עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לא מזמן עברתי ל100 מגה דאונלאוד של הוט (תשתית) ובזק בינלאומי (ספקית) ואני מקבל בערך 30 בבדיקות מהירות. אחרי שהם חפרו לי בטלפון ולא מצאו כלום הם טענו שבגלל שבכרטיס רשת שלי יש עד 100 MB FULL DUPLEX אני לא יכול לקבל 100 מגה של מהירות דאונלואד של 100 מגה. האם זה נכון? (הלוח אם הוא p5kpl-cm של אסוס).

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by arielbs,

שלום, ליד הבית יש סניף דואר שמשדר WIFI חינם. יש לי ראוטר tl-wr1043nd של טיפילינק. רציתי לדעת האם ניתן לקלוט באיזה אופן את אותות ה WIFI באמצעות הראוטר (מאחת משלושת האנטנות שלו) או לחלופין לחבר ציוד שיקלוט את אותות ה WIFI ולחבר אותו לנקודת ה WAN בראוטר? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by J0n1,

שלום. יש לנו בבית שני מחשבים מחוברים לאותו מודם, חוץ מזה אין להם שום דבר משותף (אין רשת בינהם קיצר) אני רוצה שהמחשב השני יוכל להדפיס דרך האינטרנט מהמדפסת שמחוברת אלי, זה אפשרי? (יש לי מדפסת רגילה) תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. לא מתחבר לי לשרתים של המיול , פירוול בחלונות מוגדרת לתת אישור לפורטים אבל אני לא יודע איך להגיד לנתב תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by eido300,

אני לא יודע אם זה קשור לכאן (לא הגיע הזמן באמת לפתוח פורום לאבטחת מידע?) אבל אני לא ממש מוצא מקום יותר טוב . שמעתי שאפשר (דרך הרשת האלחוטית שאני מחובר אליה (wifi)) לפרוץ לי למחשב ברמה שאפשר לראות מה אני עושה במחשב, איפה גלשתי בעבר ואיפה אני גולש עכשיו, לראות סיסמאות, לראות/למחוק לי קבצים במחשב, ליזום פריצות שונות דרכי, ובכללי ממש לשלוט לי במחשב. האמת היא שזה קצת (קצת הרבה) מפחיד אותי, אז איך מונעים את זה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by reformy,

שלום אני מחפש access point לשים בארון התקשורת שלי. הנתב יושב בחדר אחד, וממנו מגיע כבל לארון. שם הוא צריך להתפצל לכבלים לכל חדר. בנוסף שתהיה גם גישה אלחוטית לרשת (לא מהנתב, מהארון). לכן, הדרישות הן: - לפחות 6 פורטי רשת - רשת 1G (לא 100M) - WIFI יש כזה דבר? תודה!

7. Started by m0sh,

שלום חברים אני ב012 על ADSL כבר כל כך הרבה זמן ולפני כמה שבועות היה תקלה של שבוע בערך שמבקום להוריד מFTPS ב200 הורדתי ב5 זה היה מבאס אבל שרדתי...עכשיו שוב פעם אותו דבר! השאלה אם אפשר לעשות משהו? אני משלם המון כסף בשביל לקבל אינטרנט מהיר... תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by iboock,

בזק בטוב ליבם החליטו שחייבים לשדרג להורים שלי את הרשת, מה שאומר שאני צריך לבזבז שעות על נסיונות להחזיר את הרשת לקדמותה. בזק שידרגו אותם ל-DLINK 3740U DSL-6740U_H1_BZ_1.01.19_OpenWifi_03262013. הוא מוגדר כמודם+ ראוטר מרכזי. בגלל מבנה הבית יש פה שני ראוטרים נוספים של TPLINK WR1043ND 3.13.4 Build 110429 Rel.36959n וTP LINK 340GD (שאמור לחבר דסקטופ אחד) שאמורים לשרת בריפירים אלא שאני לא מצליח להגדיר אותם. המצב הוא כרגע כדלקמן: המודם ראוטר של DLINK מוגדר ומחובר לאינטרנט ולמחשב המרכזי באופן ישיר. רשת אלחוטית ללא הגנות כלל. ה- TPLINK 1043 ראשית החלפתי IP 2. הגדרתי את ה-DHCP כלא פעיל 3. סרקתי בהגדרות הWDS ומצאתי את הTPLINK והתחברתי. 4. ריבוט. אני מגיע לראוטר הזה שמחובר באופ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. כרגיל היה סינכרון מחדש של המודם לא עלה כמו שצריך עם SNR לא תקין 30 בערך, אז כיביתי הפעלתי עלה 38-40 בכל 8 הערוצים בערך מה שמקודם לפני האיפוס 41 יציב בכולם בערך. בדיקה של פינגים ל ynet ו download.com פתאום מראה קפיצה מ 189 ל 195 ו ynet מ 7-8 ל 11-13 בערך. הבעיה זה שיש איבודי מידע מזעריים אבל שלא היו מקודם ובהחלט מעצבנים. אחד לכמה שניות או דקות יש איבוד מידע אם זה לזה או לזה. בחיבור עם חייגן נראה שזה לא קורה. אני בודק עם הוט לראות מה קרה, אומרים הכל בסדר. אני מבקש מהם לשים אותי עם HOTNET ללא חייגן אומרים לי אפשר. אז מה שמעניין אותי אם לכם זה קורה ואם אתם רציתם להחליף ספק לצורך בדיקות הוט אמרו לכם אי אפשר ? אני בשיחה איתם מבקש את המנהל. כי זה מהלך לא הגיוני אם אנחנו צריכים ל…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Zeev86,

כרגע אני לא רוצה לפרסם את שם הספק. הבעיה היא כזאת: הייתי כשנה מחובר לחבילת גיימר. פינגים סבבה, נע בין 90 ל120, לא מרגיש בכלל בלאגים בשרתי המשחק. היום ביקשתי להעביר אותי מחייגן לחיוג אוטומטי/ישיר בגלל שחלק מהתוכנות "לא מזהות שאני מחובר לאינטרנט" אם אני מתחבר לחייגן. נציג חברת הספק הבהיר לי שחבילת גיימר מתנגשת עם חיבור ללא חייגן, וזה בלתי אפשרי שיהיו לי את 2 האופציות. בנוסף הוא אמר לי שאני עדיין בהתחיבות לחודש חודשיים הקרובים, ונתן לי "נסיון" של מספר ימים כדי לראות אם הבעיות שלי עם התוכנות ייפתרו. שינו לי את החיבור מחייגן לחיבור ישיר, והבעיות עם התוכנה אכן נפתרה. אבל פתאום באו פינגים מטורפים. אם בחבילת גיימר היו לי פינגים לשרתים אירופאים של 90-120, כעת חצי מהשרתים נעלמו (ה…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני גר באזור יחסית בעייתי מבחינת ה WIFI אין לי אינטרנט בבית ואני רוצה להתחבר לחבר שלי שיש לו רשת אלחוטית בטווח של 1500 מטר 2000 מטר מהבית ... +- רציתי לדעת איזה כרטיס רשת אלחוטי עליי לבחור ? יש לציין שאוסיף גם אנטנה ואקנה מאייבי ... הינה האופציות .. http://www.ebay.com/itm/ALFA-AWUS036...item27bcbc8689 יחד עם האנטנה הזאת שאני קונה בנפרד : http://www.ebay.com/itm/WiFi-Wireles...item43c5ae5c6b או זה : שלפי מה שיודע לי זה גרסא חדשה לא ? http://www.ebay.com/itm/ALFA-AWUS036NHR-V2-2000mW-Wireless-N-G-USB-WiFi-2W-Adapter-Realtek-RTL8188RU-/400572046482?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item5d43f45c92 יחד עם אותה אנטנה http://www.ebay.com/itm/WiFi-Wireles...…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Zadu,

קיבלתי אותו סוף סוף! כמה שאלות: 1. איך אני יודע שהאנטנות באמת עובדות? כי האלחוטי לא מספיק חזק 2. לחבר אותו לפילטר של בזק בקיר או לפילטר שבא יחד איתו? בינתיים הוא מחובר לפילטר שלו השאלה האם זה טוב לעשות את זה ככה מאשר רק לפילטר של בזק 3. למה למשל הGoogle chromecast לא מזהה את הרשת 5GHz ורק את ה2.4? (למרות שהראוטר והgoogle chromecast באותו חדר)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. מה-wrt54gl הוותיק, התחלתי לקבל לפתע מהירות איטית מאוד, למרות שהסיגנל לכאורה חזק (אם שמים את המחשב ליד הראוטר אז הכל בסדד). מצ"ב תמונה מ- inSSIDer. איזה ראוטר מומלץ? (עדיפות גבוהה לאחד שנמכר ב-IVORY, משיקולי זמן וגיאוגרפיה) יהיה נחמד אם ניתן יהיה להתקין DDWRT (או שזה לא נחוץ היום?) יש שימוש בטורנט. חיבור כבלים ללא חייגן. מחיר של כ-300 ש"ח נראה לי סביר, אלא אם כן ממש שווה לחרוג. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני צריך לשחזר סביבת לקוח ומנסה להבין איך אני גורם ל NT4 לעבוד עם LDAP. לאחר מכן אני אחבר אותו לשרתי 2003. נאמר לי שיצא בזמנו תוסף ל NT4 שאפשר לו לעבוד עם LDAP כמו כל גרסאות שרתי Microsoft אחריו (קרי 2000 ומעלה).

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, בהמשך לת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=317061.msg2757289#msg2757289 החלטתי להחליף את המודם הנוכחי שלי(ALE 130 USB) למודם רשת. הניתוקים בלתי נסבלים, אמנם נפתרה הבעיה של הווינדוס עם השגיאה של הגנטיק הזאת, אבל עדיין יש התנתקויות אחרי כמה שעות, כשזה מתנתק, אי אפשר להתחבר שוב, חייב אבל חייב להפעיל מחדש את המחשב, ורק אז אפשר להתחבר. יש את השגיאה 678 הזאת, בעיה עם סינכרון של המודם או משהו, ודווקא שתי הלידים דלוקים גם שהאינטרנט מתנתק. אני חושב שבגלל שהגדלתי ל5 מגה, המודם הזה כבר לא מצליח לתמוך בזה כמו שצריך, הוא לא עומד בזה, ושנית שמעתי שיש בעיות עם מודמי USB למינהם לכן ההייתי רוצה שתמליצו לי בבקשה על מודם רשת טוב , שאוכל דרכו גם לצאת עם כבל רשת מוצל…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by leoleo,

שלום, רכשתי ראוטר DR-615 , הכל נראה בסדר בתהליך ההתקנה אך הסיום הוא ללא הצלחה, עבדתי ע"פ הנחיות היצרן. האם זה קשור אולי גם ל-firewal? רעיונות אחרים איך להתגבר?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Lior10,

אני לא יכנס לפרטים יותר מדי, אבל המצב כרגע הוא שיש לי User בספק אינטרנט במהירות 2.5Mb, והתשתית שלי ADSL במהירות 5Mb. האם אני אוכל לקבל מהירות (UL/DL) זהה אם היה לי משתמש של 5Mb? (נ.ב. יש לי חבר בכבלים שיש לו משתמש במהירות נמוכה מאוד ותשתית במהירות 7Mb והוא מקבל 7Mb,האם גם בADSL אותו המקרה?) תודה, וסליחה על השאלה ההזויה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by TheLight,

שלום, משהו אצלי בחיבור לאינטרנט מתנהג מוזר. פשוט אין לי גישה לאתרים מסוימים (ובאופן כללי לשרתים מסוימים). מה ששמתי לב עד כה זה שאין לי גישה לשום אתר שמתארח אצל אינטרנט זהב (כולל שרת הדואר שלהם), וגם לא לוואלה, למשל (הוא גם על אינטרנט זהב?). כשאני עושה Ping הוא אמנם מזהה את כתובת ה-IP של האתרים, אבל לא מתקבלת שום תגובה מהשרת. יש לי ראוטר D-Link DI 524, והמחשב הזה מחובר אליו ישירות (לא אלחוטית). לא נראה לי שזה קשור אליו, מפני שמחשבים אחרים ברשת שמחוברים אלחוטית כן מסוגלים להתחבר לשרתים הנ"ל. חוץ מזה, הכל עבד טוב עד היום, לא שיניתי שום דבר באפשרויות של הראוטר, ואפילו עשיתי לראוטר reset to factory defaults וזה לא עזר. מה שכן, אחרי ניסיון להתחבר לשרתים הנ"ל, בלוג של הראוטר מופ…

19. Started by mzlbat,

היי בקיצור רציתי להעביר איזה חומר מנייח לנייח וזה מעביר לי רק 10 מגה לשנייה ..?? המהירות נורא איטית אפילו יור מהיר לי להעביר את החומר על דיסק און קיי ( 300 ג'יגה ) החיבור דרך כבל רשת מצולב ישיש מכרטיס רשת לשני ... מה אתם אומרים יש בעיה בזה ( החלפתי שני כבלים קרוס )

20. Started by Lmagus,

שלום, יש לי ראוטר WRT54GL של לינקסיס, הספקית היא בזק בינלאומי והתשתית היא בזק. בחודשים האחרונים הראוטר שלי התחיל להתנתק בתדירות גבוה(כל 2-3 שעות) ולקחו לו עוד כמה דקות להתחבר מחדש. הfirmware שלי הוא ההכי עדכני מלינקסיס. וגם ניסיתי להריץ על הראוטר Tomato, אבל גם זה לא עזר, אבל לפחות הלוגים הראו סיבות כלשהן: WAN SHUTTING DOWN וEXITING ON RECEIPT OF SIGTERM. מחברת לינקסיס אמרו לי שכל ההגדרות שלי טובות ושכנראה שהבעיה היא בראוטר עצמו וצריך להחליף אותו. דעתכם?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by yarin153,

יש לי את הראוטר של בזק NETGEAR VVG2000 (מוגדר עם WIFI ) ממספר סיבות מצאתי לנכון להביא את הנתב edimax br 6216mg הגדרתי אותו כ AP BRIDGE POINT TO POINT ועל אותו הערוץ כמו הראוטר שלי הרגיל ואכן כל מה שמחובר אליו לחיבורי הETHERNET מקבל גישה לאינטרנט בצורה מעולה ! אבל יש 2 בעיות : * אין לי אפשרות לנצל את האנטנות של האדימקס לטובת הגדלת טווח הWIFI שלי בנוסף לחיבורי הLAN ( למרות שזאת לא הבעיה שבגללה פתחתי את הדיון אבל אם כבר אז כבר) * הסיבה שבאמת מרגיזה אותי היא שכאשר מדליקים את המחשב מחדש אין גישה לאינטנרנט והדיפולט גייטווי הופך להיות של האדימקס (חשוב לציין שהמחשב מחובר לנטגיר ישירות באופן קווי ) כדי להתגבר על הבעיה אני מכבה ומדליק את האדימקס ואז יש לי שוב גישה לאינטר…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. בבזק מחליפים היום למודם רשת מסוג : eth- AZTECH DSL 600E יום יש לי מודם סמסונג מי מכיר את המודם החדש ? למי יש נסיון? מומלץ להחליף? יש להם אלקטל משומש בלבד ללא מידע כמה משומש ? והאם "שיחקו בו" והחזירו משום שיש בעיות תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום יש לי רשת LAN אליה מחובר ROUTER WIFI. LAN GATEWAY= 192.168.1.1 LAN SUBNET MASK = 255.255.255.0 הראוטר מוזן בקו LAN ומשדר WIFI מן הסתם מחשבים המחוברים ל WIFI משוייכם לקבוצת IP שונה אותה מנהל ה ROUTER האל חוטי. WIFI GATEWAY = 192.168.0.1 SUBNET MASK = 255.255.255.0 הצלחתי להגיע למצב שהמחשבים המוברים ב WIFI מצליחים לשלוח ping למחשבים הנייחים, אך לא להיפך. אודה לכל עזרה אפשר לכלל המחשבים להיות נגישים זה לזה - ללא קשר בין אם הם מחוברים קווי או אל-חוטי. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by carman6,

קניתי מחשב חדש לא מזמן ואני רוצה לחבר אותו עם המחשב הישן לרשת ביתית... שמעתי שיש כמה אופציות- כבל רשת, ראוטר אלחוטי/חוטי. מה אתם ממליצים לעשות? יש לציין שכל מחשב נמצא בקומה אחרת (קומה ראשונה ושנייה)... תודה לכל העוזרים, שמעון

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. כרגע אני עובד ברשת, לא משנה איך היא עובדת. אני חושב על לעשות רשת (שיתוף אינטרנט, קבצים וכו') אבל שיהיה גם מחשב אחד שיתפקד כשרת אינטרנט (אתר, FTP וכו'). חשבתי על שני דרכים: דרך א': המחשבי "עבודה" (הDesktopים למיניהם) והשרת אינטרנט מחוברים לHUB שמחובר למודם אלקטל שמוגדר כPRO ולהגדיר בראוטר באלקטל שיפנה את הפורטים הנכנסים המתאימים (80, 21 וכו') למחשב אינטרנט (לתת לו את האייפי ברשת הפנימית). דרך ב': המחשבי "עבודה" מחוברים לHUB שמחובר לשרת אינטרנט (שבעצם מתפקד כשרת שיתוף אינטרנט) שמחובר למודם אלקטל בPPTP. השרת יעבוד בלינוקס ויתכן שבעתיד יוחלף הADSL בכבלים.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.