רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
1. איך זה עובד בעצם? אני מגיע לשרתים של הMPLS ואז כל התעבורה מופנית לשרתי הVPN ומשם החוצה? כאילו הMPLS משמש רק מהבית עד לשרת הראשון? 2. המהירות של הVPN מוגבלת ע"פ המהירות של הMPLS נכון?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
האם מישהו יודע על ספק שלא חותך את המהירות לחו"ל? ניסיתי עד כה את tripleC ועכשיו התחברתי ל-NGN של בזק. אבל מעבר לבדיקה של speedtest.net אין לי מושג איך באמת שופטים אם אתה מקבל מה שאתה משלם עבורו. האם 10MB רוחב פס בNGN מהווה ערובה ליכולת לראות סרטים ב1080 בכל שעות היום או שמע לא. אשמח להמלצות בייחוד בשל העובדה שאין יותר התחייבויות. 1. איך באמת ניתן למדוד את המהירות לחו"ל. 2. מי יודע להמליץ על ספק טוב באמת.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי ברשת 2 מחשבים נייחים, מחשב נייד אחד וסוני 3. הראוטר שלי הוא SIEMENS SL2-141, והוא מחובר למחשב נייח אחד באמצעות כבל רשת, ושאר המכשירים מחוברים אלחוטית. במחשב הנייח השני השתמשתי בכרטיס רשת נשלף הזה: http://www.dlink.com/products/?pid=334 (D-Link DWL-G122) השתמשתי בו בערך 2-3 שנים, ועד שבוע שעבר הוא עבד טוב... אני דיי בטוח שהמגעים שלו נדפקו, כי כשאני מזיז אותו קצת הוא כן מתחיל להבהב... בכל אופן, אני סבור שאני צריך כרטיס רשת חדש. המהירות שלי היא 5 MB (אבל לא נראלי כדאי להסתמך על זה.. אולי נעלה את המהירות בקרוב) המרחק בין המחשב לראוטר הוא ברעך 15-20 מטר... 2 חדרים שונים. איזה כרטיס רשת מומלץ לי לקנות? אני חיפאי, אז אם אפשר מחנות שנמצאת בחיפה זה י…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום!! התקינו אצלי את הHOT BOX שזה מודם אינטרנט טלפון וראוטר ביחד. איך אפשר להגדיל את טווח הגלישה שלי דרכו. כמובן שע"י הוספת אקסס פוינט. ניסיתי להפעיל בראוטר של TP-LINK את האופציה של הWDS אבל לא מצליח משום מה מקווה שאתם תוכלו לעזור לי דרך אגב הHOT BOX הוא של חברת SAGEMCOM F@ST 3184 במידה וזה אומר משהו תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/networking/display/asus-rt-n56u_4.html#sect1 אני יודע אך ורק לבדוק מהירות WAN-LAN LAN-WAN אך ורק במצב STATIC IP שזה מה שבעצם הנתב יכול מקסימום להעביר מבחינת ROUTING, אך ברצוני לבדוק מהירות של PPPOE/L2TP/PPTP לאיזה מהירויות אני יכול להגיע כמו שאותו בחור עשה בREVIEW שלו. ממה שאני רואה שהוא השתמש בלינוקס, אז התקנתי על VMWARE לינוקס- UBUNTU 11.04 32BIT, הוספתי עוד כרטיס רשת למחשב שלי. חיפשתי מדריכים כיצד להגדיר שרת PPPOE , אך לא הצלחתי. יש כאן מישהו שיודע איך לעשות זאת בלינוקס? או בWIN2008R2 SERVER? אני רוצה לעשות את זה על מנת לבדוק מהירות באותם חייגנים על מספר נתבים שברשותי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לאבטח את עניין שיתוף הקבצים ברשת וליצור מן מידור. איך אני עושה זאת? מה עוזר לי כל עניין ה"קבוצת עבודה" ? לקחתי סתם מחשב שהוא לא באותה קצובת עבודה אך מחובר לאותו רשת ואני מתחבר לכל הקבצים המשותפים. איך אני מגביל את הכניסה לתיקיות משופתות לפי שם מחשב, IP או כל דבר אחר? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים יקרים. כבר ניסיתי לכתוב כאן בעבר אבל משום מה זה נמחק. יש לי מחשב נייך שמחובר דרך מודם ADSL לקן הטלפון דגם AZTECH ADSL2+ ETHERNET BRIFGE ROUTER DSL-600E אני מעוניין לחבר ראוטר מכיוון שאני מתכוון לקנות אייפד ואני רוצה שתהיה לי גם קליטה בבית. מה בעצם אני צריך לעשות?להחליף את המודם?האם בחברה דרכה אני מחובר יתנו לי ראוטר או שמומלץ לקנות באופן עצמאי?איזה ראוטר עדיף? אשמח לשמוע. תודה לכם. אהוד.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כבל כזה ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו לראוטר בשביל להגדיל טווח קליטה מחוץ לבית .. רק שיש בעיה קטנה , יש לי ראוטר EDIMAX BR-6226n ..ואין אפשרות לפרק את האנטנות או משהו כזה .. יש סיכוי אם בכלל שאני מצליח לקלוט עם הכבל הזה משהו ? או שזה סתם כאב ראש ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני מגדיר בWIN 7 שהוא יהיה הברירת מחדל בחיפוש WIFI ולא תוכנה של NETGEAR ?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לבקש המלצה לראוטר אלחוטי, אני עובד לדירה חדשה ועומד להיות לי שם תשתית בזק+012 ספק במהירות 10 מגה. אני צריך ראוטר כי הולכים להיות 3-4 מחשבים בבית בחדרים נפרדים, מחשב אחד קווי עם נייד בחדר אחד ו-2 ניידים בחדר אחר נפרד. הראוטר כנראה יהיה בחדר אחד ויצתרך לשדר לחדרים אחרים בדירה (הכל באותה קומה) אז אני מניח 2-3 אנטנות בתקן N? אבל אני לא מכיר דגמים ספציפים, אם יש עוד פרטים חסרים אני אשמח להוסיף.הבנתי שהTP-LINK דגם N עם 3 אנטנות מאוד ממולץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקנות כרטיס רשת חיצוני אבל אין לי מושג איך לדעת איזה כרטיס הטווח קליטה שלו הוא יותר גדול המחירים נעים עד 170 בחיפוש בזאפ משהוא מכיר כרטיס אלחוטי חיצוני שאין בזאפ משהוא מחו"ל המחיר לא משנה רציתי שאני יקלוט מרחוק הרשת שלי תספיק לשניהם מתי שאני יוצא מהבית אני רוצה לגלוש תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מקבל פעם אחת פינג 1 ופעם שניה פינג 150 אל הראוטר [192.168.0.1]. הקליטה היא בערך 44% לפי Vistumbler, ואני על צ'אנל 1 כרגע, כי בצ'אנל 11 יש ראוטר חזק יחסית קרוב אלי, וב6 יש שניים, וב1 יש שניים אבל הכי חלשים. אני מקבל מהירות אינטרנט בסדר יחסית אבל לפעמים כהל נתקע וסרטונים מתחילים אחרי כמה דקות. זה בגלל הקליטה? יש דרך לשפר את זה בקצת? עריכה: עכשיו זה כבר קפיצות של 2 ו1572
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ומועדים לשמחה! היום שמתי לב שהמחשב הנייד שלי פשוט לא זז באינטרנט, כאשר הוא לא מחובר לחשמל. נכנסתי להגדרות של הדרייבר, ובכרטיסיה advanced ניסיתי כל מיני אופציות. בסופו של דבר שיניתי בקטגוריה של wireless mode מ 802.11 b/g ל - 802.11 b ואז המחשב טס בגלישה גם שהוא לא מחובר לחשמל. צרפתי להודעה גם תמונה שממחישה. מישהו יודע מה בדיוק אומרות ההגדרות ששיניתי? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי לדעת אם אפשר לחבר ראוטר לכרטיס רשת אלחוטי לקליטת רשתות אלחוטיות של השכנים השם: CRWER200-75
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני עוזר לחברים לפתור בעיה, יש להם שטח של כ-200 מטר על 100, עם מספר מבנים בודדים מפוזרים. יש אינטרנט זמין בצד אחד (קו נייח) עם תשתית אלחוטית פשוטה, ובצידו השני של השטח מותקנת מערכת שיש לחבר לרשת לצורך ניתור. עלו מספר פתרונות אפשריים: - חיבור קו אינטרנט נייח נוסף (ירד עקב בעיות תשתית) - חיבור חשמל (ירד עקב תשתית חשמל נפרדת לשני המקטעים) - חיבור סלולרי (עדיין נבדק) - חיבור אלחוטי ע"י אנטנה ו-AP עקב טווח יחסית נקי מהסתרות עקב הפתרון היחסית זול, הכיוון הוא שידור אלחוטי מצד אחד של השטח בו קיים חיבור קווי לצד השני. אני יחסית חסר ניסיון בשידור אלחוטי ולכן יש לי מספר שאלות: שאלה ראשונה, האם שימוש ב-AP, ובאנטנה כיוונית 24dbi יספיקו לצורך הנ"ל ? (אין משמעות לקצבים או מהירות, ובנוסף…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום וחג שמח, כיום אני גולש במהירות 12Mbps באמצעות בזק-בינלאומי ו-HOT. משרתים בארץ אני מקבל את מלוא המהירות. בחו"ל זה כבר תלוי בשעה/יום. השימוש שלי באינטרנט מורכב מגלישה, שיתוף קבצים ומשחקים. הציעו לי חבילת גיימר ללא התחייבות במהירויות של 20 ו-30 מגהביט, ובסה"כ הן עולות בדיוק את אותו הסכום (לצורך העניין 214 ש"ח ספק+תשתית), מאחר ואצל הספקית, משום-מה, חבילת ה-30 מגה זולה יותר. ללא כל שיקול מעמיק, כמובן, עדיף ללכת על ה-30 מגה. מה גם שמהירות ה-upload עומדת על 1.5Mbps במקום על 1Mbps. הבעיה מתחילה כאן: באתר של HOT ישנו סעיף של "דירשות סף" ( http://www.hot.net.il/heb/Internet/UFI/requirements/.aspx ). בטבלה רשום הקטע הבא: "בחבילות UFI עד 12Mbps: כרטיס רשת פנימי (על לוח…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני מבקש המלצה לראוטר שיעבוד טוב בחיבור L2TP במהירות 30 מגה (שיצליח להעביר את מלוא המהירות) תקציב עד 400 ש,ח. הספק הוא נזק בינלאומי. הבית הוא קרקע קומה אחת והראוטר כמובן לא יהיה בממד . אין דרישות מעבר למה שציינתי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש וכרטיס wifi רגיל כדי להתחבר לרשת הביתית אך לצערי הקליטה לא משהו. יש לי ראוטר די ישן בתקן g ומחברה לא מוכרת , והייתי מעריך את המרחק בין המחשב לראוטר ב 15 מטרים עם שניים שלושה קירות בדרך. אין לי צורך בהעברת קבצים אלא רק בגלישה באינטרנט במהירות של 5Mb , מה שמוזר הוא שלרוב האינטרנט פועל סביר אך לפעמים הוא פועל ממש לאט עד כדי חוסר קליטה מוחלט. אז אשמח לחוות דעת של המומחים פה מה יהיה הפתרון הזול ביותר לבעיה שלי. לא בא לי לקנות ראוטר חדש ב300-400 שקל ולגלות שהבעיה לא נפתרה. או שאולי כדאי לי לנסות את הhomeplug? כמו כן אם ראוטר הוא הפתרון הטוב ביותר אשמח לקבל המלצה לראוטר שמתאים לדרישות שלי (גלישה רגילה וקצת ביטורנט פה ושם). תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי יותר משנתיים וחצי של עבודה הגיש היום צוות, המשותף למשרד התקשורת והמועצה לשידורי כבלים ולווין, דו"ח בנושא הפצת שידורי וידאו ברשת האינטרנט. הדו"ח קובע כי בעתיד יש להחיל על שידורי וידאו מסויימים ברשת האינטרנט כללי רגולציה הדומים לאלה הנהוגים בכבלים ובלווין, כמו הגנה על ערכים ואינטרסים ציבוריים, הגנה על קטינים מפני תוכן פוגעני, שמירה על כללי אתיקה, הגנה על הצרכן וסיוע לבעלי מוגבלויות. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=1542
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, אני רוצה להגדיר את הראוטר כך שיהיה אפשר להתחבר אליו ללא סיסמא, ככה כל מי שמגיע אליי הביתה יכול לגלוש, וגם השכנים אם ירצו לשבת במרפסת ולגלוש בכיף שלהם. הקטע הוא שאני לא רוצה שהם יחנקו לי את האינטרנט בשיתוף קבצים וכו. אז אני רוצה להגביל את התעבורה לכל האורחים, בזמן שהמכשירים הקבועים יהיו ללא הגבלה. יש אפשרות כזאת? יש לי ראוטר של TPLINK שקיבלתי מחברת הוט. תודה אנשים יפים ושיהיה חג סוכות שמח!
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט איזה ספק אינטרנט לקחת, אני זקוק לראוטר, מישהו מכיר את הראוטר שבזק נותנים?? אשמח לחוות דעת תודה
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים (windows 7 ו windows server 2008) שמחוברים לרשת הבייתית דרך ראוטר שהכתובות שלו מתחילות ב 192.168.0 אני מעוניין לחבר בנוסף בין 2 מחשבים אלה באמצעות כבל רשת מוצלב. הוספתי לכל מחשב כרטיס רשת והכנתי לבד (לפי מדריכים באינטרנט) כבל רשת מוצלב cat6 (בגלל שלא מצאתי כזה בשום חנות). למחשב אחד נתתי כתובת 192.168.1.1 ולשני את הכתובת 192.168.1.2 . אני מצליח לעשות ping מ windows server ל windows 7 , אבל מה windows 7 אין ping ל windows server . חשבתי שהבעיה בכבל ותחילה החלפתי את הכיוונים והבעיה נשארה. הכנתי כבל נוסף ועדיין אני מקבל את אותה הבעיה . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי,אני הולך לשדרג את האינטרנט שלי ל10 או 12 מגה ואני רוצה לקנות גם Boxee Box. כרגע אני עם תשתית הוט וספק סמייל 2.5 מגה על מודם קטן של Thomson(עם חייגן) את הבוקסי בוקס אני אציב בחדר שלי(שהוא במרחק 2 חדרים מהחדר עם המודם) ואני אצטרך אינטרנט מהיר לבוקסי,בהתאם לנסיבות(תקנו אותי אם אני טועה) הפתרונות היחידים הם: 1.לקחת כבל LAN באורך של 15 מטר ולהכניס אותו בקיר עד לחדר שלי(שאין מצב שאני עושה את זה). 2.לקחת מתאם רשת על גבי החשמל+ראוטר חוטי(אפשר להתחבר עם החייגן פעם אחת במקביל וגם הבוקסי לא תומך בחייגן),אז אני צריך ראוטר(חוטי) ומצאתי 2 אופציות: Edimax BR-6314K TpLink TL-R460 ובנוגע למתאם הרשת על גבי החשמל בחרתי את זה: Tp-Link TL-PA211 (אני לא קונה אלחוטי בגלל הקרינה וגם בגלל שזה…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שיניתי כמה הגדרות בראוטר קודם עם UPNP וDMZ בשביל הPS3 הבעיה שעכשיו אין לי אינטרנט, זה לא עובד ואי אפשר להיכנס חזרה להגדרות ראוטר לבטל את זה עשיתי ריסט לראוטר אבל זה עדיין לא נותן גישה לאינטרנט מה עוד אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתמול העברתי את המחשב שהיה למטה לחדר שבקומה ה-2 אצלנו. ולמעלה אני צריך שיהיה קליטת WIFI. אני מחפש ראוטר אלחוטי שישדר לי אות חזק ושהמהירות גלישה(הורדה) תהיה גבוהה, גם בקומה למעלה. כמו כן אני צריך שלראוטר יהיו 3 חיבורים קוויים לשלושת המחשבים שנמצאים למטה. לגבי הכרטיס רשת, איזה כרטיס רשת מומלץ בשביל הראוטר המומלץ לשם קליטה מעולה ?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-