עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by z999,

שלום, כיום אני גולש באינרנט 2.5 מגה של בזק+בזק בינלאומי, התקשרו אלי לפני מספר ימים והציעו לי להצטרף לרשת הNGN במהירות 10 מגה לפי תעריף משדרגים (100 ש"ח, 3 חודשים ראשונים לא משלמים=75 ש"ח לחודש), בבזק בינלאומי למיטב הבנתי אפשר לקבל את חבילת ה10 מגה ב40 ש"ח, האם זה הדיל הכי משתלם שיש לי על אינטרנט של 10 מגה? שאלה נוספת, אני משחק במשחקי רשת (בעיקר שוטרים כמו באטלפילד) ובד"כ אני מקבל פינגים שהם בקושי מספיקים לשרתים באירופה (70-80) ועף מהמשחק ברגע שיש שיהוק קטן באינטרנט (וזה קורה הרבה), האם רשת Private NGN או gamers תתן מענה לבעיה שלי? תודה, זיו

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  2. שלום, יש לנו בבית בעיה שיש מחשב אחת שלא קולט את הרשת בבית וחיברתי אותו עם כבל רשת עד השיפוצים אבל ההורים לא רצו את הפתרון עם הכבל... ראיתי באינטרנט את המוצר הזה. מישהו יכול להסביר לי מה זה בידיוק עושה? איך עושים את זה? זה עובד טוב ומומלץ? אם למישהו יש עוד פתרון אשמח לשמוע, תודה.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום לכולם! מבקש המלצה על ראוטר תקן N שמסוגל "להחזיק" כ 10-15 חיבורים wireless (בלי לקרוס) עד 500 שקל +\- edimax br-6424n בשימוש היום והוא קורס ברגע שמתחברים אליו הרבה משתמשים... לא עידכון ה FIRMWARE , ולא שום קינפוג לא שיפר את היציבות שלו! בנתיים חשבתי על: d-link dir-655 tp-link tl-wr1043nd linksys wrt160nl מה עדיף? או תציעו משהו אחר... תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ***אלירז***,

שלום לכל חברי הפורום! יש לי 2 בעיות אשמח אם תוכלו לעזור לי בשתיהם או אפילו באחת מהם. 1. (למחשב עם הראוטר נקרא - מספר 1 ) (למחשב עם המתאם נקרא - מספר 2 ) יש לי ראוטר של בזק 1000 netgear dgn ויש לי 2 מחשבים בבית, מחשב אחד מחובר לראוטר הנ"ל ולמחשב השני קניתי מתאם USB של חברת TP-LINK דגם lt - wn321g, ובראוטר יש כפתור של הדלקת הWIFI וכשאני מדליק אותו (אני משאיר אותו דלוק תמיד) יש אינטרנט במחשב מספר 2 אבל לעיתים קרובות (3 פעמים ביום לפחות) באופן פתאומי במחשב מספר 2 אין אינטרנט בעוד שבמחשב מספר 1 יש אינטרנט והכפתור WIFI עדיין דלוק. ניסיתי לנסות כל מיני דברים כדי לתקן את זה, וגיליתי שאם אני מנתק את התקע של הראוטר מהחשמל ואחרי מספר שניות מחזיר אותו, אז יש אינטרנט גם במחשב מספר …

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  5. Started by Shlompy,

כפי שמצויין בכותרת. יש לי את הראוטר הנ"ל, עם חיבור USB. מהירות ההעברה עומדת על 1.5 MB, קריאה על איזה 5MB. כמובן שכשה DOK או הדיסק הקשיח הנייד מחוברים ישירות למחשב אני מקבל קצב גבוהה בהרבה של 20-25 מגה לשניה. מה אפשר לעשות? האם זה קשור ל SAMBA? אם אני מפעיל בראוטר את ה FTP אז זה עובד יותר מהר, אבל עדיין איטי. אגב הראוטר מחובר למחשב עם כבל בחיבור 1GB. ועוד משהו, האם מישהו התקין DD-WRT על הראוטר הזה והאם יש בעיות מסויימות? אני קצת מפחד לנסות...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by House M.D.,

לפני שבזק שידרגו לי ל NGN , ערך ה SNR Margin במודם היה על 21dB. אחרי שידרוג ל NGN (עדיין נשארתי על 5 מגה) הערך היה 30dB אתמול התקשרו אלי מבזק ואמרו שבגלל שהשלימו את השידרוג לכל חיפה אני מקבל 10 מגה בלי התחייבות נוספת, הם שידרגו והSNR עכשיו עומד על 11dB! אני לא רואה בעיות ברשת, אבל לפי המדריך באתר של Cheif הערך צריך להיות מעל 16dB האם יש סיבה להתקשר לבזק?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  7. יש בעיה ב ADSL שמתנתק לכמה שניות וחוזר. במודם הישן ביפוקוס, אור שלו של SYNC מתכבה בזמן ניתוק מרשת ונדלק אחרי 2 שניות.. בא בזק, אמר נו בטח מודם שלהם גם ישן מאד וגם לא שווה כלום. תלך לבזק סטור יחליפו לך באחד חדש D2560U של דילינק. ואפילו בחינם. החלפתי ובאמת עכשיו אור של SYNC דולק קבוע כל הזמן. אבל אינטרנט מתנתק כמו קודם לכמה שניות וחוזר ו SYNC במודם דולק קבוע. מתברר שדלינק הזה חדש מאד אבל מכבה אור של SYNC רק אם קשר מת ליותר מ 10 שניות ! מי יש לו מודם כזה שינתק קו ממודם ויראה ש SYNC מתכבה רק אחרי 10 שניות שקרן המודם הזה וצריח להיזהר ממנו.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, אני מנסה לנטר פקטות שנשלחות מ, ול-אייפון שלי, דרך התכנה wireshark אבל ללא הצלחה, משום מה, למרות שההאזנה מוגדרת לכל הפקטות שעוברות בWIFI אצלי ברשת, אני מסתכל על המידע שעובר ברשת ואני יודע את הכתובת המקומית שהDHCP מקצה לאייפון ואני לא רואה מידע ששייך לכתובת שלו, למרות שאני נכנס לYNET, וואלה וכו'... (כמובן שאני מנסה דרך מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי) מישהו יודע למה ואיך בכל זאת אני יכול לנטר את המידע הזה? תודה, תומר.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. צריכה המלצה לראוטר לשטח של חצי דונם, קומה אחת, בית מגבס. אני לא מבינה בכלל בנושא כך שלא יודעת איזה עוד נתונים צריך. תודה, ליז בנוסף - איזה פרטים אתם צריכים לדעת על המחשב שלי כדי להמליץ לי על כרטיס רשת עבורו?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by dotcom1,

מישהו מכיר מוצר כזה? יש את זה http://cradlepoint.com/products/mbr1000-mobile-broadband-039n039-router-3g4g-wireless-router אבל בארץ הוא נמכר ביותר מ3000 ש"ח ואין לי צורך בwireless

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by Eden 6600,

חיברתי דונגל USB WIFI של חברת TPLINK למחשב נייד מסוג IBM X32 מפורמט אחרי שהורדתי והתקנתי את הדרייברים נפתח לי החלון שמראה לי את הרשתות WIFI שבסביבה, הבעיה היא שהמחשב לא מוצא שום רשת אני צריך להתקין עוד משהו חוץ מהדרייבר של הדונגל עצמו?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by הקרנף,

שלום יש לי ראוטר של בזק asus am604g כבר מעל שנתיים. הראוטר לא עושה בעיות סנכרון או נתקע בלי סיבה ולכן מבחינתי עושה את העבודה. אבל יש לי בעיה עם הקליטה האלחוטית אצלי בחדר. הראוטר נמצא בקומה העליונה, כאשר בשני חדרים בקומה שמתחתיו קולטים בסדר גמור, אבל בחדר שלי יש קליטה לא טובה, ולא ממש הצלחתי לזהות ממה נובעת הבעיה... יש בין החדש שלי לחדר אחר ארון גדול ויכול להיות שהוא חוסם את הקליטה. יש לי מחשב של דל סטודיו 1535 שעובד בסדר גמור, אבל נראה לי הכ. רשת שלו חלש ולא עובד טוב. החליפו לי את הכ. רשת בדל ולא היה שיפור בנושא... 1) איפה נראית לכם הבעיה? ראוטר/חדר/מחשב נייד? בזק לא מוכנים לתת לי ראוטר אחר אלא אם אני ארשם לשירותי תמיכה שלהם ??? (אין לי ממש צורך בזה). מה שחשבתי לעשות זה ל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by esaly,

האם קיימת חיה כזו? אני מחפש עידכון קושחה ל3COM 100-75 שהפסיק לשמור לי הגדרות ומסתבר שHP קנו את 3COM וכל האתר שלהם הפוך - לא ניתן למצוא כלום. HR לא עזר... מישהו מכיר אולי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  14. חברה שלום , יש ברשותי כרגע נתב Dlink 2760U/E1 לאחר שהוחלף היום מנתב D-Link 2760U. התקלה שבגללה הוחלף הנתב ועדיין קורה גם בנתב החדש היא שבמחשב בחדר ( המרוחק כ-7 מטרים בערך מן הראוטר כך שזו לא בעייה של מרחק או משהו בסגנון ) המחובר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי לנתב האינטרנט מפסיק לעבוד לפתע - זאת אומרת הכרטיס רשת מראה שהוא כאילו עדיין מחובר לרשת אבל דפי אינטרנט מפסיקים להטען וכל דבר שקשור לאינטרנט פשוט מספיק לעבוד . תקלה זו קורה כל כמה דקות בערך וכדי לגלוש שוב באינטרנט צריך לעשות disable / ENABLE לכרטיס רשת . יש לציין שתקלה זו קורה גם במחשב השולחני וגם בלפטופ בחדר . התקלה קורה גם במחשבים אחרים בחדרים שונים בבית אשר מחוברים דרך כרטיס רשת אלחוטי . יש לציין שבמחשבים שמחוברים חוטית…

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by DjMorpheu5,

יש לי- Edimax BR-6204WG והוא ממש גרוע, יש לאגים לחו"ל, מתנתק משרתים למשל ב- GTA וב- Battlefield BC2 יש לאגים, אי אפשר לשחק נורמלי. גם עשיתי הפניית פורטים וזה עזר בכך שלא יתנתק, אבל יש לאגים. יש לי תשתית בזק 10 מגה NGN וספק אקספון 4 מגה. האם אני יכול לקחת מבזק ראוטר בלי תשלום ? איזה כדאי בשבילי ?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  16. היי. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור ולשחזר ghost על מחשבים המחוברים לרשת. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  17. אז ככה לפני איזה חצי שנה עשיתי טריפל אצל הוט וקיבלתי מהם 12 מגה אבל בבזק אני משלם על 2.5 מגה מה שקורה בפועל שכשאני מוריד מאתרים ישראלים אני מוריד על 12 מגה קבוע ולא 2.5 וגם מאתרים בחול במיוחד בלילות יוצא שאני מוריד על 12 מגה למרות שבבזק בינלאומי אני על2.5 ולא שידרגתי שם ל 12 כמו בהוט , השאלה איך זה יכול להיות שאני מקבל 12 מגה ולא 2.5 האם בזק יכולים לנתק אותי או משהו אם אני לא משדרג אצלם ל 12 מגה?

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  18. היי. אני מעוניין לקנות ראוטר בשביל מטרה הבאה: יש לי חיבור חייגן לספק, אני רוצה להגדיר את הראוטר שיתחבר לחייגן באמצעות Wan Connection, כדי שהאינטרנט תמיד יהיה זמין כשאחבר אליו כבל רשת/אינטרנט אלחוטי. האם בכל ראוטר שאקנה, האפשרות תהיה זמינה?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by pure perfection,

מה המצב ?? היום התקנתי הום בלאג שקניתי מבזק , הכל עובד כמו שצריך רק שנורת הסנכרון דולקת באור אדום , איך אני יכול לשפר את זה ?? בכל מקרה המחשב השני עכשיו מקבל 4 מגה ב SPEED TEST והגלישה סבבה אבל בכל מקרה היתיי רוצה לשפר את זה לפחות לכתום (בינוני) . תודה

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  20. Started by finhack,

שלום רב, יש ברשותי מחשב ספייר שאני מעוניין לעשות ממנו שרת (שרת קבצים לצורך העיניין). Server 2008. האם יש יתרונות באם אני אהפוך אותו גם ל-Domain controller ואעשה דומיין בין המחשבים (4) במקום workgroup? תשובות מפורטות ליתרונות וחסרונות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם. אני כרגע מחובר קווית עם המודם של ARRIS שקיבלתי מHOT עם החיבור. על חבילה של 12Mb עם חייגן L2TP רוצה לשדרג לרשת אלחוטית מהירה (תקן N) שיהיה לי תמיכה עתידית (מתכוון להחליף את הנייד בקרוב) יש לי נסיון טוב מאוד עם הLisksys WRT54GL שהשארתי בבית ההורים שהיה פשוט סוס עבודה. מעוניין בסוס עבודה לפחות כמו הישן . אני חושב שתקציב של 500 שקלים זה די ויותר לנתב חדש. בגדול אני צריך ממנו תמיכה במהירות N, הצפנה של WAP2, תמיכה בכבלים ובעתיד ב NGN (לא היה תשתית באזור). תודה.

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  22. יש לי את הנתב D-Link 6740U VDSL. אני לא מצליחה להפנות פורט ל-uTorrent. ניסיתי Port Forwarding וגם Port Triggering וזה לא עובד. אשמח אם יש מישהו שמכיר את הנתב הזה ויכול לעזור. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 9.3k צפיות
  23. Started by redead,

בהפעילכם דפדפן לראשונה, לאחר הדלקת מחשב ולאחר מחיקת היסטורית גלישה קודמת, ובגלישה לאתר www.google.com, לאיזה כתובת IP ראשונה פונה המחשב הוכיחו והסבירו אשמח לקבל הסבר איך אני יודע את הדבר הזה, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום יש לי מחשב נייד HP 620 NOTEBOOK PC אני מודה שעיתי מעט בלאגן ומחקתי את כל המחיצות שהיו כולל ה HP_RECOVERY + HP_TOOLS! מחקתי והתקנתי WIN 7 ULTIMATE! הבעיה היא כזו: אני מעוניינית להשתמש בתוכנת BACK TRACK 5 שזה לינוקס אבל מישום מה המחשב לא מזהה לי את כרטיס הרשת! אולי אני צריכה דרייבר? במחשב הנייד השני אין לי את הבעיה הזו. אם אכן זו בעיה של כרטיס הרשת האם מישהו יוכל להמליץ לי על כרטיס או דונגל שיעבוד עם BACK TRACK 5? אם מישהו יכול לעזור אהיה אסירת תודה. - הנה זה המפרט:

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  25. למחשב נייד , על מנת לקלוט בחדר את האינטרנט שאני קולט בסלון - האם זה יעבוד? כשהמחשב בסלון אני קולט 5 קווים מעולה, אבל בחדר אני קולט רק קו אחד. זו רשת פתוחה בלי שם ובלי סיסמא. השאלה שלי היא אם חיבור למחשב , מאריך כזה (נניח 5 מטר) עם כרטיס רשת חיצוני שימוקם בסלון , יאפשר לי לקלוט בחדר ברמה של 5 קווים? [table][tr][td] [table][tr] [td] http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12699 [/td] [td][/td] [td]Copy[/td] [td][/td][/tr][/table] ושאלה איפה האנטנות של הכרטיס רשת הזה נמצאות?[/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.