רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אני רק רוצה לדעת האם הם מהירים, למשחקי רשת והורדות וכו... 750k כי אני קורא פה דעות שונות והפוכות
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיום אני לקוח של נזק עם שירות ADSL ואני מעונין לעבור לכבלים ולהמשיך לעבוד עם הראוטר שלי ,בעבר היה לי בעיה ולא הצלחתי להתחבר לכבלים עם חייגן בתצורת L2TP או PPTP בשום מצב בכבלים אלא רק חיבור קבוע ללא חייגן. היום רוב הספקים לא רוצים לספק חיבור קבוע וצריך להלחם עבור זה.. אז רציתי לדעת אם אני עובר אם יש בכלל אפשרות לעבוד עם הראוטר ,קניתי אותו בחול ועדכנתי לו קושחה לפני כחודש מהאתר שלהם . אם יש משהו עם הראוטר וחיבור כבלים ועובד ללא בעיה אשמח לשמוע ,אני פשוט לא רוצה לפול פה כי הראוטר הזה הוא באמת אחלה. ועוד דבר האם 012 מספקים חיבור קבוע ללקוחות שלהם בכבלים? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
מאד מתעניין בנתבים המשולבים של draytek, הסתכלתי על דגמים כמו Vigor2920n, או Vigor2930n או Vigor2955. חשוב מאד : תמיכת בזוג WAN שתומכים במודמי כבלים\ADSL. חשוב מאד FIREWALL איכותי, יתרון לאפוציה לרשת אלחוטית N, ורשת 1GBIT, ניהול VPN, ודיי חשוב פורט USB לחיבור מודם 3G למקרי חירום, כולל אופציות ל-LOAD BALANCING בין ה-WAN השונים. אשמח לכל מידע ועזרה בנושא.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. האם הורדה ביוטורנט אמורה להפריע לי איך שהוא בגובה הפינגים שאני מקבל? אם למשל אני מוריד ביוטורנט, ומשחק במקביל ב-BF3 זה אמור להפריע לי? רציתי לציין שיש לי חבילת גיימר לפינגים נמוכים ב-014 והתשתית שלי של בזק, אני על 30 מגה. חוץ מזה אני יודע שזה לא קשור לפה, האם היוטורנט יגזול לי משאבים כל שהם מהמחשב בזמן משחק? אני פשוט רוצה לפעמים להוריד משהו תוך כדי משחק ואני פוחד שהיוטורנט יאט לי את המחשב (בעבר היה אפילו תוקע את המחשב הקודם). מפרט מחשב בצד .
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי במדריך הנ"ל: http://3com.co.il/src/3CRWER100_200-75.pdf את כל השלבים הגעתי לעמוד 32 באיור 32 מה אני עושה כמו בתמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, חיברתי מדפסת רשת של HP(4500) לראוטר LEVEL ONE שלי עם כבל רשת. במחשב עם ווינדוס 7 הוא זיהה את המדפסת, היה איזה אשף התקנה של המדפסת, קביעת שם הגדרות וכל זה..ובסיום הדפיס והכל תקין. בשני מחשבים אחרים שיש לי עליהם XP אני לא מצליח לאתר את המדפסת הזאת ברשימת מדפסות, גם לא בהוספה ידנית. שאני שולח PING למדפסת בשניהם זה תקין ויש תגובה..(ניסיתי להכנס לאייפי של המדפסת , זה מציג לי שם רק תיקייה של memory card..) מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
להלן המצב כרגע בבית שלי. הראוטר שיש לי של netGear מחברת בזק. במחשב הנייח שלי בעקבות סופק ברקים נשרף לי כרטיס הרשת. אני יודע זאת כיוון שגם טלוויזיה נשרפה לי ומודם של האינטרנט ולכן החלפנו אותו מהחברה. כרגע במחשב הנייח צריך להחליף כרטיס רשת. מספר שאלות הן: 1. האם להחליף כרטיס רשת בחיבור חוטי ולהזמין טכנאי שיסדר חיבור נוסף בממ"ד? 2. האם לקנות אולי כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח כך שאולי להתחבר אליו בעזרת הwifi 3. האם לקנות מגביר תקשורת אלחוטית, לאחר בדיקה מצאתי מספר מכשירים שעל ידי חיבור חשמל באזור הסלון שלי אני אוכל להביא לשם תקשורת אלחוטית. 4. מארבעת הנקודות למעלה מה הכי עדיף לי לעשות, ואם כבר להשקיע אז מה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ההוטבוקס בביתי ממוקם במיקום גרוע ורציתי לדעת האם ישנה אפשרות לחבר אותו לנקודת כבלים אחרת או שיש צורך בטכנאי כמו במקרה של העברת נקודה בבזק?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי ראורטר אלחוטי של חב' EDIMAX. ברצוני לאבטח את החיבור האלחוטי ע"מ שכל אחד שירצה להתחבר לראוטר זה יצטרך להקליד שם משתמש וסיסמא ללא יוצא מן הכלל. (1) האם אני צריך להגדיר זאת דרך הראוטר? (2) האם קיימת תוכנה אשר עושה זאת בקלות? תודה אנשים!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי , יש לי בבית מודם אלקטל ADSL , הוא מוגדר כרגע כנתב , עד עכשיו המודם היה מחובר למחשב שלי ומהמחשב שלי יצא עוד כרטיס רשת למחשב של אח שלי עם שיתוף אינטרנט , עכשיו הגיע עוד מחשב הביתה , וצריך לעשות גם לו רשת.. , עכשיו , אני יודע שצריך Switch,Lan Card וכבלים , אבל את צורת החיבור דיי שחכתי(אני בערך זוכר , אבל רוצה להיות בטוח) , אז , אבקש ממכם בבקשה להאיר את עיני...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום עדכנתי קושחה בנתב שלי, Edimax BR-6114 Wg. לפני העדכון הנתב פעל כשורה בסה"כ (אל תשאלו אותי עכשיו למה עדכנתי, קיויתי שיהיה feature נוסף, ובכל מקרה זה לא משנה). הורדתי את העדכון היום משרתי Edimax - גרסה 2.12: http://www.edimax.com/images/Image/Firmware/Wireless/Router/BR-6114Wg/EdiEngBR6114WG_2.12.zip ביצעתי את העדכון לפי ההוראות, החשמל לא נפל וכו'. לאחר העדכון המתנתי מספר דקות וראיתי שאיני מצליח להתחבר לנתב באמצעות HTTP, והוא לא מגיב ל-ping. הנתב מבצע חלק מן הפעולות המיועדות: - switching במקטע הרשת המקומית, הווה אומר שני מחשבים המחוברים לנתב יכולים לתקשר ביניהם - שרת DHCP במקטע הרשת המקומית אך לא מצאתי שום IP בה הנתב מגיב לתקשורת כלשהיא. לאחר כחצי שעה ביצעתי גם reset ח…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעייה כזו: יש לי שלושה מחשבים שמחוברים לסוויץ של 1Gb. העברות קבצים בין מחשב 1 ו-2 בשני הכיוונים הינן במהירות גבוהה וגם העברת קבצים ממחשב 3 למחשבים 1 או 2 הם במהירות גבוהה. רק העברת קבצים אל מחשב 3 (משני המחשבים, לא משנה אם אני עושה UPLOAD אל מחשב 3 או DOWNLOAD אל מחשב 3) היא במהירות איטית של 100Mb ולא 1Gb. כלומר, רק בכתיבה אליו מחשב 3 לא עובד ב 1Gb (ניסיתי כתיבה לדיסקים שונים לוודא שזו לא איטיות בדיסק) כל הכבלים הם CAT 5E או 6. המחשב הבעייתי מריץ ויסטה עם כל העידכונים (אבל גם אחד משני המחשבים האחרים שעובד תקין). ניסיתי REBOOT למחשב ולסוויץ, החלפת כבל רשת. רעיונות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול עברתי לוינדואוס 7, ולהפתעתי גיליתי שחייגן הVPN (חייגן שהגדרתי לבד, לא התוכנה שמביאים לך) שהתחברתי איתו לכבלים (012 אם זה משנה) כבר לא עובד, אני מקבל שגיאה 789 כל פעם שאני מנסה להתחבר. בעיה נוספת בשראיתי בלאפטופ, שעליו מותקן VISTA HOME PREM זה שמדי פעם האינטנט היה מתנתק ושניה אח"כ הייתי מקבל BSOD, זה אמנם ויסטה, אבל זה הגיע למצב שבו קיבלתי 3 BSOD ברבע שעה כולם מספר דקות אחרי החיבור, והסימנים להגעת המסך הוא ניתוק המחשב מהאינטרנט. נ.ב. המודם מתחבר לנתב אלחוטי והמחשבים מתחברים ל WIRELESS ומפעילים חייגן. מישהו מכיר פתרון \ woraround לבעיה של 7? וגם אם יש למשהו מושג לגבי הבעיה של ויסטה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ב"ה. מחשב נייד (- די ישן) ששודרג לווינדוס 10, לא קולט אינטרנט, [בווי פי - הסימון עצמו מופיע, אך לא מוצגים רשתות, בכבל לראוטר - המחשב מציג את הרשת, אך מופיע תחתיה 'אין אינטרנט']
-
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחובר דרך בזק בינלאומי - בחבילה של ה750KBPS מחשב אחד, בלי רשת ביתית, המודם לא משודרג. כיום יש לי אלקטל שהושאל לי מחבר , שצריך אותו בחזרה... אני מתלבט איזה לקנות...וההתלבטויות שלי הן: האם להתעקש על האלקטל השחור (כמו זה שהיה לי) למרות שבזק כנראה לא מוכרים אותו יותר? או שאפשר להתנחם באופציה החדשה שלהם , הסמסונג השקוף-כחול? או שכדאי לבחור באופצית המודם USB (ולזרוק את הכרטיס רשת- 3COM לפח) ? אשמח לשמוע ממכם תגובות מניסיון לגבי מחיר/מהירות ושאר אלמנטים.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, בשעה טובה עברתי מחבילת גלישה של 40mb לחבילה של 100mb בתשתית בזק. העניין הוא שבאחד המחשבים שלי מתקבלת מהירות גלישה של 20 מגה, בגלל כרטיס רשת חיצוני ישן. יש לכם מושג איזה כרטיס רשת חיצוני כדאי לי לקנות? ראיתי שיש מגוון גדול אבל אין לי ממש מושג מה ההבדל. מבחינת קליטה אין לי בעיות - גם עם הכרטיס הישן התדר שלי תקין, והראווטר לא ממש רחוק מהמחשב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
ראוטר מנסה להתחבר לחייגן, לאחר מספר שניות מחזיר disconnected. log: [table][tr][td] Index Log[/td][/tr][tr][td] 1 0000:System: Router initialization succeeded.[/td][/tr][tr][td] 2 0001:L2TP automatically connecting.[/td][/tr][tr][td] 3 0013:DHCPC: Network config succeeded.[/td][/tr][tr][td] 4 0015:L2TP DNS reply : 0.0.0.0[/td][/tr][tr][td] 5 0015:L2TP DNS reply : 0.0.0.0[/td][/tr][tr][td] 6 0023:L2TP request timeout.[/td][/tr][tr][td] 7 0067:L2TP manually connecting.[/td][/tr][tr][td] 8 0075:DHCPC: Network config succeeded.[/td][/tr][tr][td] 9 0077:L2TP DNS reply : 0.0.0.0[/td][/tr][tr][td] 10 0077:L2TP DNS reply : 0.0.0.0[/td][/tr][tr][td] 11 0085:…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בחדר העבודה WIFI ובסלון טלויזיה חכמה (מרחק של בערך 10 מטר עם קיר מפריד). האות מה- WIFI חלש מדי עבור הטלויזיה. אני רוצה לרכוש מתאמים להרחבת הרשת באמצעות רשת החשמל (חד פאזית אצלי) האם יש המלצה ? מהי המהירות המומלצת ? 200 mbps ? אולי 500 ? תודה, דוד
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש להורים שלי בבית נתב-מודם של סימנס,שנרכש בעיסקה עם בזק. היום יש להם אינטרנט וטלפון של 012,ולכן הנתב הזה הפך לסוייץ' אלחוטי. אני רוצה להגביר את האות בצד השני של הבית,כי הוא לא מספיק חזק שם. לרכוש AP לא נראה לי משתלם,כי הוא עולה יותר מנתב אלחוטי. כמה שאלות: אם אני מוסיף עוד נתב אלחוטי,האם המחשבים האחרים יקבלו ממנו כתובות IP חדשות? מה אני צריך לעשות בו מבחינת אבטחת אלחוט?(בסימנס שמתי WPA2) איך הצרכן האלחוטי לא "יתבלבל" בין הראוטרים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מעונין לשדרג ל 4M מ 2.5, הוצעה לי בבזק חבילה מצחיקה של 87שח לששת החודשים הראשונים ן 95 נדמה לי לששת הנותרים, יוצא משהו כמו 93 ש"ח לחודש בממוצע שנתי. יקר, לא ? בבזק בינלאומי עדיין לא בדקתי... כמה אתם משלמים למהירות כזאת, אם אפשר לשאול ? רב תודות על התשובות...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, הכל היה תקין עד עכשיו, גלישה, יו טיוב, פתאום זוחל לא זז, נציג טכני לא הצליח לעזור. (ניסיתי עם 012 ובזק). מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר. המחשב שלי, בחדר אחר, מחובר דרך TP link 4010. http://hwzone.co.il/community/threads/539121-%D7%94%D7%90%D7%9D-tp-link-4010-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93-%D7%A2%D7%9C-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%AA%D7%9C%D7%AA-%D7%A4%D7%90%D7%96%D7%99 ניסינו כמה בדיקות.. הנציג של בזק אמר שהכל תקין, שהראוטר מקבל 15. במחשב שמחובר ישירות לראוטר, זה מראה בבדיקת מהירות 7.5 - 8 מגה. שאלתי את הנציג , אנחנו לא ב 15 מגה? הוא אמר עד - 15 מגה.. טוב לדעת באמת.. עכשיו מה, אני זוכר לפני כמה חודשים שעשיתי בדיקה, זה באמת היה 15…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין ברשתות...התחום החלש שלי...ואני מקוה שאני לא אפדח תצמי... אני יודע שאנחנו על תשתית הוט וספקית נטוויז'ן...עם ראוטר של D-link ועם מודם של טיראיון... יש הרבה בעיות איתם, היו עם טורנטים ובכללי עם חיבור לרשת. אם ההתחייבות שלי מסתיימת לאחת מהן או לשתיהן, מה הכי מומלץ היום בתור שילוב? אני כרגע על 3 מגה אאל"ט...יש חבילות מומלצות? ואני גם עם כבלים של הוט בלי ממיר [איך זה עובד ] וטלפון של הוט. את הכבלים ביטלנו אבל הם לא באו לנתק... אם זה מתאים לכללי בבקשה תעבירו...
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-