עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by jon bar,

ena כניסה שורת פקודה conf t מספר חיבור interface gigabitEthernet 0/0 תלוי בכתובת ומסכת רשת שלכם ip address 10.0.0138 255.255.255.0 יש להדליק את הממשק no shutdown

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by rsm,

שלום לכולם ברשותי ראוטר vr600 אינטרנט מהירות 40 איך יתכן שבחיבור עם טלפון נייד גלקסי s8 אני מקבל הורדה 40 מושלם העלאה 3.6 ובבדיקה עם מחשב נייד dell inspirion 7000 7570 חדש באותו המיקום ואותם נתונים אני מקבל הורדה 36 העלאה 3 שני המכשירים תומכי תקן ac מה צריך לבדוק במחשב? או שזה נחשב לתקין?!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כרגע אני בחילת 5 מגה רגילה עם בזקבינלאומי וממש ממש לא מרוצה. רוב שעות היום אני יכול לחלום על הורדות במהירויות נורמיות אפילו. כנראה שבקרוב מאוד במהלך השבועות הקרובים , יכנס לאזור שלי NGN , עכשיו השאלה היא , כמה באמת יש הבדל ? האם גם שם יש צוואר בקבוק מטורף בשעות העומס ? מה לגבי המחירים ? תודה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by 0xIDE,

אני צריך ראווטר שיקשר בין מחשב שנמצא בחדר רגיל בקומה ב' וממ"ד שנמצא בקומה א' לא יודע אם הזה משנה אבל הראווטר מתוכנן להיות בקומה ב' (לא בממ"ד) [:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Thunderbug,

שלום, ברשותי נתב-מודם TP-Link VR200 במצב נתב בלבד המחובר למודם הוט. יצרתי בנתב Vlan נפרד עבור ה- DVR כמו שאפשר לראות מצילומי המסך, מה שיצר שרת DHCP נוסף. כרגע אין לי גישה ל-DVR מה-Vlan הראשי. הייתי רוצה לאפשר צפייה במצלמות - כלומר לאפשר גישה מה-Vlan הראשי ל-Vlan של המצלמות אך לא להיפך. אני מניחה שאפשר ליצור ניתוב דרך אופציית Advanced Routing אבל לא ממש הבנתי מה לעשות. ממשק הנתב להדגמה: https://www.tp-link.com/resources/simulator/Archer-VR200_V1_Emulator/index.htm אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Ido.G,

היי, האם מישהו מכיר תוכנה חינמית להגבלת התעבורה ברשת? (כגון Bandwidth control/ netlimiter)

7. שלום, בקרוב אני נכנס לדירה שכורה בה קיים נתב של בעלי המקום. הנתב נמצא לשירותי אולם אני אינני היחיד שאעשה בו שימוש. איך ביכולתי לוודא ששימוש בנתב זה יהיה בטוח ופרטי? האם התחברות לאתרי חשבון הבנק/קניות כגון אמאזון וכו׳ יכולות להיעשות עם וודאות בשמירת הפרטיות? תודה

8. Started by simla101,

טוב זה הדיון השני שאני פותח כבר...הקודם ירד ולא יודע איפה הוא... עכשיו הבעיה שלי היא כזו...2 מחשבים מחוברים בכבל מוצלב ביניהם ואחד מהם מחובר לאינטרנט שניהם בווינדווס XP...איך אני עושה שהמחשב שאין לו גישה ישירה לאינטרנט יוכל לגשת לאינטרנט דרך המחשב שכן יש לו גישה? המדריכים בסטיקי פשוט לא עוזרים לי...ואני לא ממש מבין מהם (ואין לא חדש בעסק של מחשבים) מה אני אמור לעשות. הבעיה שלי היא שאני משתמש בחייגן אבל במדריך יש תמונה רק של התקן LAN אחד...בעוד שלי יש שני התקני LAN(כמו שיש בהדרכה להתקנה בלי חייגן) ועוד ת'חייגן... הנה ככה זה נראה מישהו יכול לעזור לי? כי כל מה שאני מצליח לעשות זה ששני המחשבים יזהו שיש תקשורת ברשת...אבל הם לא מזהים אחד את השני ובטח שלא ת'גישה לאינטרנט...ונ…

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by wooper,

העלתי את מהירות החיבור שלי ל 1.5 128 בכבלים אבל שאני מעלה משהו בבטורנט זה עובד רק בין 14-15 וחשבתי שזה מהירות של 18 ושאני גולש אז בכלל אני לא יכול לנצל את המהירות כי הגלישה נורא איטית אז אני מגביל את האפלוד ל10

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  10. Started by moshmushon,

אהלן. בעיה מוזרה. הראוטר האלחוטי שלי (Rotal RTA 1025W של בזק) הפסיק לשדר באופן אלחוטי. הגלישה באינטרנט במחשב שמחובר אליו באופן קווי עובדת בסדר גמור, אבל המחשב הנייד הפסיק לקלוט אותו. נורית ה-WLAN כבויה והדבר הכי מוזר : בקונפיגורציה של הראוטר נעלמה אופציית הרשת האלחוטית. אני כמעט בטוח שפעם היה אייקון של רשת אלחוטית עם כיתוב Wireless למעלה, לצד כפתור MANAGEMENT (ראו בתמונה המצורפת). למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אהלן, יש לי מודם נתב אלחוטי מדגם Rotal - RTA 1025W שנמצא בתוך ממ"ד (כרגע האופציה היחידה). לצערי הוא משדר מאוד חלש למי שנמצא מחוץ לממ"ד. מחפש פיתרון זול ויעיל... תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by TAMIRRR013,

רציתי שהראוטר יהיה ממוקם גבוהה כדי שהקליטה תיהיה טובה ושכמה שיותר קירות בביד וחפצים יפריעו לקליטה, אז הדבקתי לקטה של הראוטר כמו וו ותליתי על הקיר, זה בסדר? זה מותר ? יכול להזיק לראוטר?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  13. Started by brighi,

שלום, התקנתי ddwrt על הראוטר שלי. הראוטר מחובר למודם של tplink. לאחר ההתקנה, אין לי גישה לאינטרנט. כשהיה לי את מערכת ההפעלה המקורית של הראוטר, הוא אמר לי שהוא משנה את האייפי וזה עבד. אך אחרי ההתקנה של הddwrt אין לי גישה לכלום מלבד לממשק. ניסיתי לשנות את האייפי למשהו אחר מ192.168.1.1 אבל כל פעם הוא כאילו זורק אץ הראוטר הצידה ועובר להשתמש בראוטר של המודם. כשאני עושה פתרון בעיות, זה אומר לי שיכול להיות שאין לי DNS server, ניסיתי לשים בהגדרת את הdns של גוגל וזה לא עבד. ההגדרות עכשיו זה dchp automatic האייפי מה שנתתי למעלה הgateway והדי אנ אס ריקים. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by zombie,

האם האפ ספיד נורמלי?יש לי 2.5 מגה ומהירות הupspeed שלי היא 250 קילובייט נדמה לי.... זה נורמלי?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by bigmanil,

אוקי היתקנתי דרייברים והקרטיס רשת פועל אם התוחנה .. אבאל אני לרא רועה את הקרטיס רשת ב Network Connections... מישהוא יכול לעזור לי בקשה..?? תודה מרוש..

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב, אני רוצה לשאול אותכם כמה שאלות,אשמח אם תעזרו לי 1)האם יש אפשרות להקים רשת אינטרנט בייתית? אם כן איך? 2)האם זה חוקי בכלל? תודה מראש לכולם

17. לאתר http://www.netcheif.com עלתה הבוקר סקירה חדשה. הסקירה עוסקת במתאם ה-Home Plug Turbo של חברת Shiro מדגם HL105E. מתאם זה מאפשר לחבר התקני רשת שונים (מחשבים, נתבים, מתגים וכיוב') אל הרשת הביתית, תוך התבססות על תשתית החשמל הביתית וחוסך את הצורך לפרוס כבלי תקשורת חדשים. במסגרת הסקירה נבחנו התכונות העיקריות של המתאם, המבנה הפנימי שלו והביצועים שהוא מספק. את הסקירה המלאה ניתן למצוא בכתובת הבאה: http://www.netcheif.com/Reviews/HL105E/HL105E.htm בהזדמנות זו אני רוצה להפנות את תשומת ליבכם לשתי אפשרויות חדשות שהוספו לאחרונה לאתר והמאפשרות לקבל "בדחיפה" עדכונים לאתר הפורום. 1. הנכם יכולים להרשם לרשימת התפוצה של האתר. כתובת ה-MAIL שתימסר של ידכם תשמש רק למטרת משלוח עדכונים ולא תמ…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by amir88,

היי לכולם, יש לי משרד עם 20 עובדים וחלק די גדול מהם מתחבר דרך רשת אלחוטית וגם הרבה מחוברים דרך הסלולרי שלהם לרשת האלחוטית גם כן. כרגע אנחנו עם ראוטר tl-wr841n שמנתק קליינטים די הרבה (יש לו firmware הכי עדכני) אני מחפש ראוטר מומלץ שלא יעשה בעיות. תקציב של עד 1000 ש״ח פלוס מינוס תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by avivlyaviv,

חברה בבקשה תעזרו לי אני מיואש! יום אחד אני חוזר מבית ספר אין אינרנט רשום "כבל רשת מנותק" אני הולך למחשב של אחותי גם שם אותה שגיאה. אני מסתכל על הרוטאר והנורות של הLAN ו10/100M מהבהבהות(בד"ג לא) ניסתי לחבר להדליק הכל, דיברתי עם HOT בזק. עשיתי RESET והצלחתי אחרי סיפור ארוך לחבר מחשב אחד. אם אני מנסה לחבר מחשב שני עוד פעם אותה שגיאה.(אני יכל לחבר כל מחשב בנפרד) ניסתי גם עידכון ל1.61...(לא עזר) מה יכל להיות הבעיה? HELP PLEASE ד"א הראוטר EDIMAX BR-6204Wg

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  20. היום התקנתי את הרוטר הזה ועכשיו יש ל בעיה חדשה אני לא מצליח לפתוח את הפורטים של האימיול!! מה שקורה זה שאני פותח אותם לאיפי לי ואני עושה לו SAVE & REBOOT והוא משנה לי את כתובת האיפי והפוטים שפתחתי פתחתי אותם לכתובת איפי הקודמת ואין לזה שום השפעה מה עושים בנידון? תודה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  21. Started by natan805,

יש לי את הקולט WN8200ND V1 של TP link ובהתחברות שליטה מרחוק למחשב בעבודה אנחנו חווים הרבה ניתוקים וזה בהתחברות לראוטר של מרחק 12 מטר. הנתוקים האלה לא קורים לי בנייד, וכן שאני מחבר את הנייד ב wifi ואז את המחשב לנייד בעזרת usb אין ניתוקים ולכן אני חושב שהבעיה בקולט שיש לי שכנראה לא נתמך ב windows 10 או שהוא לא כלכך טוב. אשמח למוצר טוב ולקישור לחנות מאיזור המרכז. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  22. Started by or_y,

שלום, אני רוצה להגביל את כל מי שגולש דרך הרשת האלחוטית למהירות קבועה כלשהי. לצורך העניין 50KB. הכוונה היא שאם מחוברים שלושה מחשבים, כל אחד יוכל לנצל עד 50KB מרוחב הפס, ביחד הם יוכלו לנצל עד 150KB. אני מקווה שזה מספיק ברור. חיפשתי ב DD-WRT ולא ראיתי אפשרות לדבר כזה. מישהו יודע איך אפשרי? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. איזה אתרים יש להורדת סרטים חדשים ובאיכות טובה

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

איך בדיוק משתמשים בזה ?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by סתם אחת,

אשמח לדעת האם יש לי אפשרות לשתף בדרייב קבצים וישאר לי שליטה עליהם שאם ארצה אוכל למנוע את המשך ההשתמשות בקובץ. כי גם שאני משתפת ללא אפשרות עריכה והורדה וכדומה עדין יש אפשרות למקבל השיתוף ליצור עותק מהקובץ ואז הוא הבעלים על הקובץ החדש וגם אם אמחוק את הקובץ ששיתפתי נשאר ביד מקבל השיתוף את העותק שיצר זה לפעמים קריטי שמשתפים דבר אישי ויתכן שירצו אחרי זה למחוק אשמח לקבל תגובה כאן או במייל האישי yp2030yp@gmail.com תודה מראש

• 0 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.