רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. קוראים לי גל ואני חדש פה. יש לי בעיה ושאלה. simla101שאלה: פתח פה דיון לפני כמה ימים בשבילי בנוגע לפתיחת פרטים בפייר וואל שבראוטר של מודם אלקטל השחור. כשאני מנסה לפתוח פורט הוא רושם לי faild o create static port xxxxx כשהאיקסים מציינים את מספר הפורט. אני באמת צריך לפתוח פורטים מסויימים........ מה זה ואיך אני פותר את זה? בעיה: נגיד שאני צריך לפתוח את הפורטים האלה: מינימום פורט 6881, מקסימום פורט 6889. זה אומר שאני צריך לפתוח את כל הפורטים בין שני המספרים האלה או רק את שניהם? ואם זה את כל הפורטים, האם יש דרך לפתוח את כולם ביחד, או שאני חייב להכנס לtelnet כל פעם ולפתוח כל פעם אחד אחד? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל מומחי הרשתות/ראוטרים. יש לי את הראוטר הנ"ל כבר מספר חודשים ואני די מרוצה (חוץ מכמה ניתוקים פה ושם). יש לי בעיה עם פתיחת פורטים בראוטר.. פתחתי פורטים רצויים לתוכנת אזראוס ואימיול (לפי מדיכים ונראה כי הוא הצליח), אך הפורטים לא עוברים בדיקת התחברות, כלומר, אזראוס מיידית עם עלייה מקפיץ הודעה שהוא לא מצליח להתחבר או "להאזין" לפורט שכן פתוח אצלי והוא לא עובר בדיקת NAT גם(לפעמים אחרי מספר נסיונות הוא כן עובר), כנל לגבי תוכנת אימיול, שרתים מסוימים מגיעים לtime out אחרי שלא מצליחים להאזין לפורט שפתחתי. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנתב הוא של edimax מדגם 6204Wg. כאשר אני מנסה לפתוח פורטים, אני מקבל את ההודעה הבאה: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. ואני משתמש בכתובת הIP שלי, בדקתי בIPCONFIG ובwhatismyip.com הצלחתי לפתוח עם איזה IP אחר שמצאתי אי שם בנבכי הגדרות הראוטר וזה עבד, אבל הutorrent עדיין מראה שהפורטים סגורים. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה עם פתיחת פורטים אני נכנס לנתב ל Forwarding Rules Virtual Server כותב את מספר הפורט ואת סיומת האייפי שלי. (יש לציין ששיניתי לכתובת קבועה) אני מכניס פורט של תוכנת ביטורנט Bitspirit ו BitTorrnet אני לוחץ על כפתור הבדיקה "Test if port is forwarded properly" ולפעמיים הוא מסמן לי וי שזה בסדר ולפעמיים שלא.. אני בודק גם עם התוכנה "Port Checker" (PFPortChecker) כותב את שם הפורט שהגדרתי לו, מסמן פרוטוקול גם UDP ו TCP והוא כותב לי " Your port is NOT OPEN or not reachable" ולפעמיים הוא ב UDP מראה שהוא פתוח ניסיתי לבטל את הפירוול של הווינדוס (ווינדוס 7) ועדיין אותו דבר, אין לי תוכנות הגנה אחרות.. עכשיו כל הבלאגן הזה שאני מנסה להתחיל אותו הוא בגלל …
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית עם שני מחשבים עם ראוטר Edimax ושני כרטיסי רשת PCI אלחוטיים. הבעיה היא שאני נכנס לתוך הממשק של הראוטר ופותח את הפורטים של הביטורנט ועדיין הבדיקת פורטים של אזרוס מראה כאילו הפורטים חסומים. אני לא מבין למה למרות שפתחתי אותם הם לא נפתחים! עוד בעיה שיש לי זה שאני עושה פינג נגיד לאיזה שרת של BF2 כל כמה דקות הפינג קופץ ל1000+ וחוזר ל80-90 הקבוע, זה מעולם לא היה לפני הרשת.. הראוטר יושב מאוד קרוב למחשב כרגע יכול להיות שזה הבעיה? אם אני יחבר בניהם בכבל זה יפתור את זה? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של LEVEL ONE עובד מצויין... ויש לי כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK... עשינו שינוי במיקום המחשב של אמא שלי...מקודם המחשב היה במרחק של 10 מטר בערך ועובר דרך 3 קירות... הוא קלט את זה בסדר מקודם.. (עוצמה: טוב) עכשיו המחשב נמצא במרתף (לא מרתף סגור...כמו קומה רגילה בבית) והוא נמצא גם בערך 10 מטר למטה ועובר דרך 2 קומות (שזה בעצם 2 קירות אבל עבים מאוד...) עכשיו המחשב לא קולט בכלל שום רשת אלחוטית... אז רציתי לדעת מה יש לעשות בנידון... אם אני יקנה כרטיס רשת אלחוטי (למחשב נייח,לא נייד..) הכי טוב שיש לדעתכם זה יקלוט? וכמה עולה דבר כזה בערך? אם אני יקנה מודם אז אני יצטרך בעצם לעשות חשבון אינטרנט חדש או שאני יכול לקנות מודם ולצרף אותו לחשבון הביתי שיש לי בבית? אם …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי שלום למי שיכול לעזור לי!! רכשתי את המודם לאחרונה ואינני יודע איך להגדיר אותו.. פשוט מאוד מה שקורה הוא חוסם לי את האיי מיול בכך שהוא כותב לי מזהה נמוך וכמו כן חוסם קבלת קבצים האיי סיי קיו.. איך אני מגדיר את המודם ולפתוח אותו שיוכל לקבל ... אבל בתנאי שפיירוול של הראווטר ישאר ! בברכה NB
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי את הראווטר הזה B-FOCUS ROUTER 312 עכשיו איך אני יכול לפתוח אצלו פורטים בישביל שתוכנות כמו אימול וכל התוכנות של האינטרנט יעבדו
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבעיה שיש לי היא שרק כאשר מחשב אחד מחובר לאחת מ-4 היציאות LAN יש לי אינטרנט וברגע שאני מחבר עוד מחשב באופן קווי לראוטר הראוטר נופל ולא ניתן לגשת אליו יותר. אם להיות יותר מדוייק אז המחשבים במחוברים לראוטר מקבלים כל מיני כתובת רשת פנימיות מוזרות כמו 13.194.14.33 ולא נניח 192.168.1.100 , אין להם אינטרנט (יש את הסימן הצהוב קריאה הצהוב למטה בווינדוס) ואי אפשר לגשת יותר לממשק ווב של הראוטר. מה שכן אם מנסים להתחבר בצורה אלחוטית נניח עם מחשב נייד, כן ניתן לגשת לממשק ווב של הראוטר המחשב מקבל כתובת פנימית הגיונית אבל עדיין אין אינטרנט. ז"א אין פה בעיה עם החלוקה הפנימית של הכתובות אייפי שכן כל פלאפון, מחשב נייד, אייפד שמתחבר לראוטר כאשר רק מחשב אחד מחובר באופן קווי מקבל אינטרנט והכל…
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן פירמוויר של הראוטר, וקבלתי הודעה שהעדכון נקלט ויקח דקה להכנס לתוקף. הבעיות התחילו כשכלום לא קרה, כשגם ניתוק וחיבור לחשמל לא עבד ניסיתי לעשות ריסט לראוטר. הבעיה שהראוטר כאילו לא מזוהה עכשיו, ואני לא מצליח לגשת אליו בכתובת שלו (הדפדפן מודיע שאין חיבור) ניסיתי להחזיק ריסט 10 שניות אבל גם אז זה לא הצליח! למשהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הראטוטר הנ"ל. אני מתליח לגלוש בו בנייח. הבעיה מגיעה שאני צריך לגלוש עם המחשב הסמוך שמחובר באלחוטי. המתאם הוא גם של אדימקס EW 7718N אני מצליח לזהות את הראוטר אבל לא מצליח להתחבר אליו גם כשאין סיסמא. למישהו יש ניסיון עם בעיה כזאת? WPS - יכול לעזור פה?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן יש לי 2 ראוטרים מבזק... הראשון שמצויין בכותרת... והשני ASUS ואני כרגע משתמש בASUS. הבעיה היא שבASUS אני מהמחשב שלי שמחובר חוטית מוריד מהטורנט דברים למחשב אחר שמחובר אלחוטית..קורה המון פעמים שהקשר פשוט מתנתק... ואז זה אומר שלא ניתן למצוא את שם השרת... המהירויות גם בהעלאה וגם בהורדת צונחות בקליינט טורנט שלי קרוב ל0 למרות שיש שם טורנטים שנמצאים במחשב שלי שמחובר חוטית.. בקיצור נראה כאילו הASUS לא עומד בעומס לפעמים ויש לו מן קריסה כזאת... מצד שני כשאני משתמש בAZTECH הכל עובד חלק... גם אם המתאם כרטיס רשת במחשב השני בטווח חסום טיפה אין בעיות של ניתוק כאלה (ובASUS אני מנסה לשמור על המתאם חשוף כדי שלא יהיו הפרעות). הבעיה בAZTECH היא שאחרי מספר שעות... בד"כ אני רואה את זה בבוק…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. אני משתמש בראוטר הזה בתצורת... ראוטר. הבעיה היא, שכל פעם שאני מכבה את הפיירוואל בהגדרות הראוטר, הוא לא מצליח להתחבר לראוטר. יש לי בעיות רבות במשחקים כאשר אני משתמש בפיירוואל, ושום פתיחת פורטים וכו' לא עוזרת. אשמח לעזר, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את הראוטר הזה, ומסיבה מסויימת אני לא מצליח לגרום לו לשדר בתדר N... הרשת נמצאת רק בתדר G.. גם לאחר עדכון ROM, ההצפנה היא WPA2-AES. תודה מראש! ספיר.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לא מצליח להגיע למסך ההגדרות של הראוטר אני לוחץ 10.0.0.138 המחשב חושב וחושב ופשוט לא מגיע למסך.. עשיתי ריסט לראוטר ועדיין לא עובד, צריך עזרה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם הבעיה הזאת מציקה לי כבר הרבה זמן אז כמו שכתוב בכותרת הבעיה שלי היא שלאחר שהאינטרנט מחובר הרבה זמן אני מקבל low id ב emule. חשוב לציין שהפורטים של ה emule פתוחים בנתב ואני לא משתמש בשום פיירוול אחר כאשר קורה הדבר אני צריך להתנתק ולהתחבר שוב ואז הבעיה נפתרת. הדבר קרה לי עם מודם אלקטל 510 ו b-focus 270 כאשר המודם מחובר ישירות למחשב הבעיה לא קיימת יש משהו שאני מפספס? אני כבר משתגע אז כל עצה תעזור.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייח שמחובר בכרטיס רשת אחד למודם אלקטל ישירות ואיתו יש לי אינטנרנט ואין בעייה. בכרטיס רשת השני חיברתי את הראוטר שאיתו אני מקושר למחשב נייד. הערה: אני יודע שאפשר לחבר את הראוטר אחרי המודם לכרטיס רשת אחד אבל זה דופק את האימיול גם אני מכבה DMZ, מפנה פורטים ומכבה פיירול. אני מצליח לסנכרן בין נייד לנייח בעזרת הראוטר באופן אלחוטי ולשתף תיקיות והכל... אבל לא מצליח לשתף את הנייד באינטרנט. מישהו יודע איך אני משתף את הראוטר עם האינטרנט בנייח בלי לחבר אותו ישירות למודם? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי, קניתי את הראוטר ולאחר הדרכה מהאתר של פיקוק http://www.pikok.co.il/word/080704e.pdf קודם כל אני לא מבין למה צריך את עדכון החומרה לגרסא חדשה יותר..? אם מישהו יוכל להסביר ושנית, אחרי כל ההגדרות לפי האתר, המודם לא מתחבר... הכבלים מחוברים כמו שצריך...ואפילו שיניתי את הספק שם מ LLNZAHAV ל 015 כמו שצריך... מישהו יכול לחשוב על עוד רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
על פי המדריכים באינטרנט אני צריך להוציא את החשמל ללחוץ על הREST ואז לחבר את החשמל והwireless יהבהב ואז עם התוכנה tftp2 להכניס את הקובץ BIN שהורדתי מאתר של אדימקס ואז הוא יתקין אבל הWireless לא מהבהב הוא נשאר דלוק והתוכנה רושמת בסוף שהיא לא מוצאת את הראוטר
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכם, לא מזמן רכשתי ראוטר של חברת EDIMAX מדגם BR-6424. מאז רכשתי אותו, אני נתקל בבעיה מאוד מעיקה. יש לי 3 מחשבים בבית (2 נייחים+1 נייד) ואייפוד טאץ' (iTouch). במחשב הראשי בבית שנמצא בטווח 0 ממקום הימצאו של הראוטר האינטרנט עובד כמעט באופן תקין (במהירות סבירה לנדרש). במחשב הנייד מדגם LENOVO הקליטה היא של כ-60% וגם שם האינטרנט לרוב עובד באופן תקין ומהירותו סבירה ביחס לנדרש. אך במחשב השלישי שמה שמפריד בינו לבין הראוטר הוא קיר בטון יש המון שיבושים; לעיתים המחשב כלל לא מתחבר לאינטרנט כשהוא מחובר לראוטר וכשיש אינטרנט הוא עובד באופן מאוד מאוד איטי. גם במכשיר ה-iPod Touch ישנה את אותה בעיה כמו במחשב שישנה אצלו בעיה עם הראוטר. האינטרנט גם שם מאוד מאוד איטי והקליטה היא 100%. אנ…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, הראוטר נמצא ברשותי כבר קרוב ל 3 שנים. היום קמתי בבוקר והייתה בעיה באינטרנט בלפטופ שYNET לא עבד אבל אתרים אחרים עבדו. אחרי קצת זמן בדקתי ולא היה אינטרנט בכלל. חיברתי את המודם ישירות למחשב והאינטרנט עובד. (אני מחובר בחיבור ללא חייגן) עכשיו קטע מוזר זה שהראוטר לא מתחבר לי למחשב שולחני עם הכבל אינטרנט בכלל, אחרי כמה נסיונות זה כן הצליח אבל לא הצלחתי להיכנס להגדרות שלו דרך החיבור אלא רק דרך האלחוט... ניסיתי לאפס הגדרות יצרן, לכבות את הראטור מהחשמל לקצת זמן ואחרי זה גם לשעה ומשהו. לא משנה מה הראוטר מראה שהחיבור הדינאמי מנותק והמודם מראה שיש חיבור ועובד יפה מאוד בחיבור ישיר. אם למישהו יש פתרון כלשהו לבעיה אני אשמח, אני לא רוצה להוציא כסף סתם על עוד ראוטר וגם אני לא יודע אם…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לבעלי הנסיון שבכם, נפל לידי ראוטר אלחוטי linksys BEFW11S4 ver 4. הבעיה היא שנורית ה Power מהבהבת באופן קבוע ולא ניתן להתחבר לראוטר בפורטים של ה Ethernet מאחור. כמובן שאין wireless. לפי Cisco זה אומר שה Flash האחרון לא הצליח ולכן יש לבצע ידנית עם tftp. ניסיתי גם ללחוץ 10 שניות על Reset כדי להחזיר אותו ל Factory Defaults, אבל הוא לא מגיב לפינגים ב 192.168.1.1 (המחשב שלי ב 192.168.1.2). האם אתם מכירים איזה דרך נוספת לאושש את הראוטר? רעיונות יתקבלו בברכה?
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי את הראוטר הנ"ל מחברת בזק... הראוטר עבד תקין לחלוטין למשך יום אחד, ויום למחרת הפסיק לעבוד. המחשב רשם לי "כבל רשת מנותק" כל הזמן. בהתייעצות עם התמיכה שלהם ניגשתי והחלפתי את הראוטר...(טענו שכנראה יש בעיה) החלפתי לחדש - ועדיין אותה בעיה. כל הזמן "כבל רשת מנותק". חיברתי את הראוטר למחשב אחר ... וזה זיהה אותו! מה שאומר שהבעיה במחשב. יש לי לוח אם Gigabyte P35-S3L ואני משתמש בכרטיס רשת שיש על הלוח. התומך של בזק אמר שכנראה יש בעיית תאימות בין הכרטיס רשת לראוטר... דבר שלא כ"כ הגיוני כיוון שזה כן עבד ליום אחד. (יש לי את הדרייבר המעודכן לכרטיס רשת) מה לדעתכם הבעיה? יכול להיות שיש בעיית תאימות למרות שזה עבד יום אחד? יכול להיות שהכרטיס רשת שעל הלוח התקלקל? כי אם…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי ראוטר שיאומי בבית והפכתי את הראוטר vtech של בזק ל-bridged. התהליך היה די פשוט אבל נותרתי עם בעיה רצינית - אחרי הפסקת חשמל או כיבוי, יש הגדרה ספציפית ב-vtech של lan group שמתאפסת, וזה גורם לאינטרנט להפסיק לעבוד. מישהו מכיר? מצרף צילום של ההגדרה
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! כרגע רכשתי ראוטר WBR-3406TX מבית LEVELONE. חיברתי את הראוטר למודם שלי (אני מתחבר דרך HOT ו-NETVISION והמודם מבית THOMSON) הכל נראה בסדר והצלחתי להכנס להגדרות של הראטר בנייד שלי דרך החיבור האלחוטי. משום מה הדבר הראשון שרצתי להגדיר זה האבטחה. שיניתי את מנגנון האבטחה ל-WPA2 AES והגדרתי את הסיסמה. התבקשתי להפעיל מחדש את הראוטר ועשיתי זאת הכל עבד בסדר אך לאחר כמה שניות כל הנורות בראוטר חוץ מ-WLAN ו-LAN 4 נכבו והמודם שלי לא מזהה את החיבור לראוטר (נורית ה-PC LINK במודם כבויה). הוצאתי את הראוטר והמודם מהחשמל והפעלתי מחדש אך זה עדיין לא עובד. הכל מחובר בסדר וכמו שהיה בהתחלה. ניסיתי לבצע RESET לרואטר כפי שמתואר בחוברת ההוראות אבל זה לא מצליח (נוריות ב-WLAN ו-LAN 4 נשארו…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-