עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. http://corp.sonic.net/ceo/2011/08/11/the-five-levels-of-isp-evil/ נראה שבארץ פשוט אוהבים לבכות על משהו ולא משנה אם זה מוצדק או לא.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by xtract1,

מצ"ב תמונה של הבעיה שלי בשירות -Yesgo שזה צפייה ב-TV דרך הרשת. היתה תקופה שזה עבד אחלה, אבל מאז כל פעם ההודעה הזו מופיעה. פעם התקשרתי לתמיכה שלהם שאמרו לי שזה העוגיות או שה-IP בעיתי וכו', חיפשתי קצת בגוגל וכנראה שיש לו בעיה עם IP שהוא לא סטטי? לא ממש יודע. אשמח לעזרה ממי שנתקבל/מבין. כמו כן, האם אפשר/כדאי להפוך את ה-IP לסטטי? על מה זה משפיע לטובה/לרעה?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום יש לי ראוטר לינקסיס WRT54G הראוטר לאחרונה הוגדר לעבודה עם מודם כבלים בחיבור ישיר (MPLS) משום מה כל פעם שאני מנסה לשלוח דואר שהוא קצת יותר מחצי מגה, אני נתקל במעין התנגדות של האאוטלוק אני מוכרח לציין שאם אני מחבר את המודם ישירות למחשב הדואר יוצא בשניות כך שההגדרות של האאוטלוק שלי מוגדרות היטב. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by samos,

יש לי ראוטר DIR 655 Firmware Version: 1.34WW Hardware Version: A4 החל מהיום לא ניתן לגלוש באף אחד מהמחשבים. המחשבים מתחברים לראוטר והראוטר מקבל IP. החייגן בראוטר. חיבור בזק בין לאומי HOT. לאחר בדיקות התברר לי שזאת בעית DNS. אם אני מכניס DNS בכרטיס רשת של המחשב אז המחשב הספציפי מתחבר ללא בעיה. ניסיתי להכניס DNS בראוטר אבל זה לא עוזר. בקיצור ה DNS של הראוטר לא עובד בכלל. כמובן שגם איפסתי את הראוטר וקינפגתי שוב את החיבור וזה לא עזר. (קינפוג ידניף לא העלתי מקובץ שמור) מישהו נתקל בכזאת בעיה? יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום... ברשותי TL-WR1043ND עם קושחת DDWRT רציתי לדעת איך אני משתף את הכונן ברשת ..?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני ישמח לדעת מכל מי שיש לו ידע בנתבים האלה מה היתרון והחסרון של הנתבים האלה TP-Link TL-WR1043ND D-Link DIR655 תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by y_i_c,

למישהו יש מושג אם אחרי שאני הופך את המודם ל PRO וכל הבלאגן מסביב לשנות את ה IP של המודם מ CLASS A 10.XX.XX.XX ל CLASS C 192.168.XX.XX כי אין לי כוח לשנות את כל הIP של כל המחשבים פה!...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by maphisto,

אצלי כרגע זה על 1300 וזה נראה לי ממש גבוהה מידי כי הגלישה לא משהו. לכל האנשי רשתות פה .

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. :s05: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. כמו שכתוב בכותרת..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by yuvalnet,

היי יש לי מחשב שנמצא בממד וכל הקליטה פנימיה והחוצה לא כל כך טובה אני רוצה לחבר את המודם והראוטר בסלון בכדי לקבל קו חזק לכל הבית אבל במקביל אני רוצה לחבר את המחשב שנמצא בממד איך אני יכול לעשות את זה ? יש לי רואטר TP-LINK941ND 3 אנטנות לקליטה חזקה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by The Ball,

יש לי מודם 56K שלא זז ואני רוצה להחליף אותו כבר הרבה זמן.. ראיתי את המבצע הזה של 69 שקלים לחודש ב- 012 ואבא שלי הסכים לעשות! ויש לי כמה שאלות http://www.012.net/updates/69forlife/index.asp?src=012 1. מה יותר עדיף? CABLE 250K או ADSL 250K? וד"א זאת חבילה של 1.5 נכון? (זה אותו מחיר אז בעיקרון מה עדיף ויותר טוב?) 2. איך כדאי לחבר את המודם דרך USB או פנימי (שזה PCI אני מניח)? ד"א דרך כרטיס רשת אי אפשר.. 3. אם אתם אומרים ללכת על ADSL מאיזה חברה כדאי לקחת את המודם? AMBIT, MOTOROLA, TOMPSON, CORESNA ? אם אתם אומרים לקחת CABLE אז אני אכתוב מחר איזה חברות מודמים יש כי אנחנו צרכים לדבר איתם ונעשה את זה מחר כי אין זמן היום... :-\ תודה רבה על העזרה!!!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. משהו כמו LOADRUNNER אבל שיהיה כלי קטן ולא "כבד" כמוהו במילים אחרות, אני מחפש סימולטור בעזרתו אוכל לדמות תהליך שקורה ברשת http. תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Goshin,

שלום, לפני כחודש התנתקתי מבזק בינלאומי ועברתי ל-012 סמייל, כשעם שתי הספקיות אני עם מהירות של 12 מגה. מאז המעבר ל-012 סמייל אני מרגיש שיש הבדל במהירות הטעינה של סרטוני וידאו. ניסיתי לגלוש באתר מחו"ל שכולל סרטונים, ולקח המון זמן עד טעינה של סרטון באורך של 20 דקות. מה אפשר לעשות בנושא? אחרי בדיקה, ב-YOUTUBE זה עוד די בסדר מבחינת הטעינה, אבל באתרים אחרים בחו"ל לוקח לזה יותר זמן. זה נורמלי? אני לא חושב שזה אופייני למהירות של 12 מגה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by hmickey,

איני מצליח להיפטר מהם למרות כל החסימות שניסיתי באמצעות הדפדפן ואפילו הכנסת ה-URL שלהם לרשימת ה"אסורים". אני מתכוון לכמה "כאלה", שלאחר שאני סוגר הדפדפן, הם נשארים במסך עם הצעות כגון: קמיעות ומזלות, אסטרולוגיה, דיאטה ואפילו הציעו פעם לאשתי להגדיל לה את הזין (באנגלית כמובן). איך מצליחים לגרום לכך שהם יפסיקו להטריד. אם הייתי יודע היכן המשרד שלהם, הייתי מבקר אותם עם הכלב שלי שמחרבן היכן שפוקדים עליו לעשות כך.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by יעל רייכל,

ושוב, בהמשך לצעירות הקודמת.. אם אני קונה לפטופ, מה אני צריכה בשביל אינטרנט אלחוטי? ומה זה אינטרנט לא-אלחוטי בלפ טופ? אני אצטרך שקע לטלפון? או, אם אני עושה אינטרנט בכבלים למחשב הנייד, אני אצטרך חיבור נוסף בקיר בחדר? מה זה אומר? אני מניחה שאם אין סביבת אינטרנט (או משהו כזה) אז צריך איזשהו חיבור.. זה אומר שבאונ' אני לא יכולה להשתמש באינטרנט באופן חופשי, אלא רק במקום עם חיבור? אממ. קצת אבודה. המון תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by puNani,

קנו לי לאחרונה מחשב נישא.. אני מעוניין לחבר אותו ברשת למחשב השולחני שלי... במחשב השולחני יש לי יציאת FIREWIRE, ואילו בנייד יש לי USB2.. האם יש כבל המחבר בין השניים או שיש קבל המחבר בין הכבל אינטרנט (המתחבר לכרטיס רשת) לבין הFIREWIRE? או שכדי לחבר בין המחשבים אני חייב שלמחשב השולחני יהיה כרטיס רשת נוסף?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אהלן יש לי בעבודה רשת אחלחוטית אבל אצלי במשרד הקליטה ממש ממש חלשה , חשבתי אולי אם יש אפשרות לחבר אנטנה חיצונית למחשב הנייד שלי ככה שאני יוכל לקלוט יותר טוב את הרשת, יש חייה כזאתי? אשמח לקבל הצעות ואם אפשר לינק ל DX במידה וקיים כזה דבר אני יהיה רב תודות. תודה ויום טוב .

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אז כמו בכותרת כאשר המחיר הוא זהה בין החברות איפה כדאי לי להיות? נכון לעכשיו אני בהוט נט עם 100 מגה נרשמתי בזמנו לטריפל עם ה100 מגה ב330 את המנוי שלי בנט וויזיון הקפאתי .. ועכשיו נטויוזיון לא עוזבים אותי והציעו לי להיות ב20 ש"ח כמו בהוט נט למשך שנה. השאלה האם אני בכלל יכול לעזוב את הוט נט, אם אני לא טועה הטריפל לא היה קשור להוטנט עצמה אבל אנשים שניסו לעזוב לאחר מכן נתקלו בקשיים, בקיצרו האם אני יכול לעזוב את הוטנט ? והאם בכלל שווה לי לעבור לנטוויזיון ? ב100 מגה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by amirn,

יש לי היום חיבור HOT + בזק בינ"ל ללא חייגן. אני מחבר SWITCH למודם של HOT ואליו מחוברים נתב וכרטיס רשת של אחד המחשבים (שיש בו שני כרטיסי רשת) - כך שיש לי שתי כתובות IP שונות לאחד המחשבים. (כל המחשבים מחוברים לנתב לצורך רשת ביתית, ומחשב אחד מחובר "פעמיים") 1. האם ניתן ליצור קונפיגורצייה זהה/דומה אם אשנה את החיבור לחייגן? 2. והאם הנתב שלי EDIMAX BR-6104K תומך בחייגן ובחיוג אוטומטי? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by RYaniv,

שלום. אנחנו מחוברים לכבלים, מהירות 1.5 אבל אולי זה ישתדרג בקרוב. ברשותנו 3 מחשבים (3 סטודנטים, כל אחד והשימוש העצמאי שלו כמובן ). כרגע יש לנו ראוטר אלחוטי מסוג TP-LINK שלפי דעתי לא היה "להיט", ואנחנו מחפשים לקנות ראוטר חדש. עד עכשיו שמעתי על EDIMAX 6204, אך רציתי לדעת האם יש משהו מומלץ נוסף. טווח מחירים הייתי אומר בינוני (איזור ה 200? כמה זה כבר יעלה). כמו כן, האם יש טעם בלקנות ראוטר שתומך בתקנים חדשים (כמו 802.11n) או שחבל על הכסף (כמובן שהכרטיסי רשת שלנו הם סטנדרטיים לגמרי)? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום חברים, לפני שאני מגיע לסוף שבוע ומתייאש והולך לקנות ראוטר ב 100-150 שח רציתי לחסוך לי את ההוצאה ובכל זאת להעלות לפה את הבעיה שיש לי כמוצא אחרון. 1. אני מחובר כיום להוט ו 012 יש לי מודם עם חייגן וככה אני גולש ואין שום בעיה. שאני מחבר את הראוטר (יש לי ניסיון עם ראוטרים) אני מגדיר לו L2TP שם משתמש וסיסמא ומצליח לגלוש אבל אני ל מצליח להבין למה באלחוטי אני לא מצליח לגלוש זה הורג אותי :-\ 2. שמאוד מאוד מוזר שאני רוצה לגלוש אני בכל זאת לוחץ דאבל קליק על החייגן ורק אז אני גולש (אפילו שהכנסתי כבר את השם משתמש וסיסמא להגדרות בראוטר ) וכמובן חיברתי את הכבלי רשת כמו שצריך מהמחשב לראוטר ומהמודם לראוטר בחיבורים הרלוונטים. 3. אגב לפני חודש עברתי מ בזק …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Lior10,

המצב שלי הוא כזה, יש לי את ה-6850U מבזק. הוא כרגע מחובר למחשב שלי בצורה חוטית וגם מוגדר כראוטר אלחוטי. כמעט כל המכשירים קולטים אותו בצורה מעולה, למעט חדר מעט מרוחק שבו הקליטה אפסית. יש לי בבית ראוטר נוסף מבזק 2760U שאני יודע שתומך ב-WDS. השאלה שלי האם אני יכול למקם את הראוטר הזה איפשהו באמצע הדרך לחדר המרוחק והוא ישדר מחדש את האות ככה שבפועל הטווח של הרשת יגדל?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Jexsu,

שלום. אצלנו תמיד היה טריפל של הוט עם בזק,תמיד היה לי סטאטיק אייפי שאף פעם לא היה אפשר לשנות(וכן אני מכיר את השיטות שיש עם ה release renew) אז ככה,לפני חצי שנה ממש הייתי צריך לשנות אייפי והתקשרתי מבזק לשנות אייפי ופשוט מישהוא מהתמיכה שלהם עזר לי צעד אחרי צעד ככה שזה אפשרי וכל אחד יכול לעשות מהבית שלו. הבעיה היא ששחכתי איך עושים את זה. אני יודע שצריך להכנס לאתר של הראוטר ואז לעשות כמה דברים קטנים וזה משנה את הסטאטיק אייפי לסטאטיק אייפי אחר. שאני מנסה להכנס לראוטר (http://192.168.1.1/) זה מבקש שם וסיסמא וניסיתי Admin עם כל האפשרויות (בלי אות גדולה,בלי סיסמא עם סיסמא) וזה לא נכנס..או שהכתובת לא נכונה או שאני לא יודע..כי אז אני גם זוכר שהייתה בעיה כזאת ובסוף הבחור נתן לי כתובת…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Bah_gots_pIII_450,

לי ולאחי יש רשת ביתית, ואנו רוצים לחבר מנוי של ערוצי זהב לאחד מהמחשבים ולשתף אותו בשניהם, האם זה אפשרי? זה יעיל?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים