רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שהתחילה אחרי משחק בהגדרות רשת בראוטר (בגלל שלא יכולתי להיכנס ל XBOX LIVE) שאני מוריד קבצים בהורדה ישירה, יש שגיאה בקובץ - CRC ERROR שאומרת שהקובץ פגום- אבל שאני מוריד דרך TORRENT אין בעיה בקבצים. הבנתי שאחת הסיבות האפשריות לבעיה מהסוג הזה היא בעיה של "קפיצות" לא מורגשות באינטרנט אבל במהלך ההורדה פוגעות בקובץ. משהו עם MTU? רציתי לדעת מי יכול בבקשה לעזור לי לבדוק את הרשת שלי. תודה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, בהמשך לבעיות מהאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=500780.0 לא יודע בדיוק מה קרה. אבל פתאום בלי סיבה הראוטר לא מצליח להתחבר לאינטרנט:. TL-WR841N. לא עשיתי שום שינוים מיוחדים, האינטרנט פתאום התנתק ומאז לא מצליח להתחבר באמצעות הראוטר. מה לא ניסתי: להגדיר מחדש, לעשות ריסט. שום דבר. בבית יש רשת שיתוף עדיין. אני כן מצליח להתחבר דרך המודם והמחשב. אודה לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי windows server 2008 32bit ואני רוצה לחסום מדינה שלמה (על ידי כל האייפים ששייכים למדינה הזאת) בwindows firewall inbound rules. אני צריך אתר שנותן את האייפים של כל מדינה. לדוגמא סין: 122.0.0.0 - 122.255.255.255 (סתם דוגמא)
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
עד עכשיו החזקנו בראוטר אדימקס 6204wg, ראוטר פשוט עם אנטנה אחת ובדרך-לא-דרך זה החזיק את כל הבית. עכשיו עברנו דירה בשעה טובה והמקום היחיד בו אפשר לשים את הראוטר הוא הממד, וכידוע האות עובר חדר אחד בקושי. הטכנאי של הוט המליץ להחליף את הראוטר בגלל שהוא מיושן (אולי זה קשור גם לניתוקים שיש לו כל הזמן?) בראוטר חדש בתקן N (עם שלוש אנטנות) לאיזה ראוטר כדאי להחליף, אם בכלל? האם אצטרך להחליף גם את נקודות הגישה? (דונגלים)
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום, אתם התקווה האחרונה שלי. מהירות האינטרנט שלי 1.5 (בגלל מגבלות אזוריות) לאחרונה (בערך שלושה חודשים) המהירות הרגילה שלי שהיא 180 (הורדה) ירדה לממוצע שנע בין 5-50 ק"ב. זה כמובן מלווה בעשרות ניתוקים במהלך היום והלילה. אני בודק את מהירות האינטרנט באתרי הבדיקה של 012\בזק\speedtest המהירות לכאורה תקינה. מראה 1.2 יש ימים שמראה 1.5. בפועל: אני לא מצליח לראות סרטונים, תכני פלאש כמעט שלא עולים, הורדה מאתרי אינטרנט (גם אתרים אמינים כמו microsoft ) ההורדה בדר"כ נכשלת אחרי שהמהירות מתחילה ב50 יורדת ל30 ואז 10 ואז 0. פנייה לספק האינטרנט והתשתית לא עזרה, מבחינתם הכל תקין, ואני מגזים. הגלישה באתרי האינטרנט חלקה באופן כללי אז אין להם מה להגיד לי. מה אני יכול עוד לעשות? דרך אגב הבעי…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי במחשב שני חיבורי אינטרנט: 1. חיבור רגיל לאינטרנט דרך המודם על כבל רשת 2. וגם כרטיס רשת אלחוטי שיכול להתחבר לאינטרנט WIFI בסביבה. עכשיו שמתי לב שאני יכול להתחבר רק לאחד מהם כל פעם ואי אפשר להתחבר אל שניהם בו זמנית. שאלתי היא אם אפשר להתחבר לשניהם בו זמנית ולקבל לאותו מחשב 2 כתובות IP ואז שיהיה אפשר להוריד מכתובת אחת ולגלוש בכתובת השנייה וכו'. הדבר אפשרי ? ואם כן, איך אפשר לעשות זאת ? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב עזרה דחופה. אני בסוף השבוע הבא הולך לקנות את המחשב הנייד הזה של ASUS: Asus N53SN-SX103V עכשיו, בתכונות של המחשב יש את הכרטיס רשת הזה: Integrated 802.11 b/g/n אני עובד עם אינטרנט אלחוטי יום יום. אני יודע שזה תלוי איפה אני נמצא והכל. אבל כשאני בבית. אני רוצה שהאינטרנט האלחוטי יעבוד לי על הצורה הטובה ביותר. (עזבו את הקטע של המרחק וכל זה, אני אסתדר. אני שואל בשביל להבין באופן כללי) חשבתי בהתחלה לקנות בנוסף למחשב את הכרטיס רשת אלחוטי USB, את הדגם הזה: Linksys WUSB600N ואז חשבתי לקנות את הראוטר הזה: Linksys E3000 עכשיו, מה אני צריך באמת? גם את הראוטר וגם את הUSB? אני לא מבין בזה בכלל. אני צריך את עזרתכם. אני רוצה שיהיה לי את הביצועים הכי טוב…
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, לאחר שמומחי הפורום לא הצליחו לפתור את בעיית הקליטה של כרטיס הרשת שלי החלטתי לנסות לקנות כרטיס רשת אחר לבדוק את הבעיה. אשמח להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי פשוט, לא יקר. הצרכים שלי הם פשוט חיבור לאינטרנט, לנתב קרוב יחסית (10 מטר)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים שלום לפי מה שאני רואה פה בפורום, יש הסכמה שאם קונים ראוטר אלחוטי, אז עדיף ללכת על ראוטר של TP-LINK, ורצוי מדגם 841. העניין הוא ששמתי לב שיש 2 דגמים: TL-WR841N TL-WR841ND במבט ראשון אני לא רואה הבדלים בין הדגמים, אבל חייב להיות הבדל, כי אחרת לא היו עושים 2 דגמים שונים... מבחינת מחיר - את ה TL-WR841N ראיתי באתר של נועה מחשבים ב-155 ש"ח, ואתר ה TL-WR841ND ראיתי באתר של אופיס דיפו ב-189 ש"ח. אלו הן שתי חנויות שבמקרה הסתכלתי באתרים שלהן, זה לא אומר שאין מקומות זולים או יקרים יותר. בקיצור - איזה ראוטר עדיף? עריכה: במבט שני מסתבר שיש עוד עמודי מוצר לראוטרים האלו: TL-WR841N TL-WR841ND שם כבר קל יותר לראות שההבדל הוא שבדגם ה-D יש אנטנות מתפרקות. השאלה היא עד כמה זה חשוב לר…
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כבר מספר פעמים שנסיתי את זה, עם מספר נתבים ועם כולם זה נותן לי את אותה התוצאה. המספר חיבורים שהוא מגיע אליו זה לפחות 20 אלף חיבורים, מה שממש לא נשמע הגיוני. במחשב אחד אני רושם את הפקודה server 10.0.0.1 12345 (זה הIP של אותו המחשב שעליו אני מריץ את זה) ובמחשב השני אני רושם client 10.0.0.2 20000 10.0.0.1 12345 מה אני עושה לא נכון?
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
לפני שבוע שדרגתי את האינטרנט ל-VDSL 30mb. יש לי מודם D-Link 6740U. לפני זה היה לי ADSL 15mb. מאז התחילו ניתוקים. נראה לי שהניתוקים מתרחשים בזמן שאני מורידה ב-Newsbin. ספק ה-News שלי הוא Newshosting ואני משתמשת ב-45 חיבורים ו-SSL. לפני כן השתמשתי ב-60 חיבורים, הורדתי ל-50 ואז ל-45 אך זה לא עזר. בזמן הניתוק מצב הנורות על המודם תקין (DSL דולקת בצבע ירוק ו-Internet מהבהבת) אך באותו זמן אתרים לא נפתחים וההורדה נפסקת. לאחר כדקה או שתיים זה חוזר לעבוד. ניסיתי עם שני חשבונות האינטרנט שלי (בזב"ל ונטוויז'ן) והניתוקים התרחשו בשניהם. בבזק אמרו לי שאם אני לא רואה שינוי על הנורות, הם צריכים לדעת אם זה נובע מהתשתית או מהמודם ולכן צריך לשים את המודם במעקב על התשתית אב…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בפורום חיפוש עבודה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501273
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי לאחרונה התחלתי להתעניין בקניית xtreamer אבל אז גיליתי שהראוטר שברשותי כנראה לא יוכל לעמוד בעומס של שידור. שאלתי היא : מה האפשרויות שעומדות בפני? - החלפת ראוטר ? (כרגע אני עם TP-LINK WR541G) -האם אני יכול להוסיף עוד נקודת רשת בסלון ? (המחשב והראוטר נמצאים בחדר עבודה 10מ מהסלון) - אולי בכלל לותר על הראיון של לראות בסלון את המדיה של המחשב הנייח?? מודה מראש שחר
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
היי,אני צריך repeater כדי שאוכל להתחבר לאינטרנט שלי בתוך מקלט. אני בקושי קולט את הראוטר שלי אלא רק בכניסה אל המקלט אני מזהה את ה-WiFi עם הטלפון שלי או עם המחשב נייד. צריך המלצה ל-Reapter וגם הסבר על איך מגדירים אותו. תודה.
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בגלל ניתוקים חוזרים ונשנים של הראוטר הנוכחי החלטתי לקנות אחד חדש, אז רציתי לדעת אם NetGear WNR1000 שווה קנייה. לא יודע אם זה חשוב אבל הוא מיועד ל-3 מחשבים בדירה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני גר בקיבוץ ויש לנו חיבור לאינטרנט שהוא משותף לכולם דרך LAN ולא דרך ADSL או כבלים. הספק הוא 012 ולא ידוע לי אם זה דרך כבלים או ADSL. אני מנסה לחבר מודם-ראוטר של בזק NETGEAR החדש , דרך אחד הכניסות של הLAN אל נקודת הLAN בקיר אך אין כלום. האם צריך לחבר עם כבל רשת מוצלב? והאם יש עוד הגדרות נוספות בנתב חוץ מביטול הNAT? תודה , יובל
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. שמי טל. ולי יש בעיונת קטנה. יש לי ראוטר מודל: D-LINK 2 6 5 0U. ואני רוצה להשתמש בתוכנה בשם: COD RCON TOOLS, הבעייה שמשהו (שאין לי מושג מהו) מפריע למידע לישמר על התוכנה, לדוגמא: נגיד שהאני בועט מישהו מחוץ לשרת שלי המידע שלו צריך להופיע בהסטוריה והוא לא מופע בהיסטוריה. יש לי הרגשה שאני אמור להפנות פורט כול שהוא....אך אין לי מושג איך להפנות, ואיזה סוג של פקודה/ איך שקורים לזה TCP/UDP ??? ??? יש לי את ה IP שלי אך אני לא יודע איך להפנות את הפורטים האלה. אני השמח לתמיכה על פי SKPY אם אפשר, שאני יוכל לדבר עם אתכם 1*1. תודה רבה. ושהיה לכם יום טוב ;D
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום יש לי ראטור של בזק שדוד הביא לי ויש לי בבית נטוויזן והוט ואני רוצה לחבר הצלחתי לחבר והכול יפה יש לי אינטרנט במחשב הרגיל שמחובר עם חוט ובמחשב נייד זה עושה לי קישורית מוגבלת משו כזה סימן של משולש צהוב כל מה שניסיתי לא הצלחיתי בבקשה עזרה דגם הראוטר RTA1025 של בזק
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אהלן חברים, תאמינו או לא כל השנים עבדתי רק עם מחשב אחד בבית. ובימים הקרובים מחשב נוסף נכנס הביתה, יש לי ראוטר של TP-LINK שקיבלתי מ HOT ואני צריך את עזרתכם בקנייה של כרטיס רשת אלחוטי כדי שהמחשב השני יוכל גם הוא להתחבר לראוטר, מה צריך לברר,לבדוק ומה חשוב לדעת לפני הקנייה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אחרי חווית המוות הקליני שהראוטר שלי עבר היום והחזרתי אותו מן המתים, התחלתי לחשוב בכיוון של ראוטר חדש. הראוטר הנוכחי הוא EDIMAX BR6204WG, יש לו בעיה ידועה בעבודה עם חייגן L2TP בקצבים של יותר מ7מ"ב (יש לי 12) בהוט+בזק בינלאומי. מה שאומר שאני תקוע בחיבור ללא חייגן, עם תופעות של פינגים גבוהים ומהירויות בקרשים בגישה לחו"ל. כמובן גם בשיתוף קבצים המצב לא מזהיר. אחרי נזיפה בבזק בינלאומי הם הציעו לי גיימר, אבל הראוטר שלי בכל מקרה לא יכול להחזיק חיבור כזה על חייגן ככה שאני עומד במקום. לכן אשמח להמלצה על ראוטר שמוכח שהוא יודע לעבוד עם חייגן L2TP במהירויות גבוהות (12 ואולי בעתיד גם 20-30). ובנוסף עוד כמה שאלות: א.יש לי ראוטר מסוג D-LINK DI-524, האם הוא סובל מאותן בעיות או שהוא יוד…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה קטנה ופשוטה נכון? מבדיקות, עדויות ומאמרים, הרבה ספקיות כבר יצאו מהתמונה. חלקן עוד מהעבר (פעם רמאי - תמיד רמאי). במקרה שלנו, רמאי גדול במיוחד; שכן כולם רמאים. הספקיות שיצאו מהתמונה הן: נטוויז'ן, ו-012. אחרי 8 שנים ב"נזק בינלאומי", אני יודע שגם שם קיבלתי אינטרנט גרוטאה; אבל הם עכשיו מציעים לי "תעדוף לחו"ל" A.K.A "מסלול גיימר", וגם במחיר כמעט הכי נמוך. כך שהחברות האחרות צריכות להיות לא פחות טובות מזה. אחרת אני חוזר לנזק. התחברתי ל-CCC ואפילו לעומת מסלול הגיימר, הביצועים שלהם ב-SpeedTest היו יותר טובים קצת. לעומת זאת בפועל ראיתי בעיות בהעלאה ועוד דברים. אז כנראה שהם כבר מנסים ללחוץ הרבה משתמשים ברוחב פס במידה קטנה מדי. אז הם בחוץ גם. נשארו רק: אורנג', אקספון ו-Fast. למיש…
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש ראוטר + AP טוב להחליף את הנוכחים שלי (Level One W8R שקיבלתי מ012). הביתה שלי מורכב מ3 קומות, שמנקודה אחת לנקודה השנייה הכי ארוכה יש בערך 17 מטר. הראוטר הראשי יושב בחדר שלי בקומה העליונה. אני צריך שתיהיה קליטה טובה בחדר של ההורים שלי (קומה אחת מתחת בנקודה הכי רחוקה) ובסלון (קומה ראשונה כמעט בדיוק מתחתיי). השימושים העיקריים זה גלישה, שיתוף קבצים (פועל להקמת שרת NAS) וסטרימינג. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לשלם לספק ולתשתית כל אחד בנפרד לשלם משולב אצל הספק לשלם משולב אצל התשתית ? אני מדבר NGN בעיקרון.. עוד כשבועיים נגמר לי ההתחייבות ואני מכין את עצמי למשא ומתן קשוח ומתיש
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי עסק על שטח די גדול (כמה דונמים) והנתב האלחוטי שבמשרד לא מאפשר לי חיבור לנייד בקצה השני . ישנו כבל רשת שמחובר לנתב הזה ופרוס לאורך כל השטח (משמש כנקודות חיבור למחשב נוסף ול WEBBOX של מערכות סולאריות..) אני צריך תקשורת אלחוטית (גישה לאינטרנט ) בקצה הרחוק מהנתב האלחוטי והאות לא מגיע - השאלה האם אני יכול לחבר עוד נתב אלחוטי על אותו הכבל רשת שמחובר לנתב הראשי , כך שלא יהיו התנגשויות בינהם והכל יעבוד במקביל וללא בעיות... ? מתנצל על חוסר הידע שלי בנושא רשתות... תודה מראש לעוזרים !!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מראה לי Link-local Ipv6 address Ipv4 address Subnet mask Default gateway היכן משנים Default gateway? אני משתמש בראוטר EDIMAX מחשב מס'1 מחובר בכבל ומחשב מס2' אלחוטי. ה-IP שלי בעצם הוא IPV4... למה לא רשום רק IP? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-