רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים אני מחובר כרגע ב12 מגהבייט הורדה (לא זוכר העלאה). בזק בינלאומי (נכון להיום כנראה יישתנה) + תשתית HOT + ראוטר אלחוטי של חברת Sweex דגם LW050v2 קושחה אחרונה 3.7.2 Build 080703 Rel.70904n הנתב תומך תקני B+G. יש 2 מחשבים שמחוברים באופן אלחוטי בבית (חדד צמוד,ללא קומות) + 1 שמחובר באופן קווי. המחשב שמחובר באופן קווי מנצל את כל רוחב הפס בבדיקת מהירות מול הספק (1.4-1.5 לשנייה, קו של 12 מגהבייט הורדה) לעומת האלחוטיים שמגיעים בממוצע ל500KB (קצת פחות מ5 מגהבייט לשנייה) ולפעמים 800-900KB אבל לא יציב בכלל. האם תקן G לא יכול לשדר 12 מגהבייט כראוי? אם לא, איזה ראוטר מומלץ על פני אחרים בתקן N 300MPBS? אלא אם יש סיבה לקחת 150MBPS דגמים שראיתי: TP-Link TL-WR941ND TP-Link TL…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של בזק - asus am 604g. לנתב הזה יש בעיה רצינית, הוא ממש חם והדבר משפיע על ביצועיי האינטרנט. זה מתבטא באי יציבות של מהירות ההורדה או העלאה ובנוסף לכך אני מרגיש איטיות ממש כבדה בגלישה באתרים, וכל זה עקב התחממות המכשיר. יש לציין שרק אחרי כיבוי והדלקה של המכשיר אני מרגיש שאני על הסוס הלבן, הרגשה שקיבלתי איזה boost. מהירות הגלישה בדפדפן מהירה ואני מקבל מהירות יציבה בהורדת הקובץ בדיקה של הספקית שלי(בזק בינלואמי). כיצד ניתן לפתור את בעיית ההתחממות? אפשר להרכיב על המכשיר מאוורר? זה יפתור את הבעיה הזאת? אם מאוורר זה הפיתרון נשאלת השאלה באיזה אופן לשים אותו, כאשר הוא מוציא אוויר חם או מכניס אוויר קר למכשיר. האם עוד אנשים נתקלו בבעית האיטיות עם המכשירים של בזק עקב הת…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאני מפרסם את ההודעה הזו בפורום הנכון, בכל מקרה בדקתי קודם את הפורמים האחרים ומהסתכלות על חלק מההודעות פה אני חושב שההודעה מתאימה לכאן. יכול להיות שעוד מעט אני אתחבר לאינטרנט המהיר של הכבלים, רציתי לשאול אותכם לגבי חוות דעת על השרות שלהם ועל האיכות של האינטרנט שלהם. אם מישהו יוכל לרשום כמה תגובות אני אשמח. הבנתי גם שצריך לוודאות משהו בנוגע למודם שהם מביאים לך שלא יהיה מסוג מסויים מסיבה כלשהי. שמעתי את זה מזמן ואני כבר לא זוכר בדיוק מה זה היה,למישהו זה נשמע מוכר תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני נימצא כרגע במוצב שעשוי מבטון יש מקומות שיש קליטה סלולרית וברו המוצב אין בגלל שהוא עשוי כולו מבטון ... קראתי באינטרנט על רפיטרים כאלה ואחרים אבל אין לי מושג איזה אני צריך ... אולי אפשר איזה אנטנה במקום רפיטר משו שיהיה זול וקל להתקנה ותפעול יש לי מכשיר אייפון 4s... יש לנו במוצב גם צלחת לווין של יס ככה שאולי אפשר דרך זה לחבר אינטרנט או כל דבר כזה או אחר ... אני אשמח לדעת עם יש לכם פתרונות מה לעשות כדי שיהיה קליטה של 3g בחדר ... תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בחיבור 100M מי עדיפה - HOTnet או בזק בין לאומי? http://www.netcheif.com/blog/?p=2085
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לשתף את שני המחשבים שיש לי רק לצורך אינטרנט. עכשיו אמרו לי שהדרך הכי טובה למקרה הזה היא לקנות 2 כרטיסי רשת ולחבר ביניהם. רציתי לדעת אם זה ישפיע על מהירות המחשב (לא הגלישה) ? והאם זה ישפיע על מהירות ההורדה גם כאשר המחשב השני לא מחובר באותו רגע ? ואם תוכלו להביא לי מדריך קצר על הדרך שבא צריך להתאים את כל הפונקציות בין שני המחשבים זה יהיה ממש נהדר. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל חברי הפורום - ברמה האישית אני מאחל לכולכם שנה טובה, שנת בריאות והצלחה, שנה בה יתגשמו כל החלומות וכל התקוות של כולנו. ברמה המקצועית - מי יתן ובשנה הקרובה יגדל מספר נתבי ה-AC הזמינים בארץ, יותר יצרנים יחליטו לשווק את המוצרים שלהם כאן ושנה שבה המגבלות על תדר 5Ghz יעלמו. לרגל השנה החדשה, עדכנתי וחדשתי את מדריך הנתבים המומלצים. אתם מוזמנים לעין בו, לשאול שאלות ולהעיר הערות. http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום עשיתי חבילת אינטרנט TOP 100 עם בזק (כי לטענתם אין כבר משהו אחר) במחיר כמו שהיה אז לא כזה אכפת לי אבל מאז פרוץ הבלאגן במהלך היום מהירות האינטרנט שלי יורדת ל 1.5 מגה היום בלילה בדקתי (שעה 4) היה 68 היום בבוקר שעה 8 נישארה אותה מהירות סבבה במהלך היום זה יורד לעט לעט עד שכרגע זה עומד על 1.5 מגה מצ"ב תמונה מ SPEEDTEST (המחזוריות הזאת נמשכת כבר במשך שבוע) היה אצלי אתמול טכנאי שעה 5 לא עשה כלום בבית לטענתו עשה משהו למטה ולשעתיים המהירות חזרה להיות בסדר ואז שוב פעם ירדה ל 1.5 (אני כרגע במצב הזוי שמהירות ההורדה שלי נמוכה יותר ממהירות ההעלאה) היתקשרתי לבזק הם מרחוק רואים שהכל בסדר ואם אני מזמין טכנאי והבעיה בציוד שלי (כי יש לי ר…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בזק הציעו לי ראוטר בתקן N בחינם - אך הבעיה היא שיש לי כרטיס רשת שתומך רק ב-G. שאלתי היא, האם הוא יצליח לקלוט את הרשת בתקן N? אם לא, אז האם זה http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1452 הוא הכרטיס רשת האלחוטי הטוב ביותר בחיבור USB שתומך בתקן N?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, השתדרגתי ל 100מגה ב 100 שח בבזק וקיבלתי נתב NET GEAR VVG2000 ב 99שח ולהחליף אותו ל DLINK זה ממש בלתי אפשרי. הבעיה שלי היא כזו, שאני מחובר בכבל אני מקבל 70-80 מגה (כאשר אני ישירות מחובר למודם) אבל כאשר אני מחובר דרך ה edimax 6428 שתומך עד 300מגה ביט והוא תקן N, אני מקבל 20 מגה ביט במקרה הטוב בכל בדיקות המהירות שאני עושה. כמובן שניסיתי להחליף ערוצים וזה שיפר מ 8 מגה ל 20 מגה. מה הבעיה? איך אני אמור לקבל מהירות גבוהה יותר דרך האלחוטי? אני אציין שהמבחן נעשה באלחוטי כאשר הלפטופ במרחק חצי מטר מהראוטר.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, המודם החדש של בזק, המכונה Super WIFI, הוא בעל פורטי רשת 10/100, נכון? מה קרה ל1000...?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה בצפייה בסרטונים דרך האיטרנט בעיקר דרך האתרים- יוטיוב ופליקס, לעומת זאת במגה וידאו וסרטים בצפיה ישירה אני כן מצליח לצפות. אני משתמש באקספלורר 7, התקנתי גם פיירפוקס 3.5.2 וזה לא עוזר, מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את מהירות האינטרנט שלי בעיקר בשל אהבתי להורדות וסרטים. לאחר בירור מעמיק החלטתי שאעבור למהירות של 50 מגה באינטרנט אלחוטי. אחרי מסכת עינויים של שבוע עד שהצליחו להעביר את ההזמנה מבזק לחברת השליחויות, הגיעו והחליטו לי את הראוטר לכזה שתומך בקצבים של 50 מגה, אבל פה לא תמו הבעיות... בהגדרה של האינטרנט החדש, כאשר הכבל מחובר למחשב אכן ההורדה היא 50MB, אבל כשהוא מנותק והגלישה היא אלחוטית היא לא יותר מ-20MB! ניצגת שירות טלפוני עשתה ככל יכולתה לעזור אבל ללא הועיל ואף הוציאה טכנאי מיוחד לביתי שיבדוק את הנושא, והוא באמת הגיע כעבור מספר ימים, בדק ופסק - "זאת תופעה מוכרת - אין מה לעשות!" אז אני שואל, אם מפרסמים ומוכרים אינטרנט אלחוטי של בזק במהירות של 50MB אבל למע…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מודם של siemens SL2-141, שמחובר לשלושה מחשבים: 1.מחשב שלי מחובר בעזרת קבל למחשב 2.מחשב של אחי מחובר באמצעות נתב רשת אלחוטי 3.מחשב נוסף שמחובר גם הוא באמצעות נתב רשת אלחוטי מה שאני רוצה לעשות זה בעצם לשלוט במהירות שהאינטרנט שולח לכל המחשבים, מתי שאחי מתחיל להוריד האינטרנט שלי לא זז... יש איזו תוכנה שמאפשרת לי לשלוט ברוחב פס לכל מחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, טוב הגיע הזמן להכניס מחשב נוסף הביתה וכמובן צריך שיהיה לו אינטרנט...:9 אז ככה, אני צריך נתב אלחוטי שיתחבר למודם מסוג אלקטל(5 נוריות - ספיד טאץ הום - מודם רשת) אחד שיספק לי את הבטחון שצריך על מנת שאנשים לא יגבנו ממני אינטרנט, טווח קליטה רחב מספיק לבית קומתי(המחשב השני יהיה חדר ליד אך יהיה נחמד אם יהיה אינטרנט גם קומה אחת למטה - ראיתי את המוד הזה עם הנייר כסף ורשת יתושים...לא אכפת לי לבצע...), אחד שלא יגביל את השימושים שלי באינטרנט - משחקי רשת והורדות ויאפשר לי לנהל את חלוקת רוחב הפס(אפשרי בכלל?). הנתב יתחבר עם כבל רשת למחשב שלי נכון?לא אכפת לי שהוא יהיה ליד וגם המודם יהיה ליד... אצטרך גם המלצה לכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד דיי ישן(המחשב הנייד יהיה אצל אחותי, היא סטו…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אולי נושא דומה הופץ בעבר, אבל אחרי חיפוש מהיר (ומרפרף, קצת קשה לעבור על פורום שלם לא מצאתי משהו שמתאים לבעיה שלי. אז ככה, יש לי בבית שני מחשבים האחד DURON800 והשני P4 1.4 . הם מחוברים עם כבל רשת רגיל, עם כרטיסי רשת מבוססי רילטק. יש בבית ADSL 512KB, עם מודם פנימי של גלובספאן שיושב על הDURON. בשני המחשבים יש XP SP1. עכשיו הגענו לחלק של הבעיה, כאשר אני מחובר לאינטרנט לפעמים אני עושה משהו על הרשת שכנראה יוצר עומס שלמראית עין לא נראה בקשר ישיר לאינטרנט, אבל בכל זאת האינטרנט מתנתק. או לפעמים משחקים שאני מפעיל או תוכנות, שגם יוצרות סוג של עומס, ואותה תוצאה. יש אפשרות למנוע או לפחות לקצץ במקרים האלו?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם אתמול רציתי להתקין את הראוטר שלי ובטעות מחקתי את ה local area connection איך אני יכול עכשיו להחזיר את local area connection ולהתקין את הראוטר..?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קראתי את במדריך הבא להגדרת מחשב כנקודת גישה אלחוטית: http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm וחיפשתי את אותו מדריך לXP ולא מצאתי. כל מה שמצאתי באינטרנט זה לעשות את המחשב נקודת גישה כאשר יש לו גם חיבור חוטי לאינטרנט וגם כרטיס רשת אלחוטתי שבאמצעותו הוא ישדר (אד הוק). אבל אני צריך מדריך למחשב עם כרטיס רשת אלחוטי בלבד, שאותו כרטיס רשת גם יקלוט את האינטרנט מהראוטר המרוחק וגם ישדר את האות בעוצמה חזקה... ניסיתי עם תוכנת virtualwifi ועדיין לא הצלחתי...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חדש בתחום.. לכן אני שואל בפורום ואני אשמח אם תעזרו לי.. בקרוב יהיה לי 2 מחשבים ואני צריך נתב אלחוטי שיעבור דרך שתי קירות איטונג כול קיר זה 15 ס"מ המרחק בין שתי המחשבים בערך 5 מטר... עכשיו איזה נתב כדאי לי! ואיזה כרטיס רשת אלחוטי אני צריך! ועוד שאלה האם החומרה של המחשב עצמו קובעת את המהירות של הנתב או הכרטיס רשת!?? המחיר בערך 250-350 עם כרטיס רשת..
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, התחברתי להוט עם ההוטבוקס, וכידוע הוא ממש גרוע. ולפיכך אני זקוק לנתב אלחוטי חזק מאוד. לצערי אני לא מבין בתחום ולכן זקוק אני לעזרת מומחים. דרישות מן הנתב: 1. הבית הוא דיי גדול ולכן חשוב רשת אלחוטית טובה בעלת טווח גדול. 2.אם זה אפשרי - שמהירות הגילשה, 30 מגה, תהיה גם ברשת האלחוטית. 3) לא חובה אך יתרון - יציאת USB למדפסת. 4) מחיר - עד 400 ש"ח, פלוס מינוס. תודה לעוזרים, אופיר.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים אני גר בבית פרטי כאשר הרשת שלנו בבית היא אלחוטית-אני משתמש בנתב של חברת בלקין בתקן G. הנתב ממוקם בקומה השניה בחדרי השינה והמחשבים בקרבתו מתחברים בקלות כאשר האות נקלט ברמה מקסימלית. הבעיה מתחילה בקומת הקרקע כאשר האות מן הסתם חלש יותר והמחשבים כמעט ולא מצליחים להתחבר ואם כן אז הגלישה מאוד איטית. רציתי לבקש ממכם המלצה לרכיב שישמש לי כמגבר/REPEATER של חברה טובה ובסדר גודל מחיר של 250-300 שקלים. תודה רבה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום רב,אחרי התקנת רוטאר של אדימקס,חוויתי בעיות גלישה,אתרים לא נפתחו בצורה מלאה,הגדרתי DNS באופן ידני בכרטיס רשת,והכול עובד נפלא. הבנתי שניתן להגדיר DNS ידני גם ברטואר,שאלתי היא מה הבדל בין שמגדירים ברטואר לבין שמגדירים בכרטיס רשת? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר אלחוטי בדגם D-LINK אני פותח דפדפן אקספלורר 9 ורושם מספר IP 10.0.0.138 ניפתח חלון קטן של ראוטר. וניכנס להגדרות ראוטר. אני מחפש בהגדרות איפה זה נימצא לישנות שם משתמש וסיסמא של כניסה ראוטר? אני לא מיתכוון אינטרנט אלחוטי זה אנ יודע. אני מיתכוון לכניסה הגדרות ראוטר.כי שם מישתמש וסיסמא קיים ישן ורוצה לישנות סיסמא חזקה. לא יודע איפה זה. מה צריך להיות כתוב בגדרות ראוטר לישנות כניסה שם מישתמש וסיסמא? בתודה מראש רפי
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רכשתי ראוטר DR-615 , הכל נראה בסדר בתהליך ההתקנה אך הסיום הוא ללא הצלחה, עבדתי ע"פ הנחיות היצרן. האם זה קשור אולי גם ל-firewal? רעיונות אחרים איך להתגבר?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-