רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
היי שדרגתי בבזק לחבילה של 40 מגה מה שהכריח אותי לקחת מודם VDSL של בזק, בכוונה לקחתי רק את המודם, כי אני הראוטר שהם נותנים הוא לא משהו, ואני רוצה להשתמש בראטור הקיים שלי Edimax AR-7286WnA. הבעיה, לראוטר שלי יש רק כניסת טלפון ולא כניסת רשת ... איך אני מחבר ביניהם? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר שבועות חוברתי לתשתית הסיבים. בנתיים אני מרוצה לא חוויתי ניתוקים ובעיות (ספק CCC) מורגש שינוי גדול בהעלאה אבל לא בטעינת אתרים למתעניינים. (עדיין לא יצא לי להתעסק הרבה מאז החיבור עם משחקי רשת וכדומה אבל מאמין שיהיה שיפור.) לנושא.. קיבלתי מהחברה עם ההתקנה וחודש ההתנסות גם ראוטר( D-Link DIR-825 )שאותו אפשר לרכוש לאחר מכן ב200 ש''ח, האם שווה? או יש עדיפים עליו במחיר דומה? שאלה נוספת בנושא היא האם כדאי לי להשתמש בראוטר הקיים שלי (TL-WR941ND)? הוא ישן אבל השאלה אם הוא יספק את המהירות במלואה בקווי \ אלחוטי (רוב השימוש הוא קווי). בנוסף למישהו יש ניסיון עם כרטיס הרשת המובנה בלוח שלי(gigabyte z97x gaming 5) כי הדרייבר שלו KILLER NETWORK עשה לי לא מעט בעיות.. האם …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים וחברות איפה אני יכול להשיג את ספק הכוח של הראוטר של פרטנר (Technicolor dga2232) וכמה זה יעלה לי?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי בקיצור רציתי להעביר איזה חומר מנייח לנייח וזה מעביר לי רק 10 מגה לשנייה ..?? המהירות נורא איטית אפילו יור מהיר לי להעביר את החומר על דיסק און קיי ( 300 ג'יגה ) החיבור דרך כבל רשת מצולב ישיש מכרטיס רשת לשני ... מה אתם אומרים יש בעיה בזה ( החלפתי שני כבלים קרוס )
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לנו בבית שני מחשבים מחוברים לאותו מודם, חוץ מזה אין להם שום דבר משותף (אין רשת בינהם קיצר) אני רוצה שהמחשב השני יוכל להדפיס דרך האינטרנט מהמדפסת שמחוברת אלי, זה אפשרי? (יש לי מדפסת רגילה) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בבזק מחליפים היום למודם רשת מסוג : eth- AZTECH DSL 600E יום יש לי מודם סמסונג מי מכיר את המודם החדש ? למי יש נסיון? מומלץ להחליף? יש להם אלקטל משומש בלבד ללא מידע כמה משומש ? והאם "שיחקו בו" והחזירו משום שיש בעיות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהתחברות לאינטרנט דרך מחשב נייד (ווינדוס ויסטה). יש לי אינטרנט משותף בבית (מחשב אחד שרת ומחשב אחד לקוח), חבילת ההתקשרות היא ADSL. אמרו לי שאני יכול להתחבר דרך המשתמש והסיסמא שאני משתמש בה בבית, אבל אני לא מצליח להתחבר. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? או להביא לי מדריך? תודה גדולה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משפץ את הבית ורוצה להכניס לקיר כבל מסוג CAT 5E ע"מ לחבר את מחשב הHTPC עם המחשב המרכזי שבחדר. אני צריך כ30 מ'. היכן ניתן לקנות כבל כזה במחיר נורמלי באיזור השרון?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה , אני עובד עם בקרים מתוכנתים אצלי בעבודה, הבקרים עובדים על כרטיס רשת עד 100MB ומחובר לסוו'ץ של 1GB וגם הרשת בעבודה עובדת על 1GB . יש לי תגובות מהבקרים די איטית ,השאלה היא האם זה משפיע בגלל שאני מוגבל עד 100MB ??
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מה-wrt54gl הוותיק, התחלתי לקבל לפתע מהירות איטית מאוד, למרות שהסיגנל לכאורה חזק (אם שמים את המחשב ליד הראוטר אז הכל בסדד). מצ"ב תמונה מ- inSSIDer. איזה ראוטר מומלץ? (עדיפות גבוהה לאחד שנמכר ב-IVORY, משיקולי זמן וגיאוגרפיה) יהיה נחמד אם ניתן יהיה להתקין DDWRT (או שזה לא נחוץ היום?) יש שימוש בטורנט. חיבור כבלים ללא חייגן. מחיר של כ-300 ש"ח נראה לי סביר, אלא אם כן ממש שווה לחרוג. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה נניח ואני מחבר מספר מחשבים (בעזרת SWITCH) אל יציאה אחת!! של ראוטר ביתי - של TPLINL,3COM, האם הראוטר יודע להתמודד עם מצב כזה או שלכל יציאה של ראוטר ניתן לחבר רק מחשב אחד? אשמח לתשובה ski farm
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזק בטוב ליבם החליטו שחייבים לשדרג להורים שלי את הרשת, מה שאומר שאני צריך לבזבז שעות על נסיונות להחזיר את הרשת לקדמותה. בזק שידרגו אותם ל-DLINK 3740U DSL-6740U_H1_BZ_1.01.19_OpenWifi_03262013. הוא מוגדר כמודם+ ראוטר מרכזי. בגלל מבנה הבית יש פה שני ראוטרים נוספים של TPLINK WR1043ND 3.13.4 Build 110429 Rel.36959n וTP LINK 340GD (שאמור לחבר דסקטופ אחד) שאמורים לשרת בריפירים אלא שאני לא מצליח להגדיר אותם. המצב הוא כרגע כדלקמן: המודם ראוטר של DLINK מוגדר ומחובר לאינטרנט ולמחשב המרכזי באופן ישיר. רשת אלחוטית ללא הגנות כלל. ה- TPLINK 1043 ראשית החלפתי IP 2. הגדרתי את ה-DHCP כלא פעיל 3. סרקתי בהגדרות הWDS ומצאתי את הTPLINK והתחברתי. 4. ריבוט. אני מגיע לראוטר הזה שמחובר באופ…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לשתף את שני המחשבים שיש לי רק לצורך אינטרנט. עכשיו אמרו לי שהדרך הכי טובה למקרה הזה היא לקנות 2 כרטיסי רשת ולחבר ביניהם. רציתי לדעת אם זה ישפיע על מהירות המחשב (לא הגלישה) ? והאם זה ישפיע על מהירות ההורדה גם כאשר המחשב השני לא מחובר באותו רגע ? ואם תוכלו להביא לי מדריך קצר על הדרך שבא צריך להתאים את כל הפונקציות בין שני המחשבים זה יהיה ממש נהדר. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם 8) חשבתי על האפשרות של נתב עם מודם ADSL שכולל מספר פורטים ובכך להיפטר מהמחשב שרת והרכזת. רק בשביל להיות בטוח - כבלים RJ45 ישרים אמורים לעבוד, נכון? ואם מישהו משתמש בסידור הזה ויש לו המלצות או הערות בעניין..
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי רשת LAN אליה מחובר ROUTER WIFI. LAN GATEWAY= 192.168.1.1 LAN SUBNET MASK = 255.255.255.0 הראוטר מוזן בקו LAN ומשדר WIFI מן הסתם מחשבים המחוברים ל WIFI משוייכם לקבוצת IP שונה אותה מנהל ה ROUTER האל חוטי. WIFI GATEWAY = 192.168.0.1 SUBNET MASK = 255.255.255.0 הצלחתי להגיע למצב שהמחשבים המוברים ב WIFI מצליחים לשלוח ping למחשבים הנייחים, אך לא להיפך. אודה לכל עזרה אפשר לכלל המחשבים להיות נגישים זה לזה - ללא קשר בין אם הם מחוברים קווי או אל-חוטי. תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כבר יותר משבועיים יש אצלי ניתוקים מהאינטרנט בשעות הערב וגם קו הטלפון נופל מידיי פעם בשעות האלה.כבר היו פה טכנאים 3 פעמים כולל אחד שקוראים לו "בכיר"והחליפו כל מה שניתן להחליף למעט הכבלים בתוך הקירות,וכלום לא עוזר. בשעות הערב החיבור פשוט מקרטע.ה"בכיר" רצה לבדוק את החיבורים בקופסת המיתוג מחוץ לביתאלא שהוא לא ידע איפה היא נמצאת אז לא בדק.כבר דיי נמאס לי להישאר כל פעם בבית ולחכות לטכנאים שלהם.יכול להיות שיש בכבלים בעיות תשתית שגורמות לניתוקים רק בערב ? היגיון שלי אומר שאם הבעייה צצה רק בערב בשעות העומס זה לא נובע מהתשתית אצלי בבית.האם זו מסקנה נכונה ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני גר באזור יחסית בעייתי מבחינת ה WIFI אין לי אינטרנט בבית ואני רוצה להתחבר לחבר שלי שיש לו רשת אלחוטית בטווח של 1500 מטר 2000 מטר מהבית ... +- רציתי לדעת איזה כרטיס רשת אלחוטי עליי לבחור ? יש לציין שאוסיף גם אנטנה ואקנה מאייבי ... הינה האופציות .. http://www.ebay.com/itm/ALFA-AWUS036...item27bcbc8689 יחד עם האנטנה הזאת שאני קונה בנפרד : http://www.ebay.com/itm/WiFi-Wireles...item43c5ae5c6b או זה : שלפי מה שיודע לי זה גרסא חדשה לא ? http://www.ebay.com/itm/ALFA-AWUS036NHR-V2-2000mW-Wireless-N-G-USB-WiFi-2W-Adapter-Realtek-RTL8188RU-/400572046482?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item5d43f45c92 יחד עם אותה אנטנה http://www.ebay.com/itm/WiFi-Wireles...…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגיל היה סינכרון מחדש של המודם לא עלה כמו שצריך עם SNR לא תקין 30 בערך, אז כיביתי הפעלתי עלה 38-40 בכל 8 הערוצים בערך מה שמקודם לפני האיפוס 41 יציב בכולם בערך. בדיקה של פינגים ל ynet ו download.com פתאום מראה קפיצה מ 189 ל 195 ו ynet מ 7-8 ל 11-13 בערך. הבעיה זה שיש איבודי מידע מזעריים אבל שלא היו מקודם ובהחלט מעצבנים. אחד לכמה שניות או דקות יש איבוד מידע אם זה לזה או לזה. בחיבור עם חייגן נראה שזה לא קורה. אני בודק עם הוט לראות מה קרה, אומרים הכל בסדר. אני מבקש מהם לשים אותי עם HOTNET ללא חייגן אומרים לי אפשר. אז מה שמעניין אותי אם לכם זה קורה ואם אתם רציתם להחליף ספק לצורך בדיקות הוט אמרו לכם אי אפשר ? אני בשיחה איתם מבקש את המנהל. כי זה מהלך לא הגיוני אם אנחנו צריכים ל…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר -MSI -RG54G3 וכרגע אני משתמש רק ביציאות הפזיות שלו ואני רוצה לבטל את השידור שלו ( מטעמי קרינה וכאלה.) מישהוא יודע איך אפשר ואם אפשר לבטל את השידור ? ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של בזק - asus am 604g. לנתב הזה יש בעיה רצינית, הוא ממש חם והדבר משפיע על ביצועיי האינטרנט. זה מתבטא באי יציבות של מהירות ההורדה או העלאה ובנוסף לכך אני מרגיש איטיות ממש כבדה בגלישה באתרים, וכל זה עקב התחממות המכשיר. יש לציין שרק אחרי כיבוי והדלקה של המכשיר אני מרגיש שאני על הסוס הלבן, הרגשה שקיבלתי איזה boost. מהירות הגלישה בדפדפן מהירה ואני מקבל מהירות יציבה בהורדת הקובץ בדיקה של הספקית שלי(בזק בינלואמי). כיצד ניתן לפתור את בעיית ההתחממות? אפשר להרכיב על המכשיר מאוורר? זה יפתור את הבעיה הזאת? אם מאוורר זה הפיתרון נשאלת השאלה באיזה אופן לשים אותו, כאשר הוא מוציא אוויר חם או מכניס אוויר קר למכשיר. האם עוד אנשים נתקלו בבעית האיטיות עם המכשירים של בזק עקב הת…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. קראתי את הפסקה הרלוונטית למה שאני צריך במדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הפסקה היא הפסקה האחרונה. איך אני יודע מה תחום הכתובות של הDHCP של הנתב הראשי (TP LINK WR841N)? הוא תומך בAUTO MDI/X? לא תהיה בעיה להתחבר באופן קווי לראוטר המשני (גם לטורנטים ודברים כאלה)? תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר אלחוטי בדגם D-LINK אני פותח דפדפן אקספלורר 9 ורושם מספר IP 10.0.0.138 ניפתח חלון קטן של ראוטר. וניכנס להגדרות ראוטר. אני מחפש בהגדרות איפה זה נימצא לישנות שם משתמש וסיסמא של כניסה ראוטר? אני לא מיתכוון אינטרנט אלחוטי זה אנ יודע. אני מיתכוון לכניסה הגדרות ראוטר.כי שם מישתמש וסיסמא קיים ישן ורוצה לישנות סיסמא חזקה. לא יודע איפה זה. מה צריך להיות כתוב בגדרות ראוטר לישנות כניסה שם מישתמש וסיסמא? בתודה מראש רפי
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני משתמש חדש הקמתי רשת מחשבים עם כונן רשת משותף. הגדרתי בכל המחשבים את הכונן כנון רשת במחשב שלי, כאשר אני נכנס לכונן מיותר משלושה מחשבים ביחד המחשב מוציא לי הודעת שגיאה "שלא ניתן לכנס ולפנות למנהל הרשת", אבל כשאני יוצא מחד המחשבים שהכונן עבד בהם זה הוא נותן לי להכנס מחשב הרביעי... אשמח לעזרה.. יש לי עוד בעיה במחשב ספציפי אני לא האינטרנט לא נותן לי להוריד קבצים, נסיתי להחליף את האקפלורר לff או לזה של גוגל וזה לא עזר.. או לשדרג אותו ל7 מה יכולה להיות בעיה ?? עריכה: בנוסף לזה שהוא לא נותן לי להוריד כלום המדפדפנים הוא גם לא יכול להוריד עדכונים של הווינדוס.. תודה לעוזרים!!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, כן, אני קצת מתרגש. סוףסוף אינטרנט מהיר לידע כללי: הלכתי על החבילה של ה 750KBITS, הספק כבלים הוא ערוצי זהב והספק אינטרנט הוא אינטרנט זהב. ולכל אחד מהם אני משלם 99 שקל לחודש ל 6 חודשים הראשונים, את המודם קיבלתי חינם. יוצא לי בכלל לא יקר. אקיצר כמה שאלות: 1) בקשר למודמים, אני בספק אם ישאלו אותי אבל אולי אוכל לשכנע את הטכנאי לתת לי אחד מסוים.. מה הכי טוב? יש גם מודמים פנימיים? או חיצוניים USB? 2) כרגע אני משתף את האינטרנט דרך HUB ו ICS, תיהיה בעיה לעשות את זה עם הכבלים? 3) הממ נראה לי היו לי עוד כמה שאלות אבל שכחתי . אני אשמח אם תגידו לי עוד כמה דברים שאני אדאג שיהיו בסדר מחר.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, אתמול התקינו אצלי תשתית הוט 20 מגה עם הוטבוקס (בתפקיד מודם+ראוטר). ספק: בזק בינלאומי. כמובן שאני לא מקבל 20 מגה, אולי פעמיים ביום בדיקות מהירות (speedtest.net, speed.hot.net.il) מראות 20 מגה, שאר הזמן אני רואה 1-3 מגה. היום הגיע שוב טכנאי שינה את התדר ל-5Mhz במקום "אוטומטי". בדיקות מהירות שוב מראות מהירויות זוועתיות. האם הבעיה יכולה להיות באשמת הראוטר? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-