עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Condor,

חשבתי להתחבר לברק. מה קצב שאני אקבל ? בחבילה של עד 500k (הזולה)

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. טוב אז ככה: סוף סוף חיברתי את שני המחשבים ,הגדרתי שיתוף קבצים וגם האינטרנט עובד בשניהם. הבעייה היא שבמחשב הראשי יש לי NORTON INTERNET SECURITY שכאשר הוא מופעל אז הוא חוסם לי את הגישה לאינטרנט במחשב השני. נתתי לו לזהות אוטומטית את המתאמים לרשת אבל עדיין זה לא עוזר ובמחשב האורח אני לא יכול לגלוש באינטרנט כל עוד יש חומת אש במחשב המארח. מה לעשות? האם יש מישהו שנתקל בתופעה הזאת? אני לא רוצה לוותר על חומת האש. בבקשה עזרה דחוף..........

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by DrDeath,

אני יודע שהנושא נדוש אבל לכן עשיתי סקר ולא ביקשתי תגובות בכתב...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by PowerUser,

היי יש לי בעייה עם השיתוף אינטרנט של win XP בתכלס, התחנות מקבלות ip וגולשות והכל טוב ויפה הבעייה היא שלא כל האתרים עולים יש פורומים שלא פועלים, ויש כמה אתרים ישראלים שלא עולים, מישהוא יודע משהו על זה? יש לי כמה מחשבים, אחד מהם עם 2 כרטיסי רשת, אחד למודם adsl שני ל hub כולם על win xp

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שיצור קשר בICQ 76921212 או באימייל nyop@012.net.il

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by HaimTS,

כרגע אני משתף אינטרנט ע"י כבל מוצלב (שני מחשבים) הכל נפלא ;D אבל אני רוצה עכשיו שכל מחשב יוכל להתחבר בניפרד ללא תלות בשני. והשאלתי אם יש צורך ב router או ש switch מספיק,(ראיתי שיש router יעודי לADSL) ההבדל במחיר כפול אבל אם צריך... תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by INFERNO,

יש לי אלקטל Speed touch home איך אני הופך אותו לPRO ומה היתרונות,חסרונות בהפיכת המודם ל PRO

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

הפעם, במחיר של 99 ש"ח לחודש. 256 קילוביט לרוחב הפס היורד ו96 קילוביט לרוחב הפס העולה. מגמת ירידה מבחינת מחיר, אך גם מבחינת איכות.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי רשת של שלושה מחשבים, הפינג הממוצע הוא 40 זה לא קצת גבוה לרשת?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. כי נטויז'ן כרגע עולה לי 19 דולר וראיתי מבצע של 12 דולר ב012 להרבה זמן

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by guy94,

רציתי לדעת קצת על החברה , מה אתם חושבים ? מה המהירויות שלכם אצלהם ? איך שירות הלקוחות ?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by torchak,

חברי המלומדים, אני צריך עזרה. איך אני מגן על רשת שמחובר עם ROUTER ל ADSL? יעני ROUTER מחובר ל SWINTCH ואז כל המחשבים מחוברים לאינטרנט. אני רוצה FIRE WALL, השאלה מה כדאי, חומרה או תוכנה. האם יש חברות מומלצות, ומה סדר גודל של מחירים. אם מישהוא מכיר מוצר ספציפי שהוא יכול להמליץ עליו, אני ישמח מאוד. תודה על העזרה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by MishaK,

סוף סוף הזמנו היום את האינטרנט בכלבים. דרך ערוצי זהב, חבילה של 750, 99 שקל כל חודש לחצי שנה ראשונה, ואח"כ 120 שקל כל חודש. ספק ראשון בחרתי בקווי זהב, 74 שקל כל חודש לחצי שנה ראשונה, ואחכ 149 שקל כל חודש. בכל מקרה, יש לכם אזהרות לגבי משהו? מאיזה מודם להתרחק? איזה לקחת? נ.ב באים להתקין יום שני... לטובתם ;D

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום אני רוצה לקנות switch אבל אני לא רוצה לקנות זבל אבל לא גם משהו רציני כי זה הולך להיות לשימוש בייתי בין 4 מחשבים!! אני רוצה 8 ports ושלא יהיה יקר. יש לי עד 300 שקל אני לא רוצה לקנות hub כי ברשת שלי תמיד מעוברים קבצים אז אני לא רוצה ירידה במהירות השליחה ראיתי בלמיר את הswitch הזהו רציתי לדעת איך הוא!? תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by DrDeath,

זה לא מתקשר ישירות לאינטרנט מהיר אבל לא ברור לי בדיוק איך כל העניין הזה של אתרי http וftp בנוי. למשל האתר הזה, HWzone , יש לו סיומת .co.il. איפה כל התוכן שלו נמצא, בשרת של ספק אינטרנט ישראלי כלשהו או על מחשב פרטי של יוצר האתר? איך יש לו כל כך הרבה bandwidth? ובכלל, יש אתרים שמוכרים כתובות אינרטנט. מי החליט שדוקא להם יש בעלות על השמות האלה? הם בטח קנו אותם, אבל ממי? אם הם קנו אותם ממישהו אז סימן שהמישהו הזה החליט שהכתובת שייכת לו... עוד שאלה אחרונה, מה ההבדל בין http ו-ftp? אני יודע שftp הוא רק סרבר שאפשר להוריד ממנו דברים אבל איך העסק הזה בנוי בדיוק?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אוקיי אז זאת הבעיה כל פעם שאני מנסה להוריד משהו או כשאני גולש בהרבה אתרים ביחד יש לי ניתוק ואז אני צריך להפעיל מחדש את המודם אחריי שאני מפעיל מחדש ההורדה חוזרת ואין עוד ניתוקים, מישהו יודע איך למנוע את הבעיה הזאת ? דרך אגב אני בבזק בינלאומי אם זה עוזר משהו וניסיתי לשדרג את המודם ל-pro גם לא עזר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Aviv,

invliad pass ...no switch to trace & de bug prompt help me plz!!1 עשיתי בדיוק מה שצריך :AR15: Shoot me plz

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by newz,

יש ברשותי שלושה מחשבים ששלושתם מחוברים ל SWITCH ומודם ADSL שמחובר ליציאת ה GATEWAY והכל עובד מצוין בלי שום בעיות, לכל המחשבים יש אינטרנט, יש שיתוף יש הכל. הבעיה היא שאני מחפש תוכנה שבעזרתה ניתן לשלוח קבצים ממחשב אחד לשני וגם הודעות וכל מיני פיצרים מיוחדים ושתיהיה פשוטה (לא דרך ה NET SEND וה- TELNET, מה גם שבכל מחשב מותקנת מערכת הפעלה אחרת, כך שב WINDOWS 98 לא ניתן לשלוח ולקבל הודעות דרך ה NET SEND וה - TELNET מורכב מידי). מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול להמליץ לי עליה? וכעת לדבר אחר: משום מה, מסיבה בילתי מובנת, כאשר אני מכניס לכל מחשב מספר IP ידנית (כלומר .10.0.0X) קורה דבר מאוד מוזר והקישוריות לאינטרנט נפסקת מאותו מחשב שבו הגדרתי כתובת IP ידנית, דבר שאינו קורה אם אני נותן לו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. נראה בהחלט שאני הולך להישאר עם56קיא לשנים הבאות, ויש לי וינמודם, אז אני צריך מודם חומרה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. בבקשה אם מישהו יודע שיגיד

• 6 תגובות
    • 5.7k צפיות
  21. Started by intel,

יש לי 3 מחשבים שולחניים בבית על פי הפירוט הבא: 1. מערכת הפעלה xp pro + 2 כרטיסי רשת 2. win 98 se 3. win 98 se יש לי רכזת ומודם אלקטל. יש לי גם 4 כרטיסי רשת - אחד על כל מחשב ומחשב אחד עם שניים. אני לא מצליח לגרום לכך שתהיה רשת שיתופית באינטרנט.זאת אומרת אני לא מצליח לגלוש מכל המחשבים. תעזרו לי בבקשה במה שצריך להגדיר בכל מחשב. אל תפנו אותי לפורום באתר ADSL הישראלי כי מפורט שם בצורה עניינית לכל מערכת הפעלה אבל לא בעירוב מערכות וניסיתי לפי מה שכתוב שם ולא הצלחתי. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by InspectorGadget,

והפיירוול כבוי ועשיתי Defserver אבל הבעיה היא שאני לא יכול לשלוח קבצים במירק... יעני אני לא יכול לעשות DCC אבל אני יכול לקבל קבצים... מה לעשות ? ? ? ???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לחבר שלי מחשב נייד של קומפאק . הוא רוצה להעביר את כל הקבצים החשובים שלו אל המחשב הביתי שלי , על מנת לצרוב את אותם יותר מאוחר . עכשיו שאלתי היא כזאת : מה הדרך הכי בטוחה פשוטה ומהירה לעשות זאת ?! יש לי כמה אפשרויות, כמו USB , דרך הכרטיס רשת ,אבל אני לא יודע מה עדיף , כי גם יש את הקטע של הזיהוי של המחשב הנייד במחשב הביתי . אשמח אם תתנו לי כל מידע אפשרי בנושא. תודה עריכה : יש לי וינדוס 98SE ולחבר יש XP .

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לפני כקצת יותר מחצי שנה עברתי לadsl אצל אינטרנט זהב. עד לפני כמה שבועות הייתי מוריד הכל ממש מהר (ממוצא של מעל 150kb) בזמן האחרון המהירות המקסימלית שלי היא לא יותר מ50kb למרות שעדיין לא יצרתי קשר עם אינטרנט זהב לפי דעתי הבעיה נמצאת אצלי. לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ושום דבר לא זז (לא רק באינטרנט. המחשב היה מעוד איטי) שהעלתי את ה task manger רעיתי שתוכנה שנקראת save now משתמשמת ב 96% מה cpu שלי. אחרי הפסקתי אותה ומחקתי כל זכר ממה שמצאתי ממנה המחשב תיפקד כמו שצריך ואפילו מהירות האינטרנט השתפרה קצת. אני דיי בטוח שיש איזה תוכנה על המחשב שלי שאוכלת לי חצי מהbandwith. הבעיה היא שאני לא יודע איך לאתר אותה וב prosess tab שב task manger אני לא יודע מה חצי מהדברים כי הם כולם מין ש…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.