רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מגבר WIFI יציב טוב וזול. שיכסה לפחות 5-6 מטר של קליטת WIFI. שלא צריך להתעסק איתו יותר מדי. ראיתי את זה : http://www.aliexpress.com/item/2014-New-Arrival-Hot-Sale-Wireless-802-11N-WPS-300Mbps-Wifi-Repeater-AP-Router-Range-Expander/1744843211.html מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, ההורים הולכים להתחבר בשעה טובה לסיבים של סלקום (תשתית בזק, אז אולי בעתיד יעברו לפרטנר\בזק) החיבור יהיה 1000\100. כרגע הם עם תשתית של הוט עם הוטבוקס ישן ו-TENDA NOVA MW3. חשבתי לקנות להם Xiaomi AX3200\Redmi AX6S (ראיתי שהרבה אנשים אומרים שעדיף את הסיני, האם זה נכון? כי הממשק WEB באנגלית נראה לי עדיף מצד שני שמעתי דברים סותרים לגבי הביצועים. חלק אומרים שהסיני יותר טוב וחלק אומרים שזו אותה החומרה בדיוק). מה שכן ראיתי זה שאפשר להתקין OPENWRT על ה- Redmi AX6S ולא על ה- AX3200 נכון לעכשיו. השאלה האם יהיה אפשרות לעשות MESH עם OPENWRT? גם יש מקומות שקראתי שמשום מה להתקין את זה מוריד את הביצועים. לא יודע אם זה נכון. בכל אופן הבית הוא בי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי את הקושחה האחרונה מהאתר של TP-LINK, התקנתי אותה, ואחרי ריבוט הראוטר נפטר. מנורת SYS לא דולקת, הראוטר לא נותן IP וכמובן שלא ניתן לגשת אליו. לא ברור לי למה התקנה של קושחה רשמית ללא שום בעיות בתהליך עושה מהראוטר BRICK. השאלה שלי היא כזאת - אני רוצה לממש אחריות, הראוטר נקנה לפני שנה ב-KSP והאחריות היא ע"י בנדא מגנטיק. למי מהם אני צריך לפנות? כי ראיתי שהמעבדת שירות של בנדא היא בנתניה, ואני מדרום הארץ, אז זה קצת בעייתי... תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מודם/ ראווטר משולב של Siemens ADSL SL2-141. מבדיקה עם הלפטופ מתברר שאני יכול בקלות להתחבר לעוד 2 רשתות אלחוטיות בסביבה, של השכנים, משום שהם לא מאובטחות. איך אני יכול לאבטח את הרשת האלחוטית שלי? תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הכותרת לא הכי ברורה אז אסביר. ברשותי נתב של trednet שבו השתמשתי בעבר, כאשר לא מזמן רכשתי נתב אחר של level one (עם N ). אני רוצה לקחת את הנתב של טרדנט ולחבר אותו למחשב אחר ולהתחבר בעזרת הנתב לנתב של level one ולאינטרנט... זה אפשרי? איך אני עושה את זה? אני כאילו רוצה שהנתב הישן יהיה כרטיס רשת אלחוטי למחשב אחר.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר edimax br-6204Wg. פתאום התחילה לי בעיית סנכון כלשהיא, הראוטר אינו מזהה את המודםן, לא דולקות הנורות 10/100M ונורת הLNK/ACT. חוץ מזה בממשק ניהול הראוטר איני רואה את אייפי המודם, איני יכול להגדיר אותו. הוא פשוט לא מזהה אותו. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למקרה שזה לא רק אצלי - הנה המידע. אינטרנט 5Mb/512Kb, תשתית HOT, ספק 014. נתב Edimax BR-6204Wg, קושחה 1.57. התופעה: אינטרנט נתקע ללא הפסקה, אתרים לא עולים (timeout) או עולים בקושי אחרי מספר רב של פקודות רענון. בדיקת הורדה ב-Speedtest.net מתחילה באופן תקין ובקצב תקין, אך לקראת האמצע ההורדה פשוט נעצרת ולא זזה לדקה-שתיים. בסוף חוזרת ומסתיימת. הפתרון: באופן מפתיע, התקנת קושחה ישנה (1.55) פותרת את כל הבעיות. נשמע הזוי לחלוטין, מעולם לא נתקלתי בהשפעה כזו של קושחה בעבר, באף נתב. הזוי כפליים, שכן בדף הראשי של פיקוק מופיעה ההודעה הבאה: שימו לב!!! לבעלי נתב מסוג BR-6204WG וחיבור כבלים במהירות של 5MB ומעלה יש להוריד את העידכון 1.57 ולעדכן. ??? כתבתי לפיקוק עם פירוט מלאה של הבעיה, מ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש רשת שמחובר דרך מודם adsl שהוא גם רווטר - eci 312+, וסוויטש של edimax שאני מנסה להכנס לכתובת של הרווטר כדי לפתוח פורטים וזה כותב לי לא ניתן להציג דף זה חוץ מזה הכל פועל.. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אפשר לעשות Internet sharing עם WINXP??? (אני יודע איך עם 56 אבל לא ניסיתי עם ADSL אז כל מה שאני שואל זה האם זה אפשרי?)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הראוטר הנ"ל, המחשב הנייד שלי מוצא את השם של הראוטר שלי ואני מנסה להתחבר עליו ובעת החיבור הוא מוציא לי הודעה שיש איזשהי בעיה והוא לא מצליח להתחבר . הסבר קטן איך זה התחיל: בהתחלה אני שילבתי בין 2200V2 לDIR300. שיניתי בהגדרות של ה2200V2 והפכתי אותו למודם רגיל והDIR300 פעל אך ורק ראוטר.. הכל טוב ושמח עד לפה. יום אחד לא היה לי אינטרנט והתקשרתי לתמיכה טכנית, ניתקתי את הראוטר DIR300 והחזרתי את ה2200V2 לפעולה הרגילה שלו כראוטר/מודם והכל פעל כמו שעון. ניסיתי להחזיר את הDIR300 משום מה זה לא עבד וויתרתי אז אני כרגע עובד אך ורק עם ה2200V2 ומשום מה המחשב הנייד קולט את הראוטר ולא מתחבר עליו. מה אפשר לעשות בשביל שהמחשב הנייד יחזור להתחבר לראוטר 2200V2 ? תוד…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת האם קיים ראוטר חזק ויקר שמתחבר לכמה מחשבים ומסוגל לפעול עם משחקי רשת בלי פינגים/ניתוקים/בעיות כלשהן? או שפשוט עדיף מבחינת מהירות לקנות מספר מודמים למחשבים וזהו?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים עם כרטיסי רשת כבל מוצלב , במחשב אחד winxp ובשני winme בגלל שהוא חלש אני רוצה לעשות רשת ביניהם ושהמחשב עם ה-winxp יהיה השרת. התחלתי לעשות משהו אבל יש בעייה אחת במחשב עם ה-winme אני רואה את המחשב השני אבל אי אפשר להכנס אליו אחרי שעשיתי שיתוף והכל ובמחשב עם ה-xp אני רואה את השני ואפשר להככנס ולהעתיק קבצים. אם מישהו יכול לרשום לי מה לעשות אני מעדיף לעשות הכל מחדש. בתודה מראש יניב.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעוניין בנתב למהירות 10 מגה של בזק ברשת ngn אין סכום מסויים תודה וערב טוב
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מחבר אותו למחשב(הוא לא מתחבר בUSB) אני צריך להתקין דרייבר? כי יש לי דיסק שלו, אם אין שום דרייבר שקשור לראוטר שלי... אני מנסה להתקין אותו דרך הכתובת שאמרו לי לכתוב בשורת הכתובת בדפדפן אבל זה בכלל לא עולה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום . לחבר שלי יש שני מחשבים win 98 שמחוברים לרשת באמצעות נתב. שני המחשבים מחוברים לאינטרנט וגם ברשת פנימית. אני רוצה להוסיף עוד מחשב win 2000 לרשת . השאלה : צריך הגדרות כלשהן או שפשוט לחבר את המחשב לנתב ? לא צריך להתקין חייגן במחשב , נכון ? כי החייגן כבר נימצא בנתב . אנא עיזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתב שיהיה חוטי+אל חוטי.. אמין וטוב... אני לא כ"כ מתמצא בתחום בטוח שאתם תפתרו לי את כל הבעיות ותמליצו על משהו טוב מארה"ב חבל לי לבזבז בארץ 500 ש"ח על זה ששמעתי שבארה"ב המחיר הוא סביב 40 דולר... תודות, נדב
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בחברה בא אני עובד יש מודם אלקטל שהועבר להיות ראוטר ושונו הגדרות השם והסיסמא מהמקוריות שהיגיעו אם המודם בגישה למודם ( 10.0.0.138 ) ולכן איני יכול להיכנס אליו ולשנות הגדרות בחברה החליטו לעבור לספק אינטרנט אחר ומכיוון שאיני יכול להיכנס למודם ולשנות את ההגדרות החייגן לשם המשתמש של הספק החדש העברה מתעקבת. האם יש איזו שהיא דרך לגלות את שם המשתמש והסיסמא שהוכנסו במודם? האם יש אפשרות שאצרוב למודם BIOS חדש וכך הוא ידרוס את שם המשתמש והסיסמה הקימים בתוכו ויאפשר לי גישה אליו
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
(בטעות פרסמתי קודם בתמיכת חומרה) היי! יש לי בעיה במודם הנ"ל, באופן לא צפוי בכלל (זה יכול להיות אחרי 10 דקות וזה יכול להיות אחרי 50 דקות אבל ב90 אחוז מהמקרים בשעה הראשונה) נורית הSYNC נכבית! יש לציין שאם אני מפעיל עומס על המודם (הרבה אתרים בבת אחת או משחקי רשת) אז ההתנתקות מתרחשת מהר יותר, אבל גם אם לא, לאחר כמה זמן המודם מאבד את הסינכרון. לאחר שאני מדליק ומכבה את המודם המצב מסתדר ויותר אין הפרעות (עד לפעם הבאה שאני אכבה את המחשב). חשבתי על אפשרות שפשוט אני אדליק את המודם ואחרי דקה אני אכבה ואדליק שוב בשביל להקדים תרופה למכה אבל זה לא עזר, רק אחרי פעם אחת שהמודם מתנתק המצב נהיה יציב. אז תגידו- מה הוא רוצה מאיתנו? שיתקשר לבזק! אז ככה ששיגעתי לבזק את הראש- והם שיגעו לי בחזרה…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לעבור לאורנג' בימים הקרובים, ורציתי לשאול מהי האיכות של ה Smart Box בתור ראוטר, האם אין בעיות, קליטה טובה, אין בעיות מהירות, וכו'? הבנתי שהוא גם בתקן N. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
New in box Unlocked Huawei HG658d VDSL2/ADSL2+ moden/router והמוכר כותב לי כי הפרוטוקול SIP נעול ציטוט 2016-02-04 05:50:36 Friend,pls note that SIP setting of HG658D is locked,but it can perfect with Bezeq NGN,very stable VDSL and Wifi connection,most of our customer can accept it,if you have any suggstion,pls advise me! למה הוא מתכוון אני עם בזק+019 40 מגה תודה לכל העוזרים צביקה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לראוטר ביתי (מספיק 2 יחידות) שיכסו את השטח של הדירה הגדולה. כרגע ראוטר אחד של נטגיר בקושי מגיע לקצה השני של הבית. יהיו כ 15 משתמשים (מחשבים \ טלפונים \ טלויזיות וכו) על רשת סיבים של פרטנר במהירות של 1G המלצה עד כ 700 ש"ח ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מודם WRT54GL ועדכנתי לטומטו היום.. עכשיו אני רואה בסטטוס שיש לי Remaining Lease Time וזה נותן זמן של שעה והוא רץ אחורה בזמן.. רציתי לדעת מזה אומר, האם כל שעה אני יצטרך להתחבר מחדש לאינטרנט דרך הראוטר?? בגרסא הרגילה של לינקסיס לא היה לי שום דבר כזה.. אני גולש ללא חייגן dhcp . תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 ספקים : EXPRESS VPN , NORDVPN , PROTONVPN מה הכי טוב ? שלושתם מחוץ ל 14 עיניים , מה הכי טוב לקחת ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי רשת חוטית בין שני מחשבים, וראוטר. (כלומר, המודם מתחבר לראוטר, ושני המחשבים לראוטר). אני יכול לגלוש והכל, מעולה. אבל פעם בכמה זמן, נניח יום, אני צריך לגשת ל- Network Connections, לעשות Disable לחיבור של הראוטר, ואז לעשות Enable - מעין רענון כזה. כאילו שאחרי יום הוא מאבד קשר עם הנתב (כי אני גם לא יכול להכנס להגדרות שלו). מה הבעייה פה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , עברתי ל100 של בזק . לצערי הם הפסיקו למכור מודם VDSL , היום ניתן לרכוש או להשכיר ראוטר/מודם בלבד . יש לי כמה ראוטרים , אן לי צורך בעוד אחד (ועוד מסורס) . האם יש אפשרות לרכוש מודם VDSL בלבד איפשהו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-