עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עברתי אתמול לבזק בינלאומי מנטויז'ן , התשתית שלי היא הוט, ואני ללא חייגן. אני משתמש בFAST ETHERNET SWITCH של EDIMAX אם זה חשוב. בקיצור גם בישראל וגם באירופה אני מקבל פינגים בCMD למשל בישראל אני יכול לקבל 10MS או 100MS ובחול 69 או איזה 150 ואני בכלל לא יודע מה הבעיה תמיד היו אומרים לי שבזק היא החברה הכי טובה ולחברים שהיו בבזק תמיד היו פינגים של 70-80 במשחקים ללא בעיות תקלות או עליות פתאומיות. חלק אמרו לי אתמול שזה בעיה זמנית אצל בזק.. אין לי מושג מה לעשות. ד"א יכול להיות שהמודם שלי הוא מקור הבעיה? הוא דיי ישן יחסית , הדגם הוא MOTOROLA SB4200

• 34 תגובות
    • 4.9k צפיות
  2. Started by idoza,

שלום לכולם, התקנתי את הרשת האלחותית של בזק בביתי (רשת של שני מחשבים). הכל פועל נפלא רק שהעברת קבצים לוקחת שנים! מה יכולה להיות הסיבה? יכול להיות שזה בגלל שהמתאם רשת הוא USB? אולי בגלל שזה |USB1? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  3. אני לא יכול להתחבר לאינטרנט מהמחשב האחר ובכל הבית יש אינטרנט כרגיל ( יש ראווטר) מופיעה לי הודעה של קישוריות מוגבלת. התקנתי דרייבר מחדש, לא עזר שמתי כרטיס רשת, לא עזר ניתקתי מהחשמל גם ראווטר והכל, לא עזר. מה עוד אפשר לעשות כדי לפתור אתזה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by bastard007,

כמה עצות מועילות: * אם יש לכם נתב אלחוטי ואתם מתחברים אליו רק עם כבל תבטלו את השידור האלוטי שלו. איך אני מבטל את השידוא האלוטי\אלחוטי שלו ?? תודה מראש ושאלה נוספת יש לי נתב אלחוטי, יש לי לאגים בערבים שאני משחק במשחק אונליין איך אני מגדיר פורטים? אפשר בבקשה מדריך בעברית ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Cheif,

האם ההכרזה על ה-iPhone החדש מערערת את מעמדו של ה-iPad כ-"גאדג'ט הנחשק ביותר"? http://www.netcheif.com/blog/?p=708

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  6. )******************** לקוח מוואלה **************************** מאת: יובל דרור, הארץ בשנתיים האחרונות מתמודדות ספקיות האינטרנט בעולם עם בעיה הולכת ומעמיקה: יותר ויותר לקוחות המחוברים לשירות הפס הרחב מנצלים אותו בעיקר להורדת קובצי וידיאו ואודיו גדולים במיוחד, עובדה המאלצת את הספקיות להשקיע משאבים רבים בהגדלת רוחב הפס. ממחקר שערכה חברת סנדוויין (Sandvine) המספקת מוצרים לניהול רשתות עולה, כי מספר מועט יחסית של גולשים, המשתמשים בשירותי Peer-to-Peer (תוכנות שיתופיות להורדת קבצים), מנצלים 60% מרוחב הפס של ספקיות האינטרנט. סמנכ"ל בבזק בינלאומי ומנהל החטיבה הפרטית בחברה, רמי חזן, לא הופתע מנתוני המחקר. "כ-50% מנפח התנועה שלנו מיוחס לפעילות המבוצעת בשירותי החלפת הקבצים", אמר. לדבר…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מעוניין להאריך כבל רשת שקיים אצלי, הכבל הנו כבל רשת ישיר ETION, CAT6 באורך 5 מטר https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9305 האם צריך לקנות לו מתאם מיוחד שתואם CAT6? או שגם מתאם שלא מצוין הדבר בסדר? מצאתי את המתאמים אלה: http://www.dx.com/p/rj45-network-cable-extension-coupler-2657#.VXYLctJVhBd http://www.aliexpress.com/item/RJ45-Connector-Coupler-Extension-Broadband-Ethernet-Network-Cat6-Lan-Cable/32247666988.html ובישראל: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13972 http://ksp.co.il/?uin=27066 האם גם הסינים יעשו את העבודה נאמנה? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by shklak,

האם הגדרת primary DNS suffix היא מנדטורית ביישום IPv6? האם גם ב-IPv4? DHCP לא פעיל; הגדרות ידניות.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by matan5165,

יש לי רשת אלחוטית בבית והייתי רוצה לששלוט עם המחשב הנייד במחשב הנייח. להגיע למצב שאני יכול להוזיז את העכבר ולראות את השולחן עבודה, פשוט הכל. אפשר קישור לתוכנה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by 34N1A1N79,

היי, ניסיתי לפרסם לינק שלי בפייסבוק ופתאום כתבו לי שזה ספאם כי מישהו כנראה דיווח (למרות שלא היה שם שום דבר שהוא ספאם) מה שקרה שנחסמתי והוא לא מאפשר לי להתחבר בטענה שהשתלטה לי תוכנה זדונית על המחשב, הוא אפילו לא מאפשר לי לשחזר ססמא, השאלה אם זה באמת קשור לזה שדיווחו על ספאם כי כבר אתמול גם קיבלתי את ההודעה אבל עדיין לא ניתקו אותי... או שזה וירוס במחשב?

11. אני מתכנן לבצע גיבויים יומיים (אינקרמנטליים) דרך האינטרנט, וחשוב לי שהמידע במחשב היעד יישאר מוגן - גם מפני חדירה מהרשת, וגם מפני משתמשים מקומיים חטטניים (כמו האחיינים שלי ) אני מניח שאוכל להוריד הרשאות לכל המשתמשים במחשב ולהריץ את תוכנת השרת תחת משתמש עם הרשאות כתיבה לתיקיית הגיבוי. הבעיה היא שהשימוש במחשב עבור שאר המשתמשים יהפוך לעינוי (XP בלתי נסבלת בעיני בשימוש דרך משתמש שאינו אדמיניסטרטור). הבעיה היא שאני לא רואה דרך להמנע מכך ועדיין למנוע ממשתמשים אחרים להכנס לתיקיית הגיבוי. כל זמן שהם אדמיניסטרטורים, הם תמיד יכולים לשנות את ההראשות של כל תיקייה. את תיקיית הגיבוי אני חושב להצפין עם EFS או עם TrueCrypt. הראשון נוח יותר לשימוש, אבל למיטב זכרוני ניתן לראות את שמות הקב…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אהלן חבר'ה, אתמול, כך פתאום, אחד המחשבים בבית(נייד של LG) החליט שלא בא לו "לגלוש" דרך הרשת הביתית שלנו(ראוטר ROTAL 1025W). המחשב שלי(נייח, מחובר ישירות לראוטר בכבל) ומחשב נוסף(נייד של IBM) מחוברים לרשת כרגיל וגולשים דרכה בכיף. בLG לעומת זאת, זהו איננו המצב. הWINDOWS כביכול מחובר לרשת אך מדי פעם הוא מציג הודעה "קישורית מוגבלת או חסרה" והלכה למעשה אין אפשרות לגלוש וכן אין אפשרות לעשות tracert או ping. ipconfig משום מה *כן* עובד, ואלו תוצאותיו: Connection specific DNS suffix: home IP address: 10.0.0.3 Subnet Mask: 255.255.255.0 Default Gateway: 10.0.0.138 נראה כמו ipconfig תקין, אך כפי שכבר ציינתי - לא כך המצב. ניסיתי: לבטל את החומת אש המובנת של הXP SP 2, לרסטרט את הראוטר, ל…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by stav_r,

שלום לכולם לאחרונה נתקלתי בבעיה מעצבת במחשב שלי , כל מה שאני מוריד ההורדה נתקעת באמצע כלומר אני רואה את חלון ההורדה אבל הנתונים תקועים ולא זזים . כך גם כאשר אני מנסה לעשות סטרים של וידאו . איך ניתן לפתור את הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  14. ככה הייתי כמה שנים ב012 וסבלתי מספיק תמיד רציתי לעבור לבזק ואז שאני סוף סוף עובר לבזק זה יותר גרוע מ012 זה התחיל ביום שעברתי, האינטרנט מממש איטי נגיד את האתר הזה לקח לי יותר מ30 שניות לטעון ושלא נדבר על אתרים מחול זה עוד יותר גרוע(יוטיוב לוקח לי10 דקות מינימום לטעון שיר של 2 דקות על האיכות הכי גרועה), יש לי חסימת הורדה ועוד.. ניסיתי לדבר איתם לא הלך(3 טלפונים, כל אחד לפחות 40 דקות) מה אני עושה?

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. שלום לכולם. הקמתי בבית רשת אשר מורכבת ממחשב desktop אשר מריץ Win XP Pro ומחובר לנתב Linksys WRT54G. הנתב מחובר למודם ADSL של אלקטל. בנוסף יש לי laptop של העבודה עם כרטיס wireless שבעזרתו אני מתחבר גם כן לנתב ומשם לאינטרנט ולרשת של החברה בעזרת vpn client. ה laptop מריץ win 2000. אני רוצה שתהיה לי האפשרות לשתף קבצים בין שני המחשבים. הגדרתי sharing בשניהם ווידאתי שלשניהם מותקן file and printer sharing. במחשב ה desktop אני מוגדר ב workgroup ואילו ב laptop יש את ה domain של העבודה. אני מצליח ליצור קשר מן ה desktop ל laptop ולראות את הקבצים שנמצאים ב share. אבל כשאני מנסה להתחבר מן ה laptop ל desktop אני מקבל הודעה שאין לי logon server אשר יכול לטפל בבקשת ה login. אם אני מבצע …

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי מעולה של EDIMAX ומודם שהיה ראוטר לפני האדימקס לכן ריסתתי את המודם. העניין הוא שאני מנסה להגיע דרך פורט מסוים שפתחתי באדימקס ונאמר לי שהוא חסום הפורט פתוח ידנית גם בפיירוול.לאחר כיבוי הפיירוול גם בווינדואס וגם באדימקס אני עדיין חסום השאלה היא האם המודם חוסם אותי?אם כן כיצד אני נכנס לממשק שלו כוון שהוא היה פעם 10.0.0.138 והיום עם האדימקס זה הפך לאחר ה DHCP ל 192.168 איך אני בודק את העניין??? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by TNTx2,

שלום. אני צריך את הסיסמה של הנתב Rta-300w של netlink אני מחובר לבזק אבל הם לא רוצעם לתת לי את הסיסמה אז עם מישהוא יודע....

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  18. נתב חדש של חברת D-Link מספק מהירויות מרשימות ומאפיינים מתקדמים במחיר תחרותי, יחסית אל הרשימה המצומצמת של נתבי AC1900 הנמכרים בישראל, הצטרף לאחרונה דגם חדש של חברת D-LINK. הנתב, המכונה DIR-880L, הוכרז אמנם בשלהי 2014 אך בהתחשב בתהליך ההתאמה המורכב הנדרש מנתבי 5Ghzבישראל, הוא מהווה תוספת חשובה. המעבד עליו מתבסס ה-DIR-880L הוא BCM4708A של חברת Broadcom הפועל בתדר של 1Ghz. מעבד זה נעזר ברכיב האלחוטי BCM4360 המאפשר מהירות של 600Mbsp בתדר 2.4Ghz ו-1.3Gbps בתדר 5Ghz. הנתב כולל 256MB של זכרון RAM ו-128MB של זכרון ROM ו-3 האנטנות שלו, בשבח של 3dBi כל אחת, חיצוניות וניתנות לכיוונון. כל הממשקים הקווים של הנתב – כניסת WAN ו-4 יציאות LAN – תומכות במהירות של 1G ואלי…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by gshhar,

אני רוצה להעביר דברים ממחשב למחשב. יש לי כבל רשת(יש לי מוצלב,אני חייב מוצלב או שמספיק רגיל?). אני מתכוון מה אני צריך לעשות בהגדרות עלמנת שכשאני נכנס ל-MY NETWORK PLACES אז אני אראה את המחשב השני. מה אני צריך להגדיר ואיפה?

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  20. היי! השאלה בכותרת... אני מעוניין לעבוד עם ראוטר אלחוטי שאני עוד צריך לקנות...או לינקסיס או 3COM... תודה מראש לעונים

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by yuvalm2,

האם אני מבין נכון, ומכשירים כמו זה יאפשרו לי להקים רשת ביתית שנעזרת ברשת החשמל הביתית שלי? (איך מתאם אחד ימצא את השני?) בקיצור, לפי מה שהבנתי, אני מחבר את אחד מהם לנתב שמחובר לאינטרנט, ולשקע החשמל, ואז מחבר שני לרשת החשמל והוא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט גם כן. (דרך הרשת החשמלית, המתאם השני, ודרך הנתב המקורי) זה נשמע נפלא. זה גם מציאותי?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by BRPOQNT,

מה בעצם מונע קבלת קצב גלישה של 100 הלכה למעשה ? האם יש משהו שניתן לעשות כדי לקבל קצב גלישה כזה בפועל ? האם החלפת חוטי טלפון רגילים בחוטים איכותיים יותר,תשנה משהו ? אני לא צריך חיבור אלחוטי,אלא רק קווי. האם אני זקוק לראוטר ? האם חיבור קווי בלבד,כן יאפשר קצב גלישה של 100 ?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  23. Started by Vile,

יש לי בבית ראוטר של 3COM שמחובר ישירות למודם ומתחבר דרך חיבורים בקירות לכל החדרים בבית למחשבים שלנו (3 סה"כ). יש לי ראוטר נוסף של linksys שאני רוצה להתקין בחדר שלי, כך שאני יחבר אותו לקיר מצד אחד (איפה שה3COM יוצא), הוא יהיה hotspot של wifi בלבד וואז מהצד השני אני אחבר אותו למחשב. זה בגלל שאין קליטת WIFI בחדר שלי ואני צריך אותה בשביל האייפון שלי. זה אפשרי? איך?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by vitalik.t,

אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה לא מעט פעמים בפורומים הזה, אבל הניסוח של כולם היה מה החבילה הזולה הטובה. ואני שואל על שילוב של ניתוב (פינגים), רוחב פס לחו"ל ו-Traffic Shapping של פרוטוקולי תקשורת שונים (HTTP, FTP, Media Streams, P2P), לגבי מחירים, אני כבר יחליט לבד האם זה שווה לי. עבדתי בשנים 2007-2008 בתמיכה טכנית של 012Smile. באותה תקופה זה היה הספק הכי חלש מבחינה טכנית בגלל המיזוג של 012 ואינטרנט זהב. בהתחלה מה שהיה להם להציע ללקוחות פרטיים, זה חבילות רגילות שאיתם הייתה יכול רק לגלוש באתרי אינטרנט, הורדות HTTP היו איטיות, FTP, P2P ומשחקי רשת בכלל לא עבדו. עם הזמן החברה השיקה את חבילת Gamer שהשפעה שלה הייתה לטובה על הכל חוץ מ-P2P. ללקוחות עסקיים היה גם פרופיל Fixed-IP, כמו ש…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. עבור משרד ביתי. 4 מחשבים מחוברים בקווי. מהירות גלישה בבית עד 100MB בזק +012 רוצה לעבור לבנדל ולא להיות תלוי בראוטרים שלהם שלא תומכים בדואל בנד. מחשב סלוני מחובר ב WIFI דרך מגביר טווח שתומך בדואל בנד שצמוד אליו. ו3 מכישירים סלולרים שגולשים ב 5HZ כשאפשר.... אשמח להמלצה למודם/ראטור מחברה טובה כמו D-LINK או דומה. שתמוך בדואל בנד. מחיר סביר 300-400. עדיף בתקן AC החדש. למרות שאני לא מבין בזה כמובן..... תודה מראש לכל המלצה/קישור. כולל הזמנה מחו"ל אם יש משהו מתאים שכדאי. תודה לכל העוזרים/עוזרות!

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.