עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by bati6,

אני רוצה לעשות ריסט לראוטר השאלה אם אני עושה לו ריסט אני צריך את התמיכה כדי להגדיר אותו מחדש ולפתוח מחדש פורטים או שאני יכול בעצמי לעשות הכל? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, יש לי ראוטר Level one WBR3408 hw ver 1 ,firmware ver 1.2 ישן, ואינטרנט של הוט וגיימר מבזק בינלאומי (עם גיימר) של 12 מגה. כדי לגלוש עם הגיימר אני חייב חייגן, והראוטר במצבו הנוכחי יכול לסחוב בקושי חצי מזה. יש דרך להתקין על הראוטר משהו, או באיזשהי דרך לתקן אותו שיתן 12 מגה? אם לא (רוב הסיכויים), מה הראוטר היציב הכי זול שסוחב 12 מגה? חשוב הרבה יותר שלא יתקע, יתנתק, ישרף או כל דבר אחר, מאשר שיהיה זול. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by DJ_VAKNIN,

יש לי בעיה קטנה! יש לי מחשב נייח עם XP ומחחשב נייד עם ויסטה. הנייח מחובר עם כבל רשת לראוטר ואילו הנייד אמור להתחבר עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. אך יש לי בעיה שבנייד אני מצליח לזהות את הרשת האלחוטית שלי ולהתחבר אך יש לי "קישוריות מוגבלת" מה שאומר שאני לא יכול לגלוש באינטרנט. מה אני יכול לעשות??

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום אני אתן דוגמא, כדי להעביר את מה שאני צריך. תניחו שיש לכם מחשב אחד, עליו יש קובץ גדול כלשהו, כמו סרט, או כמו קובץ טקסט גדול מאד(למשל 1GB), ועכשיו אתם רוצים לפתוח את הקובץ הזה עם התוכנה המתאימה(למשל VLC, או Text Viewer כלשהו אם זה קובץ טקסט), ולעשות Seek בתוך הקובץ. אם כל הסיפור על מחשב אחד (כלומר גם הקבצים, וגם מה שמפעיל/מנגן אותם), אז אין בעיה, זה יעבוד נפלא. עכשיו למצב היותר קשה, שהוא גם מה שאני שואל לגביו: תניחו שיש לכם שני מחשבים. במחשב האחד, יש לכם רק ה-Players למינהם, (למשל VLC עבור סרטים, או איזה Text Viewer עבור קבצי טקסט גדולים) ובמחשב השני, יושבים הקבצים הגדולים עצמם. שני המחשבים נמצאים באותו LAN, והכל תקין. עכשיו אתם רוצים לפתוח קובץ כלשהו, אבל בלי להוריד …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by KF,

שלום לכם חברה! אני זקוק לעזרתכם.... אוקיי אז יש לי מספר בעיות: 1)התנתקיות מידיי פעם (כל יום) 2)החץ הירוק שליד ההתחל פתאום נעלם לו ואני לא יכול להתחבר.....(רק אם אני מפעיל מחדש אני יכול להתחבר) 3)הבעיה הכי מעצבנת היא שלא משנה באיזה משחק רשת אני משחק כל 5-7 דקות יש לי בעיות CONNECTION ...... עכשיו בבעיה מספר 3 יש כמה פתרונות למשל ב WARCRAFT 3 AND CALL OF DUTY המשחק נעצר ל5 דקות ורושם לי CONNECTION INTRUPPTED ואז אחרי 10 שניות המשחק חוזר לעצמו ואני ממשיך לשחק ואחרי 5-7 דקות שוב זה קורה וכו...... אבל במשחק BATTLEFIELD 2 אני מצליח לשחק 5 דקות (ואני יודע כבר מה הבעיה כי זה קורה בכל המשחקים) ואז פשוט אני רואה את ההודעה CHACK YOUR CONNCTION OR YOU HAVE PROBLEM WITH YOUR CONNECTIO…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מחפש נקודת גישה בתקן AC החדש. מצאתי את זו באמזון שתעלה לי 260 שקל כולל משלוח לארץ: http://www.amazon.com/Linksys-Wireless-AC-Universal-Connector-WUMC710/dp/B0090DX8O8%3FSubscriptionId%3DAKIAICE7LOAJMK3SSLPA%26tag%3Dpcm_buyitnow-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB0090DX8O8 מה שמוזר לי הוא שהיא עולה ממש זול יחסית לארץ (כ- 820 שקל בKSP)..זה הגיוני: http://ksp.co.il/?uin=23914 איך היא והאם יש משו אחר מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. :veryangry: אני לא מצליח לשחק באינטרנט בגלל שהמשחק לא מזהה את ה IP החיצוני שלי (חיבור PPPoA) אלא רק את הפנימי (של כ' הרשת), סביר להניח שגם משתמשי הכבלים נתקלו באותה תופעה... מישו יודע מה הפתרון?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by plissje,

שלום לכולם, אמרתי אני ישתף פה חלק מהאנשים בדברים שמצאתי בכל מה שקשור לקופת פח אשפה הזאת שהוט קוראת לה hotbox. אז ככה, אני מנוי לטריפל silver עם מהירות 30 מגה בהוט וספק בב"ל + גיימר. אני חייב לציין שזה היה בדיוק הSETUP שלי כאשר היה לי 12 מגה ומודם מוטורולה והכל עבד פיקס. אבל כפי שכולכם כבר יודעים, הhotbox עושה פלאים. ביום וחצי שהיתי מנוי ל100 מגה של הוטנט והMPLS, הכל עבד בסדר גמור חוץ מכמובן הפינגים לחול. ובהייות גיימר, בשבילי זה ביטל לי את כל העיסקה. חזרתי חזרה לחייגן וקיבלתי צ'ופר גיימר על החזרה שלי ל014. מאז התחילה החגיגה. - נתחיל מזה שטכנאי של 014 אמר לי לגעת בMTU ולהגדיר ל1460, כאשר בב"ל בכלל עובדים עם 1420. שינוי של ההגדרה ל0 די פתר את הנושא. זה גרם לי לניתוקים …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by shikasha,

שלום, אשמח להמלצה לסוויץ' ביתי שישב בארון תקשורת. אני חושב ש 8 פורטים יספיקו. תודה.

10. שלום רב! יש לי בעיה ברשת שהקמתי. מדובר בשני מחשבים שמחוברים בניהם בכבל מוצלב ומריצים windows XP. הגדרת הרשת בוצעה באופן אוטומטי ע"י אשף הגדרת הרשת. ICS עובד, והפינגים קטנים מאפס אלפיות השניה. עד כאן הכל טוב ויפה. אבל..... שיתוף הקבצים והמדפסות לא עובד. בדקתי שיש תיקיות שמוגדרות כמשותפות וגם שכל הפרוטוקלים בהגדרות הרשת מסומנים ב-V (כולל את file and printer sharing). כשאני לוחץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" במחשב שהוא שרת ה-ICS, מופיע רק המחשב המדובר. כשאני לוחץ על אותו הדבר במחשב שהוא לקוח ה-ICS, מופיעה ההודעה: "אין אפשרות גישה אל MSHOME. יתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. רשימת השרתים עבור קבוצת עבודה זו …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by shmuel_mr,

שלום אני מתכנן לקנות נתב משומש כדי שיהיה קולט לXBOX הנתב מדגם linkSYS wrt54g אם אני מגדיר אותו כריפיטר ולא קליינט ויחבר אותו לXBOX האם הוא ישתף אינטרנט או במילים אחרות האם ריפיטר יכול לשתף אינטרנט בחיבור קווי אליו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היום אני גולש בדרך אלחוטית, וזה נהייה מאוד מעצבן במשחקיי רשת (BF3). רציתי להתחבר בדרך חוטית, אבל המרחק בין החדרים הוא כ-10 מטר (אולי קצת יותר). שמעתי מאיזה חבר שניתן לחבר לשקע החשמל משהו שאליו מחברים את החוט שיוצא מהמודם (עכשיו מחובר לראוטר). האם ואיפה ניתן לקנות כאלו, אם ניתן, אז האם אני יקבל מזה מהירות מקסימלית של 100MB (מה שיש לי עכשיו בהוט)? זה יכול לפגוע בכרטיס רשת? אשמח לתשובות ותודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אם אני מצתרף לספק הוטנט במהירות 100 מגה ויש לי תשתית בזק 20 מגה, האם זה יגרום לבעיות של התנתקויות וכו'? תודה

14. היי, יש לי את הרואטר הנ"ל, ולאחר כניסה לממשק הניהול שלו, ופתיחת הפורטים הרצויים עבור הכתובות הפנימיות הרצויות, הפורטים נותרים סגורים (אני בודק גם ב canyouseemee.org, וגם באמצעות telnet ממחשב אחר בבית). ה port forwarding לא עובד עבור אף מחשב בבית (כפי שרואים בתמונה - ניסיתי לפתוח גם עבור 192.168.1.4). גם rebootים לרואטר לא עוזרים. מישהו יודע מה הפתרון? (או לפחות ממה נובעת הבעיה). הערה: אם זה רלוונטי, אני מחובר באמצעות ADSL דרך בזק בינ"ל, ויש לי את הנתב שצוין בנושא ומודם של aztech מדגם DSL 600E

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. האם הנ"ל אפשרי בבקשה אם יש שילוב של ראוטר של נט ויזון והום פלאג די לינק לבן של בזק בחדר אחד עם מחשב נייח ואינטרנט בצד אחד של הדירה EDIMAXN300 MINI WI-FI - בחדר שהוא בערך במרחק של דקה וחצי באותה הדירהוהאם בבקשה יש דרך קלה להתקין את זה:את המוצר הזה של .,EDIMAX הנ"ל מבלי שזה יהיה יות מידי מסובך בתוד או בברכה. יוני

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by duke6377,

שלום, רציתי לדעת איך ניתן להגדיל את מהירות ההורדה מהאינטרנט אם ספקית האינטרנט שלי הגדילה לי ל- 12Mbps. בדקתי ב- speedtest.net וזה אכן מראה 12 מגה אך מהירות ההורדה שהייתה קיימת לפני, לא גדלה. האם זה קשור לכרטיס רשת/ מודם/ כבלים? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. יש לי בעיה ב Utorrent, הפורט שם מוגדר כ 31519. פתחתי את הפורט בראוטר (סימנס SL2-141). יש תקופות שבהן הפורט פתוח ויש תקופות שהפורט חסום. מישהו רואה סיבה הגיונית אחרת?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום , יש לי שלושה מחשבים שפרוסים בשתי קומות. בנתיים רק ל2 מבניהם יש אינטרנט. יש לי את הראוטר : TL-WR641G TP-LINK ואת הכרטיס (שהוא במחשב שלי) : TL-WN620G עכשיו אני צריך גם ללמטה לקנות עוד כרטיס שכדי שגם שם יהיה אינטרנט אבל הבעיה שניסיתי לחבר את הכטיס שלי למחשב למטה הקליטה לראוטר לא היתה משהו, למה ? (בגלל מרחק קומה ?) עכשיו אני חושב לקנות ראוטר וכרטיס בתקן N ... הקליטה אמורה להיות יותר טובה ? (כי גם עכשיו הכרטיס שלי עושה לי לפעמים בעיות - הוא רותח ומתנתק לפעמים) עכשיו מהראוטרים מה עדיף : Edimax BR-6424n או TP-Link TL-WR841ND (ועכשיו שמתי לב.... מה ההבדל בין TL-WR841ND ל TL-WR841N ? ההבדל משמעותי כי זה בלי הD יותר זול) ומהכרטיסים : TP-Link TL-WN821N או (לא מצאתי דגם אחר…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by MODI,

יש לי אינטרנט 12 מגה של בזק בין לאומי והוט בחיבור ישיר של המודם האינטרנט עובד בסדר, אחרי חיבור של הרואטר (trendnet tew 431brp) בצורה חוטית האינטרנט נורא איטית (בSPEEDTEST.NET יצא לי שהחיבור שלי הוא 0.85) איך מסדרים את זה? תודה...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by audigy,

כיצד אני מקנפג את המודם הזה תחת מערכת windows xp pro הגדרות+חייגן?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום. לאחר עזרתכם הרבה (רב תודות) הצלחתי להתחבר לרשת באמצעות חיבור כבל רשת ישירות לראוטר (בקומה העליונה) והעברתו דרך תעלת הקיר וחיבורו לראוטר ישן, שמשמש כעת כ AP (אני חושב שזאת ההגדרה הנכונה). הנה הבעיה: גם הראוטר הראשי (של חברת בזק) הינו של חברת DLINK, ובמקרה גם הראוטר המשמש כ AP. כאשר אני מברר מה ה IP שלי אני מקבל כתובת. מקיש אותה בשורת הכתובת - ואני מגיע להגדרות של הראוטר הראשי, ולא של המשני (ה AP). הסיבה שאני בכלל רוצה להתחבר לראוטר המשני (AP) היא כי אני רוצה להגביר את האבטחה על ידי סיסמא (כרגע אין סיסמא מוגדרת). האם מישהו יודע איך אני מגיע להגדרות הראוטר המשני (AP)? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום רב, נתקלתי בבעיה הבאה - יש לי לפטופ של LG מדגם T1 DUKE ואני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית שיש לי בבית. כשהמחשב מנסה להתחבר הוא מוצא את הרשת אבל נתקע בשלב של "מייבא כתובת רשת". הוא אפילו לא מגיע למצב של קישוריות מוגבלת או חסרה אלא פשוט מנסה בלי סוף עד שהוא נכנע. הרשת מוגנת בסיסמא, ובדקתי מספר פעמים שהקלדתי אותה נכון. כמו כן בדקתי אם עלי להשתמש בIP מסוים, אבל לא (אז השארתי את ההגדרות על ייבוא IP באופן אוטומטי). מדובר במודם מסוג TELE2 מס מודל CPAJJJSETL2 מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לתקן אותה. אודה לכם אם תוכלו לשלוח לי את התשובה גם למייל achihood@gmail.com תודה רבה אחיהוד

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by kalda01,

הבן שלי עבר לדירה שכורה שאין בה לא כבלים ולא טלפון כרגע. הוא מחפש דיל משתלם לאינטרנט שכולל את הספק והתשתית בהתחייבות של מכסימום שנה. מדובר על רוחב פס של 5M. מה מומלץ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ruff stuff,

אני רוצה לשדרג את המהירות ל 1.5 מגה האם יש הבדלים מהותיים בין המהירויות? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by guyby,

שלום לכולם, הייתי בבזק והכל עבד סבבה. עברתי לבאנדל של נטויז'ן וקיבלתי מהם ראוטר ויש לי בעיה מוזרה מאוד. בלפטופ מתנתק לי האינטרנט כל 5-10 דקות. (משולש צהוב - אין אינטרנט) במחשב אחר הכל עובד מצויין באותו זמן. אם אני מחזיר את הראוטר של בזק, אין ניתוקים בכלל. מה שמוזר שהניתוקים קורים רק עם הראוטר של נטויז'ן ורק במחשב ספציפי. מה שעשיתי: עדכון דריברים + BIOS לנייד IP קבוע לנייד עדיין זה לא עוזר. מה דעתכם, איך ניתן לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.