עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by 0xIDE,

אני מדבר על כרטיסי רשת לא אלחוטיים יש את המהירות העברת נתונים מקסימלית אז מה זה אומר? 1/1000 Mbps 10/100 Mbps 108 Mbps 20/200/2000 Mbps 300 Mbps 54 Mbps הMbps זה נמדד כמו המהירות אינטרנט שהספקיות נותנות? ואם יש לי כרטיס שהוא תומך בעד 10/100 לאיזה מהירויות אני יכול להגיע?

• 7 תגובות
    • 5k צפיות
  2. Started by davidel97,

שלום, אני גר בבית עם 2 קומות , המודם והראוטר נמצאים בקומה העליונה ושם הקליטה טובה. הבעיה אצלי היא למטה, הקליטה שם גרועה לפעמים איטית לפעמים מתנתק סתם, בקיצור - מעצבן. היום הגדלתי תשתית וספק ל12MB ועדין הקליטה למטה מעצבנת. זה המערך שלי : ראוטר TP LINK דגם : TL-WR641G כרטיס אלחוטי(למעלה) : TL-WN321G אקסס פוינט (נמצא למטה אמרו לי שזה יעזור לבעיות קליטה) : TL-WA501G כרטיס אלחוטי (למטה) : TL-WN620G מה אני צריך לעשות כדי שלא יהיו לי בעיות קליטה והתנתקיות (של שתי הכרטיסים) ? לקנות נתב וכרטיסים אחרים? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by doctor80,

יש ברשותי ראוטר אלחוטי NETGEAR WGR6104 וראוטר חוטי ישן EDIMAX 614. מה שקורה זה שכאשר הייתי מחובר דרך האלחוטי, הייתי צריך לרסט את הראוטר 1-2 פעמים ביום. חיברתי לפני 3 ימים ראוטר חוטי והוא לא מתנתק. שאלתי היא כזאת: האם אפשרי לחבר ראוטר אלחוטי לראוטר חוטי שמחובר למודם , ואם כן האם זה יכול לפתור לי את בעיית הניתוקים של הראוטר ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by amisha,

כשאני גולש פתאום המחשב שלי מתנתק מהאינטרנט כלומר אין את הסמל של שני המחשבים ליד השעון והוא לא מציג דפים המחשב לא נמצא ברשת כלשהי ואין שיתוף של הקו , אני עם מודם של סומסונג (PPPoE למבינים) כרטיס רשת של 3com מובנה על הלוח P4C800 דלוקס של ASUS ואני ממש לא יודע מה לעשות (גם התמיכה המגעילה של "הספקית" שלי ) win xp pro זו מע' ההפעלה נ.ב. : אפשר לכתוב את השם של הספקית אינטרנט שלי ?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  5. שלום לכולם. אני מנוי בבזק ל-100MB אינטרנט ספק בזק בינלאומי... ראיתי וקראתי הרבה בפורומים המלצות אבל לא הגעתי למסקנה סופית... איזה ראוטר מודם VDSL הכי טוב לקנות?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Smiter-,

שלום לכולם, הבעייה שלי היא קצת מסובכת וארוכה, אבל אני מקווה שמישהו יוכל ליפתור אותה. אז ככה, יש לי בעייה של MS. אני שולח PING לשרת ה DNS הראשי של ה ISP שלי, או כל אתר אחר בארץ והמינימום שאני מקבל זה 50-60MS , זה עם אינטרנט 750K ADSL. לפני כמה ימים עברתי ל 1.5MBIT, ציפיתי לשינוי קל... אך לא, 60MS עדיין. עכשיו, היתקשרתי לבזק אמרו לי הקו שלך מצויין, אין לך בעיות בלה בלה בלה, היתקשרתי לספק שלי אמרו לי אין לך בעיות עם ה ACCOUNT, אתה מוריד על מהירות מלאה, אנחנו לא רואים פה שום בעייה. ניסיתי להחליף OS, מ XP ל 2000 ואז שוב ל XP כמה פעמיים, כרגע אני על XP. יש לי מודם ALCATEL השחור, עם ה 5 נורות. הוא היה במצב של פרו, אותה בעייה אז החזרתי אותו ל DEFAULT כדי שאוכל לקבל תמיכה מבזק והס…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי ראוטר של siemens, כזה שמקבלים מבזקסטור... יש לי גם טלפון אלחוטי דיגיטלי של Uniden. הבעיה היא שבכל פעם שמתקשרים אליי לבית האינטרנט מתנתק... יש למישהו מושג למה זה קורה? אולי משהו בהגדרות? Aviko

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by SandLegion,

שלום לכולם! יש לי רשת של מחשבים בבית, יש שרת ועוד 3 מחשבים מחוברים אליו, הרשת עוברת דרך HUB. מכיוון שלא רצינו שתעבורת המידע תיסתם אם כל אחד יתקין תוכנת P2P אז החלטנו שהתוכנה להורדת קבצים תהיה על השרת בלבד אחד מהמשתמשים (שותף) החליט שהוא מרוויח משני צידי העוגה ולמרות ששאלתי אותו אם הוא מוריד קבצים על המחשב שלו הוא ענה לי בשלילה... הרצתי בדיקה על השרת ומסתבר שהוא שם את המהירות העלאה על משהו בסביבות 8-9 קב"ש! זה סותם את כל תעבורת הרשת! אני לא יכול להיכנס לחדר שלו כי הוא נועל אותו שהוא הולך ומשאיר את התוכנה פתוחה! אנא ממכם אני צריך עזרה, אני חייב איזו הדרכה קצרה איך להוריד לו את מהירות החיבור שלו ברשת!!! תודה!

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  9. שלום יש לי בחדר שלי נתב D-LINK DSL-6740U של בזק שאני משתמש בו עם המחשב שלי ועם ה PS4. בסלון אני בקושי קולט wireless בגלל המרחק. העברתי כבל מהנתב עד לנקודה מסויימת בסלון. שם אני רוצה לחבר נתב אלחוטי נוסף כדי שגם בסלון אני אוכל לגלוש מהאייפון/אייפד ועוד ב wireless וגם לחבר שם מחשב נייח בכבל רשת. אשמח לדעת איך אני אמור לעשות את כל ההתקנה וההגדרה של כל הדבר הזה . אגב אם זה משנה משהו אז אני עובד עם ווינדוס 7. והנתב שאני מציב בסלון יהיה אחד מהשניים (לפי המלצתכם) : 1. D-LINK מדגם DI-604 2. Edimax מדגם BR-6204WG אני מניח שעדיף D-LINK כדי ש2 הנתבים יהיו מאותו חברה אבל את זה אתם תגידו תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by sun_light,

היי... רציתי לבקש המלצה על כרטיס רשת אלחוטי ממש חזק, שיקלוט למרחק גדול יותר. עכשיו יש לי את זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472869 ורציתי עם טווח קליטה יותר גדול, שיעבור גם קירות וכו... מהירות הגלישה לא כ"כ משנה לי, אבל הטווח משנה לי מאוד! כי יש לי עכשיו קליטה נמוכה. ויש לי כמה שאלות... א.אם אני קונה כרטיס רשת אלחוטי בתקן N, והראוטר לא תומך בתקן N, אז הטווח קליטה ישתפר אבל המהירות הורדה לא? (שזה בסדר כמו שאמרתי.) ב.כמה שיפור בטווח אני ארגיש אם אני קונה תקן N? ג.יש לי חוט עם כניסות ל3 אנטנות,לא מצאתי את זה בזאפ אז לא הבאתי קישור... אז עדיף כרטיס עם 3 אנטנות? או שאנטנה אחת זה יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. טוב חברה, קודם כל, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי, רצוי אחד שמתחבר דרך הUSB, כי זה כנראה יהיה רק זמני.. מאותה סיבה אני גם צריך משהו יחסית זול.. (הייתי נותן תקציב אבל ממש אין לי קנה מידה למחירים...) עוד עניין הוא שיש לי רשת קווית עם ראוטר שמפצל לי ל4 מחשבים, הבעיה שיא שקיבלתי עוד מחשב, איך אני מוסיף אותו לרשת? (אני צריך כאילו עוד חיבור אחד בראוטר...) איזה דרך יש לי לחבר עוד מחשב? ועוד שאלה, אולי קצת טיפשית, אם יש לי גם רשת אלחוטית וגם קווית (בלי שום קשר ביניהם, 2 ספקים שונים והכל שונה), יש לי איזושהי דרך לחבר את שתיהם במקביל ולקבל מהירות יור גבוהה? תודה ויום טוב!!!

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by eranmor,

אני בקרוב מאוד אתחבר לאינטרנט המהיר אחרי שעות רבות של שכנועים להורים שלי. עכשיו אני רוצה לשאול אתכם, האנשים שיש להם נסיון וידע, מה לדעתם כדאי? כבלים או ADSL? כשאני אומר כדאי אני מתכוון מבחינת מהירות גלישה והורדה, אמינות המודם/כרטיס רשת ודברים כאלה. ולאיזה חברה כדאי לי להתחבר? על איזה אתם ממליצים? החיבור יהיה למהירות 750KBPS. בבקשה תסבירו קצת על הבחירה שלכם תודה מראש ערן

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by vourt,

הי, מחפש להחליף את הd-link של בזק שנמצא אצלי בארון תקשורת במודם הכולל ראוטר חדש, יציב ומהיר. הקנייה תעשה מחו"ל כך שחשוב לי לדעת שיעבוד בארץ (כמו למשל ה Linksys x3000) ושיתמוך במהירויות גבוהות ביציבות. תקציב + \ - $300. אשמח לכל עצה או טיפ, תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by GNR,

יש לי כרגע ראוטר של Linksys WRT54 עם קושחה של TOMATO , לפי מה שהבנתי מדובר בראוטר אולי הכי נפוץ בעולם.. תכלס הוא עושה את העבודה כמו שצריך ובודדות הפעמים שהוא היה צריך לעשות ריסט או משהו. הבעיה העיקרית היא כמובן המהירות העלובה שהוא מספק לרשת האלחוטית , כי הוא בדור הישן b/g , אם זה טעינה של סרט יוטיוב באייפד בHD , בסלון וכו'. אני גר בבית עם 2 קומות , הראוטר עם המודם ממוקמים בקומה העליונה ומספקים רשת אלחוטית לכל הבית , ומחשב אחד מחובר ישירות בLAN. הדרישות הם כמובן כיסוי נרחב במהירות גבוהה, אני לא יודע אם 3 אנטנות עדיפות על 2 , כי לראוטר של לינקסיס יש 2 והוא מכסה יחסית לא רע את הבית , כולל את הגינה , אבל המהירות גלישה היא כמובן על הפנים. יש הצעות כלשהם ? הבנתי שהראוטר TL-WR9…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום אני משתמש בראוטר Edimax BR-6104K תחת חלונות XP SP2...מחובר לHOT ספק 012. יש לי בעיה מוזרה, בזמן האחרון יש לי בעית גלישה בזמן שתוכנת הuTorrent עובדת במקביל. שהתוכנה כבויה הכל בסדר, אך כאשר אני מפעיל את התוכנה אחרי כמה דקות לא ניתן לגלוש בדפדפנים, לא במחשב שלי ולא בשאר המחשבים שמחוברים לראוטר. לעומת זאת הuTorrent עובדת ומחוברת וגם המסנג'ר מצליח להתחבר. לאחר מכן לא מספיק לעשות איתחול למחשב בכדי לחזור ולגלוש בדפדפן אלא צריך לעשות ריסט לראוטר ורק אז הכל חוזר לתקינות. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך מתגברים עליה? תודה!

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  16. שלום, אני מנסה לפתור תקלה במחשב של ידידה שלי. יש אצלה נתב אלחוטי בבית של 3COM. עכשיו, לפני כמה שבועות אחד השותפים החליט לשים הצפנת WEP על הרשת האלחוטית, וגם חסימה לפי כתובות MAC. רק מה, שהוא לא הצליח בשום אופן לגרום למחשב של הידידה שלי להתחבר עם הצפנת ה-WEP. אז הוא ויתר על זה ונשארנו רק עם החסימה לפי MAC. המחשב הצליח להתחבר והכל היה בסדר. עכשיו היא אומרת לי שהמחשב שלה לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית אצלם בבית (השותף שהתחיל את כל הבלאגן לא מצליח לפתור את התקלה הזאת, ומסתבר שגם אני לא ). עכשיו מה שמוזר פה, זה שהמחשב שלה כן מצליח להתחבר לרשתות אלחוטיות אחרות, ובנוסף, מחשבים אחרים כן מצליחים להתחבר לרשת אצלם בבית. הבעיה היא אך ורק בין המחשב הספציפי הזה, לנתב הספציפי הזה. עכש…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אין כל שינוי בפינגים מרוב מדינות אירופה. התקשורת לאירופה עוברת דרך לונדון, דבר שלא מאפשר ליהנות מפינגים נמוכים יותר.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by עידן20,

איזה אינטרנט הכי מהיר 256 מהירות או מה ? אם המהירות הזה טוב .....של 256 מעידן20

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין בלרכוש נתב תקן N (התומך בחיבור ADSL ל10 מגה) לבית עם מספר קומות. תקציב עד 650 ש"ח. חשבתי בעיקר ללכת לlinksys החדשים, ה-WRT610N לדוגמא. איך הוא? כרגע יש לי את הlinksys תקן G מדגם WRT54GL עם קושחה של Tomato 1.28 יש לכם המלצות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, יש לי את הראוטר האלחוטי של EDIMAX כבר מספר חודשים ובשבוע האחרון הוא התחיל לעשות בעיות. הוא פשוט מחליט להתנתק פעם בכמה דקות (יכול להיות 2 ויוכל להיות 10) ללא סיבה . פשוט ככה. לא שיניתי שום דבר בהגדרות,לא נגעתי בכלום והוא פשוט התחיל לעשות את זה. הנה הלוג מהראוטר: Apr 15 12:52:52 pppd[528]: LCP terminated by peer Apr 15 12:53:02 pppd[2104]: RP-PPPoE plugin version 3.3 compiled against pppd 2.4.2b1 Apr 15 12:53:02 pppd[2104]: pppd 2.4.2b1 started by root, uid 0 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: PPP session is 10560 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: Using interface ppp0 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: Connect: ppp0 <--> eth1 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: Couldn't increase…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by sipoor,

שלום התשתית היא בזק 100M והנתב הנוכחי - tdw9970 לא עומד בעומס (בשעות מסויימות מנסים להתחבר אליו קרוב ל20 מכשירים) אני בשאיפה להשאיר אותו כמודם VDSL ולחבר אליו נתב חזק שיכסה את כל הדירה (שני מפלסים) ויתמודד עם ריבוי הקליינטים. התקציב גמיש מה לדעתכם מומלץ ולא דורש יותר מדי קונפיגורציות? (אתר netcheif המופלא מספק המון מידע אבל אני עדיין נותר מבולבל בשאלה מה קובע את גודל הטווח, עוצמת החיבור וכמות החיבורים האלחוטיים)

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. בשל בעיות של רוחב פס של הרשת האלחוטית עם ה-PS3 (ניתן לקרוא בהרחבה כאן), חשבתי אולי להשתמש ב-ASUS ככרטיס רשת עבור ה-PS3 מאחר ואפשר לחבר לו אנטנת הגברה. הבעיה היא שאני לא מצליח ליצור את ה-Bridge. הוספתי את כתובת המק של הלינקסיס, אבל ה-ASUS לא מקבל כתובת IP מה-DHCP של הלינקסיס, גם אם אני מכבה את זאת של ה-ASUS. גם בהגדרה ידנית אין פינג אפילו בתוך הרשת. ביטלתי את כל הגדרות האבטחה. מה אני עושה לא נכון?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by INFERNO,

יש לחבר שלי מודם כבלים USB , Ethernet שכרגע מחובר ב USB למחשב .. עכשיו החיבור הוא לא בDIAL UP אלא ישר כשמחשב עולה יש כבר אינטרנט האם יש אופציה לעשות רשת עם מודם כזה (אני חושב דגם של DEWHOO או משהו כזה)

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  24. לפי מה שראיתי באתר TP-Link העדכון האחרון של הWDR4300 הוא מ 17.6.2013 שזה לפני שנה בזמן שהעדכון של הקשוחה הישראלית הוא מתאריך 29.7.2013 שזה בערך חודש אחרי. הנתב שקיבלתי הוא 1.7 והגרסה שהוא בא איתה היא מה16.10.2013 האם יש סיבה שכדאי לי "לפתוח" את הנתב אם בגדול החומרה כבר מעודכנת ואין יותר חדשה באתר . אין לי שום אינטרס לעבור על חוק אז בשביל מה אני צריך את זה. אם הבנתי נכון בארץ מוגבלים לערוצים של 20 מגה למשהו בין 5170 ל 5320 או משהו כזה . ראיתי שבנתב אפשר לקבוע 40 על זה והחסימה היא כנראה רק על התדר. יש משהו שגרסאות ddwrt או openwrt יתנו לי חוץ מעוד אפשרויות . יש לי ddwrt על יתר הנתבים שלי (dir615 שדי מושבת ו 1043 v1 ) . בקשר לdual band האם אפשרי להתחבר לשתי הרשתות במקב…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by esaly,

אהלן! רציתי לשאול איזה ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת הייתם ממליצים למשחקי רשת כדי להימנע מהתנתקויות ואיטיות...? תודה מראש על התגובות...

• 7 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.