עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by amirn,

יש לי היום חיבור HOT + בזק בינ"ל ללא חייגן. אני מחבר SWITCH למודם של HOT ואליו מחוברים נתב וכרטיס רשת של אחד המחשבים (שיש בו שני כרטיסי רשת) - כך שיש לי שתי כתובות IP שונות לאחד המחשבים. (כל המחשבים מחוברים לנתב לצורך רשת ביתית, ומחשב אחד מחובר "פעמיים") 1. האם ניתן ליצור קונפיגורצייה זהה/דומה אם אשנה את החיבור לחייגן? 2. והאם הנתב שלי EDIMAX BR-6104K תומך בחייגן ובחיוג אוטומטי? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by The Coolest,

כרגע אני לא ממליץ לאף אחד לשדרג את ה-600E שלו ע"י הגרסא החדשה שיצאה. אני ניסיתי את זה עכשיו וזה פשוט לא הלך, נגיד את זה ככה. יכול להיות שעשיתי טעות שהשארתי אותו בהגדרות המקוריות של בזק... בכל מקרה באתר של AZTECH יש תוכנת שדרוג מגרסאות **.**.38. הרצתי אותה ואחרי כמה צעדים המודם פשוט הפסיק לעבוד. RESET לא מגיב, כיבוי והדלקה לא נותן שום דבר. ראיתי פה אנשים שמעוניינים לשדרג. כל עוד אין צורך מיוחד לשדרג אל תשדרגו!!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by RYaniv,

שלום. אנחנו מחוברים לכבלים, מהירות 1.5 אבל אולי זה ישתדרג בקרוב. ברשותנו 3 מחשבים (3 סטודנטים, כל אחד והשימוש העצמאי שלו כמובן ). כרגע יש לנו ראוטר אלחוטי מסוג TP-LINK שלפי דעתי לא היה "להיט", ואנחנו מחפשים לקנות ראוטר חדש. עד עכשיו שמעתי על EDIMAX 6204, אך רציתי לדעת האם יש משהו מומלץ נוסף. טווח מחירים הייתי אומר בינוני (איזור ה 200? כמה זה כבר יעלה). כמו כן, האם יש טעם בלקנות ראוטר שתומך בתקנים חדשים (כמו 802.11n) או שחבל על הכסף (כמובן שהכרטיסי רשת שלנו הם סטנדרטיים לגמרי)? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by matu89,

שלום , ברשותי הראוטר הנל כתוב עליו up to 54Mbp's , האם באמת הוא יכול לשאת רוחב פס של עד 54 מגה? זה ראוטר שיש לי אותו מלפני 9 שנים . תודה. Sent from my HTC One S using Tapatalk

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by PayneBack3251,

שלום... ביומיים האחרונים יש לי בעיה של פינג גבוה במשחקי רשת... המשחק שאני משחק בו הוא CS:S הפינג שלי פעם עמד על 50+- ועכשיו הוא על 400-500 בדקתי איזה תוכנות עבודות רצלי ברקע מצאתי כמה דברים מוזרים כמו optimize ועוד משהו שאני לא זוכר... מחקתי אותם... עשיתי סריקות עם ad aware ו spybot spybot לא מצא כלום !!! ad aware מצא כמה דברים אבל זה לא שיפר כלום... אין לי שום דבר שעובד ברקע...כמו אימיול או משהו למרות שאני יכול לציין שפעם היה לי אימיול ברקע ועדיין הייתי משחק חלק בקאונטר אם מישהו יוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד למה אני משתגע פה ! תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Alon222228,

שלום. מאתמול יש לי בעיה עם מהירות הגלישה שהפכה פתאום למאד איטית. אני מנוי על מהירות של 15mb ובפועל לא הצלחתי לגלוש מעל 3mb. התקשרתי לבזק בינלאומי (הספק שלי) ושם אחרי בדיקת מהירות על גבי התשתית בלבד הנציג הגיע למסקנה שמדובר בבעיית תשתית והחליט להפנות אותי לבזק. הנציג בבזק ביקש ממני לחבר את הראוטר ישירות לשקע הטלפון בקיר מבלי להשתמש בפילטר שמפריד בין הטלפון לחיבור ה-ADSL. אח"כ הוא אמר לי שמקור הבעיה הוא בכבל ה-ADSL ולכן המהירות הייתה איטית, אך בפועל זה לא עזר והמהירות נשארה מאד איטית. הוא הסביר שאם הייתי מחובר בחיבור קווי הייתי מבחין בהבדל במהירות. (אין לי אפשרות להתחבר ישירות לנתב מכיוון שאין לי שקע לטלפון בחדר שממנו אני גולש.) כשהסברתי לו את זה הוא ניסה לצרף אותי לשירות ת…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים : מחשב ראשון השרת : 2 כרטיסי רשת..מודם מחובר לכרטיס #1..וכבל רשת מחבור לכרטיס #2.. במחשב האורח : כרטיס רשת #1 אשר מחובר לכרטיס רשת #2 במחשב השרת ע"י כבל רשת.. אני חיבור CABLE 1.5MB עם הספק 012. תוכלו לרשום לי את ההגדרות במחשב השרת : על החייגן מה מגדירים ? על הכרטיס רשת שיוצא למודם מה מגדירים ? על הכרטיס רשת שאליו מחובר כבל רשת אשר מחבר את המחשב האורח אליו מה מהגדירים ? ובמחשב האורח : מה מגדירים על הכרטיס רשת אשר מחובר בכבל רשת למחשב השרת ? (אני יודע שיש פה כ"כ הרבה פתילים על הנושא ואפילו מדריך אך לא הסתדרתי, אשמח אם מישהו יכול לרשום לי את ההגדרות מסודר (אגב הווינדוס XP בעברית). הודה לכם מאוד תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Rorax,

שלום, מישהו יודע למה בזק מתעקשת לא לספק את השירותים SDSL,HDSL ו VDSL בהם קצב -שליחת- הנתונים יותר גבוהה מבADSL? (למרות שכל הטכנולוגיות הם על אותה תשתית של בזק) מישהו יודע למה הכבלים עשו יד אחת אם בזק והורידו גם את הקצב UPLOAD שלהם שיהיה בערך בסטנדרטים של בזק, זה שחיטות. מישהו יודע מה אני יכול לעשות אם אני צריך קצב UPLOAD גבוהה? למה אין פה אופציות לבחירה כמו בכל מדינה נורמלית? שמעתי שבזק לא נותנת SDSL כי היא רוצה להמשיך ולעשוק את העסקים במקום להציע להם SDSL אם קצב UPLOAD גבוהה הם ממשיכים למכור להם FRAME RELAY וכדומה במחירים אסרונומים. למישהו יש תשובה לכל זה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. התקנתי את ה XP שוב לפני כמה ימים... האינטרנט עדיין זחל לו... פתאום היום אני מתעורר ב 8 בבוקר והכל מתחיל לרוץ... כאילו הוא קורא את כל הדפים מה CACHE אמרתי, טוב 8 בבוקר זה עוד סביר... אבל עדיין עכשיו, 13:30 והאינטרנט טס לי... למשהו גם זה קורה? ADSL בינלאומי 1.5 יניב

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. ובכן חשוב להקפיד על מספר כללים חשובים ! לדוגמא המקרה שקרה לי לא מזמן ... חברי רכש מחשב , כמובן עם מערכת הפעלה של Windows2000 והחל גולש באינטרנט. כאדם שלא מבין עיניין, לא התקין Firewall וכמובן לא נתן סיסמאות לAdministrator. בעודי מסביר לו איך לסדר תוכנות שונות , ביקשתי ממנו את כתובת ה-IP של המחשב . שנינו מחוברים לבזק בינלאומי ולכן החלטתי לנסות להכנס אליו. איך בדיוק ? פשוט, בעזרת כתיבת כתובת UNC של Windows עם כתובת ה-IP ושם השיתוף , כאשר שם השיתוף ברירת המחדל הוא C$ . ללא סיסמה אדמיניסטרטיבית הצלחתי בקלות לשנות , למחוק , ולעשות כרצוני. ולכן יעצתי לו אוטומטית להתקין תוכנת Firewall ולשנות את סיסמת האדמיניסטרציה של המחשב. חשוב שמשתמשים חדשים שאין להם מושג במחשבים יבינו כי הם …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by dj shay 30010,

איך אני יכול לדעת מה שרת ה TFTP שלי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by HydroIT,

שלום. יש לי רשת חוטית בין שני מחשבים, וראוטר. (כלומר, המודם מתחבר לראוטר, ושני המחשבים לראוטר). אני יכול לגלוש והכל, מעולה. אבל פעם בכמה זמן, נניח יום, אני צריך לגשת ל- Network Connections, לעשות Disable לחיבור של הראוטר, ואז לעשות Enable - מעין רענון כזה. כאילו שאחרי יום הוא מאבד קשר עם הנתב (כי אני גם לא יכול להכנס להגדרות שלו). מה הבעייה פה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by gabrielf,

014 עומדים להשיק מערכת cnr שתוכל לפקח על חיבורי ה dhcp - אני מנסה להיכנס לפיילוט שלהם (ממתין לאישור מצוות ה system שלהם) אני מניח שחיבור ה dhcp שלהם ב 100 מגה יהיה איכותי יותר - כי הוא יהיה מנוהל...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני מחובר כעת עם מחשב יחיד להוט דרך מודם תומסון, מעוניין להוסיף עוד שלושה מחשבים ומאחר וכולם יהיו בחדר אחד אני מעוניין ברשת קווית..... מבקש המלצות לנתב (בתקוה שקווי בהגדרות שלו פחות מסובך ובעייתי)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Avi952,

שלום, לאחרונה קניתי ראוטר TP-Link 941ND ומחשב נייד המודם מחובר בכבל רשת לראוטר והמחשב הנייח מחובר בכבל רשת לראוטר - בשני המחשבים יש גישה לאינטרנט במחשב הנייח מותקן windows 8.1 x86 ובנייד windows 8 x64 הייתי רוצה לדעת איך לקשר אותם (לראות קבצים משותפים, לשתף מדפסת וכו') בתודה מראש לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by FARKASH7,

רכשתי לא מזמן raspberry pi, מתוך מטרה להפוך אותו למקור אודיו איכותי. הותקן עליו Raspify, מהאתר www.raspyfi.com. סך הכול עושה רושם שהעסק עובד. אני עדיין צריך לקנות DAC בשביל לשמוע, אבל אני מצליח לראות קבצים שנמצאים על דיסק און קי שחיברתי אליו. עכשיו לבעיה שלי. הייתי רוצה מאוד לשתף תיקיה על המחשב שלי המכילה את כול קבצי המוזיקה עם הPI. במדריך ההתקנה של raspyfi מצויין שהוא תומך בsamba sharing. לא בדיוק הבנתי מה זה אומר(אם אפשר הסבר נהדר), אבל עבדתי על סמך המדריך הבא: http://www.modzone.dk/forums/showthread.php?s=&threadid=265 לאחר שיצרתי "כונן רשת" לא ממש הבנתי מה אני אומר לעשות. זה המדריך מהאתר של raspyfi: http://www.raspyfi.com/raspyfi-quick-start-guide/ מצויין שם שעליי…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. אז אחרי שעברתי למרכז וגיליתי שבזק לא יכולים לספק יותר מ30 מגה לבניין שלי, עברתי עכשיו ל100 בהוט (התקנתי לפני יומיים בערך את ההוט, היום התקשרתי לאיים והעלו לי ל100מגה באותו מחיר של ה30 שלהם) ואני מחובר להוטנט כספק. ההוטבוקס (הגרסה הישנה יותר) נמצא באחד מהחדרים בדירה, ממנו לחדר שלי יש כ10 מטרים. שהמחשב מחובר ישירות להוטבוקס, אני מקבל קרוב ל100. שאני בחדר אני מקבל 40, אבל ברגע שאני יוצא לחדר שלי זה נופל ל8-12 מגה. - יש לי WIFI EXTENDER כזה, ולמרות שאם אני מתחבר דרכו יש יותר קליטה בWIFI, המהירות יותר איטית אפילו. - יש לי מודם/ראוטר של TP-LINK דגם W9980, כרגע מעלה אבק בארון. - ניסיתי לשחק עם הערוצים של ההוטבוקס, ללא הועיל. מה הדרך הכי טובה לגרום להעלאת…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ניב200,

שלום, יש לי ראוטר+מודם שקיבלתי מבזק בעקבות שיפוצים אני צריך להרחיב את טווח הקליטה של הרשת האלחוטית הראוטר של בזק מחובר למחשב ע"י כבל רשת ולבזק האם הראוטר תומך ב WDS ? ז"א האם ניתן לחבר אליו ראוטר נוסף ב WDS?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שיצור קשר בICQ 76921212 או באימייל nyop@012.net.il

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by assaf990,

במחשב של הספרייה (שהוא חלק מרשת מוגנת) אני רוצה להתקין אמיול. איך אדע איזה פורטים להגדיר כדי שלא יהיו תחת פיירוול?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by guyezra,

שלום, יש לי ראוטר מסוג COMPEX NP27G. מחשב אחד (PC עם XP SP2) משמש כשרת מדיה ומריץ עליו תוכנת UPnP כלשהי (WMC, TVERSITY, TWONKYMEDIA לא משנה איזו) ממכשיר אחר אני מושך את המדיה להצגה (מדיה סטרימר - זנסוניק Z500) כאשר המכשיר שמושך את המדיה מחובר אלחוטית לראוטר הכל עובד, כאשר המכשיר המושך מחובר עם כבל לראוטר הוא לא מקבל את ה-UPnP. כאילו איזושהי הגדרה כלשהי בראוטר חוסמת את זה :s05: עשיתי Enable ל-UPnP בראוטר אפילו הסרתי את FIREWALL ב-XP שמשמש כשרת מדיה (למרות שאלחוטית זה עבד) עשיתי DISABLE ל-FIREWALL בראוטר כלום לא עוזר מישהו יכול לתת איזו עיצה? אולי צריך PORT FORWARDING (תיאורטית לא, ואלחוטית זה עובד בלי)? תודה רבה גיא

22. Started by tomer_et,

שלום לכולם, אני נכנס בקרוב לבית חדש עם 2 קומות, ומתלבט איזה פתרון ליישם עבור קליטת wifi טובה בכל הבית. בחלק מהחדרים בבית יש חיבור לרשת קווית עם כבלי רשת שמגיעים לארון התקשורת. לא בטוח שאחבר את כולם לראוטר באופן ישיר או דרך סוויטש. השאלה שלי היא האם mesh נראה לכם פתרון מתאים, ואם כן כמה יחידות כדאי להתקין. ראיתי DECO M4 במחיר טוב לשתי יחידות. האם 2 יחידות יספיקו? ועוד שאלה של מתחילים: האם אפשר לחבר את 2 יחידות המש אל הראוטר, דרך נקודות הרשת שיש בחדרים, ובכך חיבור ישיר לראוטר, או שרק יחידה אחת מחוברת לראוטר והשאר מחוברות אלחוטית? תודה מראש לעוזרים!

23. היום לאחר מלחמת התשה עם בב"ל, קיבלתי מהם חבילת גיימר 5M ליתרת תקופת ההתחייבות שלי (חודשיים), במחיר ממוצע זול יותר ממה ששילמתי על החבילה הרגילה. אני רק מקווה שבחבילה הזו אין את הבעיות שבחבילה הרגילה. אז איך עושים את זה? קודם כול, פונים עליהם בכתב בלבד. אין סיבה שתבזבזו זמן על המתנה ועל ויכוחים עם נציגים חסרי סמכות כלשהי. שולחים מייל ל-cservice@bezeqint.net בו מפרטים את כל הבעיות שקיימות, והדרך בה בדקתם שמדובר בבעיה בבב"ל (לדוגמא - עם משתמש מספקית אחרת הכל תקין). תציינו כי מדובר בהפרה מצידם של הסכם ההתקשרות בינכם ותדרשו להתנתק לאלתר ללא קנס. תציינו שאתם שומרים לעצמכם את הזכות לבטל את ההרשאה לחיוב כרטיס והאשראי, וכי אתם דורשים תשובה בכתב לעניין. בשלב הבא יתקשר אליכם נציג וית…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Avi952,

שימוש - עבור מחשב נייח ומחשב נייד רצוי שיהיה בו חיבור USB בשביל המדפסת (תלוי בגובה התקציב). תקציב - עד 200 ש"ח - עד 50 ש"ח חריגה. בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by שי גרייפנר,

מיון לפי מובילות שלום, אשמח לעזרת המומחים (או בעלי נסיון).... אני מעוניין לרכוש בחודש הבא מודם וראוטר משולב של ASUS דגם DSL-AC88U. אני רוכש את המכשיר מאמזון גרמניה ושולח לאיטליה, שם אהיה מס' ימים מטעם העבודה (אני יודע שהכנסת המכשיר לישראל דאך הדואר מלווה בסיכון גדול). קראתי חוות דעת מעולות והייתי שמח לדעת האם המכשיר יעבוד עם תשתית של בזק. …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.