עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Lahav123,

שלום , לאחרונה קנינו מחשב נוסף לבית והחלטתי שברצוני להקים רשת ביתית כאשר המחשב הראשי יש win 7 ולשני האחרים win xp , כמה פרטין שאהיה לכם יותר קל: כמות מחשבים: 3 [אחד קווי ושתיים אלחוטיי] חיבור: כבלים מהירות 2.5 אף מחשב אינו נמצא בממד וכל המחשבים באותה קומה . תקציב : עד 200 שקל לראטור וכרטיס רשת אני לא יודע כמה בדיוק צריך תיקיות משותפות [נחמד אבל ממש לא חובה] המודם הקיים: TJ715 terayen *אם צריך מידע נוסף תשאלו בבקשה. אשמח מאוד בעזרה שלכם למציאת הראטור המתאים בשבילי. תודה רבה ויום טוב.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני לא יכול להתחבר לאינטרנט מהמחשב האחר ובכל הבית יש אינטרנט כרגיל ( יש ראווטר) מופיעה לי הודעה של קישוריות מוגבלת. התקנתי דרייבר מחדש, לא עזר שמתי כרטיס רשת, לא עזר ניתקתי מהחשמל גם ראווטר והכל, לא עזר. מה עוד אפשר לעשות כדי לפתור אתזה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שיעבוד עם התוכנה Wireshark. אני מתכוון למשהו בדומה ל-Airpcap אבל שיעבוד על נייד של MAC (ה-Airpcap מבוסס Windows) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by roy84,

שלום לכולם! יש לי ארון תקשורת עם 24 נקודות שאני צריך להעביר לחדר סמוך. מהי השיטה היעילה ביותר להאריך את הנקודות מבלי להעביר את הכבלים מחדש? כמו כן, כמה זה ישפיע להאריך אותם בעזרת שתי שקעי לחיצה חדשים ומגשר CAT6 קצר? יש לציין שכל הכבלים הם CAT7. תודה רבה לעונים ואחלה יום!

5. Started by dvirf1,

חיפשתי ואיןהודעה אחרת על הנושא הזה.. בכל מקרה: יש לי רשת עם שני מחשבים בבית: חדש ועליו WIN XP, וישן ועליו WIN ME. חיברתי בינהם דרך מודם ECI ומיני-האב והכל יפה כבר משהו כמו חודשיים. א-ב-ל, על המחשב הישן מותקן לי eMule והוא גורם למחשב הישן לפעול ממש לאט והוא גורם גם לעומס ופעילות איטית לרשת בשני המחשבים. קראתי את הכתבה הזאת מYNET שמביאה טיפים להמהרת המחשב ( http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2980770,00.html ) אבל היו לי כמה בעיות: 1. כתוב שבמחשבים ישנים מומלץ להגביל את "מספר המקורות לקובץ" עד ל -400 מקורות. נכנסתי לאפשרויות ול connections והייתה לי שם אפשרות של max sources/file (שלפי הבנתי אומרת "מספר מקורות לקובץ") ובה היה כתוב 800. רציתי לשנות ל-400 אבל לא היה אפשרות…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by orninyo,

שלום, אני מאחסן חינמית ב hostrator ורכשתי דומיין בdomain the net כשניסתי לחבר את הדומיין לאתר באחסון הכנסתי את שם הדומיין (.com) ובאתר בו רכשתי את הדומיין שיניתי את הdns ל ns1.Hostrator.com ns2.Hostrator.com חיכיתי יום שלם שמא הם מעדכנים את הDNS רק פעם ביום, ועדיין אני מקבל את השגיאה הבאה כשאני מנסה להכנס לאתר דרך ה.com The proxy server received an invalid response from an upstream server. The proxy server could not handle the request GET /. Reason: DNS lookup failure for: galilhaofek.com לאחר כמה שניות שהוא מנסה להכנס לאתר. דרך הכתובת הישירה שההוסט נתן לאתר , האתר עולה בלי בעיה. מה הבעיה פה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Lior10,

אני לא יכנס לפרטים יותר מדי, אבל המצב כרגע הוא שיש לי User בספק אינטרנט במהירות 2.5Mb, והתשתית שלי ADSL במהירות 5Mb. האם אני אוכל לקבל מהירות (UL/DL) זהה אם היה לי משתמש של 5Mb? (נ.ב. יש לי חבר בכבלים שיש לו משתמש במהירות נמוכה מאוד ותשתית במהירות 7Mb והוא מקבל 7Mb,האם גם בADSL אותו המקרה?) תודה, וסליחה על השאלה ההזויה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי רשת מחשבים (משרדית) שמחוברת לאינטרנט דרך קו אחד. האם יש אפשרות לחסום חלק מהמחשבים לכל האתרים חוץ מאתרים מסוימים, בזמן שבמחשבים האחרים הכול יעבוד כרגיל? תודה רבה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש לי מגה וחצי וב NETLIMITER אני רוצה DOWNLOAD של 187KBS ובאתר http://www.speedtest.net/ אני מקבל תוצאות טובות אבל הWINDOWS מראה 170 או 160KBS. מדוע יש זיוף כזה?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, שדרגתי את מהירות האינטרנט ושלחו לי חוזה מעודכן פתאום אני מגלה את הסעיף שמגביל את ההורדה והעלאה יחד לעד 65 ג'יגה בייט בחודש WTF ??? במהירויות הגבוהות של היום זה כלום !! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by carman6,

אמממ.. פירסמתי פה לא מזמן שיש לי בעיה בבית שיש שתי קומות וממד כאשר אחד המחשבים למטה ואחד למעלה בממד.. אז עשיתי כבל ארוך בין שני המחשבים (עם ראוטר).. קיבלתי עכשיו עוד ראוטר.. איזה מהלך חכם אני יכול לעשות כדי לשפר את הרשת- מבחינה אלחוטיתומבחינה חוטית.. אולי הפיכה של הראוטר ל-AP?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by shmupi,

התקשרתי היום לכל הספקים , אין אף אחד עדיין שעובד עם מת"ב יש לכם מושג למה ומה קורה עם זה ? שבוע הבא יבואו להתקין לי ממת"ב ואין לי ספק מה עושים ???

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום חברים. זקוק להמלצה לראוטר אלחוטי איכותי לחדר הישיבות בחברה בה אני עובד. 2 הדרישות המרכזיות שלי מהמכשיר (למעט אמינות כמובן) היא טווח גדול ככל האפשר (יספק WIFI גם למשרדים מסביב לחדר ישיבות) ואפשרות ליצור רשת GUEST. אין שום בעיה ברכישת המוצר מחו"ל (אמזון וכו). כרגע זה מה שיושב לי בראש: http://www.amazon.com/Linksys-AC1900-Wireless-Gigabit-Anywhere/dp/B00MNK34VM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1460640821&sr=8-2-spons&keywords=linksys+router+certified+refurbished&psc=1 תודה מראש.

14. לא מתחבר לי לשרתים של המיול , פירוול בחלונות מוגדרת לתת אישור לפורטים אבל אני לא יודע איך להגיד לנתב תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by eladh16,

שלום יש לי נתב של בזק - asus am 604g. לנתב הזה יש בעיה רצינית, הוא ממש חם והדבר משפיע על ביצועיי האינטרנט. זה מתבטא באי יציבות של מהירות ההורדה או העלאה ובנוסף לכך אני מרגיש איטיות ממש כבדה בגלישה באתרים, וכל זה עקב התחממות המכשיר. יש לציין שרק אחרי כיבוי והדלקה של המכשיר אני מרגיש שאני על הסוס הלבן, הרגשה שקיבלתי איזה boost. מהירות הגלישה בדפדפן מהירה ואני מקבל מהירות יציבה בהורדת הקובץ בדיקה של הספקית שלי(בזק בינלואמי). כיצד ניתן לפתור את בעיית ההתחממות? אפשר להרכיב על המכשיר מאוורר? זה יפתור את הבעיה הזאת? אם מאוורר זה הפיתרון נשאלת השאלה באיזה אופן לשים אותו, כאשר הוא מוציא אוויר חם או מכניס אוויר קר למכשיר. האם עוד אנשים נתקלו בבעית האיטיות עם המכשירים של בזק עקב הת…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. למרות שהקו שהוזמן מבזק הוא 0.5M... מישהו יודע אם זה אפשרי ? אני רוצה להזמין 1.5M וכבר יש לי 0.5M, אני אוכל לשלם רק לספק השירות ולא לנזק ? תודה The Doorman

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שאלה, האם יש אפשרות לחבר כבל USB בין שני מחשבים, ואז לראות ולהעביר תכולה ממחשב אחד לשני ? (ז"א כמו כל חיבור של USB למחשב,נניח HD חיצוני, או כל מכשיר אחר, המחשב מזהה את החיבור לרוב ככונן חדש, האם אפשר לעשות זאת בין שני מחשבים וכך להעביר מידע בינהם ?)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. אוקיי אז ככה, ראיתי תמדריך של השיתוף קבצים של פורש עם מחשב על XP ומחשב על ווינדוז 98 אבל זה לא ממש הלך לי וגם המדריך השני שייך רק ל XP(ניסתי לאלתר) לא ממש הלך אז אם מישהו יכול להגיד לי איך אני מחבר את זה שני המחשבים מחוברים דרך כבל רשת מוצלב והמודם מחובר ב USB המחשב עם החיבור אינטרנט הוא XP והמחשב בלי אינטרנט הוא 98 SE תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם אם יש פה מישהו שמחובר לחברה UNLIMITED ויכול לעזור לי בכמה שאלות אני אשמח מאוד אני רוצה לעבור לחברה (חיברו את הרחוב לתשתית) אבל לפני שאני עובר אני רוצה לדעת מספר דברים על החברה איך השירות שלהם? איך התמיכה הטכנית? האם אתם מרוצים ? בנוסף, משהו שמאוד חשוב לי הוא פינגים לשרתים בחו"ל. אשמח אם מישהו יוכל לעלות פינגטסט לשרתים בחול (עדיף לגרמניה) וצילום מסך לפינג לשרת DNS של גוגל עם הפקודה ping 8.8.8.8 -t תודה רבה ומחכה לתגובות

20. בגלל שהאמיול שלי דורש אותו .מתי שאני מחפש.נמאס לי ממודים .אני רוצה אמיול מקורי הבעיה שיש לי הרבה קרדיט באמיול איך אני אמור להתקין את האמיול המקורי וכיצד להעביר את הקרדיט של הדיב?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by imac,

לא מזמן עשיתי רשת ביתית דרך הכבלים... הבעיה שלי היא כזו: אני מקבל מזהה נמוך באימיול לא יכול לשלוח קבצים באייסי וגם אני גולש במהירות מאוד איטית {לא חושב שזה מהראווטר} בכל אופן חקרתי את העניין ושמעתי שאני אמור לפתוח פורטים בראווטר בכדי שכל זה הסתדר.. גם שיהיה לי מזהה גבוה באימיול וגם שאני יוכל לקבל ולשלוח קבצים ועוד כמה בעיות שהראוטר יצר... סוג הראווטר שלי הוא: BroudBand Router אני לא חושב שהסוג משנה אלא השיטה בפתיחת הפורטים...אני מקווה שתעזרו לי תודה!

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by zam,

לחבר יש בעיה של נחיתות אות במרחק של 40 מטר. נראה לי שהנתב עצמו חלש. Edimax 6204 וניסה גם D-Link (לא זוכר דגם) . מה שקורה הוא, כשהוא מחבר את הנתב למודם (של הכבלים), ואז מושך 2 כבלים cat 5e מהנתב באורך של 40 מ' עד לשני המחשבים הנייחים שנמצאים במקומות שונים, הוא מקבל אותות נמוכים, האינטרנט לעיתים מתנתק כנראה בגלל שהנתב חלש, מראה לפעמים כאילו לא מחובר בכלל כבל רשת. אודה לכם, אם תמליצו לי על נתב (במידה וזה נתב) שיהיה מספיק חזק לדחוף אותות למרחק של 40 מ' (חוטי כמובן) לשני מחשבים. תקציב עד 400 ש"ח.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. התקינו לי היום Hotbox2 בבית, עד כה היה לי מודם-ראוטר VVG2000 של בזק. המתאם האלחוטי 802.11ac broadcom, מובנה של הלוח שלי (Asus ROG Impact 6) עם אנטנה חיצונית. המרחק בין הראוטר לאנטנה כ-5 מטר דרך 2 קירות פנימיים, תמיד המהירות הייתה חלשה, לא יותר מ-5mbps במקרה הטוב ולכן הבאתי TP-LINK 841d בתור ריפיטר, מה שהעלה את המהירות פי 2 בערך. התכוונתי להגדיר את הריפיטר גם עם ההוטבוקס אבל מסתבר שהדבר הזה של הוט לא תומך בWDS... ניסיתי לבדוק את החיבור ישירות מול המחשב, בכל זאת הראוטר יצא חדש מהקופסא (הייתה אטומה עם מדבקה) והבנתי שהוט די עבדו לשפר הביצועים האלחוטיים של הדור השני.... אז במקרה הטוב הצלחתי להתחבר במהירות מסחררת שמגרדת איזה 1.5mbps, רוב הזמן פשוט לא הצלחתי להתחבר/חיבור לא יציב…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by yarin153,

יש לי את הראוטר של בזק NETGEAR VVG2000 (מוגדר עם WIFI ) ממספר סיבות מצאתי לנכון להביא את הנתב edimax br 6216mg הגדרתי אותו כ AP BRIDGE POINT TO POINT ועל אותו הערוץ כמו הראוטר שלי הרגיל ואכן כל מה שמחובר אליו לחיבורי הETHERNET מקבל גישה לאינטרנט בצורה מעולה ! אבל יש 2 בעיות : * אין לי אפשרות לנצל את האנטנות של האדימקס לטובת הגדלת טווח הWIFI שלי בנוסף לחיבורי הLAN ( למרות שזאת לא הבעיה שבגללה פתחתי את הדיון אבל אם כבר אז כבר) * הסיבה שבאמת מרגיזה אותי היא שכאשר מדליקים את המחשב מחדש אין גישה לאינטנרנט והדיפולט גייטווי הופך להיות של האדימקס (חשוב לציין שהמחשב מחובר לנטגיר ישירות באופן קווי ) כדי להתגבר על הבעיה אני מכבה ומדליק את האדימקס ואז יש לי שוב גישה לאינטר…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היי קניתי היום באופיס דיפו את edimax br-6424n (כן אני יודע שזה לא המקום לקנות מוצרי מחשב אבל רציתי ראוטר להתקין לשבת) וקראתי פה כמה הודעות שלא כל כך מרוצים מהמכשיר הזה... השאלה אם אתם ממליצים לי להחליף אותו או לפתוח אותו מחר בבוקר? עברתי לגור עם חברה שלי והיא בADSL ואני הייתי בכבלים אז אני עדיין לא יודע באיזה מהם אני הולך לבחור. לגבי התנאי העבודה של הראוטר הוא שהמחשב הנייח שלי יהיה 90% מהזמן היחידי שעובד ומחובר לאינטרנט אבל יש עוד 2 לפטופים שגם ישתתפו באינטרנט לפעמים. המרחק המירבי הוא לא יותר מ20 מטר (לעיתים רחוקות) אבל שאר הזמן לא יותר מ5 מטר. יש עוד פרמטים שאני צריך לשתף? אני עושה הכל עם האינטרנט, אני עובד דרכו, הורדות, לפעמים משחקי אונליין אז אני צריך ראוטר טוב. התקציב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.