רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן עשיתי רשת ביתית דרך הכבלים... הבעיה שלי היא כזו: אני מקבל מזהה נמוך באימיול לא יכול לשלוח קבצים באייסי וגם אני גולש במהירות מאוד איטית {לא חושב שזה מהראווטר} בכל אופן חקרתי את העניין ושמעתי שאני אמור לפתוח פורטים בראווטר בכדי שכל זה הסתדר.. גם שיהיה לי מזהה גבוה באימיול וגם שאני יוכל לקבל ולשלוח קבצים ועוד כמה בעיות שהראוטר יצר... סוג הראווטר שלי הוא: BroudBand Router אני לא חושב שהסוג משנה אלא השיטה בפתיחת הפורטים...אני מקווה שתעזרו לי תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יכנס לפרטים יותר מדי, אבל המצב כרגע הוא שיש לי User בספק אינטרנט במהירות 2.5Mb, והתשתית שלי ADSL במהירות 5Mb. האם אני אוכל לקבל מהירות (UL/DL) זהה אם היה לי משתמש של 5Mb? (נ.ב. יש לי חבר בכבלים שיש לו משתמש במהירות נמוכה מאוד ותשתית במהירות 7Mb והוא מקבל 7Mb,האם גם בADSL אותו המקרה?) תודה, וסליחה על השאלה ההזויה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום חברים , אני מחבר את הסוני 3 בסלון אצלי לטלויזיה לפלזמה ואני רוצה לראות סרטים מהמחשב שלי שהוא בחדר שבו יש את כל ההרדיסק עם הסרטים ... (אגב הסוני מראה קליטה של 75-90 אחוז קליטה כל פעם משתנה לא יודע למה !) השבוע הפעלתי כמה סרטים ושמתי לב שסרטים שהם 8 גיגה ומעלה יש לי קירטועים בסרט שזה ממש מבאס! יש לי ראוטר של Edimax מאוד ישן ואני רוצה להחליף אותו. אני רוצה לקנות ראוטר טוב שיענה לי על הצרכים האלו אני חושב שהכי טוב זה מה שמציעים ה 300 מגה העברה ב WIRELESS השאלה האם זה באמת 300 גוהכל עובד כמו חמאה אשמח ליעוץ ממכם או אם מישהו בכלל ניסה או רואה בצורה הזו סרטים ב HD . תודה :-) חשבתי על שלושה אפשרויות : 1. Level One WBR6001 2. Edimax BR6424N 3. TP-Link TLWR841N…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקינו לי היום Hotbox2 בבית, עד כה היה לי מודם-ראוטר VVG2000 של בזק. המתאם האלחוטי 802.11ac broadcom, מובנה של הלוח שלי (Asus ROG Impact 6) עם אנטנה חיצונית. המרחק בין הראוטר לאנטנה כ-5 מטר דרך 2 קירות פנימיים, תמיד המהירות הייתה חלשה, לא יותר מ-5mbps במקרה הטוב ולכן הבאתי TP-LINK 841d בתור ריפיטר, מה שהעלה את המהירות פי 2 בערך. התכוונתי להגדיר את הריפיטר גם עם ההוטבוקס אבל מסתבר שהדבר הזה של הוט לא תומך בWDS... ניסיתי לבדוק את החיבור ישירות מול המחשב, בכל זאת הראוטר יצא חדש מהקופסא (הייתה אטומה עם מדבקה) והבנתי שהוט די עבדו לשפר הביצועים האלחוטיים של הדור השני.... אז במקרה הטוב הצלחתי להתחבר במהירות מסחררת שמגרדת איזה 1.5mbps, רוב הזמן פשוט לא הצלחתי להתחבר/חיבור לא יציב…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המהירות ל 1.5 מגה האם יש הבדלים מהותיים בין המהירויות? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך 014 ובזק במהירות 10 מגה, חיברתי נתב Edimax BR-6428nS והגדרתי אותו עם דיסק ההתקנה לעבודה עם 014. דרך כבל הרשת שמחובר לנתב אני מקבל מהירות מלאה של 10 מגה ואילו דרך הרשת האלחוטית (התחברות עם ipad2 בקליטה מלאה) אני מקבל מהירות של 4 מגה. האם יש למישהו מושג למה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. איך אני יכול לדעת מה כתובת ה-URL של הסרטים כאן? http://academic.haifa.ac.il/Programs/Programs.asp?ProgramID=190 לחיצה על מאפיינים בנגן לא מראה כתובת, מהם הדרכים לגלות URL בכוח? תודה רבה!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי ואיןהודעה אחרת על הנושא הזה.. בכל מקרה: יש לי רשת עם שני מחשבים בבית: חדש ועליו WIN XP, וישן ועליו WIN ME. חיברתי בינהם דרך מודם ECI ומיני-האב והכל יפה כבר משהו כמו חודשיים. א-ב-ל, על המחשב הישן מותקן לי eMule והוא גורם למחשב הישן לפעול ממש לאט והוא גורם גם לעומס ופעילות איטית לרשת בשני המחשבים. קראתי את הכתבה הזאת מYNET שמביאה טיפים להמהרת המחשב ( http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2980770,00.html ) אבל היו לי כמה בעיות: 1. כתוב שבמחשבים ישנים מומלץ להגביל את "מספר המקורות לקובץ" עד ל -400 מקורות. נכנסתי לאפשרויות ול connections והייתה לי שם אפשרות של max sources/file (שלפי הבנתי אומרת "מספר מקורות לקובץ") ובה היה כתוב 800. רציתי לשנות ל-400 אבל לא היה אפשרות…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלומות חברי הזון, יש לי בעיה מטומטמת ומתסכלת גם יחד. התייאשתי מלנסות לפתור אותן לבדי, ומכיוון שאני לא מוכן לשלם 12 ש"ח בחודש לתמיכה הטכנית של בזק ברשת האלחוטית(כי אני הולך להשתמש בה רק פעם אחת) לא נותר לי לאן לפנות מאשר לכאן. אז ככה, יש בביתי רשת אלחוטית, הראוטר הוא של ROTAL. כמו כן, יש לנו לפטופ אחד ישן שאין לו כרטיס אלחוטי מובנה, ולכן קיבלנו מאנשי בזק מתאם אלחוטי המתחבר בUSB(דגם: ROTAL WLAN DRUC-U3). הרשת היא רשת מאובטחת בWAP(או WEP) עם קוד גישה בלבד(מאוד פשוט גם). כל המחשבים מתחברים לרשת באופן נפלא בעזרת הקוד גישה, חוץ מהלפטופ עם המתאם. הבעיה היא, שהוא פשוט נורא מסובך(אני חושב). הוא(הלפטופ עם המתאם) מתחבר לרשת אלחוטית שכנה(לא שלי) אשר לא מאובטחת, אך כאשר אני מ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי את מהירות האינטרנט ושלחו לי חוזה מעודכן פתאום אני מגלה את הסעיף שמגביל את ההורדה והעלאה יחד לעד 65 ג'יגה בייט בחודש WTF ??? במהירויות הגבוהות של היום זה כלום !! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ריסט לראוטר השאלה אם אני עושה לו ריסט אני צריך את התמיכה כדי להגדיר אותו מחדש ולפתוח מחדש פורטים או שאני יכול בעצמי לעשות הכל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך הוט לספק ITC. בשבועיים האחרונים התחלתי לקבל IP ששיך ל MOLDOVA . כאשר זה קורה cellcom TV לא עובד, חלק משרותי האינטרנט (כמו lastpass) מזהים שאני לא מהארץ ומפסיקים לעבוד, חיבור ל ONLINE מה nintedo switch מפסיק לעבוד ועוד. ITC אמרו שהייתה להם תקלה גלובלית ונשארו מספר לקוחות עם הבעיה הזאת אבל לא מצליחים לתקן את הבעיה. מישהו ניתקל בזה? מה ההשלכות אם תעבורת הרשת עוברת דרך מולדבה? תודה יניב
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מעוניין כל פעם שיש הפסקת חשמל למצוא את הIP של המכשירים השונים. כיצד אפשר לקבוע כתובת קבועה בFIBERBOX? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הי אני עובר לבית חדש 100 מ"ר עם 4 חדרים, כל הבית הולך להיות מחובר בSTING TV שזה רץ על אינטרנט + שימוש באייפד + הורדות סרטים (מקווה גם 4K) + שימוש בפלייסטיישן עם משחקים ברשת. מעוניין קודם כל להבין, מה יותר יותר כדאי, מודם + ראוטר או אוטר משולב מודם ? במידה וכדאי מודם + ראוטר, האם כדאי לקחת את המודם שאני מקבל מהספק ולקנות ראוטר בעצמי ? עוד דבר לאיזה חברה כדאי להתחבר ? אני נגד HOT ומאוד אוהב את בזק (גם מניסיון), האם יש חברה שנותנת מעל 200MB ? או שכדאי להתחבר לחברה ספיציפית ? מעוניין שתיהיה קליטה בכל החדרים בבית ברמה גבוהה, כולל הממ"ד שקיים בדירה. לגבי הראוטרים הבנתי שמומלצים ה-2 האלה : TP-Link Archer VR600 https:…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי באוטו מחשב רכב, יש לי קליטה של WIFI יחסית סבירה ואני מעוניין לשפר אותה. ראיתי הרבה מדריכים לאנטנות שמכוונות לכיוון מסוים, אבל במקרה שלי אין כיוון ספציפי. חשבתי על פתרון של הרצת כבל נחושת הלוך ושוב לאורך הגג של האוטו. מה אתם אומרים? יש רעיון יותר טוב? האם הגג פוגע לי בקליטה (לא שיש לי הרבה ברירות :'( ) , הרבה גונבים אנטנות כאלו. האם יהיה בעיה בגלל שהגג מוליך בתוכו את המינוס של האוטו ? אם אלך על הרעיון, יש איזה כבל מומלץ? חשבתי על כבל חשמל נחושת רגיל (לא שערות כאלו) אלא כבל אחד עבה ויחסית קשה לכיפוף האם הוא יהיה לי טוב? יש כאלו עם בידוד ויש כאלו בלי, האם הבידוד פוגע בקליטה? (הרי לרוב האנטנות הנמכרות בחנויות יש בידוד של פלסטיק... ) בתודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות שם מודם שמתחבקר לכרטיס רשת, אבל גם אמור לעבוד עם נתב, איזה מודם מומלץ לבחור שם? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר שבועות חוברתי לתשתית הסיבים. בנתיים אני מרוצה לא חוויתי ניתוקים ובעיות (ספק CCC) מורגש שינוי גדול בהעלאה אבל לא בטעינת אתרים למתעניינים. (עדיין לא יצא לי להתעסק הרבה מאז החיבור עם משחקי רשת וכדומה אבל מאמין שיהיה שיפור.) לנושא.. קיבלתי מהחברה עם ההתקנה וחודש ההתנסות גם ראוטר( D-Link DIR-825 )שאותו אפשר לרכוש לאחר מכן ב200 ש''ח, האם שווה? או יש עדיפים עליו במחיר דומה? שאלה נוספת בנושא היא האם כדאי לי להשתמש בראוטר הקיים שלי (TL-WR941ND)? הוא ישן אבל השאלה אם הוא יספק את המהירות במלואה בקווי \ אלחוטי (רוב השימוש הוא קווי). בנוסף למישהו יש ניסיון עם כרטיס הרשת המובנה בלוח שלי(gigabyte z97x gaming 5) כי הדרייבר שלו KILLER NETWORK עשה לי לא מעט בעיות.. האם …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר של בזק NETGEAR VVG2000 (מוגדר עם WIFI ) ממספר סיבות מצאתי לנכון להביא את הנתב edimax br 6216mg הגדרתי אותו כ AP BRIDGE POINT TO POINT ועל אותו הערוץ כמו הראוטר שלי הרגיל ואכן כל מה שמחובר אליו לחיבורי הETHERNET מקבל גישה לאינטרנט בצורה מעולה ! אבל יש 2 בעיות : * אין לי אפשרות לנצל את האנטנות של האדימקס לטובת הגדלת טווח הWIFI שלי בנוסף לחיבורי הLAN ( למרות שזאת לא הבעיה שבגללה פתחתי את הדיון אבל אם כבר אז כבר) * הסיבה שבאמת מרגיזה אותי היא שכאשר מדליקים את המחשב מחדש אין גישה לאינטנרנט והדיפולט גייטווי הופך להיות של האדימקס (חשוב לציין שהמחשב מחובר לנטגיר ישירות באופן קווי ) כדי להתגבר על הבעיה אני מכבה ומדליק את האדימקס ואז יש לי שוב גישה לאינטר…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי קניתי היום באופיס דיפו את edimax br-6424n (כן אני יודע שזה לא המקום לקנות מוצרי מחשב אבל רציתי ראוטר להתקין לשבת) וקראתי פה כמה הודעות שלא כל כך מרוצים מהמכשיר הזה... השאלה אם אתם ממליצים לי להחליף אותו או לפתוח אותו מחר בבוקר? עברתי לגור עם חברה שלי והיא בADSL ואני הייתי בכבלים אז אני עדיין לא יודע באיזה מהם אני הולך לבחור. לגבי התנאי העבודה של הראוטר הוא שהמחשב הנייח שלי יהיה 90% מהזמן היחידי שעובד ומחובר לאינטרנט אבל יש עוד 2 לפטופים שגם ישתתפו באינטרנט לפעמים. המרחק המירבי הוא לא יותר מ20 מטר (לעיתים רחוקות) אבל שאר הזמן לא יותר מ5 מטר. יש עוד פרמטים שאני צריך לשתף? אני עושה הכל עם האינטרנט, אני עובד דרכו, הורדות, לפעמים משחקי אונליין אז אני צריך ראוטר טוב. התקציב…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע אני לא רוצה לפרסם את שם הספק. הבעיה היא כזאת: הייתי כשנה מחובר לחבילת גיימר. פינגים סבבה, נע בין 90 ל120, לא מרגיש בכלל בלאגים בשרתי המשחק. היום ביקשתי להעביר אותי מחייגן לחיוג אוטומטי/ישיר בגלל שחלק מהתוכנות "לא מזהות שאני מחובר לאינטרנט" אם אני מתחבר לחייגן. נציג חברת הספק הבהיר לי שחבילת גיימר מתנגשת עם חיבור ללא חייגן, וזה בלתי אפשרי שיהיו לי את 2 האופציות. בנוסף הוא אמר לי שאני עדיין בהתחיבות לחודש חודשיים הקרובים, ונתן לי "נסיון" של מספר ימים כדי לראות אם הבעיות שלי עם התוכנות ייפתרו. שינו לי את החיבור מחייגן לחיבור ישיר, והבעיות עם התוכנה אכן נפתרה. אבל פתאום באו פינגים מטורפים. אם בחבילת גיימר היו לי פינגים לשרתים אירופאים של 90-120, כעת חצי מהשרתים נעלמו (ה…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אם יש פה מישהו שמחובר לחברה UNLIMITED ויכול לעזור לי בכמה שאלות אני אשמח מאוד אני רוצה לעבור לחברה (חיברו את הרחוב לתשתית) אבל לפני שאני עובר אני רוצה לדעת מספר דברים על החברה איך השירות שלהם? איך התמיכה הטכנית? האם אתם מרוצים ? בנוסף, משהו שמאוד חשוב לי הוא פינגים לשרתים בחו"ל. אשמח אם מישהו יוכל לעלות פינגטסט לשרתים בחול (עדיף לגרמניה) וצילום מסך לפינג לשרת DNS של גוגל עם הפקודה ping 8.8.8.8 -t תודה רבה ומחכה לתגובות
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מתחבר לי לשרתים של המיול , פירוול בחלונות מוגדרת לתת אישור לפורטים אבל אני לא יודע איך להגיד לנתב תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחובר בDSL 750k. בזמן האחרון (אני די משער שזה מאז שהתחלתי לשתף את האינטרט עם מחשב שני בשרת - מן הסתם אני מרגיש בה גם כשהמחשב השני מכובה, אחרת לא הייתי פותח את האשכול) אני מרגיש האטה ניכרת ביותר במהירות התקשורת. ריסט עוזר, אבל לאחר מספר דקות הבעיה חוזרת ואין לי כוח לעשות ריסט פעם בעשר דקות בשביל לגלוש כמו בנאדם. יש למישהו רעיונות מה יכול לגרום לזה / לתקן את זה ?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. אז יש לי חיבור ADSL ב 500KB {עם קווי זהב} ןבמשחקי רשת הפינגים הממוצעים שלי עומדים על 300 ויותר האם זה נורמלי ויש דרך לשפר את זה? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-