עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם!!! כרגע אני בתהליכי הרכבת המחשב החדש שלי ואני מתכנן כמובן חיבור לאינטרנט השאלה שלי היא כזאת: איך אני יכול להתחבר לאינטרנט בלי להזמין את החברה עצמה כלומר בלי להזמין את הוט או כל חברה שנותנת חיבור ?? האם אני יכול לקנות מודם ולהתקין אותו במחשב ולחבר את הכבל הלבן (כמו של הטלוויזיה) בחיבורים מאחורה ובנוסף עוד יציאה של כבל למחשב ועוד אחד של כניסת מתח למודם ?? האם דבר זה יגרום לי ליהיות מחובר לאינטרנט וכמובן ליהיות מרוצה????

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ניב200,

שלום, יש לי ראוטר+מודם שקיבלתי מבזק בעקבות שיפוצים אני צריך להרחיב את טווח הקליטה של הרשת האלחוטית הראוטר של בזק מחובר למחשב ע"י כבל רשת ולבזק האם הראוטר תומך ב WDS ? ז"א האם ניתן לחבר אליו ראוטר נוסף ב WDS?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. תגידו לי אם הבנתי נכון - אני צריך להגדיר שיתוף אינטרנט למחשב אחד, לחבר את הכבל רשת מהמחשב אל הרכזת, ולרכזת אני מחבר את כבלי הרשת שיוצאים מהמחשבים האחרים, וככה עובדת הרשת בלי בעייה? אני יכול לחבר אל הרכזת גם כבל רשת מוצלב וגם ישר נכון? איך הרכזת הזאת - TP-LINK TL-SF1008D ? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Okopel,

קבלתי מאחותי ראוטר אלחוטי שהיה לה בבית והיא כבר לא צריכה. יש בבית יש אינטרנט קווי עם מודם wow usb modem ale 130. היא הביאה לי siemens sl2-141. ניסיתי להחליף ביניהם וכו' ולא הצלחתי. כתוב בהוראות באינטרנט שצריך איזה כבל LAN...חובה? לי בראוטר העכשווי יש כבל כזה מרובע עד לUSB של המחשב ועוד כבל מהמודם לטלפון וזה מספיק לי. כבל LAN יפתור לי את הבעיה? 2.האם ניתן לחבר את המודם לשקע טלפון אחר ולמחשב אחר(2 מודמים על אותו קו טלפון)? תודה, מקווה שלא חפרתי מדי...

5. Started by שי גרייפנר,

מיון לפי מובילות שלום, אשמח לעזרת המומחים (או בעלי נסיון).... אני מעוניין לרכוש בחודש הבא מודם וראוטר משולב של ASUS דגם DSL-AC88U. אני רוכש את המכשיר מאמזון גרמניה ושולח לאיטליה, שם אהיה מס' ימים מטעם העבודה (אני יודע שהכנסת המכשיר לישראל דאך הדואר מלווה בסיכון גדול). קראתי חוות דעת מעולות והייתי שמח לדעת האם המכשיר יעבוד עם תשתית של בזק. …

6. Started by AB,

מישהו איים עלי שהוא יפרוץ לי למחשב וניראה לי שהוא עשה את זה....מה לעשות?? המחשב איטי לא נפתח כלום.....(הוא לא שלח לי שום קובץ!....וגם לא נתתי לו איי פי הוא משהו ) מישהו יודע איך אני יכול לחסום אותו ??!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם, הזמנתי דרך HOT אינטרנט במהירות 100 מגה ואני אמור לקבל את HOTBOX וקראתי באינטרנט שיש איתו המון בעיות. הטכנאי אמור להגיע רק עוד כמה ימים ויש לי כבר פחד קל מבעיות שיצצו אז אשמח שמישהו יעשה לי לסדר בדברים. הספק שלי הוא בזק בינלאומי ויש לי יוזר גיימר. הבנתי שה HOTBOX עושה ניתוקים ביחד עם חייגן ובמקומות שונים באינטרנט ממליצים להשתמש בו כמודם בלי ראוטר ולקנות ראוטר חיצוני. כיום יש לי ראוטר LevelOne Global - WBR-6001 300Mbps האם הוא מספיק טוב? הבנתי ש LINKSYS לא עובד עם L2TP. קראתי על הרבה דברים לגבי UPNP ו DOCSIS 3 ולא ממש הבנתי. מישהו יכול לעשות טיפה סדר בדברים? והכי חשוב להמליץ לי מה לעשות עם ה HOTBOX רק מודם או גם ראוטר?, אם רק מודם האם הראוטר שלי מתאים? …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by HydroIT,

שלום. יש לי רשת חוטית בין שני מחשבים, וראוטר. (כלומר, המודם מתחבר לראוטר, ושני המחשבים לראוטר). אני יכול לגלוש והכל, מעולה. אבל פעם בכמה זמן, נניח יום, אני צריך לגשת ל- Network Connections, לעשות Disable לחיבור של הראוטר, ואז לעשות Enable - מעין רענון כזה. כאילו שאחרי יום הוא מאבד קשר עם הנתב (כי אני גם לא יכול להכנס להגדרות שלו). מה הבעייה פה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by tgen,

יש לי כרגע נתב חוטי של edimax. מבחינת גלישה באינטרנט הכל טוב ויפה... אבל בהורדות אימיול וטורנטים במקרה הטוב האינטנט נהיה ממש ממש איטי ובמקרה הרע האינטרנט נופל עד שאני מאפס את הראוטר. ניסיתי לשנות את ההגדרות בתוכנות אבל זה לא ממש עזר. בקיצור, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי חזק שיכול לעמוד בעומס של ההורדות... על מה אתם ממליצים?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by MATTAN,

שלום לכולם ;D יש לי רשת ביתית ואני מעונייו לבנות שרת דואר. תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by MrHicUp,

ברשת Workgroup הגדרתי את אחת מתחנות הXP שתיהיה שרת VPN. הרשת עובדת עם ראוטר טנדנט ללא שרת פנימי בראוטר. פתחתי את כל הפורטים האפשריים לפי מה שראיתי באינטרנט ואני מצטט: צוטט מהלינק הבא: http://windowsitpro.com/article/articleid/46811/which-ports-do-you-need-to-open-on-a-firewall-to-allow-pptp-and-l2tp-over-ipsec-vpn-tunnels.html אני עדיין נכשל בהתחברות... כאשר אני מגדיר את המחשב שמשמש כשרת VPN בDMZ הכל עובד , אבל זאת לא צורת עבודה מבחינתי.... מה אני מפספס כאן?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Cheif,

חברת סלקום בגל חידושים במסגרת שירות הסלקוםTV שלה - חבילת קוואטרו, ממיר מבית שיאומי, הקלטות לענן ואפליקציה לטלוויזיות וקופסאות אנדרואיד - הופך מעניין בשוק. כל הפרטים בפוסט - http://www.netcheif.com/blog/?p=6940

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי אנטנה פנימית של הנייד ואנטנה חיצונית ביואסבי, אם אני מתחבר לרשת אחת עם אנטנה אחת, ולרשת אחרת עם האנטנה השניה, אני אוכל לנצל את שני חיבורי האינטרנט? ווינדוס 7 יודע לנצל את זה? כרגע זה לא מסובך להתחבר ככה, פשוט לוקאל אריא קונקשן אחד מחובר לראוטר אחד ולוקאל אריא קונקשן שלוש מחובר לשכנים...השאלה זה אם זה באמת משתמש באינטרנט של שניהם

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ehud4,

שלום! בתוך חיבורי/מתאמי הרשת יש לי המון חיבורים מיותרים שאני לא מבין מאיפה בכלל הם הגיעו. נניח שבמחשב נייד יש לי שם את החיבור האלחוטי wireless connection, יש לי עוד חיבור lan כי חיברתי בעבר את המחשב בקאבל רשת. אך חוץ משני אלו יש עוד מספר חיבורים של wireless connection ו lan. אני אשמח אם מישהו יכול להסביר שני דברים : 1. מאיפה הם הגיעו? 2. איך אני מוחק אותם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by rafe12,

שלום, איך אני יודע באיזה תקן הרשת שלי? כי אני קונה מחשב חדש בעוד שבוע וחצי ואני רוצה לשים לו כ.רשת אלחוטי ואני לא בטוח אם אני בתקן N או לא. ואני לא יודע איך אני מגלה זאת...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by שיקאגו,

שלום, קניתי מדפסת HP 6500A וחיברתי אותה עם כבל רשת לראווטאר. המדפסת מזוהה ודרך המחשב הראשי הכל עובד. דרך הלפטופ אני לא מצליח לתקשר עם המדפסת.... טיפים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Deddy,

שלום, אני צריך דרך לחלק את החיבור האינטרנט של הלפטופ שלי דרך שני חיבורים, אחד קווי ואחד בwifi, אני יכול להתחבר לשניהם בו זמנית, הבעיה שלי אני שאני צריך שליטה על מה יעבור דרך איזה חיבור. או באופן יותר ספציפי, אני רוצה שכל הקישור לאינטרנט מלבד הskype יעבור דרך הרשת הקווית. עשיתי חיפוש כאן ובעבר המליצו על תוכנה בשם connectify dispatch, שנראה כאילו היא יכולה לעשות את זה, אבל, לא בגירסא החינמית... אז אני מחפש אפשרות אחרת. אני משתמש בווינדוס 8.1 אם זה רלוונטי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, לא מזמן קניתי לוח אם חדש מסוג Gigabyte H77M-D3H. הוא מגיע עם כרטיס קשת Atheros AR8151 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20). מאז שאני מתחבר לרשת (עם כבל) עם כרטיס הרשת החדש שלי האינטרנט מתנתק כל כמה זמן ומופיע הסימן קריאה הצהוב המקולל הזה על הסמל של הרשת למטה ורשום "Unidentified Network" עם סמל של רשת ציבורית. גם אחי קנה אותו לוח אם והוא חווה אותה בעיה. שאר המחשבים בבית שמחוברים עם כבל עובדים, כמו גם כרטיס הרשת הקודם והישן יותר שלי שעבד. גם אם מתחברים בצורה אלחוטית הכל עובד, כרגע אני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי USB. עדכנתי דרייבר, עדכנתי גרסה לראוטר (|D-link 2650U של בזק), ניסיתי דרייבר אחר של Atheros, חזרתי לדרייבר המקורי, החלפתי כבל רשת וזה עדיין לא עובד. אנ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by zilkanir,

שלום, אני מעוניין להתקין ראוטר אלחוטי בבית הוריי שם יש 2 מחשבים ניידים. שאלתי היא האם אני יכול פשוט לחבר ראוטר+מודם לחשמל וקו טלפון בתחנה קטנה, והנתב פשוט יפיץ את האינטרנט בבית? או שחייבים לחבר למחשב ואז להתקין? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Justo,

אני בחבילה של 2.5M, עובד דרך ראוטר. הפורט של הטורנט (utorrent) פתוח והכל מוגדר בסדר. ובכל זאת, מהירות ההורדה מתייצבת על משהו מגוחך של 10kb (כמובן שישנם הרבה מאד אנשים על אותה הורדה) הורדה של קבצים מישראל מתבצעת על מקסימום, לפי קצב החבילה. דבר נוסף מעניין - ישנם מדי פעם קפיצות מטורפות של הטורנט הן בהעלאה והן בהורדה, שנמשכות שניות בודדות.. מישהו נתקל, שמע, מכיר או יודע מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום. לפני בערך חודש וקצת בדקתי האם קיימת תשתית NGN ביישוב שלי ונענתי בחיוב. החלטתי לשדרג את מהירות הגלישה מ5 מגה ל-15 (ספקית נטוויז'ן). לקחתי את מהבצע בנטוויז'ן של השנה חינם ולאחר מכן 109 ש"ח לחודש. בבזק המחיר הוא 129 ש"ח לחודש, 3חודשים ראשונים 65 ש"ח. הבנתי מבזק שמגיע ליראוטר חדש בחיוב זיכוי והלכתי לקחת אותו- DLINK 2760U. לאחר כמה ימים של שימוש באינטרנט וריפרשים אינסופיים לדפי האינטרנט (המהירות הורדה עצמה הייתה תקינה) התלוננתי בפני בזק על הבעיה. הם אמרו לישהם ישלחו טכנאי. אתמול הגיע הטכנאי ולאחר בדיקה הוא אמר לי שהמקסימום שאני יכול לקבל הוא 8 מגה כי אני רחוק בקילומטר ומשהו מהמרכזיה שלהם. כרגע יש לי כמה ברירות ואני באמת לא יודע על מה ללכת. בבזק הציעו לי לעבוד ל-8 מגה במח…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by shlomi@gondabi,

שלום רב, יש לי שני ראוטרים של TP-LINK מדגם TL-WR841N. אחד מחובר למודם של הוט (באחד מחדרי הבית - לא ממ"ד) והשני נמצא בסלון וברצוני להגדירו כ - Access Point ללא חיבור קווי. לא מצאתי אף מדריך בנושא המפרט שלב אחרי שלב מה עליי להגדיר בנתב הקיים (שמחובר למודם של הוט) ומה עליי להגדיר בנתב שישמש כ - AP. אודה לקבלת הסבר מפורט. בכבוד רב, שלומי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by nice,

מחר אני הולך לקחת מבזק מודם בחינם. רציתי לדעת איזה מודמים אפשר להפוך לנתבים, והאם הם שווים משהו כנתבים. ולמרות שהתשובה ברורה האם יש בהם פיירוול? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by IP,

אני מעוניין להקים רשת בייתית ל-3 מחשבים. יש לי מודם אלקטל לא משודרג. השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות נתב עם מודם מובנה ולמכור את מודם אלקטל שיש לי, או לשדרג את המודם ולקנות מתג, או שבכלל מחשב ישן+linux+מתג יעשה את העבודה הכי טוב??? ראיתי כמה נתבים עם מודמים מובנים: WISE.LINK WITH ADSL MODEM 4 PORTS https://www.lamir.co.il/home.htm#60495 CNET CNAD-804NF w/ADSL MODEM+SWITCH 4 PORTS https://www.lamir.co.il/home.htm#604960 Edimax AR-6004A Router 4 ports + ADSL ALCATEL modem !!! w/Firewall http://www.pch.co.il/docs/pd-416264302.htm מה ההבדלים בינהם והאם הפרשי המחירים מוצדקים? 4 יציאות זה אומר שאפשר לחבר 4 מחשבים? מה היתרונות/חסרונות של הנתבים האלה על פני מודם משודרג+מתג? לפי מ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by roisgs2,

אני רוצה לשדרג ל100 מגה עכשיו איזה ראוטר אני צריך ואיזה מודם(על מה אתם ממליצים)? אני רוצה להזמין מהאינטרנט כי הבנתי שאין ראוטר/מודם שתומך ב100 חוץ ממה שבזק מציעים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים