עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Thunder Child,

אהלן חברה! המשרד החליט, סוף סוף, לרכוש SWITCH בעל 16 פורטים במקום ה HUB הישן שלנו. קיבלנו הצעה של 450$ עבור SWITCH של 3COM, מבדיקה שערכנו מצאנו סוויצ'ים זולים בהרבה. יש למישהו מושג למה? (מדובר על חצי מחיר לפחות), כמו כן יש לכם המלצות לסוויץ טוב ואמין? תודה! צחי

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. כמו שכתוב בכותרת..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by moranhoresh,

יש לי רשת של חלונות, אליה מחוברים בחיבור LAN מחשב נייח (DESKTOP), מאגר דיסקים (NAS), ובחיבור אלחוטי (WIFI) מחשב נייד. ניסיתי לשתף תיקיות של המחשב השולחני והמחשב הנייד, אך לא ניתן להכנס או לראות את הקבצים/סיפריות של המחשב השולחני (DESKTOP) מהנייד. אני מסוגל לגשת לסיפריות המשותפות במחשב הנייד (מהמחשב השולחני), וכן מכ"א מהמחשבים ניתן לגשת ל-NAS. נסיונות PING למחשב הנייח מצליחים. ניסיונות גישה לסיפריות המשותפות במחשב השולחני דרך ה-NETWORK (כולל במחשב השולחני) כושלים. ביטלתי כל אנטי-וירוס ו-FIREWALL ללא הצלחה. אפילו ניסיתי להחליף את חיבור המחשב הנייח (DESKTOP) לרשת ולבצע זאת באמצעות WIFI, גם זה ללא הצלחה. כל המחשבים נמצאים על אותו WORKGROUP שמוגדר כ-WORK. האם למישהו יש רעיונות…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם, מזה מספר חודשים אני נתקל בבעיה די מטרידה בבזק בינלאומי. הבעיה הינה פינגים מטורפים בתוכנת VOIP בשם VENTRILO. לאחר מספר מיילים שנענו בתגובות מתחמקות ומתחכמות סוף סוף קיבלתי תשובה מסויימת. כאשר שאלתי על פורטים חסומים התשובה היתה חד משמעית לא. כאשר שאלתי האם מתבצע Traffic shaping התשובה שקיבלתי הינה "אינני יכול להגיד שלא". לצערי על אף ה Traffic shaping זו עדיין ספקית האינטרנט הנורמלית היחידה... לידיעתכם.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. אין לי מושג כ"כ איפה לחפש.. אבל אני מחפש אינטרנט עם מהירות העלאה גבוהה, לפחות 5MB, ועדיפות ל-10+...איפה אפשר לחפש ולברר על דבר כזה ? מה זה דורש ? ומה המחירים בערך אם יש מישהו שיודע...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. דוגמא : הדומיין שלי הוא : www.zibi.com והפורום : www.zibi.com /hw/index.html מה הדרך המקובלת לעשות את זה ? יש לי אתר ב-godaddy אם יש מדריך יותר טוב

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by mazoneli,

אופציית ה Wi Fi מופעלת תוכנתית ולא פעלה רצוף, בזמן האחרון גם שאני מפעיל את האופצייה ולמרות שהחיווי מראה שהרשת האלחוטית עובדת אין קליטה בשום מכשיר נייד (3 מחשבים ושני סמרטפונים). הרשת הרגילה שעוברת דרכו תקינה ואין שום בעיות, הדגם הוא WR740N. טיפים ורעיונות לפיתרון הבעייה יתקבלו בברכה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. :s05: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by assaf990,

במחשב של הספרייה (שהוא חלק מרשת מוגנת) אני רוצה להתקין אמיול. איך אדע איזה פורטים להגדיר כדי שלא יהיו תחת פיירוול?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום רב, בשל לימודים לתעודה JNCIA התקנתי לאחרונה על המחשב VMWARE ומערכת הפעלה Junos. אשמח לדעת אם יצא לעוד מישהו להתנסות, ואולי כמה טיפים בנוגע ל Multicasting ואיך הדרך הטובה ביותר לחבר כמה Olives ביחד... תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by rafe12,

שלום, איך אני יודע באיזה תקן הרשת שלי? כי אני קונה מחשב חדש בעוד שבוע וחצי ואני רוצה לשים לו כ.רשת אלחוטי ואני לא בטוח אם אני בתקן N או לא. ואני לא יודע איך אני מגלה זאת...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. הוט הרימו ידיים, הוט נט הרימו ידיים, בזק בינלאומי הרימו ידים. מי מציל אותי מזה? אני שולח פינג לכל אתר טיימד אווט. כשלא היה אייפי קבוע הכל היה בסדר.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ehud4,

שלום! בתוך חיבורי/מתאמי הרשת יש לי המון חיבורים מיותרים שאני לא מבין מאיפה בכלל הם הגיעו. נניח שבמחשב נייד יש לי שם את החיבור האלחוטי wireless connection, יש לי עוד חיבור lan כי חיברתי בעבר את המחשב בקאבל רשת. אך חוץ משני אלו יש עוד מספר חיבורים של wireless connection ו lan. אני אשמח אם מישהו יכול להסביר שני דברים : 1. מאיפה הם הגיעו? 2. איך אני מוחק אותם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מה ההבדל בין 1000/100 אינטרנט של פרטנר מול סלקום ? בסוג האינטרנט ? איכות אינטרנט ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by RomaDev,

איך כותבים את כתובת Localhost

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני ישמח לדעת מכל מי שיש לו ידע בנתבים האלה מה היתרון והחסרון של הנתבים האלה TP-Link TL-WR1043ND D-Link DIR655 תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Rorax,

שלום, מישהו יודע למה בזק מתעקשת לא לספק את השירותים SDSL,HDSL ו VDSL בהם קצב -שליחת- הנתונים יותר גבוהה מבADSL? (למרות שכל הטכנולוגיות הם על אותה תשתית של בזק) מישהו יודע למה הכבלים עשו יד אחת אם בזק והורידו גם את הקצב UPLOAD שלהם שיהיה בערך בסטנדרטים של בזק, זה שחיטות. מישהו יודע מה אני יכול לעשות אם אני צריך קצב UPLOAD גבוהה? למה אין פה אופציות לבחירה כמו בכל מדינה נורמלית? שמעתי שבזק לא נותנת SDSL כי היא רוצה להמשיך ולעשוק את העסקים במקום להציע להם SDSL אם קצב UPLOAD גבוהה הם ממשיכים למכור להם FRAME RELAY וכדומה במחירים אסרונומים. למישהו יש תשובה לכל זה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Cheif,

חברת סלקום בגל חידושים במסגרת שירות הסלקוםTV שלה - חבילת קוואטרו, ממיר מבית שיאומי, הקלטות לענן ואפליקציה לטלוויזיות וקופסאות אנדרואיד - הופך מעניין בשוק. כל הפרטים בפוסט - http://www.netcheif.com/blog/?p=6940

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אז יש לי הוטבוקס של הוט מוגדר בתור ראוטר, ויש לי בעיה עם הטווח קליטה שלו לחלקים קצת יותר מרוחקים בבית יש לי במקרה גם ראוטר נטגיר VVG2000 מבזק, האם אפשרי לחבר את הנטגיר בכבל אל ההוטבוקס, ולגלוש דרך הרשת האלחוטית של הנטגיר בתקווה שיש לו קליטה יותר טובה? כרגע המחשב מתחבר לרשת האלחוטית של הנטגיר, ואני גם מקבל פינג להוטבוקס דרך הנטגיר אבל אין גלישה. ניסיתי בנטגיר לשים את NAT על מצב BRIDGE, ניסיתי IP אוטומטי ולהגדיר אותו עם כתובת מהטווח של ההוטבוקס, מה עוד אפשר לנסות אם זה אפשרי בכלל?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Bishop1,

קניתי מחשב חדש והראוטר הראשי נמצא משהו כמו 15 מטר מהמחשב שלי אז זה לא קולט (הראוטר במחשב של אחי ואני לא יכול לקחת לו אותו כי אז לא יהיה לו אינטרנט) אז דיברתי עם בזק והם אמרו לי לקנות רפיטר שזה מגדיל טווח רשת וקניתי, עכשיו האינטרנט לא הכי טוב לא עובד מהר ואין לי קליטה כמו שחשבתי שיהיה מה לעשות? וזה עוד ש2 הדלתות של החדרים פתוחות ואני רוצה לסגור את הדלת ולהיות במחשב בכיף וככה גם אחי.. הם אמרו לי שאם לא טוב הרפיטר אז אפשר להחזיר אותו אבל מה אני יקנה? תביאו לי הצעות? לקנות עוד מודם? לא מבין בזה... בבקשה עזרה ויש משפחות שיש להם 4 מחשבים בבית בכמה קומות אז מה הם עושים?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום... ברשותי TL-WR1043ND עם קושחת DDWRT רציתי לדעת איך אני משתף את הכונן ברשת ..?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ניב200,

שלום, יש לי ראוטר+מודם שקיבלתי מבזק בעקבות שיפוצים אני צריך להרחיב את טווח הקליטה של הרשת האלחוטית הראוטר של בזק מחובר למחשב ע"י כבל רשת ולבזק האם הראוטר תומך ב WDS ? ז"א האם ניתן לחבר אליו ראוטר נוסף ב WDS?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שיצור קשר בICQ 76921212 או באימייל nyop@012.net.il

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Jaman,

ראיתי שבהודעות שונות בפורום הזה נכתב שנטוויז'ן היא ספקית גרועה וכד' אבל לא ציינו מבחינת מה. אני רוצה לדעת מה הבעיות איתה (היא חוסמת פורטים? פינגים גבוהים לחו"ל/לארץ? הגבלות שונות על משתמשים כבדים ותוכנות P2P?). מכיוון שאף פעם לא הייתי עם ספקית אחרת אין לי למה להשוות. האם מישהו שעבר לאחרונה מנטוויז'ן לספקית אחרת (או במילים אחרות ל 014, כי אני מבין שיש בעיות עם 012/015) הרגיש שיפור? ואחרון חביב - אני אשמח אם מישהו שמחובר ל014 ואין לו בעיות עם החיבור וכו' יכתוב פה את הפינגים שהוא מקבל לשרתים פופולרים בארץ, באירופה, ובאמריקה (google, rapidshare, וכד') כדי שאני אוכל להשוות לפינגים שלי. [עריכה] אשמח גם אם מישהו שמחובר לנטוויז'ן יכתוב את הפינגים שלו כדי שאני אהיה בטוח שהבעיה …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by KrustyTheKlown,

היי אני מחובר עם בזק ו-CCC ב-40mb. הנתב בקומה ראשונה והמחשב הנייח בקומה שניה. כרגע, בבדיקת המהירות של בזק אני מקבל 2-3 מגה של הורדה עם הנייח וכ-30 עם הנייד. אני לא משתמש בתוכנת ניהול של הכרטיס האלחוטי שלי, אם זה משנה משהו (edimax 802.11n) מה יכולה להיות הבעיה ? האם מדובר בכרטיס רשת האלחוטי של הנייח ? איך אפשר לוודא לפני שמחליפים ? (חשבתי על לחבר קוי אבל אין לי כבל מספיק ארוך ולא בא לי לפרק את המחשב סתם )

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.