עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by shybs,

שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו: כל פעם שאני עונה/ מתקשר המטלפון האלחוטי -אינטרנט מתנתק. בטלפון קווי רגיל הכל בסדר. מה ניתן לעשות והאם מישהו יודע למה זה קורה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אהלן חברים אני מחובר כרגע ב12 מגהבייט הורדה (לא זוכר העלאה). בזק בינלאומי (נכון להיום כנראה יישתנה) + תשתית HOT + ראוטר אלחוטי של חברת Sweex דגם LW050v2 קושחה אחרונה 3.7.2 Build 080703 Rel.70904n הנתב תומך תקני B+G. יש 2 מחשבים שמחוברים באופן אלחוטי בבית (חדד צמוד,ללא קומות) + 1 שמחובר באופן קווי. המחשב שמחובר באופן קווי מנצל את כל רוחב הפס בבדיקת מהירות מול הספק (1.4-1.5 לשנייה, קו של 12 מגהבייט הורדה) לעומת האלחוטיים שמגיעים בממוצע ל500KB (קצת פחות מ5 מגהבייט לשנייה) ולפעמים 800-900KB אבל לא יציב בכלל. האם תקן G לא יכול לשדר 12 מגהבייט כראוי? אם לא, איזה ראוטר מומלץ על פני אחרים בתקן N 300MPBS? אלא אם יש סיבה לקחת 150MBPS דגמים שראיתי: TP-Link TL-WR941ND TP-Link TL…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by nitayc1,

שלום. השבוע קניתי כ.רשת אלחוטי של אדימקס מדגם EW-7128g ולצערי על הפנים. האינטרנט מפסיק לעבוד אחרי דקה שתיים למרות שהוא מסמל שהכל מחובר כמו שצריך עם קליטה של 100% ואין אפשרות להתחבר שוב עד שעושים ריסטרט למחשב אבל אז שוב פעם זה קורה. גם כשהתקנתי את הדרייבר המעודכן מאתר היצרן הבעיה לא נפתרה. יש לי ראוטר של 3com מדגם:3CRWER100-75 דרך אגב - הווינדווס שבו מותקן הכרטיס זה Windows XP SP3 מקווה שיתנו לי להחזיר אותו אחרי שהשתמשתי בו, בכל מקרה אשמח לעזרה בעניין. תודה! 8)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. הבנתי שאם יש לי ראוטר אני יכול לפצל את המהירויות של כל מחשב בבית אני רוצה לתת לאח שלי 30% ולי 70% מהמהירות כי תמיד במשחקי אינטרנט הוא עושים לי פינג גבוה אז אני רוצה שזה לא יפריע לי שהוא נכנס לקאזה וכאלה יש אולי מדריך לעשות את זה?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. התקנתי היום קושחה של OpenWRT, ואני רואה שהוא מציג בלשונית WAN כתובת וgateway שמתחילים ב: 100.127 בwhatismyip אני מקבל אייפי שמתחיל ב37 כיאה לhotnet. אני לא מצליח בכלל לעשות tracert לאייפי 37 (הוא קבוע מקבל טיימאאוט אחרי כמה hopים), אבל ל100.127 אני מקבל אותו כדבר הראשון שמחובר למחשב, כלומר שהוא הראוטר. אל הראוטר אני ניגש ב192.168.1.1... מאיפה הגיע האייפי הזה של 100.127? בנוסף למה מוצג לי בInterface של הWAN כתובת mac שבה הכל 0? תודה! ד"א: אני על תשתית של HOT ללא חייגן (נייד על wifi -> ראוטר -> מודם)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. פתחתי ת'רד על מערכת HTPCשאני מעוניין לשים בסלון....: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=177749.0 עכשיו הבעייה היא, איך אני מעביר אליה נתונים מהמחשב בחדר (שתקרא סרטים/מוסיקה מהארד דיסק של המחשב שנמצא בחדר שלי), דבר נוסף שמסבך את העניין הוא שנמצאת אצלי בבית רשת ביתית חוטית עם כבלים והכל בכל הבית, להפוך אותה לאלחוטית זה בלתי אפשרי בשבילי! עכשיו אני מחפש דרך כלשהי, או שאפשרי לחבר סוג של מקלט אלחוטי לראוטר הרגיל הקיים ואז לשים כרטיס אלחוטי בסלון (אם בכלל קיים דבר כזה), תעזרו, אני די נואש!!!! כל פיתרון טוב ואפשרי אני אשמח!!! תודה גדולה לעוזרים מראש מצטער על הדאבל פוסט, פשוט היה לי באג בדפדפן ולא שמתי לב שההודעה השנייה נשלחה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by itziks123,

לאחרונה יש לי בעיה בצפייה בסרטונים דרך האיטרנט בעיקר דרך האתרים- יוטיוב ופליקס, לעומת זאת במגה וידאו וסרטים בצפיה ישירה אני כן מצליח לצפות. אני משתמש באקספלורר 7, התקנתי גם פיירפוקס 3.5.2 וזה לא עוזר, מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלומות חברי הזון, יש לי בעיה מטומטמת ומתסכלת גם יחד. התייאשתי מלנסות לפתור אותן לבדי, ומכיוון שאני לא מוכן לשלם 12 ש"ח בחודש לתמיכה הטכנית של בזק ברשת האלחוטית(כי אני הולך להשתמש בה רק פעם אחת) לא נותר לי לאן לפנות מאשר לכאן. אז ככה, יש בביתי רשת אלחוטית, הראוטר הוא של ROTAL. כמו כן, יש לנו לפטופ אחד ישן שאין לו כרטיס אלחוטי מובנה, ולכן קיבלנו מאנשי בזק מתאם אלחוטי המתחבר בUSB(דגם: ROTAL WLAN DRUC-U3). הרשת היא רשת מאובטחת בWAP(או WEP) עם קוד גישה בלבד(מאוד פשוט גם). כל המחשבים מתחברים לרשת באופן נפלא בעזרת הקוד גישה, חוץ מהלפטופ עם המתאם. הבעיה היא, שהוא פשוט נורא מסובך(אני חושב). הוא(הלפטופ עם המתאם) מתחבר לרשת אלחוטית שכנה(לא שלי) אשר לא מאובטחת, אך כאשר אני מ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. עכשיו חשבתי על זה לאחר שליחת הודעות לסין וקנדה בSMS דרך הICQ האם זה עולה לי כהודעה בICQ או שאני משלם תעריף שיחה לחו"ל ? כי אם כן אבא שלי נוראאאאאאאאאא יכעס :errr:

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. בתקופה האחרונה הפכו מפצלי הכבלים, הנמכרים ב-EBAY ו-DX בפחות מ-$ אחד, למאוד פופלריים. דוגמא למפצל כזה ניתן לראות בתמונה המצ"ב. כתוצאה מכך, הרבה מאוד משתמשים התפתו ורכשו מפצלים מסוג זה אך כאשר הם מתחילים לעשות בהם שימוש, הם מגלים שהעסק פשוט לא עובד… אז לפני שאתם רצים להתלונן על המוכר הסיני שלכאורה רימה אותכם, קראו את הפוסט הזה ותבינו שלא כל המפצלים נולדו שווים. http://www.netcheif.com/blog/?p=5161

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני רוצה לחבר בבית כמה מחשבים ביחד ל-HUB ולחבר ל-HUB את המודם של האינטרנט המהיר , עכשיו ברשת הזאת רק למעשה השימוש הוא לאינטרנט , המהירות צריכה להיות מספיקה להעביר את האינטרנט וזהו. חשבתי לקנות רכזת של 10mbps עם 4 או 8 ports , עכשיו הרשת תהיה מותקנת בתוך בית סטנדרטי... כבלים שלא יותר מ-20 מ' , צריך רכזת "אקטיבית" ? ואם יש המלצות על רכזות גם יד שניה עד תקציב של בערך 200 ש"ח , תודה! כרטיסי רשת אני לוקח של ג'יניוס כאלו פשוטים עולים 40 שקל ועובדים עם XP ולינוקס בלי בעיות...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by talevi83,

אתמול קיבלתי מבזק את הנתב Netgear vvg2000 כמודם בהשאלה, אך הפינגים שהוא נתן היו ממש גרועים, דיברתי היום עם התמיכה הטכנית והוא פתח קריאה להחליף לי ל- D-link 6740U אך לפי מה שראיתי בפורומים לא ציפיתי לקבל אותו בקלות מכיוון שקיים מחסור. אבל התקשרתי בכל זאת לבזק סטור בפתח תקווה ואמרו לי שהו קיים במלאי, נסעתי לשם עם עוד חבר עם בעיה זהה והחליפו לשנינו - יש להם כנראה מלאי חדש! אז מי שיש לו Netgear ואיכפת לו מהפינגים - שיתקשר ויבקש להחליף! יש מלאי אז בהצלחה לכם...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי נתב של לינקסיס E4200 , אליו מחובר באופן חוטי WRT54GL בתור AP. הכול עובד פיקס. גם הראוטר גם ה AP. אבל משום מה כשאני מחובר ל AP אני לא מצליח להכנס להגדרות. יש לציין שלכל אחד משני המכשירים מוגדר אייפי שונה ועדיין זה לא מתחבר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה עריכה: בעת הגדרת הנתב ל AP כמובן שכיביתי את ה DHCP. ז"א שבגלל זה אני לא מצליח להתחבר להגדרות ה AP? מה ניתן לעשות במקרה כזה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי אפשרות להשיג אותו אבל לא ברור לי אם יעבוד בצורה טובה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. היי, קראתי את במדריך הבא להגדרת מחשב כנקודת גישה אלחוטית: http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm וחיפשתי את אותו מדריך לXP ולא מצאתי. כל מה שמצאתי באינטרנט זה לעשות את המחשב נקודת גישה כאשר יש לו גם חיבור חוטי לאינטרנט וגם כרטיס רשת אלחוטתי שבאמצעותו הוא ישדר (אד הוק). אבל אני צריך מדריך למחשב עם כרטיס רשת אלחוטי בלבד, שאותו כרטיס רשת גם יקלוט את האינטרנט מהראוטר המרוחק וגם ישדר את האות בעוצמה חזקה... ניסיתי עם תוכנת virtualwifi ועדיין לא הצלחתי...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אהלן, אני עובר לדירה חדשה ואני מעוניין לחבר מכשירים (טלוויזיה, מחשב) בחדרים שונים בחיבור קווי לאינטרנט אני לא רוצה להעביר כבלים מהראוטר לרחבי הבית מחיפוש קצר ראיתי שיש אופציה להשתמש ברישות הטלפון או החשמל על מנת לספק חיבור קווי לאינטרנט בחדרים שונים (בכל חדר יש חיבור לטלפון בקיר) אם זה רלוונטי, כרגע הדירה לא מחוברת לאינטרנט כלל, התכנון הוא להתחבר ל PartnerFiber כי הם היחידים שמספקים סיב אופטי בבניין אשמח לעצות: מהו הפתרון הכי טוב להעברת חיבור אינטרנט לחדרים שונים באמצעות שימוש ברשת קיימת (חשמל\טלפון)? האם זה דורש ראוטר מיוחד, או מתאמים מיוחדים, מהם הדגמים המומלצים? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום רב, התחברתי להוט עם ההוטבוקס, וכידוע הוא ממש גרוע. ולפיכך אני זקוק לנתב אלחוטי חזק מאוד. לצערי אני לא מבין בתחום ולכן זקוק אני לעזרת מומחים. דרישות מן הנתב: 1. הבית הוא דיי גדול ולכן חשוב רשת אלחוטית טובה בעלת טווח גדול. 2.אם זה אפשרי - שמהירות הגילשה, 30 מגה, תהיה גם ברשת האלחוטית. 3) לא חובה אך יתרון - יציאת USB למדפסת. 4) מחיר - עד 400 ש"ח, פלוס מינוס. תודה לעוזרים, אופיר.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. עד לפני כמה חודשים היה לי בזק בינלאומי על הוט. עכשיו אני על בזק עם נטוויז'ן (באנדל של סלקום טי וי). כבר במעבר זה עבד פחות טוב (חלק מהזמן היה קצת איטי), אבל זה התדרדר כל הזמן ועכשיו זה עובד לאט 100% מהזמן. מדובר בהורדות משרתי הורדות מוכרים (nitroflare, uploaded). קודם הייתי מוריד על 10-12 מגה בייט לשניה, עכשיו 100 קיי.... יש סיבה לזה? בתמיכה של uploaded לא כ"כ יודעים מה לעשות, אבל זה איטי גם בשרתים אחרים אז סביר שלא הם אשמים בכל מקרה. עם נטוויז'ן עוד לא דיברתי. יש סיכוי שנטוויז'ן חוסמים/מגבילים משהו?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by watch out,

אני מחובר להוט ב 30 מגה במחשב שמחובר באופן אלחוטי אני מקבל 17.30 Mbps האם אפשר להעלות את המהירות שמקבלים בפועל ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by cad5011,

המודם הנ"ל הותקן ע"י ברק 013 אצל הורי בבית לפני מס' חודשים. בעת התחברות, החייגן היה מודיע "can't find modem", ורק לאחר קליקים יידניים על "connect" היה מתחבר לבסוף. לפני שבוע התקנתי אצלם מחשב נוסף, וניגשתי להגדיר ICS. הבעיה עם המודם קיבלה מישנה חשיבות, וחייגתי לתמיכה של ברק. התומך הנחמד ביקש שאתקין את הדרייברים של המודם מחדש, אבל זה לא עזר. הוא הציע שנעבור ל-win XP על המחשב הזה, במקום win 2000, וזה ייפתר. אז אתמול פירמטתי אותו והתקנתי XP. וכמה מכם חושבים שהבעיה נפתרה? מכל מקום, שוב לתמיכה של ברק, והפעם קיבלתי תומכת. גם היא אמרה להתקין מחדש את הדרייברים. הפעם זה עזר, אבל - אחרי שסגרנו את הטלפון זה שוב קרה. ושוב - הסרתי את הדרייברים, ושוב התקנתי, וכו', וכו'. לא היתה לי הסבלנ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ^DaRk-MiNd^,

היי, יש לי את הראוטר כחודש ונתקלתי בתופעה מוזרה שנראה לי התחילה השבוע מדי בוקר כאשר אני קם אני רואה בחיבור הWIFI שלי במחשב שאין גישה לאינטרנט, אותו דבר קורה גם בחיבור אלחוטי מסמארטפון ואפילו בחיבור קווי. כל זאת ועוד, במצב הזה גם אין גישה כלל לממשק של הראוטר והפתרון היחידי הוא לכבות ולהדליק אותו - והכל נהיה בסדר. עדכנתי גרסאת FIRMWARE לאחרונה אך עושה רושם שזה לא שינה דבר. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום חברים , אני מחבר את הסוני 3 בסלון אצלי לטלויזיה לפלזמה ואני רוצה לראות סרטים מהמחשב שלי שהוא בחדר שבו יש את כל ההרדיסק עם הסרטים ... (אגב הסוני מראה קליטה של 75-90 אחוז קליטה כל פעם משתנה לא יודע למה !) השבוע הפעלתי כמה סרטים ושמתי לב שסרטים שהם 8 גיגה ומעלה יש לי קירטועים בסרט שזה ממש מבאס! יש לי ראוטר של Edimax מאוד ישן ואני רוצה להחליף אותו. אני רוצה לקנות ראוטר טוב שיענה לי על הצרכים האלו אני חושב שהכי טוב זה מה שמציעים ה 300 מגה העברה ב WIRELESS השאלה האם זה באמת 300 גוהכל עובד כמו חמאה אשמח ליעוץ ממכם או אם מישהו בכלל ניסה או רואה בצורה הזו סרטים ב HD . תודה :-) חשבתי על שלושה אפשרויות : 1. Level One WBR6001 2. Edimax BR6424N 3. TP-Link TLWR841N…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם, אני כרגע משתמש ב- VVG2000 שקיבלתי מבזק ואני מעוניין להפוך אותו למודם ולקנות נתב. מאחר שמעולם לא יצא לי להתעניין בתחום הזה אני לא ממש יודע מה לחפש. מספר נתונים שאולי יהיו רלבנטיים: אני מנוי של נטויז'יון 100 מגה. נמצא ברשת עם עוד מחשב ומשתמש תדיר בוויפי. בנוסף, יצא לי להתקל בביקורות לא מחמיאות על ה-VVG2000 באופן כללי, ובפרט בכל הנוגע לברידג'. האם מומלץ לקנות אחד מהדגמים החדשים של בזק (מופיעים כאן http://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/wireless_net/super_wifi/support/ ) ואליו לצרף נתב? אין לי ממש תקציב כי אני לא יודע מה אני מחפש, אך אהיה מוכן להוציא יותר כדי לקבל מוצר טוב. תודה רבה עריכה: רק שתי הערות, הוויפי צריך להיות בעל טווח גדול. הנתב והמודם י…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by shabi08,

הרשת בנויה מ: מחשב 1-מערכת XP SP1 מדפסת לייזר מחשב 2-מערכת WIN7 שתי המחשבים בקבוצת עבודה WORKGROUP מחשב 2 יכול לגשת למחשב 1 מחשב 1 לא מצליח להיכנס למחשב 2. התקנתי במחשב 2 את המדפסת כמדפסת רשת אבל שאני שולח הדפסה כלום לא קורה. יש לציין שמחשב 2 מחליף מחשב ישן שבו הכל עבד בסדר ברשת. מה לעשות כדי שתהיה גישה משתי המחשבים ברשת לכל תיקיה שארצה לשתף,ולמה המדפסת לא מדפיסה לי?{ממחשב 1 היא מדפיסה}

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם יש לי בעיה שמתמשכת יותר מדי זמן... כמו שמצויין בכותרת... אני לא מצליח לשלוח מיילים דרך התוכנה . ( אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרת דואר יוצא ) ישבתי שעות בחיפושים באינטרנט לגבי פתרון לבעיה ושום דבר לא עזר. ניסיתי לשנות פורט של דואר יוצא , פתיחת פורטים בראוטר , הסרה והגדרת החשבון מחדש וכו'...שום דבר לא עזר. בנוסף יש לי IPOD TOUCH שמוגדר עליו אתו חשבון של GMAIL שגם ממנו אני מקבל בדיוק את אותה שגיאה , כך שהבעיה היא לא בתוכנה של MOZILLA ואני יודע בוודאות שגם לא ב- IPOD. מכיוון שכשאני מתחבר לכל רשת אלחוטית אחרת אין לי את הבעיה הזו . אני שולח ומקבל מיילים חופשי בלי שום בעיה . הראוטר שיש לי הוא - D- Link DSL-2650U אשמח לעזרה בנושא. תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.