רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אין מגבלת תקציב... מחפש את הנתב עם הקליטה הכי טובה + העברת נתונים הכי מהירה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום, המודם\ראוטר של הוט עושה הרבה בעיות, השאלה שלי באיזה מכשיר אני יכול להשתמש שעוקף אותו לחלוטין ככה שאני אוכל לחבר את הכבל של האינטרנט ישירות אל המכשיר החדש. ממנו ייצא כבל למחשב אחד ושני מחשבים אחרים יתחברו דרך Wi-fi, אז אני מעוניין שהתקשורת תהיה יצירה ומהירה. התקציב הוא 500 ש"ח וכולל קנייה מחו"ל\איביי. בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום חברים עריכה : הגדרתי את הכרטיס והוא עובד מול הנתב יפה וגם הגדרתי אותו לפי ה mac address שלו ככה שרק הוא יתחבר. הגדרתי לו גם את הקידוד כמו שציינתי. אני רואה את הכרטיס בclient list בנתב עם הכתובת שלו וגם אותו דבר בלקוחות מורשים (אני משתמש בנתב 3COM) לפי mac address אבל המחשב לא גולש דרך הכרטיס הוא רק מקושר לנתב ולא מעבר לזה.הגדרתי גם בחלונות את הקידוד כמו שעשיתי בתוך ה WPA בנתב ועדיין אין שינוי . עזרה בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ככה יש לי רשת בין 2 מחשבים וחיבור לאינטרנט מודם : b-fucos 270 ראוטר:Edimax 6104k שני המחשבים XP ככה אני גולש והאינטרנט מתנתק לי כל כמה שעות עיכשיו הבעיה היא רק בחודשיים האחרונים, דיברתי עם בזק הם אומרים שהקו תקין ושהבעיה בראוטר (אמרו לנסות לחבר רק את המודם ולראות אם מתנתק או לא => לא מתנתק) ובגלל שהראוטר קניתי לבד הם לא תומכים בלעזור לו יש למישהוא רעיון מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה כי היא ממש לא טריוויאלית ולא פשוטה, אפילו די מוזרה... יש לי ראוטר אלחוטי שהחלטתי לא לשים לו סיסמת כניסה לרשת (לא ניכנס לסיבות), אלא רק מי הMAC-ים שלא יורשו להיכנס, כל השאר מורשים. משום מה לא בשולחני (חיברתי אותו אלחוטית) ולא בנטבוק הצלחתי לגלוש. בתוכנה של EDIMAX למשל בשולחני הוא מראה חיבור מעולה אלחוטי אבל מחשב עם סימן צהוב עליו ולא נותן גישה לאינטרנט, כנ"ל בנטבוק. אולם !! במחשב כף יד הוא מתחבר מעולה וגם (בניגוד לשותפין הסוררים) נותן לגלוש ברשת !! יש לציין כי גישה לראוטר גם כן לא מתאפשרת עם השולחני או עם הנטבוק אלא רק עם הכף יד... אשמח לעזרה, ותודה מראש !! :'(
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שיש פה כמה כותבים שהם גם עובדים בתמיכה של ספקים או עבדו פעם. יצא לי להיתקל בעבודה כתומך בתשתית בלקוחות שהמחשבים שלהם הפכו לזומבי והם נותקו מהספק עם הודעה על זה שהמחשב שלהם שולח ספאם לדעתי זה זאת יוזמה מצויינת עם כל כמות המחשבים הלא מאובטחים עם חיבור פס רחב ללא הפסקה כיום! השאלה שלי היא איך הספקים יודעים שאפשר לחבר את הלקוח חזרה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים, עברתי דירה והגיע הזמן לעשות כאן אינטרנט. בהתחלה הייתי סגור על בזק בין לאומי + בזק 40 מגה (אזור ה 100-110 שקל). קראתי כאן קצת וראיתי שלא מעט מאוכזבים מבזק ולמרות שאני שונא את הוט פתאום הם שוב אופציה. העניין שעד לפני חודש גרתי 200 מטר ליד והיו לי לא מעט בעיות עם הוט.. ניתוקים לשעות, פינגים גבוהים וכו' - האם בגלל שזה בקירוב גם כאן יהיו לי אותם בעיות? ובכלל.. בעיקר לפינגים לחו"ל (משחקים) יש עדיפות לחברה כלשהי כרגע? מעדיף לא להשקיע יותר מ 100 שקל על ספק+תשתית. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מנסה להפעיל העניין של השתלטות מרחוק.... העניין הוא שאני מצליח להתחבר רק כאשר שני המחשבים באותה הרשת .... כאשר אני יוצא עם הנייד ומנסה להתחבר הוא נכשל .... מה שבדקתי עד כה: IP(חיצוני)של המחשב שאליו אני מנסה להתחבר וידאתי שהוא נכון ודאגתי לבצע העברה לפורט 3389 למחשב שאליו אני מנסה להתחבר ..... ובדקתי ברגיסטרי של הווינודס שזה באמת הפורט עדיין לא עובד ניסתי גם להתחבר אל הכתובת כ IP וגם כ IP:PORT לא עובד.... יש רעיונות??
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
HOT העלתה לאוויר אתר אינטרנט מיוחד לשירותי האינטרנט החדשים שלה. כתובת האתר היא http://www.hotufi.net
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחובר להוט במהירות של 100 מגה, הספק שלי הוא הוט נט יש לי כבר כמה שבועות בעיה שאני לא מצליח להוריד קובץ בשלמותו למחשב.. אפרט, אני מנסה למשל להוריד קושחה של iOS או כל קובץ אחר בהורדה ישירה ולא בטורנט או משהו כזה, ההורדה מתחילה ולאחר 30 שניות לערך המהירות צונחת תוך 2 שניות ל0 kb לשניה כלומר נעצרת ואז ההורדה נתקעת . כמובן שהוט טוענים שהכל בסדר אצלי בתשתית והוט נט כנל מחר אמור להגיע אליי סוף סוף טכנאי לאחר טלפונים רבים והתחננויות ... מישהו יודע מה הבעיה או איך ניתן לפתור אותה, יש לי תחושה שמחר ינפנף אותי הטכנאי ויגיד שהבעיה בציוד שלי למרות שבדקתי את הבעיה בכמה מחשבים שונים
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי. כמו שהכותרת אומרת, האם הוט טובים כספק? מה לגבי הפינגים יחסיץ לבב"ל? כרגע אני לקוח בב"ל מאוד מרוצה מאז שהעבירו אותי לכבל החדש, אבל אני מאוד רוצה לעבור ל-100 מגה של הוט כולל הספק. אני רוצה לוודא שיש חיבור נורמלי לשרתים בחו"ל... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש להוט תקלה איזורית שכל יום אומרים לי שנפתר אבל מיום ראשון שקיבלתי תקין 203 מגה ו 5 מגה אפלוד כל הזמן, הגעתי למצב שהגיע להורדה של 180-150 ו 0.60 העלאה , ומאתמול זה על 30-20 ו 5 מגה העלאה . והיום זה כבר 10 ו 0.02 מגה העלאה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגדרתי כל מה שאני צריך (לפחות אני חושב ככה) אבל אני בוחר ספריה לשתף והיא לא מופיע ב network group במחשב השני מה יכולה להיות הבעיה? :-\
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לראוטר טוב, שעובד חלק עם LP2P בתקציב של 400שח. חיפשתי בפורום ולא מצאתי הודעות חדשות שממליצות על ראוטר - ההודעות היו דיי ישונות והמליצו על LINKSYS. אז רציתי לדעת: 1) יש ראוטרים חדשים מומלצים (LP2P)? 2) איזה דגם הכי מומלץ? 3) עדכוני קושחה? צריך? אם כן איזה?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
האם זה נכון שמי שמפעיל מחדש את הראוטר שלו ומקבל כתובת IP אחרת לא צריך להשתמש בשרת פרוקסי? איזה יתרון יש בשרת פרוקסי חוץ מהחלפת כתובת IP כזאת? איך אני יכול להשתמש בשרת פרוקסי בצורה שאני גם אוכל להרשם לאתר האינטרנט? כלומר פרטים מסויימים עליי אני מעוניין שידעו חוץ מכתובת IP אמיתית שיהיה קשה לפרוץ אל המחשב שלי? אני השתמשתי בזה http://euproxy.pw/ הקישור זה בשביל שידעו את הבעיה ולא בשביל פרסום אסור. ושאני ניסיתי להרשם אל האתר אינטרנט אז אני קיבלתי את ההודעה הבאה Warning! The site you are attempting to browse is on a secure connection. This proxy is not on a secure connection. The target site may send sensitive data, which may be intercepted when the proxy sends it back to yo…
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי רשת ביתית עם 3 מחשבים. נייח עם ווינדוס אקס פי. ושני ניידים עם ווינדוס 7. יש לי בבית אינטרנט של 12mb/1000 עשיתי בדיקות מהירות על כל המחשבים, כולם מציגים את המהירות הנכונה חוץ ממחשב נייד אחד שהמהירות משתוללת למטה ולמעלה עד שהיא בסופו של דבר מתייצבת על יותר מ12 מגה. לפעמים גם על 20 מגה. ומהירות האפלוד תמיד תיהיה מתחת ל1 מגה בייט. 0.85. הדבר שהכי מפריע לי זה שהמהירות תגובה של אותו מחשב נייד היא 520ms!! יש לציין שהמחשב הנייד שיש לו את הבעיה הוא מחשב חדש שנקנה רק לפני שבועיים עם מפרט של מטוס סילון. intel quad i7 1.60ghz 8gb sdram 500gb hd geforce 320m 1 gb windows 7 home prem 64 bit דיברתי כבר עם החברת אינטרנט ועשינו הכל. העניין הוא ששני המחשבים האחרים מראים ב…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אמממ....לא התעמקתי בה יותר מדי אבל! נראה לי שם שיטות נורא מסובכות, לקנות כל מיני דברים להתחיל לעשות רשת דרך לינוקס צריך התמחות וידע רב במערכות ההפעלה 2000 ואקס פי? משום מה אצלי בבית יש לי רשת, כל החבר'ה מחוברים בהאב (6 מחשבים) כרטיס ADSL אחד על השרת. היה עליו עד לפני כמה זמן WINDOWS 98 והיה לי אינטרנט ברשת בקלות ובפשטות. עכשיו עם XP אפילו יותר קל. עם ההתקנה אמרו לנו להיכנס לאיזה אתר של החברה (נדמה לי WOW) שם יש הסבר פשוט מאוד איך לעשות שהאינטרנט יהיה נגיש דרך הרשת הקיימת. בXP זה אפילו לא היה צריך את זה, אם אני לא טועה הוא עשה את זה לבד...
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מתאם HOMEPLUG שיחבר בין המחשב והטלויזיה (ז"א צריך מספיק רוחב סרט ל-HD) יש המלצות? הלכתי לאיבוד עם כל הקצבים ה-"אפקטיביים" ...
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעקבות רפורמת האינטרנט אני רוצה להוזיל עלויות. כרגע אני משלמת בנפרד עבור ספק ועבור תשלתי כנראה על כל אחד מהם הרבה יותר מידי (הפרטים אינם מולי כרגע) מבחינת תשתית אני בבזק. אני אמורה להיות בחבילה עד 40 מגה אבל הפועל באזור שלי ניתן להגיע עד 30 וקצת אז זה מה שמקבלת. אגב, בחרתי בבזק בין היתר בגלל שלאחר בלגנים עם הוט לא ממש התלהבתי לעבוד איתם. מבחינת ציוד, לפני כשנה עקב רראוטר שנהרס, הוכרחתי להחליף ראוטר. נדמה לי שכרגע אני משלמת עליו לפחות 5 או 10 ש"ח בחודש. אבל איני זוכרת את פרטי ההסכם שדיי נכפה עלי (הייתי חולה והכל קרס אז הגעתי אלהם ככה) אבל נדמה לי שאלו דמי החכרה כך שלא ישאר אצלי אם אתנתק. קצת קראתי והבנתי שמעבר לאחת החברות ידרוש החזרת הראוטר כאשר במקרה זה כל חברה והפת…
-
- 24 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מודם שמחובר לכרטיס רשת במחשב בצורה קווית. בנוסף, יש לי עוד מקור אינטנרט מהראוטר של השכנים (באישורם כמובן) אלחוטי. האם אוכל לנצל את מהירות 2 החיבורים לצורך הורדה? או לבצע הורדה של קבצים שונים מ-2 מקורות האינטנרט ובכך לקבל מהירות כפולה? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בבית 2 מחשבים. אני רוצה להגביל כל מחשב להשתמש בחצי רוחב פס זתומרת שלי יוקצו 150KB ולמחשב השני יוקצו 150 KB ככה לא יהיו לי לאגים וככה כשאני אוריד קבצים מהאינטרנט המחשב השני לא ייסבול ממהירות איטית יש חיה כזאת ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר בחיבור כבלים מהירות הורדה 1.5 מהירות העלאה 512. יש בידי שני יוזרים בהתחברות של חייגן. אחד של 014 ושני של 012 שניהם באותה חבילה בידיוק. והרי להלן בדיקות מהירות ניתוב בפינג אשר ערכתי היום, כולם באותו מחשב ואותו מודם פעם עם חייגן של 012 ופעם חייגן של 014 כל פינג בוצע בסביבות חצי דקה עד דקה. בדיקות פינגים בתאריך 29.5.06 יום שני לאתר www.hwzone.co.il פינג 12:38 בצהריים. 012: ממוצע 11MS 014: ממוצע 11MS לאתר www.gmail.com פינג 12:30 בצהריים. 012: ממוצע 112MS 014: ממוצע 172MS לאתר www.google.co.il פינג 12:35 בצהריים. 012: ממוצע 112MS 014: ממוצע 176MS לאתר www.yahoo.com פינג 12:43 בצהריים. 012: 212MS 014: 208MS לשרת משחקים של UNREAL הממוקם באנגליה 195…
-
- 16 תגובות
- 5k צפיות
-
-
ברשותי רשת עם שלושה נייחים ולפטופ אחד. עד עכשיו היה ראוטר אדימקס ישן של 012 והחלטתי לשדרג ללינקסיס WRT54GL. מייד איך שחיברתי את הראוטר, הלפטופ התחבר בלי בעיה, שני מחשבים נייחים לא מזהים כלל את הרשת. מבחינת ההגדרות בראוטר- הוא אמור להיות מוצג והוא באמת מוצג, אין בינתיים כל הצפנה והמיקום שלו הוא באותו מקום בו היה הראוטר הקודם כך שמבחינת קליטה לא אמורה להיות בעיה (להיפך, המחשבים קולטים רשת של בי"ס 200 מ' מהבית שלי). מה יכולה להיות הסיבה לתופעה? אשמח לכל עזרה
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, מה עדיף מבחינת עלות/תועלת? בארץ משתמשים בכלל בAC? מכשירים חדשים (סלולרי למשל) שתומכים ב-AC, יתמכו לאחור גם ב-N?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להוריד/להעלות מטרקרים פרטיים אני מקבל הודעה Connection Error (Timeout בהתחלה חשבתי שזאת בעיה עם הפורטים בנתב הפניתי ידנית-לא עזר השתמשתי בUPNP-לא עזר נשברתי וחיברתי את המודם ישירות לכרטיס הרשת (חיבור MPLS דרך ברק)-לא עזר אחרי שחיפשתי מידע באינטרנט, לא מצאתי תשובה הבנתי שהבעיה היא לא בראוטר ולא מצאתי פתרון אז ברגע של יאוש התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה והבעיה עדיין לא נפתרה החלטתי לנסות גישה שונה אני קולט מהבית מספר רשתות אלחוטיות, התחברתי לאחת, העליתי את Azureus והכל עובד מצויין ניסיתי בעוד אחת ושוב הכל עובד מצויין התחברתי בחזרה לאינטרנט שלי, ושוב לא עובד ניסיתי 2 תוכנות, Azureus ו uTorrent השתמשתי בהצפנה ,ניסיתי מגוון פורטים ושיניתי את הIP שלי וכלו…
-
- 99 תגובות
- 13.7k צפיות
-