רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד USB שיתמוך במהירות גבוה בתקן N ( יש לי TL-WR841HP ) בעתיד אני ישדרג ל200 מגה אז העדיפות היא שזה יתמוך גם בזה. אני מחפש משהו קטן (Nano) שיתמוך במהירות 1gb לפחות ראיתי 2 אופציות בebay 1)http://www.ebay.com/itm/New-EP-N1528-300Mbps-Wireless-WiFi-USB-Network-802-11n-g-b-LAN-Adapter-Card-/111328666383?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19ebb4a30f או 2)http://www.ebay.com/itm/300Mbps-Mini-Wireless-USB-Wifi-Adapter-LAN-Internet-Network-Adapter-802-11n-g-b/111406280163?_trksid=p2047675.c100010.m2109&_trkparms=aid%3D555012%26algo%3DPW.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20131231084308%26meid%3D8453639487866398495%26pid%3D100010%26prg%3D20131231084…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני ראוטרים: 1. level one wbr-5400 http://uk.level1.com/product_d.php?id=306 DIR-615 Wireless N 300 Router.2 http://www.dlink.com/products/?pid=565 את הראוטר השני קיבלנו במתנה מנטויזיון והוא כרגע מחובר לאינטרנט. בגלל שלפעמים בלתי אפשרי לקלוט אינטרנט בחלק מן החדרים חשבתי לעשות מהראוטר הראשון Access Point מישה יכול לתת לי מדריך או להסביר איך עושים את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול, האם מישהו הזמין טכנאי שיתקין לו נקודת רשת (הכוונה אחת בחדר למשל ואחת שממוקמת ליד הנתב) בבית? חשבתי לעשות נקודת רשת בממ"ד אבל אני לא בטוח מה העלויות והאם זה דורש חציבה, מישהו יכול להמליץ לי על מישהו? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לאחר שירות ואיכות זוועה של סלקום רציתי לדעת איך התשתית והספק של הוט (הכוונה לhotnet ) ? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם winxp ויש לי מחשב חדש i7 8ram windows 10 יש שעות שהמחשב עם windows 10 לא בשימוש ואני צריךמחשב איפה שה xp נמצא אני משתלט על המחשב דרך rdp של ווינדוס עובד בסדר אבל כשאני מנסה להפעיל סרטון ב youtube זה לא מגיע באיכות טובה (התמונה קופצת ) הגדרתי שהחיבור מעל 10mb בהגדרות של ה rdp מה עוד יכולה להיות הבעיה? או איך אני יכול להשתמש ביכולות של המחשב מרחוק כאילו הוא נמצא לידי? המחשבים מחוברים ברשת פנימית 100 MB תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים אני שם לב לבעיה מאוד חמורה ומעצבנת. בגלישה באתרים לפעמים קורה שהאתר אינו נטען למשך כמה שניות, זה יכול להיות 5 שניות וזה יכול להיות יותר מ- 30 שניות. ברגע שאני מסמן את הכתובת בדפדפן ולוחץ אנטר, האתר נטען במהירות. זה יכול לקרות אפילו בחיפוש רגיל בגוגל. לפעמים האתר יכול להיטען אבל לא במלואו. זאת אומרת שהאתר מפסיק את הטעינה באמצע, קופא, ורק אחרי 5-30 שניות הוא מסיים את הטעינה. ניסיתי להתחבר אלחוטית וקווית דרך הראוטר, לשנות ערוצים לרשת האלחוטית אבל שום דבר לא עזר. אין לי ווירוסים על המחשב, יחד עם זאת עשיתי בדיקה על מספר מחשבים שכולם מראים את אותו הסימן. ביצעתי בנוסף פינג למספר אתרים כמו www.google.com ובסך הכל קיבלתי פינג יציב של 90. לעיתים רחוקות …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מחשב ספייר שאני מעוניין לעשות ממנו שרת (שרת קבצים לצורך העיניין). Server 2008. האם יש יתרונות באם אני אהפוך אותו גם ל-Domain controller ואעשה דומיין בין המחשבים (4) במקום workgroup? תשובות מפורטות ליתרונות וחסרונות יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי את הרואטר הנ"ל, ולאחר כניסה לממשק הניהול שלו, ופתיחת הפורטים הרצויים עבור הכתובות הפנימיות הרצויות, הפורטים נותרים סגורים (אני בודק גם ב canyouseemee.org, וגם באמצעות telnet ממחשב אחר בבית). ה port forwarding לא עובד עבור אף מחשב בבית (כפי שרואים בתמונה - ניסיתי לפתוח גם עבור 192.168.1.4). גם rebootים לרואטר לא עוזרים. מישהו יודע מה הפתרון? (או לפחות ממה נובעת הבעיה). הערה: אם זה רלוונטי, אני מחובר באמצעות ADSL דרך בזק בינ"ל, ויש לי את הנתב שצוין בנושא ומודם של aztech מדגם DSL 600E
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס ועוד ראוטר של חברה אחרת. אני יכול להפוך את הראוטר מהחברה האחרת (SWEEX) לAP? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה לכל מי שיעזור לי !!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בית עם מספר קומות ועל מנת לחבר את כל הקומות לרשת יש לי hotbox של הוט וראוטר tl-wr740n. יש לי בבית שתי מחשבים נייחים שמחוברים קווית לרשת כשאחד מחובר ישירות לhotbox ואחד מחובר לראוטר, בנוסף יש לי מחשב נייד שמסתובב בבית ומתחבר לרשת הקרובה ביותר. השאלה שלי האם איך אני יכול ליצור קישור בין המחשבים שאני אוכל להכנס לתיקיות של כל אחד מהמחשבים דרך מחשב אחר? בנוסף קניתי לא מזמן הארד דיסק נייד, האם יש דרך לחבר אותו לרשת ושאני אוכל לגשת אליו מכל אחד מהמחשבים בלי צורך להעביר אותו כל פעם? חשוב לציין שרמת הידע שלי ברשתות די אפסית ולכן אני אשמח לפירוט רחב כמה שיותר. תודה ושבת שלום לכולכם!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה; הוא קנה מחשב חדש ועבר חדר לעליית הגג, בעלית הגג אין חיבר לקו טלפון, בעור בחדר של אחיו יש שם יש גם חיבור לאינטרנט. הוא מתכוון להעביר את קו הטלפון ללמעלה באותה הצורה שהוא העביר את החשמל, בעזרת כבל היוצא מחור בקיר של החדר של אחיו ועולה למעלה בעזרת צינור מגן לחדרו - עליית הגג. לאחר שיחה עם נציגי מספר ספקי אינטרנט הבנו שאינטרנט אלחוטי מתחיל מ1000 ועולה ללמעלה, יותר כסף בלא קצת ממה שהוא מוכן להשקיע. הגענו למסקנה שחוטי יהיה יותר משתלם, כאשר באותה צורה שהוא מעביר את קו הטלפון והחשמל יעבור גם כבל רשת(הבנתי שבגלל החשמל עלולות להווצר בעיות, הבנתי גם שצינור נפרד מרוחק מספר ס"מ יפתור בעיה זו, הלא כן?). יש לנו מספר שאלות: 1) חיבור רשת בעזרת מחשב אליו מחובר האינט…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי לפני יומיים ברוחב פס של 100Mbit של הוט, עם הוטבוקס. שדרגתי את הראוטר לטי פי לינק WR-1043ND, לפי המלצתו של הצ'יף (http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm). לצערי, בשימוש אלחוטי במקבוק אייר (מאמצע 2012) אני לא מצליח לעבור את ה30Mbit לא בגלישה ולא ברשת הפנימית (שניהם נעצרים באותו הסף, מה שגורם לי להאמין שצוואר הבקבוק הוא הראוטר) בחיבור ישיר (חוטי) להוטבוקס, אני מקבל את מלוא 100 המגהביט המובטחים. לפני ממש כמה דקות התקנתי את DD_WRT בתקווה שמשם תבוא הישועה, אבל עדיין - אני נעצר ב30Mbit. אני חושב שיש לי את כל החומרה הדרושה והאפשרית, תוכלו לעזור? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1) באיזה שיטה כדאי לי לחבר את שני המחשבים? 2) המחשבים הם P4 1.6GHZ ו P3 800MHZ. מי הם מומלץ לשים כשרת ומדוע? 3) האם התקנת שני כרטיסי רשת מתוצרת שונה בשרת יכולים לגרום לתקלות? אני חסר כל ניסיון בתחום הרשתות, אשמח לשמוע הערות נוספות שיוכלו לעזור לי. תודה רבה :devilfork:
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כדי שמהירות בין שני המחשבים ברשת בתית תיהיה גבוהה?? למרות שהמהירות היא 100M. בכל זאת כשמתבצע העברת קבצים ממחשב למחשב התעבורה איטית? כאשר על המחשב החזק ( AMD 1.13G) מותקן W2K, ודרכו מתבצע שיתוף אנטרנט (חיבור ISDN),ובמחשב השני מותקן WIN98SE.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי בעיה ברשת שהקמתי. מדובר בשני מחשבים שמחוברים בניהם בכבל מוצלב ומריצים windows XP. הגדרת הרשת בוצעה באופן אוטומטי ע"י אשף הגדרת הרשת. ICS עובד, והפינגים קטנים מאפס אלפיות השניה. עד כאן הכל טוב ויפה. אבל..... שיתוף הקבצים והמדפסות לא עובד. בדקתי שיש תיקיות שמוגדרות כמשותפות וגם שכל הפרוטוקלים בהגדרות הרשת מסומנים ב-V (כולל את file and printer sharing). כשאני לוחץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" במחשב שהוא שרת ה-ICS, מופיע רק המחשב המדובר. כשאני לוחץ על אותו הדבר במחשב שהוא לקוח ה-ICS, מופיעה ההודעה: "אין אפשרות גישה אל MSHOME. יתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. רשימת השרתים עבור קבוצת עבודה זו …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את האינטרנט בבית שלי. התשתית אצלי היא של בזק והיא מגיעה למקסימום 40 מגה. בקיצור, אני צריך ראוטר שמתאים לתשתית בזק ותומך ב40 מגה. יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כולם, זקוק לעזרה קטנה רכשתי את המודם+נתב ZYXEL 1312B בהמלצת NET-CHIEF בחנות פלונטר אני כבר כמה שעות מנסה לחבר את הדבר הזה לאיטרנט ולא מצליח הסתכלתי במקביל על ההגדרות במודם/נתב הקיים (שקיבלתי מבזק בזמנו) רק לשם וידוא שכל ההגדרות נכונות, אבל זה פשוט מסרב להתחבר דברים שוידאתי: 1. הנוריות נדלקות כהלכה - POWER, רשת, DSL SYNCH ואפילו WIFI 2. בחרתי ב-PPPOE 3. הגדרתי את הקשקוש VPI/VCI הזה להיות 4/48 4. בחרתי ב-ATM (להבדיל מ-PTM) 5. בחרתי ב-VC/MUX 6. שמתי שם משתמש נכון וססמא נכונה 7. המודם עצמו מדווח בצורה נכונה על ה-UPSTREAM וה-DOWNSTREAM CAPABILITIES של הקו 8. ב-DIAGNOSTICS של ה-DSL עצמו - …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים באזור שלי בזק אינם מספקים מעל 40 מגה תשתית. אני שוקלת לעבור להוט 200Mb. . (אשמח לרעיונות טובים יותר אם יש כאלו ) 1. התכנון הוא לחבר רק אינטרנט כנראה במבצע של ה- 200Mb. . לא טלויזיה, סיכוי מסוים שבהמשך טלפון קוי כנראה שלא. 2. מה תוכלו לספר (או להפנות אותי בלינקים) לגבי העניין? 3. ראיתי באתר שלהם התייחסות להוטבוטקס2. ראיתי גם שמדברים על HOT FiberBox אבל אם הבנתי נכון זה מיועד רק לאלו שמתחברים גם לטלויזיה שלהם. איני רוצה בכך. אבל אם הבנתי נכון זה גם לאנשיגם הוטפייבר אהאם זו האופציה היחידה או שיש אחרות. אם יש אחרות, איזו כדאי לדרוש (לפני העסקה זה בדיוק הזמן לבקש ולקבל דברים ) 4. קראתי פה באיזה דיון שיש בעית קליטה עם הקופסאות של הוט. האם יש לכך פתר…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב ברוך משפחתי שני בתים פרטיים במרחק של פחות מ 15 מטר האחד מהשני. (יש מרחק קטן יותר בפועל אבל עם הפרשי גבהים זה 15 מטר לכל היותר) מדובר במשפחה בעלת אוכלוסיה מבוגרת. אני מעוניין לחבר את האינטרנט של שני הבתים ברשת מש אחת עליה אני יוכל לשלוט מרחוק כדי למתן את הבעיות ככל שיהיו. אודה למתן עצה, מה הנתבים המומלצים ביותר ליצירת רשת מש רחוקת טווח במצב כזה? כמו כן, האם עלי למקם את נקודת הגישה המרכזית בין הבתים על מנת שכל הנתבעים יהיו קשורים ליחידה המרכזית או שאפשר לקשר node אחד לאחר וכך ליצור שרשרת אספקה - כן איכות החיבור תרד אך זה פחות מפריע היות שמדובר המשתמשים מבוגרים שגם ככה לא ישתמשו באינטרנט סופר מהיר. לא…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי ראוטר שכל הזמן המחשב הנייד שלי משתמש בו לאינטרנט, היום כשהדלקתי את המחשב הוא לא זיהה אותו, וכן זיהה רשתות אחרות של שכנים, עכשיו הבעיה היא לא בראוטר עצמו, כי הוא עובד, אני עכשיו עובד ממחשב נייד אחר על הרשת האלחוטית הזו עצמה שאני לא מוצא. הפעלתי את מזהה הבעיות של הWINDOWS וזה לא עזר, הוא ידע לציין שהוא לא מוצא את הרשת בה השתמש בעבר, אך לא היה לו פתרון לזה. בדו"ח שפתחתי כתוב "בר-חיבור: לא, סיבה 0x00028002", אשמח מאוד לעזרה!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה למודם + ראוטר קטן שלא מתחמם ולא לא עובד לפעמים כמו אלה של בזק. המודם היה במקום לא גדול וסגור. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מעביר את ההורים שלי לסיבים של פרטנר, אני מעוניין לקנות להם עכשיו בבלאק פריידי ראוטר מחו"ל. אני אשמח לראוטר שאוכל להזמין ושלא יעצרו לי במכס (הבנתי שיש בעיה עם Tri-band) והחלק החשוב הוא שתיהיה קליטה בכל הבית (הבית 140 מטר רבוע=1550 בFEET), כמו כן יש להם חדר של ממ"ד אז רצוי משהו שהוא חודר ממ"ד/ ראוטר שבא עם איזה טכנולוגיית MESH. מחיר מקסימלי 1000 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במהירות של האינטרנט שהמחשב מזהה לי רק 25 mb והמהירות שלי אצל הספק והתשתית היא 30 mb, ולגבי הutorrent שאני מורטיד איתו אז המהירות המקסימלית שהוא מגיע אליה היא 700 kb( כיאילו יש לי 10 mb) ואני יודע שאם יש לי 30 mb המהירות אמורה להגיע ל2 ומשהו mb שאני מוריד,הבעיה היא אצלי או שזה רשןא לתשתית או לספק ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-