עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. רציתי לשדרג את המודם של אבא שלי מרחוק. יש לי את הIP שלו - איך אני מתחבר אליו? (בטלנט וגם לWEB CONFIGURATION)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות למצוא דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי USB DrayTek Vigor 510 ולמערכת הפעלה Win7 64bit? במידה ולא, אם יש אפשרות להתקין דרייברים של XP 32bit ב- 7 64bit הבנתי שיש אפשרות של תאימות לאחור או משהו בסגנון. ואם כל זה לא אפשרי אז אולי תוכלו להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי פנימי או חיצוני שכן יעבוד עם Win7 64bit ועדיף לאחד הכי זול שניתן למצוא. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by שי גרייפנר,

מיון לפי מובילות שלום, אשמח לעזרת המומחים (או בעלי נסיון).... אני מעוניין לרכוש בחודש הבא מודם וראוטר משולב של ASUS דגם DSL-AC88U. אני רוכש את המכשיר מאמזון גרמניה ושולח לאיטליה, שם אהיה מס' ימים מטעם העבודה (אני יודע שהכנסת המכשיר לישראל דאך הדואר מלווה בסיכון גדול). קראתי חוות דעת מעולות והייתי שמח לדעת האם המכשיר יעבוד עם תשתית של בזק. …

4. Started by kostiya,

לאחר מחשבה בנושא החלטתי להעביר רשת קווית של 1Gbit בין החדר שלי לסלון. עולות לי כרגע שתי דרכים לעשות זאת: 1. העברת הרשת דרך התעלות של תשתית החשמל או הטלפון - לא בטוח אם זה אפשרי או סביר? בכל מקרה, אני לא משתמש כלל בתשתית של בזק, על כן ניתן להשתמש בתעלה. 2. העברת כבל התקשורת דרך הגג: במקרה זה עליי להעביר כבל רשת באורך של 50m. בכל מקרה, האם כבל CAT 6a יספיק בכל אחת משתי הדרכים הללו או ללכת על CAT 7? איזו משתי הדרכים עדיפה(או עוד רעיונות עקרוניים)? אם אני ילך על הדרך השניה, איזה סיכוך עלי לקנות לכבל על מנת להגן עליו מפני השמש ומזג האוויר? אילו נתבים מומלצים עם חייגן L2TP (אין בעיה לקנות נתב שאינו אלחוטי, מכיוון שאוכל להשתמש בנתב בנוכחי לחיבור אלחוטי)?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by AK,

האם כרטיס הרשת שקניתי לא מזמן מתאים ל ADSL או לא? זהו כרטיס הרשת: (Realtek RTL8139(A/B/C/8130 זה מאוד חשוב בשבילי כי הזמנתי WOW והם אמורים לבוא אלי ביום ראשון

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שימו לב - הנתבים של TP-LINK, הנמכרים בארה"ב, יגיעו החל מחודש יוני עם קושחה נעולה. המשמעות היא שלא ניתן יהיה להתקין עליהם קושחה צד שלישי (כמו DD_WRT). השינוי הזה נובע מתקינה חדשה של רשות התקשורת האמריקאית (ה-FCC) שמטרתה למנוע שיבושים בתקשורת האלחוטית. כידוע, חלק מקושחות הצד השלישי מאפשרות הגברת עוצמת השידור וה-FCC מוטרד מההשלכות של המצב הזה. http://www.tp-link.us/faq-1058.html כדאי לזכור שגם נתבים של חברות אחרות, אשר נמכרים בארה"ב, יצטרכו להטמיע שינוי זה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by assaf990,

במחשב של הספרייה (שהוא חלק מרשת מוגנת) אני רוצה להתקין אמיול. איך אדע איזה פורטים להגדיר כדי שלא יהיו תחת פיירוול?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. להתחלה כמה פרטים רלוונטים : יש לי win2k לשאר המשתמשים xp אני מחובר דרך adsl ומשמש כשרת ( כלומר אצלי נמצא חיבור האינטרנט למי שלא הבין ) לבעיה , כמו שציינתי אני הוא השרת , אני מחובר לאינטרנט ושאר המשתמשים גולשים בלי בעייה , כלומר הרשת עובדת והמשתמשים האחרים יכולים לגלוש . אבל אני לא מצליח להתחבר אליהם למחשב ולראות אותם , או הם אותי( למי שלא הבין , אני לא רואה את השמות של המשתמשים ברשת כולה , שתי המחשבים האחרים רואים אחד את השני אבל לא אותי ) כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה מראש . זהו נושא חדש וחשבתי שראוי שאני אפתח אחד חדש ...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by maormark,

שלום וברכה שדרגתי ל20 מגה בבזק תשתית, עכשיו יש לי נתב ישן של DLINK 2650u בבזק אמרו לי שהנתב הזה לא יספיק לי למהירות של 20 מגה, אלא אך ורק עד למהירות 15 אם אני לא טועה. ובגלל זה אני צריך לקחת מהם נתב של DLINK 6740U שתומך בVDSL שלהם, בלקיחת הנתב אתה מתחייב ל24 חודשים חיוב זיכוי של 25 שקלים כלומר הנתב כאילו עולה 600 שח. 1. כמה באמת שווה נתב כזה? 2. יש נתבים (VDSL) שאני יכול לקנות באופן פרטי שיעשו את העבודה במחירים זולים יותר אם אפשר דגמים בבקשה? (שימושים של אינטרנט ופייסבוק לא גיימר) 3. איך אני בודק עד איזה מהירות הנתב שלי מגיע? ראיתי פה http://www.dlink-me.com/index.php?navigation=products&owner=28&product=29&product_details=23 שכתוב "Ready ADSL c…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. את המושג פרוקסי אני מכיר ומשתמש באחד מדיי פעם, השאלה שלי היא דווקא לגביי אתר חדש שנפתח לציבור הרחב בארצות הברית HULU.COM אתר שבו ניתן לצפות בסדרות דרך האינטרנט כרגע האתר פתוח רק לתושבי ארצות הברית. מה שאני לא מבין למה הIP של הפרוקסי שלי שנותן לי כתובת של ארצות הברית לא עובר את הסינון של האתר(ניסיתי כמה פרוקסי שונים)? *יש לציין שהרצתי בדיקות של MY IP בגוגל ובכולם אני מוגדר בתור מישהו שנמצא בארצות הברית.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יש לי ראוטר ATECH600E אני חושב. יחד עם האב סוויץ'.. עכשיו, מאז שיש לי אותו, כמובן שאין חייגן ואני לא יכול להקליק פעמים ולהסתכל כמה זמן האינטרנט מחובר רצוף מאז הפעם האחרונה שהתנקתי..(או במקרה הזה, הוצאתי אותו מהחשמל וחיברתי שוב שהוא מאפס את כל ההגדרות ושם IP חדש..) או לחילופין, לדעת כמה זמן המחשב דלוק מהריסט האחרון? ביחד עם חיבור קבוע של כמה שעות האינטרנט מחובר רצוף? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by adishtrt,

שלום לכולם שאלה קצת מאתגרת יש לי. יש לי מחשב גיימינג/שרת. המצב הוא כזה: כרטיס רשת אחד- אינטרנט 100 מגה, להורדה של דברים וגלישה ביוטיוב וכאלה. כרטיס רשת שני- מחובר בגשר לכרטיס הרשת הראשון על מנת לספק לו אינטרנט והוא מחובר לסטרימר שממנו אני ניגש לקבצי מדיה שיש לי על המחשב ומשתמש באינטרנט על מנת לגלוש דרך הסטרימר. כרטיס רשת שלישי-אינטרנט 15 מגה עם חבילת גיימר שמיועד אך ורק למשחקים. איך אני מתעדף את הכרטיסים שאחד יהיה לאינטרנט, יוטיוב והורדות. והשני יהיה אך ורק למשחקים. כרגע הפתרון היחידי שחשבתי עליו, הוא פשוט לנתק דרך המחשב (בהגדרות, לא פיזית) כל פעם שאני רוצה לעשות פעולה מסויימת. אם לשחק משחקים אז לנתק את הכרטיס הראשון, ואם זה להורדה ויוטיוב אז לנתק את השלישי ולהפעיל…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אהלן חבר'ה, ישנה בעיה ברשת הביתית, המחשב הראשי עם ראוטר D-LINK + PRIVATE BOX NGN במהירות 30 מגה, המחשב בסלון מקבל אינטרנט דרך HPNA של YES - על קווי ה-RF בבית. כשאני מעביר סרט כבד לדוגמא, 30 ג'יגה לקובץ, הוא תמיד מתחיל ב80 מגה לשניה למשך 10 שניות ומתייצב ב8 מגה לשנייה... האם זה נורמלי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by orior123,

מישהו יודע איזה ראוטרים אלחוטיים נותנים בזק ? אם כן איזה מהם להעדיף ? האם כדאי בכלל לקנות ראוטר מבזק או לקנות D-LINK 524 או דומה ב250 ש"ח ? תודה על עצתכם ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by starter,

איזה תוכנות יש ואיפה אפשר להוריד כדי לבדוק מהירות של קו ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי, חיברתי מדפסת רשת של HP(4500) לראוטר LEVEL ONE שלי עם כבל רשת. במחשב עם ווינדוס 7 הוא זיהה את המדפסת, היה איזה אשף התקנה של המדפסת, קביעת שם הגדרות וכל זה..ובסיום הדפיס והכל תקין. בשני מחשבים אחרים שיש לי עליהם XP אני לא מצליח לאתר את המדפסת הזאת ברשימת מדפסות, גם לא בהוספה ידנית. שאני שולח PING למדפסת בשניהם זה תקין ויש תגובה..(ניסיתי להכנס לאייפי של המדפסת , זה מציג לי שם רק תיקייה של memory card..) מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם, לפני חודשיים בערך עברתי דירה ( בנין 8 קומות מאוד ישן ). הזמנתי טכנאי של בזק שהמליץ לי לעבור לראוטר של בזק כי הוא צריך לקדוח חורים כדי להתקין לי נקודה ליד המחשב. הקשבתי לו והוא התקין לי ראוטר בסלון ( הראוטר בגובה 1 מטר על שידה ). הלכתי לקנת מתאם רשת בבאג חיברתי למחשב והכל עובד סבבה. בדקתי מה הנתונים וראיתי שהתדר הוא 2.4G . ה transmit rate הוא 54Mbps . הראוטר הוא מדגם : D-Link DSL 2760U Wireless N ADSL +2 המתאם רשת מדגם : TP Link USB Adapater TL- WN 7200ND עם אנטנה אחת. מונח על השולחן מחשב. הבעיה היא כזאת. אני משחק במשחק אחד. דיאבלו 3. בדירה הקודמת הפינגים היו סופר יציבים. הייתי מחובר עם מודם ישן יחסית עם חיבור לקיר. בלי ראוטר. היו לי פינגים יציבים מאוד של …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by .AloN,

שלום לכולם, אני צריך לקנות נתב אלחוטי ואשמח אם תמליצו לי דגם\ים מסוימים.. אני לא הכי מתמצא בעניין, מריפרוף בפורום ראיתי שיש נתבים עם מודם וכאלה בלי, יש סיבה שאעדיף לקחת נתב בלי מודם .. ? מבחינת מרחק אני חושב שרדיוס של 20 מטר יספיק.. הוא יהיה ממוקם בדירת סטודנטים לא בוילה עם כמה קומות.. יתחברו אליו בסך הכל 4 מחשבים כאשר כולם מחשבים ניידים (אם זה משנה). הבנתי שאפשר להשיג נתב שכזה במחיר של כ400-500 ש"ח, בהנחה וזה נכון אז זה התקציב המוצע. התשתית היא ADSL. תודה רבה לכולכם !

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום! יש לי RapidShare Premium בדרך כלל אני מוריד על 600KB (אני שייך לבזק-014, 5MB עם תשתית של 10MB) ועכשיו אני מוריד על 40KB-250KB :s05: אני מנתק את הרוטר ואולי זה עוזר לי להגיע ל-350KB = וה-DSL לפעמים משתגע (ומתנתק ומתחבר) אבל שהוא מחובר הוא אמור להוריד במהירות רגילה? לא ככה?.... = אני משתמש ב-JDWONLOADER... תודה רבה!! בדיקה של המהירות אנטרנט של 014-בזק הכל תקין מוריד בצורה טובה...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by aRnonymous,

אני רק רוצה לדעת האם הם מהירים, למשחקי רשת והורדות וכו... 750k כי אני קורא פה דעות שונות והפוכות

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by bigbangaz,

הי לאחרונה שידרגתי לאינטרנט 10 מגה עכשיו אני ממש לא מרוצה מהאינטרנט: הצפייה ישירה נתקעת כל הזמן ההורדות נתקעות כלומר זה מוריד על מהירות מקסמלית של מגה 200 ואז פתאום קופא לכמה שיניות וממשיך בסקייפ כל הזמן יש רגעים כאילו אין קליטה(כאילו האינטרנט התנתק לשנייה) מה כבר אפשר לעשות החלפתי ראוטר משהו כמו 3 פעמים והיה אצלי טכנאי של בזק פעמיים. אני מאוכזב מאד יש רעיונות??

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש לי 30MB בתשתית של הוט, עם הספק בזק בינלאומי מודם ראוטר HOTBOX עכשיו במחשב שמחובר קווית אני מקבל את כל ה30MB, ובאלחוטי 15MB~ שהם לא ממש יציבים כלומר יכול להיות גם 10 ו5.. הבעיה בתכלס זה שאני יכול לגלוש נגיד בשיא המהירות להוריד ולטעון סרטונים בשיא המהירות, אבל אם נגיד אני רק מצטרף לשיחה בסקייפ גם האינטרנט בקושי גולש וגם בסקייפ לא שומעים אותי טוב.. ממה זה יכול לנבוע?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by udicol,

לפי מה שהבנתי הם מציעים עיסקה מאוד משתלמת . אינטרנט בכבלים או ב- ADSL במחיר של תקשורת רגילה במודם . מודם הכבלים או ADSL מגיע חינם ??? (אני לא סגור על זה ) .... ומבצע למשך מספר חודשים . שווה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by michaelsko,

יש לי 2 מחשבים (אחד מהם הוא LAPTOP, לא שזה משנה ...) במחשב הביתי יש 2 כרטיסי רשת ובLAPTOP יש כרטיס רשת אחד. אני מחובר ל-ADSL 1.5M והספק שלי הוא הטכניון (אני סטודנט שם) + מודם ALCATEL. כרגע המחשב הרגיל עושה ICS וכך אני יכול לגלוש באינטרנט עם הLAPTOP וגם לחלוק קבצים ברשת. העניין שמטריד אותי זה שאם אני רוצה לגלוש מה-LAPTOP (מה שקורה רוב הזמן), אני חייב להדליק גם את המחשב הרגיל ולהתחבר דרכו לאינטרט. אני רוצה מכשיר (אני מאמין שזה נקרא SWITCH) שבעזרתו אני אוכל לגלוש במקביל משני המחשבים אך גם בנפרד ובלי צורך להדליק את המחשב הרגיל. אני מבקש שתסבירו לי איך זה עובד, תגידו אם זה בכלל אפשרי, ותתנו לינק למכשיר מתאים. תודה רבה מראש על העזרה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים