רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
אהלן לכולם! לחבר שלי יש רשת אלחוטית בבית עם שני מחשבים. המחשב המארח הוא עם ווינדווס XP, השני מחשב נייד עם ויסטה. הצלחתי לסדר לו שיתוף קבצים, אבל אני לא מצליח לחבר את הנייד למדפסת, אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להתחבר או משהו כזה. עכשיו, בדקתי, המדפסת כן משותפץ, הבנתי שיכול להיות שזה לא מתחבר בגלל שהדרייברים של XP לא מתאימים לויסטה. ניסיתי לחבר את המדפסת ישירות לנייד, על-מנת שהויסטה יתקין לה דרייברים, והוא התקין וניתן להדפיס, אבל עדיין אני לא מצליח להתחבר למדפסת כשהיא מחוברת למחשב עם ה XP. שני המחשבים תחת אותו WORKGROUP, והגדרתי את ה PERMISSIONS כמו שצריך.. שוב, שיתוף קבצים ותיקיות עובד בסדר גמור. יש למישהו רעיון?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אנטנה פנימית של הנייד ואנטנה חיצונית ביואסבי, אם אני מתחבר לרשת אחת עם אנטנה אחת, ולרשת אחרת עם האנטנה השניה, אני אוכל לנצל את שני חיבורי האינטרנט? ווינדוס 7 יודע לנצל את זה? כרגע זה לא מסובך להתחבר ככה, פשוט לוקאל אריא קונקשן אחד מחובר לראוטר אחד ולוקאל אריא קונקשן שלוש מחובר לשכנים...השאלה זה אם זה באמת משתמש באינטרנט של שניהם
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קבלתי מאחותי ראוטר אלחוטי שהיה לה בבית והיא כבר לא צריכה. יש בבית יש אינטרנט קווי עם מודם wow usb modem ale 130. היא הביאה לי siemens sl2-141. ניסיתי להחליף ביניהם וכו' ולא הצלחתי. כתוב בהוראות באינטרנט שצריך איזה כבל LAN...חובה? לי בראוטר העכשווי יש כבל כזה מרובע עד לUSB של המחשב ועוד כבל מהמודם לטלפון וזה מספיק לי. כבל LAN יפתור לי את הבעיה? 2.האם ניתן לחבר את המודם לשקע טלפון אחר ולמחשב אחר(2 מודמים על אותו קו טלפון)? תודה, מקווה שלא חפרתי מדי...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
המממ ..... יותר ענייני מהכותרת אי אפשר להיות . אין לי כוח ( חשק ועוד כל מיני ביטוים ) לאפס אותו ולהגדיר אותו מחדש , כי יש פה איזה 4 מחשבים על המודם הזה , ואני רוצה לנסות איזה משו , אבל אני לא זוכר את הסיסמא ...... הצילו ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר ליצור נקודת גישהה אלחוטית לאינטרנט, שממנה לא יהיה אפשר לגשת לרשת עצמה של כל המחשבים המחוברים אליה. הרשת מחוברת ככה. ראוטר שממנו מחוברים 4 מחשבים באלחוטי. ויוצא ממנו כבל רשת לאיזור ב שמתחבר לסויץ שממנו יוצא עוד 2 כבלי רשת אחד מחובר לשעון קריאת שעות בעבודה ועוד כבל מחובר לעוד סויץ שמחובר לעוד 2 מחשבים בקווי ומחובר אליו אקסס פוינט אלחוטי. שאותו רציתי בשביל אורחים שבאים עם מחשבים ניידים ושלא יכולו לראות תרשת מחשבים או לנסות להתחבר ולראות קבצים. רק גישה לאינטרנט בלבד
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי ראוטר חדש Dlink dsl g225 vdsl2 n300 לאחר שיחה נציג מחברת 018 הגדרתי את הראוטר ובבדיקת מהירות אני מקבל 15 מגה מתוך 40 עליהם אני משלם אין לי בעיה לקבל קצת פחות אבל זה מוגזם, ניסיתי לשנות ערוצים ידנית ממש לא שינה כלום. אשמח מאוד לקבל עזרה בנושא, או אולי בעצם אין פתרון ואכלתי אותה? הראוטר הקודם שלי הגיע לגבול 40 המגה אבל התנתק הרבה פעמים ועשה בעיות לכן החלפתי אותו הראוטר הקודם היה מדגם Dlink dsl 6850 u n600 תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ברשת Workgroup הגדרתי את אחת מתחנות הXP שתיהיה שרת VPN. הרשת עובדת עם ראוטר טנדנט ללא שרת פנימי בראוטר. פתחתי את כל הפורטים האפשריים לפי מה שראיתי באינטרנט ואני מצטט: צוטט מהלינק הבא: http://windowsitpro.com/article/articleid/46811/which-ports-do-you-need-to-open-on-a-firewall-to-allow-pptp-and-l2tp-over-ipsec-vpn-tunnels.html אני עדיין נכשל בהתחברות... כאשר אני מגדיר את המחשב שמשמש כשרת VPN בDMZ הכל עובד , אבל זאת לא צורת עבודה מבחינתי.... מה אני מפספס כאן?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, חברים, צריך את עזרתכם. הראוטר אצלנו בבית נמצא בקומה השנייה, שם נמצאים המחשבים, והרשת תופסת כמו שצריך. העניין נהיה בעייתי כשאני משחק ב-PS4, ומדי פעם אני מעדיף לשחק דווקא בקומה התחתונה שם הטלויזיה משמעותית גדולה יותר, אבל לצערי הוויפי שם תופס על הפנים. רציתי לדעת אם יש פתרון כלשהוא, אולי מכשיר כלשהוא שתהיה אפשרות לשים בקומה התחתונה, שיקלוט את האות ויחזק אותו, או כל פתרון אחר שיאפשר לי לקלוט את הרשת כמו שצריך גם בקומה התחתונה. תודה רבה, ושיהיה חג שמח ושנה טובה, נתי.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
:asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: חייב אפ טי פי או פאבי למי שיודע מה זה והוא יכול להביא לי אני אודה לו מאוד זה ה אי סי קו שלי 153151351
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אין לי הרבה ידע בתחום.. קניתי ראווטר EDIMAX BR-6226N ו- 2 כרטיסי רשת אלחוטיים nLite EW-7711Umn לפי המלצת החנות לחיבור 2 מחשבים נייחים במרחק של כ 10 מטרים מהראווטר. התקנתי הכל לפי ההוראות המצורפות - אפשר לגלוש אבל זה איטי יחסית למה שאני רגיל בחיבור קווי. יכול להיות שפיספסתי הגדרות מסויימות שגורמות לזה? מה לבדוק? האם זה מה שצריך לצפות מנתב פשוט וזול? ממה זה יכול לנבוע? פשוט רמת תקשורת נמוכה? זה בד"כ על good או לפחות fair
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה הראוטר מתחיל לעשות לי יותר מידי בעיות אז אני חושב להחליף אותו, הבעיה היא שאני לא רוצה לבקש מחברת התשתית שלי (הוט) ראוטר כי בדרך כלל המוצרים שלהם לא אמינים (משופצים וכו'), אז רציתי לדעת מה האופציות שלי לראוטר טוב ואמין בתקציב של עד 300 ש"ח (אם אפשר פחות אז עדיף) העדפה מאייבורי בבקשה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף הסיבים הגיעו אליי והתחברתי היום, הציוד שסופק לי ע"י סלקום הינו: Sagemcom Fast5657IL האם יש צורך לשנות הגדרות? או פשוט להשאיר את ההגדרות הקיימות? האם יש המלצות אחרות שלא חשבתי עליהן? האם להיאשר עם הציוד הקיים או להוסיף/להחליף? (כרגע שלושת החיבורים הפנויים מספיקים לי ואין לי צורך בחיבורים פיזיים נוספים) תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בהתלבטות לגבי כמה דגמים של ראוטר של Asus: 1. ASUS RT - ACRH17 AC1700- מחיר 109$- יש לו את כל הפיצ'רים שאני צריך, USB 3.0 , LAN 1GB, רק שאין לו air protection כמו שני האחרים, כמה זה קריטי? אבל לפי הנתון יש לו מעבד qued core. 2. ASUS RT - AC66U B1 Wireless AC 1750Mbps- מחיר 128$- גם לו יש את כל הפיצ'רים שאני צריך, מעבד dual core 1GHZ (יותר חלש מהראשון, לא יודע כמה זה קריטי), אבל יש לו air protection וגם את הפיצ'רים שאני צריך. 3. ASUS RT - AC1900P ( לשים לב שזה דגם הP ולא הASUS RT - AC68U)- מחיר 151$- מעבד dual core אבל 1.4GHZ, גם לו יש air protection ושאר הפיצ'רים שאני צריך. אם למישהו יש נסיון עם אחד הדגמים הספציפים האלה, אני אשמח לש…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני משתמש כעת עם ראוטר זקן Edimax BR-6204WG הנמצא בקומה העליונה. המצב הוא שבקומה הזו יש קליטה מצויינת (בשני חדרים) אבל בקומה שמתחתיה יש קליטה חלשה יותר, אבל בסה"כ אפשר לגלוש באזורים שאני צריך גם בקומה התחתונה. השאלה שלי היא כזו: אני רוצה להחליף בכל מקרה את הראוטר (הוא מתחמם ועושה צרות) איזה ראוטר יעזור לי לשפר את האיכות של הקליטה הקומה התחתונה? התקציב שלי הוא עד 300 שקלים. קראתי פה שאנשים ממליצים על TP LINK 1043 האם הוא יעזור לי לשפר את האיכות? דבר נוסף נרשמתי למבצע בבזק (אחד מ 7000) כרגע עדיין לא שדרגתי את המהירות אצל הספק. האם הראוטר VDSL של בזק יהיה יעיל לטווח שאני צריך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם אחרי שאני הופך את המודם ל PRO וכל הבלאגן מסביב לשנות את ה IP של המודם מ CLASS A 10.XX.XX.XX ל CLASS C 192.168.XX.XX כי אין לי כוח לשנות את כל הIP של כל המחשבים פה!...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחברתי לאינטרנט סיבים, הותקן עם הראוטר שלהם. יש לי ראוטר חדש ARCHER C9 ואני רוצה להשתמש בו לרשת הביתית במקום הראוטר שסופק. החיבור כרגע הוא סיב מהקיר אל מתאם נוקיה שחור, ומשם חיבור לראוטר. - האם המתאם השחור הוא גם מודם ואפשר לחבר אליו את הראוטר החדש ? - כיצד צריך להגדיר את הראוטר C9 החדש ? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לי ולאחי יש רשת ביתית, ואנו רוצים לחבר מנוי של ערוצי זהב לאחד מהמחשבים ולשתף אותו בשניהם, האם זה אפשרי? זה יעיל?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה התוודעתי ל-USENET אבל יש כ"כ הרבה מבחר של ספקים שאני לא יודע במי לבחור.התקנתי את תוכנת ה-NEWSLEECHER ואני לא סגור על איזה ספק ללכת.כמובן שהכל בתשלום.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הזמנתי דרך HOT אינטרנט במהירות 100 מגה ואני אמור לקבל את HOTBOX וקראתי באינטרנט שיש איתו המון בעיות. הטכנאי אמור להגיע רק עוד כמה ימים ויש לי כבר פחד קל מבעיות שיצצו אז אשמח שמישהו יעשה לי לסדר בדברים. הספק שלי הוא בזק בינלאומי ויש לי יוזר גיימר. הבנתי שה HOTBOX עושה ניתוקים ביחד עם חייגן ובמקומות שונים באינטרנט ממליצים להשתמש בו כמודם בלי ראוטר ולקנות ראוטר חיצוני. כיום יש לי ראוטר LevelOne Global - WBR-6001 300Mbps האם הוא מספיק טוב? הבנתי ש LINKSYS לא עובד עם L2TP. קראתי על הרבה דברים לגבי UPNP ו DOCSIS 3 ולא ממש הבנתי. מישהו יכול לעשות טיפה סדר בדברים? והכי חשוב להמליץ לי מה לעשות עם ה HOTBOX רק מודם או גם ראוטר?, אם רק מודם האם הראוטר שלי מתאים? …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע מודם ראוטר מבזק והקליטה בבית לא משהו, היום הצטרפתי ל018 והעלתי את המהירות ל100 מגה כדאי לי לקנות מודם ראוטר חזק יותר ממה שהחברה נותנת כדי לשפר מהירות בWIFI? אולי הדגם הזה? http://fre.co.il/items/1310858 או אולי להשתמש במתאם על חשמל כדוגמת זה? https://www.amazon.de/TP-Link-TL-WPA4530-KIT-Netzwerkadapter-Kompatibel/dp/B018I31HO8/?amazontag&tag=glouds05-21 מדובר בבית גדול 140 מטר עם קירות בטון בתוך הבית ומרפסת גדולה שגם שם משתמשים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אז כך, אחרי שבועיים של שיחות וברירים, הצלחתי להשיג לי G1 מסניף חיפה, יצור של 2011 וגרסה 2.55. מצרף נתוני קו: *בדירה הקודמת, הצלחתי לגרד 86 רק אם החלפת פילטרים והלחמת פיצלים של בזק, בדירה הנוככית כל התשתית מבחינת הדירה, הינה חדשה והותקנה ע"י טכנאי בזק, ככה שאני צריך לחשוב בכיוון אחר. אני הייתי זמן מה על RA, אבל שם הגעתי ל 60 ומשהוא, חזרתי ל טופ 100 כי היו בעיות יציבות מסויימות, מקבל 50. בזק המליצו לי 2 דברים: 1. התקנת ספליטר/פילטר ראשי. 2. מן הסתם חידוש אינסטלציה, אבל לא יודע מה במושגים שלהם זה אומר, אם זה רק מארון תקשורת הראשי, או עד הארון של בזק. הם לא הבטיחו שיהיה שיפור מהירות, אבל יש מצב ישפר נתוני קו. עולי חידוש אינסטלציה יתן שיפור מסויים. אשמח לכמה ת…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, העברתי את הC9 לקושחת DDWRT ואני לא מרוצה - קצבים מאד איטיים בAC. מעוניין לחזור אחורה לקושחת מקור, מישהו יודע איך? לא ממש מצאתי פתרון לזה. הרבה תודות לעוזרים עדכון: ביצעתי ניסיון להחזרה למצב סטוק לפי הנחיות בגוגל עם פרוטוקול TFTP כאשר אני מקבל את ההודעה הבאה בלוג: Connection received from 192.168.0.86 on port 2306 [08/07 22:47:17.694] Read request for file <ArcherC9v2_tp_recovery.bin>. Mode octet [08/07 22:47:17.694] File <ArcherC9v2_tp_recovery.bin> : error 2 in system call CreateFile The system cannot find the file specified. [08/07 22:47:17.694] אשמח אם מישהו יוכל לסייע...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבחינת העלויות ההבדל בכבלי הרשת זניח . האם הדבר דומה כאשר משווים עלויות של ציוד נלווה (לוחצים,שקעים,ראשים,פאנל) ? חיפוש ברשת העלה כי בארה"ב ישנו יתרון לcat 6 . האם בארץ המצב דומה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי(לגלוש על השכנים) שמרחק קליטה שלו איהיה רחוק יותר מימה שיש ברשותי כרגע..לקלוט .עם יש אפשרות (שמעתי שכן) חודר קירות עם קיים מפצח על הדרך סיסמאות עד רבה גם טוב בקצרה אני לא מבין בכלל בזה משאיר תתשובות לכם [= נ.ב אנ כרגע עם TP-Link TL-WN321G 54mbps מומלץ לדגמים שיש בksp ובאג אלה חנויות שיש ברשותי ליד הבית!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-