רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. מזה תקופה ארוכה מאוד שאני סובל טרור וחוסר מקצועיות מהספק הנוכחי שלי. עקב חוקי הפורום אני לא יכול לחלוק את האמת עליו אז אני אבקש המלצות לספק אינטרנט כלשהו רק לא נטוויז'ן. ;D לאחר מכן מה חשוב לי בספק... 1) שיהיו מקצועיים, להגיד לי שכל תקלה לנתק את הראוטר זה לא לעניין. 2) שיהיו אמינים, לשקר לי שההוראת קבע בבנק לא תקינה למרות שהם לא ביקשו כסף זה לא מקצועי. 3) שיהיה ביצועים טובים עם שרתים בחו"ל, אינטרנט של מגה וחצי ופינגים של 400+ בכל שרת משחק מחול זה ממש לא לעניין. 4) שיהיה איכותי, זה בלתי נסבל שאינטרנט מתנתק פעם בשבוע שבועיים ושאני מדבר עם התמיכה הם אומרים לנתק לחבר ושטויות ובלי שאני אגע איך שאני סוגר את הטלפון זה מסתדר. 5) בלי הגבלה מטופשת על כמות ההורדה החודשית…
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום חברים רפידשר בטח מכירים.. אז אני מנסה ליצור פקודות (בתוכנה Jdownloader מי שמכיר) שיתחברו למודם ויבצעו reboot אבל זה לא קורה, ואני לא מקבל IP חדש מצאתי תוכנה קלה בשם Auto TLN שאמורה לבצע את הפקודות הבאות h 10.0.0.138 c p 2000 s Admin p 1000 s #13 p 2000 s Admin p 1000 s #13 p 2000 s reboot s #13 p 35000 d גם כן לא מייצר לי IP חדש.. המודם-ראוטר מוגבר כראוטר מתחבר אוטומטית תמיד..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אז היה לי ראוטר נטגיר, דגם מצויין עם DD-WRT עבד מעולה 3 שנים ושבק חיים. כעת אני ב- 15 מגה ואני שוקל בעתיד לעבור ל- 40 או 50 מגה מה שאני מחפש זה ראוטר שיתמוך כמה שיותר קדימה והוא יכול להיות עם מודם כלול או בלי (אין לי בעיה לקנות מבזק ב-100 שקלים) העיקר שיהיה יציב, קל לנהל, מאובטח ותומך במהיריות גבוהות (VDSL או במהירויות שלו) וקליטה אלחוטית N או גבוהה יותר. תודה מראש, רועי.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הפעם, במחיר של 99 ש"ח לחודש. 256 קילוביט לרוחב הפס היורד ו96 קילוביט לרוחב הפס העולה. מגמת ירידה מבחינת מחיר, אך גם מבחינת איכות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי מערכת וירטואלית של VM והרצתי שם חלונות XP, ועל המחשב שלי יש וינ-7 אולטימייט 64 ביט, ואני לא מצליח להתחבר לרשת מהמערכת הוירטואלית. נראה לי כיון שבטעות הגדרתי את הרשת בעת ההתקנה כ- ציבורית במקום כביתית, האם אני טועה? ואם זו הסיבה, האם ניתן לשנות את ההגדרה של הרשת מציבורית לביתית? להלן תמונה מן המחשב שלי, של הרשת הציבורית השייכת למערכת הוירטואלית של VM:
-
- 6 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
יכולות להיות הפרעות או שהם לא קשורים אחד לשני? פשוט אני רוצה להחליף את הטלפון הנייח באלחוטי,תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1)האם אני יכול להחליט בכמה מהרוחב פס כל מחשב ישתמש? 2)האם אני יכול להגביר את הקליטה/שידור של הרואטר שלי? (רשת אלחוטית) נ.ב שאלה לא כל כך קשורה: כששאלתי את בזק מהי מהירות ההעלאה שלי הם אמרו לי 16kb האם זה אומר שאם אני שולח קובץ למישהו וזה שולח לו במהירות 16kb זה אומר שאני לא יכול להעלות עוד דברים באותו הזמן? תודה
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שבת שלום. התקנתי ראוטר בבית כאשר המחשב הראשי הוא שלי והמישני של אחותי, רציתי לדעת האם אני יכול להגדיר משהו בכדי שאני אוכל לגשת למידע שיש במחשב שלי דרך המחשב שלה ולהעתיק דברים? כמו ברשת ביתית. תודה
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי בבית כרטיס רשת של EDIMAX דגם EW-7728IN והוא לא מצליח להתחבר לראוטר של אח שלי(הראוטר שלו גם של EDIMAX והראוטר הזה מחובר למודם של בזק) אני מצליח להתחבר אבל רק לשנייה! אני בקושי מצליח להיכנס לגוגל.. רק כמה שניות ואז זה כותב לי שאין גישה לאינטרנט (יש לי וינדוס 7 עם זה עוזר במשו) התקנתי כבר את הדרייברים של הכרטיס הרשת שלי (הורדתי את הגירסה הכי חדשה שיש מהאתר שלהם) אז שזאת לא הבעיה =/ בבקשה עזרה! (אני משתמש עכשיו בכבל שמחובר לראוטר של אח ויש אינטרנט) עם אתם צריכים עוד פרטים או תמונות של ההודעות שהמחשב כותב לי אז תגידו לי תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, שדרגתי ל 50 מגה בבזק, ראוטר כבר יש לי הE4200 של סיסקו. בגלל המהירות החדשה, אני נאלץ להחליף מודם, בבזק אמרו שישלחו אליי מודם ולא אמרו איזה. האם כל מה שישלחו יתאים כיוון שאני משתמש בנתב משלי? או שיש חשיבות גם לבחור את המודם? אשמח לעזרה בנושא תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתית בבית מחשב אחד מחובר לראוטר ושני מחשבים מחוברים בצורה אלחוטית לאחרונה קניתי כרטיס usb אלחוטי לאחד המחשבים והאינטרנט בו כל הזמן עובד ומתנתק למרות ששני המחשבים האחרים עובדים מה יכול להיות הסיבה?
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי שני מתאמיי רשת על חשמל power line enthrnet adapter של חברת "Home plug" הם מחברים את המחשב השני למחשב הראשון דרך החשמל בלבד וזה עובד מצויין. השאלה אם אקנה יחידה שלישית מיצרן אחר ואחבר אותו למחשב שלישי זה יעבוד ? או שהמתאם השלישי חייב ליהיות מאותו היצרן של השניים הראשונים ?
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יוצא לי לגלוש להרבה אתרים בשפות שונות ומשונות... יש דרך לדעת באיזה שפה כתוב האתר? אולימשהו בHTML שלו? אם כן איפה אני מוצא טבלה להמיר קוד של שפה ב-HTML לשפה עצמה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את הכתובת הזאת שאפשר להיכנס אליה כדי להוריד חייגן, (כאשר מחוברים עם מודם ועדיין אין חייגן ואי אפשר להיכנס עדיין לאינטרנט) שחכתי אותה.. דיי דחוף! תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום , אשמח לדעת הסבר מפורט על PROXY באינטרנט . זה כתובת איי פיי שמכניסים אותה וכאילו זה הספקית שלך במקום בזק / הוט ? אני לא מבין בזה ממש אשמח להסבר.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרייברים מצאתי למעט כרטיס רשת אשמח לעזרה. --------[ EVEREST Corporate Edition ]----------------------------------------------------------------------------------- Version EVEREST v5.30.1900/he Benchmark Module 2.4.273.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer PASCAL Generator Ayal Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP RTM) Date 2010-04-07 Time 21:11 --------[ CPU ]---------------------------------------------------------------…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כאשר אני משנה את החיבור ב-014 ל-100 מגה, והתשתית היא של הוט, עדיין אני צריכה גיימר ב-014 לתעדוף? יש לי נתב TPLINK 1043, שחשוב לי המהירות רק בחיבור קווי, האם עדיין יש לי צורך בחיוג או שב-014 מעבירים ל-100 מגה ללא חיוג?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנתב החדיש של היצרנית הטאיוואנית מציע מראה משוגע והבטחה לרוחב פס מירבי אדיר של 5.3Gbps לכתבה: http://hwzone.co.il/העכביש-של-אסוס-מצהיר-שהוא-הנתב-המהיר-בע/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי שני מחשבים ואני מעוניין להגדיל את מהירות התעבורה ביניהם . ראוטר 108MB עבור שני המחשבים מחשב1 לוח GA X38 + שני כרטיסי רשת פיזים + כרטיס רשת אלחוטי מחשב2 לוח P5K ASUS ,כרטיס רשת פיזי על הלוח +כרטיס רשת אלחוטי כרגע העברתי סרט שך 13 GB וזה לקח בדיוק 27 דקות עצובבבבבבבבב! בין הכרטיסים הפיזים מחובר כבל מוצלב והמהירות המתקבלת היא 100MPBS אני מעוניין להגדיל ל 1GB ומעוניין לדעת היכן אפשר לרכוש כבל מתאים באורך של 10 מטר? כמו כן- הייתי רוצה לדעת אם בכלל יש טעם לראוטר היות והראוטר יושב ממש ליד מחשב1 ובין המחשבים מחובר כבל פיזי (זקוק למהירות תעבורה גבוהה מאוד) ,האם יש אפשרות לגלוש גם באינטרנט במחשב2 כאשר הוא רק מחובר פיזית למחשב1? אודה לתשובות המקצוענים !
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להגידר סיסמא לנתב מדובר על נתב של ADSL של חברת Siemens שמקבלים מבזק הספק הוא 012 אם זה משנה בתודה מראש אלעד
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ליצור חיבור FTP בין שני מחשבים, כיוון שאני לא מבין בזה כל כך, הייתי רוצה המלצה לתוכנת שרת (רצוי חינמית) גם הייתי רוצה שלמתחברים תהיה יכולת למחוק קבצים מהשרת (אם אפשרי). תודה קצת רקע... יש לי צורך לעשות סינכרון בין תיקיות בשני מחשבים שונים ברשת (Wi-Fi), ניסיתי בעזרת כונני רשת אבל העברת קבצים גדולים לפעמים קורסת או נהיית איטית מדי. אני משתמש בתוכנה AllWay Sync לצורך הזה, היא תומכת ב-FTP שאמור לתת מענה לבעיה שלי.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברת Droidfi מאמינה שהקושחה המתאימה ביותר לנתבים צריכה להיות מבוססת על מערכת ההפעלה Android. כדי להגשים זאת, החברה פתחה קמפיין ב-Kickstarter שמטרתו לגייס $2,500 שיסיעו לה לפתח קושחה חלופית לנתבי 802.11ac המבוססים על רכיבים של חברת Broadcom. סף הכניסה נמוך ביותר - $1 בסה"כ ותמורתו יקבל התורם גירסת בטא וגירסא סופית של קושחה עבור אחד הנתבים הבאים - Linksys EA6500, NETGEAR R6300 או ASUS RT-AC66U. החברה איננה מתכוונת לגבות תשלום עבור הקושחה ומתכוונת להתבסס על הכנסות ממכירת אפליקציות שירחיבו את התכונות של הנתבים כמו חיבור לשירותי אחסון ענן ואנטי וירוס. את כל הפרטים ניתן למצוא כאן -- http://www.kickstarter.com/projects/2010965554/turbocharge-your-wireless-router-with-an-android…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1)טוב אז קודם כל שלום. בניתי מחשב חדש ואני נותן את שלי לאחותי עכשיו הוא יהיה בחדר שלה וזה קצת רחוק אז מה אני יצרך לקנות כבל כל כך ארוך או שיש פיתרון יותר זול...? 2)במחשב הישן שלי יש כרטיס רשת אחד שמחובר למודם וככה אני גולש... עכשיו במחשב החדש יש לי את החיבורים האלה: אז תסבירו לי מה לחבר למה לאן לחבר את המודם לאיזה חיבור במחשב החדש ולאיזה חיבור לקשר בין המחשב שלי למחשב של אחותי? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, שאלה לי אל המומחים בפורום לאחר ויכוח שהיה לי בנושא עם חבר. אני מחובר לבזק בינלאומי ועובד כרגע עם חייגן (דרך הוט, חיבור 1.5 ללא ראוטר, ז"א המחשב הנייח מחובר דיירקט למודם). חבר שלי טוען שהחייגן רק מאיט את קצב התעבורה שלי היות והתקשורת שלי עוברת דרך עוד רכיב. האם הוא צודק? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. ד"א אני לא מחובר לאף תכנית גיימרים או משהו דומה. אם מישהו יודע מה טווח ה- IP של התכנית הזאת אני אשמח לדעת והאם היא באמת מועילה לגלישה ולמהירות. תודה ויום מצויין לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. בין המפצל מהקיר, למודם-ראוטר, מחובר כבל בצבע אפור (זה נראה כמו כבל טלפון, אבל לא יודע אם זה אכן כבל טלפון). בכל מקרה, מה השם של כבל זה (באנגלית עדיף). הסיבה: בזק בינלאומי חיברו לי את המודם-ראוטר שלהם עם כבל כזה, והוא באורך הגלות (לא הגזמה - ממש ארוך), ואני רוצה לרכוש כזה ב ebay אך אחד ממש קצר. תודה!
-
- 6 תגובות
- 8.2k צפיות
-