עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by xroil,

האם לשנות את ה-Mode ל-n only ישפר את מהירות האינטרנט האלחוטי? האם הגדרת הchannel width כAuto זה בסדר? האם 3 הדברים למטה מסומנים נכון? תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  2. שלום לכולם, האם הכרטיס הנ"ל נתמך במחשב נייד מסוג HP Pavilion dv6-3060ej מצורפת תמונה, על פניו הכרטיס החדש נראה ארוך יותר. האם המידה שיש לי במחשב היא לא MINI PCI? אלא HALF MINI PCI ? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  3. Started by Jesper,

הראוטר צריך לתמוך בחיוג L2TP. ישמש 3 מחשבים בחיבור אלחוטי שנמצאים ב-2 קומות שונות בבית ועוד אחד בחיבור קווי. אני מוריד טורנטים לפעמים (לא הרבה) אז עדיף שהראוטר יוכל להתמודד עם זה בצורה סבירה. תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  4. Started by omerpaz,

מישהו התנסה עם כרטיס הרשת Alfa AWUS036NH http://www.data-alliance.net/-strse-158/Alfa-AWUS036NH-2000mW-1000mW/Detail.bok מה הטווח קליטה שלו בשטח עירוני ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by avz,

יש לי חיבור אינטרנט וטלפון של "הוט". לשקע בקיר מחובר מסנן ALS M10 שיש לו שתי יציאות, יציאה אחת עם ציור של טלפון ושאכן מתחברת למכשיר הטלפון ויציאה נוספת שמסומנת ADSL ולא מחוברת לשום מקום. לשם מה משמשת היציאה הזאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by vneo,

צריך חוות דעת מקצועית של מביני עניין : בונה רשת פנימית (ללא חיבור חיצוני לאינטרנט) של 50 לפטופים המחוברים אלחוטית ושרת WEB אחד. אפליקציית ה WEB היא קריטית והראוטר חייב לתמוך ב 50 תחנות בו זמנית (כמות התעבורה ברשת נמוכה, ~50MB/sec ) אני מעוניין בראוטר של CISCO (איתם יש לי נסיון), ולאחרונה בחנתי גם אפשרות להוסיף access point בלבד ולחבר אותו לרשת. 50 הלפטופים יישבו בחדר אחד גדול (20*30 מטר). שאלתי : 1. איזה ROUTER מומלץ (שוב, מעדיף CISCO) 2. האם אפשר להשתמש ב Access Point בלבד, שיחובר קווית ל SWITCH, כל הקצאת כתובות IP היא סטטית ולא דינמית. ראיתי את Cisco Aironet 1040 Access Point שנראה לי מתאים.... אודה לכל התייחסות מקצועית והמלצה על דגם ספציפי

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by cheneilat,

ראיתי שהמקרה הזה הפך לתופעה... בדיוק סיימתי לעשות פורמט והתקנתי את WINDOWS 7 הגדרתי חייגן (תשתית HOT + ספק 012) והתחלתי לגלוש והצלחתי להוריד המון דברים בהצלחה. התקנתי AVG ועידכונים של WINDOWS ופתאום אני לא מצליח להוריד יותר קבצים (נתקע על 99%). ביטלתי את AVG אבל זה גם לא עוזר.הורדתי מכמה דפדפנים וגם ללא צלחה. ראיתי כמה אשכולות על זה אבל לא הצליחו להגיע לפיתרון. מישהו יכול לייעץ?

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  8. Started by aviadhadad,

היי, אני עוזר לחבר להעביר את האתר שלו לשירות אירוח אחר, אחרי ששיניתי את הכתובת בdns לשרת החדש, האתר לא עולה יותר. בדיקה באמצעות nslookup הראתה ששם האתר מפנה לכתובת IP הנכונה - אך פה זה נהיה מוזר - אם נותנים פינג לשם של האתר אין תגובה, אם נותנים פינג לכתובת הIP מקבלים תגובה. בדיקה בtracert מראה את אותן תוצאות, לפי כתובת IP יש תגובה, לפי שם האתר זה נתקע איפשהו בדרך. למישהו יש רעיון למה זה יכול לקרות?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by sheentk,

שלום לכולם. רציתי לדעת על איזה שרתים רצים האתרים הרציניים בארץ כמו וואלה, YNET, יד 2, אפילו אתרים קצת פחות כמו האתר הזה למשל, או גרופון וכאלה. אני פשוט בונה אתר שאני מעריך שהוא יהיה בסדר גודל גדול למשל 2000 כניסות ביום.. ואני לא כל כך מבין בשרתים.. קניתי שרת למשל ב GODADDY והוא איטי מאוד.. אז אני מחפש המלצות, טיפים כל מה שיתרום לי.. תודה!

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  10. שלום לכולם, לאחרונה קניתי את הנתב החדש של לינקסיס e4200 , בהגדרות של הרשת האלחוטית קיימת אפשרות ל 2 רשתות אלחוטיות כביכול. הרגילה 2.4 ועוד רשת ב 5GHZ. המחשב שלי הוא נייד של HP חדש שתומך בתקן N. אז למה הוא לא מזהה את הרשת של ה 5GHZ מה אני מפספס? תודה

• 23 תגובות
    • 23k צפיות
  11. Started by maphisto324,

שלום לכולם. בניתי מערך של ראוטר המחובר למחשב מסויים, אנטנה\מתאם במחשב אחר, וראוטר נוסף הפועל כ Universal Repeater , שיהיה ביניהם ויגדיל את טווח השידור. המחשב המרוחק מצליח לקבל כתובת IP בטווח התקין של הרטואר הראשי, אך אין גישה לאינטרנט. ה-REPEATER הוא Edimax BR-6525N, והראוטר הראשי הינו D-link 6740VN שכולל בתוכו מודם (מסופק מבזק). ה-D-LINK הינו חדש, ולפניו היה לי NETGEAR, שגם סופק מבזק, והצלחתי לגלוש במחשב המרוחק לאחר הצלחה של קבלת IP תקין. האם יכול להיות שראוטר מסויים לא יתמוך באופציית universal repeater של ראוטר אחר, ולא יצליח "להעביר" את כל האות? מה לדעתכם יכול להיות הסבר לתופעה? (אני יודע שפירטתי את המערך והבעיה בתמצית יחסית, אם תבקשו, אוסיף מידע נוסף שיעזור..) תודה לכ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by WUID,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בחיבור שני נתבים בצורה אלחוטית. ניסיתי קצת להבין מקריאה באתר DD-WRT. אז ככה , קודם אני אסביר מה אני צריך ולפי זה אני מקווה שתוכלו לעזור לי. התצורה של הרשת בדירה היא כזאת. בחדר השינה ישנם המודם והנתב אליהם לא מחובר כלום. בסלון יש מחשב שולחני שמשמש כמדיה סנטר ואליו מחובר מדפסת מולטי של סמסונג(בכבל USB). ושני מחשבים ניידים שלי ושל שותפי. עד לא מזמן הנתב והמודם היו בסלון בעקבות התקנה של יס טלוויזיה המודם של "הוט" יחד עם הנתב עברו לחדר. כאשר הנתב היה בסלון אליו היו מחוברים בצורה קווית המחשב והמדפסת(בתצורת מדפסת רשת).(כבר קרובים לתיאור הבעיה) כאשר התצורה הזו הייתה ממש נוחה מכיוון שאני ושותפי סטודנטים , יכלנו תמיד להדפיס ולסרוק בלי תלות במחשב הסלוני. …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by [ViT],

קראתי הרבה על תקשורת בויקפדיה ובאתרים אחרים, ויש כמה דברים שאני לא מבין: 1. אם מחשב (לא מתג!) ברשת פנימית מקבל פקטה שלא שייכת אליו (לפי ה- MAC), הוא יזרוק אותה? או שהוא ינסה להעביר אותה למען הנכון? 2. אם עוברת פקטה בין A ל- B ובדרך יש SWITCH ואיכשהו בטבלת CAM (הטבלה שממפה בין MAC לפורט פיזי) אין רשומה על ה-MAC הזה. מה קורה? ה- SWITCH מוציא בקשת ARP (למרות שהוא יודע מה ה-IP הנכון מהפקטה) רק כדי לראות מאיזה פורט תבוא התשובה? תודה רבה חבר'ה!

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by danit84,

אהלן! לחברה שלי יש בעיה.. מאז אתמול היא מנסה להיכנס ליו טיוב - וכל פעם זה רושם לה את השגיאה 404 Not Found. היא עשתה ריסטארט למחשב, ניסתה להעפיל את האתר דרך כרום, מוזילה ואקספלורר - ושום דבר לא עבד. מה יכולה להיות הבעיה ומה עושים? תודה!

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by a_a_aa,

שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי עבור מחשב נייד שקניתי כרטיס הרשת שלי: Intel© Centrino© Advanced-N 6230 and Bluetooth 3.0 מה שאני צריך מהנתב: אפשרות ניתוק קלה [רוב הזמן אין לי צורך בקרינה מבמכשיר ] מחיר טוב פשטות הפעלה+התחברות אפשרות לשלוח הדפסות מהנייד למדפסת ברשת אלחוטי. יתכן ובהמשך אזדקק לחיבור רשת אלחוטי למחשב נוסף

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by Noririco,

היי.. אז ככה רציתי לדעת איך להוציא את המירב מהחומרה שיש לי... אני עובד עם ראוטר NETGEAR תקן N של בזק. עכשיו שאני רוצה להעביר מידע דרך הראוטר כביכול הרשת הביתית, שהאקסטרימר מחובר לראוטר ישירות ולא WIFI אני מקבל קצב העברה של 5MB... איך אפשר לנצל את הראוטר כמו שצריך ?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by liortal,

שלום, אני גר בדירה שכורה, המודם + ראוטר נמצא בחדר עבודה (ממ"ד), והסלון נמצא במרחק של בערך 10 מטר משם. הקליטה של הרשת לא טובה והייתי רוצה להעביר כבל שיתחבר למכשירים בסלון (קונסולות, טלויזיה, סטרימר). בבית יש ארון תקשורת מרכזי שעושה רושם שיש בו תעלות עם חוט משיכה לבן, שהולך מהארון תקשורת ועד לנקודה בסלון. הארון לא מגיע ישירות עד לממ"ד, אך בממ"ד יש שקע טלפון, ולכן אני תוהה האם התרחיש הבא אפשרי: 1. פירוק שקע הטלפון בחדר עבודה, לראות איזה חוט מושחל משם ועד לארון תקשורת. 2. להעביר כבל רשת מהחור בחדר עבודה עד לארון תקשורת, ומשם בתעלה עד לסלון. 3. לשים שקע כפול (טלפון,רשת) במקום השקע שפירקתי בחדר עבודה האם זו הדרך הנכונה? זה נשמע לי מאוד מסובך מי יכול לבצע עבודה שכזו

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום לכולם אני לא מצליח לשמוע מוזיקה ב-WINAMP- SHOUTCAST RADIO וגם לא באינטרנט ישירות, לא מצליח לשמוע שירים מתחנות רדיו ישראליות וגם לא מצליח לראות סרטים בהורדה ישירה. ניסיתי גם בקספלורר וגם בפיירפוקס. אני מחובר דרך בזק עם נתב SPPEDTOUCH (THOPSON) האם ייתכן שזה בהגדרות הנתב ? עריכה - איפסתי את הנתב ועדיין אי אפשר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by yp3,

לקחתי נתב אלחוטי (פשוט) ביטלתי לו את הDHCP חיברתי אותו דרך אחת מיציאות הLAN לרשת שלי. ברשת שלי יש שרת DHCP תקין, ובכל נקודה ברשת שלי שאני מחבר מחשב הוא מקבל כתובת. אבל, אם אני מתחבר לנתב אני לא מקבל כתובת בין אם אני מתחבר לנתב עם חוט (לאחת מיציאות הLAN) ובין אם אני מתחבר אליו אלחוטית. אם אני מגדיר למחשב כתובת סטטית הכל עובד תקין. יש למישהו רעיונות איך לפתור את זה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by amd@ati,

היי! יש לי בעיה: אני קולט את האינטרנט רק בחצי אחד של הבית, שמעתי שיש מכשיר שמאריך את טווח הקליטה. האם תוכלו להמליץ לי על מאריך טווח שיעבוד טוב עם הראוטר הבא: http://www.hot.net.il/heb/customerservice/equipment/hotreshet/article,64.aspx המון תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. שלום אני משתמש בתוכנת VUZE רשום לי להגדיל את ה- Disk cacheלא מובן איך עושים זאת וגם בתוכנה זה ממוטט את הקו אינטרנט כי אין לי מספיק שטח בדיסק או בתוכנה יש למשהו ידע איך עושים זאת ? http://wiki.vuze.com/w/Java_VM_memory_usage

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by SyndromE,

מודם ראוטר DG834NU Netgear מבזק. היתה פה איזו תקלה איזורית של בזק או משהו. אז אחד החברים ריסט אותו, לא יודע מה בדיוק הוא עשה, אבל כל ההגדרות התאפסו ועכשיו הרשת האלחותית עובדת ב-"WPS". אני יכול לשלוט בהגדרותיה רק דרך העמוד הזה http://bnet.bezeq.co.il ובא לי להקיא על המסך. בהגדרות הנתב - Advanced \ Wireless Settings יש עכשיו רק WPS push-n-connect או WDS. מוצג מידע על הרשת האלחותית ללא שום אפשות לשנות שם משהו מלבד הגדרות WPS כמו disable router's PIN או keep existing wireless settings. זה לא עוזר לי, איפה ה-WPA / WPA2 נעלמו ?! אני תקוע פה עם WPS ראיתי את הכפתור הפיזי של WPS בחזית הנתב. הוא מהבהב לו. ברור לי העניין של חיבוריות פשוטה בליצות כפתור אבל כל מה שאני רוצה זה את ע…

• 2 תגובות
    • 6.8k צפיות
  23. Started by erezb84,

היי, הייתי מחובר עד היום לבזק בערזת ראוטר מודם. היום עברתי להוט, השאלה שלי - אני מקבל מהם מודם? או ראוטר מודם כמו בבזק? או שזה תלוי מה אני סוגר איתם? כי לגבי הראוטר אני לא לוקח מהם אלא קונה לבד, אז אני אצטרך בעצם לחבר את המודם שלהם לראוטר? או שיש אופציה במכשיר אחד? תודה!

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  24. Started by xroil,

קניתי אתמול ראוטר TP-LINK 1043ND. הגדרתי אותו לפי 012 והכל, ואצלי (המחשב עם המודם) הוא עובד מצוין, אך במחשב הנייח השני שמחובר לרשת האינטרנט איטי מאוד ויש פינגים גבוהים במשחקי אונליין למינהם. האם אני צריך לשדרג firmware או משהו? -המודם שלי הוא terayon TJ715, אני ב012 מהירות 12mb. תודה לעוזרים.

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by wooper,

הי אני חווה ב 2 המחשבים בשבוע האחרון בעיה שכאשר אני מוריד קובץ בפירפוקס או ב jdownloader הקובץ יורד עד שהוא מגיע לסיום ונתקע בשניהם מתקבל הודעת שגיעה ב jdownloader מתקבל no permission to write to hd בפירפוקס מתקבל could not read the source שניהם מעודכנים מה אתם מציעים?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים