רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
מצ"ב תמונה של הבעיה שלי בשירות -Yesgo שזה צפייה ב-TV דרך הרשת. היתה תקופה שזה עבד אחלה, אבל מאז כל פעם ההודעה הזו מופיעה. פעם התקשרתי לתמיכה שלהם שאמרו לי שזה העוגיות או שה-IP בעיתי וכו', חיפשתי קצת בגוגל וכנראה שיש לו בעיה עם IP שהוא לא סטטי? לא ממש יודע. אשמח לעזרה ממי שנתקבל/מבין. כמו כן, האם אפשר/כדאי להפוך את ה-IP לסטטי? על מה זה משפיע לטובה/לרעה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחובר לפרטנר ומאוד מרוצה. עובד ממש ממש טוב. יש לי את הנתב שלהם הטכניקולור 4x4 והוא סך הכל בסדר, אבל הwifi שלו לא משהו בכלל. את ה wifi שלו ביטלתי לגמרי ואת ה wifi אני מפעיל מנתב של Asus RT-AC86U כ Access Point והכל עובד מעולה! העניין שאני משלם 25 ש״ח על הנתב שלהם בחודש וזה ממש חסר משמעות. האם אני יכול להחזיר את הנתב שלהם ולחבר איזה מתאם פייבר לרשת? והאם אני אצטרך לעשות חיוג עם חייגן ? מישהו עשה את זה? הצליח? אשמח לשמוע
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש נקודת גישה משולבת מתג (3 עד 5 פורטים). .חיפשתי הרבה בזאפ וכן באייבורי/KSP אבל לא מצאתי. ראיתי באמזון מספר דגמים, אבל אני מעדיף לרכוש מכשיר שכזה בארץ (לא רוצה גם לקחת את הסיכון של חוסר התאמה לרמת מתח כניסה) האם יש התקן כזה למכירה באחד החנויות בארץ? התקן מומלץ? תודה, שריאל
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אפשר המלצות על מכשיר או מדריך שיאפשר לחבר חיבור קווי לקומה השנייה בבית ולתת שם קליטה של WIFI? כרגע אין כמעט קליטה באותה קומה. יש אפשרות להעביר כבל מהראוטר הקיים בקומה הראשונה לקומה השנייה (אם זה הכי מומלץ). תודה מראש! ***יש לי ראוטר ישן אם אפשר להשתמש בו או שצריך מכשיר מיוחד?***
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קשה להם בשירות לתת לי נתונים לגבי הראוטר\מודם\מתאם שיחות שלהם (הם רק יודעים למכור אותו) מישהו יודע אם אכן (ואולי דגם ספציפי) הוא נותן עד 100\200 מגה מהירות ? (כי כמובן בעתיד הרחוק ארצה לשדרג אז שלא יוגבל טכנית) האם הוא תומך VDSL2 ? האם זה חובה פיצ'ר זה ? חייב תשובה לפני שמזמין אחד בלא מעט כסף.. (כבר שודרגה התשתית+הספק ל 40 מגה אך כעת מקבל רק 15 עקב הציוד) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאמור. אני מחפש מודם vdsl (תשתית בזק 100 מגה) לנתב הזה. משום מה, ההיצע דל מאוד וגם המחירים בהתאם. חיפשתי באמזון, איביי ועלי אקספרס. יש רק נתבים. (לא מודם בלבד) וגם המחירים הינם 100$ + למישהו יש פתרון, או לפחות הסבר לתופעה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
תמיד בערב ובלילה יש לי בעיה קשה של פינגים 150-300 MS אי אפשר לשחק מלא לאגים , יש דרך לפתור את זה? רק 014 זה הפיתרון ? , בבוקר שאני בודק הפינגים 90-100
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי מודם של THOMSON - ואני מתחבר ללא חייגן לאינטרנט ויש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט מה הדרך הכי יעילה לחבר את 2 המחשבים לרשת? אם אני אקנה hub ואחבר את המודם ו2 המחשבים אל ה hub יהיה לי אינטרנט פעיל כל הזמן בשני המחשבים ? ומה לגבי פתיחת פורטים במודם זה ? איך זה מתבצע ? תודה מראש לעוזרים בן
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי 2 חבילות כבל STP. 100 מטר כל אחת. קיבלתי כבל FTP. האם ההבדל גדול שכדאי להחליף או להישאר כבר עם זה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר לינקסיס WRT54G הראוטר לאחרונה הוגדר לעבודה עם מודם כבלים בחיבור ישיר (MPLS) משום מה כל פעם שאני מנסה לשלוח דואר שהוא קצת יותר מחצי מגה, אני נתקל במעין התנגדות של האאוטלוק אני מוכרח לציין שאם אני מחבר את המודם ישירות למחשב הדואר יוצא בשניות כך שההגדרות של האאוטלוק שלי מוגדרות היטב. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בדיקת אבטחה שהרצתי לפני מספר דקות (באתר http://www.auditmypc.com) גילתה לי שהיא יכולה להשיג את ה-IP הפנימי שלי. אני מאחורי נתב, והגדרתי לו את הפיירוול, ככה שפורטים פתוחים לא התגלו - מלבד אחד: פורט 53 של UDP (שהתגלה אגב רק ע"י בדיקת אבטחה אחרת - באתר שציינתי מקודם וגם בבבדיקת האבטחה "Sheilds Up!!" ב- http://www.grc.com , שנחשבת טובה מאוד, לא התגלו אצלי פורטים פתוחים כלל - כולם מוסתרים לגמרי). עברתי על הגדרות הנתב וניסיתי כל מיני דברים, אולם שומדבר לא סגר את הפורט הזה (שוב, זה רק ב-UDP משום מה), ותמיד הבדיקה הצליחה לעלות לי על ה-IP הפנימי. יש קשר בין הדברים? רציתי לדעת כיצד אוכל להסתיר אותו, וגם כיצד לסגור את הפורט הזה (אם יש בכך צורך), מכיוון שאני מודע לכך שמדובר …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אצלי כרגע זה על 1300 וזה נראה לי ממש גבוהה מידי כי הגלישה לא משהו. לכל האנשי רשתות פה .
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי איטרנט בכבלים של ערוצי זהב 750 קילו התוכנות שעובדות באינטרנט נהיות איטיות ומתנתקות מדי פעם..וגם האינטרנט עצמו מתנתק לפעמים..הפינגים שלי במשחקים טיפה יותר גבוהים מאשר בהתחלה.. אין לי עוד משתמשים עם כבלים בבניין (2 אנשים) תעזרו לי בבקשה אני נואש ואני חושב לעבוד לadsl תודה מראש גברים!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כשלושה ימים החלה אצלי בעייה מוזרה מאד שהולכת ככה : יש לי מחשב ראשי ואליו מחוברים זוג אחרים שמחוברים אליו דרך האב ומקבלים אינטרנט רק כשראשי דלוק. כשמדליקים אותו בפעם הראשונה ואת כל השאר הכל בסדר. אבל כשמתנתקים מהאינטרנט במחשב הראשי למשל לשעה ואז מתחברים שוב (בלי ריסטראט בלי כלום) שאר המחשבים לא יכולים להגיע לכלום באינרטנט והוא משותק, ולא עוזר שום ריסטארט במחשבים שם או התחברות מחדש במחשב הראשי, רק כיבוי והדלקה מחדש של המודם (אלקטל שחור) והתחברות מחדש מחזירות משום מה את האיטרנט לשאר המחשבים. ארני לא מאמין שזו בעייה ברשת או בהאב כי הרשת עובדת כרגיל גם כשאין אינטרנט בגלל הבעייה, אני חושד במודםפ או בחיבור עצמו, מה זה יכול להיות לכל הרוחות ? עזרה...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לי ולאחי יש רשת ביתית, ואנו רוצים לחבר מנוי של ערוצי זהב לאחד מהמחשבים ולשתף אותו בשניהם, האם זה אפשרי? זה יעיל?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי היום ראוטר של בזק 7850U ואני על מהירות 100 מגה(תאכלס 65 מקסימום). ואת המתאם TL TP LINK WN822N שממרר את חיי. בכל פעם שאני טיפה מעמיס עליו בטורנטים הוא שובק חיים ואז צריכים לנתק ולחבר אותו..לפעמים הוא אפילו קורס לכמה שניות סתם בשביל להראות לי נוכחות. המרחק בין המתאם לראוטר הוא בערך 7 מטרים(נראה לי קצת פחות) עם קיר אחד בדרך(הקליטה נכון לעכשיו היא כמעט תמיד 5 קווים ופעם ב4,שיגעונות לא ברורים שלו..) בקיצור אני מחפש מחליף בשבילו, הדרישות שלי הן כמובן שיעמוד בעומס של טורנטים. והכי חשוב, יתמוך בWIN 8.1 .. כי נראה לי שרוב הבעיה שלי עם המתאם היום זה שאין לו ממש תמיכה רשמית ב 8WIN... ונכון לעכשיו אני משתמש באיזה דריבר גירסאת בטא,כבר שנתיים זה בבטא.. נראה לי ש…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם האם אפשר להקים רשת על גבי מתאמי רשת חשמלי, או שהמתאם משדר רק אינטרנט על גבי תשתית החשמל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר אל-חוטי איכותי (כרגע יש Edimax חוטי מלפני 7 שנים בערך), שיעבוד בעומסים יחסית גדולים, במחיר שפוי (אני לא מצפה למצוא משהו נורמלי ב- 200 ש"ח). תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור האינטרנט (התחילה בבוקר ליפני כן הכל תקין) אני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט מופיעה לי שגיאה 815 יצרתי קשר עים NETVISION והם טענו שמיספר שגיאה זו מראה על בעיה בבזק דיברתי אים נציג של בזק והוא טען שיש בעיה בכרטיס רשת או בדרייבר הסרתי את הדרייבר והתקנתי מחדש ובדקתי במנהל ההתקנים ואין סימון של בעיה בכרטס הרשת הדרריבר הותקן מדיסק ההתקמה של לוח-האם הסרתי והתקנתי כמה פעמים ולא עזר כלום ושוב החל הטירטור בין הספק לתשתית אני כבר לא יודע מה לעשות האים ישנו פיתרון או דרייבר יותר עדכני כי אני לא יודע האים הדרייבר באתר של GIGABYTE יותר עדכני ממה שיש בדיסק ההתקנה וגם שאני מסיר את הדרייבר ומכניס את דיסק ההתקנה הוא מסומן בצבע אפור דהוי ורשום מותקן ובפועל הדרייבר …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ראוטר של level one דגם 3406tx ואני לא מרוצה ממנו. היו לי בעיות עם כרטיסי רשת שמאבדים קשר איתו + הפלאפון שלי, iphone, לא מוכן להתחבר אליו כמו שצריך והוא מאבד קשר אחרי כמה שניות. (הבעיה לא בפלאפון כי זה קורה עם כל iphone ברשת הזאת) אני בכבלים בחיבור l2tp עכשיו מה שחשוב לי זה שיהיה אפשר להגדיר אותו מעולה למשחקים ולהורדות שלא יהיו בעיות כי אני משחק הרבה ברשת של ה xbox. התקציב הוא 400 שקלים. אם כדאי להשקיע יותר סבבה, אם כדאי להשקיע פחות אז גם כן. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני עברתי לאחרונה לגור ב"בית נאמבר" בראשון. למי שלא מכיר, זה בניין שנבנה מכספו של תורם אמריקני על אדמה של עיריית ראשון, וגרים בו חיילים משוחררים טריים. אגב, למי שמעוניין לנסות להתקבל הקריטריונים הם לא בהכרח סוציו-אקונומיים, אלא דווקא איפה שירתת ואיך הבניין יעזור לך להתחיל את החיים, כלומר תכניות לעתיד. לענייננו. בבניין 80 דירות יחיד ו 40 דירות שותפים, כך שבחשבון פשוט מדובר ב כ-160 אנשים. כולם בגיל אחרי צבא, חלקם הגדול סטודנטים. יצא מכרז כדי לספק שירותי אינטרנט לדיירים במטרה להוזיל את העלות. אני עברתי לגור פה אחרי שכל זה נעשה, כך שלא הייתי מעורה בפרטים אבל אני מתרשם שהחברה הזוכה עובדת בצורה מאוד לא רצינית. בעיות השירות אינן דבר שתוכלו לעזור לי בו. רציתי להריץ דרכיכם א…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי בכל האתרים של ספקיות האינטרנט וגם באתר של בזק ולא מצאתי. יש רק ל- ale 070 ו- ale 130 . מי שיוכל להביא לי קישור מתאים לדריבר - גאון.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהגדלתי את המהירות אינטרנט שלי ל-50 מגה השאלתי מבזק מודם VDSL והיום קיבלתי אותו. אחרי שחיברתי אותו לחשמל,לקו הטלפון ולמחשב, המודם לא איפשר גלישה. התקשרתי לבזק ולנציג לא הייתה תשובה אז הוא בדק משהו ועדיין לא היה פתרון אז הוא העביר אותי לשירות לקוחות שם אמרו לי שהם יחזרו אליי עם תשובה מתי יגיע אליי טכנאי. עכשיו דפדפתי קצת באינטרנט ומצאתי שהמודם צריך להיות מוגדר עם השם משתמש הסיסמא של הספק אינטרנט, הבעיה שאני רוצה לגשת להגדרות המודם אני לא יכול. מה יכול לפתור את הבעיה פשוט אין לי עכשיו אינטרנט בבית וכל הבית גולש מאינטרנט שאני משדר מהסוללרי. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר מסוג SIEMENS SL2-141 שבהגדרות שלו מוגדר כך שרק 3 התקנים אלחוטיים יוכלו להיתחבר אליו. הבעייה היא שהוא מזהה התקנים שמחוברים אליו למרות שהם כבר לא מחוברים אליו, לדוגמא הוא מזהה איפון שמחובר אליו למרות שהאיפון בכלל לא נמצא בבית והוא לא הודלק כבר 3ימים ופעם אחרונה שהוא היה מחובר לרשת היה לפני חמישה ימים את הזיהויי עשיתי ע"פ כתובת ה-MAC וזה לא קורה רק עם האיפון זה קורה עם עוד התקנים. איך אני מעלים את חיבורי הרפאים הללו (מעבר לביצוע ריסטרט לראוטר)? ???
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי הוטבוקס והוא נמצא במרתף, לכן הוא לא מגיע לכל הבית ( לעוד 2 קומות) רכשתי מהאינטרנט רפיטר שישדר את האות ברחבי הבית אבל הוא לא עובד כראוי. הוט אמרו לי שיש אפשרות להעלות את הראוטר לקומה האמצעית (150₪) וכך יהיה אינטרנט בכל הבית החסרון הוא שהמחשב הנייח שלי נמצא במרתף ( אחבר אותו באמצעות כרטיס רשת של edimax) עוד אפשרות שהם נתנו היא home plug אבל זה גם יקר ואם קראתי שלא תמיד עובד אז אני אוותר שאלתי היא כזאת אם אעביר את ההוטבוקס לקומה האמצעית ואחבר את המחשב הנייח עם הכרטיס רשת האם אאבד משמעותית את המהירות ( הורדת סרטים, גלישה באינטרנט וכו) ? או שהמהירות תישאר דומה? אם לא האם יש עוד אפשרות כמו לחבר להוטבוקס (שישאר במרתף) ראוטר שיהיה בקומה האמצעית? שישדר לכל הבית…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-