רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש המלצה לנתב תקן N, עד 1000ש"ח. חשוב שהוא יהיה אמין. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מחובר לרשת אלחוטית ומשום מה אני לא מצליח לגשת לכונן בשרת ואפילו לא רואה אותו ב NETWORK בשימוש דרך WIN 8 לא הייתה לי בעיה יכולתי לראות ולהתחבר אבל עכשיו שאני ב WIN7 אני רואה רק 3 מחשבים למרות שיש בערך 10 מחוברים ואם אני לא טועה המשותף לכולם שהם מריצים WIN7 מישהו מכיר את התופעה (שאני רואה רק מחשבים עם WIN7) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אקספון התחילה להציע את כל המהירויות מ 10 עד 100 מגה ב 35 ש"ח, מה אתם אומרים שווה לעבור אליהם? איך הם עם טורנטים? יוטיוב?
-
- 29 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
הוא אמנם אינו כרטיס הרשת האלחוטי הטוב ביותר שקיים, אבל במחיר של 38 שקל ה-TL-WN721N נראה ממש מציאה. יש להציג את הקופון באחת מחנויות IVORY. המבצע עד 20/12 או עד גמר המלאי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
מודם נתב אלחוטי-ROTAL 1025W צריך חייגן בשביל גיימר\PNGN צריך חייגן בשביל גיימר או POWERNGN?? מדובר על תשתית בזק 10 MEGA חלק מהנציגים בבזק בינלאומי אומרים לא חלקם כן, מה התשובה הנכונה? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברות נטוויז'ן ו-012 פנו למשרד התקשורת וביקשו שלא יתערב במחירי נאוטילוס - המונופול של החיבוריות של ישראל לעולם. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000705972 משרד התקשורת רוצה לצמצם את כוחה של נאוטילוס ולהגביל את הקף התחרות על מנת שטמרס תוכל להתחברות בשוק הזה. נאוטילוס כמובן מתנגדת ומגייסת לעזרתה את נטוויז'ן ו-012 שטוענות שהגבלת כוחה של נאוטילוס יביא לעליית מחירים. כלומר לדעתם, אחרי שהחברה במשך שנים עשקה את ה-ISP ודרכם אותנו, הלקוחות, צריך לתת לה פרס ולמנוע ממתחרים חדשים להיכנס לשוק.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחר ב-11:00 בבוקר (13/12/11) יתארחו בדף ה-FACEBOOK של GOV.IL שני נציגים של משרד התקשרות ויענו לשאלות הגולשים. הנציגים, עדי כאהן - מנהלת תחום הרגולציה ומאיר בן בסט - מנהל תחום הפיקוח על השירות לצרכן יענו על שאלות הקשורות לרפורמות האחרונות בתחום התקשורת. דף ה-FACEBOOK של GOV.IL נמצא כאן -- http://www.facebook.com/israelGov [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצטער אם השאלה נשאלה כבר, לא מצאתי תשובה עדכנית בפורום. האם בזק עדיין מספקים רק מודם/נתב משולב למהירויות 20 מגה ומעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני כיום על 15 מגה משלם 110 ש"ח לתשתית בזק ו 62 ש"ח לבזק בינלאומי על גיימר + POWER NGN, והציעו לי בבזק (התשתית) 30 מגה ב 125 ש"ח, עכשיו אם אני יאיים להתנתק אני יקבל במחיר יותר זול?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
למי שיש חיבור 30Mbps דרך הוט - עם איזה ראוטר אתם משתמשים? הראוטר שלי (Linksys E4200) הוא נהדר, אבל מסתבר שהחייגן שלו מצליח להגיע למהירות 22Mbps, ואם אני מתחבר ללא חייגן (חיבור עם IP קבוע), אני מקבל דרכו את המהירות המקסימלית. את המהירות המקסימלית אני מקבל אם אני גם מפעיל את החייגן דרך המחשב שלי. כמובן שאני מדבר על חיבור אלחוטי. למישהו יש רעיונות?
-
- 53 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
ויכול להגיד כמה הוא משלם?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כידוע אפשר להקים HOST ללא צורך בIP קבוע. עשיתי את כל השלבים, הקמתי HOST, הפעלתי את התוכנה שמעדכנת את הIP עכשיו לא כל כך הבנתי איך אני אמור להפעיל את זה... כשאני רושם את הכתובת xxxxx.no-ip.biz הוא מוביל אותי להגדרות הראוטר. איך אני מגדיר לו שהכתובת הזאת תוביל למצלמות למשל \ או לכל דבר אחר ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, התקינו לי היום בבית חיבור לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק בזק בינלאומי, בקצב של 12MBps. הרשת מחוברת למחשב הראשי בחיבור ללא חייגן, רק עם כבל רשת. ברצוני לקנות ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם וממנו אוכל לקבל אינטרנט במחשב נייד נוסף בבית. השאלה שלי היא: 1. האם יש דגם או חברה מועדפת של ראוטר שמתאים למודם של הוט? 2. האם לאחר שאחבר את הראוטר אקבל במחשב הנייד את אותה מהירות גלישה כמו במחשב הניייח? תודה לכל העונים, אבישי
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, כיום אני בעל מודם 600E עם מהירות של 10 מגה ומאוד מרוצה ממנו, בקרוב כנראה אני אשדרג ל 20 מגה, והבנתי ש 600E נתמך עד 15 מגה ? אשמח למודם מומלץ באותה רמה (אם יש חייה כזו). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשאול שאלה קצת לא קשורה, היום שידרגנו את המהירות של האינטרנט מ2.5-10 מגה ורציתי לשאול האם העובדה שאנחנו משתמשים בראוטר ולא בחייגן פוגעת במהירות\מגבילה אותה . שאלה נוספת היא האם זה שאני משתמש בראוטר די ישן (D-link) גם יכולה לפגום במהירות של האינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לפניי כמה זמן סיפרתי על מהירויות איטיות להחריד בבזק בין לאומי. כתוצאה התנתקתי מבזק בין לאומי באמצעות NETEK.CO.IL ועשיתי מנוי ל012. בתגובה בזק בין לאומי התקשרו להוריי ואמרו שאני אשלם קנס גבוהה ושאני צריך לחזור אליהם בטלפון(בהמשך תבינו למה). התקשרתי אליהם והם אמרו לי שיתנו לי שלושה חודשים חינם, עד שהכבל החדש יונח ואז אני יגלוש בכבל ה"מדהים" שלהם במחיר מוזל. הסכמתי ובנתיים גלשתי ב012. אלא מה, שמתי לב יום אחד שפתאום שוב המהירות שלי איטית. וחשבתי, גם 012? ואז גיליתי שאני שוב מחובר לבזק בין לאומי, ושוב המהירות שלי איטית. ב012 אמרו לי שאני חייב להתנתק מבזק בין לאומי, אחרת הם לא יכולים לספק לי את האינטרנט. לא רק זה, אלא שבזק בין לאומי חייבו אותי בחודש האחרון, בניגוד להבטחה של שלו…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מצליח להגיע לקצב גבוה יותר מ9 מגה בייט לשנייה. ניסיתי בFTP ובהעברת קצבים של ULTRA VNC. בדיקה בIPREF הצליחה להגיע למהירות של: 92 - 212 Mbits/s (תלוי בפרמטרים) אשמח לדעת מה אפשר לעשות על מנת להגיע לתוצאה טובה יותר כמו כן, אלו פרמטרים להכניס בIPREF בצד השרת ובצד הקליינט? (לא כל כך הבנתי מה הפרמטרים המומלצים לבדיקת רשת גיגה קוית) המצב אצלי הוא כך: בזק --> ראוטר סימנס(אורנג) --> סוויץ אדימקס (גיגה, 8 פורטים) --> שני מחשבים ראוטר מחובר מיציאה LAN 1 לעבר כניסת LAN1 בסוויץ כבלים CAT 7 של טלדור שני המחשבים מראים חיבור של 1Gbps בתוך הנתב של אורנג כתוב ששניהם מחוברים ב100 מגה ביט (כנראה שזה בסדר כי זה מתכוון לחיבור לאינטרנט, נכון?) הבנתי שאני צריך להגדיר JUMBO FRAME,…
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר פקודה שבאמצעותה אני יכול לראות את כל הפורטים שפתוחים אצלי גם ל outbound וגם ל inbound? אני לא מדבר על netstat כי netstat מראה רק את הפורטים הפעילים כרגע. אני מחפש פקודה שתראה לי מצב של כל הפורטים במחשב בלי קשר אם הם פעילים או לא. כמו כן, שזה לא יהיה דרך ה חומת האש, כי שם לא מוצג הכל. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום יש אפשרות לחבר את המדפסת לראוטר כך שיהיה להדפיס מכל מחשב בבית? אני לא מתכוון לחיבור של המדפסת לאחד המחשבים ושיתוף שלה אלא אני מעוניין שהיא תהיה עצמאית וליד הראוטר. מדובר במדפסת HP 5610 all in one [חיבור USB] וראוטר- יש לי אחד מעפן של בזק שאין לו שום USB ואני מחליף אותו, לכן אני גם שואל אם תמיכה במדפסת זה תכונה ספציפית שצריך לחפש בראוטר חדש או שמספיק שיש לו כניסת USB? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, חיברתי כבל רשת ממחשב שמחובר לאינטרנט דרך מודם למחשב נוסף (אין ראוטר בסיפור). בשני המחשבים ווינדוס 7. הרשת מופיעה בשני המחשבים אבל אין גישה לאינטרנט למחשב המקבל. במחשב שמחובר למודם יש הודעה על רשת ציבורית ללא גישה לאינטרנט ואין אפשרות לשנות את זה. גם לא נשאלתי איזה סוג רשת להגדיר, זה נבחר אוטומטית. ניסיתי להגדיר שיתף אינטרנט דרך הכרטיס רשת אבל ללא הועיל. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה והעזרה מראש ! לא מזמן התחברתי לספקית בזק בינלאומי במהירות של 5 מגה (בדירתי השכורה) ללא חבילת גיימר עם תשתית כבלים (הוט) עם חיבור ללא חייגן (dynamic ip). אני מרגיש שהגלישה לא זורמת כמו שהיא זורמת בביתי המקורי (מהירות 10 מגה אבל לא צריך להיות קשור), כאילו איכות החיבור די גרועה. דיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק בינלאומי והנציג אמר לי לנסות לעבור לחיבור עם חייגן (צריך להודיע על כך להוט) על מנת ש"החיבור יעבור דרך השרתים שלהם (של בזק בינלאומי)" - אין לי מושג מה זה אומר, אבל אני רק רוצה לקבל את איכות החיבור הנורמלית שאני אמור לקבל. חשוב לציין שאין לי קפיצות לאגים כאלה בביתי המקורי.. וסטארקראפט רץ די חלק שם. מה יכולה להיות הבעיה ? האם חיבור עם חייגן יעזור פה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, למיטב הבנתי, חבילת גיימר מתעדפת אותך ובתאוריה אמורה להביא למצב של זמן תגובה מהיר. ברשותי חבלית 12 מגה בהוט ונטנויז'ן. אני מרבה לשחק במשחקי רשת ואשמח לדעת האם חבילת גיימר אופציונלית בנטויזיון. פינגים בשרתים אירופאים נעים מ100 ל200, האם חבילה כזאת קיימת, ואם כן, האם יש שינוי משמעותי? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
(מיועד לבעלי חיבור של 10Mbps/12Mbps ומעלה) אצלי וידאו בביט רייט של 8000Kbps (ולפעמים גם של הרבה פחות) כל הזמן ניתקע למרות שאני על 12Mbps. כנסו לאתר: http://www.filestube.com/ וחפשו: 8000 mp4 furk (ייתכן ותמצאו פורנו רך בחיפוש) נסו לצפות 3 דקות ודווחו האם הווידאו מקרטע ובאיזה ספקית ועל איזה מסלול אתם.
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, התקנתי את הראווטר והכל עובד בסדר מבחינת גלישה עם המחשב שמחובר קווית לראוטר. אבל יש לי 2 בעיות: 1. אני לא מצליח לחבר 2 סמארטפונים במקביל לWIFI ושהם יעבדו ביחד, (לפעמים זה כן מצליח אבל רק לזמן קצר). ניסיתי לשנות דברים בהגדרות של הראוטר אבל זה לא עזר.. 2. יש לי sony ericsson arc שכנראה לא עובד טוב עם הראוטר ואחרי כמה זמן שהוא מחובר דרך הWIFI אני מקבל מן קריסה כזאת של האינטרנט ואז המכשיר אומר לי שיש שגיאה בWIFI ורק ע"י כיבוי והפעלה של הפלאפון זה מסתדר.. אני אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של בזק dlink 2760u e1 אבל הייתי רוצה לדעת האם אפשר להפוך אותו לראוטר רגיל ללא מודם (מעונין לחבר אותו לתשתית לא של בזק) כלומר להפוך את אחד היציאות של lan ליציאת wan אם כן איך ניתן לעשות את זה? תודה מראש!!
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-