רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אני לא יכול להתחבר לאינטרנט מהמחשב האחר ובכל הבית יש אינטרנט כרגיל ( יש ראווטר) מופיעה לי הודעה של קישוריות מוגבלת. התקנתי דרייבר מחדש, לא עזר שמתי כרטיס רשת, לא עזר ניתקתי מהחשמל גם ראווטר והכל, לא עזר. מה עוד אפשר לעשות כדי לפתור אתזה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרשת שלנו עד כה הייתה מורכבת מ - 2 מחשב נייח 1 מחשב נייד שני המחשבים הנייחים התחברו חוטית לראוטר (Wrt54gl), והנייד התחבר בצורה אלחוטית. צריך לציין שכל המחשבים נמצאים באותה קומה, והראוטר נמצא בחדר ממ"ד. המצב השתנה מעט. נוספו שני מחשבים ניידים, מחשב נייח אחד הולך לצאת מחוץ למערכת (לא יהיה כבר בשימוש), והמחשב הנייח השני הולך לעלות קומה (בית עם שני קומות). שני הניידים החדשים שנוספו יתחברו לרשת בצורה חוטית. מה שאני צריך זה כרטיס רשת אלחוטי חזק למחשב הנייח, שיאפשר לו לגלוש באינטרנט, ולא בצורה זוחלת. עשיתי בדיקה עם הניידים (Dell Inspiron 1545) - הוא קלט 2/3 פסים והגלישה הייתה סבבה. אשמח לקבל המלצות לכרטיסים עם "מוניטין טוב", שיהיו יציבים ככל הניתן, עם מינימום נפילות, וכמו…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של בזק - asus am 604g. לנתב הזה יש בעיה רצינית, הוא ממש חם והדבר משפיע על ביצועיי האינטרנט. זה מתבטא באי יציבות של מהירות ההורדה או העלאה ובנוסף לכך אני מרגיש איטיות ממש כבדה בגלישה באתרים, וכל זה עקב התחממות המכשיר. יש לציין שרק אחרי כיבוי והדלקה של המכשיר אני מרגיש שאני על הסוס הלבן, הרגשה שקיבלתי איזה boost. מהירות הגלישה בדפדפן מהירה ואני מקבל מהירות יציבה בהורדת הקובץ בדיקה של הספקית שלי(בזק בינלואמי). כיצד ניתן לפתור את בעיית ההתחממות? אפשר להרכיב על המכשיר מאוורר? זה יפתור את הבעיה הזאת? אם מאוורר זה הפיתרון נשאלת השאלה באיזה אופן לשים אותו, כאשר הוא מוציא אוויר חם או מכניס אוויר קר למכשיר. האם עוד אנשים נתקלו בבעית האיטיות עם המכשירים של בזק עקב הת…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שמעונין בעדכון דרך תפריט הניהול לעשות גיבוי לראוטר לעדכן גירסה הראוטר חוזר להגדרות היצרן - להכנס עם admin admin להחזיר גיבוי לראוטר
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כרגע על מהירות 10MB דרך החברות הנ"ל. לפני כמה ימים החלה האטה משמעותית בהורדות ביטורנט, כולל מאתרים פרטיים עם מספיק מקורות. גם הקו נפל לגמרי בשלב מסוים. התשתית שלחו טכנאי, שהוריד את המהירות מ 15 ל 10 שאני כרגע מקבל, וטען שהמודם-נתב של DLINK שהיה לי פגום, ושם לי סימנס 141 . הבעיה בהורדות לא נפתרה. השאלה היא אם מדובר פה אולי בנתב שלא מתאים אולי לרשת NGN ? חייב לציין שעד לפני כמה ימים הכל היה מצויין עם ה D LINK . האם מישהו מכיר אתר שאפשר לשדרג בו תוכנה לסימנס? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי מבזק את הנתב Netgear vvg2000 כמודם בהשאלה, אך הפינגים שהוא נתן היו ממש גרועים, דיברתי היום עם התמיכה הטכנית והוא פתח קריאה להחליף לי ל- D-link 6740U אך לפי מה שראיתי בפורומים לא ציפיתי לקבל אותו בקלות מכיוון שקיים מחסור. אבל התקשרתי בכל זאת לבזק סטור בפתח תקווה ואמרו לי שהו קיים במלאי, נסעתי לשם עם עוד חבר עם בעיה זהה והחליפו לשנינו - יש להם כנראה מלאי חדש! אז מי שיש לו Netgear ואיכפת לו מהפינגים - שיתקשר ויבקש להחליף! יש מלאי אז בהצלחה לכם...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום עשיתי חבילת אינטרנט TOP 100 עם בזק (כי לטענתם אין כבר משהו אחר) במחיר כמו שהיה אז לא כזה אכפת לי אבל מאז פרוץ הבלאגן במהלך היום מהירות האינטרנט שלי יורדת ל 1.5 מגה היום בלילה בדקתי (שעה 4) היה 68 היום בבוקר שעה 8 נישארה אותה מהירות סבבה במהלך היום זה יורד לעט לעט עד שכרגע זה עומד על 1.5 מגה מצ"ב תמונה מ SPEEDTEST (המחזוריות הזאת נמשכת כבר במשך שבוע) היה אצלי אתמול טכנאי שעה 5 לא עשה כלום בבית לטענתו עשה משהו למטה ולשעתיים המהירות חזרה להיות בסדר ואז שוב פעם ירדה ל 1.5 (אני כרגע במצב הזוי שמהירות ההורדה שלי נמוכה יותר ממהירות ההעלאה) היתקשרתי לבזק הם מרחוק רואים שהכל בסדר ואם אני מזמין טכנאי והבעיה בציוד שלי (כי יש לי ר…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
החלפתי מודם ישן במודם החדש של בזק מסוג Dlink שמשמש גם כנתב. אני מנסה לסנכרן בינו לבין רפיטר שיש לי מסוג Edimex כדי להגדיל את טווח הקליטה בבית ולא מצליח. הרפיטר עבד מצויין עם הנתב הקודם. מישהו יכול לעזור עם הגדרות המודם החדש? עזרה תתקבל בברכה, מנשה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שמתמשכת יותר מדי זמן... כמו שמצויין בכותרת... אני לא מצליח לשלוח מיילים דרך התוכנה . ( אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרת דואר יוצא ) ישבתי שעות בחיפושים באינטרנט לגבי פתרון לבעיה ושום דבר לא עזר. ניסיתי לשנות פורט של דואר יוצא , פתיחת פורטים בראוטר , הסרה והגדרת החשבון מחדש וכו'...שום דבר לא עזר. בנוסף יש לי IPOD TOUCH שמוגדר עליו אתו חשבון של GMAIL שגם ממנו אני מקבל בדיוק את אותה שגיאה , כך שהבעיה היא לא בתוכנה של MOZILLA ואני יודע בוודאות שגם לא ב- IPOD. מכיוון שכשאני מתחבר לכל רשת אלחוטית אחרת אין לי את הבעיה הזו . אני שולח ומקבל מיילים חופשי בלי שום בעיה . הראוטר שיש לי הוא - D- Link DSL-2650U אשמח לעזרה בנושא. תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי, אז אני כרגע מחובר בבית לבזק + בזק בינלאומי ב 1.5M. עוד שבוע נגמרת ההתחייבות שלי בבזק, דיברתי איתם על המחיר עם אני מתחייב לעוד שנה, והם רוצים 60 שקל ל 1.5 מגה ו 80 ל 2.5, במידה ואני משדרג. האם יש אפשרות להתמקח איתם כמו עם הספקית ולהוריד את המחיר? כי המחירים לדעתי יקרים מידי! שלא כמו בבחירת ספקית, בבחירת התשתית יש לי רק 2 אפשרויות, בזק או הוט, ואני לא מתכוון לעבור להוט, ולכן קשה לי לאיים אליהם שאני יעזוב כשאני לא באמת מתכוון לעשות את זה. - אין לי תשתית NGN באיזור , ואני בהחלט מסתפק ב 1.5M ביומיים וחצי שאני נמצא בבית.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה, זה קורה כמה פעמים ביום אני חושב. זה התחיל לפני כמה ימים. מה שקורה זה שהאינטרנט פועל בסדר גמור, הכל פועל בלי שום בעיה חוץ מזה שהאקספלורר לא מציג אתרים. הוא מחפש אותם ואז כותב The page cannot be displayed. כל תוכנה אחרת שקשורה לאינטרנט פועלת בלי שום בעיה. אחרי כמה דקות זה עובר לבד בדר"כ. ניסיתי לכבות את ה-Firewall אבל זה לא עוזר. ADSL 012. למישהו יש מוסג מה זה?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאז שחברתי רשת אלחוטית בבית ואני עובד עם ראוטר של Edimax, אני לא יכול לקבל קבצים בתוכנת ICQ. ובנוסף לא מצליח להתחבר לשרתים בתוכנת Emule. הבנתי שיש פתרון לבעיות הללו, אשמח אם תעזרו לי לפתור אותן בהקדם, תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מודם של siemens SL2-141, שמחובר לשלושה מחשבים: 1.מחשב שלי מחובר בעזרת קבל למחשב 2.מחשב של אחי מחובר באמצעות נתב רשת אלחוטי 3.מחשב נוסף שמחובר גם הוא באמצעות נתב רשת אלחוטי מה שאני רוצה לעשות זה בעצם לשלוט במהירות שהאינטרנט שולח לכל המחשבים, מתי שאחי מתחיל להוריד האינטרנט שלי לא זז... יש איזו תוכנה שמאפשרת לי לשלוט ברוחב פס לכל מחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
חבריה מחפש דרייבר תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, כן, אני קצת מתרגש. סוףסוף אינטרנט מהיר לידע כללי: הלכתי על החבילה של ה 750KBITS, הספק כבלים הוא ערוצי זהב והספק אינטרנט הוא אינטרנט זהב. ולכל אחד מהם אני משלם 99 שקל לחודש ל 6 חודשים הראשונים, את המודם קיבלתי חינם. יוצא לי בכלל לא יקר. אקיצר כמה שאלות: 1) בקשר למודמים, אני בספק אם ישאלו אותי אבל אולי אוכל לשכנע את הטכנאי לתת לי אחד מסוים.. מה הכי טוב? יש גם מודמים פנימיים? או חיצוניים USB? 2) כרגע אני משתף את האינטרנט דרך HUB ו ICS, תיהיה בעיה לעשות את זה עם הכבלים? 3) הממ נראה לי היו לי עוד כמה שאלות אבל שכחתי . אני אשמח אם תגידו לי עוד כמה דברים שאני אדאג שיהיו בסדר מחר.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם 8) חשבתי על האפשרות של נתב עם מודם ADSL שכולל מספר פורטים ובכך להיפטר מהמחשב שרת והרכזת. רק בשביל להיות בטוח - כבלים RJ45 ישרים אמורים לעבוד, נכון? ואם מישהו משתמש בסידור הזה ויש לו המלצות או הערות בעניין..
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , יש לי ראוטר חוטי של 3COM כאשר כל 5 הפורטים שלו תפוסים.מחוברים אליהם מחשבים ברשת עם כבל רשת כמובן . הבעייה שאני צריך לחבר עמדת אינטרנט נוספת . האם יש ראוטר עם יותר כניסות ? או שאפשר לחבר לראוטר אולי סוויץ' כתוספת (על מנת לאפשר כניסות נוספות) ? אשמח לעזרתכם . תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להשחיל כמה חוטי אינטרנט\רשת ואשמח לדעת אם יש איזה טכנאי\חברה שעוסקת בזה באיזור ב"ש-קרית גת חיפשתי קצת באינטרנט ולא ממש הגעתי לתוצאות.. מדובר על מקסימום 3 השחלות (2 לקיר רגיל ואחד לחד"ב) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! נתון: - מחשב נייח מחובר באמצעות מודם של הוט - מחשב נייד - שניהם וינדוס XP SP2 משימה: לחבר המחשב הנייד לאינטרנט (כמובן בלי לנתק המחשב הנייח) כשלכל אחד משני המחשבים יש ספק תוכן שונה. הכיצד? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דיסק נייד SAM-SUNG 2.5 USB2 וראוטר TP-link N series ללא כניסת USB. איך אני יכול לחבר את הדיסק הנייד ככונן רשת משותף?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשיתוף אינטרנט בכבלים.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מאחסן חינמית ב hostrator ורכשתי דומיין בdomain the net כשניסתי לחבר את הדומיין לאתר באחסון הכנסתי את שם הדומיין (.com) ובאתר בו רכשתי את הדומיין שיניתי את הdns ל ns1.Hostrator.com ns2.Hostrator.com חיכיתי יום שלם שמא הם מעדכנים את הDNS רק פעם ביום, ועדיין אני מקבל את השגיאה הבאה כשאני מנסה להכנס לאתר דרך ה.com The proxy server received an invalid response from an upstream server. The proxy server could not handle the request GET /. Reason: DNS lookup failure for: galilhaofek.com לאחר כמה שניות שהוא מנסה להכנס לאתר. דרך הכתובת הישירה שההוסט נתן לאתר , האתר עולה בלי בעיה. מה הבעיה פה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להוריד סקייפ לפחות 10 פעמים ואני לא מצליח ! כל פעם שאני מוריד הוא אומר לי שיש בעייה עם השרת של סקייפ ואז הוא נותן לי אפשרות להוריד את כל הקובץ בהורדה ישירה , שהקובץ מסיים לרדת קופצת לה הודעה שאומרת לי ששם המקור לא ידוע ולכן אין באפשרותי להתקין את התוכנה (הודעה בסגנון הזה) עכשיו הורדתי מכל המחשבים בבית את הסקייפ ואצל כולם זה עובד חוץ מהמחשב שלי . יש לי אקפלורר 8 ומוזילה ובישניהם זה לא עובד ההורדה של הסקייפ . כל שאר הדברים שאני מוריד עובדים חוץ מזה (זה הקובץ היחיד עד כה שלא יורד ) . לפי מה שהבנתי שזה בעיה בהגדרות אבטחה או בחתימה דיגיטלית או משהו בסגנון ... באמת שאין לי מושג איך לפתור את הבעיה ... אני צריך מישהו שיודע מה עושים עם הבעיה הזאת תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לשתף את שני המחשבים שיש לי רק לצורך אינטרנט. עכשיו אמרו לי שהדרך הכי טובה למקרה הזה היא לקנות 2 כרטיסי רשת ולחבר ביניהם. רציתי לדעת אם זה ישפיע על מהירות המחשב (לא הגלישה) ? והאם זה ישפיע על מהירות ההורדה גם כאשר המחשב השני לא מחובר באותו רגע ? ואם תוכלו להביא לי מדריך קצר על הדרך שבא צריך להתאים את כל הפונקציות בין שני המחשבים זה יהיה ממש נהדר. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-