עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by SpEcToR,

אני מחובר לרשת של האוניברסיטה והיא חוסמת לי לא מעט אתרים ופורטים. בבית של ההורים יש לי מחשב שפועל רוב היום, ואני רוצה להעביר את התעבורה שלי דרך המחשב ההוא. זאת אומרת ליצור פרוקסי על המחשב של ההורים. איך עושים את זה? וינדוס 7 שמותקן שם. תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by max8051,

במחשב הנייח שלי יש לי כרגע כרטיס רשת אלחוטי "רגיל" עם אנטנה אחת. אני קולט את הראוטר שלי שם על POOR בXP לא משנה איך אני מכוון את האנטנה. עם מחשב נייד אני קולט באותו המקום על 4 או 5 קווים אבל על תקן N ( אפשר לראות את זה בחלונות 7) יש לי ראוטר EDIMAX BR6524N האם כדיי לקנות כרטיס רשת שתומך בN למחשב הנייח בשביל לשפר את הקליטה? מה שמצאתי זה Edimax EW-7728 עם 3 אנטנות - 190 ש"ח בKSP Edimax EW-7727 עם 2 אנטנות - 165 ש"ח בKSP

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by reloader,

שלום כולם... אני עובר דירה בקרוב ולאחר שדיברתי עם הוט שדרגתי ל30MB כחלק ממבצע הטריפל של הוט ויחד עם זאת החלפת המודם הקיים של Thomson למודם HOTBOX שלפי טענתם של הוט המודם הנוכחי לא תומך במהירויות גבוהות כמו 30MB. רציתי לשאול איך באמת המודם HOTBOX כי הבנתי שבתור ראוטר הוא עושה בעיות.. אז עדיף לי לחבר אותו לראוטר שלי? Edimax BR-6204Wg שהוא די ישן אבל ממש בסדר ולא עושה לי בעיות בכלל. ולגבי ספקית האינטרנט.. כרגע בזק בינלאומי מספקים לי את האינטרנט (12MB)... ואני משלם להם 45 ש"ח לחודש. אין לי מושג כמה הם רוצים על 30MB אבל נראה לי שהרבה יותר ואני לא רוצה להמשיך לשלם סכומים כאלו. איך HOTNET? מישהו נתקל בבעיות איתם? באמת שלא אכפת לי שלא יהיה לי 30MB על בסיס קבוע אבל שלא יהיו נית…

4. Started by Mics,

יש למישהו את גרסה 2.7.31 עבור הראוטר הזה? (ראיתי באחד הנושאים בפורום שזאת הגרסה האחרונה)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by globex,

שלום התקנתי רשת אלחוטית, יש לי שני ראוטרים אחד של 3COM והשני של EDIMAX ( הם לא עובדים במקביל פשוט ניסיתי את שניהם ובשניהם התופעה חוזרת על עצמה) בכל אופן הכל תקין ואני גולש העניין הוא שלפני שאני מתחבר המחשב מחפש רשתות אלחוטיות באיזו ומזהה את הראוטר שלי ואז כתוב לי שזו רשת לא מאובטחת והוא שואל אם אני בטוח שאני רוצה להשתמש בה מה הכוונה ברשת לא מאובטחת והאם ניתן להתגבר על זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by y_a_n_i_k,

כמה פרטים, אני גולש ברשת שהיא לא מאובטחת (כן, אני יודע, דבילי אבל זאת שכירות והאינטרנט לא בשלטתי), דרך Range Extender של TP LINK, ואני מניח שהראוטר הוא גם של TP LINK, ברגע שאני מפעיל את התוכנה המהירות בין הראוטר לRange Extender נופלת לכמעט אפסית, אפילו החיבור לאינטרנט של הראוטר משתבש. יש דרך לפתור את הבעיה מרחוק?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Tiger,

היי רציתי לדעת אילו חבילות יצאו לאינטרנט בכבלים האם יצאו חבילות עם Upload קצת יותר מ96k ויעלו נורמלי ? או שמה יהיה חבילות כמו באיי די אס אל ? בתודה טיגר

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by ngc224,

שלום. יש לי 2 מחשבים נייחים בבית וראוטר קוי רגיל. אני רוצה להחליף אותו בראוטר אלחוטי כדי לגלוש בפלאפון מדי פעם... אבל הבעיה שאני לא רוצה שה wi fi יעבוד כל הזמן ויפלוט קרינה. את ה 2 מחשבים נייחים שלי אני יחבר אם חוטים, ורק מדי פעם ידליק את ה wi fi לצורך גלישה בפלאפון. השאלה היא, האם יש ראוטרים אם כפתור הדלקה וכיבוי של ה wi fi ? כי אני גולש מהפלאפון כשהמחשבים מכובים, ואם לצורך הדלקה וכיבוי של wi fi צריך להדליק את המחשב ולהכנס להגדרות אז זה לא כל כך שווה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by RomaDev,

איך כותבים את כתובת Localhost

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום. כחלק מחבילה של פרטנר פייבר הם משכנעים אותי לקחת נתב שלהם מבית tp-link ב-700 ש"ח. נשמע לי תמוהה. האם מישהו נתקל במקרה דומה? האם ניתן לחבר ראוטר פרטי בנפרד ואם כן אז איזה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by shikasha,

שלום, אשמח להמלצה לסוויץ' ביתי שישב בארון תקשורת. אני חושב ש 8 פורטים יספיקו. תודה.

12. Started by yanme,

יש לי שתי מחשבים עם כרטיסי רשת כבל מוצלב , במחשב אחד winxp ובשני winme בגלל שהוא חלש אני רוצה לעשות רשת ביניהם ושהמחשב עם ה-winxp יהיה השרת. התחלתי לעשות משהו אבל יש בעייה אחת במחשב עם ה-winme אני רואה את המחשב השני אבל אי אפשר להכנס אליו אחרי שעשיתי שיתוף והכל ובמחשב עם ה-xp אני רואה את השני ואפשר להככנס ולהעתיק קבצים. אם מישהו יכול לרשום לי מה לעשות אני מעדיף לעשות הכל מחדש. בתודה מראש יניב.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. ????

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by izir,

שלום לאבא שלי יש את הראוטר של בזק משום מקום הפסיק לו הגלישה באינטרנט משיחה עם נציג של בזק הוא אמר שהכרטיס רשת הלך וצריך חדש (עד עכשיו היה מחובר ללוח אם) קניתי לו כרטיס רשת TG-3269 המחשב לא התקין אוטמטי את הכרטיס אז הכנסתי את הדיסק ואין שמה קובץ להתקנה איך אני אמור להתקין אין לו שמה אינטרנט באתי הביתה ניסיתי להוריד דרייבר מופיע אותם קבצים כמו בדיסק מה לעשות

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by adu,

שלום לכם, אני כבר מזמן לא התעסקתי בדברים האלו אז אני לא יודע מה הולך היום בשוק. אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לבית פרטי, הראוטר ימוקם קומה התחתונה. אמור להיות מחובר אליו מחשב נייח (עדיפות לחיבור עם כבל רשת) ועד 3 מחשבים ניידים (לא כולם בו זמנית). אני זוכר שפעם הראוטר הזה LinkSys WRT54GL היה ממש מומלץ, והוא גם כולל בתוכו פיירוול. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 הבנתי שיש היום טכנולוגיה חדשה N משהו, השאלה שלי היא עד כמה היא עדיפה. ראיתי למשל את הראוטר הזה D-Link DIR655 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597872 ולו אין פיירוול. השאלה שלי היא איזה מבין הראוטרים האלה עדיף? בהנחה שיהיו רוב הזמן 2 ניידים ונייח אחד מחוברים האם תהיה מהירות גלישה נורמלית? מה זאת …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by psyco,

שלום לכולם, כמו בכותרת, אני מזמין מחר נתב וראיתי שה TL-WR941ND מומלץ אך מחישפוש בפורום ובגוגל לא מצאתי השוואה ביניהם גם באתר של TP-LINK לא מצאתי את הTL-WN941ND. כנראה שאלך על הTL-WR941ND אבל רציתי בכל זאת להבין מה שונה ביניהם. תודה, יוסי.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. רכשתי כרטיס רשת מתקדם של tp-link מאמזון ארה"ב לאחר זמן מה רכשתי כרטיס נוסף זהה מאמזון גרמניה מאחר וראיתי שיש הבדלי מחיר לטובת הגרמנים. יצא לי להשוות בין הקופסאות ומצאתי הבדל זעיר בסימון המוצר. לגירסה האמריקאית יש קוד עם תוספת המילים US הראוטר C7 היה על הגדרת 5ghz בצורה אוטומטית. מדינה ארה"ב. התוכנה בחרה תדר 149 אני מתקין את הכרטיס החדש, הגרמני והוא לא מזהה תקשורת 5 (רק את השכנים שלי) אחרי כמה בדיקות מתחיל לרדת לי האסימון שיש כנראה הגבלה בכרטיס. אני משנה בראוטר את המדינה לגרמניה ואז נבחר אוטומטית תדר 36 הפלא ופלא הכרטיס קולט היטב. בקיצור הוא מוגבל ולא קולט תדרים שאסורים לשימוש באירופה אבל מותרים בארה"ב

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by BeBest,

אהלן, הראוטר הישן שלי WR814N מתחיל לגמגם וכל יום אני צריך לאפס אותו (להוציא מהחשמל). בעיקרון אני צריך ראוטר עם לפחות 3 פורטים פיזיים ותמיכה בלפחות 10-20 מכשירים מחוברים בWiFi. חשבתי ללכת על הדגם המתקדם יותר WR1043N אבל אשמח לשמוע את המלצותיכם לפני. תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by tiktoka,

שלום חברים , אני כברי ימים ולילות לא מצליח לשנות את הכתובת IP שלי. ברשותי ראוטר של EDMIMAX וינדוס 7. ניסיתי להוציא את הראוטר / מודם מהחשמל , הוצאתי את כול החיבורים מהמחמשל ועדיין זה מביא לי את אותו IP! אשמח לעזרה בפתרון הבעיה!

20. שלום היות ואיני מכיר את התפעול בויסטה כל כך טוב רציתי את עזרתכם. הייתי מעוניין לפתוח חייגן ולהגדיר מאיפה ואיזה סוג חיבור הוא יהיה, אך איני מוצא קישור להגדרה של חייגן חדש כל מה שיש זה קישור לחיבור של בלוטות כללי שלא נותן לי אפשרות להגידר לאיפה להתחבר ! בתודה מראש !!!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. יש לי כמה בעיות בזמן האחרון עם בזק בינלאומי עכשיו אני לא יודע מה לעשות להישאר בבזק ולהוריד את המחיר או לעבור לאורנג .. מה דעתכם?? האם יש למישהו חוות דעת מניסיון שלו אם אורנג ?? תודהה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני יודע שיש אפשרות להשתמש בכבל רשת מצולב כדי לחבר 2 מחשבים בצורה קווית השאלה שלי אם יש דרך אחרת בצורה חוטית לחבר בין 2 מחשבים כגון כבל USB מיוחד או כבל אחר? (יש לי רק חיבור רשת אחד והוא מקושר לראטור ולא הייתי רוצה להוציא אותו כל פעם שאני רוצה לחבר את המחשב הנייד בצורה חוטית כדי להשיג מהירות העתקה בהרבה יותר גובהה מאלחוטי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום חברים, תגידו מזל"ט. אני מרבה להוריד מאתרי RAPID למיניהם אבל עם הראוטר החדש אחרי כל הורדה של קובץ אני חייב להגיע פיזית עד למודם, לנתק אותו ורק אז להתחבר... בכלל - האם ניתן להתחבר בחיוג חייגן ? מאחר ואני משתמש בתכונת ה RASDIAL לנתק אוטומטית את המודם בסיום הורדות הקבצים... בקיצור - דרך כלשהיא חוץ מדרך פיזית לניתוק וחיבור... יש אפשרות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Sango,

שלום אנשים, יש לי בעיה מאוד מוזרה: לפעמים אני מקבל ניתוקים ממש קצרים מהאינטרנט. האינטרנט עדיין עובד, כלומר אני כן יכול לגלוש למשל. זה קורה לי בהרבה אפליקציות: ICQ - כולם רואים שאני מתנתק ומתחבר מחדש. משחק STARCRAFT / DOTA , אני משחק דרך GARENA וזה מתנתק בשלב כלשהו של המשחק. FullTiltPoker מתנתק לי הרבה וממש רואים את זה בצאט שהוא מנסה להיתחבר מחדש ( ומצליח תמיד כי זה סוג של ניתוק קצר) uTorrent ברגף של הסטטיסטיקה רואים נפילות דרסטיתו, הרגף ממש לא יציב. יש לי אינטרנט של 10MB בזק + בזק בינלאומי. אני מאוד צריך פה את עזרתכם כי אין לי מושג למה זה קורה אז תודה מראש!

25. יש לי ראוטר של אדימקס Edimax וחלונות xp pro ולא ניתן לפתוח פורטים בשום מצב, גם כשהוצאתי את הראוטר והתקנתי חייגן, פשוט לא ניתן לפתוח שום פורט, כל הפורטים סגורים מלבד פורטים חיוניים ובסיסיים - 25,80 ו-90. חשוב לציין שאין לי שום פיירוול מותקן וגם הפיירוול של החלונות לא מופעל בכלל. - דברתי עם ספק האינטרנט (בזק בינלאומי) והם אמרו לי שהם אינם חוסמים שום פורט וכנראה שהבעיה היא בחלונות. אני לא חושב שהבעיה היא בראוטר מכיוון שהפורטים סגורים גם כשהשתמשתי בחייגן. הבעיה קיימת כשנתיים כבר וכמה שלא חיפשתי, לא מצאתי אף אחד עם אותה בעיה ולא פיתרון ואין לי מושג מה לעשות. אני יודע שיש פה אנשים שמבינים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.