רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
היי, טוב הגיע הזמן להכניס מחשב נוסף הביתה וכמובן צריך שיהיה לו אינטרנט...:9 אז ככה, אני צריך נתב אלחוטי שיתחבר למודם מסוג אלקטל(5 נוריות - ספיד טאץ הום - מודם רשת) אחד שיספק לי את הבטחון שצריך על מנת שאנשים לא יגבנו ממני אינטרנט, טווח קליטה רחב מספיק לבית קומתי(המחשב השני יהיה חדר ליד אך יהיה נחמד אם יהיה אינטרנט גם קומה אחת למטה - ראיתי את המוד הזה עם הנייר כסף ורשת יתושים...לא אכפת לי לבצע...), אחד שלא יגביל את השימושים שלי באינטרנט - משחקי רשת והורדות ויאפשר לי לנהל את חלוקת רוחב הפס(אפשרי בכלל?). הנתב יתחבר עם כבל רשת למחשב שלי נכון?לא אכפת לי שהוא יהיה ליד וגם המודם יהיה ליד... אצטרך גם המלצה לכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד דיי ישן(המחשב הנייד יהיה אצל אחותי, היא סטו…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מודם Thomson של הוט. האם אפשר להפוך אותו לנתב ולהגדיר בתוכו חייגן? אם כן, מה הכתובת שלו? שם משתמש וסיסמא? ואיזה פרוטוקול חיוג להגדיר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה, זה קורה כמה פעמים ביום אני חושב. זה התחיל לפני כמה ימים. מה שקורה זה שהאינטרנט פועל בסדר גמור, הכל פועל בלי שום בעיה חוץ מזה שהאקספלורר לא מציג אתרים. הוא מחפש אותם ואז כותב The page cannot be displayed. כל תוכנה אחרת שקשורה לאינטרנט פועלת בלי שום בעיה. אחרי כמה דקות זה עובר לבד בדר"כ. ניסיתי לכבות את ה-Firewall אבל זה לא עוזר. ADSL 012. למישהו יש מוסג מה זה?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הצטרפתי לחברת נטוויז'ן לאינטרנט המהיר (50MB) לאחר כל הבלגן קיבלתי שם משתמש וסיסמה חדשים אני מחובר לאינטרנט דרך ICS בעזרת חייגן ומודם VVG2000 עם מחשב בעל שני כרטיסי רשת שבו מותקן חלונות 7 עד עכשיו הייתי גולש במהירות של 100MB בספק אחר והכל עובד (או יותר נכון עבד) כמו שצריך. לאחר השינוי הגדרות החייגן (שם המשתמש והסיסמה בלבד) אני רואה שרק במחשב הספציפי יש אינטרנט ובשאר במחשבים שמחוברים דרך המחשב אין אינטרנט כלל התקשרתי לתמיכה הטכנית שלהם והבנתי שהם הפסיקו לתמוך בזה כל עוד המחשב הראשון מקבל אינטרנט לא מעניין אותם שאר המחשבים, ואם אני רוצה שהם יתמכו בי אני צריך להשתמש בציוד (הגרוע והפרוץ) שלהם הדבר הזה היה קיים ועבד באותה החברה אפילו עוד משנת 2002 עם מודם עלוב בחיבור USB מדגם A…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב נייח עם Windows 8.1 ניסיתי לעדכן דרייבר באתר של TP Link ועדיין לא עובד. מישהו נתקל בבעיה דומה? האם זה דגם בעייתי?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בחיבור 100M מי עדיפה - HOTnet או בזק בין לאומי? http://www.netcheif.com/blog/?p=2085
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר אלחוטי של 3COM .. לאחר המון זמן ששברתי את הראש עם ההגדרות שלפעמים הולכות ולפעמים פשוט לא נשמרות נשברתי!!! אני חייב הסבר... למי שמכיר ראוטרים אלחוטים של 3COM אני ישמח לעזרה תודה, אז ככה: יש לי ADSL 1.5 עם ראוטר של B-FOCUS 312+ קניתי ראוטר אלחוטי 3CRWER10075 של 3COM... הצלחתי לחבר את הראוטר לפוקוס ולקבל אינטרנט. הבעיה היא כזאת .. על מנת לשמור על אבטחה הגדרתי את ה 3COM ל WPA PSK ושיניתי את השם של הרשת ל BAREL לחצתי SAVE ואז APPLY זה עושה RESTART של 30 שניות וחוזר לדף הראשי... עד כאן הכל טוב במחשב המרוחק חיברתי USB סטיק התקנתי דרייברים התחלתי לחפש רשתות.. ואז הוא מוצא לי את הברירת מחדל של הנתב... 3COM... ללא שום הגנה.. אני מנסה להתחבר לזה והוא מתחבר!! יש לי …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי את מהירות האינטרנט ושלחו לי חוזה מעודכן פתאום אני מגלה את הסעיף שמגביל את ההורדה והעלאה יחד לעד 65 ג'יגה בייט בחודש WTF ??? במהירויות הגבוהות של היום זה כלום !! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר חיפושים כושלים בפורום זה, החלטתי לפרסם שאלה זו אליכם. ברצוני לקנות ראוטר אלחוטי חדש. כרגע יש לי מודם פשוט של בזק, שמחובר ל 6204 של אדימקס (תקן g). חבילת גלישה של 5 מגה ADSL של בזק, באיזור פריסה של NGN. בעיקרון, במקסימום מחוברים 2 מחשבים ניידים, 2 אייפונים, ו xtreamer אחד, לטובת צפיה בתכנים ב HD. כולם על ה wifi, ולא מחוברים פיזית. בגלל המעבר לתכנים ב HD, אני חייב לקנות ראוטר תקן N. ניסיתי את ה linksys 120n והוא היה כשלון. הוא היה נתקע פעם ביום, יומיים וזה פשוט לא מקובל. אני צריך ראוטר חזק ועמיד, שלא יתנתק ולא יתקע/יקרוס מעומס. אני אשמח מאוד לקבל המלצות, אני מרגיש קצת אבוד בין כל האופציות הקיימות בשוק. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע משתמש ב- VVG2000 שקיבלתי מבזק ואני מעוניין להפוך אותו למודם ולקנות נתב. מאחר שמעולם לא יצא לי להתעניין בתחום הזה אני לא ממש יודע מה לחפש. מספר נתונים שאולי יהיו רלבנטיים: אני מנוי של נטויז'יון 100 מגה. נמצא ברשת עם עוד מחשב ומשתמש תדיר בוויפי. בנוסף, יצא לי להתקל בביקורות לא מחמיאות על ה-VVG2000 באופן כללי, ובפרט בכל הנוגע לברידג'. האם מומלץ לקנות אחד מהדגמים החדשים של בזק (מופיעים כאן http://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/wireless_net/super_wifi/support/ ) ואליו לצרף נתב? אין לי ממש תקציב כי אני לא יודע מה אני מחפש, אך אהיה מוכן להוציא יותר כדי לקבל מוצר טוב. תודה רבה עריכה: רק שתי הערות, הוויפי צריך להיות בעל טווח גדול. הנתב והמודם י…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתחבר לרשתות ציבוריות (ארומה למשל) ואני מקבל את ההודעה הנ"ל connection is limited מערכת ההפעלה שאני משתמש בה היא WIN 8.1 PRO נכנסתי לCMD ועשיתי renew release כמובן ניסיתי את פותר הבעיות ועדיין לא מצליח להתחבר **JBT לא מוגדרת אצלי כהתחברות אוטומטית תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי אייפון עם חבילת גלישה של 5 גיגה. כרגע אני מחבר באופן ישיר את האייפון לנייד עם כבל בשביל להשתמש בו כמודם סלולרי. רציתי להשתמש ב USB מודם סלולרי ולהשתמש בסים שאני משתמש באייפון - באותה חבילת גלישה של 5 גיגה, ולא לשלם גם 5 גיגה לאייפון וגם 5 גיגה לנייד. האם הדבר הזה אפשרי ? (בעצם שיכפול הסים ואחד יהיה בנייד ואחד בפלאפון). תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה לSWITCH שיעבוד בכבלים 12MB ואפילו יותר תקציב מקס' 200 תודה מראש קנייה במרכז בבקשה להביא חנות
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו: כל פעם שאני עונה/ מתקשר המטלפון האלחוטי -אינטרנט מתנתק. בטלפון קווי רגיל הכל בסדר. מה ניתן לעשות והאם מישהו יודע למה זה קורה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רכשתי ראוטר DR-615 , הכל נראה בסדר בתהליך ההתקנה אך הסיום הוא ללא הצלחה, עבדתי ע"פ הנחיות היצרן. האם זה קשור אולי גם ל-firewal? רעיונות אחרים איך להתגבר?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי פייברבוקס של הוט ושני מיני פייברבוקסים שלהם . האינטרנט אל חוטי זוועה - אין צורך להדגיש אתם בטח יודעים . גלישה על תדר 2.4 ומוגבל ל60 מגה לשנייה. אני מחפש לשפר את הביצועי WIFI באופן משמעותי באחד החדרים (יש לי 200 מגה גולש על 30 ) חשבתי על : 1.האם אפשרי לחבר למיני-פייברבוקס באחד החדרים DECO MESH M4 או כל נתב ולהגדיר אותו רק כנקודת גישה ? נאמר לי שלא ואני פה כדי לוודא . אם לא - אשמח לשמוע הצעות מכם . כרגע הפתרון הזול והנוח בשבילי הוא לקנות יחידה אחת של דקו ולחבר את זה למיניפייבר מאחר ואני רוצה שירותי טלוויזיה בחדר גם כן . תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בכבלים בחיבור קבוע יש אפשרות לחבר עד 3 מחשבים דרך סוויץ כך שכל אחד מהם יקבל כתובת חיצונית ללא NAT האם אפשר לעשות אותו דבר עם חייגן, כלומר לחבר עד 3 מחשבים לסוויץ שמחובר למודם כך שכל מחשב מבצע חיוג לאינטרנט?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , יש לי ראוטר חוטי של 3COM כאשר כל 5 הפורטים שלו תפוסים.מחוברים אליהם מחשבים ברשת עם כבל רשת כמובן . הבעייה שאני צריך לחבר עמדת אינטרנט נוספת . האם יש ראוטר עם יותר כניסות ? או שאפשר לחבר לראוטר אולי סוויץ' כתוספת (על מנת לאפשר כניסות נוספות) ? אשמח לעזרתכם . תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בכל הורדת קבצים נרשמת כתובת ה IP אצל הספק וגם הכותרת של תכולת ההורדה השאלה היא למשך כמה זמן הם שומרים את זה ? רק מי שיודע בבקשה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב של אמא שלי אלי בכבל רשת מוצלב, והאינטרנט עובד, אבל אני לא מצליח לשתף מדפסת ותיקית שיתוף.. אישרתי את שיתוף הקבצים בזמן שיצרתי את הרשת ולקחתי תיקיה ובחרתי לשתף אותה אבל זה לא עובד, בנוסף הגעתי להגדרות המדפסת ובחרתי בשיתוף אבל במחשב המשותף לא רואים את המדפסת. זה מה שעשיתי: בטאב האחרון הבאתי את כל ההרשאות האפשריות לכל היוזרים שהיו שם. הבעיה היא שכאשר אני מגיע למקום הזה במחשב המשותף ואני בוחר בAdd Printer הוא לא מוצא אותה מה אפשר לעשות? תודה (יש לי XP)
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוחאם של fatality p67 של אסרוק. איך אני מגדיר ששתי החיבורים יעבדו ולא רק 1? יש לי אינטרנט 100 מגה. ואני מקבל סוף סוף 105 אבל זה מוריד לי על 4MB. ושמתי את זה על 1G דופלקס מלא. תודה לעוזרים מראש גל.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קם בבוקר ואיך שאני פותח את העיניים קבלו מה אני רואה בחדשות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3382252,00.html פייי יה קברו את בזק האא.?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לכל חברי הפורום - ברמה האישית אני מאחל לכולכם שנה טובה, שנת בריאות והצלחה, שנה בה יתגשמו כל החלומות וכל התקוות של כולנו. ברמה המקצועית - מי יתן ובשנה הקרובה יגדל מספר נתבי ה-AC הזמינים בארץ, יותר יצרנים יחליטו לשווק את המוצרים שלהם כאן ושנה שבה המגבלות על תדר 5Ghz יעלמו. לרגל השנה החדשה, עדכנתי וחדשתי את מדריך הנתבים המומלצים. אתם מוזמנים לעין בו, לשאול שאלות ולהעיר הערות. http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי, אז אני כרגע מחובר בבית לבזק + בזק בינלאומי ב 1.5M. עוד שבוע נגמרת ההתחייבות שלי בבזק, דיברתי איתם על המחיר עם אני מתחייב לעוד שנה, והם רוצים 60 שקל ל 1.5 מגה ו 80 ל 2.5, במידה ואני משדרג. האם יש אפשרות להתמקח איתם כמו עם הספקית ולהוריד את המחיר? כי המחירים לדעתי יקרים מידי! שלא כמו בבחירת ספקית, בבחירת התשתית יש לי רק 2 אפשרויות, בזק או הוט, ואני לא מתכוון לעבור להוט, ולכן קשה לי לאיים אליהם שאני יעזוב כשאני לא באמת מתכוון לעשות את זה. - אין לי תשתית NGN באיזור , ואני בהחלט מסתפק ב 1.5M ביומיים וחצי שאני נמצא בבית.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-