רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
לאחר איתחול של מחשב שמשתף ספריה (מערכת ווינדוס 7 ), לוקח כ 30-50 שניות להיכנס לספריה ממחשב אחר . בנסיון שני (אחרי האיתחול) זה מגיב רגיל. הבעיה הזו מוכרת? (מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי )
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בערך כל חצי שעה האקרים מנסים לפרוץ לי למחשב יש לי נורטון פיירוול וכל הזמן הוא אומר לי שמישהו ניסה לפרוץ לי למחשב וזה קורה כל יום הרבה מאוד פעמים הפיירוול כל הזמן חוסם את ההאקרים אבל אני מפחד שבסוף הוא לא יוכל לעצור אותם מה אני יכול לעשות?
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום! היום קניתי נקודת גישה של tp-link: tl-wa501g ניסיתי לחבר אותה לראוטר שיש לי DSL 600ew שקיבלתי מבזק פעלתי הכל לפי ההוראות שקיבלתי ועדיין לא היה signal אני חושב שהבעייה היא שלא הכנסתי את האייפי נכון הטווח אייפי שלי הוא 10.0.0.1 - 10.255.255.254 LAN IP Address 10.0.0.138 תוכלו להגיד לי מה לעשות? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי לחבר שלי את הנתב הזה לפני כחודש עם מודם כבלים. הגדרתי הכל כמו במדריך ב - PPTP. במשך חודש ימים לא הייתה בעיה והוא גלש באינטרנט יופי (הספק הוא אינטרנט זהב). היום הפסיק לגלוש. לא מצליח לגלוש. בדקתי בחלון הסטטוס בנתב - הוא מקבל כתובת חוקית,שער ו DNS מאינטרנט זהב והכל נראה כשורה. יותר מזה לחצתי על התנתק ואמרתי לנתב להתחבר שוב. בחלון הסטטוס של הנתב שוב מוצגים כל הנתונים (הפעם שונים) והכל נראה תקין מבחינת החיבור לספק. התומך באינטרנט זהב אומר שרואה את הנתב מחובר. המצב הוא כזה: אין אפשרות להוציא פינגים מהמחשב החוצה לאינטרנט. יש פינג לנתב. בטרייס לאינטרנט הטרייס נעצר בנתב. המחשב , הנתב והמודם אותחלו ועדיין אותה בעיה. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? מדוע הנתב אינו מוצ…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם, בבעלותי הנתב הנ"ל (גרסת חומרה d4) ומק בוק פרו אינטל 2.2 גה"צ. תחת leopard אין בעיות מיוחדות (חוץ מהביצועים של הנתב שהם פשוט על הפנים). תחת xp home (אני חייב לעבוד בdual boot לצערי הרב) אני מתנתק באופן קבוע. לא מסוגל לעבוד יותר מ10 דקות רצוף, אפילו כשאני צמוד לנתב. לא מצאתי קושחה יותר עדכנית לנתב מגרסת יולי 2007. אני די מיואש. עד כדי רמת לקנות נתב אחר. יש הצעות לפתרון הבעיה? אם לא, לנתב אחר? הושיעני! תודה, גל
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד לפני כמה ימים החלה אצלי בעיה עם הנתב הנ"ל בחיבור WIRELESS עליו עם הנייד שלי. עד אותו יום הכל היה בסדר ,גלשתי בסדר מהנייד אבל יום אחד החלו בעיות - הנייד מנסה להתחבר לנתב ,מתחבר ואז אחרי דקה מתנתק ואז שוב אני מנסה להתחבר ,מצליח ואז שוב נפילה בשלב כלשהו הנייד הפסיק להתחבר לנתב בכלל - פשוט לא מצליח. מחשב נייח שמחובר לנתב עם כבל עובד תקין כל הזמן חשבתי שבעיה בנייד, אבל אני מציח להתחבר לרשתות WIRELESS אחרות מהבית וגם מהמכללה ובכל מקום אחר -כך שזה לא הנייד לכן הלכתי על הנתב - איפסתי אותו לDEFAULT,שדרגתי גרסא אך שום דבר לא עוזר - הנייד פשוט מסרב להתחבר לא עשיתי שום דבר לא לנתב ולא לנייד (שדרוג דרייברים ,שדרוג קושחה וכ"ד ) לפני התקלה ! יכול להיות שהנתב נדפק אב…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי להגדיר הצפנה לרשת היום כי היה לי זמן פנוי והגדרתי בנתב WPA וכולי. משום מה יכולתי עדיין להתחבר מכל המחשבים בבית אצלי לרשת בלי סיסמה והרשת הופיעה לי כבלתי בטוחה. למרות שהפעלתי את האפשרות APPLY לאחר ההגדרה הסקתי שאולי זה לא עבד כמו שצריך אז נכנסתי לתפריט TOOLS ובחרתי בRESTART תחת אפשרויות הנתב (בדומה לכך שהייתי מנתק אותו מהחשמל ומחזיר). לאחר שהנתב עלה אני לא מצליח להיכנס אליו ולא להתחבר אליו גם לא ברשת האלחוטית וגם לא ברשת קווית אני לא מקבל ממנו כתובת ולא כלום. הנורות עצמן עובדות כמו שצריך אבל אי אפשר להתחבר. ניסיתי לעשות RESET כמו שכתוב בחוברת (לחיצה בת 40 שניות על הכפתור) אבל זה לא עוזר בכלל. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה עם הראוטר כאשר אני נכנס לממשק שלו דרך דפדפן כלשהו הוא נכנס לכמה שניות אני מצליח להעביר כמה חלוניות ואז הוא כותב לי "Navigation to the webpage was canceled" אני לא מצליח לשנות הגדרות כלום.. כמה שניות נותן ואז מפסיק.. אני עובד עם win7, מחובר אליו 2 מחשבים, חוץ מזה האינטרנט עובד מצוין. מה יכול להיות מקור הבעיה? ועוד שאלה.. בראוטר הזה אפשר לפצל את הרוחב פס בין המחשבים?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי לחבר נתב Linksys WER54GL, שמחובר למודם כבלים (ללא חייגן) של חברת טומסון. במחשבים שמחוברים ישירות לנתב אין לי בעיה לגלוש, אך במחשבים שמחוברים אלחוטיים הנתב מזוהה, אך אין אפשרות לגשת לאינטרנט. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
נתב TP-Link TL-WR1043ND. כאשר מתבצעת הורדה ברשת, שמנצלת את מלוא רחב הפס, הנתב פשוט נתקע ומהווה קישורית מוגבלת. גם הממשק לא עולה, חייב לבצע פריקת חשמל וחיבור מחדש. די נמאס לי ממנו, אי אפשר להוריד קבצים, קצת הורדות והוא נחנק ונתקע. זה הנתב 100% בדקתי עם מספר מחשבים שונים. כולם מחוברים אלחוטית. האם מישהו מכיר פתרון לתקלה הזו בדגם TL-WR1043ND? אשמח לעצתכם בבקשה. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי נתב WRT54GL LINKSYS הצלחתי לשתף את כל המחשבים באינטרנט אבל לא הצלחתי לעשות רשת לעברת קבצים בין כל המחשבים בנתב רק האינטרנט משותף בין כולם. מה לעשות ? נסיתי לעשות רשת דרך הXP אבל לא קרה כלום אחרי שהגדרתי בכל המחשבים . יש לי ביוס מקורי של WRT54GL הכי מעודכן
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי לשדרג את הנתב שלי וקניתי נתב של אדימקס דגם BR-6524n. אני מאוד מרוצה ממנו. עובד בצורה חלקה. יש לי 3 מחשבים בבית. 2 נייחים ו-1 נייד. מחשב אחד נייח מחובר לנתב עם כבל רשת ושני המחשבים האחרים מחוברים אל חוטית. הכל עובד בצורה חלקה. יום שישי קניתי כרטיס רשת אלחוטי USB גם של חברת אדימקס דגם EW-7718Un כדי להנות מתקן N. במחשב הנייד התקנתי את הדרייברים, חיברתי את המתאם ושם התחילה הבעיה. אין קליטה !!!! הקליטה עומדת על 10%-20% ולפעמים מתנתק לגמרי. בדקתי גם במחשב השני וגם שם אותה הבעיה. הנתב מוגדר לעבוד עם תקנים B/G/N. הנתב עומד בממ"ד. אבל זה לא אמור להפריע כי הרי עם כרטיסי רשת תקן G הקליטה עומדת על 60%-50% ואם אני פותח את דלת הממ"ד זה עולה ל-70%-80% בערך. לפי ההי…
-
- 18 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש לחבר שלי נתב netgear wgr614 ואני רוצה לדעת איך פותחים שם פורטים ואיך מבטלים את ההגבלות השונות . אני מתכוון למשל שהוא לא יכול להתחבר למשחק הירוס 3 דרך TCP\IP . לא נותן להתחבר אליו ולא ממנו. אולי יש מדריך כלשהו של הנתב ? איך פותחים שם שהכל יעבוד וכו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי בעיה שיש לי עם נתב של EDIMAX מדגם BR-620WLg. לנתב מחוברים 2 מחשבים, אחד קוית ואחד אלחוטית. היום היתה הפסקת חשמל מלווה במכת ברק. לאחריה המחשב שמחובר אלחוטית וללא הגנה מברקים המשיך לגלוש בקצב טוב, בעוד המחשב שמחובר קוית ויש לו מפסק הגנה, החל לגלוש באיטיות ולא נכנס לאתרים מסוימים (כמו לדואר של יאהו), ולא משנה כמה פעמים מרעענים את הדף, הוא לא גולש. ניתקתי את הנתב וחיברתי את המודם ישירות למחשב הבעייתי, והאינטרנט חזר לטוס. מוזר לי שהנתב מאפשר גלישה אלחוטית מהירה אבל תוקע גלישה קוית. אין לי כרטיס רשת אלחוטי נוסף. מה לדעתכם הבעיה והאם ניתן לפתור אותה ללא רכישה של כרטיס אלחוטי ? (המודם עובד לבד טוב, אז כרטיס הרשת בסדר...) תודה !!
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אוקי יש לי את הנתב שצויין למעלה... והבעיה שעקבתי אחרי המדריך בפיקוק כיצד לקנפג...אני עוקב אחרי הכל וברגע שאני צריך להכניס כל'מני סטאף לL2TP אני מגלה ש...אין לי ת'אופציית חיבור הזו גם עידכון פירםוואר לא עזר (למעשה הוא לא עשה שום דבר) מה יכולה להיות הבעיה?=\ אולי טעיתי בזיהוי הנתב?
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אחרי שהוזן השם משתמש והסיסמה בהגדרות נתב pppoe הכרטיס רשת בחדר ליד מצליח להתחבר אך ללא אינטרנט ומקבל דף התחברות של בזק ללא בקשה של סיסמה. יש אפשרות שזה לא יקרה וישר יתחבר לאינטרנט במקום לקבל דףlogin
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נתב של בזק שמתנהג מוזר עם מערכות אנדרואיד. כשאני מתחבר עם טלפון או סטריימר אנדרואיד לwifi, זה עובד במשך כעשר דקות ואז מפסיק. אם אני מכבה במכשיר את האינטרנט האלחוטי ומתחבר שוב, אז אותו הסיפור. חשוב לציין שיש לי את אותו נתב בבית אחר, ששם זה עובד במאה אחוז. בנתב הבעייתי, כשאני מתחבר עם מחשב או אייפד, זה עובד ללא בעיות. ועוד משהו מוזר, למרות שהנייד אנדרואיד שלי לא עבד טוב עם הנתב, הסטרימר כן עבד במשך חודש עד שהוא התחיל לעשות את אותה הבעיה. יש למישהו כיוון למה זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מבנה הרשת: רכזץ גדולה של 24 פורטים אליה מחוברים 22 מחשבים, ראוטר של "סיסקו פיקס" ורכזת של 8 פורטים של אדימקס שאליה מחוברים 4 מחשבים. הנתב מחלק כתובות לכל מחשבי האירגון. הכל עבד פיקס עד לחיבור רכזת אדימקס ועכשיו 4 המחשבים שמחוברים לרכזת אדימקס תמיד עושים בעיה בלקבל כתובת מהראוטר, ישנה הודעת שגיאה "קישוריות מוגבלת" וכשאני עושה RESET ל סוויטץ' אז הם מקבלים כתובת אבל שוב רק לכמה ימים ואז הבעיה חוזרת. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קניתי סוויץ' של 3com (הoffice connect), עכשיו באתי וחיברתי אותו כמו שצריך.. חיברתי את המחשב שהיה עד עכשיו שרת והנורית שלו נדלקה.. חיברתי את המחשב השני ופתאום אין לו רשת... למה זה? יש איזושהיא בעיה מסויימת עם הסוויץ'? הוא לא אמור לתפקד כמו האב בעיקרון? יש איזושהיא הגדרה שאני צריך לתת לו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את תוכנת שרזה גירסאת 2.1.1.0 והענין הוא שיש לי פורט אחד שעובד אני לא מצליח לפתוח פורט נוסף איך אני יכול להתגבר על הבעיה? בנוסף אם יש לי את האנטי וירוס הבנתי שיש אפשרות שהוא חוסם אותי יש לי נוד 32 גירסא 3 מה באפשרותי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אמממ יכול להיות שאני מבלבל בין דברים... אז ככה, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים הלוח אם שלי הוא asus m2n-e. וכשאני מנסה להפעיל את התוכנה uTorrent אני מקבל הודעת שגיאה שפיירוול של nvidia חוסם את הגישה של התוכנה או משהו כזה. אני מניח שמדובר במשהו שקשור לכרטיס רשת שמובנה בלוח אם אבל לא הצלחתי להבין איך לסדר את זה. מישהו אולי יודע? נ.ב שאר התוכנות עובדות יחסית רגיל (חוץ מזה ששמתי לב שמהירות ההורדה שלי קצת אטית מהרגיל) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אז ככה הפינגים שלי תמיד קופצים במשחקים,מ 100 ל 390 ככה ואז זה יורד בחזרה זה קורה לי הרבה ב BF2 גם בשרת הישראלי זה קורה כ שהפינג שלי הוא 16 זה קופץ המחשב שלי נקי מ SPYWARES ווירוסים. תגידו ל ANTI VIRUS KASPERSKY INTERNET יש FIREWALL מובנה בגירסת ה TRAIL?:-X
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הייה לי לפני חודשים אינטרנט של בזק באינלאומי האנטרנט הייה איטי !! ובמשחקים הייה לי פינג 14-20-25 בכול השרתים של ET עברתי ל012 עכשיו האנרטנט הרבהההההההההה יותר מהיר אבל תמיד הפינג 48+- ויש לי את התוכנה אזות Ad-Aware SE Personal ואני כול יום עושה חיפוש עם התוכנה גם עשיתי למחשב פורמט איך אני מסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם ה-TCP/IP Protocol Driver Service, הוא לא מצליח לפעול בגלל שהמערכת לא הצליחה למצוא את הקובץ. את המידע הזה מצאתי מה-Event Viewer id 7000 מה עלי לעשות, כאשר אני מנסה להתחבר לאינטרנט אני מקבל שגיאת 720 עכב השגיאה הנ"ל. יש לי wondows xp Pro תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי חבר עם הראוטר של אדימקס: EW-7117U. הייתה לו בעית low id באימיול ולכן הלכתי אליו ועשיתי לו port forwording לפורטים הבאים - TCP 4662 UDP 4672 והכל עבד מעולה... אבל החבר שלי פרמט את המחשב, ומשום מה הפורטים התאפסו... אז אני בא לעשות את זה עוד פעם ומגלה שהפעם יש סיסמא על הכניסה לקונפיג של הראוטר. ניסיתי את הדיפולט(admin/1234) וזה לא נכנס... בבקשה תעזרו לנו.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-