רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
כי יש לי יקר באמת מצד שני אני לא יודע איך אם אפשר להיות בחברה אחרת אבל עם נתב משלי. אשמח לשפוך קצת אור על זה כאן תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש הרבה בביטורנט ובדרך כלל אין בעיה. אנ שם לב שבסופי שבוע המהירות יורדת דרסטית! אני בד"כ מוריד על המקסימום (סביב 300KB), בסופי שבוע המהירות יורדת לאיזור ה10KB. הטורנטים שאני מוריד טובים מאוד וכמו שאמרתי הם בד"כ יורדים על מקסימום. הגלישה כמובן תקינה לחלוטין והגישה לאתרים מהירה. מישהו נתקל בתופעה? יש משוה שאפשר לעשות? אולי להתקשר אליהם? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחברתי עם בזק לחבילה של 2.5MB. עשיתי בדיקת העלאה בדף של בזקבינלאומי, והתוצאה הייתה שמהירות ההעלאה שלי היא 17K. זה תקין או שאמור להיות יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי מצרף לכם סרטון שהכנתי המסביר את ההבדל בין תשתית בזק לבין תשתית הוט בצורה טובה ואיך הם פועלים וגם תוספת נחמדה של תשתית הסיבים האופטיים מקווה שאהבתם ועזר למי שלא ידע עד עכשיו
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כשלושה ימים החלה אצלי בעייה מוזרה מאד שהולכת ככה : יש לי מחשב ראשי ואליו מחוברים זוג אחרים שמחוברים אליו דרך האב ומקבלים אינטרנט רק כשראשי דלוק. כשמדליקים אותו בפעם הראשונה ואת כל השאר הכל בסדר. אבל כשמתנתקים מהאינטרנט במחשב הראשי למשל לשעה ואז מתחברים שוב (בלי ריסטראט בלי כלום) שאר המחשבים לא יכולים להגיע לכלום באינרטנט והוא משותק, ולא עוזר שום ריסטארט במחשבים שם או התחברות מחדש במחשב הראשי, רק כיבוי והדלקה מחדש של המודם (אלקטל שחור) והתחברות מחדש מחזירות משום מה את האיטרנט לשאר המחשבים. ארני לא מאמין שזו בעייה ברשת או בהאב כי הרשת עובדת כרגיל גם כשאין אינטרנט בגלל הבעייה, אני חושד במודםפ או בחיבור עצמו, מה זה יכול להיות לכל הרוחות ? עזרה...
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מעונין לשדרג ל 4M מ 2.5, הוצעה לי בבזק חבילה מצחיקה של 87שח לששת החודשים הראשונים ן 95 נדמה לי לששת הנותרים, יוצא משהו כמו 93 ש"ח לחודש בממוצע שנתי. יקר, לא ? בבזק בינלאומי עדיין לא בדקתי... כמה אתם משלמים למהירות כזאת, אם אפשר לשאול ? רב תודות על התשובות...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר Level one WBR3408 hw ver 1 ,firmware ver 1.2 ישן, ואינטרנט של הוט וגיימר מבזק בינלאומי (עם גיימר) של 12 מגה. כדי לגלוש עם הגיימר אני חייב חייגן, והראוטר במצבו הנוכחי יכול לסחוב בקושי חצי מזה. יש דרך להתקין על הראוטר משהו, או באיזשהי דרך לתקן אותו שיתן 12 מגה? אם לא (רוב הסיכויים), מה הראוטר היציב הכי זול שסוחב 12 מגה? חשוב הרבה יותר שלא יתקע, יתנתק, ישרף או כל דבר אחר, מאשר שיהיה זול. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ויכול להגיד כמה הוא משלם?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום אני גולש בדרך אלחוטית, וזה נהייה מאוד מעצבן במשחקיי רשת (BF3). רציתי להתחבר בדרך חוטית, אבל המרחק בין החדרים הוא כ-10 מטר (אולי קצת יותר). שמעתי מאיזה חבר שניתן לחבר לשקע החשמל משהו שאליו מחברים את החוט שיוצא מהמודם (עכשיו מחובר לראוטר). האם ואיפה ניתן לקנות כאלו, אם ניתן, אז האם אני יקבל מזה מהירות מקסימלית של 100MB (מה שיש לי עכשיו בהוט)? זה יכול לפגוע בכרטיס רשת? אשמח לתשובות ותודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל להתחבר לאינטרנט של פרטנר ומעדיף לקנות נתב מאשר לשכור את הנתב שהם מציעים. יש לי בבית רשת אתרנט 10 ג'יגהביט עם נקודות גישה אלחוטיות, אז פחות חשוב לי וויפיי בנתב. האם יש לכם המלצה על נתב עם התכונות הבאות? עומד בדרישות טכניות של פרטנר. תומך OpenVPN ישר מהקופסה דרך ממשק נוח לקנפוג ולהפעלה (למשל, דרך דפדפן). כניסות אתרנט במהירות לפחות 1 ג'יגהביט. תקציב רצוי עד 500 ש"ח. בנוסף, תכונות שנחמד אם גם יהיו: לצורך חיבור הארד דיסק חיצוני: כניסת USB, רצוי 3.0 ומעלה, ושרת שיתוף קבצים. WiFi6, תמיכה ב-Mesh ושאר שכלולים. אשמח במיוחד לשמוע חוות דעת ממי שיש לו נתב אסוס עם ASUSWRT שעונה…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הפעלתי עד כה רשת אלחוטית מסוג G, אלא שבין הנתב למחשב הרלוונטי עומד לו בדד ממ"ד. המשמעות ברורה. עד כה קיבלתי קצבי העברה נמוכים למדי ולכן החלטתי לשדרג את הרשת לתקן N: רכשתי נתב של Linksys מדגם WRT350N שהנו נתב אלחוטי N, עם MIMO - כלומר 3 אנטנות. לאחר מכן רכשתי כרטיס רשת PCI של Edimax מדגם 7728il שהנו כרטיס רשת אלחוטית גם שעובד על תקן N ו-MIMO. עם כרטיס ה-G הישן שלי בחיבור לנתב הנוכחי, אני מגיע לאיכות קליטה של 70-78%. התקנתי את כרטיס ה-N וכמובן את הדרייברים החדשים ביותר. אני נתקל ב-2 תקלות: 1. אני מנסה להתחבר לרשת הביתית שלי (המוגנת באבטחה של WPA2), אך כל הזמן אני מקבל הודעה שהסיסמה שגויה. כמובן שאימתתי זאת מס' פעמים והסיסמה אינה שגויה. 2. איכות הקליטה עם כרטיס ה-N מגיעה לסב…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גולן טלקום פותחת הבוקר בהליך רישום מוקדם לשירותי הטריפל שלה שיכללו אינטרנט, טלפון וטלוויזיה.המעוניינים יכולים לבצע את הרישום יש לבצע באתר האינטרנט היעודי שהוקם לצורך כך – http://www.golanbox.co.il. השירות יתבסס על קופסא חכמה אחת שתקרא, באופן לא מפתיע, Golan Box.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני מחובר לאינטרנט בהוט 12 mb הספק שלי בזק בינלאומי. עברתי לבזק מ012 ובהתחלה הייתי ב5 mb ובבדיקות קיבלתי את 5. אבל עכשיו עם 12 יש לי בעיות. בבדיקות המהירות בהוט אני מוריד קובץ במהירות של 1.45 MB/s מקסימום שזה נותן לי 11.6 mb. בבדיקה באתר מיוחד של בזק בינלאומי (שזה סביבה אידאלית) אני מקבל 1.41 MB/s. בסיחה עם תמיכה התכנית של בזק ניתן לי לבדיקה יוזר של 16mb ועדיין הורדתי מהאתר שלהם במהירות של 1.41 MB/s. לכן נאמר לי שזה מוכיח שבעיה לא אצלם אלא בתשתית של הוט כי זה עובר בשרתים של בזק והוט וכנראה יש latency לכן אני מקבל פחות. מה לעשות, איך לדבר עם התמיכה. אני לא טכנאי ולא מבין מה שהוא אומר לי. רק קיוויתי לקבל לפחות מה ספק באתר הבדיקות שלו את מה שאני מקבל בתשתית. ת…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לקוחות בזק בין לאומי -- שימו לב -- http://www.netcheif.com/blog/?p=721
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזק מתקשרים " שלום יש לך אינטרנט מהיר?" כן יש לי דרך הוט " הייתי רוצה להציע לך אינטרנט דרכנו" יפה אבל אתם מוגבלים ל-5 ודרך הוט יש לי 12 " בהוט אתה מקושר דרך קו שיתופי ואצלינו זה קו פרטי" למה אני צריך 5 מבזק כשיש לי 12 מהוט " בדקת את מהירות הקו ? זה קו שיתופי אז יש לך בטח פחות" גברת, אני בודק כל יום ויש לי 12 מלא. טוב אצלך זה משהו נדיר, בדרך כלל מקבלים פחות וירדה מהקו. :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי בבזק והכל עבד סבבה. עברתי לבאנדל של נטויז'ן וקיבלתי מהם ראוטר ויש לי בעיה מוזרה מאוד. בלפטופ מתנתק לי האינטרנט כל 5-10 דקות. (משולש צהוב - אין אינטרנט) במחשב אחר הכל עובד מצויין באותו זמן. אם אני מחזיר את הראוטר של בזק, אין ניתוקים בכלל. מה שמוזר שהניתוקים קורים רק עם הראוטר של נטויז'ן ורק במחשב ספציפי. מה שעשיתי: עדכון דריברים + BIOS לנייד IP קבוע לנייד עדיין זה לא עוזר. מה דעתכם, איך ניתן לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם כל המודם כבלים הזה, כל פעם שאני מנסה לעשות Download סתם של Winamp (מהאתר שלהם!) או משהו אחר זה מוריד לי משהו כמו 150Kb ומפסיק..! יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה! יש לי מחשב נייח עם XP ומחחשב נייד עם ויסטה. הנייח מחובר עם כבל רשת לראוטר ואילו הנייד אמור להתחבר עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. אך יש לי בעיה שבנייד אני מצליח לזהות את הרשת האלחוטית שלי ולהתחבר אך יש לי "קישוריות מוגבלת" מה שאומר שאני לא יכול לגלוש באינטרנט. מה אני יכול לעשות??
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , יש לי שלושה מחשבים שפרוסים בשתי קומות. בנתיים רק ל2 מבניהם יש אינטרנט. יש לי את הראוטר : TL-WR641G TP-LINK ואת הכרטיס (שהוא במחשב שלי) : TL-WN620G עכשיו אני צריך גם ללמטה לקנות עוד כרטיס שכדי שגם שם יהיה אינטרנט אבל הבעיה שניסיתי לחבר את הכטיס שלי למחשב למטה הקליטה לראוטר לא היתה משהו, למה ? (בגלל מרחק קומה ?) עכשיו אני חושב לקנות ראוטר וכרטיס בתקן N ... הקליטה אמורה להיות יותר טובה ? (כי גם עכשיו הכרטיס שלי עושה לי לפעמים בעיות - הוא רותח ומתנתק לפעמים) עכשיו מהראוטרים מה עדיף : Edimax BR-6424n או TP-Link TL-WR841ND (ועכשיו שמתי לב.... מה ההבדל בין TL-WR841ND ל TL-WR841N ? ההבדל משמעותי כי זה בלי הD יותר זול) ומהכרטיסים : TP-Link TL-WN821N או (לא מצאתי דגם אחר…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כולם אומרים שברק הם טובים זה נכון? וכדי לי להתחבר אליהם?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לשדרג את כל הרשת הקיימת שלי, ואני צריך המלצה לראוטר ברמה גבוהה שיתמוך לי גם בהזרמת מדית 1080p לhtpc בסלון. אני מחפש ראוטר שיתמוך ב: פורטים במהירות gigabit כיסוי אלחוטי טוב שחודר גם קירות וארונות לחדרים מרוחקים כרגע יש ברשותי את הedimax br6524n שנכשל בשני הדרישות. ראוטרים שעניינו אותי: asus rt-n66u linksys ea3500 linksys ea4500 המחירים שלהם בארץ מאוד גבוהים אם בכלל קיימים ולכן חשבתי על אופציה לרכוש בארה״ב. השאלה שלי האם זאת בכלל אופציה, והאם כדי באמת לרכוש בחו״ל(אני מחפש חברה שתתן לי תמיכה בארץ אם המכשיר יתקלקל) אשמח להמלצות שונות תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז יש לי הוטבוקס של הוט מוגדר בתור ראוטר, ויש לי בעיה עם הטווח קליטה שלו לחלקים קצת יותר מרוחקים בבית יש לי במקרה גם ראוטר נטגיר VVG2000 מבזק, האם אפשרי לחבר את הנטגיר בכבל אל ההוטבוקס, ולגלוש דרך הרשת האלחוטית של הנטגיר בתקווה שיש לו קליטה יותר טובה? כרגע המחשב מתחבר לרשת האלחוטית של הנטגיר, ואני גם מקבל פינג להוטבוקס דרך הנטגיר אבל אין גלישה. ניסיתי בנטגיר לשים את NAT על מצב BRIDGE, ניסיתי IP אוטומטי ולהגדיר אותו עם כתובת מהטווח של ההוטבוקס, מה עוד אפשר לנסות אם זה אפשרי בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם ניתן לעשות כזה דבר? מה האפשרויות שלי להקמת רשת? ניסיתי רשת אלחוטית ולא אהבתי, הראוטר כל הזמן נתקע והקצב לא גבוהה.המרחק הוא כ10 מטר קו ישיר דרך קירות יש לי בחדר נקודה של הכבלים לחיבור לטלויזיה האם אני יכול לחבר לה איכשהו מודם?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הנתב DLINK 2650U אני מנסה לפתוח שרת למשחק אנריל טורנמנט 2004 כשאני פותח שרת, השרת שלי מופיע ברשימת השרתים במשחק אך יש לו פינג מאוד גבוה ואי אפשר להכנס (בערב שהיה לי מודם רגיל זה לא היה קורה) בהגדרות של הראוטר נכנסתי לאפשרות דיאגנוסטיקס ושמה ראיתי באחת השורות רשום : Ping primary Domain Name Server: FAIL כאשר שער הדברים על PASS יכול להיות שזאת הבעיה? איך ניתן לסדר את זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-