רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אהלן, האם יש אפשרות לשלם חודש אחד עבור 20 מגה, לקבל מודם VDSL, ואחרי חודש לבקש להנמיך חזרה ל-10 מגה בלי להחזיר את המודם? וככה בעצם להישאר על טכנולוגיית VDSL עם תשלום ל-10 מגה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.bezeq.co.il/PressReleases/Pages/201010.aspx?Page=1&IPP=10 http://www.thecom.co.il/article.php?id=13877 רק ללקוחות חדשים\לקוחות קיימים המשדרגים ב10 שקלים לחודש במשך 36 חודשים. סעמק.. אם רק היה אפשר בלי לשדרג..(שידרגתי לפני חודש וחצי) התחייבות עם בזק לא מעניינת אותי כי אני אשאר איתם בכל מקרה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את הראוטר של לינקסיס wrt54gl אחרי המלצות חמות מכולם. ועכשיו פתאום התחילו בעיות איתו. יש ניתוק מהאינטרנט פעם בשעה בדיוק כשנגמר ה lease ולא תמיד הוא מצליח להתחבר שוב. קצת רקע: שבוע שעבר התקנתי אותו וקצת הסתבכתי בנוגע להגדרות של האינטרנט. החיבור שלי הוא בכבלים בנטוויזין. עשיתי חיוג ב l2tp ואי אפשר להכניס בשם של השרת את השורה של cable.netvision.net.il אלא רק כתובת IP שקיבלתי מהם 212.143.205.253 אני מקווה שההגדרות נכונות. הם עבדו טוב לפני כן. הנה הלוג ברגע שמופיעה הבעיה: [pre] Jul 2 03:34:03 unknown user.info redial[3071]: Started. Time: 30 Jul 2 03:34:04 unknown daemon.err miniupnpd[1676]: ioctl(s, SIOCGIFADDR, ...): No such device Jul 2 03:34:04 unk…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול , כשאני מחבר רשת בין 2 מחשבים בעלי מערכת הפעלה עם XP. כשהאופציות הם מחשב ראשי מחובר דרך מודם USB לאינטרנט ודרך כרטיס רשת עם כבל מוצלב המחשב המשני מתחבר לרשת. אז השאל היא כזאת: כשעובדים עם כבל מוצלב , העברת הנתונים ושיתוף הקבצים בין 2 המחשבים תיהיה יותר איטית ביחס לעבודה עם ראווטר? הגיוני שאם אני מעתיק קבצים ברשת לדוגמא: תיקיה עם קבצים ששוקלת 2.50 ג"ב ואני עובד עם כבל מוצלב , את יקבל לפעמים תקעיה? ידוע שכבל מוצלב עושה בעיות לפעמים? ראווטר יותר יציב ומהיר ממנו? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי את מהירות האינטרנט בבית ל300Mbps ובנוסף קניתי ראוטר-מודם מתאים - TPLINK TD-W9970. הראוטר-מודם הקודם שהיה לי, הוא הsmart-box של אורנג' אשר תומך עד 100Mbps, שהיה גם אחראי על שני קוי voip שהיו הטלפון של הבית. כנראה הייתי תמים, וחיבור פשוט בין שני הראוטרים, גרם לזה שכל המחכשירים שמחוברים לראוטר החדש מקבלים את מהירות הגלישה החדשה, אבל נותרתי ללא קו טלפון. אשמח לעזרה בקנפוג שני הראוטרים כך שיהיה לי קו טלפון וגם לנצל את מהירות האינטרנט הגבוהה יותר. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
google.com דרך פינג רגיל 209.85.148.106 173.194.35.148 173.194.35.180 ולשרת של WOW 195.12.242.247:3724 דרך tcping
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמתי לב שבתקופה האחרונה יש בעיות בגלישה ובמשחקים (עם packet loss). בדקתי את האייפי שלי ושמתי לב שאני מחובר לשרתים של 015. אני מנוי של 012, יכול להיות שאחרי האיחוד הם סגרו את כל השרתים שלהם ומנתבים את כל הלקוחות לשרתים של 015? מאז שעברתי לשרתים של 015 אני לא מרוצה בכללף פינגים גבוהים, PL, גלישה איטית.. האם זה דבר חדש? רק אצלי? האם אפשר להתחבר איך שהו ישירות לשרתים של 012?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת: 1. האם חיבור בשיטת PPOE ע"י שם משתמש@ספק + סיסמה נחשב כחייגן? (פשוט כזה המובנה בראוטר?) 2. מה דעתכם על הראוטר TL-WDR4300, בעיקר מבחינת אמינות ויציבות לאורך זמן. (עדיף לקנות מאייבורי בגלל קושחא וכו'?) עוד שאלה היא האם הוא מסוגל לפעול בתדר 5GHZ וגם התדר הסטנדרטי בו זמנית? (כך שהסלולארי יוכל לגלוש על תדר ה 5GHZ והמחשב יוכל לגלוש עם המתאם הישן בו זמנית?) 3. האם לדעתכם עדיף בכלל לקנות את ה TD-W8970 שישמש גם כמודם? 4. האם יש אפשרויות טובות יותר מהמוזכרות לעיל בתור נתבים? שמתי עין על ה BR-6475ND. השימוש הוא נתב לכ 12 מכשירים, חשוב מאוד שיהיה יציב ואמין לאורך זמן, ללא ניתוקים פתאומיים לתשתית בזק 100M. אני אשמח אם תהיה יציאת USB.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי , החלטתי להשתמש בנתב הזה שמצאתי בבויידם לטובת שיפור הוויפי בממ"ד (פינת המחשב הראשית שלי) יש לי אינטרנט בכבלים - הוט פיירבוקס בסלון ונק' קצה בממד של LAN המחובר למחשב . את אותו LAN חיברתי לנתב ועכשיו התווספו לי עוד כמה פורטים של LANs לשימושים נוספים - מה שלא היה לפני . עד כאן הכל טוב וסבבה , הכל גולש בצורה טובה והוויפי תענוג בממד אמאמאמממממ .... זה הרג לי את השיתוף ברשת יש לי NVIDIA SHIELD בסלון וכל המדיה שאני מוריד יושב על הדסקטופ בממ"ד ועכשיו לא מצליח לראות את התקיות ב SMB בקודי . כשאני מחבר ישירות את הLAN להוט הכל בסדר . ניסתי לשחק בהגדרות הנתב כלום לא עוזר חפרתי קצת באינטרנט אמרו להגדיר נטביוס הגדרתי וכלום אשמח אם יש למישהו רעיון איך בכל זאת לצלוח את ה…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים התחיל להיות לי בעיות שאני לא יכול להכנס לפורום של גימר ולאתר VGAMES ועוד כמה אתרים (כשאני נכנס לאתר זה טוען וכתוב בוצע ולא קורה כלום דף לבן) אז לכל מי שיש בזק שיכנס רגע ויבדוק עם האתר הזה פועל : http://www.vgames.co.il הפילו התקנתי דפדפן חדש זה לא עזר. אז אם האתר פועל לכם תגידו ותעזרו לי בבקשה ועם לא פועל אז תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי איזה אתר בית שתוקע לי את האינטרנט, למשל, כשאני נכנס לאינטרנט האתר הזה מלא ב POP UPS והם תוקעים לי את האינטרנט ואני צריך לעשות ALT+CATRL+DEL בשביל לסגור אותו. איך אני מחליף את האתר הזה למשל ל MSN הקודם שהיה לי?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות נתב אלחוטי בתקן 300mbp/s n כניסות חוטיות (לא אכפת לי אם זה usb או כניסות רשת רגילות) קליטה בבית לא קומות וללא ממד בונוס הוא שהכניסות החוטיות יהיו 1G אבל לא נראה לי שחייב מינמום מחיר אבל שלא יעשה בעיות אם הייתי יודעת איזה חברות טובות (חוץ מlinksys) הייתי יכולה לבחור בעצמי זה המידע שחסר לי אשמח להצעות
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש בעיה וקיוותי שתוכלו לעזור לו יש לי בעיה במחשב כשאני מנסה לשלוח קובץ (לא משנה איזה גודל) אז זה מתחיל לשלוח לי אותו (לא משנה באיזו תוכנה) ואז מהירות השליחה יורדת לאפס וזה מפסיק (זה מתחיל לשלוח ב- 3kb ככה) עכשיו דיברתי עם בזק וגם עם הספק והם אמרו לי שהכל תקין עם הקו אז חיברתי את המודם אצל חבר וזה באמת תקין (שולח טוב) אז עם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה בבקשה שיעזור לי... (יכול להיות שזה משהו בהגדרות של המחשב ) יש לי: windows Me (english) 0.5mb אינטרנט אקספלורר גרסא 5.5 המודם מחובר דרך USB. והוא הוריד את הדרייברים הכי חדשים ספק אינטרנט בזק בינלאומי ובזק.. תודה לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מודם B-Focus 312, הפכתי אותו לנתב ויש לי גם סויץ' הגדרתי הכל לפי המדריך הכל עבד לי טוב, בלי שום בעיות בלי כלום, בזמן האחרון אחרי כמה זמן של גלישה (אימיול, DC++ או אפילו סתם אינטרנט ואייסיקיו) אני כבר לא יכול לגלוש באינטרנט אקספלורר הוא מתנהג כאילו אין אינטרנט לעומת זאת כל שאר הדברים שצורכים אינטרנט עובדים בסדר גמור. בשביל לסדר את זה אני צריך לעשות ריסט למודם כל פעם שזה קורה, כמו שאתם יכולים להבין זה לא נוח במיוחד אחרי שצברתי מהירות באימיול למשל. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? אני משתמש גם ב ZONE ALARM אם זה משנה ככה שיש לי 2 פיירוולים, אבל זה לא משהו שאמור להשפיע כי גם לפני זה היה לי את הZONE ALARM ולא היו בעיות...
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה ל Seedbox. אני מוריד ומשתף טורנטים מ tracker פרטי ולוקח לי המון זמן להשיג ratio שמספיק בשביל להוריד טורנט חדש. על איזה אתם ממליצים מניסיונכם? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עובד פצצה ממוצע מהירות הורדה 62 ק"ב פינגים לשרת בישראל 70 שרת באירופה 102 (מאוחר בלילה) ;D ;D ;Dמרוצה מאודדדדדדדדדדד ;D ;D ;D
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראשית יש לי שאלה כללית. כשאני נכנס לפורום דרך אקספלורר ( אתו אני עובד לאחרונה) זה מעלה לי מעין דף מבולגן, שלא כמו בפיירפוקס. האם עלי לעשות משהו שקשור לפלגאין וכדו' לגבי האתר הזה ? לנושא עצמו: החבילה שלי בהוט/נט ויזון היא 30 מגה הורדה 1.5 העלאה. עד לא מזמן הכל עבד כנדרש על פי המהירויות הנ"ל. מאתמול שמתי לב שכל אתר שאני מנסה לפתוח לוקח לו המון זמן( דבר שנשמשך גם כעת). בדקתי מהירות הורדה גם באתר נטויזון וגם בהוט. המהירויות נעו בין 3 ל7 מגה. מהירות העלאה בסדר. בשעת הבדיקה לא רצה ברקע כל הורדה וכדו'. יצרתי קשר עם תמיכת נטויזון וגם הוט, שניהם טוענים שאצלם הכל נראה תקין ואולי זו בעיה אצלי. גם בחיבור ישיר של המודם של הוט הבעיה לא נפתרה. הרצתי אנטי תולעת, אנטי וירוס , עשיתי את כל…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש דרך? זה בין 100 ל300 ואני צריך לשפר את ה300...
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הדיון דן על השאלה המאוד פשוה ,מהו הנתב העוצמתי והמתקדם ביותר כיום לשוק הביתי כמובן זה גם כולל את איכות הבנייה של המוצר והעיצוב . לדעתי ההתרחות היא בין ה DIR-855 Xtreme N Duo Media Router בסך הכול לא מצאתי נתב יותר טוב ממנו באתר של D - LINK http://www.dlink.com/products/?pid=548 ל N600 WIRELESS DUAL BAND GIGABIT ROUTER WNDR3700 של NETGEAR http://www.netgear.com/Products/WirelessRouter/WirelessRoutersforHighPerformance/WNDR3700.aspx אישית מעדיף את הנטגיר , איכות הבנייה של NETGEAR מעולה , העיצוב של הנתב גם מאוד נחמד , ולא לשכוח את מעבד ה680MHZ שבו הנתב מצוייד אז ... מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של EDIMAX BR6504N וקניתי ראוטר נוסף LINKSYS WRT54GL חיברתי את שניהם בעמצאות קבל בשני קצוות הבית. הגדרתי אותם כראוי לעבודה ב AP כולל ההגדרות ה WDS כלומר ה MAC אחד של השני ואני לא מצליח להעביר את הגדרות ההבטחה מאחד לשני אני מעוניין להגיע למצב בוא שניהם יעבדו על אותו SSID כולל אותם הגדרות הבטחה והדילוג בין ראוטר לראוטר יהיה ללא צורך בחיבור וניתוק מחדש! האם זה אפשרי בכלל ? והאם AP שאפשר לקנות כמו אלה של EDIMAX עושים זאת אוטומטית ? תודה מראש - ספיציפית אליך NetCheif - האתר + המדריכים בוא מעולים !
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום בצהריים שוחחתי עם הספק שלי (בזק בינלאומי ) והתשתית (בזק ) לגבי עידכון חבילות הגלישה וידאתי בשניהם ששיש באפשרותי לשדרג ל 100 מגה ושידרגתי ממהירות של 15 מ"ב , נאמר לי רק להתנתק מהאינטרנט ולחזור ולראות את השינוי אז עדיין לא קרה ואני נמצא עדיין על 15 מ"ב , האם יש זמן המתנה או מיידית זה מתעדכן ? נ.ב. המודם של הוא TP-LINK 9980 האם יש צורך לשנות את החייגן שלו ? או הגדרות אחרות ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים יקרים , זקוק לעזרה מכם. לאחר שנואשתי מהמודם ראוטר שמחולק על ידי בזק, קניתי את ה TP-LINK VR600 שמומלץ לרוב כאן בפורום ובשאר רחבי הרשת. לצערי , למרות נסיונות רבים לביצוע החיבור ל בזק לא הצלחתי (מדובר בשימוש דרך האפליקציה בטלפון). אשמח לכל עזרה בנושא , במידה ויש מדריך , אשמח לקבל (חיבור לספק 014). תודה מראש על כל עזרה , דרור .
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר אדימקס BR-6504N (ראוטר ראשי) שהוא הראוטר הראשי שאליו מחובר המדם, אני מעוניין להגדיל את הטווח תוך שימוש באופציית WDS שיש בראוטר, לשם כך אני משתמש בראוטר אלחוטי נוסף של אדימקס שיש לי- BR-6204WG (ראוטר משני) להלן פירוט השלבים שעשיתי ע"פ המדריך באתר NETCHEIF: בראוטר המשני בחרתי אופציה של WDS , שיניתי את שמו (SSID), וקבעתי את ערץ השידור, רשמתי את כתובת ה MAC של הראוטר הראשי. בראוטר הראשי בחרתי אופציה של WDS , שיניתי את שמו (SSID)לשם שונה מהראוטר המשני, וקבעתי את ערץ השידור( זהה לראוטר המשני), רשמתי את כתובת ה MAC של הראוטר המשני. לאחר מכן כאשר הראוטרים זיהו זה את זה יכולתי להפעיל רשת אלחוטית מרוחקת, אך החלה לי בעיה כאשר ביצעתי ריסטרט למחשבים,האינטרנט הפסיק לעבו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים אני ממש בור בכל העניין לרשתות וכל הדברים האילה. יש לי בבית 3 משבחרים שהיתי רוצה לעשות ביניהם רשת ויש לי גם ADSL שהיתי רוצה לשתף אותו בכל המחשבים ושכל שלושתם יוכלו לגלוש בו בו זמנית. (אני שמעתי משהו שבשביל זה אני אצטרך להשאיר את הממחשב שאליו מחובר האינרנט המקורי פתוח כל הזמן.. ואין לי בעיה עם זה.) חוץ מזה בשלושת המחשבים יהיה מותקן WIN2K. ולא היתי רוצה לקנות האב או סוויטץ כי יש לי מספיק כרטיס רשת כדי לשרשר את המחשבים. אז מה דעתכם יהיה לי הכי כדאי לעשות? ומישהו יכול להסביר לי מזה שרת ומה תפקידו?? ואם אני אצטרך גם שרת? תודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחבר יש בעיה של נחיתות אות במרחק של 40 מטר. נראה לי שהנתב עצמו חלש. Edimax 6204 וניסה גם D-Link (לא זוכר דגם) . מה שקורה הוא, כשהוא מחבר את הנתב למודם (של הכבלים), ואז מושך 2 כבלים cat 5e מהנתב באורך של 40 מ' עד לשני המחשבים הנייחים שנמצאים במקומות שונים, הוא מקבל אותות נמוכים, האינטרנט לעיתים מתנתק כנראה בגלל שהנתב חלש, מראה לפעמים כאילו לא מחובר בכלל כבל רשת. אודה לכם, אם תמליצו לי על נתב (במידה וזה נתב) שיהיה מספיק חזק לדחוף אותות למרחק של 40 מ' (חוטי כמובן) לשני מחשבים. תקציב עד 400 ש"ח.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-