רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי כבר המון זמן את הראוטר הנ"ל (שדרוג המודם הידוע). הכל עובד סבבה והכל ובגלל שלא השתמשתי בו כבר איזה שנתיים וחצי שכחתי את הסממא או השם משתמש שנתתי לו :\ רציתי לדעת איך ניתן לאפס אותם, חישפתי באינטרנט קצת, אבל לא מצאתי משהו שעזר במיוחד... תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי את הראוטר המדובר, יש לי בעייה קודם כל שהוא לא נכנס לתפריט בעברית של בזק משום מה נתקע שם והיא אפשר לגשת לאף תפריט, ואפילו נציג בתמיכה של הרשתות של בזק שראה את זה לא אמר משהו חריג על זה או איך לפתור את זה כנראה שזו תקלה נפוצה. הייתי מנל את הפורטים שברצוני לפתוח על ידי הממשק הזה אבל כעת אי אפשר להכנס אליו ואני נכנס לממשק ב10.0.0.38 כשדיברתי עם נציג בתמיכה של בזק הוא אמר שיש אפשרות לפתוח את כל הפורטים וסימנו אותה אז. אך כעת הרבה מהתוכניות שלי חסומות ואני לא זוכר איזו אופצייה זו הייתה ואין להם היום תמיכה מה האופצייה לפתוח את כל הפורטים בממשק? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי מחובר בכבלים ל SMILE (הוא לא ממש מחייך). טורנטים פשוט לא זזים זמן רב ואנשים פשוט לא מתחברים אליו. ניסיתי בלי הראוטר ישירות עם חייגן ולא משנה. התוכנה מודיעה שהכל ירוק והפורטים מועברים כנדרש. גם בדיקות מהירות אינטרנט באתרים לבדיקה מראות תוצאות נמוכות מאוד אבל הורדות קבצים משרתים בארץ ובחו"ל תקינות. חיבור 1.5 אבל באתרי הבדיקות השונים מראה פחות מרבע. כמובן שבבדיקה באתר הספק הכל תקין. אם הראוטר מוגדר ואפשר לגלוש אז איפה הבעיה יכולה להיות ? אני מנסה אצלי להוריד באותו הזמן את אותו הקובץ ואלי מתחברים עשרות אנשים והטורנט מתחיל מייד לטפס במהירות. אני מחובר ל 014 ב ADSL. למישהו יש רעיון ? אני ממש לא מבין איפה יכולה להיות הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני משתמש בתוכנת utorrent להורדת תכנים מהאינטרנט והתוכנה הייתה עובדת מצויין ואף יותר מכך , אלא שלפתע התוכנה עצרה מלכת וכל קובץ שאני מנסה להוריד , גם קפצים בתפוצה גבוהה מאוד לא יורדים ולא די בכלך אלא שאני גם רואה שהתוכנה לא משיגה פרטים על הקבצים ( כלומר לא מתחברת אליהם כלל ) ולמי שמכיר את utorrent אז הקבצים שאני מבקש להוריד הסימן שלידם הופך לאדום ( במצב רגיל הוא כחול ) ביטלתי את ה fire wall ועדיין העניין תקוע אשמח לעזרה בהקדם !!! ???
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול עברתי לתשתית וספק של בזק בינלאומי והגדרתי את הראוטר. היה בהתחלה אינטרנט ואז התנתק. בלילה איפסתי את הראוטר ושוב חזר האינטרנט ושוב התנתק והם לא עונים בתמיכה הטכנית. עשיתי מלא ריסטרטים לראוטר כלום לא עוזר, בנוסף על כך נורת הכיבוי בראוטר משנה צבעים כל שניה מירוק לכתום. דגם הראוטר: IAD605D מה עליי לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם זה אותו מכשיר? למישהו יש נסיון עם המכשיר מebay יש הבדלי מחיר גדולים גם בחו"ל http://www.pa-sh.co.il/-7-.6.htm http://www.ebay.com/itm/4-in-1-Remote-RJ11-RJ45-USB-BNC-Phone-Computer-LAN-Network-Cable-Tester-Tool-/111097070363?pt=US_Cable_Testers&hash=item19dde6c31b תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מודם עדיף מאלה של הוט(טומסון,טריון,מוטורולה שחור או מוטורלה הלבן)?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לשדרג את כל הרשת האלחוטית בביתי. יש לי בית בעל 3 קומות די גדול ומודם ראוטר היום של הוטבוקס. ההוטבוקס יושב בקומה האמצעית ויש חוט תקשורת אינטרנט (lan) שמועבר ממנו לקומה העלינה למגדיל טווח וכנ"ל גם לקומה התחתונה. ברשותינו היום ציוד נורא ישן של מגדילי הטווח (עד 54 מגה ביט)- מחשב אחד בקומה העליונה מקבל עד 3 מגה בייט בבדיקה של ספיד טסט. (המחשב יושב במרחק 15 מטר מהמגדיל טווח ומפרידים 3-4 קירות בינו לבין המגדיל טווח) אשמח לקבל המלצה לקנייה של ראוטר שיחובר בקומת האמצעית להוטבוקס וכן 2 מגדילי טווח אחד לקומה האמצעית ואחד לקומה התחתונה. תקציב לכל המכשירים (עד 1100 שח) מגדיל טווח על בסיס רשת החשמל לא בא בחשבון כי ישנם עוד מכשירים בקומה העליונה. אין לי בעיה לה…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק להמלצה ל access point טוב, מחיר עד 600 ש״ח. תודה רבה לממליצים!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בעיה מעצבנת שבזק/בזק בינלאומי לא מצליחים לפתור או בכלל להכיר שיש בעיה ורציתי לבדוק עם משתמשים אחרים האם קרה גם לכם בעבר או מה המצב אצלכם כעת. יש לי חיבור 20 מגה VDSL במשך כמעט שנה כאשר במשך חצי שנה פחות או יותר מאז שעברתי לראוטר של VDSL DLINK 6740 הפינג להופ הראשון היה 7 MS. לפני כמה חודשים הפינג בהופ הראשון קפץ ל20-22 MS ומאחר שהספק והתשתית לא מצאו בעיה הם האשימו את הראוטר שהוא לא תקין. חשוב לי לציין שכאשר עלתה הבעיה לראשונה דיברתי עם בזק ולאחר כל מיני איפוסים למיניהם הפינג חזר לתקין לשבוע בערך אבל אז שוב עלה ולכן מצאתי עצמי בטיול לבזק סטור. החלפתי ראוטר אך הבעיה לא נפתרה ולאחרונה אני חווה בעיות של ניתוקים (משהו שעדיין בטיפול) כך שהיה אצלי טכנאי בשבוע ש…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הגדרת primary DNS suffix היא מנדטורית ביישום IPv6? האם גם ב-IPv4? DHCP לא פעיל; הגדרות ידניות.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת .הבנתי שזה תלוי בתשתית (בזק\הוט) .תקנו אותי אם אני טועה . אגב ,האם המטרה של כרטיס 1 ג'יגה זה בעצם לאפשר להעביר קובץ אחד בנפח גדול או שזה מיועד לתעבורת רשת יותר מהירה כשיהיו רוחבי פס גבוהים יותר ? או שניהם ביחד ?.. תודה ..
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הזמנתי באיביי כ. רשת אלחוטי אלפא NHR וכשהוא הגיע חיברתי אותו למחשב ובאמת הוא מראה לי הרבה יותר רשתות מאשר הכרטיס הקודם הפשוט שהיה לי. הוא התחבר לי לרשת אלחוטית שנמצאת די רחוק ממני ונותן לי 4 או חמש ברים (בהשוואה ל1 2 בכרטיס הקודם). אבל במגה ביט הוא רושם מקסימום של 21 מגה ביט והגלישה היא יציבה מאוד אבל רק של 2 מגה מתוך עשר שהספק נותן לי. למישהו יש רעיון מה קורה פה? עוד דבר. ראיתי שיש כזה מד TX מה זה? ועל מה צריך להגדיר אותו? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה ברישות הבית והייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי. אני גר בבית פרטי שתי קומות. בקומה הראשונה יש לי ראוטר אלחוטי ליד הטלויזיה (אני צריך את הראוטר שם) שמכסה כמעט את כל הקומה חוץ מהממ"ד. בממ"ד יש לי מחשב נייח ואליו אני צריך חיבור LAN ישירות למחשב . הבעיה היא שאין לי אפשרות להעביר כבל מהמיקום של הראוטר ליד הטלויזיה לממ"ד. בנוסף אני צריך רשת אלחוטית בקומה השניה. חשבתי כפתרון להוסיף AP בנק מסויימת בקומה השנייה או הראשונה וממנה למתוח כבל LAN למחשב הנייח בממ"ד. האם זה פתרון מעשי? האם יש AP עם יציאות LAN? האם למישהו יש פתרון יותר מעשי לעזור לי? תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים ושבוע טוב אני שאלות ויכול להיות שאני קצת קרציה אבל זה חשוב אני רוצה לקנות נתב ואני רוצה לקנות דבר טוב אני קצת מתלבט בין חוטי וקוי אבל בשבת לאחר מחשב אני ורוצה לקנות אל חוטי אבל אני שאלה עם אני סם את הנתב בתוך ממ"ד מה המרחק שניתן לעבוד איתו בתוך הבית שלי יש תשתית לרשת לי יש נתב בתוך ממ"ד ואך זה עובד? עריכה: אלחוטי ולא על חוטי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית אלחותי שאליה מחוברים שני מחשבים עם XP. משלשום, אחד מהם מסרב להכנס לאתרים מסוימים בטענה שהוא לא מחובר לאינטרנט. אתרים אחרים עולים בלי בעיה (למשל: תפוז עולה, ישראבלוג לא). הדבר קורה גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. במחשב השני אין שום בעיות. מחקתי קבצים זמניים, קוקיז, אתחלתי, ניתקתי, חיברתי. לא נרשם שיפור. מה עושים במצב כזה? תודה מראש, דוד
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שאני אמור לעבור לתמיכה של בזק אבל רציתי למען האמת לבדוק את השטח, האם זה משהו נפוץ, לפני שאני מתחיל לשבור את הראש עם התמיכה שלהם. בכללי יש לי חבילת גלישה TOP100 והייתי מקבל באופן קבוע (ויציב) 73 מגה והייתי מרוצה. לאחרונה אני חווה ניתוקים מבזק, מה שמחייב אותי לאפס את הראוטר, וקפיצות פינג משמעותיות שבאמצע המשחק, כשאני על פינג 70 יציב, אני קופץ לפינג של 400-500 ולא מסוגל להמשיך את המשחק. אבל זה משפיע בעוד תחומים, אתרים מחו"ל התחילו לזוז לי לאט, בעיקר יוטיוב. חצי מהסרטונים לא נטענים לי על HD וזה מוריד לי את האיכות! כשאני בודק את המהירות אז שמתי לב שהמהירות שלי עלתה מ73 מגה למהירות חדשה של 85מגה, מה שמעלה לי את החשד שבזק עשו משהו ל…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! כבר כמה זמן, יש לי בעיה עם הראוטר שקיבלתי מהוט, TP LINK tl-wr841n, משום מה כאשר אני מחובר עם חייגן (משהו רצוי שכן אני מתכנן לעבור למסלול גיימר עם בב"ל) הוא מתנתק כמה פעמים ביום והדבר היחיד שעוזר הוא reboot של הראוטר. ניסיתי חיבוא ללא חייגן בתקווה שזה ייתפור את הבעיה (כבא הייתי מוכן להתפשר) אך עדיין היו ניתוקים בראוטר והיה צורך לאתחל שלום. עדכון קושחה לא עוזר.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מאתמול יש לי נורת הPON אדומה, יש לי אינטרנט וגם WiFi, יצרתי קשר עם סלקום הבוקר ונאמר לי, "יש לך אינטרנט, לא הייתה צריך להתקשר"..: ניתקתי את הנתב (נתב WiFi 6), מהחשמל גם אתמול וגם היום, אותו דבר, מתחיל ירוק והופך לאדום. האם זה תקין? האם זה מעיד על בעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון אני נתקל בתפעה הזאת הרבה, אתרים שאני גולש אליהם בדרך כלל פתאום נראים לי כ"אתר תקיפה" ע"י פיירפוקס מישהו ניתקל בזה גם או מכיר איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מספר עדכונים ל-רשימת נתבי ה-VDSL. התווסף לרשימה דגם חדש של חברת D-LINK המכונה DSL-G255 הכולל כניסת WAN עצמאית (1G) ותמיכה במודם 3G. עלותו - כ-330 שקל. בנוסף, ה-AVM 7360 (תומך בוקטורינג עם שתי כניסות LAN של 1G ושתיים של 100M) זמין בארץ במחיר של כ-600 שקל. לעומת זאת ה-ZyXEL VMG1312 (שנסקר על ידי) כבר אינו זמין בארץ.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ממש לא ברור לי התעריפים של ADSL אני הולך על חבילה בסיסית זה יעלה לי 99 שקל או 120 שקל?? מה הקטע של המודם הזה?? בקשר לכרטיס רשת - של LG עולה 70 שקל, כדי?? יש משהו יותר מומלץ? ובקשר להתקנה - יש לי ISDN כמה תעלה לי ההתקנה?? (199שקל?) אני יודע הרבה שאלות :smoke: תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, רכשתי לא מזמן מחשב נייד דל LATITUDE E5410 - בהמלצתכם לא היה לי בעיות עד כה, אבל היום משום מה, המחשב לא מזהה רשת אלחוטית, ניסיתי במחשב אחר בבית והוא כן מזהה... האינטרנט עובד רק אם מחברים לו כבל. נכנסתי לאתר של דל - ואני ממש לא יודעת איזה דרייבר זה.. יש שם כל כך הרבה... מישהו יכול לעזור? (אגב, ניסיתי לכבות ולהדליק גם את המחשב וגם את הראוטר)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
OK, זה הסיפור. אני מחובר ב ADSL 0.5 לישראסרב. יש לי רשת ביתית עם HUB של 10 Mbits יש לי מודים אלקטל (השחור) מגירסה: KHDSAA.132 הפכתי אותו ל Pro לפי המדריכים, וזה אכן עובד ( בגדול) הבעיות ( יש 2 סוגים שחוזרים על עצמן) 1) - פחות שכיח - המודם יוצא מסנכרון ( הנורית השניה מימין מתחילה להבהב ...) 2) הכי שכיח - אחרי פרק זמן של עבודה - המודם עדיין מסונכרן, ונראה כאילו הוא "מחובר", אבל נתונים לא זורמים ממנו , כלומר אני עושה פינג, ומקבל טיימאאוט. מה שפותר את זה זה אחד משניים - אני עושה טלנט למודם ומשחק קצת בפקודות שם - למשל ip ping ופתאום החיבור מתאושש ... או שאני עושה system reboot , המודם מתחבר מחדש , והכל עובד. הבעיה שזה קורה כל כמה שעות וזה ממש מעצבן, כי אני לא יכול לתת למחשב…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אררררררררררררררררררררררררררררררר מה זה הדרעק הזה כל פעם שדף לא עולה תוך 5 שניות או שלא נמצא דף ברשת האקספלורר פונה לאתר www.lop.com לא רוצה את זה אבל אין דרך להסיר אותו ! אוףףףףףףףף תעזרו אם אתם יודעים ואין לי מושג אגב איך זה הגיע אליי גם זה מעניין אותי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-