רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם 1320 של RTA בגלל טיפשוט ומהירות יד לחצתי רסט המודם התאפס לFACTORY SETTINGS גם האייפי שלו חזר לביתי במקום 10.0.0.138 ל192.168.1.1 קיצר הכל אז איך אני מגדיר אותו מחדש שני יוכל להתחבר PLZ HELP/// נ.מ תודה לשכנים הנחמדים שלא שמים סיסמאות לווירלס מה היתי עושה בלעדיכם
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, יש לי בעיה לאחר שהוספתי נתב וכרגע יש לי2 נתבים, שאחד מתפקד כסוויץ'. שרת שמחובר לסוויץ' מקבל גישה לאינטרנט. 2 מחשבים אלחוטיים לא גולשים דרך הנתב, הם לא חלק מהדומיין כי זה לא אפשרי כרגע (דורש הגדרות רבות). חשוב שתסתכלו בתרשים כי יש שם את כל הפרטים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחוז אובד 67-80 % לא בסדר. (רואה תמונה) של WINMTR כבר עשיתי לפתוח שימוש בDNS של opendns.com DNS ראשי 208.67.222.222 DNS משני 208.67.220.220 בזק ובזק בינלאומי 30 מגה הראוטר netgear VVG2000 בבקשה תעזרו לי פתרון פחות אבוד חיבור תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מצליח להתחבר מהלפטופ לשולחן העבודה של המחשב הנייח כאשר אני מחובר דרך הראוטר של הבית. השאלה שלי היא: איך אני יכול להתחבר לשולחן העבודה כשאני לא בבית?.. בתודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי בנייח ואני לא משתמש בו כי אני מתחבר לראוטר שנמצא בחדר אחר בחוט. האם ניתן להפוך את הכרטיס רשת שלי למיני ראוטר ככה שהקליטה האלחוטית בחדר שלי תיהיה גבוהה יותר כי יש לי גם לפטופ תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בבית שלי יש שני ראוטרים, ולכן יש מספר בעיות, צירפתי תמונה של הרשת. בעיות: 1.מWS4-5 לא ניתן להדפיס. 2.כל מי שיושב תחת ראוטר אחד לא יכול לראות קבצים משותפים של ראוטר 2 וגם הפוך. שרת הNAS עדיין לא קיים אבל יהיה בקרוב עם מערכת (NASFREE), ש3.האם צפויה גם אז בעיה בנגישות למי שתחת ראוטר 1? (הכי קריטי זה סטרימר) ניתן לפתור את בעיית המדפסות? אגב שעושים PING מWS4-5 ניתן לראות שיש פינג לשאר המחשבים, ואת שאר הבעיות? תודה מראש ערן.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים שלום, הנושא עלה מספר לא מבוטל של פעמים על דפי הפורום, אך לא הצלחתי להבין לחלוטין האם ניתן להשתמש בראוטר של בזק עבור התשתית של HOT. ברשותי ראוטר מסוג DLINK 2650 (למיטב זכרוני), ההוא שבזק נותנת. וכעת אני שוקל לעבור לHOT, עקב הצעה לא אטרקטיבית מצד בזק. לאינטרנט אני צריך לחבר שני מחשבים ניידים, שיתחברו באופן אלחוטי. האם ניתן לחסוך את הקניה של ראוטר נוסף? אני מדגיש כי אין לי שום צורך באפשרויות הקימות ב DLINK למעט יצירת חיבור אלחוטי עבור 2\3 מחשבים. מקווה לעזרה מפורטת ככל הניתן, תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. אני גר בבית בעל שתי קומות, כאשר הראוטר כרגע נמצא בתוך ממ"ד ובשאר החדרים קולטים ממנו. הקליטה לא משהו בקומה העליונה והמהירות מושפעת כתוצאה מכך. חשבתי לקנות ראוטר חדש ויותר חזק, אבל נתקלתי במושג שאני רואה שהוא לא חדש בכלל (הוא כן בשבילי) שזה ההומפלאג שעובד על קווי החשמל. אז המלצתכם - הומפלאג משתלם יותר במקרה כמו שלי? איך זה בכלל עובד? ואגב, אני מתכנן לקנות את זה בחו"ל, האם ישנם דברים מסוימים שעליי לבדוק לפני הקניה? (אולי משהו מסוים בפלאג שעובד רק בארה"ב\אירופה ולא בארץ...)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מספר שנים נתב מבית NETGEAR 614 מחובר למודם Siemens C2-10 בזק סופסוף פרשו את רשת ה-NGN בבת ים כעת אני על מהירות 5Mb האם הראוטר יתמוך במהירות 10Mb? יש דרך לבדוק? המודם שברשותי תומך עד 15Mb ככול הזכור לי ללא בעיה כלל.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עובד פצצה ממוצע מהירות הורדה 62 ק"ב פינגים לשרת בישראל 70 שרת באירופה 102 (מאוחר בלילה) ;D ;D ;Dמרוצה מאודדדדדדדדדדד ;D ;D ;D
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בהמשך לת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=317061.msg2757289#msg2757289 החלטתי להחליף את המודם הנוכחי שלי(ALE 130 USB) למודם רשת. הניתוקים בלתי נסבלים, אמנם נפתרה הבעיה של הווינדוס עם השגיאה של הגנטיק הזאת, אבל עדיין יש התנתקויות אחרי כמה שעות, כשזה מתנתק, אי אפשר להתחבר שוב, חייב אבל חייב להפעיל מחדש את המחשב, ורק אז אפשר להתחבר. יש את השגיאה 678 הזאת, בעיה עם סינכרון של המודם או משהו, ודווקא שתי הלידים דלוקים גם שהאינטרנט מתנתק. אני חושב שבגלל שהגדלתי ל5 מגה, המודם הזה כבר לא מצליח לתמוך בזה כמו שצריך, הוא לא עומד בזה, ושנית שמעתי שיש בעיות עם מודמי USB למינהם לכן ההייתי רוצה שתמליצו לי בבקשה על מודם רשת טוב , שאוכל דרכו גם לצאת עם כבל רשת מוצל…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראשית יש לי שאלה כללית. כשאני נכנס לפורום דרך אקספלורר ( אתו אני עובד לאחרונה) זה מעלה לי מעין דף מבולגן, שלא כמו בפיירפוקס. האם עלי לעשות משהו שקשור לפלגאין וכדו' לגבי האתר הזה ? לנושא עצמו: החבילה שלי בהוט/נט ויזון היא 30 מגה הורדה 1.5 העלאה. עד לא מזמן הכל עבד כנדרש על פי המהירויות הנ"ל. מאתמול שמתי לב שכל אתר שאני מנסה לפתוח לוקח לו המון זמן( דבר שנשמשך גם כעת). בדקתי מהירות הורדה גם באתר נטויזון וגם בהוט. המהירויות נעו בין 3 ל7 מגה. מהירות העלאה בסדר. בשעת הבדיקה לא רצה ברקע כל הורדה וכדו'. יצרתי קשר עם תמיכת נטויזון וגם הוט, שניהם טוענים שאצלם הכל נראה תקין ואולי זו בעיה אצלי. גם בחיבור ישיר של המודם של הוט הבעיה לא נפתרה. הרצתי אנטי תולעת, אנטי וירוס , עשיתי את כל…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה כבל שיוצא מאחד ומתפצל לשניים? פשוט אני רוצה לחבר את הXBOX360 לאינטרנט ואין לי רווטר אלה מודם רגיל עם מקום לADSL אחד. קבל רשת מוצלב זה מה שיפתור לי את הבעיה? אני פשוט צריך איזה שהוא קבל שיתחבר למודם ושממנו יצאו שני קבלים,אחד לכרטיס רשת במחשב ואחד לXBOX. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות switch אבל אני לא רוצה לקנות זבל אבל לא גם משהו רציני כי זה הולך להיות לשימוש בייתי בין 4 מחשבים!! אני רוצה 8 ports ושלא יהיה יקר. יש לי עד 300 שקל אני לא רוצה לקנות hub כי ברשת שלי תמיד מעוברים קבצים אז אני לא רוצה ירידה במהירות השליחה ראיתי בלמיר את הswitch הזהו רציתי לדעת איך הוא!? תודה מראש ;D
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון, התקנתי את JDOWNLOADER ולאחר השימוש האינטרנט הפסיק לעבוד לי, ניתקתי מהחשמל וחיברתי בחזרה את המודם כבלים והראוטר וזה חזר לעבוד, לאחר מספר ימים שוב קרה אותו הדבר והפעם הראוטר לא חוזר לעבוד ביחד עם המודם, כלומר כשהראוטר מחובר למודם אי אפשר לגשת לראוטר ולרשת האלחוטית וכשהוא לא מחובר למודם אפשר לגשת אליו אבל אז מן הסתם אין חיבור לאינטרנט. עשיתי ריסט לראוטר וזה לא עזר. כשמחברים את המחשב ישירות למודם יש אינטרנט לכן אני מאמין שזו בעיה עם הראוטר, השאלה איך גורמים לו לעבוד גם כשהוא מחובר למודם???
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בטח אתם מכירים את האתר של ABC http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing שמאפשר צפיה בחינם בפרקים של הסדרות האהובות של הרשת. הבעיה היא שלא ניתן לצפות בהם אלא אם אתה תושב ארה"ב... שמעתי שיש דרך לעקוף את הבדיקה של הIP בעזרת תוכנה. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 3 מתאמי deca שעובדים מצויין מבחינת מהירות. ניתקתי בארון התקשורת את הכבל של הוט שמגיע מבחוץ אל המפצל. מדי פעם מתאמי ה-deca מאבדים קישוריות אחד לשני. השאלה שלי האם יש צורך במפצל אחר בארון התקשורת שיחבר את כבלי ה-coax בצורה כזו שתמנע את הניתוקים?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר כזה, אותו אחד הלבן שבזק נותנים. יש לו שקע USB. אני מנסה לברר איך אני יכול לחבר אליו הרדיסק חיצוני כדי לעבוד איתו דרך הרשת האלחוטית, אבל לא כ"כ מבין כיצד. אשמח לשמוע ממישהו שכבר הצליח כיצד ניתן לעשות זאת. תודה מראש, ערן
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני כרגע משתמש ב6850 DLINK. קניתי ראוטר חדש ומעוניין לעבור לתצורת מודם +ראוטר. איזה מודם מומלץ לשימוש ב100מגה אצל בזק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היתקשרתי כבר לתמיכה תכנית הם אומרים שזה לא בעיה אצלם ואני מחובר אצל 012 ושגיאה 678 זה שהמחשב המרוחק לא הגיב והוא רושם את אפילו שהמודם מכובה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב"ה שלום רב חברים קודם כל הרשת אצלי קצת שונה (ולא רגילה) מה שקורה זה שיש לנו 2 מבנים אחד ליד השני אצלי המחשב מחובר לאינטרנט ומהמחשב יוצא כבל לסוויץ עם 5 יציאות (ICS) וממנו הולך אינטרנט לבית השני עם כבל עד היו בו היו צריכים שם את הראוטר הכל היה בסדר כי מתחבר ישירות למחשב והמחשב שם גולש טיל עכשיו שמתי שם את הראוטר וחיברתי אליו את הכבל שמגיע ממני ל WAN ומיציאה 1 או 2 של הראוטר חיברתי למחשב שיהיה לו אינטרנט ושיהיה אינטרנט גם לרדיו החדש הזה של בזק האלחוטי למי שמכיר טוב הרדיו סבבה עובד הכל טוב הגדרתי בראוטר הכל אפילו ידני עדכנתי לו גם קושחה שמשום מה מצויינת כגירסה V3 ולא 3.5 אבל זה מה שהיה לדגם הזה באתר מה שקורה זה או שהאינטרנט במחשב שם פשוט לא זז עובד על 1KB או על 1…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה היה לי מודם של טיירון וראוטר 3com והבנתי שהמודם לא עובד טוב עם ראוטרים אז היום בא אלי טכנאי מהוט והחליף מודם למודם thomson אבל עדיין באתר speed test יש לי פס רוחב נמוך כמו שהיה לי פעם עם מודם טיירון הנה תראו את התוצאה?מה זה יכול להיות? ועכשיו יש לי שאלה אחרת בקשר לפתיחת פורטים ליוטורנט הגדרתי פורט מסוים ביוטורנט וגם באתר של 3com הנה תמונות ועדיין זה מזהה שלא נפתחו פורטים! תמונה מהאתר של 3com תמונה מהיוטורנט תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ישלי ראווטר של הוט בוקס ושאני גולש באתרים מסויימים אני מקבל את ההודעה הזאת Please configure your firewall or router to allow non-restricted inbound and outbound UDP connections on all ports. You can call your administrator or internet service provider and ask to enable proper peer-to-peer support. איך אני יכול לפתור את זה? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
העם זה אפשרי להתחבר עם שני מחשבים לאותו קו באותו זמן? עם מודם פנימי סטנדרתי!