רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, לא מזמן ניסיתי לחבר מחשב לרשת אלחוטית, המחשב מזהה את האות (משהו כמו 90% ) ומקבל את הסיסמא שהכנסתי אבל עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט ההודעה שאני מקבל זה limited or no connectivity. בדקתי כבר שהכתובת IP שניתנת למחשב היא אוטומטית. וחוץ מזה שכשבעבר חיברו מחשב נייד לרשת לא היה צריך לשנות כלום בהגדרות של הראוטר אז אני מניח שהבעיה במחשב ולא בראוטר וגם הבאתי את המחשב הנייד לחדר של המחשב שאני מנסה לחבר ולא היתה בעיה עם האינטרנט. רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעייה שלי היא כזו. שדרגתי מחשב בעסק שהיה מותקן בו כרטיס מצלמות NUUO DVR Card SCB-3000 המחשב מחובר לאינטרנט דרך נתב של בזק SIEMENS SL2 141 המחשב מקבל ip קבוע מספקית האינטרנט. לפני השדרוג, האפשרות להתחבר ממחשב אחר (אינטרנט) אל המחשב בעסק ולראות תמונה עבדה בצורה חלקה. לאחר השדרוג האופציה לא עובדת. יש לציין שבוצע איפוס לנתב (כל ההגדרות התאפסו) מה שעשיתי התקנתי את תוכנת המצלמות NUUO Main Console הווידאו עובד כמו שצריך אפשרתי לשרתים של שידור הוידאו לעבוד (Start) פתחתי פורטים אך משום מה לא ניתן להתחבר אל המחשב מרחוק. רציתי לדעת אם קיים עוד פרמטר בשרשרת שצריך להוסיף/לשנות אולי בנתב או במחשב עצמו. אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מדבר על כרטיסי רשת לא אלחוטיים יש את המהירות העברת נתונים מקסימלית אז מה זה אומר? 1/1000 Mbps 10/100 Mbps 108 Mbps 20/200/2000 Mbps 300 Mbps 54 Mbps הMbps זה נמדד כמו המהירות אינטרנט שהספקיות נותנות? ואם יש לי כרטיס שהוא תומך בעד 10/100 לאיזה מהירויות אני יכול להגיע?
-
- 7 תגובות
- 5k צפיות
-
-
בתחילת יולי, עברנו מחיבור לאינטרנט על תשתית בזק, לחיבור על התשתית של הכבלים, ומאז התחילו כל הצרות... המודם הנחמד שלנו, Thomson TCM 425, מדי פעם מחליט שנמאס לו, שמשעמם לו, או מכל סיבה אחרת- ומאתחל את עצמו... היו אצלנו בבית טכנאים של הוט שטיפלו בתשתית בתוך הבית, טכנאים של בזק שטיפלו בתשתית מחוץ לבית (שמשום-מה היא תשתית של בזק), ופעם אחת גם החליפו את המודם (מאחד של מוטורולה לנוכחי), ועדיין- הניתוקים הלאו לא נפסקים. מישהו מכיר איזושהי סיבה, שיכולה לגרום למודם הזה לנתק את עצמו, ולהתחבר מחדש- סתם ככה? בתחילת השבוע התקנתי מחדש את מערכת-ההפעלה, ככה שהיא לא הבעיה, ואני מניח שזאת גם לא בעיה בתשתית של הכבלים. אם שי צורך בתצלום של מצב האסחון של המודם, אני אצרף תמונה. אולי הבעיה היא ב…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחלק מעיתוני השבת צורפה היום חוברת פרסום של חברת באג. מי שידפדף בה עד עמוד 24, יראה פרסומת לנתב רשת אלחוטי של LINKSYS מדגם WRT120N. הפתיח לפרסומת הוא --"השקה בלעדית של הדגם החדש של LINKSYS BY CICSCO נתב אלחוטי בתקן N". זו הטעיה!! הנתב הזה אינו תומך בתקן N במלואו ובפועל לא קיבל תעודת אישור מה-WIFI ALLIANCE על תאימות לתקן זה. בפועל, LINKSYS אפילו לא שלחו את הנתב הזה לבדיקת תאימות כי ידעו שהוא לא יעבור את תהליך הבדיקה. מי שיעיין באותיות הקטנות של דף המידע של הנתב הזה (http://downloads.linksysbycisco.com/downloads/WRT120N_DS_V10_A-WEB.pdf) יוכל לקרוא בעמוד 2 את התיאור הבא -- Complies with IEEE 802.11g and 802.11b standards, and compatible with some IEEE 802.11n draft 2.0 feat…
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי מהירות של 2.5M וכשאני מוריד ב BITCOMET אני מנצל את כל הרוחב הפס ומוריד ב 340KB/s אבל זה דופק לי הגלישה תוך כדי הורדות לכן עברתי ל UTTORENT שפותר לי את בעיות הגלישה תוך כדי הורדות אבל התוכנה לא מנצלת את כל רוחב הפס והיא מורידה בין 270KB/s ל- 300KB/S הם זאת בעיה מוכרת בתוכנה או שאפשר להגדיר איכשהו שיוריד במלוא המהירות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בנתב הזה לרשת אלחוטית למספר מחשבים והבעיה שלי איתו (הבעיה המקורית) היא שהוא נותן גישה למסנג'ר ולשליחת מיילים בגימייל רק למחשב אחד (שמוגדר DMZ), כל השאר לא מצליחים לעשות את זה. הבעיה המעודכנת: נכנסתי לאתר של 3com כדי להוריד גרסת firmware חדשה (1.3.06 במקום 1.2.0) ואחרי עדכון הראוטר לא עולה לי. הצעות? אלדד
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי wireless כדי שאני יוכל לקלוט מהמחשב השני בבית את האינטרנט וכשאני מנסה להתחבר הוא כותב לי "הווינדוס לא יכול להתחבר..." אז עשיתי בדיקת בעיות ברשת וזה מה שהוא הראה לי http://vvnkqg.bay.livefilestore.com/y1pDtTfCL8ogShMUwJDp_GdmQWEmEHv3d3G6DvbcDGU9b2aDeNpFxDcACZBIpJoO2UamabcJpIwJDGIf1kpx0lr_w/Untitled.png לשני המחשבים יש ווינדוס 7 אבל גם בויסטה היתה לי אותה בעיה אם תרצו עוד פרטים אני מוכן לתת רונן
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר, Edimax BR-6254N. היום נתקלתי באתר שלא עבד לי: http://www.omega3galil.com נתקתי אותו וחברתי את המחשב ישירות למודם, והאתר עבד. יש משהו שניתן לעשות, חוץ מלפתוח את אותם הפורטים הספציפיים של האתר הזה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי לפי ההוראות והמחשב מזהה את החיבור אבל כשאני מנסה לגלוש אין קליטה של אינטרנט בינתיים המודם עובר ממחשב למחשב וזה מאוד לא נוח ספקית האינטרנט היא 012
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תופעה מוזרה - מצליח להתחבר לראוטר אלחוטית רק אם הראוטר משדר ללא אבטחה !מכל סוג שהוא). ברגע שאני מגדיר אבטחה - לא מצליח להתחבר (נשאר בסטאטוס "מייבא כתובת רשת" - קרי לא מקבל IP מהראוטר). נבדק על כמה מחשבים (לפטופים) ביצעתי ריסט - לא מנגן.... רעיונות ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סליחה מראש אם זה לא המקום המתאים... השאלה שלי היא: הורדתי קבצי וידאו מהמצלמה שלי (הם בפורמט AVI אם אני לא טועה), ורציתי לדעת אם יש דרך/אתר שאני יכול להעלות את הקבצים כך שמישהו לא בארץ למשל יכול לצפות בהם? הקבצים לא ארוכים - 3-4 דקות ושוקלים בערך 20-25 מ"ב. מישהו מכיר או יודע?
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היום עם התקנת הראוטר WRT54GL סיימתי להתקין את הרשת הביתית שלי. הנה הציוד שיש לי: ארון תקשרות 6U גשר סוויץ' לא מנוהל: D-Link DGS-1016D 16-Port 10/100/1000 ראוטר: Linksys WRT54GL AP: ו Linksys WAP54G מדובר בבית חדש ביקשתי מהחשמלאי ישים בקירות צינורות ושקעי תקשרות בכל חדר צינורות שיוכלו להתמודד עם כבלי CAT-7 ו RG6 בו זמנית. עקרונית לכל חדר יש שקע של RJ45 RG6 וטלפון. מדובר בכבלים של CAT-7 בקומה השניה מותקן גם כן AP. השחלתי את הכבלים לכל חדר בבית + חיברתי את השקעים. כל הכבלים מתרכזים למקום אחד בקומה הראשונה שבה התקנתי את ארון התקשורת. כמו שאפשר לראות בתמונות. יש לי עדיין קצת עבודה שנשארה בעיקר קוסמטיקה עדיין לא כל השקעים מחוברים כפי שאפשר לראות. עקרונית יש לכל…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להרכיב שרת ולא מצליח למצוא רכיבים למכירה. יש חנויות בארץ שמוכרות רכיבים כאלה? ולא מצאתי מחירים באתר של גיגהבייט ללוחות אם שלהם וכשניסיתי לחפש בגוגל גם שם לא מצאתי מחיר של אחד הלוחות לשרתים. בעיקרון אשמח לקבל כל מידע שישפוך אור על הפרשה. שוב: חנויות או אתרים טובים שאפשר לקנות מהם רכיבים לשרתים בבקשה ובתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אוקי תגידו לי אם פתחתי את הפורטים נכוןף עכשיו כדי שכל הפורטים יפתחו צריך לשנות IP ידנית הנה תמונה: זה ה) INTERNET PROTOCOL VERSION 4 )TCP\IPV4 תגידו מה לרשום בבקשה זה דחוף יש לי DISCONNECT הרבה במשחקים ואני לא מצליח לפתוח שרת.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משפץ את הבית ורוצה להכניס לקיר כבל מסוג CAT 5E ע"מ לחבר את מחשב הHTPC עם המחשב המרכזי שבחדר. אני צריך כ30 מ'. היכן ניתן לקנות כבל כזה במחיר נורמלי באיזור השרון?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בבית חיבור לאינטרנט דרך הוט והספקית היא נטויזיין היום קיבלתי את הראוטר הנ"ל חיברתי אותו אמנם קצת הסתבכתי התקשרתי לנטויזיין והם הסבירו לי איך להגדיר אותו עכשיו אני נכנסתי לתקשורת האלחוטית (יש לי קצת ידע בהגדרת נתבים) והגדרתי שהתקשורת האלחוטית תהיה חסומה על ידי קוד כתבתי את הקוד בקוד אסקיי (13 ספרות) הגדרתי על 128 ביט ושהנתב ישדר ב108 מגה אישרתי את הכל יצאתי וכשאני מנסה להתחבר דרך המחשב נייד בתקשורת אלחוטית הוא לא נותן לי הוא כותב תקשורת מקומי בלבד בדקתי את מזהה רשתות אלחוטיות במחשב נייד הגדרתי לו שהוא יתחבר עם הקוד שכתבתי בנתב אבל עדיין רק מקומי בלבד ניסיתי לנתק את הסיסמה שהתקשורת האלחוטית תהיה בלי סיסמה אבל גם את אותה תוצאה אז מה הבעיה??????? אגב המחשב נייד הוא של ט…
-
- 7 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכונן הנ"ל בחנות באג בנתב"ג. חיברתי את הכונן לנתב שלי WBR3408 של LEVELONE והתקנתי את התוכנה המצורפת. על המחשב שלי המריץ WIN7.(כל הצעדים הנל נוסו גם על מחשב עם XPSP2) אך המחשב לא מזהה את הכונן כלל. חיטטי בהגדרות הנתב. ניסיתי לחבר את ה ETHERNET ישירות למחשב שלי. מה לא ניסיתי? שום דבר לא עוזר. מצורף צילום המסך היחיד שנראה שאולי יהיה בו שימוש: http://i34.tinypic.com/2uhvo2d.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור האינטרנט (התחילה בבוקר ליפני כן הכל תקין) אני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט מופיעה לי שגיאה 815 יצרתי קשר עים NETVISION והם טענו שמיספר שגיאה זו מראה על בעיה בבזק דיברתי אים נציג של בזק והוא טען שיש בעיה בכרטיס רשת או בדרייבר הסרתי את הדרייבר והתקנתי מחדש ובדקתי במנהל ההתקנים ואין סימון של בעיה בכרטס הרשת הדרריבר הותקן מדיסק ההתקמה של לוח-האם הסרתי והתקנתי כמה פעמים ולא עזר כלום ושוב החל הטירטור בין הספק לתשתית אני כבר לא יודע מה לעשות האים ישנו פיתרון או דרייבר יותר עדכני כי אני לא יודע האים הדרייבר באתר של GIGABYTE יותר עדכני ממה שיש בדיסק ההתקנה וגם שאני מסיר את הדרייבר ומכניס את דיסק ההתקנה הוא מסומן בצבע אפור דהוי ורשום מותקן ובפועל הדרייבר …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, בניתי אתר דינאמי ב-Java, והוא מותקן על שרת Websphere בביתי ויש לי IP קבוע בבית. עד כאן הכל נחמד. יש לי דומיין שהוא למשל : www.example.co.il . כיצד אני מחבר בין הדומיין לבין השרת. כלומר אם מישהו יקיש בדפדפן שלו את שם האתר שלי www.example.co.il אז זה יפנה לשרת שלי ויציג לו את האתר. תודה !!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי של 3COM דגם 3CRWER100-75 שלפני כמה ימים החלט שהוא מפסיק להתחבר לרשת. לאחר שיחה של שעה עם תמיכה של בזק בנילאומי שנותנים גם תמיכה בנתבים שזה יפה מאד הבנתי שהוא כנראה הלך. משום מה הוא לא מצליח לקבל IP מהוט שהם התשתית שלי ומבזק בינלאומי שהם הספק. לא משנה באיזה חיבור אני משתמש (PPTP, L2TP או ללא חייגן בכלל). רק בחיבור ישיר למודם עם חייגן בWINDOWS 7 אני מצליח להתחבר (מהירות 5MB דרך אגב). עידכנתי כבר לקושחה האחרונה שהיא 1.3 למיטב ידיעתי. אם יש למישהו משהו שיעזור לי להחיות אותו אני אשמח לשמוע. במידה ואני לא אצליח לגרום לנוכחי לעבוד אני אקנה אחד חדש, הדרישות שלי למרות שלא את כולן אני צריך כרגע הן, שיתמוך בתקן אלחוטי n ,שיהיה מתג של 1GBIT, MIMO ו3 אנטנות אהה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי ראוטר חדש של D-Link מדגם DSL-2760U שפועל בתקן N. כמו כן, יש לי דונגל USB של TP-Link שפועל גם כן בתקן N אני מצליח להתחבר אלחוטית והכל טוב ויפה, אך משום מה אין לי יציבות....כלומר, מדי פעם ,מסיבות לא מובנות, המחשב שמחובר אלחוטית באמצעות הדונגל USB מתנתק מהאינטרנט, או עובד מאוד מאוד לאט... לאחר הוצאתו והכנסתו מחדש, שוב יש קליטה כמעט מלאה והאינטרנט שוב עובד... האם יש לכך איזשהו הסבר או אפשרות לטיפול, מלבד בעיות חומרה? תודה רבה....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זוכר פעם היה מבצע שדרוג לNGN ל5 ו8 מגה בלי תוספת תשלום.. אני כרגע על 5MB בADSL ובזק בינלאומי, ברגע שאני אוכל להתחבר דרך NGN אני אמור להתקשר ולומר להם לשדרג את זה ל10 (גם ספק וגם תשתית) בלי תשלום?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מחשב בקומה תחתונה בבית שהקליטה שלו במצב דיי קשה, WIN7 מדרג אותה כ "FAIR" משמע 2 קווים. הרואטר הוא של VERIZON (אני מתגורר בארה"ב) בטכנולוגיות FIOS שתומך בתקנים B/G בלבד (אין להם עדיין ראוטרים עם תקן N). בכל מקרה, כל הכרטיסי רשת שלי בבית הם בתקן N כולל אותו מחשב בעייתי, יש לו כרטיס רשת מסוג: LINKSYS WMP110 IEEE 802.11b/g/n PCI RangePlus http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124297 בכל מקרה חשבתי על ראוטר חזק שיכסה לי את אותו הטווח (של קומה בודדת ואולי יציאה לחצר, מדובר על רדיוס של 10-15 מטר לערך בקו אווירי). אני יודע גם שתקן N תומך ב 5GHZ לעומת 2.4GHZ בתקנים הקודמים. חשבתי על הראוטר הבא: LINKSYS WRT400N http://www.newegg.com/Product/Produc…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-