עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. טוב אני הפכתי את המודם אלקטל שלי לנתב... עכשיו אני רוצה להחזיר אותו בחזרה.. נכנסתי לדביק פה בפורום נכנסתי למדריך הכל טוב ויפי... הנה המדריך שיש שם... חזרו לממשק ה- WEB של המודם (http://10.0.0.138). 1 היכנסו ל- PPP. העבירו את PPP4 ל- off. לחצו על Apply ואז על Save all. לאחר מכן לחצו על delete בשורה של PPP4. שוב Apply ואז Save all. 2 לכו ל- Phonebook ומחקו משם את PPP4. שוב Apply ושוב Save all. 3 הוסיפו ערך חדש בשם RELAY_PPP1 עם VPI בערך 8 ו VCI בערך 48 וסוג pptp. שוב Apply ושוב Save all. 4 לכו ל pptp והוסיפו את RELAY_PPP1 עם encap בערך VC-MUX. שוב Apply ושוב Save all. עכשיו אתם אמורים להיות מסוגלים להתחבר כמו שהיה שקיבלתם את המודם בהתחלה. ניתן גם לבטל את השדרוג של המודם..…

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  2. יש לי מודם alcatel speed touch home משודרג לראוטר ומחובר לסוויט'ש ואליו מחוברים המודם ועוד 4 מחשבים.. כל הזמן יש לי lowid ואין לי מושג איך לפתוח לו את הפורטים הנחוצים ובכלל.. תודה על כל עזרה שתינתן. גיא.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. יש לי רואטר שמחובר למחשב באמצעות כבל רשת הכבל מחובר לכרטיס רשת של הלוח אם.. יש לי גם כרטיס רשת שיושב במגירה(PCI) רציתי לדעת אם יש הבדל בביצועים של המערכת אם נעשה שימוש בכרטיס שעל הלוח או באחד אחר.. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by aviv88,

eurocardsharing.com אשמח אם מישהו יבדוק איזה תשובה הוא מקבל מ SmartWhois לגבי הכתובת של האתר, אני מקבל 127.0.0.1 , זה localhost , וזה לא הגיוני. http://www.all-nettools.com/toolbox/smart-whois.php ..

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  5. שלום לכולם, רכשתי מצלמה Xiaomi PTZ 2K Pro והסטרימינג לאגי בצורה שאי אפשר לעבוד איתה (אפילו ברזולוציה של 360p). ניסיתי לאפס אותה, להגדיר אותה מחדש. היא נמצאת במרחק של כ- 2 מטר מהראוטר עם קליטה מלאה... לפי מה שהצלחתי להבין, בגלל שהיא מצלמה שמיועדת לשוק המקומי בסין, היא מתחברת לשרתים סיניים ולא גלובליים של Xiaomi, ולפיכך הלאגים בסטרימינג. יש למישהו רעיון איך.לפתור את הבעיה מבלי לנסות להחזיר את המצלמה למוכר?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yuvi,

שלום לכל חברי הפורום, אשמח אם תוכלו לטכס לי עצה או שתיים. בימים האחרונים חיבור האינטרנט שלי נהיה איטי להחריד, בדיקת מהירות הניבה 0.08MB בהורדה ו 0.1MB בהעלאה. התופעה זהה בשני המחשבים המחוברים דרך ראוטר, ושניהם מתפקדים טוב ללא רשת, כך שהבעייה היא לא במחשב. ניתוק הראוטר וחיבור כל אחד מהמחשבים בנפרד ישירות למודם לא פתר את הבעייה, וכך גם הפעלה מחדש של המחשב ושל המודם. מדובר בחיבור בתשתית כבלים וספק 012. הדפדפן הוא אקספלורר 7. בשיחה עם שירות טכני של 012 הנציג לא ממש עזר, רק טען שיש בעיה עם הסינכרון כיוון שהוט מספקים 1.5MB ו 012 2.5MB, נושא זה טופל אך הבעייה נותרה בעינה. האם יש למישהו רעיון איזו בדיקות עוד ניתן לעשות ומה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה י.

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  7. אהלן חברים אני מחובר כרגע ב12 מגהבייט הורדה (לא זוכר העלאה). בזק בינלאומי (נכון להיום כנראה יישתנה) + תשתית HOT + ראוטר אלחוטי של חברת Sweex דגם LW050v2 קושחה אחרונה 3.7.2 Build 080703 Rel.70904n הנתב תומך תקני B+G. יש 2 מחשבים שמחוברים באופן אלחוטי בבית (חדד צמוד,ללא קומות) + 1 שמחובר באופן קווי. המחשב שמחובר באופן קווי מנצל את כל רוחב הפס בבדיקת מהירות מול הספק (1.4-1.5 לשנייה, קו של 12 מגהבייט הורדה) לעומת האלחוטיים שמגיעים בממוצע ל500KB (קצת פחות מ5 מגהבייט לשנייה) ולפעמים 800-900KB אבל לא יציב בכלל. האם תקן G לא יכול לשדר 12 מגהבייט כראוי? אם לא, איזה ראוטר מומלץ על פני אחרים בתקן N 300MPBS? אלא אם יש סיבה לקחת 150MBPS דגמים שראיתי: TP-Link TL-WR941ND TP-Link TL…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מחפש להחליף את הראוטר של בזק בינלאומי שאני "שוכר" כל חודש ב 20 שח.... הוא יכול לנהל/לת להתחבר - עד 16 WIFI LAN CLIENTS בו זמנית ויש לי יותר מכשירים חכמים שמחוברים לרשת כך שמידי פעם צריך "ךכבות" כמה שהחשוביים יתחברו. TP-Link Archer VR600 יש מבצע עליו במחיר טוב אבל לא מצליח למצוא כמה מכשירי WIFI יכולים להתחבר אליו בו זמנית https://www.tp-link.com/en/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr600/v1/ למישהו יש אותו או יודע לגלות כמה LAN CLIENTS ב WIFI בוא מאפשר להתחבר בו זמנית? תודה

9. Started by oded6188,

באיזה סדר אני אמור ללחוץ את הגידים לתוך הפאצ'? אפשרות אחת: 1+2 זוג שזור 3+4 זוג שזור 5+6 זוג שזור 7+8 זוג שזור או: 1+2 זוג שזור 3+6 זוג שזור 4+5 זוג שזור 7+8 זוג שזור או שלא ככה ולא ככה?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  10. Started by I7210I,

שלום יש לי PRIVATE BOX של בב"ל ואני רוצה להוריד ולהשתמש בתוכנה של אתר בשם ZATTO.COM שהיא תיתן לי אפשרות לראות טלןויזיה ממדינות מסויימות הבעיה שהאתר פתוח רק למדינות מסויימות איך אפשר דבר ראשון להוריד את התוכנה זאת אומרת צריך לזייף הגדרות או משהו כזה בשביל להוריד ודבר שני להשתמש אחרי זה ולהראות שאני מגרמניה או משהו בסגנון.. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, אתמול קבלתי את המודם התקנתי אותו(אלקטל@home) והכול עובד מצויין! התחברתי דרך בזק בגלל שקראתי שיש אצלהם הכי פחות תקלות והמחיר התאים לי בול, התחברתי לחבילה האמצעית אצלם(D=1.5, U=96). אז ככה, היום קבלתי קישור מחבר לאתר הזה, האתר בודק את מהירות החיבור שלכם לפי הקטגוריות הבאות: 1. Communications 2. Storage 3. 1MB file download בפינה הזאת של האתר אתם יכולים לקבל את התוצאות. בבקשה תרשמו איזה ספק ואיזו כאן כי זה יחסוך להרבה מאוד אנשים את השאלה איזה ספק יותר טוב, והנה התוצאות שלי: Communications -946.2 Storage- 115.5 1MB file download-8.9 בזק בינלאומי, חבילה 1.5/0.96 . נ.ב עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שעשו מבחנים אבל אף אחד לא השתמש באתר הזה.

• 23 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. שלום , אני עובר היום לתשתית של בזק באינטרנט , הטכנאי אמור להגיע עוד מעט. איזה מודם הכי טוב לקחת בבזק ? ואם זה משנה אז הראוטר שלי הוא EDIMAX 6204WG ויש לי גם D-LINK 604 תודה רבה על העזרה

13. Started by Armageddon1,

לאחרונה הצטרפתי לשירות שנקרא "גיימר" בבזק בינלאומי , המטרה היתה לנסות להימנע מlatancy גבוה במשחק רשת (DIABLO3) . אני עושה בדיקות pathping לשרת שאליו אני מתחבר והתוצאות מראות שיש בעיה בניתוב בין שרתי בזק , גם אחרי ה"גיימר" שלהם . למשל : { Tracing route to 213-155-155-233.customer.teliacarrier.com [213.155.155.233] over a maximum of 30 hops: 0 Home-PC [10.0.0.2] 1 10.0.0.138 2 bzq-79-183-64-1.red.bezeqint.net [79.183.64.1] 3 bzq-179-14-150.static.bezeqint.net [212.179.14.150] 4 bzq-25-77-22.static.bezeqint.net [212.25.77.22] 5 bzq-219-189-210.cablep.bezeqint.net [62.219.189.210] 6 bzq-179-161-217.static.bezeqint.net [212.179.161.217…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. יש לי רשת של שלושה מחשבי בבית, במחשב שלי(1) שמחובר ישירות לADSL מותקנת מע' XP, במחשב של אבא שלי(2) מותקנת מע' WIN98SE ובמחשב הנייד(3) מותקנת גם מע' XP קיצר בכלם יש שיתוף אינטרנט וקבצים אבל משום מה אני לא מצליח לראות את המחשבים האחרים מהמחשב שלי (1) כלומר שאני לוחץ על MY NETWORK PLACES-> VIEW WORKGROUP COMPUTERS ואת המחשב שלי דווקא רואים ממחשבים 2ו3 בלי בעיה...

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by dj shay 30010,

אני רוצה ליפתוח פורטים מסוימים ב WINDOWS איך אני עושה את זה (חומת האש לא פועלת )

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  16. יש לי בעיה מוזרה עם הרשת האלחוטים - היא נוטה לפעול במשך פרק זמן מסויים (לפעמים שעות, לפעמים 10 דקות) ללא ניתוקים, ואז יש פרץ של ניתוקים -אני מתחבר לחצי שניה (מספיק כדי לראות רשימת קשרים ב-ICQ, לא מספיק כדי לשלוח הודעה), ואז מתנתק, ושוב ושוב ושוב. הניתוקים קורים בכל המחשבים המחוברים לרשת (2 ניידים כרגע, אף אחד מהם לא חוטי). אבל, באופן מיסתורי כשאני מרסט את המחשב שלי הרשת מתקנת את עצמה - וזה לא רק בגלל שלוקח לי זמן לאתחל את המחשב (פעם אחת חיכיתי דקות ארוכות ללא אתחול וזה לא פעל, ואחרי אתחול שלוקח דקה וחצי זה פעל). ועכשיו לפרטים - אני מחובר בADSL דרך בזק בינלאומי (ב-PPPoE) בחבילה של 2.5 מגה, ואין לי בעיות מהירות (כשהרשת פועלת כמובן ). ה"מודם" שלי הוא SpeedTouch 570-זה למעש…

17. שלום , שאלתי היא בדבר כרטיס רשת אלחוטי של אינטל למחשב שולחני. האם ניתן לרכוש כרטיס אינטל 4965 או 3945 שמתחבר למחשב שולחני רגיל ? ואם יש כרטיסים כאלה למחשב שולחני (לא לפטופ): האם הם מתאימים לסלוט pci רגיל ? או שמדובר בסלוט PCI מוקטן, שייתכן שאינו קיים במחשב השולחני עליו אני רוצה להתקין ? אם התשובה היא חיובית, אודה אם תאמרו לי היכו ניתן לרכוש כרטיס כזה (אם ידוע לכם). בברכה, רפי גורדון

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by idan1836,

שאני רוצה למחוק את ההיסטורי במחשב כלומר בדפדפן אז הוא נמחק אבל, אם למשל מקישים אות מסויימת בשורת הכתובות אז הוא מראה את כל האתרים שתחילים באות הזו - כלומר הוא לא ממש מחק את ההיסטורי, אז מה עושים?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  19. יש לי את הכרטיס הזה, הבעיה היא שהוא חסום לערוצים מעל 11, ואני רוצה לפתוח אותו לערוץ 13. איך אני יכול לעשות זאת?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ranran,

שלום קניתי אתה הנתב 6204WG ואני חייב להגיד שהוא ממש גרוע.. כל איזה שעה מתנתק לא יודע בכלל מה גורם לזה אני מנסה להכנס ללוח בקרה שלו בכלל לא עובד..(ועוד המחשב שלי מחובר עם חוט לא אלחוטי) בקיצור אני מתכוון להחזיר אותו לבאג לקבל זיכוי ולקחת אחר ומכיוון שקניתי בבאג זה המבחר שאני יוכל לקנות (אני כמובן יוסיף תכסף בשביל זה) יש לי או זה http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=4160&perur=2&t=10&c=281 או זה http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=4990&perur=2&t=10&c=281 עכשיו יש לי שאלה יש טעם לקנות נתב עם MIMO אם השימוש היחידי זה להעביר רק אינטרנט? כי הבנתי שהנתבים G ה"רגילים" מספיקים מאוד לאיטרנט של הארץ שלנו תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  21. הי ,לאחר בדיקה וחקירה של חודש שלם אפשר להגיע למסקנה אחת. סוני מגבילה את מהירות העלאה(שזה מאוד חשוב למשחקים ולסטרימינג) . מי שמחובר נחושת עם חבילות 500/12. 100/10 יקבל בין 3 מגה ל 7 מגה העלאה כאשר בסיבים יקבל בין 4 מגה ל 10 מגה העלאה. זה נתון חשוב למשחקים.. הדבר הזה נבדק עם קבוצת חברים בווצאפ. כולנו עשינו בדיקות מהירות החודש ולכולנו בין 3 ל 10 העלאה חלקנו עם סיבים. בדיקות וויפי במחשב ובסמארטפונים נותנת 100 העלאה בסיבים ו 10 העלאה בנחושת.בכבל ישיר ובוויפי. אין בעיה בתשתיות או בספק. נעשו אגב עשרות בדיקות. קבוצה של 50 איש מכל רחבי הארץ. רק בקונסולות של פלייסטיישן הבדיקות מראות חוסר יציבות וקצב העלאה נמוך מאוד...גם בוויפי וגם בחיבור כבל רשת ישיר. המשחקי…

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  22. אני בחדר מחשבים בעבודה אני רוצה לסדר תפיירול של הנתב אני נכנס דרך http://10.0.0.2 קופץ החלון להכניס יוזר וסיסמה אני לא יודע איזה נתב ... הוא תקוע בקיר למעלה בקופסא סגור אטום בלי לדעת פרטים עליו מה עושים? ברשת יש כ 20 מחשבים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Cheif,

מי שמעוניין במדריך של HOT למודם/נתב של HOTBOX בפורמט PDF יכול למצוא אותו כאן - http://www.netcheif.com/downloads/HOTBOX_UG.pdf

• 0 תגובות
    • 8.7k צפיות
  24. Started by קובי 1980,

הפעלתי את הפיירוול בנתב שלי (POWERNET PAR-720G) וביטלתי את הפיירוול בקספרסקי. עכשיו הבעיה היא שלמרות שפתחתי פורטים בנתב לטובת ביטורנט אני לא מצליח להתחבר ,הבעיה גם מופיעה בווינדוס מייל. בשתי תוכנות אלו פתחתי את הפורטים בהתאם להוראות השימוש ,עובדה שכאשר אני לא משתמש בפיירוול של הנתב (אלא של הקספרסקי) זה עובד.מה הבעיה פה בדיוק. יש לציין ,אני משתמש בPOWERNET HPNA כנתב ראשי ובEDIMAX BR6204WG כאקסספוינט אם זה משנה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  25. שלום לכולם! קניתי tp link ax3000 (בעקבות זה שנאמר לי בkspשהוא יעבוד עם הסיבים של בזק) קניתי גם מתאם sep וממיר אופטי לrj45 חיברתי הכל (את הכבל שיוצא מהממיר לכניסה הראשונה של הראוטר שהיא גםwan ואת הסיב למתאם sep) והרוטר לא מצליח להסתנכרן עם בזק(הנורה של האינטרנט כתומה ולא נהפכת לירוקה) אשמח מאוד לעזרה כי בזק לא מסכימים לעזור לי... החיבור מקונפג לדינמי

• 0 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.