עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. התקן החדש תוכנן על מנת לאפשר מהירות ביניים, בין 1Gbps ל-10Gbps, מבלי שהמשתמש יצטרך להחליף את כבלי ה-CAT5E ו-CAT6 שברשותו לכבלי CAT6A ו-CAT7. http://www.netcheif.com/blog/?p=6853

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. חברים יקרים , זקוק לעזרה מכם. לאחר שנואשתי מהמודם ראוטר שמחולק על ידי בזק, קניתי את ה TP-LINK VR600 שמומלץ לרוב כאן בפורום ובשאר רחבי הרשת. לצערי , למרות נסיונות רבים לביצוע החיבור ל בזק לא הצלחתי (מדובר בשימוש דרך האפליקציה בטלפון). אשמח לכל עזרה בנושא , במידה ויש מדריך , אשמח לקבל (חיבור לספק 014). תודה מראש על כל עזרה , דרור .

3. * לא רלוונטי

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יש לי מיני לפטופ שיש בו רק ווייפיי ואני צריך אינטרנט מכל מקום. גלישה בסיסית, מסמכים בלבד. מה האופציות שלי? יש אפשרות להתבסס על חבילת הגלישה של הסלולרי?

5. Started by galai198777,

שלום אני רוצה לקנות לממד Deco X60 ורציתי לדעת איך זה עובד בממד בלי כבל רשת וגם כמה יחידות צריך הבית 140 מטר והממד זה 12 מטר מהנתב יש לי מגדיל טווח של בזק עובד סביר ומה אתם אומרים על Deco m5?

6. יש עליו המלצות? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, אני רוצה להשתמש באינטרנט הביתי שלי עבור הטלפון. אני לא רוצה לפתוח WIFI אלא לחבר את הטלפון למחשב באמצעות כבל USB ולגלוש, האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Ymac,

שלום. היום ניגשתי למלאכת החיווט בבית. עד היום היו מחווטים רק ארבעה גידים, היום חיברתי את הארבעה הנוספים (סיפור ארוך, גם הייתי צריך להוסיף סוויץ') בנקודה אחת, אני מקבל 1Gbps אבל בשתיים אחרות, למרות החיווט הזהה בשני הצדדים (יש פאטץ' פאנל בצד השני) אני מקבל רק 100 מגהביט. אני משתמש באותו מחשב ובאותו כבל מהמחשב לנקודה (CAT 6) הכבלים בקירות עם CAT5E. מה יכול להיות הגורם לבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by oferd20,

אני מחפש מגדיל טווח לשקע חשמל הכי טובה וקליטה הכי חזקה כי בבית שלי יש דו קומותיים בקומה ראשונה יש קליטה טובה ואחד ראוטר לסלון ומטבח ואחד מגדיל טווח בחדר בקומה שניה יש קליטה פחות טובה, מה אתם ממליצים לי את איזה מכשיר יותר טוב ובטוח? אני רוצה שמכשיר בלי יוצר רשת חדשה כי אני רוצה שיהיה לי רשת אחת בבית. תודה על תגובתכם.. עופר

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Gnome,

את מכירים במקרה תוכנה לבדיקת מהירות הגלישה באינטרנט? כי יש לי מודם ADSL של חצי מגה ופתאום אני מוריד במהיות שהיא חצי ממה שאני אמור להוריד..!!! (דרך אגב יש לי אותו רק 4 ימים)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by jeyjey,

שלום כולם יש לי 1.5MB ADSL בנטויז'ן מודם SPEEDTOUCH 510 מחובר לכרטיס רשת מובנה בלוח אם 10/100 והפינגם שלי גבוהים בהרבה מאלה של חבריי שיש להם חבילה איטית יותר (0.5MB, 750KB) יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים שמחוברים באמצעות כרטיסי רשת וכבל רשת לא מוצלב, המחשב שלי הוא השרת אני יודע שרשת ביתית עושה פינג גבוה אבל גם כשהמחשב השני (הלקוח) מכובה הפינגים גבוהים יש למישהו הצעות, רעיונות או כל דבר אחר שישפר לי את הפינג? תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש לי נתב של TRENDnet דגם: TW100-S4W1CA ואני רוצה לפתוח פורט בו עבור אימיול. בבקשה עזרה. אני באמת צריך את זה וכבר ניסיתי את מה שראיתי בהודעות אחרות דרך החיפוש ולא מצאתי משהו שמתאים לסיטואציה שלי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, אם אני צריך שרת שמשדר בסטרימינג מדיה ברוחב של כ-500kbps אז חיבור מחשב ביתי ל-ADSL במהירות של 8 מגה עם מהירות חזור של 800kbps אמור להספיק, לא ? (בהנחה כמובן שרק משתמש אחד מתחבר כל פעם לשרת)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by barhanin,

שלום חברים יש לי שני מחשבים בבית המחוברים על גבי רשת האלחוטית. הרשת מאובטחת כמובן עם WPA2 . במחשב שלי מותקן ה WIN7, כשאני עושה התחל-> הפעלה ורושם את האי פי של המחשב השני (XP) אני רואה את התקיות שיתוף שיצרתי הבעיה כאשר אני מנסה לראות את התקיות שיתוף שנמצאות על WIN 7 ז"א שאני נכנס מהמחשב עם ה XP, עושה התחל הפעלה ורושם את האי פי שלי הוא מבקש ממני משתמש וסיסמה כביכול בשביל לראות את הקבצים שלי. אני לא היגדרתי שום סיסמאות למחשב מתי שהוא . מישהו יודע מה אני צריך לעשות על מנת לראות את הקבצים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי, אני צריך שתמליצו לי על שיטה טובה שיהיה אינטרנט בממד ללא צורך בפתיחת חשבון נוסף אצל הספקית ודברים כאלו. עד היום העברנו כבל רשת ארוך (20 מטר) שהיה מחובר מהראוטר שמחובר למחשב שלי עד למחשב בממד. אשמח אם תמליצו לי על שיטה אחרת (מתאם רשת לא קולט משם את האות של הראוטר). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by sage.er,

אהלן אהלן. ברשותינו בבית ראוטר של LevelOne (מדגם WBR-3406TX). הראוטר אצלנו כבר 4-5 שנים ועד היום לא היו (יותר מדי) בעיות איתו. יש לנו 2 מחשבים נייחים שמחוברים אליו דרך כבל. אינטרנט במהירות 12 מגה. אף אחד ממשפחתי (כולל אני) לא מבין בהגדרות ראוטר, באיך מתפעלים אותו וכו'. וככה אנחנו חיים איתו בסמביוזה - הוא מספק לנו אינטרנט, אנחנו לא נכנסים לו לחיים ולא מנסים להבין אותו, והאחד מזין את השני. אממה! השבוע רכשתי לפטופ חדיש. נלהב, השקעתי, חיפשתי ועייניתי שעות במדריכים באינטרנט כיצד להגדיר את הראוטר לחיבור אל חוטי (מיותר לציין שאני לא מעוניין להיות כבול עם הלפטופ לראוטר כמו 2 המחשבים הנייחים שלנו). ואכן, מצאתי דרך לעשות את זה. עוקב שלב אחר שלב (באמת בלי להבין מה אני עושה) הצלחתי …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by rotem_o,

שלום לכולם! בזמנו התייעצתי אתכם בנוגע לקניית ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת. קניתי את ה-LinkSys WRT54GL וכרטיס רשת אלחוטי EDIMAX EW-7128G אך בגלל שהקליטה לא הייתה חזקה (הראוטר קומה מעל המחשב) החלפתי את הראוטר ל- COMPEX NP27G והקליטה הייתה טובה יותר. הכל היה טוב ויפה עד שלפני כחודש-חודשיים כשחבר בא אליי והאינטרנט לא עבד , אז הוא התחיל לבדוק ולשנות את ההדגרות של הראוטר (הוא מבין ברשתות) לבסוף אחרי שהלך התברר שהמודם למעלה פשוט היה מכובה. הדלקתי אותו, והאינטרנט שב. הבעייה היא שמאז הכל זוחל. הורדות - מהאינטרנט במהירות של כ-20-30 , וכנ"ל בתוכנות שיתוף קבצים. גלישה רגילה באינטרנט - לוקח זמן עד שכל דף עולה, והרבה הרבה פעמים הוא רושם שלא ניתן להעלות את הדף, ורק אחרי רענון מספר פעמים זה …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי מכירה בישראל. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by BoRiS.K,

שלום אחים שלי. אחרי חיפושים רבים של התוכנה מצאתי. התוכנה שתעשה לך את האינטרנט הרבה הרבה יותר מהיר. תוכנה קטנה מאוד. שוקלת 450 קילובייט. היא פשוט גורמת לאינטרנט שלכם לשאוב את הספק. יאללה לא להתנשנש יותר מדי... ישר לדיון... התוכנה היא לבעלי Windows XP בלבד. אוקי קודם כל תורידו את התוכנה מפה. http://planet.nana.co.il/tomson/TCPOptimizer.exe עכשיו תפעילו אותה ותעקבו אחרי ההוראות: כחול - תלחצו שם על החץ ותבחרו את הכרטיס רשת שלכם. אדום - תלחצו על שתי הכפתורים שסימנתי באדום. http://planet.nana.co.il/tomson/gamer1.jpg אדום - תמחקו את המספר שם ותכתבו כמה שיותר פעמים את המספר 9 למשל: 99999999...................... ככה מלא. כחול - תמחקו שם את המספר ותכתבו שם 6 פעמים את המספר 9. אסור…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by myjunkmail0000,

יש לי את הראוטר הנ"ל ומדפסת לייזר מחוברת אליו דרך חיבור USB המדפסת סמסונג SCX-4521F העניין שהמחשב לא מזהה את הסורק... אם אני מחבר את המדפסת ישר למחשב אז הכל עובד (מדפת+סורק+פקס)... ודרך חיבור לראוטר רק המדפסת עובדת... מה עושים??? אני רוצה שהמדפסת תהיה מחוברת לראוטר כי יש לי עוד כמה מחשבים בבית שמשתמשים במדפסת הזו...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Doron.C,

היום בצהריים שוחחתי עם הספק שלי (בזק בינלאומי ) והתשתית (בזק ) לגבי עידכון חבילות הגלישה וידאתי בשניהם ששיש באפשרותי לשדרג ל 100 מגה ושידרגתי ממהירות של 15 מ"ב , נאמר לי רק להתנתק מהאינטרנט ולחזור ולראות את השינוי אז עדיין לא קרה ואני נמצא עדיין על 15 מ"ב , האם יש זמן המתנה או מיידית זה מתעדכן ? נ.ב. המודם של הוא TP-LINK 9980 האם יש צורך לשנות את החייגן שלו ? או הגדרות אחרות ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by laland,

שלום לכולם, על מנת לקבל את העזרה הטובה ביותר אתן את כל הפרטים כי אני לא יודע מה רלוונטי. ברשותי מחשב שולחני Intel Core 2Duo E4500 @ 2.20Ghz ,2 GB of RAM ואינטרנט בתשתית כבלים של הוט ,ספקית נטויז'ן 2.5 מגה עם מודם של טומפסון (תמונה מצורפת) המחובר בכבל רשת למחשב . החיבור לאינטרנט מתבצע ללא חייגן. ברצוני להקים רשת ביתית על מנת להתחבר לרשת עם מחשב נייד בטכנולוגיית WiFi . (המחשב הנייד הוא חדש בעל כרטיס רשת פנימי). בחיפוש קצרצר בגוגל נתקלתי באנשים שטוענים כי ישנה בעיה בחיבור הראוטר שהם רכשו (בעיקר מדגמים של אדימקס שהומלצו לי בתועלת מחיר-איכות) למודם של טומפסון מכיוון שהמודם של טומפסון ישן. 1) האם יש אמת בדבר ובחיבור ראוטר למודם של טומפסון אכן אתקל בבעיות ובניתוקים? 2)…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכם השאלה שלי היא כזאת: כרגע יש לי מודם ALE 130 שסופק על ידי בזק אבל הבעיה היא שהוא לא נתמך בWIN 7 (שאליה אני רוצה לעבור בשבוע-שבועיים הבאים). אז אני נקעתי קצת כי אני לא מבין כלום בעניין הזה. איזה מודם אני צריך לקנות כדאי שיעבוד עם חיבור האינטרנט שלי (ADSL) + שיאפשר לי לעשות WIFI בבית. האם זה יתאים לי? http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=312&pl1_id=3&pl2_id=18 וגם אני יוכל ליצור חייגן בWINDOWS ולהיתחבר עם השם משתמש שלי והסיסמא ללא בעיות? + האם אני צריך כרטיס רשת בשביל אחד כזה? אם יש לכם המלצות אחרות כלשהם בבקשה רק מKSP אם אפשר, לא מחפש לחסוך 50 שקל או משהו רק בגלל חנות.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. טוב, זה התחיל אתמול וקרה כמה פעמים בעבר, מהירות הגלישה צונחת פי20 מ-15 מגה למטה, 0.8 למעלה ופינג של 20 ל...טוב ספיד סטסט יעשה את העבודה בשבילי: מה שמרתיח יותר, שפעם, אחרי בדיקה של ספידטסט, אם עושים עוד בדיקה, הכל נורמלי! כאילו הם משחררים איזה חסימה שלא נוכל להתלונן על האיטיות. אבל עכשיו זה לא עובד, ובכלל זה מעצבן להפעיל ספידסטס שאני רוצה לגלוש באינטרנט.. בעיה מוכרת? יש מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Cheif,

בשבועות הקרובים בזק תשדרג את קצב הגלישה של לקוחותיה, באופן אוטומטי וללא תוספת תשלום. לקוחות הגולשים בקצבי גלישה של עד 4M ישודרגו לקצב גלישה של 5M ואילו לקוחות במסלולי 5M ו-10M ישודרגו ל-15M. צריך לזכור שהשדרוג הוא חינמי עד מועד תום תקופת ההתקשרות של הלקוח. לאחריו המחיר יתעדכן לזה של המהירות בפועל.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים