עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by NuKe007,

אולי נושא דומה הופץ בעבר, אבל אחרי חיפוש מהיר (ומרפרף, קצת קשה לעבור על פורום שלם לא מצאתי משהו שמתאים לבעיה שלי. אז ככה, יש לי בבית שני מחשבים האחד DURON800 והשני P4 1.4 . הם מחוברים עם כבל רשת רגיל, עם כרטיסי רשת מבוססי רילטק. יש בבית ADSL 512KB, עם מודם פנימי של גלובספאן שיושב על הDURON. בשני המחשבים יש XP SP1. עכשיו הגענו לחלק של הבעיה, כאשר אני מחובר לאינטרנט לפעמים אני עושה משהו על הרשת שכנראה יוצר עומס שלמראית עין לא נראה בקשר ישיר לאינטרנט, אבל בכל זאת האינטרנט מתנתק. או לפעמים משחקים שאני מפעיל או תוכנות, שגם יוצרות סוג של עומס, ואותה תוצאה. יש אפשרות למנוע או לפחות לקצץ במקרים האלו?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by o_O,

אהלן מה אפשר לעשות עם SB4200 לעדכן firmwire להפוך לנתב או משהו כזה? חוץ מזה זה נכון שחבילה בסיסית רגילה של כבלים מאפשרת לך לחבר את המודם לסוויטץ ולשם עוד 3 מחשבים וכל אחד יקבל כתובת איפי אמיתית?? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. כמו שאתם רואים יש לי צרות :-\ יש לי שני מחשבים על הרשת, נייח ונייד שניהם מריצים XP. כאשר אני מנסה להכנס מאחד לשני הוא רוצה סיסמא אבל לשניהם לא מוגדרת סיסמא ולא משנה מה אני מכניס הוא שוב שואל. אפילו ניסיתי לקבוע סיסמא וזה לא עזר. ניסיתי לשנות שני היוזרים לאותו שם ולא עזר. הוא רושם שהיוזר הוא (אם אני נכנס מהנייד לנייח) //elad-pc/guest (סלאשים ראשונים כמובן) אנשים שעובדים עם רשתות לא הצליחו לעזור, אחד אמר שזה בכלל באג בווינדוס ושהפתרון הוא פירמוט. יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by davis5,

צריך לwebcashe של אימיול

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש לי בעיה שכאשר אני מסנה לחבר בין שני מחשבים אני עובר לפי ההוראות של ה- set up a small home or office network, ודבר דומה במחשב בלי האינטנרט (אומר לו שהוא יתחבר לאינטנרנט דרך המחשב בראשי) אבל בעיקרון אין כשר בין שני המחשבים... אם אני מנתק את הכבל רשת הוא אומר לי שהוא מנותק אבל שאני מנסה להגיע למחשב השני או לראות את המחשבים ברשת הוא פשוט מראה לי רק את עצמו (רק מחשב אחד). עוד משהו - שאני ב- device manager אני רואה של- PCI Simple Communications Controller אין דריבירם - זה יכול להשפיע איכשהו? דבר שני - שאני מנסה להגדיר את הרשת תחילה אצל ה- host בפעם הראשונה הוא מראה לי error אני לא זוכר איזו שגיאה כי היא לא מופיעה יותר :-\

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by NuKe007,

למה לעזאזל כל הרשתות שהן מעבר לכרטיס רשת וכבל צריכות להיות יקרות בארץ שלא נדבר על קיימות. חיפשתי חנות שתמכור רשתות דרך הטלפון או דרך רשת החשמל, והמצב קשה, אני פשוט מחפש פיתרון פשוט ולא יקר שיחסוך ממני להעביר כבלים בכל הבית ממחשב למחשב! ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by +Eliran+,

יש לי ראוטר של אדימקס ועוד ראוטר של חברה אחרת. אני יכול להפוך את הראוטר מהחברה האחרת (SWEEX) לAP? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by bg1987,

אתמול עברתי לוינדואוס 7, ולהפתעתי גיליתי שחייגן הVPN (חייגן שהגדרתי לבד, לא התוכנה שמביאים לך) שהתחברתי איתו לכבלים (012 אם זה משנה) כבר לא עובד, אני מקבל שגיאה 789 כל פעם שאני מנסה להתחבר. בעיה נוספת בשראיתי בלאפטופ, שעליו מותקן VISTA HOME PREM זה שמדי פעם האינטנט היה מתנתק ושניה אח"כ הייתי מקבל BSOD, זה אמנם ויסטה, אבל זה הגיע למצב שבו קיבלתי 3 BSOD ברבע שעה כולם מספר דקות אחרי החיבור, והסימנים להגעת המסך הוא ניתוק המחשב מהאינטרנט. נ.ב. המודם מתחבר לנתב אלחוטי והמחשבים מתחברים ל WIRELESS ומפעילים חייגן. מישהו מכיר פתרון \ woraround לבעיה של 7? וגם אם יש למשהו מושג לגבי הבעיה של ויסטה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by sPoiled,

המודם שלי הוא מדגם ROTAL RTA1320A. יש לי אינטרנט של בזק כבר שנה שלישית עד עכשיו הכל היה טוב בלי בעיות. המודם שלי התחיל להידלק חצי שעה בערך : כשאני מדליק אותו DSL ETHERNET ירוקים (לא מהבהבים). PPP בצבע ירוק מהבהב כאילו אני מוריד משהו (מהר). POWER מהבהב גם מהר אבל בצבע אדום. ככה זה חצי שעה עד שהוא מגיע למצב שהוא נדלק נורמאלי. לפעמים כשאני משחק ברשת או סתם גולש באינטרנט הוא מתכבה אבל הפעם נדלק רגיל 5 דקות. הבעיה התחילה ככה סתם בלי שום דבר שעשיתי, מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by dennoh,

אהלן, יש לי 2 קומות בבית עם ראוטר מחובר קווית למחשב שנמצא למעלה. הראוטר עצמו נמצא בחדר מדרגות. האם יש איזו דרך אמינה לגרום לקליטת WIFI טובה בקומה הראשונה? ניסיתי כבר מתאם דרך רשת חשמל והוא לא נתן תוצאות טובות. רציתי לשאול גם אם אפשרי לחבר 2 ראוטרים על אותו קו טלפון כי הייתי מעדיף שיהיה גם חיבור קווי בקומה הראשונה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי, לשימחתי גיליתי שבבית החדש שלי יש סיב בארון אני משתמש בראוטר RT-AC87U ומאוד מרוצה ממנו, מסתבר שה WAN 2 LAN שלו מגיע רק עד 700Mbit~ הראוטר של סלקום (ADBB-GT16005A) מגיע ליותר (910~) אני מחפש המלצה לראוטר חזק למשימה. תודה ! אליאור

12. רכשתי כרטיס רשת מתקדם של tp-link מאמזון ארה"ב לאחר זמן מה רכשתי כרטיס נוסף זהה מאמזון גרמניה מאחר וראיתי שיש הבדלי מחיר לטובת הגרמנים. יצא לי להשוות בין הקופסאות ומצאתי הבדל זעיר בסימון המוצר. לגירסה האמריקאית יש קוד עם תוספת המילים US הראוטר C7 היה על הגדרת 5ghz בצורה אוטומטית. מדינה ארה"ב. התוכנה בחרה תדר 149 אני מתקין את הכרטיס החדש, הגרמני והוא לא מזהה תקשורת 5 (רק את השכנים שלי) אחרי כמה בדיקות מתחיל לרדת לי האסימון שיש כנראה הגבלה בכרטיס. אני משנה בראוטר את המדינה לגרמניה ואז נבחר אוטומטית תדר 36 הפלא ופלא הכרטיס קולט היטב. בקיצור הוא מוגבל ולא קולט תדרים שאסורים לשימוש באירופה אבל מותרים בארה"ב

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ben672,

שלום, רצית לברר לגבי המודם/ראוטר DSL-N17U ראיתי שיש לו תמיכה ב-VDSL2 ו- Vectoring איך הוא מבחינת האמינות? והאם בכללי זה נתב ממולץ? עריכה: יש באפשרותי להזמין גם את הנתב: vmg1312-b10d אשמח לחוות דעת של המומחים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום רב, נתקלתי בבעיה הבאה - יש לי לפטופ של LG מדגם T1 DUKE ואני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית שיש לי בבית. כשהמחשב מנסה להתחבר הוא מוצא את הרשת אבל נתקע בשלב של "מייבא כתובת רשת". הוא אפילו לא מגיע למצב של קישוריות מוגבלת או חסרה אלא פשוט מנסה בלי סוף עד שהוא נכנע. הרשת מוגנת בסיסמא, ובדקתי מספר פעמים שהקלדתי אותה נכון. כמו כן בדקתי אם עלי להשתמש בIP מסוים, אבל לא (אז השארתי את ההגדרות על ייבוא IP באופן אוטומטי). מדובר במודם מסוג TELE2 מס מודל CPAJJJSETL2 מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לתקן אותה. אודה לכם אם תוכלו לשלוח לי את התשובה גם למייל achihood@gmail.com תודה רבה אחיהוד

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by manticore,

יש לי אקאונט ברפידשר ובזמן האחרון ההורדות משם ממש איטיות עוד מישהו נתקל בבעיה או יודע מה הסיבה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם , יש לי ניתוקים כל 15 שניות בין הראוטר לכרטיס רשת . המודם כבלים: sb5100 (של מוטורולה) , נתב: 3com 3CRWER100-75 כרטיס רשת אלחוטי: Edimax EW-7317Ug העוצמת אות של הנתב :טוב מאוד - מצויין , של הכרטיס רשת : 90%-100%. החייגן שלי הוא : L2TP . עשיתי כבר עידכון לנתב, אבל בכל זאת ממשיכים הניתוקים. השאלה שלי היא: אם אני אעבור לחייגן PPTP תיפתר בעיית הניתוקים? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Zeus710,

שלום רב לכולם. אני מחובר לאינטרנט בהוט 12 mb הספק שלי בזק בינלאומי. עברתי לבזק מ012 ובהתחלה הייתי ב5 mb ובבדיקות קיבלתי את 5. אבל עכשיו עם 12 יש לי בעיות. בבדיקות המהירות בהוט אני מוריד קובץ במהירות של 1.45 MB/s מקסימום שזה נותן לי 11.6 mb. בבדיקה באתר מיוחד של בזק בינלאומי (שזה סביבה אידאלית) אני מקבל 1.41 MB/s. בסיחה עם תמיכה התכנית של בזק ניתן לי לבדיקה יוזר של 16mb ועדיין הורדתי מהאתר שלהם במהירות של 1.41 MB/s. לכן נאמר לי שזה מוכיח שבעיה לא אצלם אלא בתשתית של הוט כי זה עובר בשרתים של בזק והוט וכנראה יש latency לכן אני מקבל פחות. מה לעשות, איך לדבר עם התמיכה. אני לא טכנאי ולא מבין מה שהוא אומר לי. רק קיוויתי לקבל לפחות מה ספק באתר הבדיקות שלו את מה שאני מקבל בתשתית. ת…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ToR,

האם יש אשרות לקחת מחשב ישן (100MHZ לדוגמא) לשים בו כמה כרטיסי רשת ולהשתמש בתוכנה כדי להפוך אותו ל SWITCH, אם כן אז באיזו? ובאיזה OS?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ofer_mat,

אני רוצה להמליץ על FIREWALL של SYGATE הוא בחינם אני משתמש בו והוא ממש מעולה אחרי חודשים של שימוש בנורטון SYGATE אוכל אותו במיוחד גירסת הPRO

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by hardgore1,

מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by YohaiM,

יש להורים שלי בבית נתב-מודם של סימנס,שנרכש בעיסקה עם בזק. היום יש להם אינטרנט וטלפון של 012,ולכן הנתב הזה הפך לסוייץ' אלחוטי. אני רוצה להגביר את האות בצד השני של הבית,כי הוא לא מספיק חזק שם. לרכוש AP לא נראה לי משתלם,כי הוא עולה יותר מנתב אלחוטי. כמה שאלות: אם אני מוסיף עוד נתב אלחוטי,האם המחשבים האחרים יקבלו ממנו כתובות IP חדשות? מה אני צריך לעשות בו מבחינת אבטחת אלחוט?(בסימנס שמתי WPA2) איך הצרכן האלחוטי לא "יתבלבל" בין הראוטרים? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by KF,

שלום לכם חברה! אני זקוק לעזרתכם.... אוקיי אז יש לי מספר בעיות: 1)התנתקיות מידיי פעם (כל יום) 2)החץ הירוק שליד ההתחל פתאום נעלם לו ואני לא יכול להתחבר.....(רק אם אני מפעיל מחדש אני יכול להתחבר) 3)הבעיה הכי מעצבנת היא שלא משנה באיזה משחק רשת אני משחק כל 5-7 דקות יש לי בעיות CONNECTION ...... עכשיו בבעיה מספר 3 יש כמה פתרונות למשל ב WARCRAFT 3 AND CALL OF DUTY המשחק נעצר ל5 דקות ורושם לי CONNECTION INTRUPPTED ואז אחרי 10 שניות המשחק חוזר לעצמו ואני ממשיך לשחק ואחרי 5-7 דקות שוב זה קורה וכו...... אבל במשחק BATTLEFIELD 2 אני מצליח לשחק 5 דקות (ואני יודע כבר מה הבעיה כי זה קורה בכל המשחקים) ואז פשוט אני רואה את ההודעה CHACK YOUR CONNCTION OR YOU HAVE PROBLEM WITH YOUR CONNECTIO…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Hazir,

אהלן יש לי את המודם VEGN2610, תשתית של בזק 100MB לפני כמה חודשים עברתי לספק 011 עכשיו לפני חודש ניסיתי לפתוח את הפורט 27015 (אין צורך לשלוח מדריך \ לשאול אם פתחתי את הפורטים כמו שצריך, כי התשובה היא כן) וזה לא עבד, ניסיתי DMZ וגם לא עבד עזבתי את הסיפור הזה עכשיו יש לי בעיה עם ה-PS4, אני תקוע על NAT Type 3 -Strict אז פתחתי את הפורטים שצריך, וזה לא עזר, ניסיתי גם DMZ וזה גם לא עזר כמובן שהגדרתי IP סטטי ל-PS4 + ה-UPnP פועל עכשיו בדקתי וגם ב-PC יש לי NAT Type Strict למרות שלא היה לי פעם גם מבלי שהיה לי שום פורט פתוח, ככה שזה לא קשור לפורטים אני מנחש מישהו כאן מכיר את 011 ויודע אם הם חוסמים את הפורטים? או משהו שגורם לכך שהפורטים לא עובדים? אולי לנסות להתקשר אל 011 ולהגיד להם …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by guyby,

שלום לכולם, הייתי בבזק והכל עבד סבבה. עברתי לבאנדל של נטויז'ן וקיבלתי מהם ראוטר ויש לי בעיה מוזרה מאוד. בלפטופ מתנתק לי האינטרנט כל 5-10 דקות. (משולש צהוב - אין אינטרנט) במחשב אחר הכל עובד מצויין באותו זמן. אם אני מחזיר את הראוטר של בזק, אין ניתוקים בכלל. מה שמוזר שהניתוקים קורים רק עם הראוטר של נטויז'ן ורק במחשב ספציפי. מה שעשיתי: עדכון דריברים + BIOS לנייד IP קבוע לנייד עדיין זה לא עוזר. מה דעתכם, איך ניתן לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by dd7,

עשיתי במדריך הנ"ל: http://3com.co.il/src/3CRWER100_200-75.pdf את כל השלבים הגעתי לעמוד 32 באיור 32 מה אני עושה כמו בתמונה: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים