עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gildoron,

שלום, ברצוני לדעת האם יש דרך להקליט את שידורי הרדיו שמשודרים באינטרנט בצורה כל שהיא?? אם כן איך?? והאם זה חוקי?? בברכה, גיל.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by kalda01,

יש לי בעייה מוזרה. ברשת הביתית מחוברים 4 מחשבים, 2 מריצים WIN7 ו2 אחרים WIN8. בכל מחשב יש מספר תיקיות שעשיתי להם שיתוף לקריאה עבור EVERYONE. 2 מחשבי ה7 יכולים לגשת לתקיות בכל המחשבים ברשת. מחשבי ה8 מצליחים לגשת רק לתקיות של אחד ממחשבי ה7. לתקיות ב7 השני אין גישה ממחשבי ה8. רק מה7 הראשון ניתן לגשת. מה צריך לעשות כדי לפתור בעייה כזאת??

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אהלן חברים, יש לי ממיר FIBERBOX של הוט שאליו מחובר ראוטר שמפצל לכמה מחשבים, לא נרחיב יותר מידי - הכבל רשת השני פשוט קצר מידי ולא מגיע לממיר של הוט אז יש בדרך ראוטר. נגיע לשורש הבעיה, כאשר המחשב הראשי מחובר ישירות להוט ניתן למצוא במכשירים (לדוגמא בעזרת מנהל קבצים באנדרואיד) את הרשת הביתית (כלומר שיתוף הקבצים). אך כאשר הראוטר נכנס הרשת "נעלמת". האם זה משהו בהגדרות הראוטר? האם ניתן "להעלים" אותו כאילו לא קיים והמחשבים לא יתייחסו אליו? להוט ולראוטר יש כתובות אחרות לניהול , האלחוטי בראוטר מנותק, השימוש בו הוא כמין מפצל. אשמח אם מישהו ידע מה הפתרון לבעיה זו.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. מה שכתוב בכותרת ניסיתי להתחבר מחדש עדיין נשאר על אותו IP יש לציין שהדבר לא קרה לי בעבר מעולם תמיד ניתקתי וחיברתי מחדש אחרי 2 דקות והIP התחלף , עכשיו כבר לא וניסיתי יותר זמן ועדיין לא עבד יש לציין שנראה לי שנפלתי על טווח IP מיוחד , מתחיל ב 85.130 יש למישהו מושג?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by The Ball,

ברצוני להחליף את המודם ראוטר הנוכחי שלי - D-Link 2650. טווח השידור שלו מאוד מצומצם ובמרחק של 10 מטר עם קיר אחד שחוצץ לא קולטים כלום ובכלל, נמאס לי מהחיוב זיכוי הזה של בזק... אני מעוניין שהמודם ראוטר יתמוך במהירויות גבוהות (100mb) בנוסף לתמיכה בתשתית hot (אם יש אפשרות כזאת). ראיתי את המודם ראוטר TP-Link 8960: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766591 האם הוא מומלץ או שיש משהו עדיף במחיר? הוא ייתן שיפור מה- D-Link הנוכחי שיש לי?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by XMB,

אהלן, אני גר בארה"ב ומדבר עם ההורים שלי בסקייפ (יש לנו מצלמות HD של LOGITECH) בערך כמה פעמים בשבוע. למה בזק לא מאפשרות קו העלאה יותר גבוה מ-1MB? למה אין קווים סימטרים בישראל בניגוד לחו"ל? לפי האתר של סקייפ, בשביל לקבל קו תקין של שידור HD, צריכים העלאה של לפחות 1.5Mbps: https://support.skype.com/en/faq/FA1417/how-much-bandwidth-does-skype-need זה דיי מוזר שחברה שמציעה 100MB, מהירות שאפילו בארה"ב כמעט ואינה זמינה (רק לפני כמה חודשים, Verizon השיקו משהו דומה (קפצו מ 50MB מקסימום לחבילות של 150 או 300MB), לא יכולה להתמודד עם דבר כל כך בסיסי כמו שיחות בסקייפ. נ.ב מישהו יודע עד איזו מהירות (תשתית + ספק) נתב Linksys 54GL יכול לסחוב? (יש עליו DD-WRT)

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום חברים. יש לי מחשב עם XP PRO שלא מצליח לגלוש באינטרנט. PING לכתובות (כגון www.walla.co.il) יש ואפילו TRACERT עובד. לעומת זאת ב 2 דפדפנים שונים אי אפשר לגלוש לשום אתר. כמה דברים שכבר ניסיתי ולא פתרו את הבעייה: 1. הגדרת DNS ידנית בכרטיס רשת גם ל DNS הארגוני וגם ל 8.8.8.8 2. הרצת הפקודה ipconfug /flushdns 3. בדקתי שב IE לא מוגדר פרוקסי ואיפסתי אותו לברירת המחדל. 4. הרצת הפקודה netsh winsock reset 5. בידקת המחשב עם ESET ENDPOINT ו ADAWARE (לא נמצאו מזיקים). אשמח לשמוע עוד רעיונות

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by vlasha83,

שלום, בתחילת שבוע שעבר רכשתי ראוטר אלחוטי של tp_link דגם 1043nd. כל השבוע, הכל היה תקין. בסופ"ש התחילו ניתוקים בסקייפ ולסירוגין היו ניתוקים של החיבור האלחוטי בטלוויזיה. את חיבור הראוטר עשיתי לפי הספר המצורף. מה כדאי לעשות או לבדוק? התשתית של הוט, אני מחובר יותר מעשור ואף פעם הניתוקים לא הגיעו לרמה כזו. יש לציין שאת הראוטר לא עדכנתי, לא יודע אם זה חיוני כי מדובר במכשיר הכחול זא v2. עדכון: גם לאחר שניתקתי את הראוטר, הופיעו ניתוקים למספר שניות, כנראה הבעיה בהוט . לפני שאני פונה לתמיעה טכנית- האם מומלץ לבדוק הגדרות כלשהן ? אשמח לעזרה בנושא תודה למגיבים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום, יש ברשותי מספר שנים נתב מבית NETGEAR 614 מחובר למודם Siemens C2-10 בזק סופסוף פרשו את רשת ה-NGN בבת ים כעת אני על מהירות 5Mb האם הראוטר יתמוך במהירות 10Mb? יש דרך לבדוק? המודם שברשותי תומך עד 15Mb ככול הזכור לי ללא בעיה כלל.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by eins,

שלום, יש לי ראוטר Edimax BR6240WG עד היום לא היה לי שום מילה רעה להגיד עליו. עשה את עבודתו נאמנה אבל היום שידרגתי את החיבור אינטרנט שלי מ 1.5M ל 3M ובבדיקת מהירות אני מוריד על ממוצע של 200 - 220 K . שחיברתי את המודם ישירות למחשב, הגעתי ל350K מה שמביא את המסקנה שרואטר הוא בעצם מגביל את המהירות.... האם ניתן לשנות בהגדרות משהו כדי לקבל את המהירות המקסימלית ? או שפשוט הראוטר הנ'ל לא תומך מעל 220K להורדה... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. רכשתי במיוחד כרטיס רשת עם אנטנה אלחוטית מתפרקת. אני רוצה לשים את האנטנה בחלון על מנת לשפר קליטה (מהשכנים....) מישהו יכול להגיד לי איזה כבל אני צריך לרכוש :s05: יותר מידי סוגים ןחיבורים.... מצאתי את החנויות הבאות שמוכרות כבלים אבל לא ברור לי איזה כבל מתאים אודה על קישור לכבל ספציפי http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=TEW-L208&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=229 http://www.mediagalaxy.co.il/main.asp?SearchWord=%D7%9B%D7%91%D7%9C-sma http://www.plonter.co.il/products_results.tmpl?command=search&db=%5Ecatalog.txt&EQshelfdataRQ=%EB%E1%EC%E9%ED%20%EC%E0%F0%E8%F0%E5%FA&cart=12390072151440915〈=heb&DESCRIPTIONsort=1&TITLEsort=2&max=150&sortitems=1

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by [ViT],

מתוך ויקיפדיה: לא ברור לי איפה עובר הגבול... אם נגיד יש חברה עם מעל ל-1000 מחשבים , וברשת שלה יש כמה subnetים וגם לחלק מה-subnethם יש גם subnetים. זה הופך את הרשת ל- MAN? מה זה בכלל משנה אם רשת היא MAN או LAN?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by tzahif,

לאחרונה אני חווה ירידה משמעותית בקצב ההורדה. אני רואה שהורדה מתחילה בקצב גבוה, יורדת משמעותית, עולה שוב אחרי זמן מה וחוזר חלילה. הספק היה אורנג׳, ניסיתי להחליף לבזק בינ״ל אבל התופעה נשארת. לא החלפתי חומרה, או תוכנה הכל אותו דבר.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by IME3,

עברתי מויהדוס XP לוינדוס 7 המחשב לא מזהה thompson tcm425 שמחובר דרך הוט הורדתי את הדרייבר מהוט ואפילו אחרי שאני כביכול מצליח להגרום לויהדוס לזהות עדיין לא נוצר חיבור לאינטרנט מישהו יודע לגבי המודם הזה ווינדוס 7 זה לא המחשב בבית שלי אלא מחשב אחר במשפחה מרגיש כאילו אני אצטרך להתקשר להוט ויגידו לי שהמודם הזה לא מתאים עם וינדוס 7 אבל אני מנחש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. יש גם סוג טלפון שאינו שייך לי וכתובת IP שיניתי סיסמא מה עוד ניתן לעשות במקרה זה? תודה

16. Started by Ronen Mars,

שלום, לראשונה אני רואה הודעה כזאתי... התקנתי לפני יום יומיים Avast והוא מציג לי שגיאה כזאת: http://screencast.com/t/xM2mVeFc נשמע הגיוני ? איך מטפלים אם הראוטר שלי הוא HOTBOX ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. יש לי מחשב שישן בצד השני של הבית ואני רוצה לגשת לקבצים שלו. האם יש אפשרות שברגע שאני אנסה להיכנס למסמכים שלו הוא יתעורר? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by ofer_mat,

איזה FIREWALL אתם ממליצים להתקין על XP בחיבור ADSL ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני עובר עכשיו דירה ואנחנו מעבירים תשתיות בקירות וזה, יש לי 3 מחשבים (אם זה משנה אז שתיים מהם רצים על 98SE ואחד על XP), בקומות שונות וחדרים שונים. אני רוצה לעשות רשת ביניהם להעברת קבצים ושיתוף מדפסת. יש לי ADSL. אני מבקש מכם כמה דברים, קודם כל איך הולכים החיבורים של שלושת המחשבים לרשת(אבל ככה שגם אם מחשב אחד כבוי השתיים בין השתיים האחרים עדיין תהיה רשת), אם דבר כזה לא אפשרי עם כרטיס רשת אחד לכל מחשב אז תוותרו על זה כי אחד המחשבים דלוק כמעט 24/7. ועוד דבר שרציתי זה שתמליצו לי איך לשתף את האינטרנט, עם נתב? איך אני מסתדר עם כרטיס רשת אחד בכל מחשב או אולי מחשב אחד עם 2 כרטיסי רשת אבל השאר עם אחד. אני רוצה גם לשלוט ברמת חילוק האינטרנט נגיד מחשב אחד מקבל 50% אחד 20% ואחד 30%, א…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by dog,

ראשית יש לי שאלה כללית. כשאני נכנס לפורום דרך אקספלורר ( אתו אני עובד לאחרונה) זה מעלה לי מעין דף מבולגן, שלא כמו בפיירפוקס. האם עלי לעשות משהו שקשור לפלגאין וכדו' לגבי האתר הזה ? לנושא עצמו: החבילה שלי בהוט/נט ויזון היא 30 מגה הורדה 1.5 העלאה. עד לא מזמן הכל עבד כנדרש על פי המהירויות הנ"ל. מאתמול שמתי לב שכל אתר שאני מנסה לפתוח לוקח לו המון זמן( דבר שנשמשך גם כעת). בדקתי מהירות הורדה גם באתר נטויזון וגם בהוט. המהירויות נעו בין 3 ל7 מגה. מהירות העלאה בסדר. בשעת הבדיקה לא רצה ברקע כל הורדה וכדו'. יצרתי קשר עם תמיכת נטויזון וגם הוט, שניהם טוענים שאצלם הכל נראה תקין ואולי זו בעיה אצלי. גם בחיבור ישיר של המודם של הוט הבעיה לא נפתרה. הרצתי אנטי תולעת, אנטי וירוס , עשיתי את כל…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. יש לי ראוטר של EDIMAX BR6504N וקניתי ראוטר נוסף LINKSYS WRT54GL חיברתי את שניהם בעמצאות קבל בשני קצוות הבית. הגדרתי אותם כראוי לעבודה ב AP כולל ההגדרות ה WDS כלומר ה MAC אחד של השני ואני לא מצליח להעביר את הגדרות ההבטחה מאחד לשני אני מעוניין להגיע למצב בוא שניהם יעבדו על אותו SSID כולל אותם הגדרות הבטחה והדילוג בין ראוטר לראוטר יהיה ללא צורך בחיבור וניתוק מחדש! האם זה אפשרי בכלל ? והאם AP שאפשר לקנות כמו אלה של EDIMAX עושים זאת אוטומטית ? תודה מראש - ספיציפית אליך NetCheif - האתר + המדריכים בוא מעולים !

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום. קניתי ראוטר אלחוטי שאמור לעבוד עם מודם כבלים .ואכן לאחר שחיברתי אותו דרך כבל רשת הצלחתי להכנס להגדרות של הראוטר (192.168.1.1). הבעיה היא שאני לא יודע איך כעת להתחבר לאינטרנט במחשב הנייח (עוד לפני שאנסה להקים רשת אלחוטית) לחיצה על חיוג דרך החייגן שעבדה עד היום לא מועילה ולא מוכנים לתת תמיכה לא בכבלים ולא באינטרנט זהב. פעם אחת המחשב הראה סימן בtray icon - כאילו שהאינטרנט מחובר, אבל הוא לא היה מחובר. משהו יכול לעזור לי? תודה רבה. המודם של הכבלים הוא של TERYON והראוטר האלחוטי הוא TL-WR641G של חברת TP-LINK.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יש לי חיבור 100MB בתשתית כבלים והוטנט הספק. מידיי פעם דפים לא נטענים ובלחיצה על רענון הם נטענים בסדר. מהירות הורדה דווקא בסדר תמיד סביב ה85MB בבדיקות שאני עושה. מה הבעייה שגורמת לדפים לא להיטען ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לכולם לחבר שלי יש בעיה וקיוותי שתוכלו לעזור לו יש לי בעיה במחשב כשאני מנסה לשלוח קובץ (לא משנה איזה גודל) אז זה מתחיל לשלוח לי אותו (לא משנה באיזו תוכנה) ואז מהירות השליחה יורדת לאפס וזה מפסיק (זה מתחיל לשלוח ב- 3kb ככה) עכשיו דיברתי עם בזק וגם עם הספק והם אמרו לי שהכל תקין עם הקו אז חיברתי את המודם אצל חבר וזה באמת תקין (שולח טוב) אז עם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה בבקשה שיעזור לי... (יכול להיות שזה משהו בהגדרות של המחשב ) יש לי: windows Me (english) 0.5mb אינטרנט אקספלורר גרסא 5.5 המודם מחובר דרך USB. והוא הוריד את הדרייברים הכי חדשים ספק אינטרנט בזק בינלאומי ובזק.. תודה לכל העוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. זה כבל שיוצא מאחד ומתפצל לשניים? פשוט אני רוצה לחבר את הXBOX360 לאינטרנט ואין לי רווטר אלה מודם רגיל עם מקום לADSL אחד. קבל רשת מוצלב זה מה שיפתור לי את הבעיה? אני פשוט צריך איזה שהוא קבל שיתחבר למודם ושממנו יצאו שני קבלים,אחד לכרטיס רשת במחשב ואחד לXBOX. תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים