עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by esaly,

היי חברים! אני צריך את עזרתכם. בעבודה אני צריך ללחוץ כבל רשת שיתאים לחיבור לקורונת שקע בקיר. את הקורונה קיבלתי עם 2 קומות ללא מספור עליה וכך אני לא ממש יודע איזה צבע אמור להיות איפה. צירפתי את הסדר של של הלחיצה הרגילה שאני עושה בדר"כ ודוגמא לקורונה שיש לי. אשמח אם תוכלו לעזור [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. HELLO ALL סליחה אם אני לא מעודכן או קצת אאוטסיידר [מה לעשות,ככה זה כשסוגרים את החיים בבסיס ויוצאים פעם ב-100 שנה הביתה] בכל מקרה,בחודשיים האחרונים אני סובל ממהירויות הורדה פשוט זוועתיות ברשת הטורנט...אני משתמש ב-ABC CLIENT ובכל רגע נתון אני לא מסוגל להוריד במהירות אשר גבוהה מ-10KB\S..מה לעזאזל הולך פה?! בייחוד בשעות הצהריים,המהירות לא תעלה על 2KB\S,בעוד שפעם הייתי מוריד על 170++++ בלי למצמץ אפילו... אגב הספקית אינטרנט שלי היא נטויז'ן ואני משתמש באינטרנט CABLES דרך HOT [מהירות 1.5MB]...עוד אציין שבשעות הקטנות של הלילה המצב משתפר והמהירות עולה.. האם יש איזושהי בעיה בפסקית שאני לא מודע אליה? כי למיטב ידיעתי,עשיתי מספיק בדיקות,סריקות,נקיונות וסידורים על המחשב והבעיה עדיין לא …

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  3. Started by star010101,

שלום לכולם, אני לקוח בחברת הבזיון הארצית לשירותי אינטרנט (להלן 012), לא רוצה לציין מה כבר עברתי איתם בעבר אבל חייב להדגיש כי גם בחשבון GAMER ב-012 הפורטים חסומים ומהירות ההורדה בTORRENT היא 0 . יותר נכון בין 0 ל10 ביט. אני מתכוון לתבוע את החברה על מירמה, הפרת הסכם התקשרות ומכתב התרעה לסמנכ"ל 012 כבר נשלח. פשוט בבושה וחרפה. על תעשו טעות ואל תענו לשכנועים של נציגי השירות לחבר אתכם לחבילת גיימר תוך כדי מתן מידע כוזב שהמהירות תשתפר פלאים! אעדכן בהמשך.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. צריך שיעבוד עם windows 10 ללא בעיות ועם נתב AC של בזק (הנתב "החדש" שלהם) תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. הי כיצד מחברים מחשב נייד למחשב שולחני בעזרת חוט ? תודה, מראש

6. Started by yonir,

אני מעוניין לקנות נתב שהמטרה העיקרית שלו היא חיבור קווי של שני מחשבים לאינטרנט ובינהם. הבנתי מהסתכלות על שרשורים אחרים שהיום אין כמעט נתבים חוטיים בלבד ושעדיף כבר לקנות נתב עם חיבור אל-חוטי (מה שבכל מקרה לא יזיק במקרה הצורך בעתיד). האם יש עוד פרמטרים שכדאי להיות מודע אליהם בקניית נתב (אפשרויות שאני אולי ארצה/ לא ארצה) ? מה אתם ממליצים למטרה זאת? תודה

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  7. שימו לב - אתר NetCHEIF.com לא זמין כרגע עקב עבודות תחזוקה. אם הכל יעבוד כשורה, האתר יחזור לקראת שעות הבוקר.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Intel GbE LAN יש לי 2 כניסות LAN במחשב האם ניתן לחבר בכניסה 1 HOT ובכניסה שנייה בזק וכך 2 קווי אינטרנט עובדים ? האם המחשב יכול לעמוד בשני קווי אינטרנט בו זמנית ? האם אני צריך להקפיד על משהו ?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by emule2,

אז ככה ביצעתי את הבדיקה של SHILDS UP ולהפתעתי גילתי שהפורט 1028 הוא לא מוסתר כמו שאר הפורטים אלה סגור עכשיו זה דיי מדאיג אותי אני משמש ב ZONE ALAREM PRO ככה שאין סיבה שהפורט יהיה גלוי מישהו יודע מה עושים?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  10. Started by yuvalnet,

היי יש לי מחשב שנמצא בממד וכל הקליטה פנימיה והחוצה לא כל כך טובה אני רוצה לחבר את המודם והראוטר בסלון בכדי לקבל קו חזק לכל הבית אבל במקביל אני רוצה לחבר את המחשב שנמצא בממד איך אני יכול לעשות את זה ? יש לי רואטר TP-LINK941ND 3 אנטנות לקליטה חזקה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי יש לי מחשב נייח ומודם של בזק ADSL ואני מחפש נתב כדי לחבר אליו את הסמארט טיוי עם כבל - אני לא מעוניין בנתב אלחוטי יש למישהו המלצה על נתב קווי ? בקושי מצאתי כאלה בחיפוש באינטרנט קראתי שאפשר להפוך נתב אלחוטי שיהיה רק קווי אז אני מניח שחלק מהפרמטרים שנדונים בפורומים לא רלוונטיים אם אני הופך אותו לקווי, אז איזה נתב מומלץ ? ואיזה מהירות מינימום אני צריך אם אני רוצה להזרים סרטי HD מהמחשב לסמארט טיוי בעזרת DLNA ?

12. קיבלתי היום נתב של בזק את האינטרנט סידרתי אבל את שיתוף הקבצים אני לא יודע איך לעשות איך אני עושה את זה? עריכה: ניסיתי הרבה דרכים ושום דבר לא יוצא ב DHCP TABLE אני רואה את שני המחשבים שמחוברים אליו ויש בשניהם אינט' הבעיה שאין בינהם קשר...(שיתוף)

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  13. המחשב שמיתחבר לראוטר שלוח ב 200kbsp ברשת והמחשב שמיתחבר לטלפון דרך מודם שלוח ב 550kbps מוזר ביותר המחשב שמיתחבר לרואטר מיתחבר דרך כבל רשת ללמחשב ואז מהראוטר לקו טלפוני אני מקווה שהבתנם את הצורה של הרשת שלי... אתם יכולים לדבר איתי במונחים כי אני יבין[בוגר ccna]

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  14. יש לי ראוטר ROTAL RTA 1025W מהירות 2.5MB עכשיו במחשב הישן שמחובר לראוטר האינטרנט עובד מצוין על 2.5MB פה במחשב החדש יש לי את הUSB של בזק POZ ואני מקבל פה איזה מהירות של 50KB ופעם בחודש (באמת בחודש) זה 2.5MB כמו שזה צריך להיות אבל זה קרה רק איזה פעמיים.. יש סיסמא על הראוטר אז אף אחד לא גולש על חשבוני דיברתי עם בזק והם אמרו שהכל מוגדר טוב ואם אני מחבר את הUSB למחשב השני זה קולט את הראוטר טוב וכנראה משהו בהגדרות הפנימיות של המחשב חוסם את המהירות המקסימלית מה זה יכול להיות? FIREWALL? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Nirer,

1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): 300, חריגה ל350 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת: 3 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד: כן 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות: כן (לא חייב) 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר: לא 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב: הורדה רבה (הרבה מאוד מאוד), שירותי GAMER- משחקי אונליין ושרתים וכו'... 7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי): אחד קווי, 2 אל-חוטי 8.תשתית: הוט 9.מה דגם המודם שקיים כעת: TERYAON כחול, לא רשום אליו דגם 10.חברת נתבים מועדפת: D-LINK 11.מה הציפיות שלך מהראוטר: שיגיע מאוד רחוק 12.הערות נוספות-אם יש: אני מבקש שהראוטר יהיה על תקן N ולא על תקן G, שיגיע כ15 מטר אבל עם איכות טובה למחשב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. השרת הוא המחשב עם WINDOWS XP ניראה לי שמוגדר בסדר. הבעיה שהמחשב השני עם WINDOWS 7 לא מזהה את החיבור ולא מצאתי איך להגדיר לו תרשת. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by doker,

יש לי שני ראוטרים האחד edimax 6204wg השני הוא סימנס sl2-141 השאלה היא אם מגדירים שהסימנס יהיה הגשר האם אני אוכל לחבר באופן ישיר כבל רשת אליו ולהשתמש באינטרנט? ועוד שאלה באדימקס יש כל מיני מצבים אם הוא הראשי שמתחבר לאינטרנט ומחובר גם למחשב באיזה מצב הוא צריך ליהיות? AP ? קראתי במדריך שנתנו פה בפורום שבסימנס אני צריך לשנות IP שלו אבל כשניסיתי לשנות ועשיתי ריסט לראוטר וניסיתי להיכנס עם הIP החדש זה לא נכנס ונאלצתי לעשות ריסט לראוטר

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הראוטר הקיים הוא של tp link, דגם TL-WR740n. המרחק מהראוטר למחשב הנייד הוא כ10 מטרים אולי יותר, והבעיה כעת היא שהקליטה לא טובה, יש בערך פס אחד של קליטה וגם יש ניתוקים. לכן חשבתי לקנות אחד עם עוצמה חזקה יותר. מה תהיה האופציה הטובה ביותר בתקציב של 150-200 ש"ח? Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by xgamer,

שלום לכולם יש לי 2 מחשבים עם XP הראשי מחובר למודם ב USB ומחובר בכרטיס רשת למחשב השני באמצעות כבל מוצלב פעלתי לפי המדריך פה, המחשבים עושים פינג אחד לשני, אבל אין לי לא שיתוף ולא אינרטנט. ניסיתי לעשות רשת ביתית לפי האופציה של XP אבל זה לא עזר... יכול להיות שפעם מישהו הסביר לי לעשות רשת ושינה כל מני דברים? אשמח לעזרה :-*

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  20. טוב ראשית אני אסביר איך הרשת הבתית שלי מחוברת מדובר ברשת כאשר לכל מחשב בה יש כתובת חיצונית (אינטרנט) משלו במגבלה של עד 750 Kbs צפויה הרחבה ל 1500 (הכתובות מתקבלות חיצונית ואין לי שליטה עליהן - לרוב הן קבועות) המחשבים מחוברים פיזית בניהן דרך switch פשוט 10/100MB (אשר דרכו מתקבלות הכתובת החיצוניות). אבל נראה שאני חייב לעבוד ב HALF (זה לא כזה נורא נכון?) עכשיו אני רוצה להקים שירות remote (צפוי לשמש אותי הרבה מאד) - רוצה במגבלות התנאים להרגיש חיבור חלק כאילו אני עובד על המחשב המרוחק. המחשב הספק את שירותי ה REOMTE הוא P4-2.4 עם 768MB זיכרון מותקנת עליו מ"ה XP pro. המחשב עליו אעבוד הוא מחשב נייד ממש חלש (P2-300 עם 64MB זיכרון מתוקנת עליו מ"ה win 2000 pro. 1. איך אני מגיד את חיב…

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  21. במקום העבודה יש לי חיבור יעודי עבור גלישה אלחוטית במהירות 100 מגה. במבנה 4 קומות ואני יכול לפרוס AP או ראוטרים על נקודות הרשת.יתחברו לרשת כ40-60 התקנים. אבקש לקבל הצעה לציוד הרצוי.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. אני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים, אז אני אפתח את הדיון בפורום הזה. מאחר והבנתי שהפלאש פלייר (Flash Player), בדומה ל-Java, הוא פורמט המועד לפורענות (קריסות אינסופיות ופירצות אבטחה, כ-99% מכלל הפרסומות באינטרנט, עושות שימוש בשיטה הזאת), אני חושב לנטרל אותו. אני מתכנן צעד זה, לאחר שכאשר במוצ"ש האחרון ה-JRE נמוג מהמחשב ומהפיירפוקס שלי, גיליתי שאני יכול להסתדר גם בלעדיו, ועדיין כל האתרים עובדים ומוצגים כהלכה. השאלה שלי היא האם ביטול או ניטרול הפלאש יגרום גם כן לבעיות בהצגת אתרים? האם יוטיוב ואתרים הבנויים על פלאש (כמו אתרי ממשל [אתר פיקוד העורף למשל], אתרי חינוך ואקדמיה וכן אתרי קיבוצים, אשר בדר"כ עובדים ע"י טכנולוגיות שעבר זמנן) אמורים להשתמש ב-HTML5 המאובטח יותר (קוד פתוח, א…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  23. טוב בקצרה, הבעיה שלי היא שאיני יכול להתחבר דרך וינדוס 7 למודם שלי שמחובר בUSB למחשב, לXP או ויסטה יש לי דרייברים ול7 פשוט לא מצאתי אני יודע שזה עוד לא וינדוס סופי אבל אולי בכל זאת ישנו פתרון, ניסיתי עם דרייבר של ויסטה - לא עזר. האת'רנט במודם מחובר למחשב אחר בעזרת כבל ארוך. האם חיבור מפצל את'רנט למודם יהיה ראוי ויביא לי רוחב פס מלא?

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  24. Started by Cheif,

החל מהיום מחוייבים ה-ISP לספק ללקוחות הנוטשים אותם שירות ניידות בדואר האלקטרוני. ה-ISP הננטש מחוייב לספק ללקוח שירות "עקוב אחרי" לכתובת הדואר החדשה שלו למשך חצי שנה. על ידי כך יתאפשר ללקוח להודיע לגורמים אליהם הוא קשור בדוא"ל על כתובתו החדשה. הפרסום המלא בהודעת המשרד: http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/2379.pdf

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by chenrp,

לא רוצה חבילות עם YES וכדומה. מצאתי 750 ב70 שח לחודש כולל הכל ללא התחייבות למשך כל הזמן.(לא למשך שנה!) יש יותר זול?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.