רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון - החל מאתמול אני לא מצליח להכנס לאתרים שונים כמו KSP ואמזון UK - בשום מחשב על הרשת (2 מחשבים) ובשום דפדפן. ניסתי את כל מה שכתוב כאן - https://www.thewindowsclub.com/https-sites-are-not-opening-browser וזה עדיין לא עובד. אודה לעצתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי הכל כנדרש ועכשיו אני בשלב ההגדרות. יש לי אינטרנט כבלים... עשיתי את ההתקנה כמו במדריך שבא עם הנתב באתר של הנתב, עשיתי הגדרות ב-set up small home or office network לכל מחשב(2 מחשבים) הגדרה שונה-באחד-this computer connect to internet throw another computer or residental gateway ובשני- this computer connect to internet directly or throw hub other computer also connect to internet directly or throw network hub.. במחשב אחד האינטרנט פועל ובשני לא. אולי זה קשור בנתב חיברתי לפי מספר(1-4)(ליציאות) ל-1 את המחשב שלא פועל ול-2 את המחשב שפועל או לא יודע. אם מישהו יודע מה הבעיה או יכול להסביר מהתחלה מה עליי לעשות ע"פ כל השלבים כדי שיהיה לי אינטרנט בשני המחשבים עם שיתוף תיקיות ומד…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דוגמא : הדומיין שלי הוא : www.zibi.com והפורום : www.zibi.com /hw/index.html מה הדרך המקובלת לעשות את זה ? יש לי אתר ב-godaddy אם יש מדריך יותר טוב
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הראוטר הזה ויש לי כמה שאלות לגביו אני מחובר לכבלים ורציתי לדעת אם הוא תומך בחייגן L2TP של הכבלים? והאם הוא תומך בחיבורים רבים של תוכנות p2p כמו אימיול וביטורנט ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברשותי מודם של THOMSON - ואני מתחבר ללא חייגן לאינטרנט ויש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט מה הדרך הכי יעילה לחבר את 2 המחשבים לרשת? אם אני אקנה hub ואחבר את המודם ו2 המחשבים אל ה hub יהיה לי אינטרנט פעיל כל הזמן בשני המחשבים ? ומה לגבי פתיחת פורטים במודם זה ? איך זה מתבצע ? תודה מראש לעוזרים בן
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הם מציעים עיסקה מאוד משתלמת . אינטרנט בכבלים או ב- ADSL במחיר של תקשורת רגילה במודם . מודם הכבלים או ADSL מגיע חינם ??? (אני לא סגור על זה ) .... ומבצע למשך מספר חודשים . שווה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כמו הרבה אחרים גם אני סובל מהאינטרנט של הוט, האינטרנט הקווי עובד בסדר גמור, הבעיה היא עם ה-wifi גם כאשר אני עומד ליד הראוטר אין אינטרנט בכלל, בבדיקת מהירות קווית אני מגיע ל-80-90 מגה בייט וב-wifi זה יכול להיות במשך שעות על פחות מ-1 מגה. ניסיתי להחליף את הראוטר, קיבלתי מהוט את אותו הדגם רק חדש אבל לא היה שינוי. קניתי מערכת MESH של Tenda כך שיגיע לי אינטרנט אינטרנט גם לקומה השנייה , כי קודם לא הגיע בכלל, וחשבתי שאולי כש-wifi יהיה דרך ה-MESH זה ישפר גם את האינטרנט. המצב יחסית יותר טוב ממה שהיה אבל עדיין יש מצבים בהם למשך כמה שעות האינטרנט פתאום על 1-2 מגה בייט בבדיקת מהירות. מבחינת קליטה אני יכול להגיד שה-MESH באמת מכסה את כל הבית ושי תמיד קליטה פשו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוט הרימו ידיים, הוט נט הרימו ידיים, בזק בינלאומי הרימו ידים. מי מציל אותי מזה? אני שולח פינג לכל אתר טיימד אווט. כשלא היה אייפי קבוע הכל היה בסדר.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני עובר דירה בחודשים הקרובים ואני רוצה לשדרג את האינטרנט בבית ל-1 גיגה. אני מבין שכרגע יש שלוש חברות שמספקות חיבור סיב אופטי: פרטנר, סלקום ואנלימיטד. בדקתי באתרים של כל חברה אם קיימת תשתית לבית החדש ואכן כל החברות מספקות חיבור לבית. רציתי לדעת אם יש חברה ממולצת בין השלושה מבחינת איכות חיבור, מהירות ושירות לקוחות. בנוסף רציתי לדעת אם החברות מספקות מודם בחינם או בתשלום ואם אפשר לוותר עליו ולקנות אחד יותר טוב. ותודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בביתי מותקן אינטרנט קווי. הראוטר והמודם מצויים בתיבה הצמודה לבית ומהם מועברים קווים לנקודות שונות אליהן מחוברים המחשבים. האם יש דרך לחבר ראוטר אלחוטי או משהו דומה לאחת הנקודות הקוויות בבית בכדי שבבית יהיה גם אינטרנט אלחוטי. אם כן: אשמח להמלצה לראוטר/מודם או איך שתקראו למתקן הזה, בעלויות סבירות כאשר טווח הכיסוי שלו צריך להיות קומה אחת בלבד. תודה, אייל
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר ליצור נקודת גישהה אלחוטית לאינטרנט, שממנה לא יהיה אפשר לגשת לרשת עצמה של כל המחשבים המחוברים אליה. הרשת מחוברת ככה. ראוטר שממנו מחוברים 4 מחשבים באלחוטי. ויוצא ממנו כבל רשת לאיזור ב שמתחבר לסויץ שממנו יוצא עוד 2 כבלי רשת אחד מחובר לשעון קריאת שעות בעבודה ועוד כבל מחובר לעוד סויץ שמחובר לעוד 2 מחשבים בקווי ומחובר אליו אקסס פוינט אלחוטי. שאותו רציתי בשביל אורחים שבאים עם מחשבים ניידים ושלא יכולו לראות תרשת מחשבים או לנסות להתחבר ולראות קבצים. רק גישה לאינטרנט בלבד
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עברתי להוט לפני כמה ימים והמהירות 200 מגה לא יציבה בעליל.. פעם זה מראה לי בבדיקה 150mb פעם 170 פעם 200 פעם 120... זה לכולם ככה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! נניח שיש לי מחשב שאני מתחבר איתו לרשת במשרד, משוטט בתיקיות וגולש באינטרנט, ולאחר מכן אני מגיע הביתה ומחבר את המחשב לרשת הביתית שלי. האם אני חייב לשנות הגדרות? מה עלי לעשות ואיך זה פועל? תודה, גונז.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך דרך לחלק את החיבור האינטרנט של הלפטופ שלי דרך שני חיבורים, אחד קווי ואחד בwifi, אני יכול להתחבר לשניהם בו זמנית, הבעיה שלי אני שאני צריך שליטה על מה יעבור דרך איזה חיבור. או באופן יותר ספציפי, אני רוצה שכל הקישור לאינטרנט מלבד הskype יעבור דרך הרשת הקווית. עשיתי חיפוש כאן ובעבר המליצו על תוכנה בשם connectify dispatch, שנראה כאילו היא יכולה לעשות את זה, אבל, לא בגירסא החינמית... אז אני מחפש אפשרות אחרת. אני משתמש בווינדוס 8.1 אם זה רלוונטי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחובר באמצעות ראוטר אלחוטי TP LINK לתשתית של הוט וספק 100 מגה של הוט-נט. בביית שני מפלסים כך שנוצרים קטעים שבהם הרשת האלחוטית היא חלשה מאד. חשבתי שרפיטר יפתור את הבעיה. רכשתי רפיטר כזה - http://www.aliexpress.com/snapshot/284332274.html וחברתי אותו בהתאם להוראות . הרפיטר התחבר ומראה סיגנל חזק מאד הרבה יותר מזה של הראוטר הביתי. אבל משום מה שאני מתחבר לרשת של הרפיטר הגלישה היא איטית להחרידפחות מ 0.5 מגה. לעומת זאת בגלישה מאותו מיקום ברשת של הראוטר למרות שהסיגנל חלש הגלישה מהירה יחסית (5 מגה). אני מניח שתציעו לחבר דרך AP ישירות לראוטר אבל אז הרפיטר יהיה בסמוך לראוטר בחדר שבין כך יש בו קליטה מעולה, אני זקוק לפתרון לשטחים המתים. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המצב הוא כזה, ראוטר בקומה התחתונה (מתוך 2), בקומה הזו קולטים בסדר. בקומה העליונה לא קולטים בכלל. האופציה של רפיטר בעייתית כי אין מקום שבו יש קליטה סבירה וגם ניתן להציב רפיטר, לכן האופציה של מתאמי חשמל נראת טובה. אני זקוק למתאמי חשמל שאחד מהם אלחוטי, כדי שבקומה העליונה תיהיה רשת אלחוטית. מצאתי בקושי שני מוצרים מתאימים, אחד של LEVEL1, הבעיה שהוא די יקר, 600 שקל לקיט של שני מתאמים, אחד חוטי והשני אלחוטי. בנסיון למצוא משהוא זול יותר נתקלתי בקיט של בזק, d-link כלשהוא. במחיר 360 זה כבר נשמע הרבה יותר טוב, הקטע המוזר הוא שבאתר שלהם כתוב שזה מתאים רק לתשתית בזק, שזה נשמע מופרח לגמרי כי אין קשר בין המוצר הזה לתשתית של בזק. למישהוא יש נסיון עם זה? אני מאוד מתפתה לקנות את הקיט של בז…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כפחות משבועיים הייתי צריך לחדש את החבילת אינטרנט שלי שהייתה במהירות של 1.5 מגה והספקית האינטרנט היא בזק בינלאומי. הבדל המחירים בין חבילת ה-1.5 מגה ל-2.5 מגה היה זעום אז שידרגתי כבר ל-2.5 מגה. עכשיו אני רואה שיש סעיף ב"תנאי החבילה" שאומר שישנה הגבלת העברת נתונים לחודש, כאשר הצטרפתי לא נאמר לי שום דבר על הגבלת העברת נתונים חודשית ולא ידעתי שספקיות אינטרנט ביתי בכלל מגבילות את כמות התעבורה של הנתונים. מה שרשום לגבי הגבלת תעבורת הנתונים בתנאי החבילה שנשלחו לי: ב-18 ימים האחרונים שאני מחובר רצוף מאחד המחשבים שלי עברתי את המכסה שהם קבעו, בהסכם עצמו לא רשום מה קורה אם עוברים את המכסה שהוקצבה אבל באתר של בזק רשום שיש תשלום על חריגה ממסגרת החבילה (לא רשום בשום מקום כמה, רשום…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שימו לב - אתר NetCHEIF.com לא זמין כרגע עקב עבודות תחזוקה. אם הכל יעבוד כשורה, האתר יחזור לקראת שעות הבוקר.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מעלה קובץ לאתרים כמו רפידשייר, פיילפלייר, אפלואד-איי אל וכ'ו וגם לעיתים כשאני שולח קובץ במסנג'ר האינטנט כאילו מתנתק ומתחבר שוב... אין סימן לזה על הראוטר אבל אחרי שאני מבטל זה חוזר לעבוד רגיל מה יכולה להיות הבעיה ???
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית בין שתי מחשבים, הרשת עצמה עובדת (גם זה לא משהו ולא תמיד אבל נניח), רואים את המחשבים אחד של השני ועל פניו זה נראה בסדר, אבל האינטרנט במחשב השני לא עובד, מה יכולה להיות הסיבה, ואיך פותרים?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב מדי פעם מחליט על דעת עצמו להתנתק, או מהרשת או מהיוזר. הוא מתנתק מהרשת אחרי שיש פעילות אינטנסיבית ברשת (בעיקר כשאני משחק world of warcraft). הוא מתנתק מהיוזר אם אני משאיר אותו לבד הרבה זמן (כשאני הולך לבצפר/לישון) בבית יש שני מחשבים, אחד נייח ואחד נייד. הנייח (הכללי) מחובר לאינטרנט, ואני על הנייד. הם מחוברים דרך סוויץ'. מצורפת ההודעה כשאני מנסה לגשת לתיקיה ברשת [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המודם שלי הוא מדגם ROTAL RTA1320A. יש לי אינטרנט של בזק כבר שנה שלישית עד עכשיו הכל היה טוב בלי בעיות. המודם שלי התחיל להידלק חצי שעה בערך : כשאני מדליק אותו DSL ETHERNET ירוקים (לא מהבהבים). PPP בצבע ירוק מהבהב כאילו אני מוריד משהו (מהר). POWER מהבהב גם מהר אבל בצבע אדום. ככה זה חצי שעה עד שהוא מגיע למצב שהוא נדלק נורמאלי. לפעמים כשאני משחק ברשת או סתם גולש באינטרנט הוא מתכבה אבל הפעם נדלק רגיל 5 דקות. הבעיה התחילה ככה סתם בלי שום דבר שעשיתי, מה עושים?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כבל רשת 30 מטר לבית, ולא יודע אם להשקיע את ההפרש הכספי בCAT6 או ש5e יספיק לשימוש ביתי סביר (סטרימינג והעברת קבצים). הCAT6 (כבל שטוח ולא עגול) עולה באזור ה60. הcat5e (כבל עגול רגיל) עולה באזור ה40. הפרש של 50%.. אשמח להכוונה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין לי מושג כ"כ איפה לחפש.. אבל אני מחפש אינטרנט עם מהירות העלאה גבוהה, לפחות 5MB, ועדיפות ל-10+...איפה אפשר לחפש ולברר על דבר כזה ? מה זה דורש ? ומה המחירים בערך אם יש מישהו שיודע...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-