עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dj-ariel,

שלום יש לי ראוטר של בזק עם אנטנה פנימית מסוג Netgear Netgear - DGN2200v2 הבעיה היא שהקליטה מהחדר בבית לסלון מרחק של 10 מטר הקליטה למחשב נייד היא קו אחד או שניים במקרה הטוב מה שגורם להתנתקויות רבות. בבזק לא מוכנים לעזור לי בגלל הטענה שהשרות שאני משלם עליו לא כולל תמיכה ברשת אלחוטית . חפשתי בגוגל פתרונות לביטול הגבלת עוצמת שידור בראוטר ולא מצאתי. אני כמעט בטוח שיש לי איזה משהו שמגביל את השידור אך לא יודע איך לבטל אותה... תודה חברה :]

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by shikasha,

שלום, אשמח להמלצה לסוויץ' ביתי שישב בארון תקשורת. אני חושב ש 8 פורטים יספיקו. תודה.

3. היי כרגע יש לי את ה-2500U של DLINK שעובד לסרוגין (הוא די ישן וכבר עשה את שלו). קיבלתי את ה-2540U מרוסיה (איביי)... לא יודע אם זה רלוונטי. אני לא צריך שום פונקציות של ראוטר או שיתוף. אני צריך להשתמש בו בתור מודם נטו ולחבר דרכו מחשב אחד לאינטרנט. ניסיתי להעתיק את ההגדרות של המודם הישן ונורא הסתבכתי. ברשתות אני מאוד חלש. יש לי שאלה כללית: מכיוון שאני לא רוצה שהמחשב תמיד יהיה מחובר לאינטרנט, האם אני חייב להגדיר במודם עצמו את שם המשתמש והסיסמה של הספקית? הרי אני גם ככה מגדיר את זה בווינדווס. אז מה שאני צריך לעשות זה להגדיר את המודם/ווינודווס 7 בצורה שאני יכול להתחבר לאינטרנט ולהתנתק כרצוני. בגדול אני צריך שמישהו ידריך אותי איך המודם צריך להיו…

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. יש לי כרטיס מסוג National Semiconductor Corp. DP83815/816 10/100 MacPhyter PCI Adapter חשבתי שיש לי איתו בעיה אז התקנתי אותו מחדש. לאחר ההתקנה נעלם לי כל מה שהיה לי ב- Network Connections. כולל ה- Local Area Connnection. אבל הפלא ופלא האינטרנט עובד! אזי הבעיה ככל הנראה מהווינדוס. מה עושים חברים? אני ממש אודה למישהו שיעזור לי 1 על 1 במסנג'ר. nir@gdolim.net בכל אופן אשמח לכל עזרה שהיא. תודה!

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  5. אוקי... רק בשביל הנתונים: רשת ביתית שמחוברים אליה 5 מחשבים. מהירות 5מגה (בזק+בזק) עכשיו לבעיה: לפחות פעם ביום קורה מצב שבו האינטרנט פתאום עובד ממש לאט ואפילו הדפים לא מצליחים להיטען. מה שעשיתי בהתחלה זה לנסות לשלוח פינגים דרך הcmd לשרת ישראלי (וואלה)... בזמן שאין את הבעיה הזאת לפינגים לוקח להגיע בערך ב20ms, אבל בזמן שיש את הבעיה הפינגים לרוב לא מגיעים בכלל, ואם כן אז זה מגיע תוך 250ms. הפתרון שמצאתי היה לכבות את הראוטר ולהדליק אותו מחד, ואז הבעיה נפתרת. אבל זה ממש מציק לעשות את זה כל פעם מחדש אז חשבתי לשאול אותכם מה לדעתכם גורם לבעיה הזאת. תודה רבה mz155

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by jambo7,

תסלחו לי על הבורות אני רוצה לדעת האם בשביל לגלוש במחשב שמכונה לקוח צריך להפעיל גם את מחשב השרת. אמרו לי שצריך נתב בשביל לחבר כמה מחשבים לאינטרנט ובסטיקי אין נתב תודה

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  7. טוב נתנו לי 2 ראוטרים משולבי מודם של בזק בטכנולוגית G (לא מתאים לכבלים רק לבזק ) באיזה מחיר אפשר למכור אותם כמשומש ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אוקי אז אני מחובר לאינטרנט בחיבור ADSL , המודם הוא alcatel speedtouch , השרת הוא 012 ואני משתף שני מחשבים חוץ ממני בעזרת Network Brige של XP . הכל מגניב לכאורה בסדר גמור אבל לאחרונה חל שינוי מוזר בכל המחשבים ממני והלאה : הדפדוף ברשת נהיה נורה איטי . אוקי אז התלחתי לבדוק מהם אולי האופציות : הורדתי את ה Firewall לא עזר, נסיתי לחפס Spywares או ווירוסים על המחשב וגם לא מצאתי , הגדרתי את הכרטיס רשת של ה ADSL מחדש וגם לא עזר , שחזרתי הגדרות בדפדפן וגם לא עזר ...... ( לא לשכוח שבכל המחשבים זה נהיה כך אבל במיוחד עצלי ) סמתי לב לעוד משהו והוא : כ שאני מוריד קובץ ישיר לדוגמא אז המהירות מהירה ותואמת ל 2 מגה שיש לי אצל 012 אבל הדפדופ נהיה איטי ולכן שמתי לב שלמחשב שלי יש בעיה עם…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום מצטער על השאלה האולי טיפשית אבל ממש אין לי מושג . הגדרתי לפי המדריך שלכם הצפנתי עם WPA ונתתי ססמא ארוכה, השאלה שלי כאשר אני ארצה להתחבר עם הפלאפון דרך הWIFI אני אצטרך להכניס את הססימא הזו כל פעם ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  10. -------------------------------------------------------------------------------- היי לכולם חבר שלי מתכוון להביא לי מחשב פנטוים 3 ,ואני מתכוון להתחבר דרכו לאינטרנט במהירות 1.5 מ"ב.רציתי לשאול האם המעבד משפיע על המהירות של האינטרנט או שאין קשר? כלומר מחשב כמו שלי פנטיום 3 שהוא כבר ישן,יכול להאט את המהירות,או שזה הכל תלוי במודם? בתודה מראש שי

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by איתי סיטבון,

שלום לכולם! כרגע אני מחובר על סיבים של סלקום בתשתית של אנלימיטד, ועתה הגיע אלי הצעה מפתה מחברת HOT. ויש לי על כך 2 שאלות: 1. האם במחיר יותר נמוך, שווה לנסות את הוט על פני סלקום? (1000 שאני עכשיו בסלקום 134 לעומת 109 בהוט כולל ראוטר ומחיר קבוע) 2. במידה ואלך לבסוף על הוט, האם עכשיו הטכנאי שיבצע את התקנת HOT יצטרך להשחיל סיב חדש לביתי, או שהוא יוכל להשתמש בסיב הקיים של חברת סלקום? תודה רבה!

12. Started by ew89,

שבת שלום בזמן האחרון האינטרנט על הפנים..כל הזמן ניתוקים כאלה קטנים, גלישה איטית לפעמים אני משחק משחק רשת אז כל ניתוק קטן כזה גומר לי תמשחק זה קרה לפני איזה כמה חודשים, הפסיק, ועכשיו חזר שוב.. ספק ותשתית בזק לעוד מישהו זה קורה?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by oded6188,

החלטתי לשדרג את עצמי ל 30 מגה.... בזק אמרו לי שה600e שיש לי לא יעבוד על 30 מגה מישהו ניסה כבר?

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by edi17,

שלום לכולם! יש לי adsl מזה חצי שנה... היתה לי חבילה של 0.5 מגה ואחרי זה החלפתי לחבילה 0.75 מגה... השאלה שלי היא איך אני יודע בוודאות שהחליפו לי את החבילה ( התקשרתי לבזק והם אמרו ששינו לי את החבילה אצלהם ל- 0.75 מגה). הבעייה היא שלפעמים כשאני נכנס לעשות Internet speed test הוא מראה לי שיש לי חיבור של 0.5 מגה! מוזר...! תודה לעוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by KoM,

שלום, רציתי לדעת איך ניתן לעשות זוג פרופילים לכרטיס רשת אחד, ובמקום להנכס כל פעם להגדרות ה-IP וה-WORKGROUP ולשנות כל הזמן במעבר בין הבית לעבודה, שהדבר יעשה בלחיצת כפתור אחת. האם ניתן לעשות משהו בסגנון ? WIN XP SP2.

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by omri_ro,

אל נא תאמר "בזק בין לאומי" מעתה אמור בזב"ל ;D כאילו דהההההה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by koko0,

אני מקבל פעם אחת פינג 1 ופעם שניה פינג 150 אל הראוטר [192.168.0.1]. הקליטה היא בערך 44% לפי Vistumbler, ואני על צ'אנל 1 כרגע, כי בצ'אנל 11 יש ראוטר חזק יחסית קרוב אלי, וב6 יש שניים, וב1 יש שניים אבל הכי חלשים. אני מקבל מהירות אינטרנט בסדר יחסית אבל לפעמים כהל נתקע וסרטונים מתחילים אחרי כמה דקות. זה בגלל הקליטה? יש דרך לשפר את זה בקצת? עריכה: עכשיו זה כבר קפיצות של 2 ו1572

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היום ניסיתי להגדיר פתיחת פורטים לתוכנת הביטורנט, אחרי מספר דקות של עבודה הופיעו ניתוקים. ניסיתי כל מיני וריאציות, אך לשווא. כיצד עליי להגדיר נכון את פתיחת הפורטים בכדי להימנע מהניתוקים? האם עליי להגדיר גם TCP וגם UPD? ומה ההבדל בין NAT ל-Port Forwarding? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום לכולם יש לי שני מחשבים, האחד נייח שמחובר לאינטרנט באמצעות ראוטר באופו חוטי והשני נייד שמחובר דרך WIFI באמצעות אותו הראוטר, ב2 המחשבים מותקן ווינדוס 7, אני מבצע שיתוף בין תיקיות בשני המחשבים לצורך העברת מידע. העניין הבעייתי הוא שהמידע עובר מאוד מאוד לאט, בערך מגה לשנייה, כאשר לפי מה שאני יודע העברת מידע בין 2 מחשבים שיושבים על אותה הרשת אמור להיות ממש ממש מהיר. האם מישהו יודע למה זה ככה? ואיך ניתן לפתור את העניין???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shlomo1441,

היי יש לי ראוטר של EDIMAX 6524N בן שבועיים חיבור חייגן HOT+בזק בינלאומי 2.5MBPS והמהירות של האינטרנט עולה ויורדת. אני ניכנס לאתר של וואלה תוך שניה , ואחרי דקה לוקח לו 15 שניות להטעין את העמוד אותו דבר עם YOUTUBE וכל אתר אחר. DNS מוגדר אוטומטית. בזק והוט אומרים שהכל בסדר אצלהם. חיפשתי קושחה אחרת לראוטר...לפי האתר של EDIMAX שלי היא הכי מעודכנת. למישהו יש מושג מה לעשות עם הראוטר הזבל הזה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היום התעניינתי במעבר לטלפון הקווי של הוט. נאמר לי ע"י הנציג שעלי לבצע התאמה של התשתית של בזק שקיימת אצלי בבית לתשתית של הוט. מישהו יודע במה מדובר ואיך עושים זאת? ארון התקשורת הוא משותף לכל הקומה בבניין, אם זה משנה משהו. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by asaf-g,

היי רציתי לשאול אם אפקט הFirewall שמשיג הנתב שלי יכול לבוא כתחליף לתוכנת Firewall? מה הסיכונים בכך? מדוע כדאי להשתמש בשניהם, אם בכלל? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by 1900GT,

חבר'ה יש לי בעיה רצינית. יש לי רשת עם שני מחשבים . יש לי מודם ECI 270 שהפכתי לראוטר וסוויץ'. הכל היה טוב ויפה עד שהיום בבוקר רשום לי כבל רשת מנותק במחשב הראשי (המחשב חדש בין פחות מחצי שנה). ובמחשב השני (מחשב ישן ומעפן) יש אינטרנט רגיל. ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא בכבלים אז החלפתי בינהם וכלום לא עוזר. הסרתי את הדרייבר של הכרטיס רשת והתקנתי מחדש וזה לא עוזר. עשיתי ריסט למודם כדי שיהיה עוד פעם חייגן וגם זה לא עוזר. מה לעשות???? זה נראה לי בעיה עם הכרטיס מודם ..... הלוח אם שלי הוא M2N-E של אסוס (כרטיס רשת מובנה). בבקשה מישהו יכול לעזור לי??.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, יש ברשותי נתב של בזק שמתנהג מוזר עם מערכות אנדרואיד. כשאני מתחבר עם טלפון או סטריימר אנדרואיד לwifi, זה עובד במשך כעשר דקות ואז מפסיק. אם אני מכבה במכשיר את האינטרנט האלחוטי ומתחבר שוב, אז אותו הסיפור. חשוב לציין שיש לי את אותו נתב בבית אחר, ששם זה עובד במאה אחוז. בנתב הבעייתי, כשאני מתחבר עם מחשב או אייפד, זה עובד ללא בעיות. ועוד משהו מוזר, למרות שהנייד אנדרואיד שלי לא עבד טוב עם הנתב, הסטרימר כן עבד במשך חודש עד שהוא התחיל לעשות את אותה הבעיה. יש למישהו כיוון למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. היי! אני מחובר אינטרנט בכבלים חברת "הוט" ספק דרך נטוויז'ן ותמיד לאחר שהאינטרנט פועל ,לאחר יומיים הוא מתנתק מה העניין? תודה!

• 6 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.