עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בגלל שהאמיול שלי דורש אותו .מתי שאני מחפש.נמאס לי ממודים .אני רוצה אמיול מקורי הבעיה שיש לי הרבה קרדיט באמיול איך אני אמור להתקין את האמיול המקורי וכיצד להעביר את הקרדיט של הדיב?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. יש לי מודם B-Focus 312, הפכתי אותו לנתב ויש לי גם סויץ' הגדרתי הכל לפי המדריך הכל עבד לי טוב, בלי שום בעיות בלי כלום, בזמן האחרון אחרי כמה זמן של גלישה (אימיול, DC++ או אפילו סתם אינטרנט ואייסיקיו) אני כבר לא יכול לגלוש באינטרנט אקספלורר הוא מתנהג כאילו אין אינטרנט לעומת זאת כל שאר הדברים שצורכים אינטרנט עובדים בסדר גמור. בשביל לסדר את זה אני צריך לעשות ריסט למודם כל פעם שזה קורה, כמו שאתם יכולים להבין זה לא נוח במיוחד אחרי שצברתי מהירות באימיול למשל. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? אני משתמש גם ב ZONE ALARM אם זה משנה ככה שיש לי 2 פיירוולים, אבל זה לא משהו שאמור להשפיע כי גם לפני זה היה לי את הZONE ALARM ולא היו בעיות...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by B.D.B,

לפי מידע שמצאתי באינטרנט האנטנות אמורות להיות ברות החלפה, אבל אני פשוט לא מצליח פרק אותן, מישהו הצליח? אני חושב שאולי ישנן מס' גרסאות, שרק בחלקן ניתן לפרק.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. מבקש את עזרתכם אחיי..

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלומות חברי הזון, מירב שימושיי באינטרנט(חבילה של 2.5 הורדה, 275 העלאה(או משהו כזה) הם לשיתוף קבצים, ולכן הutorrent פתוח כמעט תמיד. כמובן שכאשר אני רוצה להוריד קובץ דרך http, או לראות וידיאו באינטרנט, אני סוגר את הutorrent. לאחרונה(כמה ימים) שמתי לב כי סרטוני וידיאו באינטרנט פשוט מסרבים להיטען כראוי, כאשר הם עושים buffering כל שנייה, והם נטענים לחלוטין(לחיצה על Pause) רק לאחר זמן רב מאוד. הרצתי עכשיו את הSpeedtest.net, שתמיד ניפק לי תוצאות רצויות(2500 הורדה, 270 העלאה) ומול עיניי אני רואה את ה"זוועה" הבאה: אנא עיזרו לי. ספקית: בזק בינלאומי תשתית: בזק(ADSL) חבילה: 2.5 מגה הורדה מערכת הפעלה: Windows XP SP 2 תודה מראש לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכם השאלה שלי היא כזאת: כרגע יש לי מודם ALE 130 שסופק על ידי בזק אבל הבעיה היא שהוא לא נתמך בWIN 7 (שאליה אני רוצה לעבור בשבוע-שבועיים הבאים). אז אני נקעתי קצת כי אני לא מבין כלום בעניין הזה. איזה מודם אני צריך לקנות כדאי שיעבוד עם חיבור האינטרנט שלי (ADSL) + שיאפשר לי לעשות WIFI בבית. האם זה יתאים לי? http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=312&pl1_id=3&pl2_id=18 וגם אני יוכל ליצור חייגן בWINDOWS ולהיתחבר עם השם משתמש שלי והסיסמא ללא בעיות? + האם אני צריך כרטיס רשת בשביל אחד כזה? אם יש לכם המלצות אחרות כלשהם בבקשה רק מKSP אם אפשר, לא מחפש לחסוך 50 שקל או משהו רק בגלל חנות.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. כיום ברשותי מודם ADSL של אזטק 600E שמופעל בראוטר ומחשב אחד ומדפסת. ומחובר לבזק במהירות של 1.5M אני מעוניין להקים רשת ביתית בכדי להכניס יותר מחשבים ולשתף ביניהם גם את המדפסת שהיא מדפסת רשת קוווית ואלחוטית. מקריאה של הפורום הכנתי תרשים שמראה איך אני חשבתי להקים את הרשת. מצורף הקובץ. השאלות שלי הן: 1. איך אמור להיות מחובר הראוטר האלחוטי? כ ראוטר? כ AP? 2. האם להשאיר את המודם DSL כראוטר או כמודם? 3. ראיתי שממליצים כאן על הנתב Edimax BR-6524N האם כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח ולקנות את הנתב Edimax BR6574N (כי יש לו חיבורי GIGA LAN?) 4. האם הנתב של בזק דגם N טוב כמו הנתב הנ"ל? 5. איזה דגם של SWITCH כדאי לקנות? האם גם כאן כדאי להשקיע עוד ולקנות SWITCH שתומך ב GIGA LAN? 6. איזה כרטיס ר…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Cheif,

בשבוע שעבר הכריזה סיסקו (Cisco) על 6 נתבים ביתיים חדשים שיחליפו בחודשים הקרובים את כל סדרת נתבי ה-WRT הוותיקה. כל הפרטים ב-POST הבא: http://www.netcheif.com/blog/?p=623

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. מה הטריק? מה הקונץ? מה ה-catch? מה נשתנה הלילה הזה מכוווול הלילות? מי מסתתר מאחורי המסכה; חתול, מפלצת או ילדה יפה? בקיצור, מה יוצא להם מכל זה והאם לי זה יכול להיות שווה משהו? חוץ מהמהירות כמובן. עכשיו אני ב-2.5, האם האיכות היא שונה? כלומר, עכשיו כמובן שיש בעיות מסויימות ואני לא באמת מקבל את המהירות הזאת ברוב המקרים. לא ברשת ולא בשיתוף קבצים. ז"א לא שאני צריך את המהירות, אלה האם תהיה תעבורה יותר טובה, שרתים יותר טובים או משהו אחר?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני רוצה לחבר בבית כמה מחשבים ביחד ל-HUB ולחבר ל-HUB את המודם של האינטרנט המהיר , עכשיו ברשת הזאת רק למעשה השימוש הוא לאינטרנט , המהירות צריכה להיות מספיקה להעביר את האינטרנט וזהו. חשבתי לקנות רכזת של 10mbps עם 4 או 8 ports , עכשיו הרשת תהיה מותקנת בתוך בית סטנדרטי... כבלים שלא יותר מ-20 מ' , צריך רכזת "אקטיבית" ? ואם יש המלצות על רכזות גם יד שניה עד תקציב של בערך 200 ש"ח , תודה! כרטיסי רשת אני לוקח של ג'יניוס כאלו פשוטים עולים 40 שקל ועובדים עם XP ולינוקס בלי בעיות...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by nik55,

הי קניתי מחשב נייח עם חלונות 7 64 ביט..שאני מנסה להתחבר לרשת ,לראוטר אסוס 604 , עם כבל , המחשב לא מזהה את הרשת..בבזק טוענים שהראוטר תקין...ניסיתי להתחבר לראוטר אחר אצל חבר התחבר ללא בעיה...אם נצא מתוך הנחה שהבעיה היא בכבל תיקשורת האם יש מצב שדרוש כבל מיוחד רק עבור אסוס? כי ניסיתי עם אותו כבל להתחבר אצל חבר עם ראוטר אחר והצליח אבל לאסוס לא מצליח...אגב כרטיס הרשת במחשב תקין לחלוטין... לוח האם שלי אגב הוא גיגהבייט MA78LMT-S2 UVRealtek 8111D/E chip (10/100/1000 Mbit) זה הציפ שבא עם הלוח עזרה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אהלן, אני עובר לדירה חדשה ואני מעוניין לחבר מכשירים (טלוויזיה, מחשב) בחדרים שונים בחיבור קווי לאינטרנט אני לא רוצה להעביר כבלים מהראוטר לרחבי הבית מחיפוש קצר ראיתי שיש אופציה להשתמש ברישות הטלפון או החשמל על מנת לספק חיבור קווי לאינטרנט בחדרים שונים (בכל חדר יש חיבור לטלפון בקיר) אם זה רלוונטי, כרגע הדירה לא מחוברת לאינטרנט כלל, התכנון הוא להתחבר ל PartnerFiber כי הם היחידים שמספקים סיב אופטי בבניין אשמח לעצות: מהו הפתרון הכי טוב להעברת חיבור אינטרנט לחדרים שונים באמצעות שימוש ברשת קיימת (חשמל\טלפון)? האם זה דורש ראוטר מיוחד, או מתאמים מיוחדים, מהם הדגמים המומלצים? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. נניח שיש לי היום תשתית של בזק - ADSL עם ספק נטוויזן במהירות של 5 מ"ב. במידה ואני עובר לכבלים, האם יש צורך לדבר עם נטוויזן ולעדכן את החבילה, או שהכל יעבוד בדיוק אותו דבר בכבלים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי, אחי עבר לדירה בקומפלקס של מספר דירות ויש להם אינטרנט משותף של בזק. יש אינטרנט אלחוטי בכל המתחם ושקע של אינטרנט קווי בכל דירה. הבעיה היא שהמחשב שלו ממוקם בחדר ושם אין קליטה של הוויפיי והשקע של האינטרנט בסלון. ברור שהפתרון המועדף הוא להעביר כבל אבל זה קצת בעייתי בגלל שהדירה שכורה ולקדוח וכל זה. חשבנו פשוט לחבר לשקע ראוטר כדי שתהיה קליטה טובה בכל הדירה. אז דבר ראשון נשמח להמלצה לראוטר זול שפשוט צריך להגדיל טווח. דבר שני, איך מגדירים דבר כזה? כמו כן אנחנו לא אדמינים ברשת אז איזה נתונים או לא יודע מה צריך לבקש מהבעל בית? תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. בתקופה האחרונה הפכו מפצלי הכבלים, הנמכרים ב-EBAY ו-DX בפחות מ-$ אחד, למאוד פופלריים. דוגמא למפצל כזה ניתן לראות בתמונה המצ"ב. כתוצאה מכך, הרבה מאוד משתמשים התפתו ורכשו מפצלים מסוג זה אך כאשר הם מתחילים לעשות בהם שימוש, הם מגלים שהעסק פשוט לא עובד… אז לפני שאתם רצים להתלונן על המוכר הסיני שלכאורה רימה אותכם, קראו את הפוסט הזה ותבינו שלא כל המפצלים נולדו שווים. http://www.netcheif.com/blog/?p=5161

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. בזמן האחרון, מידיי פעם הדפדפן נסגר לו בצורה עצמאית ללא שום הודעת שגיאה כלשהי - פשוט נעלם! ניסיתי גם את מוזילה (בכדי לשלול בעייה באקספלורר) וגם שם זה קורה. עוד לא מצאתי תבנית עיקבית, אבל למשל באסטבלאוויסטה הדפדפן נסגר עוד לפני שהאתר עולה לחלוטין (תמיד!), לפעמים זה קורה בנענע ובעוד כמה אתרים... מה יכול לגרום לתופעה הנ"ל? מישהו נתקל בזה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. החלטתי סוף סוף לקפוץ למיים. לוותר על מודם בזק רכשתי את ה TPLINK VR600 ....להפתעתי הצלחתי לחבר אותו ממש בקלות בלי כאבי ראש. הכל עובד..... אבל, עדיין יש לי כמה שאלות ...כי אין ספק שהוא יותר טוב אבל אני לא מרגיש שאני "בעידן אחר לגמרי" מול המודם של בזק זה לא לגמרי " שמים וארץ" אז בטוח יש כמה דברים שאני מפספס פעם ראשונה שאני מתמודד עם זה - אז לא לצחוק עלי אם יש כאן משהו שידוע לכולם >> הדירה קטנה יחסית. כ 90 מור >> אני במרחק 7 מטר מהראוטר שנמצא בגובה מטר וחצי מעל הרצפה >> אני מחובר בתשתית 100 מגה ובמחשב שמחובר בכבל...אני מקבל סביב 60 גיגה יציב!!! בכל שעה שאני בודק ( 50 עד 68 האמת) >> בלפטופ שלי עליו השאלות = אני גולש ב …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. הראוטר שלי הוא בעצם הוטבוקס שנמצא בסלון. החדר עם הלפטופ נמצא כ6 מטר מהראוטר, אך עם קיר שמפריד. בבדיקת מהירות אני מקבל בין 5-20 מגה וטעינת סרטונים איטית. האם הדרך הבטוחה להשיג מהירות הקרובה ל100 מגה היא באמצעות מתאם רשת על גבי חשמל (homeplug)? בנוגע למגדיל טווח, אני מפחד שזה יעשה בעיות ויגרום לניתוקים ולא ישפר משמעותית את המהירות, מה דעתכם? מגדיל טווח שחשבתי עליו: http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00NHLEP8M/ref=mp_s_a_1_3?qid=1446804656&sr=8-3π=SY200_QL40&keywords=wifi+extender&dpPl=1&dpID=31QIWXWasML&ref=plSrch Homeplug שחשבתי עליו: http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00FRCDFYE/ref=mp_s_a_1_2?qid=1446804729&sr=8-2π=SY200_QL40&keywords=Homeplug&dp…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי שלום לכולם, כרגע אני נמצע אצל הוט עם חבילת 100MB ומקבל מהירות צולעת של שנת 1998, סרטונים ביוטיוב על 144p לא זזים לי כך שהחלטתי להתנתק "התמיכה שהם נתנו לי...". בעוד כמספר ימים אני מתחבר לחבילת הבנדל של פרטנר עם עד 100MB מהירות גלישה, מקווה שיהיה יותר טוב, בכל מקרה אני לא מעוניין לשכור מהם נתב והחלטתי לרכוש אחד משלי לצורכי ניוד עתידי אם ו... אחד הראוטרים המומלצים כאן באתר הוא ה-TP-Link Archer VR600 V2 אשר קיים ברשת KSP (בדקתי שאצלהם יש אתV2 ולא V1) והשאלה שהיא האם הראוטר יתמוך ותומך ברשת פרטנר? ושאלה נוספת היא לגבי חיבור הראטור בצורה קווית למספר מכשירים, מסך סמארט TV אחד בסלון ועוד 2 מחשבים בחדר שאר המחשיכים האלחוטיים יהנו מרשת האייפי, מה היא …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. פתחתי ת'רד על מערכת HTPCשאני מעוניין לשים בסלון....: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=177749.0 עכשיו הבעייה היא, איך אני מעביר אליה נתונים מהמחשב בחדר (שתקרא סרטים/מוסיקה מהארד דיסק של המחשב שנמצא בחדר שלי), דבר נוסף שמסבך את העניין הוא שנמצאת אצלי בבית רשת ביתית חוטית עם כבלים והכל בכל הבית, להפוך אותה לאלחוטית זה בלתי אפשרי בשבילי! עכשיו אני מחפש דרך כלשהי, או שאפשרי לחבר סוג של מקלט אלחוטי לראוטר הרגיל הקיים ואז לשים כרטיס אלחוטי בסלון (אם בכלל קיים דבר כזה), תעזרו, אני די נואש!!!! כל פיתרון טוב ואפשרי אני אשמח!!! תודה גדולה לעוזרים מראש מצטער על הדאבל פוסט, פשוט היה לי באג בדפדפן ולא שמתי לב שההודעה השנייה נשלחה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by zzz727,

שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית בבית ואני רוצה לשתף תיקיה שרק ליוזר מסוים תיהיה הרשאה להיכנס אליו.. כשאני נכנס לשיתוף ואבטחה לתיקיה שאני רוצה לשתף ישנה אפשרות לבחור יוזרים רק מתוך המחשב הספציפי שאני עובד עליו.. כתוב: "מתוך מיקום זה" (שם המחשב שלי) ומצד שמאל כתוב מיקומים אבל אני לא יכול לבחור מחשב אחר ברשת אלא רק את שלי. עוד שאלה.. יש אפשרות לשים סיסמא ויוזר כללים על כל הדברים שאני משתף.. איך עושים זאת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by koby058,

שלום אני לומד ל-ccna ומשתמש ב-packet tracer בשביל לנסות לצערי הרבה מהפקודות שהמורה מלמד לא קיימות בגרסאות של ה-ios שיש בתוכנה מה אפשר לעשות? כמו כן ברצוני לשאול איך מדמים את האינטרנט בתוכנה זו? הטופולוגיה שלי מאוד פשוטה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש לי נתב של TRENDnet דגם: TW100-S4W1CA ואני רוצה לפתוח פורט בו עבור אימיול. בבקשה עזרה. אני באמת צריך את זה וכבר ניסיתי את מה שראיתי בהודעות אחרות דרך החיפוש ולא מצאתי משהו שמתאים לסיטואציה שלי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by noodle,

שלום לכולם, אני גר במעונות ומאתמול בערב אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט בחדר שלי, כאשר אני יוצא לסלון אני כן מתחבר, רק בחדר שלי אמנם נוצר חיבור אך מופיע לי משולש צהוב עם סימן קריאה על אייקון הקליטה וכאשר אני מניח את סמן העבר רשום לי no internet access. לפני כן הכל עבד מצויין ובמהירות גבוהה. ניסיתי עם לפטופ של חבר ואצלו עובד סבבה יש לו מתאם tp-link. המחשב שלי - dell vostro 3500, מתאם: DW1051 wireless-N WLAN half-mini card. באינטרנט אקספלורר לחצתי על "diagnose connection problems" והופיע לי ההודעה הבאה: wireless network connection" does not have valid IP configuration" מערכת הפעלה: windows 7 ultimate תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום רב, בשעה טובה אני יכול להכריז על הראוטר הקודם שלי ז"ל... משום מה הוא הפסיק לעבוד, לא נדלק, נסיתי לעשות החייאה, אך הוא לא מראה סימני חיים. הראוטר שהיה לי הוא - Edimax BR6104K. איזה ראוטר מומלץ במקומו? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים