רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום אחרי איפוס הראוטר TP-LINK WR541Gאני נתקל בבעיה מוזרה. המחשב מזהה את הראוטר וכן מחשב נייד אבל הגלקסי שלי לא. זה עבד בעבר והגלאקסי מתחבר במקומות אחרים. בלוג של הראוטר אני רואה : [table] [tr] [td]51[/td] [td]0084:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]52[/td] [td]0084:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]53[/td] [td]0089:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]54[/td] [td]0108:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]55[/td] [td]0108:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]56[/td] [td]0111:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]57[/td] [td]0115:DH…
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי נתב אלחוטי מדגם siemens SL2-141 עכשיו כשהאינטרנט האלחוטי פועל, מהלפטופ שלי למשל אני מצליח להכנס בלי בעיה אבל כשניסיתי להכנס מלפטופ עם ווינדוז אקס פי ולא שבע הוא לא מצא את הרשת וגם בסמארטפון, אני מוצא את הרשת אבל אומר שיש שגיאה והרשת בעצם לא קיימת או משהו כזה.. למישהו יש מושג אילו הגדרות אני צריך לשנות? ראוי לציין שבטלפון שלי בכל הרשתות האלחוטיות האחרות בעבודה לימודים וכו אין בעיה להתחבר, כמוכן דרך רשת של מישהו אחר מהבניין.. תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת כמה זמן בערך נשארות שורות בטבלת NAT, בראוטר ביתי טיפוסי. נניח שאני גולש לאתר של גוגל, כשאני שולח את הבקשה הראוטר שלי רושם בטבלת הNAT שלו את ההפניה ושולח את הבקשה לאתר של גוגל. האם כשהתשובה חוזרת השורה המתאימה נמחקת מהטבלה? או שהיא נשארת לפרק זמן מסוים? תודה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
עשיתי קורס בצבא של טכנאי רשתות ואני רוצה להמשיך את הלימוד שלי ולהוציא תעודה של CCNA אני יודע את רוב החומר אני רק צריך להשלים את החומר החסר למבחן של סיסקו האם יש מישו שיכול לעזור לי למצאו ספר או חומר באינטרנט כדי שאוכל לגשת למבחן תודהה
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום אז ככה יש ברשותי כרטיס רשת אלחוטי פנימי שקניתי מrsm edimax 7722l רכשתי אותו לפני שבועיים אז אני עדיין יכול להחליף אותו הוא לא עושה את העבודה יש לי ראוטר linksys wrt300n החדר שלי מרוחק שני קירות וארוך מהראוטר אולי עשר מטר בקו ישר. והקליטה 40 אחוז אני מתוסכל האינטרנט עובד לאט. יש חוסר יציבות גדולה במהירויות. ניסיתי לשחק עם ההגדרות שלו הרבה ולא ממש הצלחתי לשפר את המצב מחשבים ניידים אחרים ופלאפונים מתחברים בקלות עם קליטה מלאה מאותה נקודה של המחשב. הוא יושב על הרצפה. בבקשה תעזרו לי אם אתם רואים ב rsm כרטיס רשת אחר שיכול לפתור לי את הבעיה אז זה יהיה מעולה כי אני אוכל להחליף את שלי ואולי רק להוסיף כסף. אם \במקום אחר אז אני ארכוש אותו אין בעיה. אני מוריד הרבה, ומזרים סר…
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי אנשים, בזק הציעו לי 90 שקל ל10 מגה למשך שנה.. מחיר נורמלי? הם נותנים לי גם ראוטר... יש לי אפשרות לבחור כנראה.. יש משהו מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בשרת שלי רץ כרגע apache 1.3.41 אני רוצה לשדרג אותו ל2 או 2.2 מה בעצם מונע ממני לשדרג את הapache ? יכולות להיות לי בעיות מסוימות ? או תאימות לאתרים או משהו ? אני יודע ששדרוג ל PHP5 וMYSQL5 יכול להיות בעיה מצד האתרים אבל איזה בעיות בעצם יכולות להגרם לי משדרוג ה apache ?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אז ככה חברים חרשתי קצת גוגל בשעה וחצי האחרונות ואשמח לקצת סדר ואולי פתרון. יש לי בבית לפטופ WINIDOWS 7',כרטיס רשת ומתאם אלחוטי N מובנה. שניהם מתחברים לרשת בהצלחה מקבלים כמובן כתובת IP שונה. אני רוצה לבצע LOAD BALANCING בין השניים כדי למקסם מהירות העברת קבצים ברשת (1043N 4 פורטים של ג'יגה). לשנות ידנית את המטריק של השניים לא מצליח לי, גם דרך שורת הפקודה וגם דרך לשונית ADV . במאפיינים תמיד אחד הכרטיסים מקבל עדיפות (הקווי מן הסתם) ,והמצב כרגע שרק אם אחד נופל השני מגבה במקום לעבוד ביחד. אשמח להצעות פתרון גם אם מדובר בפתרון תוכנתי קיים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה יש לי נתק edimax בתקשורת N יש לי עליו שלושה מחשבים אחד מחובר רגיל קווי השני מחובר אלחוטי(נייד) וגם השלישי(נייח) כולם עובדים על תקשורת N הנייח עושה לי בעיות בקליטה בגלל המרחק האות שידור נמוך לפעמים מתנתק שמעתי שאפשר לקנות מגבר שיגדיל את התווך קליטה עם כן אז איזה מגבר אם אפשר המלצות לגבי זה אני חייב לסדר שם תקליטה תודה לעוזרים! יוסי.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
הנה תחילת השירשור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=494844.msg4239528#msg4239528 וההמשך איש של סיסקו המליץ לי על שני ראוטרים מסידרה 800 של סיסקו דגם 881 או 861 ואיש של דלינק המליץ על פיירוול דגם DFL260E או על ראוטר דגם DSR500 מבין הארבעה האלו מה הכי טוב חרשתי את הרשת ולא מצאתי אפילו מדריך אחד או מפרט של שני הסיסקו אפילו לא באתר שלהם כך שאין לי בדיוק איך להשוות רק להיסתמך על מילה של מישהו איזה מבין הארבעה האלו הכי קל לקנפג חשוב לי שיהיה תכונה של QOS לפי IP איך קוראים לתכונה הזאת במפרט של הראוטר {לא ראיתי משהו כמו QOS BASED IP}
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי ראוטר מדגם edimax br6204wg. קצב העברה בין 2 מחשבים שמחוברים קווית לאותו ראוטר נע בן 1.5 ל 2 מ'. זה נשמע לי מאוד איטי להעברה קווית, כמה אמור להיות קצב העברה ממוצע? :s05:
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובר לדירה, בה יש ראוטר בנקודה רחוקה מהמחשב שלי. על מנת לחסוך את הצורך בנתב נוסף שישמש כ-AP, חשבתי לקנות אנטנה להגברה שתאפשר לי לקלוט את האות של הראוטר. לאנטנות האלו יש משום מה טווח תדרים מסוים, למשל: http://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-9dbi-hi-gain-omnidirectional-antenna-for-wifi-routers-2400-2500mhz-9007 http://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-11dbi-sma-omnidirectional-wifi-antenna-47783 האם אני צריך לבדוק שהטווח תדרים הזה תואם לנתב wrt54gl linksys? או שהאנטנה אמורה להתאים בכל אופן?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנני מעוניין להגדיר שיתוף קבצים בין שני מחשבים בבית. על מחשב אחד מותקן WIN XP SP3 ועל השני WIN VISTA. המחשבים פיזית מחוברים לאותו נתב Linksys WRT54GL. ובנתיים אינני מצליח לעשות זאת. המטרה בנתיים היא להגדיר שדרך מחשב אחד אוכל לגשת לשני ולהעתיק קבצים לאחד. פחות חשוב הפוך. השאלה איך אני עושה זאת. נ.ב. קראתי בעזרה של וינדוס שאני צריך להתקין את התוסף Link Layer Topology Discovery (LLTD) Responder (KB922120) על הWIN XP, אך כשאני בא לעשות זאת הוא מונע ממני בטענה שהSP הנוכחי שלי מעודכן יותר מהתוסף עצמו.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כדאי לעבור מרשת אלחוטית לרשת על קווי חשמל? מה היתרונות והחסרונות? איך מבצעים את זה עם 4 מחשבים?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אני צריך לשתף תיקייה מסויימת בין 2 משרדים המרוחקים זה מזה (ערים אחרות). מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת? ומהי הדרך הזולה?
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום יש לי נטסטיק של סלקום ווינדוס אקס פי במחשב נייד מחברת לנובו ואני מחפש דרך לעשות מהנטסטיק wifi אני אשמח לקבל עזרה בזה...
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
כרגע אי אפשר לגשת לאתרים של מיקרוסופט מהארץ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4048478,00.html זה לא בעיית DNS כמו שכתוב בכתבה כי יש לי את הIP של מיקרוסופט ( 65.55.12.249) ואי אפשר לגשת לאתר, מתוך סקרנות מה יכולה להיות הבעיה? האתר לא נפל כי אפשר לגשת אליו מהאתרים בחול, האפשרות היחידה שעולה לי בראש זה שמישהו שם access list על הקו שמחבר בין ישראל לשאר העולם אבל זה לא הגיוני וחוץ מזה למייקרוסופט יש שרת בארץ. אשמח לשמוע הסברים.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי מיון מהצבא- להיות מש"ק מחשב, תפקיד שאני מאוד רוצה. הם צריכים אנשים שיכולים לנהל רשת, לתכנת ובכללי להבין במחשבים... רציתי לדעת. מה צריך לדעת כדי לנהל רשת? אני רוצה לקרוא קצת בנושא, ולהבין קצת יותר לפני שאני מגיע למיון הזה. אם יש לכם ספרים שאתם ממליצים לי לקרוא, אשמח להמלצה...(ביינתים קורא את החומר שיש באתר). תודה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום... ברשותי TL-WR1043ND עם קושחת DDWRT רציתי לדעת איך אני משתף את הכונן ברשת ..?? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאז שהחליפו לי את הלוח אם (לאותו לוח רק פחות שרוף ) יש לי מלא בעיות עם האינטרנט כל פעם הוא נתקע ואומר שהשרת DNS לא מגיב אני שעה מתעסק עם זה וזה מסתדר אבל לפעמים אני לא מצליח ואז אני מחליף חיבור USB וכרטיס רשת וזה פועל
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, בביתי מותקן אינטרנט קווי. הראוטר והמודם מצויים בתיבה הצמודה לבית ומהם מועברים קווים לנקודות שונות אליהן מחוברים המחשבים. האם יש דרך לחבר ראוטר אלחוטי או משהו דומה לאחת הנקודות הקוויות בבית בכדי שבבית יהיה גם אינטרנט אלחוטי. אם כן: אשמח להמלצה לראוטר/מודם או איך שתקראו למתקן הזה, בעלויות סבירות כאשר טווח הכיסוי שלו צריך להיות קומה אחת בלבד. תודה, אייל
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בWIN7 עם ראוטר של ASUS AM604G מידי פעם יש לי בעיה מוזרה במהירות ברשת הפנימית. אני בודק את המאפיינים של הרשת ורואה שהמהירות היא 10 מגה לשניה במקום 100 מגה לשניה לאחר איתחול המחשב המהירות שוב חוזרת ל 100 מגה לשניה. מצורפות שתי התמונות עם המהירויות לפני ואחרי האתחול. מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לתקן את זה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום עד לא מזמן השתמשתי במודם של netgear (תקן N מסוג vdsl). בגלל בעיה החלפתי למודם הזה: http://www.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/115139_D-Link_N_6740_manual.pdf מאז ההחלפה ה-utorrent מקרטע ולא ממש מוריד. כנראה בעי של פורטים, דבר שאני רחוק מלהבין בו. למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את התקלה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני זקוק להמצלמה לכרטיס רשת אלחוטי פנימי. הראוטר יושב חדר ליד, והוא תקן G. פרט להעברת קבצים בין הרשת (שאין), האם יהיה שיפור בביצועים בהחלפת הראוטר (G לN), ומקלט N? אם לא - אשמח להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי פנימי תקן N. (מן הסתם שלא אקנה G היום) חשבתי לקחת חיצוני אבל אז קראתי שהם צורכים יותר CPU וכו' ושעדיף פנימי. אפשר גם מהארץ,גם מאייבי, וגם מDEALEXTREME תודה.
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, ברשותי ראוטר EDIMAX BR 6204Wg ומתאם אלחוטי DRUC-U2/Cohiba rev0/PRISM (לא בטוח מה השם הנכון) ושני מחשבים אחד עם Win 7 ultimate x64 ואחד עם XP. אני מעוניין להתקין את הראוטר על המחשב עם XP ואת המתאם על מחשב עם וינדוס 7 הבעיה היא שלא הצלחתי בשום אופן להתקין את המתאם על המחשב עם וינ 7, ניסיתי את כל הדרייברים כולל הדיסק שיש ברשותי, אני מקבל שגיאה שחסר PRISMAP.dl, הורדתי, שמתי גם בתיקיית ההתקנה וגם ב-system32 ועדיין אותה שגיאה. התקשרתי לבזק, מהם קניתי את הנתב לפני כמה שנים, והנציג טוען שהם מעולם לא מכרו EDIMAX ואין לו מושג על מה אני מדבר, למרות שעל המתאם רשום Bezeq ואני די סגור שרכשתי מהם את הנתב והמתאם. הנציג הציע שאולי רכשתי מבזק בינלאומי אבל אני בספק. בסופו של …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-