רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, בדירה שלי יש רק חיבור של בזק (אין תשתית להוט) אז אני נאלץ לעשות תשתית של בזק. האם מישהו מכיר דיל טוב של אינטרנט 40 מגה תשתית (בזק)+ספק כלשהו? כשפנתה אלי נציגה היא הציעה תשתית 40 מגה+ ספק של בזק בינלאומי ב 117 ש"ח, מה גם שדורשת גם 100 ש"ח על התקנה, שזה נראה לי מוגזם כי בהוט לא דורשים עלות התקנה. נראה לי מחיר יחסית גבוה ל 40 מגה. אשמח להצעות
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאני מפרסם את ההודעה הזו בפורום הנכון, בכל מקרה בדקתי קודם את הפורמים האחרים ומהסתכלות על חלק מההודעות פה אני חושב שההודעה מתאימה לכאן. יכול להיות שעוד מעט אני אתחבר לאינטרנט המהיר של הכבלים, רציתי לשאול אותכם לגבי חוות דעת על השרות שלהם ועל האיכות של האינטרנט שלהם. אם מישהו יוכל לרשום כמה תגובות אני אשמח. הבנתי גם שצריך לוודאות משהו בנוגע למודם שהם מביאים לך שלא יהיה מסוג מסויים מסיבה כלשהי. שמעתי את זה מזמן ואני כבר לא זוכר בדיוק מה זה היה,למישהו זה נשמע מוכר תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פינג גבוהה בצורה יוצאת דופן אז רציתי לשאול אם יש לכם מוסג למה ומה אפשר לעשות אם זה google.co.il 447 hwzone 287
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, עם שדרוג האינטרנט ל 5MB קיבלתי עם החבילה את שירות ה safenet שזה הגנה על תיבת הדואר וכו'. בכל מקרה, מאז השדרוג יש לי הרבה בעיות עם האינטרנט, בבדיקה שנעשתה עם 014 ועם בזק הכל היה תקין. הרבה אנשים בהרבה פורומים שביקרתי טענו שהשירות של safenet דופק את האינטרנט ועדיף לוותר עליו, הם טענו שלאחר שביטלו אותו האינטרנט חזר לפעול כרגיל. עכשיו השאלה היא האם כדאי לוותר על השירות הזה (עם ה 2.5MB לא היה לי אותו בכלל וגם לא חוויתי שום בעיות) או להשאיר אותו. אם אני מוותר עליו ואז מחזיר אותו מתישהו בעתיד אני אצטרך לשלם עליו, לכן אני צריך לדעת האם באמת כדאי לוותר על זה. תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשובות לי שתי בחינות. אחת שלא יהיה ניתוקים ובעיות כל שני וחמישי שצריך להתקשר לתמיכה ושומעים "לקוחות ADSL יש בעיה, נא התעזרו בסבלנות..." אפילו לא כל חודש. גלישה חלקה..... שהשירות לקוחות או שבאמת יענו לך, ואם הם לא עונים אז לפחות שבאמת יחזרו תוך שעתיים.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כלומר על קו טלפון אחד,או לחילופין על על תשתית של כבלים?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להרחיק רשת אלחוטית לחדר שאליו מגיעה הרשת דרך נקודת חשמל.האם אפשר לחבר מרחיק ערוץ (למשל) על היציאה של הרשת שיוצאת מנקודת החשמל בכדי לקבל רשת אלחוטית באותו חדר .
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כל כניסה לווינדוס המחשב מבקש שם משתמש סיסמא וקבוצת עבודה (מחשב המחובר לרשת) יש אפשרות לעקוף את זה? הפעלת הנעילה יזומה מהשרת או מהמחשב עצמו?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מזמן עשיתי רשת ביתית דרך הכבלים... הבעיה שלי היא כזו: אני מקבל מזהה נמוך באימיול לא יכול לשלוח קבצים באייסי וגם אני גולש במהירות מאוד איטית {לא חושב שזה מהראווטר} בכל אופן חקרתי את העניין ושמעתי שאני אמור לפתוח פורטים בראווטר בכדי שכל זה הסתדר.. גם שיהיה לי מזהה גבוה באימיול וגם שאני יוכל לקבל ולשלוח קבצים ועוד כמה בעיות שהראוטר יצר... סוג הראווטר שלי הוא: BroudBand Router אני לא חושב שהסוג משנה אלא השיטה בפתיחת הפורטים...אני מקווה שתעזרו לי תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מעונין בראוטר לרשת אלחוטית לבית של 100 מ"ר. ראיתי את הראוטר של נטגיר שבמפרט נאמר שהוא MIMO G יש לי אינטרנט של כבלים של הוט. המודם של הוט מוציא יציאת רשת ראיתי בכמה מקומות שיש בעיות עם הראוטר הזה בכבלים. למרות שבמפרט נאמר שהוא מתאים גם לכבלים. בחנות נאמר שזה בסדר לכבלים. האם הראוטר הזה יעבוד לי בלי בעיות בכבלים? אשמח גם לחוות דעת על הראוטר הזה ביחס לאדימקס 6204 תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחובר לHOT 100MB + ספק בזק בינלאומי אתמול העוצמות(POWER) היו באזור ה4dBmV והיום אני רואה שזה הכפיל את עצמו וזה סביב ה8dBmV ולא נגעתי בכלום והראוטר לא ריסט את עצמו או משהו.. גם הערוץ הוא אותו ערוץ של 129000000Hz.. איך זה קרה לדעתכם? ועוד שאלה, לפני מספר חודשים יכולתי להתחבר לערוץ של 267000000Hz ועכשיו הערוץ הכי גבוה שאני יכול להתחבר זה 129000000Hz...למה זה השתנה והאם לדעתכם HOT שינו משהו באזור שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני שואל מנסיון של משתמשים כאן, כמה זמן לוקח עד לחיבור ממשי של הדירות לסיב. כרגע הוא מונח בארון תקשורת ככה:
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני לא מרוצה מעוצמת האות באלחוטי של ה- Netgear ולא מאופציית הניהול שלו, למי שמכיר את הראוטר הזה, האם זו תהיה קונפיגרציה עדיפה ה- Netgear בתור bridge ל- Edimax או שעדיף להשתמש בו ללא ה- Edimax ? איך שסיימתי להגדיר אותו (Netgear FW 2.7 Test 1) הוא התאפס לי, אני כבר רואה כמה אני אהנה ממנו... יש לי 2 קוים, לקו הראשון הצלחתי להשיג את ה- Dlink 6470 (משתמש בו כ- bridge עובד מעולה) לקו השני לא משנה כמה התאמצתי, לא הצלחתי להביא גם Dlink
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, אודה לכם אם תעזרו לי יש לי רשת אלחוטית עם שלושה מחשבים ונתב אחד מסוג TP LINK TL WR841NDאבל באחד המחשבים אין קליטה, איך אני יכול לשפר את הקליטה? האם עם AP מסוג TP LINK?והאם הוא מומלץ? לציין שיש לי נתב נוסף מסוג EDIMAX BR620AWG האם אפשר להעזר בו? ומה זה WDS ואיך אני יכול לדעת אם הנתב הוא כזה?להוסיף שאני יודע שהחיבור הקווי הוא האידיאלי אבל אין לי אפשרות כזו תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון אני מקבל דרופים בטורנטים וניתן להגיד שבכמה טראקרים כמו TL וhebits אני לא יודע למה זה קשור אבל מהירות האינטרנט שלי היא 40 תשתית בזק ספק בזק בינלאומי. בבדיקות של speedtst וכ'ו המהירויות שאני מקבל טובות אך בטורנט זה מתחיל בערך לדקה להוריד טוב ומהר 3.6 כזה.. ואז פתאום יש צניחה לכיוון 10kb-250kb אין לי מושג מה הבעיה ניסיתי להחליף קליינטים לשים גרסאות יותר ישנות אבל זה לא עוזר. אני משתמש כעת ביוטורנט גירסא 2.2.1 אודה לעזרתכם.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כשבוע שידרגתי את האינטרנט אצל בזק+בזק בינלאומי מ-15 מגה ל-40 מגה. הנחתי שהמודם הנוכחי שלי יספיק אבל כנראה שאני צריך משהו שהוא VDSL ולא ADSL (?) ויש לי קצת סלט בראש לגבי מה צריך ומה לא. אז רציתי לשאול האם זה באמת הכרחי? האם צריך מודם (או מודם+ראוטר) כדי לקבל תמיכה במהירות כזו? במידה וכן, איפה משיגים דבר כזה? דבר כזה יספיק? http://ksp.co.il/?select=.263..264..2141.&list=1&sort=2&glist=1&uin=24871&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 זה טווח המחירים שצריך לצפות לו? ואם כן, האם כדאי לסמוך על בזק שנקבל מהם משהו זול יותר ואמין יותר? (ואולי יותר שייך לצרכנות מאשר לכאן, אבל לעוד מישהו קרה שהמהירות שלו *ירדה* אחרי שדרוג כזה? קודם היה לי פחות …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אולי נושא דומה הופץ בעבר, אבל אחרי חיפוש מהיר (ומרפרף, קצת קשה לעבור על פורום שלם לא מצאתי משהו שמתאים לבעיה שלי. אז ככה, יש לי בבית שני מחשבים האחד DURON800 והשני P4 1.4 . הם מחוברים עם כבל רשת רגיל, עם כרטיסי רשת מבוססי רילטק. יש בבית ADSL 512KB, עם מודם פנימי של גלובספאן שיושב על הDURON. בשני המחשבים יש XP SP1. עכשיו הגענו לחלק של הבעיה, כאשר אני מחובר לאינטרנט לפעמים אני עושה משהו על הרשת שכנראה יוצר עומס שלמראית עין לא נראה בקשר ישיר לאינטרנט, אבל בכל זאת האינטרנט מתנתק. או לפעמים משחקים שאני מפעיל או תוכנות, שגם יוצרות סוג של עומס, ואותה תוצאה. יש אפשרות למנוע או לפחות לקצץ במקרים האלו?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי Access Point ומגדלי טווח. - כרגע יש ברשותי ראוטר DLINK מחברת בזק שמספק לי את האינטרנט ומחובר אליו מחשב בודד. - מצד אחר יש לי עוד ראוטר שנקרא KASDA 5212 שרציתי שיפעל בתור מגדיל טווח או כ ACCESS POINT כי האות בקומה השניה חלשה. ניגשתי ל KASDA והגדרתי אותו בתור AP ואז נתן לבחור את הרשת האלחוטית של DLINK. המחשבים הצליחו לגלות את הרשת האלחוטית של KASDA אבל לא הצליחו לגלוש. א. האם יש צורך בעוד הגדרות? ב. האם הגדרת ה KASDA כ ACCESS POINT לא תספיק ויש צורך לחבר אותו ישירות ל DLINK? הערה: יש לציין שה KASDA לא מחובר ישירות לנתב של בזק. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש לבדוק חיבור לאינטרנט של 012. נכון לעכשיו ספק האינטרנט שלי הוא בזק בין לאומי. והתשתית היא בזק. חבילת הגלישה הנוכחית שלי היא 10 מגה. בבדיקה שעשיתי עם speedtest ועם עוד שתי תוכנות, מהירות ההורדה שלי נעה בין 10.5Mbps לבין 11.58Mbps. האם יש מישהו כאן שגולש עם 012 ויכול להגיד לי אם הוא מגיע למהירויות האלו ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל הקהילה... אני צריך עזרה לחיבור לאינטרנט האלחוטי . אז אלו הפרטים: אני מחובר בתשתית HOT, עם ספקית בזק בין לאומי. החיבור שלי זה אייפי דינאמי, ככה שאני מחובר כל הזמן. המודם שלי הוא Motorola SB4200 והראוטר האלחוטי שלי הוא 3Com 3CRWER100-75 המחשב שלי הוא מחשב נייד מתוצרת LG LE50 5LSE ויש לו כרטיס רשת אלחוטית WLAN 802.11b/g. ניסיתי להגדיר את הראוטר לעבוד בתצורת אלחוטית, כמובן זה הפעם הראשונה שלי שאני מחבר מחשב לרשת אלחוטית. אבל כל מה שהצלחתי לעשות זה שהמחשב יעבוד בחיבור RJ-45 דרך אייפי דינאמי כמו שהוא עבד עם המודם. הוינדוס שלי הוא Windows XP S2 עברית, והוא לא מזהה לי רשתות אלחוטיות והמחשב ממש מול הראוטר... השמח לעזרה בנושא. בתודה מראש יבגני
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שינויים: ** Important changes since RC3 ** [[FONT=Verdana]* various ath9k related fixes * a few board related fixes * fixes for packages depdending on curl * per feed download folders[/FONT] [FONT=Verdana]** Important changes since RC2 ** * NAT & firewall throughput improvements * Security updates for OpenSSL & PolarSSL * Minor fixes in DHCP & DHCPv6 handling * Configuration support for GRE tunnels * Various other fixes[/FONT] [FONT=Verdana]** Important changes since RC1 ** * fix a long standing ath9k deadlock bug * all feeds are now built * image builder now works and RC2 contains all board specific images * various board/stability fixes[/FONT] [FONT=Verdan…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
והאם זה משפיע על המהירות. התכוונתי לחבר עם כבר בעזרת כבל מאריך. והשאלה למעלה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. עשיתי 4M אצל בזק, וקיבלתי את הראוטר TNN SIEMENS SL2 141. יש לי מחשב אחד בבית. יש לי בעיה מוזרה, כל פעם שאני מתחבר דרך החייגן (זה קרה גם במודם הישן, שבו היתה אפשרות להתחבר רק דרך החיגן) יש לי תקיעות במשחקי רשת. לדגמא, בcod4 המשחק נתקע כל 10 דקות בערך, למשך דקה. כשקיבלתי את המודם החדש, התחברתי לאינטרנט ללא החיגן.. פתאם המשחק התחיל לעבוד כמו שהוא צריך לעבוד, ולא נתקע לי. חזרתי שוב לחייגן, ועוד פעם יש תקיעות. מצידי להישאר עם החיבור בלי החייגן, אבל הוא חוסם לי הרבה תוכנות. אין לי מושג איך להתעסק עם כל הפורטים האלה.. אם זה משנה, כל פעם שאני מתחבר דרך חייגן יש לי הודעה לכמה שניות של"קישוריות מוגבלת או חסרה". אז אני שואל, יש דרך לכבות את הפיירול של הראוטר כדי שלא …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. זקוק להמלצה לראוטר אלחוטי איכותי לחדר הישיבות בחברה בה אני עובד. 2 הדרישות המרכזיות שלי מהמכשיר (למעט אמינות כמובן) היא טווח גדול ככל האפשר (יספק WIFI גם למשרדים מסביב לחדר ישיבות) ואפשרות ליצור רשת GUEST. אין שום בעיה ברכישת המוצר מחו"ל (אמזון וכו). כרגע זה מה שיושב לי בראש: http://www.amazon.com/Linksys-AC1900-Wireless-Gigabit-Anywhere/dp/B00MNK34VM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1460640821&sr=8-2-spons&keywords=linksys+router+certified+refurbished&psc=1 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-