עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Or4more,

אהלן! עד לא מזמן היו מחוברים 2 מחשבים לרשת הביתית - המחשב שלי עם הראוטר ושל אחותי עם כרטיס רשת אלחוטי.. עכשיו חיברנו את המחשב הישן לחשמל וקנינו עוד כרטיס רשת אלחוטי, וכשאני מנסה לחבר אותו לרשת האלחוטית זה תקוע על המצב "מוודא חוקיות הזהות" ולא מגיע גם לקטע שאני צריך להכניס את הסיסמא.. מה הקטע של זה? ד"א מצטער אם אני קצת לא ברור פשוט אני לא מבין בזה, אם אתם צריכים לדעת עוד משהו תגידו תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, מעוניין בהמלצה לSWITCH שיעבוד בכבלים 12MB ואפילו יותר תקציב מקס' 200 תודה מראש קנייה במרכז בבקשה להביא חנות

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ohad,

אני מחובר ל בזק בינלאומי ב-adsl 0.5 ואני מחובר אלייהם כמעט כחודש ועוד לא הגיע החשבון של האינטרנט ולפי מה שאנשים כתבו כאן אני חושש מאוד לקבל חשבון גדול מאוד, ולכן עם יש לכם טלפון לבירור על התשלום שאני יוכל לדעת כמה אני צריך לשלם זה מאוד יעזור לי לדעת מה מצב התשלום שלי לאינטרנט. וגם אולי תוכלו להרגיע אותי שרק מי שכתב את הבעיה שלו עים החשבון לאינטרנט המהיר של בזק בינלאומי שרק לו לזה קרה ורוב האנשים פו יש תשלום חודשי קבוע.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום. אני מחפש מידע\תוכנה. איך לאחד שני קישורי אינטרנט פעילים לקו אחד ? כלומר: אם יש לי חיבור ADSL 2Mbit וגם חיבור כבלים 1.5Mbit איך אני מאחד אותם לקו אחד מהיר ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני מנסה להוריד סקייפ לפחות 10 פעמים ואני לא מצליח ! כל פעם שאני מוריד הוא אומר לי שיש בעייה עם השרת של סקייפ ואז הוא נותן לי אפשרות להוריד את כל הקובץ בהורדה ישירה , שהקובץ מסיים לרדת קופצת לה הודעה שאומרת לי ששם המקור לא ידוע ולכן אין באפשרותי להתקין את התוכנה (הודעה בסגנון הזה) עכשיו הורדתי מכל המחשבים בבית את הסקייפ ואצל כולם זה עובד חוץ מהמחשב שלי . יש לי אקפלורר 8 ומוזילה ובישניהם זה לא עובד ההורדה של הסקייפ . כל שאר הדברים שאני מוריד עובדים חוץ מזה (זה הקובץ היחיד עד כה שלא יורד ) . לפי מה שהבנתי שזה בעיה בהגדרות אבטחה או בחתימה דיגיטלית או משהו בסגנון ... באמת שאין לי מושג איך לפתור את הבעיה ... אני צריך מישהו שיודע מה עושים עם הבעיה הזאת תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. ידוע למישהו האם ההוטבוקס עובד טוב כמודם עם חיבור חייגן עם נתב tl-wr1043nd של tp link ובאופן כללי האם ההוטבוקס עובד טוב עם חייגן l2tp במהירות של 30 מגה? אני רוצה לשדרג ומתלבט, כרגע אני ב 12 מגה ועובד מעולה, יש למישהו ניסיון עם 30 מגה או אפילו 20 מגה? אני לא רוצה לשדרג ולהתבאס, אשמח לשמוע תגובות מאנשים שניסו והיו מרוצים או התאכזבו תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by XEON123,

בזק עושים עכשיו מבצע אינטרנט 5 ג'גה.השאלה היא עם הכרטיס רשת שלי תומך עד 1גיגה (1000 מגה) האם אפשרי בכלל להצטרף למבצע הזה ? יש לי מחשב INTEL NUC עם כ.רשת הנתונים הבאים: Intel® Gigabit Ethernet Controller I219-LM The Intel Gigabit Ethernet Controller I219-LM supports the following features:  Compliant with the 1 Gb/s Ethernet 802.3, 802.3u, 802.3z, 802.3ab specifications  Multi-speed operation: 10/100/1000 Mb/s  Full-duplex operation at 10/100/1000 Mb/s; Half-duplex operation at 10/100 Mb/s  Flow control support compliant with the 802.3X specification as well as the specific operation of asymmetrical flow control defined by 802.3z  VL…

8. שלום לכולם, יש לי נתב של לינקסיס E4200 , אליו מחובר באופן חוטי WRT54GL בתור AP. הכול עובד פיקס. גם הראוטר גם ה AP. אבל משום מה כשאני מחובר ל AP אני לא מצליח להכנס להגדרות. יש לציין שלכל אחד משני המכשירים מוגדר אייפי שונה ועדיין זה לא מתחבר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה עריכה: בעת הגדרת הנתב ל AP כמובן שכיביתי את ה DHCP. ז"א שבגלל זה אני לא מצליח להתחבר להגדרות ה AP? מה ניתן לעשות במקרה כזה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. יש לי אפשרות להשיג אותו אבל לא ברור לי אם יעבוד בצורה טובה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Electric Boom,

שלום, האם תוכלו לתת לי כתובת פרוקסי שהוא אנונימי(או אליטה) בארה"ב? ניסיתי כמה סורקים, כולם אכזבו.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by eladh16,

שלום יש לי נתב של בזק - asus am 604g. לנתב הזה יש בעיה רצינית, הוא ממש חם והדבר משפיע על ביצועיי האינטרנט. זה מתבטא באי יציבות של מהירות ההורדה או העלאה ובנוסף לכך אני מרגיש איטיות ממש כבדה בגלישה באתרים, וכל זה עקב התחממות המכשיר. יש לציין שרק אחרי כיבוי והדלקה של המכשיר אני מרגיש שאני על הסוס הלבן, הרגשה שקיבלתי איזה boost. מהירות הגלישה בדפדפן מהירה ואני מקבל מהירות יציבה בהורדת הקובץ בדיקה של הספקית שלי(בזק בינלואמי). כיצד ניתן לפתור את בעיית ההתחממות? אפשר להרכיב על המכשיר מאוורר? זה יפתור את הבעיה הזאת? אם מאוורר זה הפיתרון נשאלת השאלה באיזה אופן לשים אותו, כאשר הוא מוציא אוויר חם או מכניס אוויר קר למכשיר. האם עוד אנשים נתקלו בבעית האיטיות עם המכשירים של בזק עקב הת…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by dvirf1,

חיפשתי ואיןהודעה אחרת על הנושא הזה.. בכל מקרה: יש לי רשת עם שני מחשבים בבית: חדש ועליו WIN XP, וישן ועליו WIN ME. חיברתי בינהם דרך מודם ECI ומיני-האב והכל יפה כבר משהו כמו חודשיים. א-ב-ל, על המחשב הישן מותקן לי eMule והוא גורם למחשב הישן לפעול ממש לאט והוא גורם גם לעומס ופעילות איטית לרשת בשני המחשבים. קראתי את הכתבה הזאת מYNET שמביאה טיפים להמהרת המחשב ( http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2980770,00.html ) אבל היו לי כמה בעיות: 1. כתוב שבמחשבים ישנים מומלץ להגביל את "מספר המקורות לקובץ" עד ל -400 מקורות. נכנסתי לאפשרויות ול connections והייתה לי שם אפשרות של max sources/file (שלפי הבנתי אומרת "מספר מקורות לקובץ") ובה היה כתוב 800. רציתי לשנות ל-400 אבל לא היה אפשרות…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. היי יש לי ראוטר אלחוטי בדגם D-LINK אני פותח דפדפן אקספלורר 9 ורושם מספר IP 10.0.0.138 ניפתח חלון קטן של ראוטר. וניכנס להגדרות ראוטר. אני מחפש בהגדרות איפה זה נימצא לישנות שם משתמש וסיסמא של כניסה ראוטר? אני לא מיתכוון אינטרנט אלחוטי זה אנ יודע. אני מיתכוון לכניסה הגדרות ראוטר.כי שם מישתמש וסיסמא קיים ישן ורוצה לישנות סיסמא חזקה. לא יודע איפה זה. מה צריך להיות כתוב בגדרות ראוטר לישנות כניסה שם מישתמש וסיסמא? בתודה מראש רפי

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by gtabak_37,

פירמטתי את המחשב לא מזמן ומאז שפירמטתי אני לא יכול לתקן את ההתקשרות (לוח בקרה->חיבורי רשת->תקן התקשרות זו). השגיאה שהוא רושם לי היא שאי אפשר לנקות את מטמון הDNS ושצריך לצור קשר עם מנהל הרשת ??? ולא רק זה אלא שגם הפינג במשחקי רשת התחיל להיות נורא גבוהה אחרי זה. יש לציין שלא נגעתי בשום הגדרות של הראוטר. מה צריך לעשות? נ.ב ראוטר 3com 3CRWER100-75 ועוד שאלה קטנטונת- איך אני מגדיר לו סיסמת WEP?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אהלן. החלפתי היום ראוטר, התקנתי חיברתי והכל עובד. הראוטר בחדר אחד ובחדר השני יש מחשב עם מודם. הכל עבד טוב עד ששמתי סיסמא לראוטר ע"י כניסה לאתר 10.0.0.138 מאז המחשב בכלל לא מזהה את הראוטר ורשום "היכולת של מתאם הרשת שלך אינה תואמת לדרישות רשת זו" אם אני מתחבר דרך הפלאפון לwifi אז עובד טוב. הבעיה רק במחשב. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. כאמור ב IPAD/IPHONE הוידאו והקול מגמגמים מאד ובלתי אפשריים בגלישה בבית דרך WiFi (בעיקר בפייסטיים. הסקייפ נראה רע אבל השמע עובד) , גם אם אני צמוד לראוטר, אבל ב 3G של אורנג' - הכל נראה ונשמע חלק... ??? נראה לי שזה מתכוונן לבעיה בראוטר שלי (אם לא בספק עצמו - בזק בינ"ל על תשתית הוט, 12M). הראוטר: TPLINK 941ND , מוגדר כגלישה ללא חייגן. סיסמה של WPA2. יש עצות רעיונות?? תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. היי, קראתי את במדריך הבא להגדרת מחשב כנקודת גישה אלחוטית: http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm וחיפשתי את אותו מדריך לXP ולא מצאתי. כל מה שמצאתי באינטרנט זה לעשות את המחשב נקודת גישה כאשר יש לו גם חיבור חוטי לאינטרנט וגם כרטיס רשת אלחוטתי שבאמצעותו הוא ישדר (אד הוק). אבל אני צריך מדריך למחשב עם כרטיס רשת אלחוטי בלבד, שאותו כרטיס רשת גם יקלוט את האינטרנט מהראוטר המרוחק וגם ישדר את האות בעוצמה חזקה... ניסיתי עם תוכנת virtualwifi ועדיין לא הצלחתי...

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by noodle,

שלום לכולם, אני גר במעונות ומאתמול בערב אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט בחדר שלי, כאשר אני יוצא לסלון אני כן מתחבר, רק בחדר שלי אמנם נוצר חיבור אך מופיע לי משולש צהוב עם סימן קריאה על אייקון הקליטה וכאשר אני מניח את סמן העבר רשום לי no internet access. לפני כן הכל עבד מצויין ובמהירות גבוהה. ניסיתי עם לפטופ של חבר ואצלו עובד סבבה יש לו מתאם tp-link. המחשב שלי - dell vostro 3500, מתאם: DW1051 wireless-N WLAN half-mini card. באינטרנט אקספלורר לחצתי על "diagnose connection problems" והופיע לי ההודעה הבאה: wireless network connection" does not have valid IP configuration" מערכת הפעלה: windows 7 ultimate תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by R9547655G,

היום הגעתי להחלטה, האינטרנט והתשתית שלי לוקחים יותר מדי. --- 750/96 - 80שח - 012 קויי-זהב. 40שח תשתית HOT. יוצא 120שח לאינטרנט איטי . -- האם יש משהו לעשות בנידון? אוליי יש תשתית וספק אחרים? תודה לעוזרים. -- אם הנושא לא במקום אז תעבירו בבקשה.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מה הטריק? מה הקונץ? מה ה-catch? מה נשתנה הלילה הזה מכוווול הלילות? מי מסתתר מאחורי המסכה; חתול, מפלצת או ילדה יפה? בקיצור, מה יוצא להם מכל זה והאם לי זה יכול להיות שווה משהו? חוץ מהמהירות כמובן. עכשיו אני ב-2.5, האם האיכות היא שונה? כלומר, עכשיו כמובן שיש בעיות מסויימות ואני לא באמת מקבל את המהירות הזאת ברוב המקרים. לא ברשת ולא בשיתוף קבצים. ז"א לא שאני צריך את המהירות, אלה האם תהיה תעבורה יותר טובה, שרתים יותר טובים או משהו אחר?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום, מהם ההבדלים בין שלושת הראוטרים הנ"ל של אדימקס? BR-6424N BR-6524N BR-6574N ראיתי שבשני האחרונים יש 3 אנטנות לעומת 2 בראשון, ובדגם האחרון יש רשת של 1Gb לעומת 100Mb בשני הראשונים. האם פספסתי עוד הבדלים ביניהם? ובכלל, איך הם ביחס של עלות/תועלת לעומת למשל TP-Link TL-WN841ND?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי בעיה שמתמשכת יותר מדי זמן... כמו שמצויין בכותרת... אני לא מצליח לשלוח מיילים דרך התוכנה . ( אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרת דואר יוצא ) ישבתי שעות בחיפושים באינטרנט לגבי פתרון לבעיה ושום דבר לא עזר. ניסיתי לשנות פורט של דואר יוצא , פתיחת פורטים בראוטר , הסרה והגדרת החשבון מחדש וכו'...שום דבר לא עזר. בנוסף יש לי IPOD TOUCH שמוגדר עליו אתו חשבון של GMAIL שגם ממנו אני מקבל בדיוק את אותה שגיאה , כך שהבעיה היא לא בתוכנה של MOZILLA ואני יודע בוודאות שגם לא ב- IPOD. מכיוון שכשאני מתחבר לכל רשת אלחוטית אחרת אין לי את הבעיה הזו . אני שולח ומקבל מיילים חופשי בלי שום בעיה . הראוטר שיש לי הוא - D- Link DSL-2650U אשמח לעזרה בנושא. תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם יש לי לוחאם של fatality p67 של אסרוק. איך אני מגדיר ששתי החיבורים יעבדו ולא רק 1? יש לי אינטרנט 100 מגה. ואני מקבל סוף סוף 105 אבל זה מוריד לי על 4MB. ושמתי את זה על 1G דופלקס מלא. תודה לעוזרים מראש גל.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by iveco,

X

25. איך פותחים "port forwarding" אני צריך את זה כדי לשחק UT3 באינטרנט המשחק רשם : your network configuration may not be compatible with hosting matches. please chek your routers' manual for instructions on setting up "port forwarding" or a "DMZ server " נ.ב תסבירו לי בסדר כי המדרכים לא כול כך מובנים .... עריכה : איך אני מגלה מה היא הסיסמה של הראוטר ? חדש : שום משחק רשת לא עובד כולם רושמים חיבור נחשל

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים