רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
איזו ספקית הכי מומלצת היום לשימושים בכותרת? שמעתי שחברות מסוימות חוסמות את הסטים ומחסימה/ האטה של P2P סבלתי לא מעט בעצמי. עניין הפינגים- כרגע אני באורנג ומרוצה מאוד אבל בCOD BO לא מספיק שהשרתים הכי קרובים הם באירופה אני (ועוד לא מעט שאני מכיר שיש להם אורנג) תמיד מקבל 30-60 יותר פינג מאנשים בבזק לדוגמה תשתית NGN אם זה משנה. תודה מראש, אורי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבריה קראתי על שניהם ,דיון מאוד ממושך ,אז השאלה מה עדיף לרכוש? כותרת ,יש לי כעת D-225 של פרטנר ולא מרוצה ממנו תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם יש לי בעיה שנמשכת כבר מס' ימים מדי יומיים שלוש אני מקבל הודעה של קישורית מוגבלת או חסרה(169.254...) ואין לי מושג איך לפתור זאת למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. חפשתי בנעוץ אך לא מצאתי את מה שחפשתי, אז אני שואל כאן. יש לי 2 מחשבים אחד הוא המחשב הראשי עליו מותקנת מערכת הפעלה VISTA , המחשב השני הוא עם מערכת XP עשיתי בין שני המחשבים רשת עם כבל מוצלב, במחשב הראשי בנוסף יש גם אינטרנט אז ככה שגם במחשב השני יש.( ככה הגדרתי.) עכשיו שהכל פועל לי FIX רציתי לשאול, האם יש תוכנה טובה שאפשר לקבוע מה המהירות שהמחשב השני יקבל? (הגבלת UPLOAD OR DOWNLOAD של האינטרנט, וגם של הרשת של השיתוף קבצים עצמה) השאלה השנייה, איך אני יכול לדעת שהרשת שעשיתי נחשבת ליחסית מאובטחת מהאינטרנט שעשיתי לה? האינטרנט שיש לי הוא 5 MB ויש לי אנטי וירוס במחשב הראשי Kaspersky Internet Security 2009 . במחשב השני גם יש לי אנטי וירוס Kaspersky Anti Virus 2009 . יש לציין …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי תשתית 100 מגה של בזק עם מודם/נתב משולב DSL-6740U של D-Link. המכשיר הזה כבר קשיש בן 3 שנים ובעוד בגלישה מתונה בחיבור קווי הכל בסדר, כל פעילות כבדה גורמת לקריסתו ויש צורך לאתחל אותו. שימושים באינטרנט וברשת הביתית: הזרמת מדיה באלחוטי מHTPC שבסלון לחדר שינה (דירה לא גדולה, הראוטר במרכז הבית) עבודה באלחוטי עם טרמינל שבמשרד Steam In-Home Streaming - בחיבור קווי בלבד גיבויים תקופתיים באלחוטי לפעמים שני דברים מהרשימה למעלה במקביל... אבקש המלצה לנתב איכותי עם מהירות אלחוטי מעולה וקווי 1000 Gbit, אם יש לו חיבור USB3 לחיבור דיסקים קשיחים חיצוניים זה מושלם. אני מניח שאת הנתב הנוכחי אצטרך להגדיר כמודם בלבד תקציב סב…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר N חדש מבית EDIMAX ה6524 אם אני זוכר נכון, לפטופ עם חיבור N ומחשב נייח עם כרטיס USB עם מודם D-Link DWA-130 מהירות ההעברה שלי ממש על הפנים. הראטור נמצא בחדר ליד (לא ממד ולא כלום) בין שני המחשבים הללו קצב ההעברה הוא משהוא כמו 2-2.5 מגה בייט לשנייה ובין המחשב האחד למחשב שמחובר ישירות בכבל לראוטר המהירות היא 4MB כאשר אני בחדר ליד ומשהוא כמו 6 כאשר אני באותו החדר עם הראוטר... מלבד זאת משום מה המודם D-LINK לא מתחבר לי ביותר מ150 לעומתו המחשב נייד כמעט תמיד מעל 200 גם אם הוא באותו המקום כמו המודם USB... אשמח לעזרה כיוון שאני ממש מיואש מהבזבוז כסף הענק על המעבר לN שבסופו של דבר מהירות ההעברה שלי כמעט זהה לחלוטין לG... תודה מראש. אהה אגב, הקליטה מקסימלית ויציבה...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחובר לסיבים של סלקום במהירות 1000 Mbps. המחשב שלי (Windows 10) מחובר קווית לראוטר Archer AX50 באמצעות כבל Cat7 שפרסתי בבית. בהתחלה הכל נחמד ונעים, אני רואה בהגדרות הכרטיס רשת שמהירות החיבור הוא 1Gbps ומקבל בספידטסט מהירות יפה של סביב ה 900 Mbps. אחרי כמה שעות (המחשב שלי דלוק קבוע) אני רואה שמהירות הגלישה יורדת לאיזור 90-100 Mbps וכרטיס הרשת מראה על חיבור של 100 Mbps. הקטע המעניין הוא שהבעיה הזאת הופיעה אצלי גם במחשב הקודם (שדרגתי למחשב חדש לפני כמה שבועות) וגם עם הראוטר הקודם שלי, זה שקיבלתי מסלקום. הכבל נבדק לרציפות ונמצא תקין. אני חושד שמדובר בעניין של הגדרות כרטיס הרשת, ניסיתי לבטל כל הגדרת חסכו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לפני הפירמוט הייתי מעביר קבצים דרך My Network Places ו Shared Documents או כל תקייה שהייתי מגדיר שיתוף עכשיו אני פשוט לא רואה את המחשב המשני והוא לא רואה אותי איך מסדרים את זה ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הזמנתי באיביי כ. רשת אלחוטי אלפא NHR וכשהוא הגיע חיברתי אותו למחשב ובאמת הוא מראה לי הרבה יותר רשתות מאשר הכרטיס הקודם הפשוט שהיה לי. הוא התחבר לי לרשת אלחוטית שנמצאת די רחוק ממני ונותן לי 4 או חמש ברים (בהשוואה ל1 2 בכרטיס הקודם). אבל במגה ביט הוא רושם מקסימום של 21 מגה ביט והגלישה היא יציבה מאוד אבל רק של 2 מגה מתוך עשר שהספק נותן לי. למישהו יש רעיון מה קורה פה? עוד דבר. ראיתי שיש כזה מד TX מה זה? ועל מה צריך להגדיר אותו? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחבר ראוטר לינקסיס E2000 / WRT320N לכבלים הראוטר מתחבר בלי בעיה וגולש בסדר (ההודעה נכתבת ממנו) הבעיה שיש לי חיבור אצל הספק 10 מגה אבל עכשיו אני מקבל בקושי 5 בקצב היורד המהירות הולכת ויורדת לכיוון 1 אבל הראוטר לא מתנתק וממשיך לשמור על החיבור הקצב העולה לא נפגע וממשיך להיות 1 חיברתי את הכבל שיוצא ממודם הכבלים ישירות למחשב נייד (לא בדקתי על המחשב שלי) והקצב מצויין נראה שהראוטר מקבל חיבור 10 ומוציא במקרה הטוב 5 (בדקתי בנוסף גם בחיבור האלחוטי התוצאה זהה) יש לי בנוסף ראוטר אדימקס 6216MG הכל תקין אין שום בעיה אני מניח שהבעיה נובעת מהראוטר E2000 תודה למי שיכול לעזור
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם : אני פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN7 במקום ה XP אני משתמש ברשת אלחוטית עם נתב של TP-LINK WR-641G ניתקלתי ב 2 בעיות והם: 1- לא מצליח להוריד דרייבר עבור הנתב באתר היצרן לא קיים ברשימת ההורדות חיפשתי ברשת אך כל האתרים שבהם היו דרייברים היו אתרים בהורדה מהירה בתשלום האם למישהוא יש לינק לאתר שאצליח להוריד 2- חיברתי את המחשב ישירות למודם בזק TNN-600E יש לי חיבור אך אני סובל מניתוקים איומים זה לא קרה לי ב XP האם למישהוא יש רעיון אני שוקל לחזור אחורה ל XP נא עזרתכם האדיבה והמהירה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה התוצאות שיש לי בTRACERT, דיברתי עם הנציג של בזק בנלאומי, והוא טען שאין שום קשר לשרתים שלהם מכיוון שבסוף הTRACERT אני מקבל פינג טוב. זה נכון?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לשדרג את כל הרשת האלחוטית בביתי. יש לי בית בעל 3 קומות די גדול ומודם ראוטר היום של הוטבוקס. ההוטבוקס יושב בקומה האמצעית ויש חוט תקשורת אינטרנט (lan) שמועבר ממנו לקומה העלינה למגדיל טווח וכנ"ל גם לקומה התחתונה. ברשותינו היום ציוד נורא ישן של מגדילי הטווח (עד 54 מגה ביט)- מחשב אחד בקומה העליונה מקבל עד 3 מגה בייט בבדיקה של ספיד טסט. (המחשב יושב במרחק 15 מטר מהמגדיל טווח ומפרידים 3-4 קירות בינו לבין המגדיל טווח) אשמח לקבל המלצה לקנייה של ראוטר שיחובר בקומת האמצעית להוטבוקס וכן 2 מגדילי טווח אחד לקומה האמצעית ואחד לקומה התחתונה. תקציב לכל המכשירים (עד 1100 שח) מגדיל טווח על בסיס רשת החשמל לא בא בחשבון כי ישנם עוד מכשירים בקומה העליונה. אין לי בעיה לה…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה דיי מעצבנת... כמה פעמים ניסיתי לעלות משהו לאתרים אבל האינטרנט מתנתק לי באמצע הלילה סתם בלי שום סיבה.. חשבתי אולי בגלל שהוא מוגדר על זה שהוא יתנתק אם הוא יראה שאף אחד לא משתמש במחשב כעבור מס' שעות אבל אני לא יודע איך להגדיר את זה שהוא לא יתנתק בכלל וישאר מחובר כל הזמן... אני נמצא בספקית האיטרנט 013ברק והתשתית הוא של "הוט" אם למישהו זה קרה ויוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד.!!!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה נתב מומלץ להחליף את הנתב של הסיבים של פרטנר (רצוי עם חיבור אופטי) ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שם לב שכל חצי שעה-שעה יש לי ניתוק קבוע מהאינטרנט, הראוטר מראה לי שיש עדין חיבור אבל בעצם האינטרנט לא מגיב. ורק אחרי דקה חוזר האינטרנט לסורו. שמתי לב לזה רק שהתחלתי לשחק משחקי רשת בתקופה האחרונה. לפני שהתקשרתי ל-014 ניסיתי כבלים שונים, גם כרטיס רשת אחר עד שניסיתי לחבר ישירות למודם. (אני מתחבר ללא חיגן - אי פי קבוע). ואז להפתעתי האינטרנט אינו מתנתק ונשאר יציב (השארתי להרצה בלילה ולא היו התנתקויות). ניסיתי לבדוק אם יש בעיה בהגדרות בראוטר, ודווקא הכל נראה כשורה. אחרי שדיברתי עם 014 ווידאתי שהכל בסדר בהגדרות הם הציעו לי פשוט להחליף ראוטר מה שלא נראה לי סביר, הראוטר עבד מצויין לפני שעברתי ל-014. יכול להיות שהחיבור באי פי קבוע גורם לניתוקים או משהו דרך הראוטר ? האם כדאי לנסו…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכנתי בעצמי כבל רשת באורך כ 20 מטר אבל משום מה הקו עולה ויורד כל הזמן אני אשמח אם מישהו יודיע לעזור לי תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך HOT והספקית אינטרנט שלי הם 012. לא מזמן עברתי ל12M והמהירות של ההורדה מהירה מאוד(מגיע בדרך כלל ל1.7 מגה) לאחרונה יצא לי לדבר עם 012 ומסתבר שאצלם רשום שיש לי 5M(המהירות הקודמת) ואצל HOT רשום שיש לי 12M אתמול 012 יצרו איתי קשר והציעו לי לשדרג גם אצלם ל12 מגה בתוספת של 10 ש"ח בחודש. השאלה מה זה יתן לי? המהירות הורדה שלי מצוינת. יש בעיה עם זה שאין תיאום בין שניהם?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט עם תשתית בזק וספק בזק בינלאומי. עוד חודש מסתיימת לי ההתחייבות אצל בזק, אך אצל בזק בינלאומי יש לי עוד 7 חודשים התחייבות. לא מזמן יצא באנדל מאוד כדאי לסטודנטים, אך למרבה המצער(?) הוא ללא התייחבות. דברתי עם בזק בינלאומי בכדאי לשאול אותם אם אני יכול לעבור לבאנדל, אך מכיוון שהוא ללא התחייבות, הם אמרו שזה לא אפשרי. הצעתי שאני אפקסס להם מכתב בו אני מצהיר שאני מתחייב לא לעזוב את החברה לשנה, או משהו בסגנון, אך הם לא הסכימו. יש לכם הצעה כיצד כדאי לי לפעול? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ביומיים האחרונים אני חווה בעיה מוזרה עם ראוטר של אדימקס מדגם BR-6524N הוא פשוט מסרב להעלות חלק מהאתרים. (Page cannot be displayed) נראה שזה קורה באופן רנדומלי, לאתרים שונים. אחרי אתחול, פתאום אתרים אחרים אינם עולים. לדוגמא: אפילו gmail פעם עולה ופעם לא. האתרים בוודאות אונליין, מאחר ובדיקה באתרים כגון is it up, מראה שזה רק אצלי. ניסיתי כבר הכל: 1. אתחול הראוטר (עשרות פעמים) דרך הממשק, וגם כיבוי מהחשמל 2. איפוס הראוטר והגדרתו מחדש. 3. איפוס המודם אליו הוא מחובר(מחובר למודם הוט) 4. flushdns אם מישהו נתקל בזה ויודע\נתקל בזה ויכול לסייע לי בנושא. יכול להיות שהבעיה היא בראוטר, אבל נראה שהוא עובד תקין מלבד הבעיה הזו.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי, חיברתי בהצלחה את הכרטיס. לא עשה בעיות. יש אייקון חדש (מצורף קובץ) אני משתמש בXP, האם האייקון הזה צריך להיות? רק חיברתי את הכרטיס, עדיין לא מחובר אליו כלום, בקרוב אתחבר לadsl ואז יהיה לו שימוש...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, ראשית אני חדש בפורום ואני מתנצל על הבורות... שנית ברשותי 2 ראוטרים של LINKSYS: 1. LINKSYS WRT54GS 2. LINKSYS WRT54G2 כרגע אני עובד עם מספר 1 אך בגלל הימצאותו בחדר ביטחון הוא לא מכסה את כל הבית. לכן קניתי את הראוטר השני על מנת שהוא ישמש כמגבר לקומה העליונה. רציתי לדעת אם שניהם תומכים ב WDS. אם כן, אשמח מאוד לקבל עזרה על התקנת הרשת הזו. (רשת הכוללת 2 ראוטרים אלחוטיים). אם לא, מה אני צריך לעשות כדי שהם יתמכו בWDS (הבנתי שאפשר להוריד תוכנת עידכון?!). בכל מיקרה אשמח לקבל עזרה מפורטת צעד צעד (אפילו במסנג'ר) לגבי ההתקנה וההגדרות. תודה מקרב לב, יוסי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במהלך אחה"צ השתעשתי עם גרסת הבטא של Connectify Dispatch והעסק ממש עובד יפה. יחסית לגרסת בטא, התוכנה יציבה לחלוטין ולא קרסה אפילו פעם אחת. למי שלא מכיר (או שלא זוכר את השרשורים הקודמים שלי בנושא), Connectify Dispatch מאפשר לשלב מספר רב של חיבורי אינטרנט שונים ולהשתמש בהם כחיבור אחד, בעל רוחב פס גדול. החיבורים ש-Connectify Dispatch יודעת לזהות ולהשתמש יכולים להיות קווים, אלחוטיים, מבוססים על מודמים סלולריים (3G) או על קשירה (Tethering) של טלפונים חכמים וכמובן כל שילוב שלהם. מבחינת המחשב, המהירות המשולבת יכולה לשמש כל אפליקציה הדורשת חיבור לאינטרנט החל בתוכנות דואר, דפדפנים, תוכנות הורדה למינהן וכיוב'. השילוב של Connectify Dispatch עם הגרסה הבסיסית של Connectify מאפשר למחשב …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקלוט שידור אינטרנט ספציפי מהאוויר. איזה נתונים אני צריך לדעת בשביל לקנות אנטנת WIFI שתתאים לקליטת השידור הספציפי מהאוויר ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי נתב ישן שנתנו לי בזמנו בבזק בן לאומי SIEMENS SL2-141 ויש לי שתי בעיות : 1-אני לא זוכר איך להכנס לנתב 2-גם אם אני אכנס לשם יש שם בוודאות סיסמה שאני לא זוכר אותה חברים צריך דחוף את עזרתכם.......
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-