עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by OverclockedMyToaster,

אהלן. אני כרגע נמצא עם נטויז'ן 1.5 מגה על תשתית HOT. אין לי תלונות לגביהם, אבל שמעתי שלבזק יש פינגים טובים יותר לחו"ל. היות אני מרבה להתעסק עם שרתים בחו"ל, בעיקר במסגרת משחקי רשת המוניים, זה נושא קריטי עבורי. אנא המליצו לי על ספק+תשתית שיהוו את השילוב הטוב ביותר על מנת לקבל פינגים נמוכים כמה שיותר בחו"ל. (לא צריך פירוט מוגזם, פשוט תגידו לי מה יהיה טוב. רק לא חבילות גיימרים למיניהן כי ממה שאני יודע מחירן מופקע.)

2. Started by ido2309,

היי, יש לי כונן רשת של lacie שמשמש אותי כ-"שרת" FTP. האם יש משהו שניתן לעשות בכדי להגביר את קצב ההורדה ממנו? מכל מקום שאני מנסה להוריד משהו זה לא עובר את ה- 100KB. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by The Dom,

אהלן, בהמשך של הת'ראד הקודם שפתחתי שלא ממש עונים שם, אני מחפש ראוטר אלחוטי עד 1000 שקל, לבית של 4 קומות. רק מחשבים ניידים ישתמשו בזה. התשתית היא כבלים.(אני חושב ) תודה רבה.

4. Started by alm80,

ביזבזתי את כל היום על הורדה מיסכנה אחת של 100MB. קשה להאמין, אבל זה מה שקרה. לא רק שהמהירות נמוכה במיוחד (בסביבת 30K), ההורדה נעצרת לחלוטין לפרקי זמן ארוכים, עד שהיא נתקעת לגמרי וזהו. עשיתי משהו כמו 10 ניסיונות ואף פעם לא הצלחתי להשלים את ההורדה. האם הבעיה בראפיד? או משהו במחשב? או ה-ISP חוסם את ראפיד? חשבתי פעם שהבעיה בגלל שאין לי חשבון פרמיום בראפיד ורכשתי מנוי ל-48 שעות. שום דבר לא השתנה, אותה מהירות דפוקה כמו שהייתה. שמתי לב שהמצב מחמיר אחרי שאני מוריד דברים כבדים בטורנט. האם יכול להיות שה-ISP מקצה נפח הורדות מסוים בחודש ואם אני עובר אותו, הוא חונק כל דבר שזז?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. האם ניתן להעביר מידע משני הרדיסקים בין שני מחשבים דרך כבל USB ולא RJ45 ?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by NeptuneMB,

שלום רב, אודה לכם באם תוכלו להמליץ על מגביר טווח - דגם ומפרט טכני. הבעיה הידועה של מרחק רב של הראוטר מהמחשב. אני לא שולל שום אופציה טכנית - בעבר היה לי דרך שקעי החשמל , אך אינני יודע אם זה תומך במהירויות של 100M. תודה מראש, מוטי

7. Started by jackofalltrades,

אני משתמש בראוטר מסוג BR6104 של חברת Edimax ואני ממש לא מרוצה מהביצועים שלו; תעבורת הנתונים בתוך הרשת הפנימית איטית להחריד, לאחר שימוש בתוכנה לשיתוף קבצים הוא הופך איטי מאוד בכל תעבודה שהיא, ממשק שממש לוקח את הזמן עד שהוא עולה ורק ריסט שלו (וניתוק מהרשת) מסדר (זמנית) את הבעיה. זהו הנתב השני מאותו סוג שאני משתמש בו ושמתי לב שה"מאפיינים" הללו היו קיימים בשניהם. נמאס לי והחלטתי לעבור למשהו יותר איכותי. אני מוכן להוציא עד 500 שח. אני מבולבל מכל הדגמים של החברות השונות, יש אחד ספציפי שכדאי לי לרכוש? למרות שכרגע כל ארבעת המחשבים שלי מרושתים, ההעדפה שלי היא לנתב אלחוטי (שמן הסתם יכיל גם יציאות חוטיות).

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by אנדי,

נערך - הבעיה נפתרה. מתברר שכתובת ה- IP של המחשב שהיתה רשומה בנתב (של 'הוט') היתה שגויה. לא ברור כיצד נוצרה השגיאה הזו. מה שכן, אשמח מאוד לדעת מדוע יש לי עדיין חיווי של פורט חסום (אור צהוב). משתמש ב'ביטקומט'. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  9. למה אני משתמש רגיל צריך את זה? או האם רק בעלי מספר מחשבים באמת צריכים את זה אלי שאלות שלא כל כך ברורות לי?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. ובכן יש לי בעיה. כשאח שלי בבית הוא מפעיל בפול פורס את תוכנות ההורדה ואני נשאר מאחור ובקושי מסוגל להיכנס לאתרים. יש לזה תשובה? האם יש תוכנה חשאית שהוא לא יגלה,שתוכל להגביל את מהירות ההורדה שלו שכתוצאה מכך אני אוכל לגלוש\להוריד בנורמליות? לחילופין ליצור ניתוב(פיצול) נורמלי של הרוחב פס כך שכול הרוחב פס לא ישמש רק למחשב אחד בעת הורדה? יש לציין שיש לי ראוטר 2WIRE. אני מחובר דרך כבל רשת, הוא דרך יו אס בי. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by IzikDude,

היי, אני מנסה להתקין רשת בבית ולא מצליח ... הרשת שלי היא כזו : מה אני עושה מהתחלה ועד הסוף ? וגם, אם אני רוצה להוסיף ראוטר אלחוטי איפה ואיך אני צריך לחבר אותו ? תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by aarrek,

שלום, ברשת של המנכ"ל יש בית עם מס' מפלסים והוא רוצה הסתובב עם המחשב הנייד בכל הבית, בקומה העליונה הוא מקבל אות חלש מאוד וישנם ניתוקים. הציעו לי לחבר 2 ראוטרים אלחוטיים. אחד הינו בשרות של בזק בינלאומי מסוג אלקטל 585 ועובד. השני קיבלתי לאחרונה מבזק - ASUS AM 604g . איך ניתן לחבר בינהם כאשר השני של בזק ישמש רק חיזוק אלחוטי , הבנתי שזה נקרא - Access Point ? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 5.5k צפיות
  13. שלום, אני נמצא בבית פרטי 2 קומות + מרתף, אני מעוניין לשים את הראוטר האלחוטי של במרתף ולהגביר את האות על ידי ראוטר כלשהו אחר (רפיטר נראה לי קוראים לזה ... אבל אני לא לא יודע). מה שאני מעוניין זה להגביר את האות של הראוטר הקיים שיש לי . בראוטר שברשותי הוא : http://www.checkpoint.com/products/safe@office/index.html איזה ראוטר שאני צריך לרכוש על מנת שאני אגביר את האות , ואיך אני מבצע את זה ?? תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  14. כי כשאני מנסה להוריד חייגן ומנסה להפעיל אותו אז הוא לא עובד כנראה כי הוא רק לווינדוס XP ומטה ולא לויסטה אז איך אני יכול להתחבר לאינטרנט..? רק עם הראוטר אני מצליח כי אז לא צריך חייגן ואז מתחבר לי האינטרנט אבל יש פעם שאני רוצה להתחבר בלי הראוטר אז מה אפשר לעשות..?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by or756,

בזמן האחרון גובר אצלי הצורך להשתמש באינטרנט במחשב הנייד, ולהפעיל את הנקודה החמה בפלאפון מחסל לי ת'בטריה לחבר יש נטסטיק שהביא מחו"ל ואני רוצה לקנות ממנו, אני רק לא בטוח שזה יעבוד לי מבחינת התדרים של 3G זה אמור להיות סבבה, אבל בקרוב יוצא 4G והנטסטיק שלו תומך, אז אני רוצה להיות בטוח שזה יעבוד (יש משו מטומטם עם FDD או TDD) התדרים של הנטסטיק : 2300Mhz ו 2600Mhz של דור 4 אבל TDD לפי החוברת הוראות שלו (רצועות 38/40) בדור 3 זה WCDMA 2100/ 1900/ 900Mhz אני כרגע באורנג', והבנתי שאצל כולם הדור 4 יהיה 2600MHZ השאלה היא האם יעבוד לי דור 4 כמו שצריך ? וגם לחברת פלאפון ? (לא יצא לו להשתמש, הוא קנה ואז קיבל אחד מתנה מפלאפון) אם זה עוזר לכם, הנטסטיק של Huawei דגם 3272s-920 תודה לעוזרים…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by shimon956,

מישהו יודע איזה מהירות מגיעה aquanet בהורדות מיחול או בארץ שיגיד לי ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by deso,

לא עונים לי במפרט, אז מה החברה הכי טובה לראוטרים כיום, ומה הדגם הכי טוב (חוטי).. ומה המחיר שלו. תודה

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  18. שלום אני משתמש במחשב נייד (WIN7) שמקבל את האינטרנט מהרשת האלחוטית שבניתי בבית. אל הנייד אני מחבר בכבל מוצלב מחשב נוסף (ממיר לוויני שפועל בלינוקס). הבעייה שהממיר כרגע לא מצליח להתחבר לרשת האינטרנט משום מה (בעבר עבד לי) בעוד הוא מחובר ללפטופ התוכנה המחברת שמותקנת בלפטופ היא DCC ומראה שיש חיבור בינם OK גם ב FTP וגם בTELNET אני מנסה להבין כרגע מה יכולה להיות הבעיה האם יש צורך לסמן את שני הפרוטוקולים TCP 4 ו 6 TCP בחיבורים? אילו עוד בעיות ניתן הממיר נותן על המסך בשעת ניסוי חיווי כזה : ליד הIP אין חיבור (נורה אדומה) NETMASK אין חיבור (נורה אדומה) NAMESERVER יש חיבור (נורה ירוקה) ליד הGATEWAY יש חיבור (נורה ירוקה) מה יכולה להיות הבעיה אני מניח שהיא הגדרות בלבד !

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  19. שלום לכולם, בחצי שנה האחרונה אני חווה תקלה ממש מציקה, כאשר באופן שנדמה רנדומלי לחלוטין, אחת לכשעה/חצי שעה, יש לי ניתוק לממש חצי רגע מהאינטרנט. לא מדובר בניתוק של ממש שכן למשל האייפי שלי לא משתנה (אם היה ניתוק 'אמיתי' האייפי אמור להשתנות), אלא פשוט מעין ניתוק ארעי כזה שבו אני יכול לראות למשל תוכנות שמחוברות ברקע לאינטרנט לשנייה אחת לא עובדות ואז חוזרות ומתחברות. במהלך גלישה רגילה זה לא ממש מפריע והייתי יכול להתעלם מזה, אבל במהלך גיימינג ברשת למשל אם יש לי מזל רע הניתוק יהיה בדיוק תוך כדי איזה משחק פיפ"א וזה פשוט זורק אותי החוצה ונותן לי הפסד טכני. בקיצור, מרגיז. ניסיתי המון בדיקות מול הספקית והתשתית שלי (בזק ובזקבינלאומי), בעיקר מול בזק שכן יותר סביר שהבעיה שם, ופשוט לא הצ…

• 43 תגובות
    • 19.3k צפיות
  20. Started by kobi122,

תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני ממש לקראת סיום תעודת MCITP ואני מחפש עבודה, אבל אין לי נסיון בחברה כלשהי בתחום הסיסטם. באיזו משרת כניסה אפשר להתחיל להיכנס לתחום? המליצו לי על נציג תמיכה טכנית בספק אינטרנט ועל "טכנאי מחשבים" בחברה גדולה. מישהו יכול להמליץ לי עוד סוגי משרות כניסה שקיימות ב"שוק הדרושים" שיעזרו לי להתקדם בתחום הרשתות של מיקרוסופט?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום חברים , איזה ראוטר עדיף מבין השנים?LINKSYS WRT54GC או LINKSYS WRT54GS תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ^Z^,

שלום. בעקבות הדיון הזה, החלטתי לפתוח תרא'ד מסודר בנושא. תנו פינג לip הבא: 209.85.129.104 [שמוביל לכאן] ופרסמו תוצאות עם פירוט על ספקית האינטרנט שלכם. התוצאות שלי: מינימום: 178Ms ממוצע: 185Ms מקסימום: 193Ms 012 עם Hot כבלים. 1.5\192

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. מתי המשתתפים בניסוי יקבלו קישור ל-IIX?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by iveco,

יש לי בראוטר מוניטור שאני יכול לראות את צריכת האינטרנט לפי דקות / שעה / יום שלם ואונליין ועשיתי בדיקת מהירות יצא 70 מגה ביט שזה 8.75 מגה בייט הראוטר סופר הכול בבייטים לא ביטים ובראוטר במקביל שעשיתי את הבדיקת מהירות יצא 2.3 מגה בייט ולא 8.75 יכול להיות שהתוכנה של TPLINK מזייפת ? התוכנה של הראוטר אמורה להראות את המהירות האמיתית

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.