רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם 8) חשבתי על האפשרות של נתב עם מודם ADSL שכולל מספר פורטים ובכך להיפטר מהמחשב שרת והרכזת. רק בשביל להיות בטוח - כבלים RJ45 ישרים אמורים לעבוד, נכון? ואם מישהו משתמש בסידור הזה ויש לו המלצות או הערות בעניין..
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מעונין בראוטר לרשת אלחוטית לבית של 100 מ"ר. ראיתי את הראוטר של נטגיר שבמפרט נאמר שהוא MIMO G יש לי אינטרנט של כבלים של הוט. המודם של הוט מוציא יציאת רשת ראיתי בכמה מקומות שיש בעיות עם הראוטר הזה בכבלים. למרות שבמפרט נאמר שהוא מתאים גם לכבלים. בחנות נאמר שזה בסדר לכבלים. האם הראוטר הזה יעבוד לי בלי בעיות בכבלים? אשמח גם לחוות דעת על הראוטר הזה ביחס לאדימקס 6204 תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי linksys ea8300 בן כמה חודשים. כשהיה מחובר עד לא מזמן למחשב הנייח בחיבור קווי - לא היתה כל בעיה במשך אותם חודשים. לאחרונה החלפתי לנייד בלבד ומאותו רגע התחילו ניתוקי מדי פעם. ניסתי להחליף בין רשת 5GHZ ל-2.4 ללא הצלחה. אשמח לסיוע.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך חיבור לאינטרנט ברמה גבוהה כרטיס רשת / ראוטר וכל מה שנדרש לגלישה מהירה מאוד ללא תקלות ותקיעות לצורך מסחר בבורסה ... אם תוכלו לפרט לי על כל דבר כי אני לא מתמצא בנושא כלל .
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כשבוע שידרגתי את האינטרנט אצל בזק+בזק בינלאומי מ-15 מגה ל-40 מגה. הנחתי שהמודם הנוכחי שלי יספיק אבל כנראה שאני צריך משהו שהוא VDSL ולא ADSL (?) ויש לי קצת סלט בראש לגבי מה צריך ומה לא. אז רציתי לשאול האם זה באמת הכרחי? האם צריך מודם (או מודם+ראוטר) כדי לקבל תמיכה במהירות כזו? במידה וכן, איפה משיגים דבר כזה? דבר כזה יספיק? http://ksp.co.il/?select=.263..264..2141.&list=1&sort=2&glist=1&uin=24871&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 זה טווח המחירים שצריך לצפות לו? ואם כן, האם כדאי לסמוך על בזק שנקבל מהם משהו זול יותר ואמין יותר? (ואולי יותר שייך לצרכנות מאשר לכאן, אבל לעוד מישהו קרה שהמהירות שלו *ירדה* אחרי שדרוג כזה? קודם היה לי פחות …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן ואני רוצה לחבר אותו עם המחשב הישן לרשת ביתית... שמעתי שיש כמה אופציות- כבל רשת, ראוטר אלחוטי/חוטי. מה אתם ממליצים לעשות? יש לציין שכל מחשב נמצא בקומה אחרת (קומה ראשונה ושנייה)... תודה לכל העוזרים, שמעון
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל הקהילה... אני צריך עזרה לחיבור לאינטרנט האלחוטי . אז אלו הפרטים: אני מחובר בתשתית HOT, עם ספקית בזק בין לאומי. החיבור שלי זה אייפי דינאמי, ככה שאני מחובר כל הזמן. המודם שלי הוא Motorola SB4200 והראוטר האלחוטי שלי הוא 3Com 3CRWER100-75 המחשב שלי הוא מחשב נייד מתוצרת LG LE50 5LSE ויש לו כרטיס רשת אלחוטית WLAN 802.11b/g. ניסיתי להגדיר את הראוטר לעבוד בתצורת אלחוטית, כמובן זה הפעם הראשונה שלי שאני מחבר מחשב לרשת אלחוטית. אבל כל מה שהצלחתי לעשות זה שהמחשב יעבוד בחיבור RJ-45 דרך אייפי דינאמי כמו שהוא עבד עם המודם. הוינדוס שלי הוא Windows XP S2 עברית, והוא לא מזהה לי רשתות אלחוטיות והמחשב ממש מול הראוטר... השמח לעזרה בנושא. בתודה מראש יבגני
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני לפני רכישת ראוטר 1G שישמש לניתוב בין שלושה HTPC ,כולל תכני HD בין היתר. אני גם רוצה שתהיה לי אפשרות להעביר תכנים מהמחשב הביתי לשלושת ה HTPC . כרטיס הרשת הוא מסוג Realtek RTL8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20)אז בעצם ב1G הכרטיס רשת תומך לגבי התקן האלחיטי אני לא יודע . תשתית האינטרנט בבית היא של הוט ,אשתמש במודם SB4200 - למען הסר ספק (אני כמעט בטוח שאין קשר בין מודם לתמיכה בתקן N) האם המודם יכל להוות מכשול כלשהו עבור החיבור האלחוטי ? הראוטר שאני רוצה לקנות הוא TP LINK 1043ND גרסה 2 (הכחול ) - מחיפוש בפורום ,ראיתי שהוא מומלץ עבור המשתמש הביתי האם הדבר נכון גם כאשר נעשה שימוש לצורך צפייה והזרמה של תכנים שונים מהרשת כולל HD ותלת מימד ? …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, בדירה שלי יש רק חיבור של בזק (אין תשתית להוט) אז אני נאלץ לעשות תשתית של בזק. האם מישהו מכיר דיל טוב של אינטרנט 40 מגה תשתית (בזק)+ספק כלשהו? כשפנתה אלי נציגה היא הציעה תשתית 40 מגה+ ספק של בזק בינלאומי ב 117 ש"ח, מה גם שדורשת גם 100 ש"ח על התקנה, שזה נראה לי מוגזם כי בהוט לא דורשים עלות התקנה. נראה לי מחיר יחסית גבוה ל 40 מגה. אשמח להצעות
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשובות לי שתי בחינות. אחת שלא יהיה ניתוקים ובעיות כל שני וחמישי שצריך להתקשר לתמיכה ושומעים "לקוחות ADSL יש בעיה, נא התעזרו בסבלנות..." אפילו לא כל חודש. גלישה חלקה..... שהשירות לקוחות או שבאמת יענו לך, ואם הם לא עונים אז לפחות שבאמת יחזרו תוך שעתיים.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רכשתי נתב של TP-LINK TL-1043ND וקראתי פה באתר שעדכון DD-WRT משפר את הנתב מישהו יכול להסביר לי מה הוא משפר בדיוק ואיך עושים את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מודם WRT54GL ועדכנתי לטומטו היום.. עכשיו אני רואה בסטטוס שיש לי Remaining Lease Time וזה נותן זמן של שעה והוא רץ אחורה בזמן.. רציתי לדעת מזה אומר, האם כל שעה אני יצטרך להתחבר מחדש לאינטרנט דרך הראוטר?? בגרסא הרגילה של לינקסיס לא היה לי שום דבר כזה.. אני גולש ללא חייגן dhcp . תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש לבדוק חיבור לאינטרנט של 012. נכון לעכשיו ספק האינטרנט שלי הוא בזק בין לאומי. והתשתית היא בזק. חבילת הגלישה הנוכחית שלי היא 10 מגה. בבדיקה שעשיתי עם speedtest ועם עוד שתי תוכנות, מהירות ההורדה שלי נעה בין 10.5Mbps לבין 11.58Mbps. האם יש מישהו כאן שגולש עם 012 ויכול להגיד לי אם הוא מגיע למהירויות האלו ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3578082,00.html מה אתם אומרים הלהיט הבא או שיפול בקול תרועה רמה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לקנות ROUTER אמין ורציני עבור רשת עבור - שלושה מחשבים מחוברים חותי (יש לי כבר רשת עם HUB וחוטים בבית) - שני מחשבים מחוברים אלחותי יש לי מודם ADSL SAMSUNG כחול ואני מחובר לבזק בינלאומי וזה בית דו קומתי אבל המרחקים מאוד קצרים. ראיתי יותר מידי סוגים וקשה לי להחליט. כולם רוצים למקור לי EDIMAX אבל ב-ZAP יש כמה ביקורות לא טובות בנוסף אני לא משוכנע אם כדאי לרכוש ROUTER עם מודם כי מישהו אמר לי שהמודם שלי ישן כבר. איזה אתם ממליצים ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי מידע שמצאתי באינטרנט האנטנות אמורות להיות ברות החלפה, אבל אני פשוט לא מצליח פרק אותן, מישהו הצליח? אני חושב שאולי ישנן מס' גרסאות, שרק בחלקן ניתן לפרק.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בכל הורדת קבצים נרשמת כתובת ה IP אצל הספק וגם הכותרת של תכולת ההורדה השאלה היא למשך כמה זמן הם שומרים את זה ? רק מי שיודע בבקשה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני לומד ל-ccna ומשתמש ב-packet tracer בשביל לנסות לצערי הרבה מהפקודות שהמורה מלמד לא קיימות בגרסאות של ה-ios שיש בתוכנה מה אפשר לעשות? כמו כן ברצוני לשאול איך מדמים את האינטרנט בתוכנה זו? הטופולוגיה שלי מאוד פשוטה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לשחזר סביבת לקוח ומנסה להבין איך אני גורם ל NT4 לעבוד עם LDAP. לאחר מכן אני אחבר אותו לשרתי 2003. נאמר לי שיצא בזמנו תוסף ל NT4 שאפשר לו לעבוד עם LDAP כמו כל גרסאות שרתי Microsoft אחריו (קרי 2000 ומעלה).
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי עכשיו חבילת ADSL 1.5MB עם אינטרנט זהב. היום התקשרתי אליהם ורציתי לנתק את החבילה הזאת ולעבור לספק אחר, והפעם אני באמת התכוונתי להתנתק מהם. אבל בסוף שיכנעו אותי להישאר איתם, ונתנו לי מחיר רגיל של 139 ש"ח לחודש (כולל תשלום ל-HOT) על חבילה של 1.5MB (אמרו לי שאין חבילה של 2MB בכבלים עם HOT, זה נכון?), +49 ש"ח התקנה של תשתית. עכשיו, נדמה לי שמודם חינם בהשאלה. רק שכחתי לשאול אותם, המודם בהשאלה בחינם למשך שנה התחייבות נכון? בנוגע למודם, איזה מודמים של כבלים בדרך כלל מציעים ואיזה כדאי לי לבקש? מודם רשת אני מעדיף. ואני רוצה מודם שיש לו תמיכה מלאה במערכת ההפעלה לינוקס- MANDRAKE 9.2, וזה מאוד חשוב כי אני משתמש בלינוקס ולא בווינדאוס). אני בבית עם מחשב אחד וכנראה אני אשאר כך ולא …
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על הספק האינטרנט הכי מהיר שהוא מכיר (וזול יחסית) אני מחובר על 1.5 דרך נזק בינלאומי והם יקרים!! :AR15: על קיצר משהו יכול להמליץ על ספק מהיר וזול? העקר לא אקוונט!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום. עשיתי 4M אצל בזק, וקיבלתי את הראוטר TNN SIEMENS SL2 141. יש לי מחשב אחד בבית. יש לי בעיה מוזרה, כל פעם שאני מתחבר דרך החייגן (זה קרה גם במודם הישן, שבו היתה אפשרות להתחבר רק דרך החיגן) יש לי תקיעות במשחקי רשת. לדגמא, בcod4 המשחק נתקע כל 10 דקות בערך, למשך דקה. כשקיבלתי את המודם החדש, התחברתי לאינטרנט ללא החיגן.. פתאם המשחק התחיל לעבוד כמו שהוא צריך לעבוד, ולא נתקע לי. חזרתי שוב לחייגן, ועוד פעם יש תקיעות. מצידי להישאר עם החיבור בלי החייגן, אבל הוא חוסם לי הרבה תוכנות. אין לי מושג איך להתעסק עם כל הפורטים האלה.. אם זה משנה, כל פעם שאני מתחבר דרך חייגן יש לי הודעה לכמה שניות של"קישוריות מוגבלת או חסרה". אז אני שואל, יש דרך לכבות את הפיירול של הראוטר כדי שלא …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מודם/ ראווטר משולב של Siemens ADSL SL2-141. מבדיקה עם הלפטופ מתברר שאני יכול בקלות להתחבר לעוד 2 רשתות אלחוטיות בסביבה, של השכנים, משום שהם לא מאובטחות. איך אני יכול לאבטח את הרשת האלחוטית שלי? תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-