רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
תתפלאו - מדובר בחברה ישראלית.... פלאפון. http://www.betanews.com/article/Look-no-further-the-worlds-fastest-iPhones-are-in-Israel/1298081728
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני שוקל מעבר ל100 מגה של הוט. כרגע אני בחיבור של בזק(5 מגה ללא NGN כי אין באיזור שלי), עם נטוויזן על חבילת גיימר. אני מניח שמבחינת מהירות אין מה לדבר - ה100 מגה יהיה עולם אחר, גם אם זה לא באמת מגיע ל100 מגה(או אפילו חצי מזה). העניין הוא שיותר חשוב לי מהמהירות זה חיבור איכותי ורצוף ללא תקלות, פאקט לוסט רציני או ניתוקים, בנוסף לפינגים טובים לחו"ל. כל זאת בשעות הערב(אלו שעות העומס אני חושב). האם בפרמטרים הנ"ל, יהיה שיפור במעבר להוט או שעדיף להישאר בבזק למרות שאין NGN באיזור שלי? אגב, קראתי שלא מומלץ להשתמש במודם של הוט כנתב. המודם של בזק כרגע מחובר לנתב פשוט(Level One FSW-0811) מכיוון שיש חיבור ל 7 מחשבים. האם הנתב הזה מספיק טוב או שעדיף לקנות נתב חדש ואיכותי יותר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בהמשך לת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=317061.msg2757289#msg2757289 החלטתי להחליף את המודם הנוכחי שלי(ALE 130 USB) למודם רשת. הניתוקים בלתי נסבלים, אמנם נפתרה הבעיה של הווינדוס עם השגיאה של הגנטיק הזאת, אבל עדיין יש התנתקויות אחרי כמה שעות, כשזה מתנתק, אי אפשר להתחבר שוב, חייב אבל חייב להפעיל מחדש את המחשב, ורק אז אפשר להתחבר. יש את השגיאה 678 הזאת, בעיה עם סינכרון של המודם או משהו, ודווקא שתי הלידים דלוקים גם שהאינטרנט מתנתק. אני חושב שבגלל שהגדלתי ל5 מגה, המודם הזה כבר לא מצליח לתמוך בזה כמו שצריך, הוא לא עומד בזה, ושנית שמעתי שיש בעיות עם מודמי USB למינהם לכן ההייתי רוצה שתמליצו לי בבקשה על מודם רשת טוב , שאוכל דרכו גם לצאת עם כבל רשת מוצל…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר אלחוטי בדגם D-LINK אני פותח דפדפן אקספלורר 9 ורושם מספר IP 10.0.0.138 ניפתח חלון קטן של ראוטר. וניכנס להגדרות ראוטר. אני מחפש בהגדרות איפה זה נימצא לישנות שם משתמש וסיסמא של כניסה ראוטר? אני לא מיתכוון אינטרנט אלחוטי זה אנ יודע. אני מיתכוון לכניסה הגדרות ראוטר.כי שם מישתמש וסיסמא קיים ישן ורוצה לישנות סיסמא חזקה. לא יודע איפה זה. מה צריך להיות כתוב בגדרות ראוטר לישנות כניסה שם מישתמש וסיסמא? בתודה מראש רפי
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר מספר של ניסיונות רבים, אני ממשיך להיכשל ללא דרך הצלחה. אני לקוח הוט 100MB ויש לי את המודם "הוטבוקס" וכל מי שלוקח שלהם יודע שה-WIFI שלו הוא על הפנים. עדיין יש ברשותי נתב אלחוטי של בזק "bezeq d-link 6740u" שעבר היה המודם של האינטרנט שהייתי לקוח של בזק WIFI חזק ! . אני רוצה לקחת ה"bezeq d-link 6740u" לחבר אותו להוטבוקס (HOTBOX) כך שה-bezeq d-link 6740u ישדר את הרשת האלחוטית, והוטבוקס יספק את האינטרנט למחשב הראשי ולנתב אלחוטי של בזק. איך אני עושה את זה?!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני שואל מנסיון של משתמשים כאן, כמה זמן לוקח עד לחיבור ממשי של הדירות לסיב. כרגע הוא מונח בארון תקשורת ככה:
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי Access Point ומגדלי טווח. - כרגע יש ברשותי ראוטר DLINK מחברת בזק שמספק לי את האינטרנט ומחובר אליו מחשב בודד. - מצד אחר יש לי עוד ראוטר שנקרא KASDA 5212 שרציתי שיפעל בתור מגדיל טווח או כ ACCESS POINT כי האות בקומה השניה חלשה. ניגשתי ל KASDA והגדרתי אותו בתור AP ואז נתן לבחור את הרשת האלחוטית של DLINK. המחשבים הצליחו לגלות את הרשת האלחוטית של KASDA אבל לא הצליחו לגלוש. א. האם יש צורך בעוד הגדרות? ב. האם הגדרת ה KASDA כ ACCESS POINT לא תספיק ויש צורך לחבר אותו ישירות ל DLINK? הערה: יש לציין שה KASDA לא מחובר ישירות לנתב של בזק. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הזה שקניתי לפני חודשיים ובגלל שעברתי להוט אני לא משתמש בו, כך שהוא ממש חדש. אם אני אשים אותו ביד 2 מישהו יקנה אותו? ובכמה אני יכול לפרסם אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש לפני מספר ימים ושמתי עליו win 7 .לאחר כמה ימים משום מה לא יכולתי להיכנס לאתרים כמו:תיק דבקה,באתר של אגד תיכנון מסלול, בנק הפועלים והאתר של האונ' ... . התופעה היא כך אני מנסה לעלות את הדף אבל לאחר דקה שתיים של טעינה הדפדפן מפסיק ומודיע על שגיאה. ניסיתי להתקין עוד דפדפנים אבל זה לא עזר לחלוטין, כאשר אני מפעיל בopera את אפשרות הטורבו אני יכול להיכנס גם לדבקה ולאגד ללא שימושיות של תיכנון מסלול. איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחובר על ידי כרטיס רשת USB לראוטר שלי והקליטה היא 3\4 קווים ולעומת זאת לעיתים קרובות מאוד אני פתאום מקבל 1 MBPS ואז האינטרנט נדפק ולא נכנס לשום אתר וכל הדברים מתנתקים לי לאיזה דקה עד שזה חוזר ליותר מ-1 MBPS אני לא יודע מה הבעיה יכולה להיות... רצוי לציין שבכל המחשבים אין את הדבר הזה. תודה לעוזרים...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מודם B-Focus 312, הפכתי אותו לנתב ויש לי גם סויץ' הגדרתי הכל לפי המדריך הכל עבד לי טוב, בלי שום בעיות בלי כלום, בזמן האחרון אחרי כמה זמן של גלישה (אימיול, DC++ או אפילו סתם אינטרנט ואייסיקיו) אני כבר לא יכול לגלוש באינטרנט אקספלורר הוא מתנהג כאילו אין אינטרנט לעומת זאת כל שאר הדברים שצורכים אינטרנט עובדים בסדר גמור. בשביל לסדר את זה אני צריך לעשות ריסט למודם כל פעם שזה קורה, כמו שאתם יכולים להבין זה לא נוח במיוחד אחרי שצברתי מהירות באימיול למשל. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? אני משתמש גם ב ZONE ALARM אם זה משנה ככה שיש לי 2 פיירוולים, אבל זה לא משהו שאמור להשפיע כי גם לפני זה היה לי את הZONE ALARM ולא היו בעיות...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן עד היום התחברתי למודם ישיר אקטקום 1.5 מגה אבל ניתקנו את זה ועכשיו אני מתחבר מנטויזן 750 קיי, האינטנט עד שהוא מגיע אליי צריך לעבור קודם בכבלים 50 מטר. הכבל מתחבר לסוויץ, שמתחבר לראוטר שמתחבר למודם (מודם ורואטר לא במבנה שלי) בכל מקרה אני מקבל 200 פינג בקאונטר ואני לא יכול לשחק... לפעמים זה יורד ל70 אבל בכל זאת זה אחרי הרבה זמן 1. האם אורך החוט משנה? 2. האם העובדה שיש לי סוויץ' משנה? 3. יש פתרון? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להתקין מערכת חדשה לרשת הביתית שלי. היום, אני משתמש בראוטר ישן של בזק (לא מחובר לקו הטלפון, רשת פנימית בלבד), אליו מתחבר דיסק קשיח חיצוני אחד (לא תומך ביותר מזה). יש לי אפשרות לקבל ללא תשלום את המכשיר הזה: http://orange.co.il/he-il/Catalog/Accessories/Modem3/pages/Novatel/Edimax_EW7416/ שיכול אולי לפתור לי את הבעיה הקיימת: סרטים 'קלים' לעיתים נתקעים לשנייה מידי פעם, סרטים 'כבדים' (HD) לא ממש עובדים (התעבורה של המידע כראה לא מספיקה). העניין הוא כזה: לפי מה שאני רואה אין אפשרות לחבר לראוטר הזה מאורנג' שום USB, אך יש לי חיבור רשת. האם יש מתקן כלשהו או משהו שאני יכול לחבר אליו (רצוי תומך USB-3, לא חובה) דיסק קשיח חיצוני ואותו, בכבל רשת, אני אחבר לראוטר?…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר אלחוטי של EDIMAX, לא זוכר תדגם כרגע, אם זה רלוונטי אני ישלוף תדגם המדויק, שמחובר למודם של הכבלים ולעוד 3 מחשבים ומדפסת רשת (HP) שאלתי היא כזו, אני מעוניין לחבר עוד מחשבים לאותה הרשת.. עכשיו קראתי קצת על האבים וסוויצים והבנתי שהם פחות או יותר אותו הדבר.. השאלה היא האם אחד מהם רלוונטי אליי? כלומר איך אני עושה חיבור נכון של כל המחשבים (מדובר על כ-5-6 מחשבים, כשכרגע מחוברים רק 3 + מדפסת..) בלי לפגוע בביצועים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לנתק את המחשב הנייח מהראוטר ולהעביר אותו לסלון, ולכן אני צריך מתאם WIFI, רציתי לדעת אם יש אחד מומלץ והאם אלו שמתחברים דרך USB מהירים מספיק ? הראוטר הוא N600 של בזק תומך ב5GHZ, לא יודע אם זה קריטי. המהירות גלישה בבית היא 40MB ואולי בעתיד תהיה 100MB. בנוסף רציתי לדעת האם שימוש במאריך USB יפגע בביצועים של המתאם? המחשב יושב בקופסא ולא תהיה קליטה טובה לכן רציתי מאריך שיתחבר למתאם ויגרום לו להיות קרוב יותר לסביבה פתוחה..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי נתב במודל השכרה ( 10 שח לחודש ) מבזק dlink 256 dg ופרטנר מציעים נתב D-link 256 AC במודל מכירה של 17.9 לחודש * 36 (בבזק החבילה עולה לי 130 ש"ח ל 40 לפמי המודם. בפרטנר החבילה עולה 79.9 - לפני התשלום על הנתב) 1. האם מדובר באותו נתב ? 2. חסומים ? 3. היכן אפשר לקנות את הנתב בחוץ (חנויות) בזק כרגע לא מוכנה למכור 4 מה ההבדל בין הנתה 225 ל 256 של דלינק 5. המלצה על מודם ראוטר אחר קןבי
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שינויים: הורדה https://openwrt.org/
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מזמן עברתי ל100 מגה דאונלאוד של הוט (תשתית) ובזק בינלאומי (ספקית) ואני מקבל בערך 30 בבדיקות מהירות. אחרי שהם חפרו לי בטלפון ולא מצאו כלום הם טענו שבגלל שבכרטיס רשת שלי יש עד 100 MB FULL DUPLEX אני לא יכול לקבל 100 מגה של מהירות דאונלואד של 100 מגה. האם זה נכון? (הלוח אם הוא p5kpl-cm של אסוס).
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ena כניסה שורת פקודה conf t מספר חיבור interface gigabitEthernet 0/0 תלוי בכתובת ומסכת רשת שלכם ip address 10.0.0138 255.255.255.0 יש להדליק את הממשק no shutdown
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אמממ.... אני קראתי קודם את ההודעה הזאת שבמוקד 199 משקרים לאנשים בפנים, אתמול אבא שלי צלצל לYES כי רצינו להתחבר לWOW, אני רוצה לשאול את אלה שיש להם כבר YES+WOW, בבקשה, יש בעיות עם ההתקנה, מה בקשר למודם, כרטיס רשת? לפבי המחירים הם גם שיקרו? בבקשה תעזרו לי כבר הזמנו
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, עד כה היו לי בבית 2 מחשבים על רשת אלחוטית עם נתב המחובר ל ADSL. בעקבות המעבר לאינטרנט של הוט התעוררה הבעיה הנצחית שלא ניתן להתחבר על L2TP או PPTP over DHCP דרך הנתב, אלא רק PPTP רגיל. בעברית, אני צריך IP קבוע או שמשתנה לעיתים נדירות. כיצד משיגים זאת? שמעתי שחברות אינטרנט מחלקות בלי בעיה אך נטויזן ביקשה תוספת של 20 דולר!!! לחודש...
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, לפני יומיים הוא התנתק, ולא הסכים להתחבר שוב לרשת - אחרי מספר אתחולים (אני עם אינטרנט זהב). חשבתי שהם עוד פעם החליפו את הPPTP SERVER שלהם - אז עשיתי פינג לPNS.INTER.NET.IL - (דרך הראוטר) - וכלום. מצד שני, אם עשיתי דרך הראוטר פינג לIP שהיה לי - הוא עדיין עבד. מה שמוביל אותי לחשוש שאולי משהו לא בסדר עם הDNS SERVERS, אבל ראבאק, הוא בכלל לא מתחבר - לא מקצה לי IP, הייתי חושב שבעיית DNS תופיע מאוחר יותר. חשוב לציין שלא שיניתי כלום בהגדרות שעבדו עד לפני יומיים. כמו כן חשוב לציין שאם אני עוקף את הראוטר ומתחבר ישירות למודם (חייגן L2TP) - הכל עובד. בחיבור ישיר אין לי בעיה לעשות פינג לPPTP SERVER, וגם ניסיתי להחליף לIP החדש שקיבלתי, ועדיין כלום. יש רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי חבילה של 5 מגה בבזק בינ"ל ואני מוריד הרבה מ-RAPIDSHARE (יש לי חשבון שם). אני תמיד מוריד בעזרת התוכנה FleshGet,המהירות שאני מגיע אליה בד"כ היא 600 פלוס מינוס ככה שזו המהירות של החבילה שלי. לאחרונה אני שם לב שהמהירות שלי הרבה פעמים לאחר כמה דק' "נופלת" למהירות של 100 פחות או יותר. מה שאני עושה זה סוגר את התוכנה ופותח אותה שוב ושוב אני משיג את המהירות הרגילה של החבילה שלי אבל שוב לאחר כמה זמן המהירות שוב נופלת. אני מחובר בראוטר,אין לי שום תוכנה שמגבילה אותי ואני מחובר בחוטי,יש לציין שהבעיה היא רק לאחרונה ובהגדרות של החשבון שלי ב-RAPIDSHARE זה מוגדר בשרתים על רנדומלי ותמיד זה היה ככה. מה יכולה להיות הבעיה ? יכול להיות שזו הגבלה מבזק בינ"ל ? יש מצב שבעזרתכם ת…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הראוטר עושה לי בעיות בחיבור האלחוטי, הוא כול הזמן מתנתק וחוזר וזה אחרי שעשיתי אתמול לראוטר לפני זה הוא היה רוצה ססמא אפילו שלא היה. כשלקחתי לחברה הם עשו לו אתחול והכול עבד טוב אבל שוב לקחתי הביתה ולא עובד טוב יכול שיש בעיה איתו בתשתית של הוט? בחיבור הקווי הוא בסדר גמור.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מרוצה מעוצמת האות באלחוטי של ה- Netgear ולא מאופציית הניהול שלו, למי שמכיר את הראוטר הזה, האם זו תהיה קונפיגרציה עדיפה ה- Netgear בתור bridge ל- Edimax או שעדיף להשתמש בו ללא ה- Edimax ? איך שסיימתי להגדיר אותו (Netgear FW 2.7 Test 1) הוא התאפס לי, אני כבר רואה כמה אני אהנה ממנו... יש לי 2 קוים, לקו הראשון הצלחתי להשיג את ה- Dlink 6470 (משתמש בו כ- bridge עובד מעולה) לקו השני לא משנה כמה התאמצתי, לא הצלחתי להביא גם Dlink
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-