רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי למחר לחבר אצל קליינט רשת אלחוטית, פעם ראשונה שאנ ימתעסק עם זה. בכל מקרה ככל הנראה אני לוקח בשבילו את הראוטר הבא: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2725 מחיר לא רע, יש תקן 802.11G , הצפנת WPA, יש לו MAC FILTER, ובכללי הוא נראה לי בסדר. השאלה האם ללכת עליו זה 1. שאלה שנייה, בבית שאני מתקין יש מחשב נייח ונחשב נייד. כמובן שמטרת הרשת האלחוטית היא המחשב הנייד שמשמש את בני הבית לעבודה. האם לחבר גם את המחשב הנייח לכרטיס רשת אלחוטי על מנת להרוויח מיקום אסטרטגי יותר של הראוטר או שלחבר פיזית ולחסוך ללקוח 100+ ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי רשת של 1g בין המחשב שלי לשרת NAS בייתי. המהירות כתיבה על השרת היא בממוצע 100MBps אבל מהירות הקריאה מהשרת למחשב היא בממוצע 40MBps, זה בגלל ש הכונן קשיח במחשב שלי מוגבל למהירות הזאת( הכונן הוא 7200 סל"ד בחיבור s3) או שהבעיה היא איפה שהואבהגדרות הnas??
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל ההגדרות שלי בפיירול מבוטלות או שאני צריך לשנות עוד משהו? http://img37.imageshack.us/img37/2041/4343.jpg
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
תשתית HOT ספק בזק בינלאומי מה ייתן לי מהירות טובה יותר? חיבור עם חייגן או בלי? יש הבדל בכלל בין שתי האופציות, לא רק בנושא המהירות? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי דירה ואני רוצה להתחיל להשתמש בסטרימר chromecast2 עבור הטלויזיה בסלון. לשם כך אני צריך אות וויפי טוב והמודם-ראוטר שיש לי kasda kw5212 לא מצליח לספק אות וויפי חזק לסלון. חשבתי להשתמש ב kasda כמודם בלבד ולשדרג את הראוטר למשהו טוב יותר (תקציב גמיש). ראיתי המלצות על: 1. archer vr600 v2 כמודם+ראוטר . 2. archer c7. 3. onhub ac1900. יש אפשרות לקנות בארה"ב באמצעות קרוב משפחה שטס לשם בקרוב (תוך עמידה בכללים). הייתי רוצה מוצר טוב שישרת אותי 3-5 שנים לפחות. מה האופציה הכי cost-effective? האם יש אופציה טובה אחרת שלא רשמתי? תודה נ.ב. google wifi זה יותר מדיי עבור דירות ר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב לפני כשנה התחלתי עם כל הקטע של ה-HD אז אמרתי לעצמי צריך הרבה מקום יש לי את המחשב הזה כרגע ומחוברים אליו 7 דיסקים קשיחים והוא מרעיש קצת ויש לי עוד דיסקים קשיחים שלא יכול לחבר מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מארז - Antec P180 השאלה שלי אם אפשרי לקנות מחשב, מארז שיכולים להכנס אליו 10 דסיקים קשיחים של 2טרה לוח אם כרטיס רשת לשים את המחשב בחדר אחר שיהיה בלי מסך איך שאני מדליק אני יוכל להתחבר אליו דרך המחשב שלי בחדר וככה לשלוט עליו מאצלי שתיהיה לי גישה אליו ושהעברת הנתונים תיהיה מהירה (יש לי כבל רשת מהחדר שלי לחדר השני איזה 15 מטר) יש דבר כזה? יש פתרון אחר ? אני מוריד סרטים בלי סוף וכל פעם שאנ…
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
חג פורים שמח לכולם. עכשיו שלחץ המבחנים נגמר חזרתי לשחק קצת במשחקי רשת,ומה אני רואה ש 012 חסמו פורטים של משחקי רשת. רציתי להתנתק אבל יש לי התחייבות עד 2010. אז חשבתי על חבילת גיימרים. האם היא פותחת את כל הפורטים של משחקי הרשת?. איזה עוד שימושים הולכים איתה ביחד?.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מודם ADSL בשם Alcatel Speed Touch Home אשר שודרג לפי מדריך לPRO. אני הגדרתי אותו כך שהוא זה שמחייג לאינטרנט ולא המחשב, כך אני לא צריך לחייג כל פעם שאני מדליק את המחשב. הבעיה : אני מחובר דרך ספק מאוד מיוחד (מי שזה מעניין אותו זהו הטכניון) וההתחברות נעשית בעזרת כרטיס חכם שנקרא OTP Card, כלומר One Time Password Card. כדי להתחבר לאינטרנט, אני צריך לחולל ססמא בעזרת כרטיס זה ולהתחבר עם הססמא הזאת תוך 2 דקות, אחרת הססמא תהפוך ללא תקפה. הבעיה היא שאם יש ניתוק (זה קורה הרבה בטכניון) אז המודם מנסה לחייג באופן אוטומטי כדי להיתחבר מחדש. כמובן שזה לא מצליח, כי הססמא שהגדרתי לו כבר לא תקפה. קיבלתי אי-מייל מהטכניון שזה מפריע להם (כל החיוגים האוטומטיים עם הססמא הישנה) וש…
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, בעוד מספר ימים אמור להגיע אלי הנייד שהזמנתי דרך האינטרנט ואני רוצה לעשות שתהיה לי רשת עם הנייח שמחובר לאינטרנט אמרו לי שאפשר לעשות זאת בעזרת כבל רשת מוצלב אבל כשאמרתי שהמרחק הוא בערך 20 מטר אז אמרו לי שזה יכול להוות בעיה. אז אני צריך את העזרה שלכם, מה לעשות? מה שנאמר נכון? או שיש עוד אפשרויות? יש לציין שהנייד בעל כרטיס 802.11B תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
קודם כל תתחדשו על הכתבה !!! היא הייתה די טובה ... אבל יש לי שאלה האים יש מכשיר רשת העובד גם בשכבות 4-7???
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ניגמר לי היתחייבות מבקש המלצות ל חמש מגה במחיר סביר לא איכפת לי ספק או תשתית. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
טוב, כיום אני נמצא בבזק בין לאומי אחרי שבילתי את רוב חיי עם 012 ושנאתי כל דקה איתם.. עברתי לבזק כי לא הפסקתי לשמוע אנשים מהללים אותם, ובאמת כך היה במשך חצי שנה ראשונה. יש לי כיום חבילת ADSL 2.5MB ואני חווה בדיוק את מה שהיה לי בזמנו עם 012, פינגים גרועים, חסימות פורטים, גלישה איטית וכו' אז אני מחפש שוב פעם ספקית טובה, עמידה, שלא חוסמת פורטים עם אחלה פינגים.. לא חובה להשאר בחבילת 2.5MB, אז איזה חברה הכי מומלצת ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום באמת עלה לי הסעיף, האינטרנט זוחל כמו לא יודע מה, הורדות שלי עכשיו גם נדפקו ומוריד לי על לא יותר מכמה קילובייטים לשניה.... חבילת 2 מגה בבזק בינ"ל ובזק תשתית. וזה לא בעיה בהגדרות של הדפדפן.... יש לציין שיש לי רשת אלחוטית שהקמתי לפני שבוע אבל היום גם ההורדות נהיו איטיות ולא רק הדפדפן כמו מקודם. בבקשה תעזרו לי.....
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי, אחי עבר לדירה בקומפלקס של מספר דירות ויש להם אינטרנט משותף של בזק. יש אינטרנט אלחוטי בכל המתחם ושקע של אינטרנט קווי בכל דירה. הבעיה היא שהמחשב שלו ממוקם בחדר ושם אין קליטה של הוויפיי והשקע של האינטרנט בסלון. ברור שהפתרון המועדף הוא להעביר כבל אבל זה קצת בעייתי בגלל שהדירה שכורה ולקדוח וכל זה. חשבנו פשוט לחבר לשקע ראוטר כדי שתהיה קליטה טובה בכל הדירה. אז דבר ראשון נשמח להמלצה לראוטר זול שפשוט צריך להגדיל טווח. דבר שני, איך מגדירים דבר כזה? כמו כן אנחנו לא אדמינים ברשת אז איזה נתונים או לא יודע מה צריך לבקש מהבעל בית? תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי לכולם ברשותי נתב של חברת TPLINK1043ND. ואני משתמש בקושחת ה DDWRT. עד לסוף השנה יצאו עידכונים בתדירות של ימים ושבועות, מאז השנה החדשה לא הצלחתי לאתר אף עידכון, האם קיימים עידכונים מתאימים לנתב שלי? ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/ תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של אדימקס בערך 3-4 שנים. הרבה פעמים הוא היה עושה ניתוקים, אבל עכשיו אחרי הניתוקים בדר"כ אי אפשר להתחבר לאינטרנט. כרגע אני מחובר ישירות דרך המודם מה שלא מאפשר לי גלישה מהטלפונים בבית. כרגע אני לא מצליח לחבר את הרואוטר. גם כשהוא מחובר כמו שצריך אני לא מצליח לגשת בכלל ל WEB שלו. כפתור הריסט לא עובד. מה אפשר לעשות? תודה. עריכה: כרגע חזר האינטרנט ואיתו ממשק ע WEB. מה אפשר לעשות כדי שהניתוקים לא יחזרו? קושחה מעודכנת לפי האתר פיקוק.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חברה שלום אני מעוניין לחבר את המחשב שלי בעבודה למחשב הביתי שלי דרך האינטרנט בעזרת MICROSOFT REMOTE DESKTOP. המחשב שלי בעבודה מחובר דרך שרת והמחשב שלי בבית מחובר דרך ROUTER. ניסתי לקרוא את המדריך של "Get started using Remote Desktop with Windows XP Professiona" אבל הוא נורא פשטני ולא מפרט מידע. הייתי מאוד רוצה לקבל מדריך או הנחיות כיצד אני יכול לחבר את שני המחשבים? האם צריך IP קבוע? תודה רבה עלך העזרה חברה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. כבר התיאשתי. יש לי שני מחשבים שעליהם מותקן וינדוס 7. אני רוצה לשלוט על מחשב B ממחשב A. המחשבים מחוברים על ידי ראוטר של אדימקס br 6524n. יש לי את הכתובות אי פי של שניהם. אישרתי למחשב לאפשר שליטה מרחוק. עשיתי פתיחת פורט בראוטר 3389, אישרתי לפיירוול לאפשר שליטה מרחוק. כשאני מנסה להתחבר המחשב מבקש סיסמא ושם משתמש. ניסיתי להיכנס בשמי, בשם administrator ניסיתי בלי שם משתמש. ניסיתי עם כל הסיסמאות שאני יכול להעלות על הדעת, כולל הסיסמא שהוינדוז מפיק לרשת ואני לא מצליח להתחבר. אני מיואש. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר מה לעשות? תודה חנן
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש משהו צנוע שיעשה ת'עבודה אם כמה שפחות בעיות. עכשיו איך הוא? והאם אני צריך לקנות איזה מתאם שיקלוט את הגלים או משהו? או שהראוטר מספיק... המודם שלי TCM 425 יש לי הוט+בזק 1.5. וכרטיס רשת רגיל של הלוח אם. האם הוא יתאים? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=929 תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לראוטר שלי מחוברים הפס3 והמחשב חוטית והאייפוד אלחוטית, יש ססמא לרשת האלחוטית WPA2 ואותה שכחתי אני זוכר רק חלק מההתחלה, אבל באייפוד הססמא שמורה. אז השאלה שלי היא האם אני יכול לשחזר את הססמא מבלי לעשות ריסט לכל הFW של הראוטר כי יש שם המון פורטים מופנים והמון הגדרות שעשיתי, אני גם לא יכול להכנס לדף הגדרות של הראוטר כי הססמא היא אותה הססמא של הרשת האלחוטית, אני יכול אולי להכנס דרך המחשב לראוטר ולרסט את כל הססמאות לדיפולט? תודה בכל מקרה עריכה: כן שכחתי לכתוב את הדגם של הראוטר זה BR6204WT של אדימקס וגם אני רשמתי את הססמא במחשב אבל פרמטתי את המחיצה שבה הססמא היתה רשומה אוף אז אין מנוס מלמחוק את כל ההגדרות?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי חדש יש לי חיבור 2.5 שני מחשבים יתחברו לראוטר אני רוצה כמובן את התקן החדש והטוב יותר (N לא?) ואני מתלבט בין edimax br6426 (הראוטר שנטויז'ן מוכרת) או tp link tl-wr841 n/d אשמח לשמוע מכם פידבקים ממי שמכיר את הראוטרים
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, בביתי יש ראוטר NETGEAR DGN2200. איפשרתי לו REMOTE CONTROL על מנת שאוכל לשלוט בו ממשרדי. (בעיקר לנתב את פעילות הילדים באינטרנט בשעות הכנת שיעורי בית) הענין הוא שבמידה ויש הפסקת חשמל ו/או ביצוע ריסט , משתנה ה-IP ואז איני יכול לגשת אליו. איזה אפשרויות עומדות לרשותי לדעת את ה-IP החדש בכל פעם ששונה ? ומבלי לשלם לבזקבנלאומי עבור IP סטטי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני כבר מזמן לא התעסקתי בדברים האלו אז אני לא יודע מה הולך היום בשוק. אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לבית פרטי, הראוטר ימוקם קומה התחתונה. אמור להיות מחובר אליו מחשב נייח (עדיפות לחיבור עם כבל רשת) ועד 3 מחשבים ניידים (לא כולם בו זמנית). אני זוכר שפעם הראוטר הזה LinkSys WRT54GL היה ממש מומלץ, והוא גם כולל בתוכו פיירוול. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 הבנתי שיש היום טכנולוגיה חדשה N משהו, השאלה שלי היא עד כמה היא עדיפה. ראיתי למשל את הראוטר הזה D-Link DIR655 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597872 ולו אין פיירוול. השאלה שלי היא איזה מבין הראוטרים האלה עדיף? בהנחה שיהיו רוב הזמן 2 ניידים ונייח אחד מחוברים האם תהיה מהירות גלישה נורמלית? מה זאת …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת PCI מדגם WN951N של TP-LINK ונתב 1043ND גם של TP-LINK. בגלל שזה כרטיס PCI והוא יושב מאחורי המחשב, הקליטה שואפת לאפס. אני מתלבט אם לקנות פשוט כרטיס רשת USB ואז אוכל למקם אותו איפה שנח לי כדי שתהיה קליטה טובה כמו WN822N או לקנות אנטה כמו ANT2403N. ההפרש במחיר זניח. המלצות? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי תשתית של כבלי רשת בכל הבית אל הארון הראשי שם יש מתג של 8 פורטים. בחדר מסויים יש מחשב ועכשיו נוסף לי גם מדפסת בעלת יציאת ETHERNET שאני מעוניין להשתמש בה כדי להדפיס בכל שעה מכל המחשבים בבית ללא תלות במחשב מסויים. הבעיה שחדר הנ"ל יש נק' רשת אחת בלבד . בהתחלה חשבתי לעשות מין פיצול ולחלק את הנק' ל-2 נק' (היא מחווטת כל ה-8 גידים ) אך זה עניין של עבודה קצת.. ראיתי עכשיו מין מפצל RJ-45 כמו זה . השאלה שלי האם זה יעבוד ולא יפריע למחשב לקבל IP מהראוטר. האם צריך בשני הצדדים לשים מפצל? על המפצל יהיה מחשב ומדפסת עם IP קבוע מן הסתם. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-