רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
והאם קונפיגורציה כזו עדיפה על ראוטר LinkSys WRT54GL בודד באחת הקומות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע סיימתי התחייבות ב 013 והחלטתי לפני שאני נרשם מחדש אני אבדוק גם כמה ספקיות אחרות, יש לי 4 מגה בבזק, ואני זכרתי ש 014 הם טובים אז חשבתי שאני רק השוואה בינהם, אני רוצה לדעת מה השעה שנחשבת הכי עמוסה ככה שאני אבודק את שתי הספקיות בשעה הזאת, בנתיים ראיתי שגם 013 וגם 014 חונקים את הטורנטים, אבל לא אכפת לי בכל מקרה אני לא מוריד משם, אני בודק אותם מול rapidshare , mediafire. quickupload אני מקבל באתרים האלה מהירות של 500 קבוע אז למה לי להוריד דרך הטורנטס. יש עוד משהו מאוד מוזר, ב 014 אני מקבל (כשאין עומס ) 556kb/s ו ב 013 אני מקבל (כמעט תמיד נראה שלהם יש פחות עומס) 500kb/s הקטע המוזר זה למה אם יש לי 4 מגה למה אני מצליח להגיע ל 556kb/s ואין לי יותר מ 4 מגה כי אחרי שר…
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי ראוטר שקיבלתי מחברת אורנג' (Simens) בראוטר יש אופציה לשלושה יציאות עם כבל רשת אבל אני זקוק ליותר מכך אז חיברתי עוד ראוטר של airlive לאחד מהיציאות של הראוטר simens כדי להרחיב את היציאות שיש לי והגדרתי את ה-airlive שימשוך כתובת דינמית, וזה עובד. (האם יש עוד פעולה שהייתי צריך לבצע?) הבעיה היחידה היא בשיתוף, זאת אומרת שמחשבים אשר מחוברים לא לאותו הראוטר לא יכולים לראות את המחשב האחרים ברשת למרות שהם מוגדרים על אותה קבוצת העבודה והשיתוף מוגדר כמו שצריך (אותם המחשבים כן עבדו בשיתוף שהיו מחוברים ל-simens). איך אפשר לפתור את הבעיה? בנוסף רציתי גם לדעת לגבי נקודה אחרת שיש לי בבית שבה יש שקע אחד של רשת אבל שתי מחשבים אמורים להתחבר באותו חדר, האם יש דרך לפצל את האות …
-
- 7 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה להגיע למחשב בפינג, המחשב מרוחק לא נמצא על אותו רשת, אין לו ראוטר בוטל הפיירוואל אך עדיין אין אפשרות לבצע פינג מה יכול להיות הבעיה אין לו תוכנה של internet security כלשהי או אנטי וירוס משולב אין לו פייראוול צד שלישי אז מה יכול להיות הבעיה יש איזה סרביס להפעיל לבטל ולהפעיל מחדש או משהו תודה לתגובות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל אוף.................... עכשיו אחרי שהצלחתי להגדיר את ה CISCO 871 שלי שיעבוד בצורה נורמלית אני חווה ניתוקים כל כמה דקות פשוט אין גלישה שללתי כבר שזה לא מהמודם (ביצעתי חיבור ישיר והרצתי פינג במשך שעה הכל פיקס) עכשיו אני לא יודע כ"כ איך להריץ בדיקה על סיסקו או שפשוט עדיף לרסט אותו ולהגדיר מחדש? עוד עניין אני לא מצליח להגדיר DDNS וגם אני לא מצליח להתחבר מרחוק עם הRDP למרות שפתחתי פורט 3389 גם UDP וגם TCP אני יודע שזה הרבה שאלות אבל זה מטריף אותי כבר זמן מה זה הלוג Current configuration : 6278 bytes ! version 12.3 no service pad service timestamps debug datetime msec service timestamps log datetime msec no service password-encryption ! hostname dotan …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה ראוטר עדיף מבזק netgear dg834n או d-link dsl-2760u שניהם בתקן N יש לי אפשרות לקחת אחד מהם איזה עדיף?אם בכלל יש הבדל משמעותי? יש הבדלים בקליטה?
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי קניתי היום באופיס דיפו את edimax br-6424n (כן אני יודע שזה לא המקום לקנות מוצרי מחשב אבל רציתי ראוטר להתקין לשבת) וקראתי פה כמה הודעות שלא כל כך מרוצים מהמכשיר הזה... השאלה אם אתם ממליצים לי להחליף אותו או לפתוח אותו מחר בבוקר? עברתי לגור עם חברה שלי והיא בADSL ואני הייתי בכבלים אז אני עדיין לא יודע באיזה מהם אני הולך לבחור. לגבי התנאי העבודה של הראוטר הוא שהמחשב הנייח שלי יהיה 90% מהזמן היחידי שעובד ומחובר לאינטרנט אבל יש עוד 2 לפטופים שגם ישתתפו באינטרנט לפעמים. המרחק המירבי הוא לא יותר מ20 מטר (לעיתים רחוקות) אבל שאר הזמן לא יותר מ5 מטר. יש עוד פרמטים שאני צריך לשתף? אני עושה הכל עם האינטרנט, אני עובד דרכו, הורדות, לפעמים משחקי אונליין אז אני צריך ראוטר טוב. התקציב…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נתב EDIMAX E6204WG בחיבור לכבלים דרך L2TP . ברשותי מחשב נייח אחד (WIN XP). ועכשיו גם נייד (VISTA) ברגע שאני מחבר את הראוטר בחיבור קווי למחשב (לא משנה איזה מהם..) אני לא מצליח לגלוש. ברגע שאני מחבר את הקו רגיל בלי קשר לראוטר אני גולש בלי בעיה. יש לציין שלפי הגדרות הראוטר . יש כתובת IP והוא מראה שהוא מחובר לרשת רק שלא מצליחים לגלוש באתרים הדבר קורה גם בחיבור הקווי וגם כאשר אני מחשב את הלפטופ בצורה אלחוטית לראוטר. אני מנסה להבין מה חסום שם ולא מצליח. יש איזה רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום =] נתחיל בהקדמה יש ברשותי ראוטר EDIMAX 6204WG מודם TERAYON TJ 715X נטוויזן הוט אז ככה כאשר אני מחבר את המודם לראוטר האינטרנט פשוט לא יציב פעם הוא מחובר לחמש דקות אחרי זה הוא לא פועל בכלל אני מתקשר לתמיכה אומרים לי לנתק לחבר עושים כל מיני שטויות והאינטרנט עובד ל-10 דקות אולי יותר ואז לא עבד הגיע טכנאי החליף לי את המודם אבל אותו טריון פשוט אחד אחר הוא סינכרן אותו האינטרנט עבד אמרתי לו יפה שלום הוא הלך גלשתי 5 דקות בום אין אינטרנט... אבא שלי התקשר אלהים כמעט התפוצץ מעצבים התמיכה טכנית התקשרה אלי מהר והיא ניסתה לסדר איתי את הבעיה היא אמרה שהיא איפסה את המודם או משהו והאינטרנט שוב עבד בדקתי שאתרים עובדים ואכן עבדו ואז הלכתי לחבר כשאני חוזר נחשו מה אני מגלה האינטרנט שוב לא…
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי ראוטר מדגם LINKSYS WRT54GL. עדכנתי את הקושחה די מזמן לגירסה 4.30.14 (לא בטוח כמה זה רלוונטי). כבר די הרבה זמן שאני מבצע הפניית פורטים והכל עובד מצוין. לאחרונה שיניתי פורט של תוכנה שאני עובד איתה, ושכחתי לשנות את הפורט בראוטר. להפתעתי גיליתי שלמרות שהפורט החדש לא מכוון אלי, הוא מופנה אוטומטית למחשב שלי - וזה לא משהו שאני רוצה שיקרה. מצב ה-DMZ (שכל הפורטים מופנים למחשב מסויים) כבוי. אני מניח שזה לא אמור להיות ככה. יש אולי הגדרה אחרת, מלבד ה-DMZ, שגורמת למצב הנ"ל? תודה, בן.
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי אני צריך סקריפט ליצירת כ200 משתמשים עם שמות אמיתיים והכל לactive directory באיזו דרך עלי לעשות זאת? אשמח לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה היום נכנסתי לאייסיקיו ברוב טיפשותי האייסיקיו התעדכן והפך את עצמו למנוע החיפוש שלי כברירת המחדל עכשיו הדבר הזה השתלט לי על כל הדפדפנים ועל האינטרנט!! שאני פותח Tab חדש זה מופיע לי, שאני עושה חיפוש בשורת הכתובת האייסיקיו נדחף איך אני מעיף את האייסיקיו הזה מחקתי אותו מהמחשב מחקתי את הפיירפוקס והתקנתי מחדש אבל כלום לא עוזר הוא נדבק כמו מגפה האייסיקיו הזה איך אני מחזיר למה שהיה לי מקודם? תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הבנתי שיש 2 הבדלים גדולים בין החיבורים: 1) ללא חייגן, האינטרנט מתחבר מחדש לאחר ניתוקים למיניהם מה שגורם להורדות להימשך במקום להתקע. 2) IP קבוע (לפחות לתקופה של מס' שבועות) השאלה היא, האם אלה ייתרונות משמעותיים? 1) אין איזה תוכנה / סקריפט / חייגן שהוא לא הדיפולטי של windows שמזהה שנפל החיבור ומנסה להתחבר שוב? 2) האם מהירויות ההורדה עם כתובת IP קבועה גבוהות יותר בצורה משמעותית? תודה על התשובות
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! לאחרונה קניתי ראוטר מסוג LinkSys WRT54GL אבל נוכחתי לגלות שעל מודמים של HOT (אצלי יש מודם של תומפסון) לא קל להגדיר את הראוטר הנ"ל (למרות שלתקופה מסויימת הוא שימש כראוטר של החיבור בכבלים אבל לאחר חודש הוא הפסיק לעבוד משום מה). הראוטר כרגע עובד וניתן לבצע בו שינויים אך משום מה להגדיר אותו כראוטר שמחובר ישירות למודם אי אפשר. כרגע חיברתי ראוטר פשוט יותר למודם שלי (ראוטר של חברת D Link דגם D-Link DI524) וכרגע הוא מצליח לשדר ואני גולש הבעייה היא שהטווח שלו קצר מאוד, לכן רציתי לדעת האם יש דרך להגדיר את הראוטר LinkSys WRT54GL כAP ובכך להגביר את עוצמת השידור או שאם יש למישהו מדריך/רעיון/דרך לחבר את הראוטר LinkSys WRT54GL ישירות למודם של הכבלים ושהוא ישדר כמו שצריך …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את הראוטר הביתי הכי טוב היום עד 350~ ש"ח. הדרישות: חיבור L2TP (חייגן) לבזק בינלאומי עם HOT (NGN). כמובן שלא יעשה בעיות בהורדת טורנטים. מה מומלץ? תודה, עמי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני כבר למעלה משנה סובל מבעיה חמורה כשאני מוריד ב- uTorrent אני פשוט לא יכול לגלוש. עכשיו ממילא אני יודע שכשאני מפעיל תוכנת הורדת קבצים זה תופס רוחב פס ומאט אבל הגלישה היא בליתי אפשרית, פשוט תקועה ולא מציג כלום גם אם אני מוריד על 5 קילובייט לשניה. אז אמרתי לעצמי סבבה אני יכבה את הuTorrent וזה יעבוד...אבל לא! הגלישה לא מתאפשרת וגם לאחר שאני עושה TRACERT לאתרים בארץ או בחו"ל הכל מקבל תשובה מהנתבים בדרך אבל לגלוש בלתי אפשרי. הדבר היחיד שעוזר הוא כיבוי והדלקה של הנתב( 2650 D-LINK) וגם אז לפעמים הנתב לא מצליח להתחבר על הכיבוי הראשון לאינטרנט ודורש ממני לכבות ולהדליק אותו מספר פעמים. אני ממש מתוסכל מזה וזה פשוט מוציא לי את החשק להוריד דברים. מה לדעתכם הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים: אחד עם Win7 והשני עם WinXP כל אחד בקומה אחרת, שניהם מחוברים לרכזת שאליה מחובר גם מודם. עד לפני חודש בערך הכל היה תקין, אבל פירמטתי את המחשב השני, זה עם הXP והרשת כבר לא חיה. כן - שני המחשבים באותה קבוצת עבודה. ניסיתי ליצור רשת חדשה ע"י האשף שיש בXP אבל הוא לא מציג לי את הכרטיס רשת הפעיל בכלל ככה שאי אפשר ליצור ובWin7 הוא לא מציג לי שום חיבורים שאפשר לעשות איתם רשת משהו מוזר לחלוטין. כשאני עושה net view בשני המחשבים אני יכול לראות את כולם אבל בping רק המחשב השני, עם xp מקבל reply מהWin7 ואם אני עושה מהWin7 לXP הוא עושה time out כשאני מנסה להיכנס למחשב השני עם הXP דרך Win7, בתקיה של הרשת אז אני מקבל שגיאה 0x80070035 אין אפשרות לגשת, בדוק את שם הרשת. נ…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של EDIMAX BR6504N וקניתי ראוטר נוסף LINKSYS WRT54GL חיברתי את שניהם בעמצאות קבל בשני קצוות הבית. הגדרתי אותם כראוי לעבודה ב AP כולל ההגדרות ה WDS כלומר ה MAC אחד של השני ואני לא מצליח להעביר את הגדרות ההבטחה מאחד לשני אני מעוניין להגיע למצב בוא שניהם יעבדו על אותו SSID כולל אותם הגדרות הבטחה והדילוג בין ראוטר לראוטר יהיה ללא צורך בחיבור וניתוק מחדש! האם זה אפשרי בכלל ? והאם AP שאפשר לקנות כמו אלה של EDIMAX עושים זאת אוטומטית ? תודה מראש - ספיציפית אליך NetCheif - האתר + המדריכים בוא מעולים !
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפחות פעם ביום אני צריך לאתחל את הנתב כדי לחדש את הקשר עם הספק. מה הסיבה לניתוק, ואיך מתגברים?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
דוד שלי אמר לי לקנות אותו. אני לא מבין ממש ברשתות ובנתבים אבל כבר נמאס לי מהחוטים המייאשים האלו שמטיילים לי לכל אורך הבית ממחשב למחשב כרגע אחותי מחוברת אלי דרך ICS שזה פשוט מוציא אותי מדעתי כי כל הזמן המחשב צריך להיות פתוח אז דוד שלי המליץ לי לקנות נתב אלחוטי שפשוט יאפשר לי לגלוש בנוחיות ללא חוטים ובלגאנים של ICS . מה יש לכם לומר על הנתב WRT54GL ? הוא יכול לאפשר לי ולאחותי לגלוש כמו שצריך ? הנה תמונה של המצב המסובך כעת. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר Edimax BR6240WG עד היום לא היה לי שום מילה רעה להגיד עליו. עשה את עבודתו נאמנה אבל היום שידרגתי את החיבור אינטרנט שלי מ 1.5M ל 3M ובבדיקת מהירות אני מוריד על ממוצע של 200 - 220 K . שחיברתי את המודם ישירות למחשב, הגעתי ל350K מה שמביא את המסקנה שרואטר הוא בעצם מגביל את המהירות.... האם ניתן לשנות בהגדרות משהו כדי לקבל את המהירות המקסימלית ? או שפשוט הראוטר הנ'ל לא תומך מעל 220K להורדה... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני צריך ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם ישירות והמודם יתחבר למחשב, והPS3 יהיה בקומה למעלה וישדר אלחוטית. האם הנתב הזה מספיק טוב לצרכיי - D-Link DIR-300 Wireless G?
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
איך אני יכול לשים סיסמא שכאשר אחד מהמחשבים האחרים בבית רוצה להיכנס הוא מחוייב בסיסמא . תודה
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רציתי לבקש ממכם המלצה בקשר לכרטיס רשת אלחוטי ונראה לי שאני מעדיף שיהיה פנימי כי אמרו לי שזה יותר טוב יש לי נתב אלחוטי משולב HPNA3 דגם PAR-720G של POWERNET וכרטיס רשת אלחוטי חיצוני של RALINK ונראה לי שהוא עושה לי בעיות ואני מאוד רוצה להחליפו. המרחק בין המחשב שבוא הכרטיס מחובר הוא במרחק של לא יותר מ-10 מטרים (והנתב והמחשב שהכרטיס מחובר אליו באותה קומה) ורק לפעמים הדלת פה סגורה שאני לא חושב שזה אמור להפריע לכרטיס טוב ולא לכרטיס מעפן כמו שיש לי עכשיו כל הזמן עוצמת האות נעה בין חלשה לבינונית ואני מעוניין בכרטיס אלחוטי פנימי (כי הזכרתי שאמרו לי שזה יותר טוב) שהקליטה תהיה תמיד טובה ובמחיר לא מופרז.(שאני פותח את מנהל הרשתות שהתקנתי עם הכרטיס ויש לי שמה אות (SIGNAL)…
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הכרטיס רשת האלחוטי שלי (הראוטר הוא Edimax BR6504N והכרטיס הוא Edimax EW-7728IL) מתנתק לפחות פעם ביום, אני לא יודע למה (עוצמת הרשת היא בערך 75% ומהירות החיבור היא בערך 100Mb). האם יש איזה שהיא אפשרות לזהות את גורמי הניתוק? (עוצמת אות יורדת או בעיות תוכנה) בנוסף, האם ניתן לבצע automatic repair לכרטיס רשת אלחוטי כך שיתחבר אוטומטית אחרי ניתוק? חיפשתי קצת ברשת ונאמר כי WinXP יכול לבצע זאת ("automatic repair facility in xp") אבל לא מצאתי את זה אצלי במחשב (WinXP Pro SP2) האם מישהו מכיר תוכנה הבודקת את כרטיס הרשת ועושה automatic repair?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-