עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by oriel,

שלום לכולם רציתי שתבהירו לי כמה מהמושגים הבאים שאני ירשום לכם.... 1.מה זה ראוטר? 2.מה זה לאגים.?ומה הכוונה שמקבלים הרבה פינגים?....כמו פה... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=97969.0 תודה מראששש

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  2. שלום כולם, היום קניתי לדוד שלי רואוטר edimax br6104k, כי ההוא רוצה לעשות רשת של שני מחשבים, עכשיו יש לי שני מחשבים: אחד עם ווינדוס אקס פי והשני עם ווינדוס 2000, קיצר קניתי br6104k כמו שיש לי התקנתי והכול אבל בהתקנה אני לא יודע מה לבחור, הנה תמונה http://photos.walla.co.il/eyal_berkovich נמצא תחת תמונות -> מה לבחור ומה לקנפג איזה פרטים להכניס ? הספק 012 והמודם הוא קלטקל הום ספיד טוצ שחור מה לעשות ? עזרה תתקבל בברכה!

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  3. אנשים, יש לי כרטיס רשת ויש לי רשת אבל היא לא פועלת זה איזה משהו בהגדרות בטח, ניסיתי לשחק איתן קצת אבל זה עדיין לא עובד, רשום לי כשאני לוחץ על הקיצור דרך למחשב השני : [glow=red,2,300]"אין אפשרות גישה אל Tomer02\\. יתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. נתיב הרשת לא נמצא."[/glow] ואני לא טמבל, כתוב בחיבורי רשת Local Area Connection זמין, יש לי כבר שמחובר בין שני המחשבים ולא ראווטר אהה וכמובן שגם האינטרנט במחשב השני לא פועל כי אין לי רשת עדיין. תעזרו לי בבקשה?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  4. מבחינת שירות מהירות ואמינות תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. בבקשה עזרה קניתי מחשב חדש, כאילו ממש טוב וזה...ואני מנסה להוריד קבצים וזה מוריד לי סופר לאט במהירות של 6-15 קבייט.. ויש לי 1.5 מגה כשרק התחברתי לאינטרנט הזה... אמרו לי שם שהמודם הזה עלול להיות קצת לאט במחשבים ישנים אבל עכשיו אין שום סיבה שהוא יהיה ככה .. מה יכולה להיות הבעיה.. ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מה המהירות של העברת קבצים על רשת מהרד - דיסק אחד לשני על גבי הרדיסקים חדשים PATA כאשר מהירות הרשת עצמה היא 10\100?

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by A.j.23,

אוקיי, אני משחק CS באינטרנט ויש לי פינג מטורף...(300-400) תמיד כל התוכנות סגורות, ויש לי אינטרנט 750K ממה הפינג נובע בכלל ואיך אני יכול לתקן את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ובבקשה בכמה שיותר פירוט כי ניסיתי עד עכשיו הרבה דברים ב-TELNET של המודם ושומדבר לא עבד.

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by a-v-i,

היי, יש לי כבל רשת מוצלב ואני רוצה להפוך אותו לישר... מצאתי את המדריך הבא: http://homepage.ntlworld.com/pete.long007/patchlead.htm הכל מובן חוץ מ-2 דברים: 1. איך לעזעזל אני מוריד את החיבור RJ45 מהכבל 2. מה זה Crimper והאם זה חובה בשביל להכין כבל רשת? תודה!

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  10. הקמתי רשת בין שני מחשבים שמחוברים ביניהם בצורה ישירה ע"י כבל רשת מוצלב. את הרשת הקמתי באמצעות האשף של הווינדוס. הרשת ושיתוף האינטרנט עובדים כל עוד לא כיביתי את המחשב המחובר לאינטרנט, הראשי (אם אני מכבה ומדליק את המחשב השני- הרשת עדיין תעבוד). לאחר שכיביתי את המחשב הראשי הרשת לא תעבוד אלא אם כן אני אפעיל את האשף על שני המחשבים. בשני המחשבים מותקן WinXPPro במחשב הראשי מותקנת גם SP1. תודה רבה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  11. אני משחק על אותם שרתים של המשחק COD כבר שנה וחצי (אם לא יותר). השרתים פועלים מאנגליה. תמיד יש לי בממוצע פינג של 100-120 על השרתים האלה. אבל בחודשים האחרונים, כל כמה ימים בשבוע הפינגים על השרתים האלה פתאום נהיים ממש גבוהים, ומגיעים עד 400. ואין לי מושג למה. הגלישה וההורדה באינטרנט גם כן נהיים איטיים. התקשרתי לאינטרנט זהב ולכבלים ושניהם זיינו לי את השכל בטענה שיש לי תוכנות ריגול במחשב ושהבעיה היא לא מאצלם. אבל כבר התקנתי את ווינדאוס כמה פעמים מחדש, והבעיה בכל זאת לא נפתרה. בכל זאת, רציתי לשאול איזה צעדים אני צריך לעשות כדי להבטיח שבאמת אין לי תוכנות ריגול שמאטות לי את האינטרנט? עד עכשיו עשיתי סריקה למחשב בעזרת התוכנות: AD-AWARE/SPYBOOT S&D. ובדיקת ווירוסים עם AVAST. עשי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by darkman,

יש לי WINXP SP2 גם ב FIREFOX וגם ב EXPLORER אני לא יכול לראות באנרים אני פשוט רואה [AD] וזה משגע אותי ברוב המקרים זה לא שימושי כי זה תמונות חיוניות בחלק מין המקרים זה פשוט באנרים ניסיתי לחפש בהגדרות ולא ממש מצאתי תודה

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by רוני1,

עשיתי בין המחשב שלי לשל אחותי שיתוף קבצים בעזרת האשף של ה XP . השאלה נראית טיפשית אני יודע אבל אני אם אני רוצה לבטל את השיתוף קבצים איך אני עושה את זה"??

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  14. אני רוצה לחבר את שני המחשבים שלי בבית ברשת אלחוטית כדי שבשניהם תהיה גישה לאינטרנט.... אז אני צריך לדעת מה אני צריך לקנות כדי לעשות את זה... והאם העובדה ששני המחשבים בקומה אחרת בבית יכולה לגרום לבעיה במהירות....(זה מרחק של 10 מטר בערך)

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  15. ברשותי 2 מחשבי Windows Xp Pro Sp2 האינטרנט עבד מעולה עד אתמול שפתאום החליט שהוא מפסיק.. הרשת בנויה ב- Back To Back. כאילו כרטיס רשת לכרטיס רשת. בלי ראוטר/האב/סוויצ'. השיתוף קבצים בין 2 המחשבים כן עובד. אבל האינטרנט לא.. אפילו שבמחשב הראשי האינטרנט מחובר ועובד! יש שיתוף אינטרנט על חיבור אינטרנט והם מאושרים ב- Firewall של נורטון תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by buuhaa,

שלום. יש לי בעיה די מתסכלת ואני אודה לכל מי שיתן לי עצה: אני משתמש ב ADSL 1.5 מגה אבל לאחרונה (זו בעיה די ח ד ש ה ) אני מרגיש שמשהו לא תקין בגלישה. אקדים ואומר שאין לי שום רוגלה או וירוס במחשב ואני מקפיד על סריקה ונקיון קבועים, יש לי מחשב חזק במיוחד - P4 3.2 ו XP ללא SP2. אני משתמש במודם פנימי PCI של GlobespanVirata שעד היום עבד מצוין ואמנם יש לי פיירוול של ZONEALARM אבל לא נראה לי שיש לי איתו בעיה. קודם כל יש לי לא מעט ניתוקים - אבל עם זה אני הייתי יכול להתמודד אלא שבלא מעט מקרים אי אפשר להתחבר אחרי הניתוק ויש צורך בריסט למחשב.יחד עם זאת אין שום בעיית סינכרון והמודם מתחבר מיד לרשת. העניין העיקרי הוא קושי בכניסה לאתרים - זאת אומרת שברוב המקרים לחיצה על לינק לא מזיזה כלום…

17. הכרטיס רשת אור שיש קישוריות מוגבלת . אני מחבר כ.רשת למודם כבלים , הסימן על יד השעון אומר שהקישוריות מוגבלת או לא קיימת. ניסיתי הדרייבר שבא עם ה XP ,והדרייבר המקורי של הלוח כרטיס רשת. מה יכול להיות? מה אני יכול לעשות? (הכרטיס רשת תקין) תודה

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by borg,

תוכנות שיתוף קבצים ממליצות לפתוח פורטים מסויימים בפיירוול להאצת הורדות. יש שני סוגי פיירוול: פיירוול תוכנה (כמו: ZoneAlarm ו-Norton Personal Firewall) ופיירוול חומרה מובנה בנתבים. במחשב שלי מותקן ZoneAlarm Pro 5.5. כדי שתוכנה מסויימת תוכל להתחבר לאינטרנט, אני צריך לאשר אותה בפיירוול. אולם, בפיירוול יש גם אפשרות לפתוח פורטים מסויימים באופן קבוע TCP/UDP. האם מומלץ לפתוח פורטים מסויימים באופן קבוע ללא שיוך לתוכנה מסויימת? האם פתיחת הפורטים באמת מאיצה את מהירות הורדת הקבצים בתוכנות שיתוף קבצים באופן משמעותי? קיימת גם אפשרות של פתיחת פורטים בנתב. יש לי Router של Alcatel דגם SpeedTouch 510. האם לנתב הזה יש פיירוול? אם כן, איך אפשר לנתק/להפעיל את הפיירוול שלו? אני לא יודע …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by omnius,

אז ככה, בשביל החיבור לאינטרנט יש לי איזו רשת וירטואלית. כשאני בא להגדיר את השיתוף אינטרנט, המחשב שואל אותי עם איזה רשת לשתף. הבעיה היא שהוא החליט משום מה שזו הרשת הוירטואלית, וכשאני משנה לשנות את זה, הוא לא מגיב! help? :-\

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  20. מה לעשות זה יכול להרתיח אותי!!! :pissed: :pissed: :pissed:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by liiight,

ברשותי ראוטר מסוג DLINK 614+. והוא מעפן יש לי איבודי PACKET רבים, פינגים זוועתיים במשחקי אינטרנט, פרוטוקולים שלמים שלא מגיעים בכלל בלי רענון הגדרות (לדוגמא הIRC יכול להפסיק לעבוד לגמרי אלא אם אני מחדש את ההגדרה בראוטר) DMZ שלא עושה כלום בפועל ועוד. אני מעוניין בהמלצה לראוטר ללא חיבור אלחוטי, הכי אמין ומהיר שיש. לפי הבנתי, ראוטרים של 3COM נחשבים הכי תותחים בתחום, אבל אשמח לשמוע ממישהו שמכיר או משתמש בפועל. תודה

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by Tov_Tov,

יש לי בעיה מעצבנת שנמשכת כבר איזה חודש, אני לא מצליח לעשות לוגין לHotmail ( דרך אגב יש לי IE ) ברגע שאני מנסה להתחבר הוא הופך למסף לבן, עושה כאילו הוא מעלה, את האתר אבל אז הוא נתקע במסך הלבן ולא ממשיך. ניסיתי כמה חשבונות ועדיין זה קורה בכולם , עכשיו הקטע הוא שזה קורה רק במחשב שלי ודרך מחשבים אחרים אני מצליח להתחבר . לפעמים הוא מצליח להתחבר חלקית ומראה לי את הרשימה של המכתבים אבל אז כשאני מנסה להכנס לאחד מהם עוד הפעם הוא מגיע למסך לבן כאילו הוא חושב ונתקע ככה שעה.. חשבתי שזה איזה תולעת או ספייוור אבל הורדתי כל תוכנה אפשרית כמעט ושום דבר לא עוזר. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה ? ובבקשה אל תגידו לי להחליף בראוסר כי טוב לי עם IE ( עד עכשיו כמובן ) ואחרים כמו FIRE FOX וכ…

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by play2,

אני עומד להקים רשת בין שני מחשבים. יש לי מודם שמחובר דרך USB ורציתי לדעת אם המחשב שבו מחובר המודם כבוי האם המחשב השני יכול לגלוש באינטרנט?

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  24. רכשתי לאחרונה מחשב נייד (DELL D-505 1.6 GHZ?) המחשב כולל כרטיס רשת אלחוטי (וגם BLUETOUTH לא שזה קשור) כיוון שרציתי לחבר אותו לרשת המחשבים בבית קניתי כרטיס אלחוטי של D-LINK : http://www.d-link.com/products/?pid=12 (בכוונה לא קניתי ראוטר, יש איתם הרבה בעיות וחוץ מזה המחשב בנידון תמיד דלוק ומחובר) הרכבתי את הכרטיס ומחשבים מתקשרים אבל בנייד אין לי גישה לאינטרנט, מכיוון שהם כן מתקשרים ומזהים אחד את השני, אני מאמין שזו בעיה בהגדרות. מישהו יכול לעזור ??? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  25. המודם שברשותי הוא b-focus 270 pr . יש לי 3 מחשבים ואני מחבר אותם דרך ו hub. ועושה שיתוף אניטרנט . הבעיה היא שברגע שאני מתנתק מהאינטרנט 2 המחשבים מתנתקים גם . עכשיו המודם שברשותי יכול להיהפך לנתב על ידי מדריך שהורדתי. וככה תיפטר בעיית ההיתנתקות מהאינטרנט. עכשיו שאלתי היא ברגע שאני הופך את המודם לנתב לא יהיה חייגן אז איך אני מחבר את 2 המחשבים הנותרים לאינטרנט האם אני צריך לקנות עוד משהוא ? האם זה אפשרי שזה יהיה אלחוטי ?? אני מבקש בבקשה להגיד לי בדיוק מה לקנות אם צריך. מה בדיוק אני צריך לעשות כדי שיהיה אינטרנט ב 3 המחשבים ?? אשצי להתפטר מבל הכבלים שיוצאים מה hub אם זה אפשרי אז כככ מחשב האחד הוא פי סי עם 2 כרטיסי רשת 2 מחשבים ניידים . כל אחד יש לו כרטיס רשת ו hub ה…

• 6 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.