עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by pro,

יש לי ADSL 0.5 של 012 ונמאס לי מ 012 תציאו לי חברה איכותית וזולה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by assafshemesh,

שלום, לאחרונה קניתי כרטיס רשת אלחוטי TL-WN821N של חברת TP-LINK, הכרטיס נרכש דרך רשת חנויות KSP, עכשיו שאני מחבר את הכרטיס למחשב אני מקבל הרבה פחות רשתות זמינות לחיבור + העוצמה שהכרטיס קולט מכל רשת היא יותר נמוכה יותר. השוואה שאני עושה היא בלפטופ שלי, שלו יש כרטיס רשת אלחוטי מובנה שמובסס על צ'יפ של Broadcom דגם BCM4313, הכרטיס של TP-LINK מבוסס על צ'יפים של Atheros דגם AR9002U שזה בעצם שתי צ'יפים שונים AR9287+AR7010. http://www.broadcom.com/products/Wireless-LAN/802.11-Wireless-LAN-Solutions/BCM4313 http://www.qca.qualcomm.com/technology/technology.php?nav1=47&product=81 עכשיו המוכרים בחנות אמרו לי שזה הגיוני שהכרטיס רשת המובנה של הלפטופ יותר חזק מאשר כרטיס רשת אלח…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם! אני מתלבט אם לעבור לטריפל של HOT מהסיבה הבאה: חבר שלי טוען שיהיו לי הפרעות בקו אם אוריד ואשתף קבצים ואנצל את הרוחב פס של האינטרנט עד המקסימום. מה דעתכם? אני אשמח לשמוע תגובות של אנשים שיש להם HOT ויוכלו לאמת או להפריך את הטענה הזו.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by HunterVee,

אז ככה יש לי חיבור ADSL של אינטרנט זהב במהירות 2.0 מגה וכשאני מתחבר לאינטרנט הוא מתחבר לי במהירות של 2.4 או ליתר דיוק 2.496 כמעט 2.5 אבל כנראה הWINDOWS לא מעגל את זה אם אתם שואלים איך אני יודע את המהירות המדויקת אז בדקתי בתוכנה EVEREST HOME EDITION . השאלה שלי היא באיזה אתר אינטרנט אני יכול לבדוק את מהירות ה UPLOAD שלי (לא מצאתי בתוכנה....) ? אנא תנו קישור..... בתודה מראש קובי.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by asy,

היי חברים! אני חדש פה! מה העניינים? אני רוצה שתגידו לי האם יש אפשרות להתקין כתובתvpn חדשה על אנדרואיד שמשתמש בספר של נטפרי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by idoaa,

שלום לכולם התקנתי לצורך בדיקות את server datacenter 2012, שאני בוחר ב TOOLS, את הכלי של AD לניהול משתמשים ומחשבים, אני מקבל הודעת שגיאה, ושאני צריך להתחבר כמשתמש עם הרשאות של ADMINISTRATOR המאפשר לי לנהל את הכלי הזה. העניין הוא שאני מחובר כ ADMINISTRATOR, כיצד ניתן לפתור בעיה זאת? תודה.

7. שלום, אני מתגורר בחו"ל, ורגיל לאיכות המצויינת המסופקת ע"י שירותי הוסטינג וכיוב. יש לי כמה שאלות: 1. למה ה NS2.SITESDEPOT.COM שאמור להיות ה NS השני של interspace.net לא עונה לשיאלתות, למשל ל dig פשוט? (שאלתי אותם, אבל תשובתם לא סיפקה אותי ממש) 2. האם נכון שלפי החוק מחוייבים לספק לך שני NSים כאשר אתה קונה שם דומיין ישראלי? (כך נאמר לי שם בתמיכה שלהם, כשלמעשה זה עדיין לא מסביר למה ns2 שלהם לא עובד) 3. נאמר לי אחרי זה שה NS2 עובד רק למי שרכש גם חבילת איכסון ולא רק שם דומיין. אז אני מתפלא: למה יספקו לי שני NSים אם אחד גם ככה אני לא יכול להשתמש? למה אומרים לי שלפי החוק מחוייבים לתת שניים (או שמדובר רק על הוסטינג ולא רק שם דומיין?) אשמח לדעתכם, תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה באינטרנט כבר כמה ימים שבשעות הערב אין לי אינטרנט ומה שמוזר הוא שהמחשב מראה שהכל תקין אבל עדיין בכל זאת אין אינטרנט אבל מצאתי פתרון כל פעם אני עושה ריסט למחשב אבל אני רוצה לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת מבלי לעשות ריסט למחשב בכל פעם תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. עד עכשיו השתמשתי בשירות zoneedit.com כדי לאכסן את הדומיין שלי, אבל בזמן האחרון יש שם יותר מידי בעיות. אחת הנפוצות, למשל, היא שלוקח להם עשה ויותר לעדכן שינויים שאני עושה - יש לי חיבור עם IP דינאמי בבית וסקריפט שכתבתי בודק כל עשר דקות מהו ואם הוא שונה ממה שמופיע בשרת ה- DNS, הוא מעדכן את השרת. בשבועות האחרונים הסקריפט כל הזמן מודיע שהשרת מסרב לקבל את העדכונים כי הוא נעשו יותר מידי שניןיים בזמן האחרון. בדקתי וראיתי שבהתחלה השרת מקבל את הכתובת החדשה אבל ממשיך להחזיר בשאילתות את הכתובת הישנה ולכן הסקריפט מנסה שוב ושוב, כל עשר דקות, לעדכן את השרת, עד שלשרת נמאס והוא חוסם את הסקריפט. אז כנראה שהגיע הזמן להחליף שרת. אני מכיר עוד כמה שרתים חינמיים, אבל אין לי ניסיון איתם. חבל על …

10. אוקיי, חיברתי בהצלחה את הכרטיס. לא עשה בעיות. יש אייקון חדש (מצורף קובץ) אני משתמש בXP, האם האייקון הזה צריך להיות? רק חיברתי את הכרטיס, עדיין לא מחובר אליו כלום, בקרוב אתחבר לadsl ואז יהיה לו שימוש...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by -AKEL-,

חבר שלי אמר לי שאני צריך לפתוח פורטים ואין לי מושג איך עושים את זה... מישהו יכול להסביר לי?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Cilay,

אהלן, צריך להגדיל את הקליטה ל20-25 מטר , קירות שצריך לחדור 5-6... איזה אקסס פוינט מומלץ? מחר על הבוקר אני אסע לקנות. התקציב שלי הוא עד 300 ככה , אבל אם יש משהו חזק ואמין שיהייה שווה להוסיף בשבילו עוד 100-200 שקל אז בכיף. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by none77,

האם זה אותו מכשיר? למישהו יש נסיון עם המכשיר מebay יש הבדלי מחיר גדולים גם בחו"ל http://www.pa-sh.co.il/-7-.6.htm http://www.ebay.com/itm/4-in-1-Remote-RJ11-RJ45-USB-BNC-Phone-Computer-LAN-Network-Cable-Tester-Tool-/111097070363?pt=US_Cable_Testers&hash=item19dde6c31b תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. רכשתי 3 יחידות של deco x60. יש לי 2 יחידות שמחובר ישירות לראוטר (אחד דרך switch) ורציתי לוודא שהיחידה שמחוברת דרך ה switch אכן מוגדרת כך שהיא מחוברת בכבל אתרנט. לפי מה שאני רואה באפליקציה, החיבור הוא דרך wifi ולא דרך הכבל. כיצד ניתן לוודא זאת?

15. Started by vourt,

היי, תקלה מוזרה אוליי למישהו כאן יש עצה - windows7 - אני מחובר דרך כבלים וראוטר להוט ו012, הגלישה עובדת תקין כשאני גולש ושהמודם מחובר ישירות למחשב.. כשהראוטר מחובר הגלישה לא עובדת, אך יש פינג תקין לכתובות אתרים חיצוניים. כאילו ישנה איזו חסימה שלא נותנת למחשב להעביר מידע לדפדפן למרות שהחיבור נראה תקין מתקבלת כתובת אי פי ויש פינגים תקינים. כשמחבר את הראוטר (level one) למחשב אחר אין שום בעיה והגלישה עובדת, מה שמוכיח שהבעיה היא איפשהו בוינדוס של המחשב הבעייתי. למישהו יש מושג מה היה יכול להשתבש כאן? (דרך אגב זה עבד ופתאום הפסיק לפני כמה ימים) תודה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. איזה ספק מומלץ לתשתית של 100 מ"ב של בזק?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by mgm90210,

???? gt יכול להחליף את ה wifi למשל לבטל את הwifi של בזק ולהפוך את האיפון לרוטר (יש כזו אפליקציה) כלומר מהי באמת המהירות של ה gt ללא הגבלה האם הוא מהיר כמו ה רוטר של בזק יש לי מהירות של 2.5 מגה בייט רוחב פס

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ffetetg,

הבנתי זה ראוטר VSLA משהו כזה ? אל תתפשו אותי באות אבל השאלה האם אני יוכל דרך שרתים בכסף לקבל 20MB או 012 עושים משחקים ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אין כל שינוי בפינגים מרוב מדינות אירופה. התקשורת לאירופה עוברת דרך לונדון, דבר שלא מאפשר ליהנות מפינגים נמוכים יותר.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. ממש לא ברור לי התעריפים של ADSL אני הולך על חבילה בסיסית זה יעלה לי 99 שקל או 120 שקל?? מה הקטע של המודם הזה?? בקשר לכרטיס רשת - של LG עולה 70 שקל, כדי?? יש משהו יותר מומלץ? ובקשר להתקנה - יש לי ISDN כמה תעלה לי ההתקנה?? (199שקל?) אני יודע הרבה שאלות :smoke: תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. בגדול כאשר אני רוצה לחבר AP על מנת להגדיל את תווך הקליטה של הראוטר.. מה אני צריך להגדיר שהאקסס פויינט ידבר עם הראוטר? צריך להגדיר את כתובת ה- MAC של הראוטרב-AP? (והפוך?) ומה לגבי חילוק של IP, איך בגדול זה מתבצע? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. למה המהירות בין המחשבים שמעבירים קבצים איטית ביותר? הכי מהר זה 2 מ"ב יש לנו את הראוטר של D LINK של בזק יש מחשב אחד שמחובר עם כבל ועוד 2 שמחוברים עם wi fi ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by elio,

OK, זה הסיפור. אני מחובר ב ADSL 0.5 לישראסרב. יש לי רשת ביתית עם HUB של 10 Mbits יש לי מודים אלקטל (השחור) מגירסה: KHDSAA.132 הפכתי אותו ל Pro לפי המדריכים, וזה אכן עובד ( בגדול) הבעיות ( יש 2 סוגים שחוזרים על עצמן) 1) - פחות שכיח - המודם יוצא מסנכרון ( הנורית השניה מימין מתחילה להבהב ...) 2) הכי שכיח - אחרי פרק זמן של עבודה - המודם עדיין מסונכרן, ונראה כאילו הוא "מחובר", אבל נתונים לא זורמים ממנו , כלומר אני עושה פינג, ומקבל טיימאאוט. מה שפותר את זה זה אחד משניים - אני עושה טלנט למודם ומשחק קצת בפקודות שם - למשל ip ping ופתאום החיבור מתאושש ... או שאני עושה system reboot , המודם מתחבר מחדש , והכל עובד. הבעיה שזה קורה כל כמה שעות וזה ממש מעצבן, כי אני לא יכול לתת למחשב…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

אהלן..... אני בשבועיים שלוש האחרונים עשיתי סקרים קלים בין הספקים כי רציתי לעבור ספק/לשדרג ל2 מגה כרגע אני ב1.5 ואני משלם - 90 שקל לנזק בינלאומי!! 128 שקל לבזק!! 20 חכירה על המודם לבזק!! יעני 238 שקל בשביל 1.5... די יקר לא? טוב אז מסתבר ש2 מגה יותר משתלם ויותר מהר!! מחירי הספקים ל2 מגה- בזק בינלאומי - 59 לחודש נטוויזין - 65 לחודש קווי זהב - 68 (או 65 אבל אין הבדל כזה גדול) ברק - גם בסביבות 65-68 וכל המחירים הנ"ל הם בתנאי התחייבות לחצי שנה לספק....... טוב בגלל שאני לקוח ותיק ולקוח רשת של נזק בינלאומי הצלחתי בלחץ רב וקשה להגיע להסכם של 59 שקל לחודש ללא התחייבות....... די שווה...... זה יוצא לי יותר זול ב30 שקל ויותר מהר... אבל הקאץ' הוא בזק..... כאן מעלים לך את המחיר לי יש …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. האם ראוטר של סלקום דגם VV 2220 ABD תומך ביותר מ~15 מגה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.