רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשלוח תמונה למישהו אך שהוא יוכל רק לראות אותה ולא לעשות "שמירה תמונה בשם". אך עושים זאת?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
המוטיבציה היא לאפשר שיתוף קבצים ברשת ביתית עם laptop מעבודה שמוגדר תחת domain. איך ניתן לעשות זאת?
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לדריברים של ריאלטאק 8029 איסי הוא מבקש ממני כול מיני דריברים שמשום מה אין לי על הדיסקט שקיבלתי עם הכרטיס מתי שקניתי בתודה מראש ינשוף לבן
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, לפני שנתיים עברתי לרשת בזק ולחיבור ה-DSL שלהם (משיקולי תשתית קיימת בדירה) כיום אני עובד עם המודם ראוטר שלהם (VTECH) מחובר ב-Bridge עם נתב Dlink DIR-655. היות והמיקום של הראוטר הוא בקצה אחד של הבית יש לי נתב Dlink זהה נוסף שמחובר חוטית ומשמש כ-Access Point בחצי השני של הבית ומפיץ את אותה רשת WIFI לקבלת כיסוי מלא. כל הצרכנים המשמעותיים מחוברים חוטית (6 צרכנים חוטיים) וכ-5 צרכנים קלילים יותר מחוברים בWIFI שברחבי הבית. אני רוצה לעדכן את ה-setup הזה מ-2 סיבות: 1. המודם של בזק מידי פעם מתנתק לי ורק ניתוק מהחשמל משחזק את החיבור (לפעמים הוא גם מאבד את ההגדרות שלו אך זה פחות תדיר), כמו כן בקרוב עליי להתחיל לשלם עליו דמי חכירה. 2. הרא…
-
- 6 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום כולם.. יש ברשותי את הנתב הנ"ל (בלי אנטנות מתנתקות) ואני עומד להתחבר כנראה לאינטרנט של בזק ובזק בינלאומי (יש איזה דיל מהמוסד לימודים שלי) אני מתלבט בין מהירויות של 15מגה ו40מגה (ההפרש ביניהם דיי זניח) העניין הוא שאני לא בטוח האם הראוטר הזה יתמוך לי ב40 מגה - אני יודע בוודאות ש15 יתמוך - ולמשל יודע שב100 הוא לא תומך.. שאלתי היא - עד איזו מהירות הנתב יתמוך? חיפשתי ברחבי האינטרנט ולא מצאתי תשובה הולמת - לא פה ולא באתרים בחו"ל ואף לא באתרי החברה.. כמו כן אני רוצה לציין שאני מעדיף שלא לקחת את הראוטר-מודם של בזק (למוד לקחים) ומעדיף לרכוש מהם את המודם בלבד מאשר חיוב זיכוי.. אשמח לעזרה - תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מודם של יס שכדי להתחבר לאינטרנט אני מחבר כבל מהמודם למחשבים, יש לי 2 מחשבים שככה יש להם אינטרנט ויש לי מחשב שלישי שהוא רחוק מהמודם ואני לא יכול להעביר אליו כבל. רציתי לדעת אם יש אפשרות בכל זאת שלאותו מחשב שלישי יהיה אינטרנט אם איזשהו כבל אלחוטי, יש כזאת אפשרות? ועוד משהו ששכחתי להוסיף זה שיש לנו גם מחשב נייד שמתחבר לאינטרנט באמצעות WIFI
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כרבע שעה הגיע לשערי ביתי נציג מכירות חביב של הספקית אינטרנט "קווי זהב" הוא שאל אותי כמה זמן אני גולש ביום ואמרתי לו את האמת...16 שעות, ברובן אני רק מחובר, הזמן האמיתי שאני מול המחשב הוא בסביבות ה 2-3 שעות (אין לי סבלנות....) בקיצור הוא אמר לי שהמחיר שאני משלם עכשיו לאינטרנט זהב הוא "הכי גבוה בשוק".... ניסה לשכנע אותי לעבור אליהם לתקפוה בלי התחייבות ועוד כל מיני שטויות קטנות.... אמרתי לו שאני כרגע לא עושה שום שינוי עד שיהיה אינטרנט בכבלים של תבל . אמרתי שאני אצטרך לחכות עוד חודש כנראה עד שהם יוציאו את זה.... אבל אורו עיניי כאשר הוא אמר לי שעוד יומיים תבל מוציאה. כמובן שבהתחלה הייתי קצת חשדן אבל הוא הראה לי את טפסי ההתחברות לאינטרנט בכבלים של תבל ואז האמנתי. אני מקווה …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הותיקים יותר בוודאי זוכרים את שירות ה-GeoCities שבסוף שנות ה-90 ותחילת שנות ה-2000 היה *המקום* בו יכולת להרים אתר אינטרנט חינמי. גם אני עשיתי בו שימוש בכמה הזדמנויות. אבל מאז GeoCities עברה גלגלולים רבים שבסופם רכשה אותו Yahoo שלא בדיוק ידעה מה לעשות איתו ואיך לקדם אותו. בכל מקרה, היום מת אחד ה-ICON-ים של תקופת הבועה ונסגר סופית. RIP GeoCities. http://geocities.yahoo.com [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי כנס CES 2013 הייתי מאוד אופטימי לגבי סיכויי ההצלחה של תקן G.hn לכבילה אלחוטית. היתרונות הבולטים שלו כמו אדישות לסוג הכבל ומספר הפאזות, חסינות לרעשים ומהירות של 1Gbps ובנוסף – ההתגייסות של יצרני סיליקון מובילים כמו Sigma ו-Marvell והתאימות שהוצגה בין המתאמים של יצרנים שונים, נראו כקלפים בלתי מנוצחים. אבל בכנס CES 2014 שנערך לפני מספר שבועות, נראה שיתרונות אלה הולכים ונשחקים לטובת תקן ה-HomePlug, שחוזר לכבוש את מרכז הבמה. סקירה עדכנית של שני התקנים והמאבק ביניהם - בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=4860
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רציתי לדעת מיהו הספק הזול ביותר באינטרנט מהיר???
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה כשאני מנסה להיתחבר לשרתי משחק כמו LINEAGE2 נייטאונליין SILKROAD וכו"אז הם לא משתחברים לי והבעייה הזאת נוצרה כאשר התקנתי ראוטר בבית ,ואני אשמח עם תוכלו להסביר לי איך אוכל להפעיל את המשחקים האלה בבפתיחת פורטים או לא יודע מה ...... תודה רבה :s05: :s05:
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
זה בלתי אפשרי לשחק במשחקי רשת כשהאח גם משחק, וזה בלתי אפשרי כמעט להיות באינטרנט כשהוא מוריד... איך אני יכול להגביל את המחשב שלו? שלי מחובר באלחוטי ואל שלו מחובר הRTA1025
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
המודם שברשותי הוא b-focus 270 pr . יש לי 3 מחשבים ואני מחבר אותם דרך ו hub. ועושה שיתוף אניטרנט . הבעיה היא שברגע שאני מתנתק מהאינטרנט 2 המחשבים מתנתקים גם . עכשיו המודם שברשותי יכול להיהפך לנתב על ידי מדריך שהורדתי. וככה תיפטר בעיית ההיתנתקות מהאינטרנט. עכשיו שאלתי היא ברגע שאני הופך את המודם לנתב לא יהיה חייגן אז איך אני מחבר את 2 המחשבים הנותרים לאינטרנט האם אני צריך לקנות עוד משהוא ? האם זה אפשרי שזה יהיה אלחוטי ?? אני מבקש בבקשה להגיד לי בדיוק מה לקנות אם צריך. מה בדיוק אני צריך לעשות כדי שיהיה אינטרנט ב 3 המחשבים ?? אשצי להתפטר מבל הכבלים שיוצאים מה hub אם זה אפשרי אז כככ מחשב האחד הוא פי סי עם 2 כרטיסי רשת 2 מחשבים ניידים . כל אחד יש לו כרטיס רשת ו hub ה…
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ערב טוב, קצת רקע: אני עובד ברשת עם 2 מחשבים (אחד שלי, אחד של ההורים), כאשר שלי מחובר תמיד ישירות ב ADSL (מודם רשת BFOCUS) וגם מחובר בו זמנית בכבל רשת מוצלב למחשב של ההורים שלי. בשניהם עובדת מערכת XP חוקית ברישיון. אני לא יודע אם יש לזה קשר, אמש התקנתי לניסיון את תוכנת SPY DOCTOR, הרצתי אותה, הסתרי כמה מטרדים טרויאנים במחשב ומאז אמא שלי מתלוננת ששיתוף האינטרנט בין המחשבים ברשת אינו קיים. בדיקה זריזה במחשב שלהאכן מאשרת את העובדה, המחשב מספר על Limited or no connectivity עם סמן אזהרה מעצבן. כל ניסיון להגדרה מחודשת של הרשת מהמחשב של אימי עלה בתוהו. איני חושב שיש צורך להגדיר רשת מחדש במחשב שלי כיון שאצלי הוא מזהה את הרשת בסדר גמור. ראוי לציין: מאז שעברו למודם BFOCUS אין שיתוף …
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אחי קנה מחשב חדש והוא עובד על לינוקס redhat עכשיו הבעיה היא החיבור לרשת הביתית שאנחנו לא כ"כ יודעים איך. נ.ב אני יודה מאוד לבנאדם שימצא דריברים של Intel Pro/100VE NetWork ללינוקס!
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, רנמאס לי שהחומר על מחשב ובכלל נגמר לי המקום ולכן רוצה לשים על דיסק חיצוני + מתאם USB לרשת על הראוטר. (כפי הנראה אשים שני דיסקים עם מתג). מיועד לנתונים, תמונות ושאר דברים לא מהירים. 1) איזה מתאם USB לרשת לקנות? מה חשוב לבדוק? 2) שני דיסקים של טרה לגיבוי הדדי או דיסק 2T עם שני עותקי מידע? לתובנותכם אודה. בברכה, יהודה
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כשהחיבור הוא כזה (ADSL) : מודם ADSL שמחובר לנתב, ואל הנתב מתחברים 2 מחשבים. אם רוצים לעבור לכבלים, פשוט מחליפים את מודם ה ADSL במודם הכבלים, וזהו ? כלומר, המחשבים נשארים מחוברים לנתב, והנתב למודם הכבלים ? האם לא יכולות להתעורר בעיות בגלישה במחשבים, אם מודם ה ADSL יוחלף במודם הכבלים ?
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום היום התקינו לי מחשב נייד ויש לי עוד מחשב אז שמו לי רשת אלחוטית מבחינת אינטרנט זה עובד, מבחינת רשת שיתוף קבצים זה לא עובד ,אני לא מבין איך אני רואה תכונן שיש לי במחשב השני פה? 1)איך רואים תקבצים שיש לי במחשב השני פה ? 2)איך שמים סיסמא לכוננים לרשת שנניח השכנים לא יוכלו לראות תקבצים שלי ? יש לי ויסטה והסתכלתי במדריכים שיש בפורום ואני לא ממש מבין זה שונה אין מדריך על הגרסה של ויסטה ..... חשוב לציין שיש לי רשת אלחוטי וכך יכולים לפרוץ המון אנשים בגלל זה הדאגה ... תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
ממשק הניהול של הנתב לא עובד, הוט טוענים שזה אמור לעבוד רק למי שהזמין רשת אלחוטית.
-
- 6 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
שאני מגדיר סיסמא בראוטר הוא לא מזוהה ע"י המחשב הנייד ובלי סיסמא הוא מזוהה.למה זה
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
כנראה שהרואטר שלי כבר עשה את שלו. שלשום שדרגתי ל12Mbps, והוא מאוד מתקשה להגיע למהירות הזו בחיבור L2TP ומסרב לקבל gateway ככתובת בחיבור PPTP (רק כ-IP..) בכל אופן רציתי לקבל המלצה לראוטר שידוע שעובד טוב עם הכבלים ומסוגל להגיע למהירויות גבוהות יותר (מתכנן לשדרג שוב בקרוב). את הראוטר הקיים אני אהפוך ל-AP לקומה השניה. תודה
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
[TABLE=class: tc bdr M, width: 1] [TR] [TH] [/TH] [TH=class: T]Upstream[/TH] [TH=class: T]Downstream[/TH] [/TR] [TR] [TH]Current Rate (Kbps)[/TH] [TD]3454[/TD] [TD]44000[/TD] [/TR] [TR] [TH]Max Rate (Kbps)[/TH] [TD]70230[/TD] [TD]91744[/TD] [/TR] [TR] [TH]SNR Margin (dB)[/TH] [TD]32.3[/TD] [TD]21.3[/TD] [/TR] [TR] [TH]Line Attenuation (dB)[/TH] [TD]13.7[/TD] [TD]10.4[/TD] [/TR] [TR] [TH]Errors (Pkts)[/TH] [TD]0[/TD] [TD]0[/TD] [/TR] [/TABLE] המודם מציג לי את הנתונים מעלה, האם מדובר בנתונים תקינים?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
של D-LINK זזה - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=597872 וזה של NETGEAR : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=12451 הראשון עולה 100 $ והשני 130 $ אני גר בארה"ב
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
Hi to all i have broadband router Edimax BR-6104K , I tray to config the router beetwin the modem bat wihthot successfully. i have win xp professional i need help to config the router thanks for all nirziv
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
התקנתי אינטרנט בייתי בעזרת המדריך שנמצא בפורום האינטרנט עובד מצוין התקנתי גם את שיתוף הקבצים בעזרת המדריך ועכשיו יש לי בעיה תיקיות שאני משתף מהמחשב עם win 98 אני לא רואה אותם ב win xp אבל תיקיות שאני משתף ב xp אני רואה ב 98 מה לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-