עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שמעתי מחבר שכשגולשים ליוטיוב דרך VPN מקבלים מהירות גבוהה בהרבה, מספיק בשביל לצפות באיכות HD חי (עושה רושם שהספקיות עושות traffic shaping, לפחות לאיכות HD). למישהו יש נסיון בזה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by doctor66,

שלום לכם, אודה לכם אם תעזרו לי יש לי רשת אלחוטית עם שלושה מחשבים ונתב אחד מסוג TP LINK TL WR841NDאבל באחד המחשבים אין קליטה, איך אני יכול לשפר את הקליטה? האם עם AP מסוג TP LINK?והאם הוא מומלץ? לציין שיש לי נתב נוסף מסוג EDIMAX BR620AWG האם אפשר להעזר בו? ומה זה WDS ואיך אני יכול לדעת אם הנתב הוא כזה?להוסיף שאני יודע שהחיבור הקווי הוא האידיאלי אבל אין לי אפשרות כזו תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום, אני צריך המלצה לקנות ROUTER אמין ורציני עבור רשת עבור - שלושה מחשבים מחוברים חותי (יש לי כבר רשת עם HUB וחוטים בבית) - שני מחשבים מחוברים אלחותי יש לי מודם ADSL SAMSUNG כחול ואני מחובר לבזק בינלאומי וזה בית דו קומתי אבל המרחקים מאוד קצרים. ראיתי יותר מידי סוגים וקשה לי להחליט. כולם רוצים למקור לי EDIMAX אבל ב-ZAP יש כמה ביקורות לא טובות בנוסף אני לא משוכנע אם כדאי לרכוש ROUTER עם מודם כי מישהו אמר לי שהמודם שלי ישן כבר. איזה אתם ממליצים ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכל המומחים... כל תוכנות האינטרנט שלי לא מתחברות לרשתות שלהן! לא ציינתי את שם התוכנה בכותרת כי יש כל כך הרבה מהן.... קאזה ביטורנט אימיול שראזה.... הורדתי את הפיירוול של ווינדוס (SP2) ואין לי מושג מה עוד לעשות.. זה כבר ככה מאז שקיבלתי את המחשב החדש כלומר על המחשב הזה עוד לא יצא להוריד כלום.... אבל הגלישה עצמה והורדה דרך דפדפן עובדים מצויין... יש לי ראוטר של ECI B-FOCUS 312+ ואיפשרתי בו UPNP וגם פעם ניסיתי להוריד גם בו את הפיירוול ועדיין כלום! בבקשה תעזרו לי...

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by etzarfat1981,

שלום, התקנתי על המחשבים שלי את VNC כדי שאני אוכל להשתלט עליהם. יש לי בבית ROUTER ואליו מחוברים 2 מחשבים, פתחתי את ה-PORT-ים המתאימים. למחשבים יש IP שמתחיל ב-10.0.0 ויש ל-ROUTER את ה-IP החיצוני. (הראוטר שלי מריץ NAT). רציתי לדעת איך אני מתחבר אליהם מרחוק אם אני נמצא במשרד או בכל מקום אחר. איזה IP אני כותב בשביל להתחבר אליהם. אני מן הסתם מצליח להתחבר אליהם שאני בתוך הרשת הפנימית שה-ROUTER יוצר. תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני לא מעוניין כל פעם שיש הפסקת חשמל למצוא את הIP של המכשירים השונים. כיצד אפשר לקבוע כתובת קבועה בFIBERBOX? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. בכל הורדת קבצים נרשמת כתובת ה IP אצל הספק וגם הכותרת של תכולת ההורדה השאלה היא למשך כמה זמן הם שומרים את זה ? רק מי שיודע בבקשה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by ari,

לפני כל כניסה לווינדוס המחשב מבקש שם משתמש סיסמא וקבוצת עבודה (מחשב המחובר לרשת) יש אפשרות לעקוף את זה? הפעלת הנעילה יזומה מהשרת או מהמחשב עצמו?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by whodosntlikeomri,

שלום לכולם, יש לי פינג גבוהה בצורה יוצאת דופן אז רציתי לשאול אם יש לכם מוסג למה ומה אפשר לעשות אם זה google.co.il 447 hwzone 287

10. Started by dyn,

שלום, עם שדרוג האינטרנט ל 5MB קיבלתי עם החבילה את שירות ה safenet שזה הגנה על תיבת הדואר וכו'. בכל מקרה, מאז השדרוג יש לי הרבה בעיות עם האינטרנט, בבדיקה שנעשתה עם 014 ועם בזק הכל היה תקין. הרבה אנשים בהרבה פורומים שביקרתי טענו שהשירות של safenet דופק את האינטרנט ועדיף לוותר עליו, הם טענו שלאחר שביטלו אותו האינטרנט חזר לפעול כרגיל. עכשיו השאלה היא האם כדאי לוותר על השירות הזה (עם ה 2.5MB לא היה לי אותו בכלל וגם לא חוויתי שום בעיות) או להשאיר אותו. אם אני מוותר עליו ואז מחזיר אותו מתישהו בעתיד אני אצטרך לשלם עליו, לכן אני צריך לדעת האם באמת כדאי לוותר על זה. תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. קניתי מחשב נייד מדגם DELL D630 עם כרטיס רשת אלחוטי Intel PRO/Wireless 3945ABG לפני מספר ימים. על המחשב מותקן Vista Buisness. מאז שקיבלתי את המחשב קורה מדי פעם שהמחשב מאבד קשר אל הרשת האלחוטית אליה הוא מחובר ובנסיון לחפש את הרשת מחדש הוא לא מוצא שום רשת (גם לא רשתות אחרות שישנן בסביבה והופיעו קודם). התופעה התרחשה גם בעבודה וגם בבית, אז לא נראה לי שמדובר בבעיה בראוטר (גם בגלל שהמערכת פתאום לא מזהה אף חיבור רשת ולא רק את החיבור רשת שלי). הבעיה נפתרת רק לאחר אתחול מחדש של חלונות (אתחול קר דרך חלונות ולא אתחול של המחשב דרך הכפתור). מכיוון שאני חדש בתחום המחשבים הניידים הרשתות האלחוטיות וחלונות ויסטה, האם התופעה הנ"ל נפוצה או שיש בעיה במחשב? אם יש בעיה, איך אני יכול לוודא שמדוב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by itaym120,

שבת שלום, מה דעתכם על שימוש בראספברי פי עם pi-hole כdns על מנת לחסום פרסומות במקום להתקין חוסם פרסומות על כל אחד מהדפדפנים בכל אחד מהמחשבים. האם הוא חוסם יותר פרסומות? תורם למהירות טעינת הדפים יותר? https://pi-hole.net בברכה, איתי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. שאלה, האם יש אפשרות לחבר כבל USB בין שני מחשבים, ואז לראות ולהעביר תכולה ממחשב אחד לשני ? (ז"א כמו כל חיבור של USB למחשב,נניח HD חיצוני, או כל מכשיר אחר, המחשב מזהה את החיבור לרוב ככונן חדש, האם אפשר לעשות זאת בין שני מחשבים וכך להעביר מידע בינהם ?)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by DJO,

אהלן, כן, אני קצת מתרגש. סוףסוף אינטרנט מהיר לידע כללי: הלכתי על החבילה של ה 750KBITS, הספק כבלים הוא ערוצי זהב והספק אינטרנט הוא אינטרנט זהב. ולכל אחד מהם אני משלם 99 שקל לחודש ל 6 חודשים הראשונים, את המודם קיבלתי חינם. יוצא לי בכלל לא יקר. אקיצר כמה שאלות: 1) בקשר למודמים, אני בספק אם ישאלו אותי אבל אולי אוכל לשכנע את הטכנאי לתת לי אחד מסוים.. מה הכי טוב? יש גם מודמים פנימיים? או חיצוניים USB? 2) כרגע אני משתף את האינטרנט דרך HUB ו ICS, תיהיה בעיה לעשות את זה עם הכבלים? 3) הממ נראה לי היו לי עוד כמה שאלות אבל שכחתי . אני אשמח אם תגידו לי עוד כמה דברים שאני אדאג שיהיו בסדר מחר.. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. חשובות לי שתי בחינות. אחת שלא יהיה ניתוקים ובעיות כל שני וחמישי שצריך להתקשר לתמיכה ושומעים "לקוחות ADSL יש בעיה, נא התעזרו בסבלנות..." אפילו לא כל חודש. גלישה חלקה..... שהשירות לקוחות או שבאמת יענו לך, ואם הם לא עונים אז לפחות שבאמת יחזרו תוך שעתיים.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by eyaler,

יש לסבתא שלי בעייה באינטרנט שאני לא מצליח לפתור אשמח להעזר במישהו גם בתשלום הבעיה היא שהורדות מג'ימייל מאד איטיות כ-20 קילובייט לשניה יאהו למשל עובד טוב ונותן כ-200 קילובייט לשניה ניסיתי להחליף את הדפדפן, המחשב, הראוטר והמודם, עם\בלי כבל רשת, ספק האינטרנט אחר, חשבון מייל אחר הבעיה נשארת. הדברים היחידים שנשארו זה ג'ימייל והקו של בזק אבל במקומות אחרים אני כן מצליח לקבל מג'ימייל קצבים גבוהים אצל אותם ספקי אינטרנט ואצל סבתא שלי אני כן מצליח לקבל מהירות מלאה מול שרתים אחרים כך שנשארתי אובד עצות יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by yuri1992,

שלום חברים, לפני מספר ימים עברתי לHOT, קיבלתי את הראוטר הדיפולטי של F@ST 3184, (ראוטר גרוע בלשון המעטה). הרשת האלחוטית שהוא מספק היא גרוע מאוד, אני יושב כ 10 מטרים מהראוטר והמהירות לא עוברת את ה8 מגה. נשאר לי בבית הראוטר של בזק (simens sl2-141), ברצוני לחבר אותו בצורה קווית לHOTBOX, על מנת שהוא יספק את הרשת האלחוטית. הגדרתי את הIP של הsiemens ל192.168.1.111 (מחוץ לתחום של hotbox), כיוונתי את הDHCP לHOTBOX - 192.168.1.1 וחיברתי בניהם בעזרת כבל רשת. לכאורה לפי מה שאני מבין הסיפור אמור לעבוד, אבל הוא לא. למישהו יש פתרון? האם זה אפשרי בכלל לחבר את הSiemens לHOTBOX ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם. קניתי את הראוטר של לינקסיס wrt54gl אחרי המלצות חמות מכולם. ועכשיו פתאום התחילו בעיות איתו. יש ניתוק מהאינטרנט פעם בשעה בדיוק כשנגמר ה lease ולא תמיד הוא מצליח להתחבר שוב. קצת רקע: שבוע שעבר התקנתי אותו וקצת הסתבכתי בנוגע להגדרות של האינטרנט. החיבור שלי הוא בכבלים בנטוויזין. עשיתי חיוג ב l2tp ואי אפשר להכניס בשם של השרת את השורה של cable.netvision.net.il אלא רק כתובת IP שקיבלתי מהם 212.143.205.253 אני מקווה שההגדרות נכונות. הם עבדו טוב לפני כן. הנה הלוג ברגע שמופיעה הבעיה: [pre] Jul 2 03:34:03 unknown user.info redial[3071]: Started. Time: 30 Jul 2 03:34:04 unknown daemon.err miniupnpd[1676]: ioctl(s, SIOCGIFADDR, ...): No such device Jul 2 03:34:04 unk…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני מעוניין בראוטר שמאפשר פתיחת רשת אישית עם סיסמה ורשת נוספת פתוחה מה שחשוב לי זה שהרשת לאורחים תהיה מוגבלת מהירות. שאוכל לקבוע X הורדה X העלאה, יש דבר כזה? הכי רחוק שאני מכיר זה להגביל זמן שהייה, אבל זה לא ממש עוזר לי.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by .AloN,

אני מעוניין לשתף את שני המחשבים שיש לי רק לצורך אינטרנט. עכשיו אמרו לי שהדרך הכי טובה למקרה הזה היא לקנות 2 כרטיסי רשת ולחבר ביניהם. רציתי לדעת אם זה ישפיע על מהירות המחשב (לא הגלישה) ? והאם זה ישפיע על מהירות ההורדה גם כאשר המחשב השני לא מחובר באותו רגע ? ואם תוכלו להביא לי מדריך קצר על הדרך שבא צריך להתאים את כל הפונקציות בין שני המחשבים זה יהיה ממש נהדר. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Eternal Thought,

לפני כשבוע שידרגתי את האינטרנט אצל בזק+בזק בינלאומי מ-15 מגה ל-40 מגה. הנחתי שהמודם הנוכחי שלי יספיק אבל כנראה שאני צריך משהו שהוא VDSL ולא ADSL (?) ויש לי קצת סלט בראש לגבי מה צריך ומה לא. אז רציתי לשאול האם זה באמת הכרחי? האם צריך מודם (או מודם+ראוטר) כדי לקבל תמיכה במהירות כזו? במידה וכן, איפה משיגים דבר כזה? דבר כזה יספיק? http://ksp.co.il/?select=.263..264..2141.&list=1&sort=2&glist=1&uin=24871&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 זה טווח המחירים שצריך לצפות לו? ואם כן, האם כדאי לסמוך על בזק שנקבל מהם משהו זול יותר ואמין יותר? (ואולי יותר שייך לצרכנות מאשר לכאן, אבל לעוד מישהו קרה שהמהירות שלו *ירדה* אחרי שדרוג כזה? קודם היה לי פחות …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by gbguy,

עד לא מזמן הייתי מחובר לתשתית של בזק דרך אחת החברות הלאו קוסט שנתנו שירות סיטונאי. הכל עבד חלק עד שהחלטנו (אני ושאר דיירי הבית) לעבור לאנלימיטד. באנלימיטד החיבור לשרת הוא ע"י IP Dynamic, וכך אני עובד. מהיום הראשון גליתי שיש לי ניתוקים, התקשרתי לחברה והם אמרו שהתשתית שלהם תקין והם משדרים אלי בצורה תקינה, והבעיה היא בראוטר. התחילו לשאול אותי שאלות לגבי תדרים שלא היה לי מושג, ונתנו לי הרגשה שהבעיה היא בראוטר. מאז הגדרתי 2 רשתות (אחת שעובדת על תדר 2.4GHZ והשניה בתדר 5GHZ). הבעיה לא נפתרה. היות ואני גר בדירה, חשבתי שאולי אני משדר בערוץ בנוסף עם משדר אחר בדירה, גליתי שלא, אבל בכל זאת בחרתי ערוץ שרחוק משאר הערוצים בדירה. הבעיה לא נפתרה. היום נכנסתי ליומן וראי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש לי מודם B-Focus 312, הפכתי אותו לנתב ויש לי גם סויץ' הגדרתי הכל לפי המדריך הכל עבד לי טוב, בלי שום בעיות בלי כלום, בזמן האחרון אחרי כמה זמן של גלישה (אימיול, DC++ או אפילו סתם אינטרנט ואייסיקיו) אני כבר לא יכול לגלוש באינטרנט אקספלורר הוא מתנהג כאילו אין אינטרנט לעומת זאת כל שאר הדברים שצורכים אינטרנט עובדים בסדר גמור. בשביל לסדר את זה אני צריך לעשות ריסט למודם כל פעם שזה קורה, כמו שאתם יכולים להבין זה לא נוח במיוחד אחרי שצברתי מהירות באימיול למשל. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? אני משתמש גם ב ZONE ALARM אם זה משנה ככה שיש לי 2 פיירוולים, אבל זה לא משהו שאמור להשפיע כי גם לפני זה היה לי את הZONE ALARM ולא היו בעיות...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ronbs100,

שלום מעונין בראוטר לרשת אלחוטית לבית של 100 מ"ר. ראיתי את הראוטר של נטגיר שבמפרט נאמר שהוא MIMO G יש לי אינטרנט של כבלים של הוט. המודם של הוט מוציא יציאת רשת ראיתי בכמה מקומות שיש בעיות עם הראוטר הזה בכבלים. למרות שבמפרט נאמר שהוא מתאים גם לכבלים. בחנות נאמר שזה בסדר לכבלים. האם הראוטר הזה יעבוד לי בלי בעיות בכבלים? אשמח גם לחוות דעת על הראוטר הזה ביחס לאדימקס 6204 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני עובר עכשיו דירה ואנחנו מעבירים תשתיות בקירות וזה, יש לי 3 מחשבים (אם זה משנה אז שתיים מהם רצים על 98SE ואחד על XP), בקומות שונות וחדרים שונים. אני רוצה לעשות רשת ביניהם להעברת קבצים ושיתוף מדפסת. יש לי ADSL. אני מבקש מכם כמה דברים, קודם כל איך הולכים החיבורים של שלושת המחשבים לרשת(אבל ככה שגם אם מחשב אחד כבוי השתיים בין השתיים האחרים עדיין תהיה רשת), אם דבר כזה לא אפשרי עם כרטיס רשת אחד לכל מחשב אז תוותרו על זה כי אחד המחשבים דלוק כמעט 24/7. ועוד דבר שרציתי זה שתמליצו לי איך לשתף את האינטרנט, עם נתב? איך אני מסתדר עם כרטיס רשת אחד בכל מחשב או אולי מחשב אחד עם 2 כרטיסי רשת אבל השאר עם אחד. אני רוצה גם לשלוט ברמת חילוק האינטרנט נגיד מחשב אחד מקבל 50% אחד 20% ואחד 30%, א…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.