עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לפני מספר שבועות כתבתי על שיתוף הפעולה בין ASUS לבין חברת Quantenna העומד להניב נתב אלחוטי, בעל 4 אנטנות, שיגיע למהירות אלחוטית של 2.3Gbps. היום מכריזה Quantenna על כך שהיא מפתחת רכיבים אלחוטיים שיתמכו ב-8 אנטנות ויגיעו למהירות של 10Gbps. על פי ההכרזה רכיבים אלה יהיו זמינים במהלך השנה הבאה. http://www.netcheif.com/blog/?p=4812 מידע נוסף - http://www.pcworld.com/article/2142569/got-gigabit-wi-fi-pshaw-quantenna-says-it-will-deliver-10-gigabit-wi-fi-in-2015.html

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, תודה שנכנסתם. לאחר שקיבלתי את המחשב החדש שלי לפני שבוע בערך היום החלטתי לחבר אותו לאינטרנט במקום המחשב שדרכו אני מדבר עכשיו. לקחתי את המודם, העברתי אותו למחשב החדש (ללא שינוי הגדרות כלשהוא במחשב הזה), הכל חובר כמו שצריך...ניסיתי להכנס לעמוד ההתחברות של ערוצי זהב (www.aztv2.gc) ללא הצלחה, להפתעתי כשהעברתי את המודם בחזרה למחשב הזה ללא ההתחברות לנטוויז'ן (רק אליהם מתחברים עם חייגן ולא אוטומטית* הצלחתי להכנס לעמוד. השאלה- מה אני צריך לעשות כדי לפתור את העניין? לבחור בעמוד של ערוצי זהב "ניתוק המחשב"? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by mc1,

שלום יש לי קבוצה בגוגל גרופס שאני המנהל שלה. פעם, באופציה "הזמן חברים" הייתה גם אפשרות להוסיף חברים באופן מיידי, בלי לשלוח להם מייל. פתאום, לפני כמה ימים, שמתי לב שהטאב שמאפשר את זה נעלם לי. האם מישהו יודע אם זה משהו מכוון או שזו תקלה כלשהי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  4. שלום, יש לי כרגע אדימקס br 6204wg. מחוברים אליו תמיד מחשב נייח ורסיבר (והמודם..) באמצעות כבלים ומחובר אליו גם טאבלט בוויפיי. בסופ"שים מתחברים אליו עוד 2 לפטופים בוויפיי ועוד טאבלט בוויפיי ולפעמים עוד מכשירים כמו פלאפונים. נראה לי שהראוטר הזה לא יודע להחזיק כל כך הרבה עליו ולכן אני מחפש המלצות. הקנייה תהיה במרכז או במשלוח ואז לא קריטי לי איפה. מהירות האינטרנט כרגע היא 15Mb. תודה מראש, Zinger777.

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. אתמול התקשרו אלי ואמרו שאפשר להחליף את המודם לאחד יותר מתקדם כרגע יש לי ECI B-FOCuS 270 כדאי להחליף אותו למודם אחר ? ואיך אני מסדר את ה-LOWID באימיול לאחר פירמוט , פתחתי פורטים בממשק של הראווטר ועדיין יש LOWID ה-TCP/IP במאפייני Local Area Connection על אוטומטי צריך להגדיר ידנית ? לקחתי תמונה של המאפיינים לפני הפירמוט http://img503.imageshack.us/img503/8553/79216957bi7.jpg להגדיר ככה ?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  6. אני חייב אלקטל כי אני עובד בלינוקס... אני כבר מת לעבוד ל-ADSL ... אז משהו יודע אני יודה לו מאוד... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני גר בבית פרטי עם 2 קומות ומחובר לפיבר של בזק במהירות של 2.5. עבור ה-wifi בבית אני עושה שימוש ב-Mesh של Deco, שכולל 4 יחידות: 2 יחידות של M4 ו-2 יחידות של M5. 2 יחידות בקומה הקרקע ו-2 יחידות בקומה שניה. היחידה הראשית של M5 ממקומת מחוץ לארון התקשורת בו נמצא הראוטר הסטנדרטי של בזק. אחרי שבמשך תקופה לא הצלחתי לקבל קליטה טובה בקומה השניה, חיברתי את אחת היחידות בקומה השניה ישירות ליחידה הראשית, והפכתי אותה ליחידת אתרנט. למרות שכרגע נראה שרמת הקליטה בכל היחידות טובה, אני מקבל מהירויות wifi לא משהו, סביב 90 מגה, למרות שבסביבת הראוטר של בזק המהירויות הן סביב 1000. אני רוצה לשדרג את המהירות בבית, ומתלבט האם להחליף את כל היחידות בבית לדגמים/ח…

8. Started by MODI,

שלום לכולם. אני מחובר לHOT כתשתית ולבזק בין לאומי כספק. המודם והראוטר (TPLINK 1043) נמצאים אצלי בחדר. בסלון יש מחשב עם מערכת הפעלה לינוקס, שמשמש לXBMC ואליו מחובר HD חיצוני שעליו נמצאים כל הסרטים והסדרות, והHD ממופה ככונן רשת. היום העברתי מהחדר שלי (מזכיר שם הראוטר נמצא) לכונן הרשת שירים מהסמארטפון במהירות של 900 קילובייט בערך. אח"כ העברתי סרט מהמחשב שבחדר שלי באיכות HD (כמעט 6GB) במהירות של בערך 400 קילובייט ואחרי כל כמה דקות מתרחש ניתוק מהכונן רשת ואני צריך לנסות להעביר את הקובץ שוב. השאלה שלי האם ריפיטר יחזק את הרשת הביתית שלי? יש ברשותי ראוטר של בזק דגם NETGEAR DGN 2200 V2 שחבר נתן לי, האם אפשר להגדירו כרפיטר (מזכיר שהתשתית שלי היא של HOT)? ואם כן איך כדאי להשים אותו…

9. Started by ORrrr,

שלום, רציתי לראות דעות של אנשים על כל מיני תוכנות להאצת אינטרנט, מנסיונם מה הכי טוב, מה באמת עובד וכו' תגובות... טוב לי יש אחת: אולי זו מקריות אבל כשהורדתי את התוכנה SpeedNet זה הוריד לי אותה על 47-48 אחרי שהתקנתי וסיימתי להאיץ זה הוריד לי את אותה תוכנה מואתו מקום אותו קובץ אותו שרת על 57-58 --עריכה-- אני מתכוון לטוויקים...

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. Started by inf3333,

איזה באסה פעם פתחתי בלוג (יש לי גיבוי) עם co.cc ו- 000webhosting אבל זה לא עובד עוד ואני לא מצליח להיכנס ל-co.cc מישהו יודע מה אפשר לעשות? אני שוקל למצוא דומיין חינמי אחר ולארח את זה עם אירוח אתר בתשלום שכבר יש לנו בקשר לאתר אחר

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  11. אני יודע שגם בבזק יש לאגים אבל אני חושב שדרך הכבליםhot) יש יותר לאגים גם היה לי מלא ניתוקים מהאינטרנט והחליפו לנו מודם ועכשיו התחילו עוד טיפה לאגים גם לכם קורים די הרבה לאגים דרך כבלים?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by iz,

שאני עושה cmd -> ipconfig וכשאני נכנס ל whatismpip.com אני רואה 2 כתובות שונות ( באתר אני רואה את הכתובת שהייתה לי לפני הראוטר) מישהו יכול להסביר את העניין ?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  13. שלום לכולם. אני מעוניין לשנות את ההתקשרות שלי לאינטרנט בכבלים דרך חייגן vpn ואני לא יודע מה השרת של בזק בינלאומי שאמורים להתחבר אליו, אם מישהו יכול לרשום לי אותו אני יודה לו מאוד. ואם גם תוכלו להדריך אותי בכל עניין יצירת ההתקשרות הזה, אני מאוד יודה לכם ויעריך את זה. תודה רבה לכולם מראש!

14. Started by Access Denied,

יש לי תופעה מוזרה ברשת האלחוטית בבית. אחת לכמה זמן יש ניתוקים ברשת שנגרמים על ידי הראוטר (בחיבור ישיר של המודם למחשב יש סיגנל) הניתוקים הם גם של הרשת האלחוטית וגם של המחשב שמחובר לנתב ישירות. הבעיה נפתרת אחרי ריסט למודם במקרה המעצבן, או אחרי כ-10 דקות עצמאית לפעמים.. השאלה ממה נובעת הבעיה? יש דרך למנוע ניתוקים כאלה (מצריך החלפת ראוטר?)

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  15. שלום. יש ברשותי My Book 1TB ואני רוצה לשתף אותו ברשת הביתית שלי. ניסיתי לשתף אותו בדרך המוכרת והפשוטה אבל זה לא הולך משום מה. רציתי לדעת איך לשתף אותו כך שכל המחשבים שמחוברים ברשת יראו אותו. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by shlomibandit,

יש לי אינטרנט 1.5 מגה , adsl ספק נטויז'ן .. אני משחק הרבה במשחקי רשת , כמו: sof 2 \ far cry\cs עד עכשיו המשחקים עבדו מעולה עם פינגים נמוכים בלי לאגים , לפני שבוע אחותי קנתה מחשב נייד אז עשינו בבית רשת אלחוטית , מאז יש לי מלא לאגים במשחק , הפינגים שלי ניראה לי בסדר דיי נמוכים 16-33 לא יותר , המשחק עובד חלק יש לי מחשב חזק יחסית למשחקים , ויש לי פינגים נמוכים , אבל יש לי לאגים שאני מנסה להחליף נשק ואחרי כמה זמן זה נקלט לא ישר וכל מני כאלה דברים.זה לא בעיה בשרת שאלתי את האנשים שמשחקים איתי ולהם לא היה לאגים...זה יכול ליהיות בגלל הרשת??? אחותי לא מורידה דברים , היא סתם על האי סי קיו ועל האינרטנט , אבל מאז יש לי לאגים אז זה יכול ליהיות קשור לרשת?? אם כן כדאי אולי לעלות את הא…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by אלירז,

שלום רב! לאחרונה רכשתי מתאם מUSB לRJ45 וחיברתי אליו כונן נייד של 1TB. מה שעכשיו אני רוצה לעשות זה לקחת את הנפח אחסון הזה ולעשות שיתוף כללי באינטרנט כך שאני יוכל לגשת לכונן הזה מכל מקום שבו אהיה ולא רק מתוך הרשת הביתית שלי. לדוגמא: אני רוצה להשים על הכונן כל מיני תוכנות ולהוריד אותן מהבית של אחי. תודה רבה למי שיכול לעזור. נ.ב אם יש למישהו קישורים למאמרים או כתבות איך עושים את זה אז זה גם יכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  18. בעוד שבישראל ובמרבית מדינות העולם המערבי, רשת האינטרנט ניטרלית לתעבורה העוברת עליה, בדמוקרטיה הגדולה בעולם הרשת ניטרלית באופן מאוד חלקי - אם כי זה עתיד להשתנות בקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%98%d7%a8%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%a8%d7%a0%d7%98-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%9c%d7%90%d7%a8%d7%94%d7%91-%d7%a1%d7%95/

19. Started by J.allmighty,

Transferred 1,137 files totaling 12.02 GB in 23 minutes 42 seconds (9.20 MB/s) כרטיסי רשת על 1000/100 ו switch 10/100 רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי חבילה של 2MB ומה שמופיע לי בחיבור זה 2.4MBPS מה זה השיגעון הזה ויקבלתי מודם נתב חדש הוא טוב? הדגם של ECI 312+

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  21. שלום לכולם לפני כ-3 ימים עברתי בהוט לחבילת מהירות 100 מגה עם מודם ההוטבוקס Sagemcom f@ast 1384, מחבילת 30 מגה שהייתה ברשותי ב3 שנים האחרונות ומודם מוטורולה מדגם SB5100 שהיה ברשותי משנת 2005, כאשר מאז 2007 אני לא עובד יותר עם ראוטר אלא רק עם מודם ובחיבור חוטי בלבד שמתחבר למפצל[HUB/SWITCH] מדגם EDIMAX ES-3305P המתחבר ל-2 מחשבים נייחים, ועם חייגנים ישנים של 012 ואייפים דינמיים אצל הספק. כאשר נכנסתי להגדרות ההוטבוקס והגדרתי אותו רק במצב מודם[מצב גשר] , אין לי אפשרות לקבל 2 כתובות IP תקינות ב-2 המחשבים ולהתחבר בשניהם במקביל, אלא רק באחד מהם.[ זה שמתחבר ראשון לאחר כיבוי והפעלה מחדש של המודם כאשר במחשב השני אני לא מקבל IP ומופיע הודעת השגיאה עם סימן הקריאה השחור בתוך המשול…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. היי יש לי מבחן על אבטחת מידע (כ-10 שאלות) אני חייב שרק אלה שממש טובים יענו. המבחן הוא אמריקאי. 1)מה מבין המשפטים הבאים הוא ההבדל בין static NAT לPAT NAT? א) בPAT NAT על כל כתובת לא חוקית ישנה כתובת חוקית ואילו בstatic NAT לא ב)בstatic NAT יש חסכון בכתובות IP ואילו בPAT NAT לא ג)בstatic NAT ישנה עלייה ברמת האבטחה ואילו בPAT NAT לא ד)בstatic NAT על כל כתובת לא חוקית ישנה כתובת חוקית ואילו בPAT NAT לא ***בחרתי ב-ד'. 2)מהו Sniffer? א)רכיב המקליט דלף אלקטרומגנטי ב)תוכנית שרצה במחשב ועוקבת אחרי PORTים מסויימים ג)רכיב שבעזרתו ניתן להקליט את מקשי המקלדת ד)וירוס שנכנס למחשב שלי ושולח לבעליו את כל המידע על המחשב ***בחרתי ב-א'. 3)Tunnel Mode בפרוטוקול IPSEC: א)אינו מצפין את המידע, ר…

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  23. שלום, אני מזה חודש לאחר ששידרגתי את האינטרנט שלי מ 15M ל 30M כשהייתי עם 15M היה לי ראוטר TP LINK של הוט(בשילוב המודם שלהם שמותקן בנפרד) והכל עבד כראוי גם בזמן הורדות עם תוכנת BITCOMT , מאז שעברתי ל 30M ,החליפו לי את הראוטר והמודם ל HOTBOX , ומאז כל הזמן שאני פותח תוכנת BITCOMET אני חווה ניתוקים מהאינטרנט של הדפדפן (ההורדות ממשיכות לרדת רגיל) כל כמה דקות שזה פשוט מתסכל. איפה יכולה להיות הבעיה ? יש אפשרת איכשהו לסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  24. למשל youtube או גם שזה סירטונים דרך MEDIA PLAYER באינטרנט זה ממש איטי...לעומת אחרים שזה עובד להם מהר

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by ORrrr,

אז ככה.. אני מחובר לאינטרנט מהיר בצורה כזאת שיש לי שני מחשבים בבית כאשר המחשב של אח שלי הוא עם המודם ואני מחובר דרך הרשת.. כשהמודם היה אצלי הייתי יכול לעשות הכל בלי בעיה אבל עכשיו נגיד אני רוצה להכין משחק בוורקרפט אני לא יכול, ובג'נרלס אני לא יכול לא להכין ולא להכנס למשחק של מישהו אחר ב Direct connect.. ויש עוד כל מני בעיות כמו lowID ב emule ועוד שטויות מעצבנות.. אני לא משתמש בפייר וול ומכיוון שאין לנו כבר רשת מוצלב אנחנו משתמשים בכל רשת רגיל שמחובר ל hub.. תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.