהו יותר מומלץ? ובקשר להתקנה - יש לי ISDN כמה תעלה לי ההתקנה?? (199שקל?) אני יודע הרבה שאלות :smoke: תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Yoav,

יש לי בבית רשת hPNA (מוכר גם כ-WoWNET, רשת על גבי חוטי הטלפון), עם רוטר-מודם 2WIRE 1100 (שחכתי את שם הסדרה, בכל מקרה, מודם רוטרPNA חוטי בלבד הכי בסיסי שיש). יש לנו קצת בעיות איתו, בעיקר ניתוקים של המחשבים שלא מחוברים לרוטר, אבל מצד שני אנחנו תקועים עם זה בגלל הממ"ד ובגלל שאין לנו תשתית מובנית לרשת חוטית, וההשקעה בלפתוח חצי בית בשביל להעביר כבל פשוט לא כדאית. בכל מקרה, יש לנו שכן שאנחנו יודעים בוודאות שיש לו רשת אלחוטית 802.11g שעובדת למרות שאחד המחשבים בממ"ד. אבא שלי היה בחו"ל וקנה די בזול רוטר שבא עם שני מקלטים, של TrendNet אאל"ט (אני חושב שכל הסיפור עלה לו סביבות ה--200 שקל, אפילו פחות). הבעיה היחידה שלנו שתוקעת מבחינתנו את כל העסק היא הרוטר-מודם - אין לנו מודם "רגיל" כ…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. קניתי ראוטר של EDIMAX בתקן 802.11G. במדריך רשום שההגדרות תואמות לכל המודמים חוץ מהמודם שברשותי Alcatel speed touch home (השחור עם ה5 נוריות). אך גם רשום במדריך לפנות ל"אתר שלנו לקבלת תמיכה והורדת המדריך המתאים". לא הבנתי כל כך לאיזה אתר הם מתכוונים, אז אני שואל פה, איך אני בכל זאת יכול לגרום למודם הזה לעבוד עם הראוטר שקניתי, מאחר ולא בא לי לשלם 400 שקל על מודם חדש. (אגב, המודם החדש של בזק כולל נתב?) ועוד שאלה, למיטב הבנתי בPS3 שלי יש כרטיס אלחוטי מובנה. אך לא קיבלתי שום אנטנה שאוכל לחבר אליו. האם אפשר לרכוש אנטנה כזאת בנפרד? או שאצטרך לקנות כרטיס רשת אלחוטי רק בשביל האנטנה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by idoaa,

שלום לכולם התקנתי לצורך בדיקות את server datacenter 2012, שאני בוחר ב TOOLS, את הכלי של AD לניהול משתמשים ומחשבים, אני מקבל הודעת שגיאה, ושאני צריך להתחבר כמשתמש עם הרשאות של ADMINISTRATOR המאפשר לי לנהל את הכלי הזה. העניין הוא שאני מחובר כ ADMINISTRATOR, כיצד ניתן לפתור בעיה זאת? תודה.

7. אנחנו מחוברים בבית 4 מחשבים ל Switch fast Ethernet של Edimax ולראוטר Aztech DSL-600E וכבר תקופה ארוכה שהאינטרנט נופל ללא הודעה מוקדמת (זה התחיל כשהיינו עם 012 ועברנו לבזק וזה עדיין ממשיך). חשוב להדגיש שהראוטר נשאר מחובר ז"א שכל הנוריות דולקות בצורה תקינה . אבל בכל המחשבים אין אינטרנט, כמו כן כאשר נכנסים לראטור ( 10.0.0.138 ) לרוב הוא מראה שהוא מחובר בצורה תקינה אבל עדיין אין לאף מחשב אינטרנט. האם יתכן שמדובר בעומס (4 מחשבים עם שיתוף קבצים ו\או רפידשר) ? כמו כן חשבתי אולי מדובר בבעיה ב dns משום שזה כאילו שהוא לא מוצא את האתרים , מה דעתכם ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by urich,

לפני כשעה התקנתי את המודם usb לאחר טיפה קשיים פרטיים אבל היתרשמתי לטובה מהמודם הקטן והמכוער למדי לדעתי הוא פועל 10 והמהירות טובה אם יש עוד שאלות על המודם אשמח לענות

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי 3 מפלסים בבית, בקומה העליונה ביותר נמצא הראוטר והמודם, והקליטה באזור של הקומה הזאת מעולה בסלון ומטבח הקליטה לא טובה בכלל בקומה למטה מרתף נמצא ראוטר שמשמש כנקודת ממסר, במרתף יש קליטה מעולה עכשיו אני לא יודע מה כדי לעשות בשביל שבסלון תיהיה קליטה טובה גם מה עדיף נקודת מסר או מגביר טווח אינטרנט שמתחבר ישרות לחשמל? תודה איתי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by shpectator,

שלום חברים! תחילה ברצוני לציין כי אני מהנדס מחשבים ומבין דבר מה הטכנולוגיות. נתקלתי במצב שכרגע אין לי הסבר אליו (חוץ מאולי כמה רעיונות איזוטריים שאולים לי בראש). החלפתי ספק אינטרנט מבזק בינלאומי ל012 (אורנג'... אל תשאלו למה) הענין הוא כזה:עם היוזר של בזק בינלאומי(עדיין ברשותי) אני מקבל בבדיקת מהירות את כל ה40 מגה, כאשר הבדיקה מתבצעת על לפטופ שמחובר בWIFI, כאשר יש עוד מספר מכשירים מחוברים קווית ובWIFI גם. ומהירות זו יציבה.באותה תצורה, עם יוזר של 012 אני מקבל רק 20 מגה (מקסימום שראיתי - 23). אבל מה! כאשר אני מחבר את הלפטופ קווית לראטור, מכבה את הWIFI ומנתק את כל שאר המכשירים אני כן מקבל את ה40 מגה דרך 012. ליוזר של בזק בינלאומי לא מפריע החיבור דרך WIFI ושאר המכשירים, ליוזר …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, לחבר שלי יש בעיה; הוא קנה מחשב חדש ועבר חדר לעליית הגג, בעלית הגג אין חיבר לקו טלפון, בעור בחדר של אחיו יש שם יש גם חיבור לאינטרנט. הוא מתכוון להעביר את קו הטלפון ללמעלה באותה הצורה שהוא העביר את החשמל, בעזרת כבל היוצא מחור בקיר של החדר של אחיו ועולה למעלה בעזרת צינור מגן לחדרו - עליית הגג. לאחר שיחה עם נציגי מספר ספקי אינטרנט הבנו שאינטרנט אלחוטי מתחיל מ1000 ועולה ללמעלה, יותר כסף בלא קצת ממה שהוא מוכן להשקיע. הגענו למסקנה שחוטי יהיה יותר משתלם, כאשר באותה צורה שהוא מעביר את קו הטלפון והחשמל יעבור גם כבל רשת(הבנתי שבגלל החשמל עלולות להווצר בעיות, הבנתי גם שצינור נפרד מרוחק מספר ס"מ יפתור בעיה זו, הלא כן?). יש לנו מספר שאלות: 1) חיבור רשת בעזרת מחשב אליו מחובר האינט…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שמעו אני יודע שאתם לא אוהבים דיונים על הנושא הזה אבל זה היה ממש מוזר, ממילא אני לא נותן לינקים או משהו הפעלתי מקודם את utorrent והכנסתי טורנט של witcher enhanced edition, ראיתי שאין DHT כי איזה אידיוט סימן את זה בתור פרייווט ועמדתי דקה דומיה הטורנט מתחיל, פתאום המהירות קופצת ל1.0MB לשנייה ואז לאט לאט יורדת ל700 לשנייה, ממש נבהלתי אמרתי מה זה יכול להיות ,אז אני מסתכל ברשימה של הpeers ומה אני רואה? bzq bla bla משהו ואז נגמר בstatic.bezeqint.net והוא נמצא בארצות הברית בקיצור מה הולך פה? אני זוכר שקראתי על זה פעם שקוראים לזה וובקאש או משהו כזה אבל זה בכלל בסדר שהם מחזיקים תוכן לא חוקי אצליהם?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by micoo,

שלום, יש לי ADSL 2.5 מגה. אני רוצה לקנות ראוטר (לא אלחוטי) שהוא גם מודם, מה מומלץ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by KEY-Tech,

שלום לכולם, כפי שהבנתם מהכותרת יש לי שתי רשתות במשרד, אחת המחוברת לאינטרנט ולקבוצת מחשבים והשניה שמחברת כמה מחשבים ללא גישה לאינטרנט. קניתי מחשב חדש וכעת אני רוצה לאפשר למחשב החדש לקבל גישה לשתי הרשתות. אני לא רוצה לגשר בין שתי הרשתות אלא פשוט שהמחשב יוכל לשתף קבצים עם שתי הרשתות. המחשב החדש מכיל 2 כרטיסי רשת (אחד מובנה והשני PCI) רשת אחת המוברת עם HUB והשניה מחוברת בתצורת Token Ring. מערכת ההפעלה על המחשב חדש הינה windows 2000. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. נראה בהחלט שאני הולך להישאר עם56קיא לשנים הבאות, ויש לי וינמודם, אז אני צריך מודם חומרה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם אני איש רשת זה זמן מה בארגון בינוני ואני אמור להעביר הרצאה קצרה לאנשים חיצוניים על מהי רשת ורשת ארגונית משהו פשוט ובפשטות(ראוטרים סווצים) אם אתם מכירים איזה לינק למצגת קיימת או משהו בסגנון בתודה מראש...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by leda,

שלום חברים. אז ככה היום התקנתי יוטורנט בגרסה הכי חדשה 3.1.2. קראתי שמומלץ להפעיל הצפנה ומצד שני מומלץ גם להפעיל רשת DHT האם מותר להפעיל שניהם ביחד? קראתי שיש סכנה שיעשו לי BAN במקרה כזה?! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Snir001,

שלום כולם! אני מנסה לפתוח שרת ftp ביתי על המחשב אצלי ומשום מה אני לא יכול להתחבר אליו ממחשבים אחרים. אני משתמש בתוכנה של filezilla. הגדרתי משתמשים והכל. פתחתי את פורט 21 בראוטר וניתבתי אותו אליי. אבל שאני מנסה לכתוב את האייפי הדינאמי שלי אני לא מצליח להתחבר אפילו מהמחשב שלי. אבל אם אני כותב את האיי פי שהראוטר נותן לי (הכתובת של הראוטר 192.168.1.1 ומה שהוא נותן לי 192.168.1.100) זה מצליח להתחבר אל רק מהמחשב שלי. ממחשבים אחרים על אותו ראוטר זה לא נותן. עזרההההה..... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ModChiP,

האם הוספת גיימר תשפר את הגלישה? על מה גיימר אמור להשפיע? הציעו לי חבילה של של מגה ב 30 שח וגיימר ב 11 שח לחודש האם שווה לי להוסיף את הגיימר? והאם חייב חייגן בשבילו? אני משתמש בראוטר איך מתבצעת הוספת החייגן כשיש לך ראוטר+מודם? DLINK 2650U

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by KoM,

יש לי וינדוס 2000 מערכת ראשית שהיא מפעילה שיתוף אינטרנט לשני מחשבים, עכשיו על המחשב יש גם וינדוס 98 SE, האם שיתווף האינטרנט שלו יתפוס גם לגבי המחשבים האחרים ? או שההגדרות שונות ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by assafshemesh,

שלום, לאחרונה קניתי כרטיס רשת אלחוטי TL-WN821N של חברת TP-LINK, הכרטיס נרכש דרך רשת חנויות KSP, עכשיו שאני מחבר את הכרטיס למחשב אני מקבל הרבה פחות רשתות זמינות לחיבור + העוצמה שהכרטיס קולט מכל רשת היא יותר נמוכה יותר. השוואה שאני עושה היא בלפטופ שלי, שלו יש כרטיס רשת אלחוטי מובנה שמובסס על צ'יפ של Broadcom דגם BCM4313, הכרטיס של TP-LINK מבוסס על צ'יפים של Atheros דגם AR9002U שזה בעצם שתי צ'יפים שונים AR9287+AR7010. http://www.broadcom.com/products/Wireless-LAN/802.11-Wireless-LAN-Solutions/BCM4313 http://www.qca.qualcomm.com/technology/technology.php?nav1=47&product=81 עכשיו המוכרים בחנות אמרו לי שזה הגיוני שהכרטיס רשת המובנה של הלפטופ יותר חזק מאשר כרטיס רשת אלח…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by gng,

יש לי רואטר תקן N של בזק, הגדרתי את כל מה שידוע לי שצריך להגדיר ועדיין לא היה לי אינטרנט. עשיתי קצת בדיקות ומצאתי שמIP ישירות הוא פותח אתרים, כלומר בעיה בDNS. במצב הראוטר הוא מציג לי DNSים תקינים, אבל משום מה הוא לא נותן אותם למחשב... כפיתרון זמני הגדרתי במחשב בצורה ידנית את הDNS. מה עושים שהוא כן יתן את הDNS כמו שצריך??? כמה נתונים. 1. כנראה בשלב מסויים של החיים הנתב עבר איפוס... 2. השוותי בין ההגדרות של הנתב שלי לנתב מקביל שכן עבד, לפחות שטחית זה היה נראה זהה... תודה מראש לעוזרים

23. Started by HeaT-SinK,

אני יודע פורט 21 זה שיתוף קבצים פורט 4899 מהו ? פורט 80 זה של הגלישה? _(אני צריך את הפורטים החשבוים כולל 4899)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, החלטתי לשדרג את הרשת הביתית שלי ע"י רכישת ראוטר חדש (הקנייה בארה"ב). כרגע אני עובד עם Linksys WRT54GS שעובד בסדר גמור אבל אין לו שקעי gigabit. הדרישות שלי מהראוטר הן שיעבוד בתקן wireless N (אם כבר אני קונה ראוטר חדש אני מעדיף ללכת על התקן הכי חדש למרות שהתקן לא סגור לחלוטין) ושכמובן יכלול שקעי ethernet של 1 ג'יגה. אני כרגע מתלבט בין שלושה דגמים שנראים, על פי הביקורות לפחות, כמובילים בשוק: SMC SMCWGBR14-N Barricade N router - שזכה בבחירת העורכים של CNET Linksys WRT310N Wireless-N Gigabit Router D-Link DIR-655 Xtreme N Gigabit Router אם למישהו יש נסיון עם אחד מהנ"ל או המלצות לדגמים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אז כידוע לכולם, או שלא, סלקום מוכרים חבילות גלישה ביתיות, מעניין אותי איך הביצועים והפינגים אם מישהוא התנסה שיעלה לפה קצת מידע תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.