עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by HeaT-SinK,

אני יודע פורט 21 זה שיתוף קבצים פורט 4899 מהו ? פורט 80 זה של הגלישה? _(אני צריך את הפורטים החשבוים כולל 4899)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by gadoll4,

שלום לכולם ! אני משתמש בתוכנת utorrent להורדת תכנים מהאינטרנט והתוכנה הייתה עובדת מצויין ואף יותר מכך , אלא שלפתע התוכנה עצרה מלכת וכל קובץ שאני מנסה להוריד , גם קפצים בתפוצה גבוהה מאוד לא יורדים ולא די בכלך אלא שאני גם רואה שהתוכנה לא משיגה פרטים על הקבצים ( כלומר לא מתחברת אליהם כלל ) ולמי שמכיר את utorrent אז הקבצים שאני מבקש להוריד הסימן שלידם הופך לאדום ( במצב רגיל הוא כחול ) ביטלתי את ה fire wall ועדיין העניין תקוע אשמח לעזרה בהקדם !!! ???

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by jambo222,

שלום נניח שאני עושה אינטרנט של 100 מגה קווי , ומקבל 60 מגה אלחוטי WIFI. 60 מגה WIFI אלחוטי לא מספיקים לי. מצד אחד אני יכול לקנות מגבר עצמה כדי לחזק את WIFI נניח שאגיע ל 85 מגה אלחוטי. מצד שני אני יכל לעשות חבילה של 150 מגה קווי וגם לקבל 85 מגה אלחוטי WIFI. בשני המקרים התוצאה דומה , השאלה מה עדיף מבחינת קרינה? האם ככל שחבילת האינטרנט גבוהה יותר, אזי הקרינה חזקה יותר ? (בהנחה שהראווטר הוא אותו ראווטר תומך עד 1000 מגה)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. המתכון: חיבור ויסטה (מחשב נייד)בכבל מוצלב לאקס פי sp1 (מחשב נייח) -את זה הצלחתי אך ללא יכולת לגלוש בויסטה דרך אותו חיבור! המאסטר זה המחשב שלי כמובן עם האקס פי והויסטה של חברה שלי הוא הסלייב שמתי dns של ברק וגם אייפים ויש חיבור רשת אך ללא אינטרנט מה לעזעזל עושים חברה שלי לא רוצה להחליף את ויסטה ואני לא רוצה להחליף אותה אז מה עושים רבותיי בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום. חפשתי בנעוץ אך לא מצאתי את מה שחפשתי, אז אני שואל כאן. יש לי 2 מחשבים אחד הוא המחשב הראשי עליו מותקנת מערכת הפעלה VISTA , המחשב השני הוא עם מערכת XP עשיתי בין שני המחשבים רשת עם כבל מוצלב, במחשב הראשי בנוסף יש גם אינטרנט אז ככה שגם במחשב השני יש.( ככה הגדרתי.) עכשיו שהכל פועל לי FIX רציתי לשאול, האם יש תוכנה טובה שאפשר לקבוע מה המהירות שהמחשב השני יקבל? (הגבלת UPLOAD OR DOWNLOAD של האינטרנט, וגם של הרשת של השיתוף קבצים עצמה) השאלה השנייה, איך אני יכול לדעת שהרשת שעשיתי נחשבת ליחסית מאובטחת מהאינטרנט שעשיתי לה? האינטרנט שיש לי הוא 5 MB ויש לי אנטי וירוס במחשב הראשי Kaspersky Internet Security 2009 . במחשב השני גם יש לי אנטי וירוס Kaspersky Anti Virus 2009 . יש לציין …

6. Started by Dark Tetris,

יש לי בעיה יש אתרים מסויימים שאני לא יכול להכנס אליהם ולפעמים כשאני מצליח להכנס עליהם זה לפרקים מסויימים של כמה דקות אתר למשל כמו facebook אני לא יכול להכנס!!!! כשאני מצליח להכנס אליו הוא מאוד איטי ושלא נדבר על הפייפוקס שאיתו לאתר הזה אני לא יכול להכנס ביכלל בנוסף גם אתרים כמו hattrick וגם לפורום הזה! לא תמיד אני מצליח להכנס כשאני עושה פינג על ואללה למשל אני רואה שהוא נותן לי 0 אחוז שגיאות לאתר כמו פייסבוק הוא נותן לי 100 אחוז שגיאה אתמול הוא נתן לי 75 אחוז ו50 אחוז... (לא רק לפייסבוק) מישהו יכול לעזור לי פה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by TomB,

יש לי שני מחשבים מחוברים עם 3Com Hub/Router OfficeConnect 11g, על מחשב אחד כרטיס רשת של GigaByte על השני מתאם רשת אלחוטית USB של 3Com שמחובר לUSB 2 (ואמור לעבוד במהירות מלאה). בתקשורת רגילה בניהם ותקשורת לאינטרנט הכל בסדר, אבל כשאני מנסה להעתיק קבצים מאד גדולים מאחד לשני (2 - 3 ג'יגה) ההעתקה לוקחת בין שעה לשעתיים במקום 15 - 20 דקות שזה אמור לקחת. תופעה מוכרת?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני רוצה לקלוט שידור אינטרנט ספציפי מהאוויר. איזה נתונים אני צריך לדעת בשביל לקנות אנטנת WIFI שתתאים לקליטת השידור הספציפי מהאוויר ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני מזמין עכשיו תשתית של הוט ואני מתכוון לעשות בבית רשת אלחוטית. האם זה נכון שיש ראוטרים שלא מתאימים לתשתית של הוט? ואם אפשר למרות שזה בטח נחרש פה המלצה לראוטר טוב. תקציב עד 300 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום הזמנתי באיביי כ. רשת אלחוטי אלפא NHR וכשהוא הגיע חיברתי אותו למחשב ובאמת הוא מראה לי הרבה יותר רשתות מאשר הכרטיס הקודם הפשוט שהיה לי. הוא התחבר לי לרשת אלחוטית שנמצאת די רחוק ממני ונותן לי 4 או חמש ברים (בהשוואה ל1 2 בכרטיס הקודם). אבל במגה ביט הוא רושם מקסימום של 21 מגה ביט והגלישה היא יציבה מאוד אבל רק של 2 מגה מתוך עשר שהספק נותן לי. למישהו יש רעיון מה קורה פה? עוד דבר. ראיתי שיש כזה מד TX מה זה? ועל מה צריך להגדיר אותו? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Guy950,

שלום, אני יודע שאני אמור לעבור לתמיכה של בזק אבל רציתי למען האמת לבדוק את השטח, האם זה משהו נפוץ, לפני שאני מתחיל לשבור את הראש עם התמיכה שלהם. בכללי יש לי חבילת גלישה TOP100 והייתי מקבל באופן קבוע (ויציב) 73 מגה והייתי מרוצה. לאחרונה אני חווה ניתוקים מבזק, מה שמחייב אותי לאפס את הראוטר, וקפיצות פינג משמעותיות שבאמצע המשחק, כשאני על פינג 70 יציב, אני קופץ לפינג של 400-500 ולא מסוגל להמשיך את המשחק. אבל זה משפיע בעוד תחומים, אתרים מחו"ל התחילו לזוז לי לאט, בעיקר יוטיוב. חצי מהסרטונים לא נטענים לי על HD וזה מוריד לי את האיכות! כשאני בודק את המהירות אז שמתי לב שהמהירות שלי עלתה מ73 מגה למהירות חדשה של 85מגה, מה שמעלה לי את החשד שבזק עשו משהו ל…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by NoNiNatioN,

הADSL שלי לא פועל מהיר כמו שרציתי, אולי הוא לא פועל בכוונון, אני יודע שיש תוכנות שמאפשרות לכוון את האיידיסיאל... מישהו יודע על משהו שיוכל לעזור לי??? :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום רב, יש לי כבר תקופה ארוכה (מאוד) ניתוקים ואף אחד לא מצליח לעלות על הבעיה. הבעיה היא שנורת PPP נכבית ורק כשעושים ריסט המודם ראווטר הזה מתחבר מחדש, היום גם 10 ריסטים לא עזרו והוא התחבר רק שעה לאחר הניתוק המקורי. בתמיכה הטכנית של בזק טוענים שנטוויז'ן אשמים או הציוד שלי, בתמיכה של נטוויז'ן טוענים שבזק אשמים או הציוד שלי, וזה בלי לעשות שום בדיקות! כלום. מבדיקה שעשיתי בעזרתכם בעבר התגלה שהקושחה אצלי היא 3.02.02.08b_A2pB020a.d17f. האם יצא עדכון חדש? בבזק הציעו לי להתחבר לשירותי התמיכה שלהם בעלות של 7 ש"ח בחודש למשך שנתיים (כולל התחייבות), או לגשת לבזק סטור עם הציוד שלי, להחזיר להם אותו ולקבל אחד משופץ עם אחריות לחודשיים, בנוסף הם רוצים 140 ש"ח - שתי האפשרויות הזויות ולא מקו…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. שלום חברים. טוב הסטטוס מדבר בפני עצמו : ) מה הפתרונות העומדים לרשותי ומה פחות או יותר העלויות. תודה מראש לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום רב,התקינו לי לא ממזמן אינטרנט -30 MB של הוט, והביאו לי ראוטר -HOTBOX. כעת, כשאני מחבר את הסמארטפון אליו (סמסונג גלקסי) , הוא גולש במהירות, מלבד בעיה מוזרה, אפליקציית WATSAPP לא עובדת בגלישה בWIFI לעיתים , האם זו בעיית פורטים או מה??אודה לעזרה בנושא...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by KoM,

יש לי וינדוס 2000 מערכת ראשית שהיא מפעילה שיתוף אינטרנט לשני מחשבים, עכשיו על המחשב יש גם וינדוס 98 SE, האם שיתווף האינטרנט שלו יתפוס גם לגבי המחשבים האחרים ? או שההגדרות שונות ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by YAHOOGEEK,

היי אתמול עברתי ל- NGN במהירות של 10/800. מבחינת הורדה, הכל תקין - אני מוריד על בערך 1.2 מגה לשניה. מבחינת העלאה, הכל לא תקין - המקסימום שזה מעלה לי זה על כ- 35 KB/S, אפילו מהאתר בדיקה הזה של בזק. ניסיתי גם לשתף Torrents שיש להם ביקוש מטורף והמהירות העלאה לא עברה את ה- 35 KB/S. אני יודע שמן הסתם אני אמור להתקשר אליהם אבל רציתי לבדוק לפני האם מישהו אחר גם עם חבילת ה- 10/800 ב- NGN ויכול לתאר מה קורה אצלו? [br]פורסם בתאריך: 17.11.2009 בשעה 11:27:04 שאלה נוספת (במקום לפתוח דיון חדש)יש לי 3 מחשבים שמחוברים לראוטר שלי, הייתי רוצה לדעת האם יש כלי טוב שאבמצעותו אני אוכל לתת עדיפות למחשב מסויים (מבחינת רוחב פס)? או למשל - במצב ששלושת המחשבים מורידים תוכן מסויים, לוודא שהמחשב שלי …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום! הייתי בחנות חשמל וראיתי שיש טלוויזיות LCD שאפשר לחבר אותן ישירות לרשת הביתית (קווי/אלחוטי) וכך גם לאינטרנט. אני מתקין עכשיו בבית רשת קווית, ותהיה נקודה ליד הטלוויזיה. יש לי כמה שאלות, שאשמח אם תוכלו לעזור לי איתן... א. מכירים איזה טלוויזיה כזאת כדאי לקנות? אני צריך 37 אינץ' ו-32 אינץ'. המוכר המליץ על טושיבה 37 אינץ' XV733. ב. מה צריך לחפש כדי להבין שטלוויזיה יכולה להתחבר לרשת? DLNA? יציאת LAN? ג. זה יכול להיות במקום streamer? כלומר, יש לו זיכרון פנימי שיכול לטעון סרטים? או שאפשר לשמור בו סרטים מהאינטרנט? ד. כדאי בכלל...??? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום רב, אני רוצה לשדרג את כל הרשת האלחוטית בביתי. יש לי בית בעל 3 קומות די גדול ומודם ראוטר היום של הוטבוקס. ההוטבוקס יושב בקומה האמצעית ויש חוט תקשורת אינטרנט (lan) שמועבר ממנו לקומה העלינה למגדיל טווח וכנ"ל גם לקומה התחתונה. ברשותינו היום ציוד נורא ישן של מגדילי הטווח (עד 54 מגה ביט)- מחשב אחד בקומה העליונה מקבל עד 3 מגה בייט בבדיקה של ספיד טסט. (המחשב יושב במרחק 15 מטר מהמגדיל טווח ומפרידים 3-4 קירות בינו לבין המגדיל טווח) אשמח לקבל המלצה לקנייה של ראוטר שיחובר בקומת האמצעית להוטבוקס וכן 2 מגדילי טווח אחד לקומה האמצעית ואחד לקומה התחתונה. תקציב לכל המכשירים (עד 1100 שח) מגדיל טווח על בסיס רשת החשמל לא בא בחשבון כי ישנם עוד מכשירים בקומה העליונה. אין לי בעיה לה…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. ראיתי אותם הרבה פעמים וספרתי 4 סוגים עד כה. אני רוצה לדעת מה הן ולמה הן חינמיות לגלישת קהל. למי הן שייכות בכלל? דווקה יש כאלו שיש להן סיסמת כניסה. מצורפת מתחת תמונת מסך מסמארטפון שלי בזמן שנקודות גישה היו בטווח קליטה:

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by mgm90210,

???? gt יכול להחליף את ה wifi למשל לבטל את הwifi של בזק ולהפוך את האיפון לרוטר (יש כזו אפליקציה) כלומר מהי באמת המהירות של ה gt ללא הגבלה האם הוא מהיר כמו ה רוטר של בזק יש לי מהירות של 2.5 מגה בייט רוחב פס

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by nirrub,

היי מנסה להחליט לגבי תשתית ברמת אביב. מצד אחד, אני עם הוט מס' שנים ורוב הזמן הכל בסדר - מהירות הורדה קרובה מספיק ל100 (בין 80 ל 100) באופן די עקבי. הבעיה היחידה היא שבזמן האחרון (חודשיים +) החלו ניתוקים אקראיים שנמשכים בין מס' שניות למס' ימים. כעבור מס' טכנאים הובהר לי כי זה המצב וניתוקים צפויים בזמן עומס. אני שוקל לעבור לתשתית בזק כי בעיקר אכפת לי אינטרנט עקבי - כמה שפחות ניתוקים. מצד שני, לא ארצה לשלם על 100M ולקבל 40 במקרה הטוב. לכן השאלה - מישהו יודע (מניסיון אישי) מה רמת השירות של תשתית בזק ברמת אביב במהירות 100? אשמח לכל תשובה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום! לפני כמה ימים התקנתי את הרשת האלחוטית שלי בבית. עכשיו, רציתי לשאול איך אני מגדיר את המדפסת כדי שמי שעובד במחשב אליו המדפסת לא מחוברת בכבל למחשב, יוכל לשלוח אליה להדפסה? הראוטר הוא ה624+ של D-LINK. במחשב אחד יש WINXP ובשני יש WINME.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by MasterDK,

לילה טוב, הצטרפתי ל 20 מגה בבזק כתשתית וקיבלתי DLINK 6740U. אני יכול לגשת לממשק ניהול שלו על ידי הקשת הIP הפנימי שלו (10.0.0.138) אבל גם אם אני מקיש את הIP החיצוני שלי. זה מאוד מדאיג אותי ולכן אני רוצה לסגור את הפינה הזאתי. האם הנתב מזהה שאני ניגש מIP חיצוני שזהה לIP של הנתב (כאילו ניגש ממנו אליו) ולכן הוא מאפשר לי לגשת, או שמה כל אחד שיודע את ה IP שלי יכול להקליד אותו בדפדפן ולשחק לי בנתב? ועוד שאלה קטנטונת: האם מבחינת החוזה עם בזק מותר לי לשחק בנתב? לצורך הדוגמא אני צריך לקבוע אייפי קבוע לאחד המחשבים. פשוט אני לא בטוח איך זה עובד האם הנתב הוא בבעלותי או לא (הוא ניתן לי במודל חיוב-זיכוי למשך 24 חודשים הבאים). תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אוקיי, חיברתי בהצלחה את הכרטיס. לא עשה בעיות. יש אייקון חדש (מצורף קובץ) אני משתמש בXP, האם האייקון הזה צריך להיות? רק חיברתי את הכרטיס, עדיין לא מחובר אליו כלום, בקרוב אתחבר לadsl ואז יהיה לו שימוש...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים