עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי ראוטר שכל הזמן המחשב הנייד שלי משתמש בו לאינטרנט, היום כשהדלקתי את המחשב הוא לא זיהה אותו, וכן זיהה רשתות אחרות של שכנים, עכשיו הבעיה היא לא בראוטר עצמו, כי הוא עובד, אני עכשיו עובד ממחשב נייד אחר על הרשת האלחוטית הזו עצמה שאני לא מוצא. הפעלתי את מזהה הבעיות של הWINDOWS וזה לא עזר, הוא ידע לציין שהוא לא מוצא את הרשת בה השתמש בעבר, אך לא היה לו פתרון לזה. בדו"ח שפתחתי כתוב "בר-חיבור: לא, סיבה 0x00028002", אשמח מאוד לעזרה!!

2. כרגע אני בבזק בינלאומי ומרוצה יחסית (הפינג סביב ה70 לשרתים באירופה, מהירות בדרך כלל קרובה ל100), אבל חשבתי לעבור לספקית אחרת זולה יותר ותהיתי האם יש הבדלים בינהן בכלל? מישהו עם ניסיון בהוט וספקית כלשהי שיכול להגיד אם הוא מקבל תוצאות דומות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני מחובר על ידי כרטיס רשת USB לראוטר שלי והקליטה היא 3\4 קווים ולעומת זאת לעיתים קרובות מאוד אני פתאום מקבל 1 MBPS ואז האינטרנט נדפק ולא נכנס לשום אתר וכל הדברים מתנתקים לי לאיזה דקה עד שזה חוזר ליותר מ-1 MBPS אני לא יודע מה הבעיה יכולה להיות... רצוי לציין שבכל המחשבים אין את הדבר הזה. תודה לעוזרים...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. ש לי שני נתבים ב2 דירות שונות באחת מהן יש לי נתב של בזק אל הנתב מחובר המחשב שלי בצורה אלחוטית וכן הפלאפון שלי מסוג נקסוס 1גם הוא דרך WIFI. אני משתמש ב2 ספקי SIP(ספקים לשיחות VOIP דרך האינרנט). 2 הספקים עובדים מצויין עם אני משתמש בהם דרך המחשב(שמחובר בצורה אלחוטית לנתב של בזק) 2 הספקים עובדים גרועה(או שהשיחה מאוד מקוטעת או שהצד השני לא שומע אותי) מאוד דרך הפלאפון שלי. אם אני מתחבר לנתב אחר מסוג NETGEAR שיש לי בבית אחר אז אחד מספקי הSIP עובד מצויין ואילו הספק השני לא עובד בכלל(לאחר שיחה עם התמיכה של בזק אני מנחש שיש לי פורט חסום???). 2 הספקים עובדים מעולה בפלאפון כאשר אני משתמש ב3G של אורנג'. ניסיתי לדבר עם התמיכה של בזק ולהם אין מושג על מה אני מדבר. האם למישהו יש מושג איך …

5. שלום חברים פשוט וקל, אני צריך ראוטר איכותי עם תקציב של 150-200 ש"ח. אני קונה מK.S.P אז אשמח למשהו מהקטלוג שלהם. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by sstephan,

שלום , עברתי ל100 של בזק . לצערי הם הפסיקו למכור מודם VDSL , היום ניתן לרכוש או להשכיר ראוטר/מודם בלבד . יש לי כמה ראוטרים , אן לי צורך בעוד אחד (ועוד מסורס) . האם יש אפשרות לרכוש מודם VDSL בלבד איפשהו ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. היי, אז קניתי את ה-Edimax BR-6504N וישר בחיבור הראשון שמתי לב משהו בעייתי: הגישה אליו איטית בטירוף - ברמה של 10 שניות המתנה במעבר בין תפריטים בממשק הניהול של הראוטר (192.168.2.1). בנוסף לזה, גם הגישה לאינטרנט הרבה יותר איטית, אבל זה נובע לדעתי מאותה בעיה. זה לא ש"מהירות ההורדה" איטית, אלא שפשוט התגובות איטיות ולוקח לכל עמוד 5-10 שניות עד שהוא בכלל מתחיל להגיב (ללא שום קשר לאתר ספציפי, זה קורה בכל האינטרנט). ניסיתי (והצלחתי) לעדכן firmware לגירסה החדשה ביותר - זה לא עזר. ניסיתי לעשות restore default factory settings (למרות שזה היה מיותר, התגובות האיטיות התחילו החל מהמבט הראשון שלי בראוטר) - גם כן לא עזר. יש לציין שאני מדבר על המחשב שמחובר לראוטר בחיבור חוטי, לא בחיבור…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by proview,

אני רוצה ליקנות מחשב נייד אם אינטרנט סלולרי ולשחק איתו wow ברשת אני משחק בערך שלוש שעות ביום השאלה שלי היא כמה כיבולת אינטרנט אני צריך ואיך הוא ירוץ

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום רב! ברצוני להגביל משתמשים אלחוטיים ספיציפים לפי שעות אציין כי הרשת בבית מחוברת כך: המודם מחובר לראוטר של נטוויז'ן (MP-202 C 2FXS), ואליו מחובר קווית ראוטר אדימקס BR6504N כנקודת גישה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by lior0101,

שלום, אני מתכוון לעבור לאורנג' בימים הקרובים, ורציתי לשאול מהי האיכות של ה Smart Box בתור ראוטר, האם אין בעיות, קליטה טובה, אין בעיות מהירות, וכו'? הבנתי שהוא גם בתקן N. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by lompy,

אבא שלי משלם מחיר מופרך לחלוטין לבזק על תשתית (85 שקל ל 15 מגה) ועוד 20 או 25 שקל לספק טריפל C. אני רואה שאני יכול להעביר אותו לתשתית בזק + ספק בטריפל CCC בעלות של 75 שקלים בחודש זה חיסכון די משעמותי. השאלה שלי , האם מניסיונכם יכולות להתעורר בעיות (כמו תמיכה,שירות,איכות) או שזה בדיוק אותו דבר רק שהתשלום עובד דרך צד שלישי. שאלה נוספת , במידה ואני מעביר אותו אני צריך להשיג מודם,אפשר להשכיר אצלם אחד בעלות של 10 שקלים או לקנות. לפי מה שאני רואה המודמים האלה לא זולים בכלל. מה אתם חושבים שעדיף - לקנות או להשכיר , אם לקנות אז מה מומלץ? אם יש לכם הצעות אחרות ,אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. התקנתי את ה XP שוב לפני כמה ימים... האינטרנט עדיין זחל לו... פתאום היום אני מתעורר ב 8 בבוקר והכל מתחיל לרוץ... כאילו הוא קורא את כל הדפים מה CACHE אמרתי, טוב 8 בבוקר זה עוד סביר... אבל עדיין עכשיו, 13:30 והאינטרנט טס לי... למשהו גם זה קורה? ADSL בינלאומי 1.5 יניב

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Sango,

שלום לכולם, אני כבר הרבה זמן מנסה למצוא שירות CLOUD מספיק טוב בשביל הצרכים שלי. ניסיתי: skydrive: לא מצליח לנגן קבצי MVI דרך ANDROID (אפליקציה) copy: לא מצליח לנגן קבצי MVI דרך ANDROID (אפליקציה) דיי איטי dropbox: בעיה יחידה שלי איתו זה שאם אני משתף קובץ אז הוא לוקח מקום לכולם, זה ממש ממש דפוק היום ניסיתי גם drive של google והוא אחלה למעט משהו ממש מעצבן, אם אני עושה SHARE ומישהו מוחק את הקובץ שלי אז אני לא מצליח לשחזר אותו, זה אמור להיות ככה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by House M.D.,

אני מעונין לעבור לספק אינטרנט אחר, האם יש אפשרות להישאר עם אותה כתובת מייל מהספק הקודם?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by moti7,

כשאני מחבר אותו למחשב(הוא לא מתחבר בUSB) אני צריך להתקין דרייבר? כי יש לי דיסק שלו, אם אין שום דרייבר שקשור לראוטר שלי... אני מנסה להתקין אותו דרך הכתובת שאמרו לי לכתוב בשורת הכתובת בדפדפן אבל זה בכלל לא עולה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Lapua23,

שלום לאחרונה הצטרפתי לHOT NET 500 מגה. HOTBOX 4 - מקבל את המהירות במלואה לפי בדיקה. שמתי לב לאחר מעבר להוט נט שהפינגים טיפה גבוהים , אם פעם היה 65 עכשיו 90 . יש לי בפורטים משהו שנקרא TEREDO , וTunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface. הבנתי שיש משהו שנקרא NAT או Double Nat - לפי whatismyip: IPV4 מתחיל ב77 IPV6 מתחיל ב2a00:a040: רציתי לדעת אם זה משנה - אני בעיקר מוריד טורנטים ומשחק משחקי רשת. המהירות בטורנטים יורדת ועולה סביב 12 MB , כך שלא כל כך התרשמתי . עוד שאלה - אני כרגע עם הHOTBOX 4 , האם יש צורך בקניית נתב פרטי? קראתי פה הרבה התכתבויות של אנשים שעשו זאת. האם יש משהו לעשות עם זה ? תודה…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by nice-1,

פשוט על הפנים יש לי מין בעיה כזאת שלפעמים המודם מפסיק לדבר עם האינטרנט כאילו או שזה מתחבר ולא קורה כלום או שבאמצע החיבור פתאום כלום לא עובד אז אני מתקשר לשפוך את חמתי על הגוים והם תמיד (תמיד!!) אומרים לי: תשמע זה כנראה בעיה של משאבי מערכת ואני תמיד(עוד תמיד!!) אומר להם אבל זה לא הגיוני כי יש לי קבוע מעל 75% הוא אומר לי תשמע אני לא יודע מה להגיד לך זאת בעיה של משאבי מערכת או שיש את התשובה החלופית תעשה ריסט והתקלה תתוקן ואז אני אומר לו כן אבל היא תתוקן למספר דו ספרתי של שעות, ומה אז? ואז הוא אומר לי תעשה שוב ריסט.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Cheif,

בשבועות האחרונים החלו חברות התקשורת העיקריות לשווק מתאמי Home Plug המבטיחים מהירות של 1.2Gbps. מתאמים אלה מהווים פתרון חלופי לשרשור אלחוטי של נתבים (WDS) ויכולים להוות מענה לצפיפות ולרעש האלחוטי סביב תדר 2.4Ghz. פרטים לגבי הדגמים, המחירים והזמינות ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5638

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום היות ואיני מכיר את התפעול בויסטה כל כך טוב רציתי את עזרתכם. הייתי מעוניין לפתוח חייגן ולהגדיר מאיפה ואיזה סוג חיבור הוא יהיה, אך איני מוצא קישור להגדרה של חייגן חדש כל מה שיש זה קישור לחיבור של בלוטות כללי שלא נותן לי אפשרות להגידר לאיפה להתחבר ! בתודה מראש !!!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by RAZIEL98,

שלום לאחר שירות ואיכות זוועה של סלקום רציתי לדעת איך התשתית והספק של הוט (הכוונה לhotnet ) ? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by kudish,

הזמנתי את הראוטר הנ"ל מאמזון גרמניה ושלחו אותו עם UPS והם מבקשים מפרט לצורך אישור שלו מול משרד התקשורת. איזה נתונים אני צריך לתת להם? ואם יש סיכוי בכלל שיאשרו אותו? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Klayhamn,

היי כולם, זקוק לעזרה קטנה רכשתי את המודם+נתב ZYXEL 1312B בהמלצת NET-CHIEF בחנות פלונטר אני כבר כמה שעות מנסה לחבר את הדבר הזה לאיטרנט ולא מצליח הסתכלתי במקביל על ההגדרות במודם/נתב הקיים (שקיבלתי מבזק בזמנו) רק לשם וידוא שכל ההגדרות נכונות, אבל זה פשוט מסרב להתחבר דברים שוידאתי: 1. הנוריות נדלקות כהלכה - POWER, רשת, DSL SYNCH ואפילו WIFI 2. בחרתי ב-PPPOE 3. הגדרתי את הקשקוש VPI/VCI הזה להיות 4/48 4. בחרתי ב-ATM (להבדיל מ-PTM) 5. בחרתי ב-VC/MUX 6. שמתי שם משתמש נכון וססמא נכונה 7. המודם עצמו מדווח בצורה נכונה על ה-UPSTREAM וה-DOWNSTREAM CAPABILITIES של הקו 8. ב-DIAGNOSTICS של ה-DSL עצמו - …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by finhack,

שלום רב, יש ברשותי מחשב ספייר שאני מעוניין לעשות ממנו שרת (שרת קבצים לצורך העיניין). Server 2008. האם יש יתרונות באם אני אהפוך אותו גם ל-Domain controller ואעשה דומיין בין המחשבים (4) במקום workgroup? תשובות מפורטות ליתרונות וחסרונות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. האלן חברה משום מה לכולם יש את הגרסא הזאת ולי יש גרסא פחות מועדכנת.. אם מישהו יודע איך להוריד את הגרסא הזאת מהמודם שלו ויוכל לשוח לי אותה אני יודה לו מאוד מאוד! ואם מישהו יודע מהיכן אפשר להוריד קובץ זה הוא יעזור לי מאוד! תודה מראש. EMAIL MCAT@HOTMAIL.CO.IL

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. מעוניין שכל ההגדרות שיש ל על הSBOX 500Wי יעבור לfortigate 80 האם זה אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים