עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לפני כשלושה ימים החלה אצלי בעייה מוזרה מאד שהולכת ככה : יש לי מחשב ראשי ואליו מחוברים זוג אחרים שמחוברים אליו דרך האב ומקבלים אינטרנט רק כשראשי דלוק. כשמדליקים אותו בפעם הראשונה ואת כל השאר הכל בסדר. אבל כשמתנתקים מהאינטרנט במחשב הראשי למשל לשעה ואז מתחברים שוב (בלי ריסטראט בלי כלום) שאר המחשבים לא יכולים להגיע לכלום באינרטנט והוא משותק, ולא עוזר שום ריסטארט במחשבים שם או התחברות מחדש במחשב הראשי, רק כיבוי והדלקה מחדש של המודם (אלקטל שחור) והתחברות מחדש מחזירות משום מה את האיטרנט לשאר המחשבים. ארני לא מאמין שזו בעייה ברשת או בהאב כי הרשת עובדת כרגיל גם כשאין אינטרנט בגלל הבעייה, אני חושד במודםפ או בחיבור עצמו, מה זה יכול להיות לכל הרוחות ? עזרה...

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by mazoneli,

אופציית ה Wi Fi מופעלת תוכנתית ולא פעלה רצוף, בזמן האחרון גם שאני מפעיל את האופצייה ולמרות שהחיווי מראה שהרשת האלחוטית עובדת אין קליטה בשום מכשיר נייד (3 מחשבים ושני סמרטפונים). הרשת הרגילה שעוברת דרכו תקינה ואין שום בעיות, הדגם הוא WR740N. טיפים ורעיונות לפיתרון הבעייה יתקבלו בברכה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by DJ_VAKNIN,

יש לי בעיה קטנה! יש לי מחשב נייח עם XP ומחחשב נייד עם ויסטה. הנייח מחובר עם כבל רשת לראוטר ואילו הנייד אמור להתחבר עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. אך יש לי בעיה שבנייד אני מצליח לזהות את הרשת האלחוטית שלי ולהתחבר אך יש לי "קישוריות מוגבלת" מה שאומר שאני לא יכול לגלוש באינטרנט. מה אני יכול לעשות??

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום , יש לי שלושה מחשבים שפרוסים בשתי קומות. בנתיים רק ל2 מבניהם יש אינטרנט. יש לי את הראוטר : TL-WR641G TP-LINK ואת הכרטיס (שהוא במחשב שלי) : TL-WN620G עכשיו אני צריך גם ללמטה לקנות עוד כרטיס שכדי שגם שם יהיה אינטרנט אבל הבעיה שניסיתי לחבר את הכטיס שלי למחשב למטה הקליטה לראוטר לא היתה משהו, למה ? (בגלל מרחק קומה ?) עכשיו אני חושב לקנות ראוטר וכרטיס בתקן N ... הקליטה אמורה להיות יותר טובה ? (כי גם עכשיו הכרטיס שלי עושה לי לפעמים בעיות - הוא רותח ומתנתק לפעמים) עכשיו מהראוטרים מה עדיף : Edimax BR-6424n או TP-Link TL-WR841ND (ועכשיו שמתי לב.... מה ההבדל בין TL-WR841ND ל TL-WR841N ? ההבדל משמעותי כי זה בלי הD יותר זול) ומהכרטיסים : TP-Link TL-WN821N או (לא מצאתי דגם אחר…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by goldberg2,

קודם כל, יש לי שלושה מחשבים בבית - המחשב שלי (מחובר ישירות לאינטרנט) ושני מחשבים של האחרים שלי המחוברים לרשת ע"י מתאם אלחוטי. המודם: EDIMAX 6216MG חשוב לציין, אפשר לגלוש באינטרנט בכל המחשבים. הבעיה היא בשיתוף הקבצים, ובכלל - בהקמת הרשת הביתית. הכוונה, אני יכול לגלוש באינטרנט בכל מחשב, אך אם אני רוצה לשתף קבצים ו/או לשחק במשחק רשת כנגד אחד האחים שלי - אני לא יכול. בשני המחשבים המחוברים לנתב דרך מתאם על חוטי (לא ישירות לראוטר) אפשר לשחק אחד נגד השני/לשתף תיקיות, אך כשאני מנסה לשתף/לשחק ברשת עם המחשב שלי - איני יכול. ניסיתי להיכנס 'ללוח הבקרה' ול'חיבורי רשת' ולהגדיר את הרשת הביתית. לחצתי על האפשרות 'הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה' ולחתי לאחר מכן על אפשרות הראשונה, אך קיבל…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by tomeryh,

האם ניתן לעשות כזה דבר? מה האפשרויות שלי להקמת רשת? ניסיתי רשת אלחוטית ולא אהבתי, הראוטר כל הזמן נתקע והקצב לא גבוהה.המרחק הוא כ10 מטר קו ישיר דרך קירות יש לי בחדר נקודה של הכבלים לחיבור לטלויזיה האם אני יכול לחבר לה איכשהו מודם?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Bori4ka,

שלום, ברשותי הנתב DLINK 2650U אני מנסה לפתוח שרת למשחק אנריל טורנמנט 2004 כשאני פותח שרת, השרת שלי מופיע ברשימת השרתים במשחק אך יש לו פינג מאוד גבוה ואי אפשר להכנס (בערב שהיה לי מודם רגיל זה לא היה קורה) בהגדרות של הראוטר נכנסתי לאפשרות דיאגנוסטיקס ושמה ראיתי באחת השורות רשום : Ping primary Domain Name Server: FAIL כאשר שער הדברים על PASS יכול להיות שזאת הבעיה? איך ניתן לסדר את זה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by noam-r,

שלום לכולם, ברשותי מתאם linksys pap2t. האם מישהו מכיר ויכול להעביר לי את קונפיגורצית המתאם עבורחשבון sipme ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, לאחרונה חטפתי באן בשרת מירק (irc.israel.net) סתם בגלל ויכוח עם אחד האנשים שם, ושאר האחראים לא מוכנים להסיר אותו, שמעתי שיש אפשרות להתחבר דרך שרת פרוקסי אנונימי ובכך להתחמק מן הבעיה, רציתי לדעת כיצד לעשות את זה ואם אפשר גם דוגמא לשרת כזה... עשיתי חיפוש בגוגל אך למרות מה שמצאתי לא הצלחתי להתחבר בכל זאת... אז אתם נשארתם התקווה האחרונה שלי... תודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by avz,

שלום ברשותי נתב אלחוטי TP LINK דגם TL-WR841N שקיבלנו מהוט. לפני מספר ימים החלה תופעה מרגיזה שכל שעתיים שלוש הנתב מתנתק (תקשורת) יש צורך לעשות לו RESET - להוציא מהמתח ולהפעיל מחדש וכך חוזר חלילה. יש לי שתי שאלות: הראשונה, האם ישנה דרך לתיקון התקלה? (שינוי קושחה, או משהו דומה?) שאלה שניה, האם תוכלו להמליץ על נתב אחר (לרכישה) שעובד היטב ואמין? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by sahargt,

יש לי חיבור של 5 מגה רציתי לדעת כמה אני צריך לקבל באתר בדיקות מהירות 1 http://www.pcpitstop.com/internet/default.asp 2 http://www.bandwidthplace.com/speedtest

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by shmuel_mr,

שלום אני מתכנן לקנות נתב משומש כדי שיהיה קולט לXBOX הנתב מדגם linkSYS wrt54g אם אני מגדיר אותו כריפיטר ולא קליינט ויחבר אותו לXBOX האם הוא ישתף אינטרנט או במילים אחרות האם ריפיטר יכול לשתף אינטרנט בחיבור קווי אליו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by N N C,

מישהו שמע פעם על הדבר הזה ? אני לא יכול לעשות פינג לשום מקום אפילו לא לכרטיס רשת יכול להיות שזה קשור ל-zone alarm ? למרות שהיא לא פעילה כרגע ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי בטח כבר קראתם את התראד הזה של התוכנה שפורצת ICQ, אז מחקתי 217 קבצים שSPYWARE DOCKTOR מצא... עכשיו איך אני יודע שמחקתי את האקר?? תודה מראש Install

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. בס"ד שלום לכולם, קיבלתי לפני חודשיים נתב Netgear דגם VVG2000 מבזק, ופשוט מדובר באחד הנתבים הגרועים ביותר שיצא לי אי פעם להשתמש בהם, עם פינג גבוה ברמות לא שפויות בעת שימוש ב WIFI והתנתקויות בדרך קבע. מציע לכולם להתרחק ממנו!!! אני חייב בבקשה המלצה לנתב אחר שיעבוד בצורה נורמלית בבקשה! (תקציב עד 300 ש"ח) אשמח לכל תגובה. נ.ב - התעניינתי בנתב הזה TP-Link TLWR841N מישהו ממליץ? שוב תודה רבה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. יש לי ראוטר אלחוטי בתקן B/G שמתחבר למחשב שלי בעזרת כרטיס רשת חוטי. אפשר להשתמש בראוטר בתור כרטיס רשת אלחוטי בשביל להתחבר נאמר לשכנים? (רק לצורך העניין) איך עושים את זה? הראוטר הוא SIEMENS SL2-141 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by starter,

איזה תוכנות יש ואיפה אפשר להוריד כדי לבדוק מהירות של קו ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by davidgi,

שלום רב, יש לי בחדר העבודה WIFI ובסלון טלויזיה חכמה (מרחק של בערך 10 מטר עם קיר מפריד). האות מה- WIFI חלש מדי עבור הטלויזיה. אני רוצה לרכוש מתאמים להרחבת הרשת באמצעות רשת החשמל (חד פאזית אצלי) האם יש המלצה ? מהי המהירות המומלצת ? 200 mbps ? אולי 500 ? תודה, דוד

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי לכולכם, לצורך טיפול בבעיה במדפסת אלחוטית, אני רוצה לבצע reset לנתב 'הוטבוקס' (לא זוכר את שם המשתמש והסיסמא לכניסה להגדרות, ונציג התמיכה של 'הוט' אמר לי שהוא ביצע איפוס מרחוק, אך בפועל לא קרה דבר) באמצעות לחיצה על הלחצן הייעודי לכך בחלקו האחרי של הנתב. כדי להגדיר אותו מחדש להתחברות לשרת של 'נטוויז'ן' (ספקית האינטרנט שלנו) אני צריך את כתובת השרת שלהם. נציגת התמיכה שלהם עשתה אמנם איזו פעולת שיוך מול נציג של 'הוט' כדי לטפל בבעיית המדפסת (לא ממש עזר) אבל 'שכחה' למסור לי את כתובת השרת שלהם כשביקשתי ממנה. באתר של נטוויז'ן לא מצאתי, ואני לא יודע האם הכתובות שמופיעות בקישור המצורף עדיין בתוקף. http://www.cables.org.il/isp/netvis…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by shlomi@gondabi,

שלום רב, יש לי שני ראוטרים של TP-LINK מדגם TL-WR841N. אחד מחובר למודם של הוט (באחד מחדרי הבית - לא ממ"ד) והשני נמצא בסלון וברצוני להגדירו כ - Access Point ללא חיבור קווי. לא מצאתי אף מדריך בנושא המפרט שלב אחרי שלב מה עליי להגדיר בנתב הקיים (שמחובר למודם של הוט) ומה עליי להגדיר בנתב שישמש כ - AP. אודה לקבלת הסבר מפורט. בכבוד רב, שלומי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. אני שוקל לעבור לב"ש, והיות והעבודה שלי מושתת על חיבור אינטרנט יציב ומהיר 24/7 הייתי מעדיף לסנן איזורי מגורים שאין בהם תשתית פרופר. האם זה מידע שזמין בצורה חופשית? אם כן, אשמח לקישור. אם לא, אשמח להודעה פרטית (; אני מכיר את האתר שאומר אם יש או אין לפי מספר טלפון, אבל זה קצת בעייתי מבחינתי לבקש מכל משכיר פוטנציאלי את מספר הבזק של הדירה לפני שאני אפילו בא לראות אותה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם , יש לי ניתוקים כל 15 שניות בין הראוטר לכרטיס רשת . המודם כבלים: sb5100 (של מוטורולה) , נתב: 3com 3CRWER100-75 כרטיס רשת אלחוטי: Edimax EW-7317Ug העוצמת אות של הנתב :טוב מאוד - מצויין , של הכרטיס רשת : 90%-100%. החייגן שלי הוא : L2TP . עשיתי כבר עידכון לנתב, אבל בכל זאת ממשיכים הניתוקים. השאלה שלי היא: אם אני אעבור לחייגן PPTP תיפתר בעיית הניתוקים? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by dorshay4,

המחשב הוא samsung r540 בן חצי שנה. הבעיה היא בחיבור לאינטרנט אלחוטי (רשת ביתית) יש לי עוד מחשב נייד שמתחבר ולא עושה בעיות, אך הsamsung מראה שהקליטה גבוה ובכל זאת לא מצליח להתחבר (ממרחקים קרובים הוא מצליח מתרחקים 5-7 מטר מהנתב והוא כבר לא מצליח למרות שהוא מראה שיש קליטה גבוהה מאוד) ,לעומת המחשב השני שכן מצליח להתחבר ... מאחר והוא עדיין באחריות הציעו לי להחזיר אותו למעבדה אך איני יכול להרשות זאת בגלל שאני לומד עם המחשב הנייד ואני לא יכול להפסיד אותו למספר ימים. מקווה שהבעיה היא בעיית תוכנה ולא חומרה ואשמח אם תעזרו לי לפתור בעיה זו

24. יש לי אינטרנט של בזק והבוקר קמתי והרשת לא מתפקדת. התחלתי לאתר את התקלה ופתאום שמתי לב שיש גורם שמחלק כתובות 192.168.1.100 וכו' במקום 10.0.0.138. שכחתי שבעבר הרחוק חיברתי את ה LAN של הממיר לרשת (הנחתי שכך הממיר יקבל עדכון מהוט יותר מהר). בקיצור גיליתי שכנראה בעקבות עדכון לתוכנה של הממיר, הממיר החל לתפקד גם כמודם ראוטר.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום אני אפתח ואסביר איך הרשת מורכבת ולאחריה את הבעיה בכניסה לבית יש ראוטר אלחוטי המחובר למודם. ממנו יוצאים שני כבלי רשת סלולים בקיר לשני חדרים. בחדר א' יש מחשב אחד והוא מחובר ישירות לראוטר הראשי בחדר ב' יש שני מחשבים. מאחר ויש רק כבל רשת אחד הסלול בקיר ואין אפשרות להעביר נוספים, חיברתי ראוטר נוסף בחדר במתחבר לכבל שמגיע מהראוטר הראשי. הראוטר המשני מתפקד כסוויץ' ומתחבר לשני המחשבים בחדר ב'. כרגע כל המחשבים גולשים באינטרנט. חיבור רשת פנימית בין 3 המחשבים לא מתאפשר, והצלחתי לחבר רק בין 2 אלה המחוברים לראוטר המשני. מה עושים על מנת לחבר את כולם לרשת אחת מאחר ויש מדפסת משותפת? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים