רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו יכול להמליץ על תוכנה איכותית למעקב רציף אחרי שימוש ברוחב פס (broadband monitoring...) לא לקו שאני משתמש בו, יהיה נחמד אם היא תכלול אופציה לבדיקת כמה קווים במקביל...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים החלו חברות התקשורת העיקריות לשווק מתאמי Home Plug המבטיחים מהירות של 1.2Gbps. מתאמים אלה מהווים פתרון חלופי לשרשור אלחוטי של נתבים (WDS) ויכולים להוות מענה לצפיפות ולרעש האלחוטי סביב תדר 2.4Ghz. פרטים לגבי הדגמים, המחירים והזמינות ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5638
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים באזור שלי בזק אינם מספקים מעל 40 מגה תשתית. אני שוקלת לעבור להוט 200Mb. . (אשמח לרעיונות טובים יותר אם יש כאלו ) 1. התכנון הוא לחבר רק אינטרנט כנראה במבצע של ה- 200Mb. . לא טלויזיה, סיכוי מסוים שבהמשך טלפון קוי כנראה שלא. 2. מה תוכלו לספר (או להפנות אותי בלינקים) לגבי העניין? 3. ראיתי באתר שלהם התייחסות להוטבוטקס2. ראיתי גם שמדברים על HOT FiberBox אבל אם הבנתי נכון זה מיועד רק לאלו שמתחברים גם לטלויזיה שלהם. איני רוצה בכך. אבל אם הבנתי נכון זה גם לאנשיגם הוטפייבר אהאם זו האופציה היחידה או שיש אחרות. אם יש אחרות, איזו כדאי לדרוש (לפני העסקה זה בדיוק הזמן לבקש ולקבל דברים ) 4. קראתי פה באיזה דיון שיש בעית קליטה עם הקופסאות של הוט. האם יש לכך פתר…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ויכול להגיד כמה הוא משלם?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד דגם TOSHIBA SATELLITE A60-102 אין בו כרטיס רשת אלחוטי אך אני מעוניין לרכוש יש לי רשת בבית עם נתב אלחוטי ASUS 604G האם יש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי איכותי שיכול להתמודד עם מרחק וגובה הנייד בד"כ בקומה אחרת בבית. או אולי לקנות מתאם לרשת אלחוטי?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום . לחבר שלי יש שני מחשבים win 98 שמחוברים לרשת באמצעות נתב. שני המחשבים מחוברים לאינטרנט וגם ברשת פנימית. אני רוצה להוסיף עוד מחשב win 2000 לרשת . השאלה : צריך הגדרות כלשהן או שפשוט לחבר את המחשב לנתב ? לא צריך להתקין חייגן במחשב , נכון ? כי החייגן כבר נימצא בנתב . אנא עיזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מודם ראוטר ע"מ להחליף את המודם ראוטר של אורנג' שעולה לי 10₪ בחודש על תשתית של בזק 100 מגהביט. כמעט קניתי את הראוטר של dlink 825 / AC, ואז הבנתי שהוא רק ראוטר ולא מודם.. תקנו אותי אם אני טועה? יש אולי משהו אחר מומלץ שגם יתפקד טוב עם הרשת העתידית unlimited? תודה מראש לעונים..
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכם יכול להמליץ או לא להמליץ לגביי המבצע הזה ? בלי שום קשר שכרגע זה רק ניסוי בת"א רמת גן והשרון ואיזה מודם עדיף יותר USB או השני שדורש התקנת כרטיס רשת ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לאינטרנט ולטלפון של 012 (אני עכשיו בבזק בינלאומי). ממה שראיתי באתר שלהם המחירים ממש זולים לעומת בזק, אבל בעבר שמעתי שהיה ל-012 הרבה בעיות. קודם כל אני רוצה לשאול אם למישהו פה יש טלפון של 012 והאם הוא מרוצה, והאם האינטרנט של 012 הוא יציב ומספק את הסחורה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר הרבה זמן מנסה למצוא שירות CLOUD מספיק טוב בשביל הצרכים שלי. ניסיתי: skydrive: לא מצליח לנגן קבצי MVI דרך ANDROID (אפליקציה) copy: לא מצליח לנגן קבצי MVI דרך ANDROID (אפליקציה) דיי איטי dropbox: בעיה יחידה שלי איתו זה שאם אני משתף קובץ אז הוא לוקח מקום לכולם, זה ממש ממש דפוק היום ניסיתי גם drive של google והוא אחלה למעט משהו ממש מעצבן, אם אני עושה SHARE ומישהו מוחק את הקובץ שלי אז אני לא מצליח לשחזר אותו, זה אמור להיות ככה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, כמה שנים טובות יש לי את הLinksys WRT54GL (עם קשוחה של DD-WRT) והוא משרת אותי מעולה אבל הגיע הזמן לשדרג בגלל ביצועים אלחוטים בינונים והגיע הזמן לשדרג לתקן N. בחיבור חוטים מחוברים אצלי 2 מחשבים (אחד HTPC בסלון) ובחיבור אלחוטי מחשב נייד ועוד 3 מכשירים נוספים. (כולם תומכים בתקן N) התשתית היא הוט עם הוטנט בלי חייגן במהירות 12 מגה עם מודם של טומסון ואין לי בעיות/ניתוקים או משהו דומה. הבנתי שאופציות הכי טובות שלי(?) הם : TP-Link TL-WR1043ND (יש לו יתרון מבחינתי כי הבנתי שהוא היחיד עם תמיכה של DD-WRT) D-Link DIR655 Edimax BR6574N בנוגע לתקציב הוא גמיש עד ה500 שקל+-. איזה מהם הכי מומלץ ? והאם יש אפשריות אחרות בכלל ? מה בנוגע לנתבים החדשים של Linksys ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מודם של בזק וראוטר של TPLINK. לפני שהתקנתי WIN 7 פשוט התחברתי לאינטנרט וזהו, לא חייגתי ולא כלום. עכשיו כשאני רוצה להתחבר, הוא לא מצליח ודורש שם משתמש וסיסמא. מה שמוזר, זה שבמחשב השני שהוא מחובר לאינטרנט ע"י כרטיס רשת אלחוטי יש אינטרנט והכל פיקס ומהיר. מה אני צריך לעשות כדי להכנס לאינטרנט במחשב עם הWIN7 ועוד שאלה קטנה, במחשב שכן מחובר לאינטרנט, אני יכול למצוא את השם משתמש והסיסמא של האינטרנט שלי?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה למודם + ראוטר קטן שלא מתחמם ולא לא עובד לפעמים כמו אלה של בזק. המודם היה במקום לא גדול וסגור. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים! קיבלתי מקרוב SWITCH של חברת TRENDnet מדגם S88E. מידע עליו ניתן למצוא כאן: http://www.trendnet.com/products/TE100-S88Eplus.htm כרגע יש בין המחשב שלי לשל אחותי רשת באמצעות HUB ישן. מספר שאלות: 1. מה ההבדל בין ה-HUB ל-SWITCH? יתרונות/חסרונות. 2. אילו שינויים צריכים להיעשות בהגדרות (אם בכלל)? 3. האם ה-SWITCH הזה ניתן לתכנות כמו ראוטר? וכיצד? 4. אם התשובה לסעיף קודם חיובית, כיצד ניתן לקבוע את רוחב-הפס שיוקצה לכל ערוץ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לבזק, ויש להם את העניין עם הראוטר של החיוב זיכוי כל חודש של 20 שח, איזה ראוטר הכי מומלץ ( אם בכלל יש להם מבחר ) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פשוט על הפנים יש לי מין בעיה כזאת שלפעמים המודם מפסיק לדבר עם האינטרנט כאילו או שזה מתחבר ולא קורה כלום או שבאמצע החיבור פתאום כלום לא עובד אז אני מתקשר לשפוך את חמתי על הגוים והם תמיד (תמיד!!) אומרים לי: תשמע זה כנראה בעיה של משאבי מערכת ואני תמיד(עוד תמיד!!) אומר להם אבל זה לא הגיוני כי יש לי קבוע מעל 75% הוא אומר לי תשמע אני לא יודע מה להגיד לך זאת בעיה של משאבי מערכת או שיש את התשובה החלופית תעשה ריסט והתקלה תתוקן ואז אני אומר לו כן אבל היא תתוקן למספר דו ספרתי של שעות, ומה אז? ואז הוא אומר לי תעשה שוב ריסט.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
התחברתי לבזק בינלאומי לפני 9 חודשים ומשום מה התפתיתי להוסיף את השירות אנטי וירוס שלהם safenet. גיליתי מהר מאוד שהשירות מאט את האינטרנט והאתרים נטענים לאט יותר. בנוסף זה גם מעלה את הפינגים וחוסם דברים שלא צריך לחסום. הפתרון היה קל, פשוט הורדתי את הסיומת @csafe בחייגן. עכשיו הם כנראה שינו דברים והשירות פועל אוטומטית גם בלי התוספת הזאת בחייגן. איך אפשר לבטל את הדרעק הזה?! אם אני אצור קשר עם בזק בינלאומי הם בטח יגידו שאני בהתחייבות או משהו כזה. יש דרך לבטל את זה בלי ליצור איתם קשר? דווקא מאוד נהניתי מהשירות שלהם מאז הכבל החדש אבל עכשיו זה על הפנים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי לפני יומיים ברוחב פס של 100Mbit של הוט, עם הוטבוקס. שדרגתי את הראוטר לטי פי לינק WR-1043ND, לפי המלצתו של הצ'יף (http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm). לצערי, בשימוש אלחוטי במקבוק אייר (מאמצע 2012) אני לא מצליח לעבור את ה30Mbit לא בגלישה ולא ברשת הפנימית (שניהם נעצרים באותו הסף, מה שגורם לי להאמין שצוואר הבקבוק הוא הראוטר) בחיבור ישיר (חוטי) להוטבוקס, אני מקבל את מלוא 100 המגהביט המובטחים. לפני ממש כמה דקות התקנתי את DD_WRT בתקווה שמשם תבוא הישועה, אבל עדיין - אני נעצר ב30Mbit. אני חושב שיש לי את כל החומרה הדרושה והאפשרית, תוכלו לעזור? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום היות ואיני מכיר את התפעול בויסטה כל כך טוב רציתי את עזרתכם. הייתי מעוניין לפתוח חייגן ולהגדיר מאיפה ואיזה סוג חיבור הוא יהיה, אך איני מוצא קישור להגדרה של חייגן חדש כל מה שיש זה קישור לחיבור של בלוטות כללי שלא נותן לי אפשרות להגידר לאיפה להתחבר ! בתודה מראש !!!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה ההבדל ביניהם? 2. האם זה מצדיק את התוספת במחיר? 3. לא משנה איזה חברה הכרטיס רשת העיקר ללכת על הכי זול? (הכרטיס מיועד על מנת ליצור רשת מחשבים משותפת בין שני מחשבים) תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן- אני כרגע עומד לשדרג את התשתית שלי ורציתי להתייעץ אתכם כדי למקסם אפקטיביות: יש לי מודם+ראוטר AMBIT של HOT בתקן G, עם TPLINK WR941ND בתפקיד REPEATER (אני מנחש שעקב המוד הוא משדר גם כן בG). תשתית של הוט במהירות 12 מגה (רק בקווי), כשבWIF יש בערך 4.5-6 מגה במרבית הדירה, מתכוון לעבור ל30. הבעיה: דירה באורך כ20 מטר מקצה לקצה עם קירות בטון כשחלק מהם קירות מקלט עבים במיוחד. הAMBIT יושב בקצה אחד, והTPLINK יושב באמצע. המטרה היתה שיגיע באופן טוב גם לקצה השני אך זה לא קורה- הוא מגיע באופן מינמלי ומאוד לא יציב (מראה שיש חיבור למכשיר אך אין גישה לאינטרנט בכמחצית מהמזמן). המטרה שיהיה WIFI יציב מספיק לגלישה לחדשות ומיילים בכל רחבי הדירה. האופציות: 1. לשדרג את ambit להוט…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה של מתחילים, קניתי מחשב חדש עם לוח + EPOX 3KDA3 ללוח יש גם כרטיס רשת של 1FBPS RJ45 LAN דרך מה עדיף לי לחבר למודם קבלים שלי USB או LAN? כמו כן חיברתי כרגע לחיבור LAN ולאחר הכיבוי הנורה ממשיכה לפיול ולהבהב (של הLAN), זה אמור לקרות? איך זה קורה עם כיביתי את המחשב, איך עדיין יש מתח? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבריה מתבקשת חוות דעת אודות : מה עדיף,3 יח מגדילי טווח Tenda ל 500 מטר MW6 - או TP-Link Deco M5 או TP-Link Deco P7 Hybrid Wifi Mesh והאם זה יתאים ל-1 גיגה של סלקום,במקום ה-MESH שלהם תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני בודק רוחב פס בSpeedtest אני רואה את המהירות שאני משלם עליה. אבל, לפעמים האינטרנט ז-ו-ח-ל. האם אפשר לסמוך על Speedtest.net? אם לא, איך אפשר לוודא רוחב פס אמיתי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-