עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by buyom,

פעם אני ההייתי מחובר בחברת אקווהנט והחיבור שלהם לעולם היה איטי רצח. לכן חודשיים שהייתי מחובר אליהם התנתקתי ועברתי לחברת אקטקום שהיא מצוינת ושמעתי מכמה גורמים שהחברה השתפרה ומהירות ההורדה מן העולם השתפרה מאוד רציתי לדעת אם יש בקהילה פה כמה משתמשים בחברת אקווהנט ושיתנו לי מידע אודות השירות של החברה בתודה ארז בויום

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by liorna88,

שלום, ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR 3408. לאחרונה ניסיתי לעשות לו שדרוג קושחה, אך זה לא צלח, משום מה. חששתי שהכשל הזה עלול לקרות משום שאין סיסמא מוגדרת לראוטר (בדף השדרוג ישנן שתי תיבות טקסט - אחת לסיסמא והשנייה לנתיב קובץ השדרוג. מאחר ולא היתה לי סיסמא, השארת אותה ריקה) - ולכן נאותתי ליצור לו אחת. כעת, כשאני מנסה לערוך את ההגדרות שלו - הראוטר דורש שם משתמש (אותו לא ביקש להגדיר במעמד יצירת הסיסמא) - ואותו אני לא יודע. ניסיתי להקליד את שם ברירת המחדל (admin), את שם המחשב, את שם חשבון האינטרנט ואלה לא צלחו. כלומר, שינוי בהגדרות אינו אפשרי יותר, על כן - ברצוני לאתחל את הנתב (אלא אם כן, כמובן, למישהו פה יש המלצה כיצד אוכל לעקוף את הבעיה הנ"ל). את הראוטר בתחילתו הגדיר טכנאי - ואנ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. שלום, אחותי קונה מחשב ועכשיו יש לנו מודם אחד מחובר לUSB עכשיו אני יצתרך ראוטר חשבתי על D-LINK משהו בסביבות ה300 - 250 ש"ח ושיהיה טוב אתם יכולים להמליץ לי ? ואיך זה מתחבר הדיוק וזה בבקשה? תודה לעוזרים!

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום אני רוצה להתחבר לאינטרנט (דירה חדשה) ורוצה לדעת את האפשרות הכי טובה: ברצוני להזמין חיבור לטלוויזיה (HOT או YES), חיבור טלפון ואינטרנט. מה שאני יודע שאני מעוניין בחיבור אינטרנט כבלים, ולא ADSL. אינטרנט עם מודם וללא חייגן. רציתי לדעת מהן האפשרויות שלי... אני יודע שאני צריך תשתית אינטרנט, וממה שהבנתי מחיפוש בפורום, אני צריך להתחבר ל HOT שהא יהיחידה המספקת תשתית כבלים. *בהנחה שאני צודק, האם תהיה לי אפשרות להתחבר ל YES (טלוויזיה), או שיהיה יותר זול להתחבר לטלויזיה דרך HOT בגלל תשתית הכבלים, או שאין קשר? עכשיו ספק אינטרנט, הבנתי שהבחירה הכי טובה היא 014, בזק בינלאומי, (וגם כרגע אני מחובר דרך 014 ואין לי תלונות, חוץ מפינגים קצת גבוהים במשחקי רשת) אבל צריך לקחת הכל בחשבון אנ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ETB,

העם זה אפשרי להתחבר עם שני מחשבים לאותו קו באותו זמן? עם מודם פנימי סטנדרתי!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by mitelka2004,

שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד ואני מתלבט לגבי החיבור לאינטרנט. שימוש בנסטיק נראה לי מופרף היות וזה דורש התחייבות לחברות הסלולר (הבנתי שאין קניה חד פעמית של נסטיק ושימוש חופשי...) למרות היתרון העצום של אינטרנט בכל מקום. הציעו לי לא להתעסק עם החברות אינטרנט ולככת לקנות ראוטר - אבל לא הבנתי בדיוק איך זה עובד העסק (ההתקנה, מה זה למעשה מדמה רשת אלחוטית)? כמובן שהפתרון השלישי הוא רשת אלחוטית. האם עדיף ראוטר על פניה? אשמח לעזרה, ארז.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by iMeash,

היי, אני מחובר לסיב אופטי של פרטנר במהירות של 300 מגה דרך כבל רשת ישירות למחשב. בשעות העומס, שעות הערב בעיקר, אני חווה האטה קיצונית במהירות האינטרנט. הגלישה עצמה בסדר וגם בבדיקת מהירות אני מקבל את המהירות הדרושה, הבעיה היא בהורדה של קבצים. אני מוריד הרבה קבצים משרת פרטי שיש לי שממוקם איפשהו באירופה. בשעות הבוקר אני מקבל מהירות הורדה של 30 מגה לשנייה בערך. ברגע כתיבת שורות אלו מאותו שרת אני מקבל מהירות שלא עוברת את ה 1 מגה לשנייה. קיצוני לכל הדעות ובלתי שמיש בעליל. השאלה שלי היא האם גם אתם חווים את אותה בעיה כמוני? כמובן פונה למי שמחובר לפרטנר. מי שלא מחובר לפרטנר האם יש המלצה לחברה אחרת שזה לא המצב בה? מנסיון העבר שלי עם כל חברת אינטרנט בערך זה שה…

8. Started by shmuel_mr,

שלום. אז ככה קניתי לפני כמה ימים ראוטר אלחוטי TP-Link TL-WR841ND ושמתי במחשב בממ"ד כרטיס רשת TL-WN650G חיברתי הכל החלפתי את האנטנות שמגיעות באנטנות 7 DBI עכשיו זה עומד על 2-3 קווים של קליטה הבנתי שDBI יעזור בתור קולט זאת אומרת שהקליטה תעלה ככל שDBI גבוה יותר אני צודק? אם כן אני צריך לשים כרטיס רשת עם DBI גבוה נכון? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם. כיום אני על תשתית של הוט כחלק מטריפל (320 ש"ח בחודש) הספק שלי כיום הוא בזק בין לאומי, שאומרים שבסוף החודש המחיר יעלה ל50 ש"ח עבור 100 מגה, ולכן אני מחפש להחליפם. עד כמה ששמעתי hot.net מציעים ב20 ש"ח בחודש 200 מגה. המחיר זהה אצל fast. אך אני מחפש משהו יציב איכותי ומומלץ לא חתול בשק. רציתי לשמוע ממכם מה כדאי ומה הבחירה האיכותית ביותר! תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Rockstatement10,

לא יודע בדיוק אם מדובר בניתוקים, אבל האינטרנט שלהם די מעצבן. לעיתים כשאני פותח אתר מסוים הוא פשוט נטען שנה, וכאשר אני נכנס לאתר אחר הוא נפתח ישר.. זה כל פעם קורה באתר אחר ולפעמים לא קורה בכלל.. למה זה ככה? כשהייתי ב-012 לא זכור לי שזה היה..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם! יש לי בבית Yes עם מתאמי ה-VOD. המצב הוא כזה: בסלון יש נתב של בזק שמחובר ישירות לקו הטלפון. שער ברירת המחדל שם הוא 10.0.0.138 ב-2 חדרים נוספים בבית יש 2 נתבים אחרים, של TP-LINK שהכתובת שלהם הינם 192.138.0.1 ו192.138.1.1, בהתאמה. הכל עובד מצויין! יש כמה רשתות אלחוטיות בבית וכולן עובדות מצויין. למעט בעיה אחת קטנה. אם אני מחובר לרשת אחרת שהיא לא הראשית אני מצליח להגיע לממשק ניהול של הנתב. כלומר, אם אני באחד החדרים ולא מחובר לראוטר הראשי בסלון ואני מקיש 10.0.0.138 אני מצליח לראות את ממשק הניהול של הנתב של בזק. באחד החדרים יש מחשב-שרת שמחובר ישירות לראוטר. כתובת ה-IP שלו היא 192.168.0.108 הבעיה, שאין אפשרות לגשת אליו …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by RAZIEL98,

שלום שאני מבצע בדיקת מהירות דרך speed test אני אף פעם לא מקבל את המהירות אינטרנט שיש לי אלא פעם נגיד 50 ומשו ופעם אחרת 70 ומשו אבל שאני בודק מהירות דרך האתר של בזק הוא מראה לי את המהירות שאמורה להיות 100mb עכשיו האם זה הגיוני שהספיד טסט טועה לגביי המהירות אינטרנט ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Tuula1992,

שלום לכולם! מותקן אצלי מגדיל טווח קליטת ויי פיי Wifi Repeater (בתמונה המצורפת) ועד עכשיו נהניתי מחיבור אינטרנט מצויין בכל חלקי הבית ללא ניתוקים. היום גיליתי פתאום שהחיבור שלי לרשת של ה-Repeater מנותק (מופיע סימן הקשת של הויי פיי ולידו סימן קריאה), ומסרב להתחבר מחדש. ניתקתי את המכשיר מהחשמל וחיברתי בחזרה, ומיד חזר חיבור האינטרנט, מהיר ותקין - אבל למשך 2 דקות בקושי, ושוב הופיע סימן הקריאה. גם בניסיון חוזר זה קרה, וגם כשכיביתי את הנתב והדלקתי אותו מחדש. גם כשאני עומדת עם הסלולארי ממש ליד ה-Repeater, אין חיבור! אני לא יודעת אם זה קשור, אבל אתמול בערב כשגלשתי מהמחשב, פתאום התנתק לי האינטרנט, וגם הדלקה מחודשת של הנתב לא עזרה, אלא רק כשאתחלתי את המחשב, גם הנתב הסתדר ו…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by roeecicu,

שלום אני הולך להתחבר לאינטרנט בדירה חדשה ושוקל לקנות ראוטר בעצמי במקום להתחבר לחתום על מסלול חיוב-זיכוי בבזק. יש לכם המלצות לראוטר שיספיק לדירת 3 חדרים גדולה עם קירות בטון עבים בין חדר לחדר? במידה ואני אקח את הראוטר שבזק מציעה מה עדיף? D-LINK 2760U Netgear DGN200 Netgear 834NU תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. יש עליו המלצות? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by myjunkmail0000,

יש לי את הראוטר הנ"ל ומדפסת לייזר מחוברת אליו דרך חיבור USB המדפסת סמסונג SCX-4521F העניין שהמחשב לא מזהה את הסורק... אם אני מחבר את המדפסת ישר למחשב אז הכל עובד (מדפת+סורק+פקס)... ודרך חיבור לראוטר רק המדפסת עובדת... מה עושים??? אני רוצה שהמדפסת תהיה מחוברת לראוטר כי יש לי עוד כמה מחשבים בבית שמשתמשים במדפסת הזו...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ZiX,

שלום , אני מתכנן לעשות רשת ביתית חדשה בבית , עד עכשיו היו לנו 2 מחשבים שחוברו על ידי שתי חשבונות שונים (לא רשת..) שתיהם היו 5 מגה.. לאחרונה צירפנו עוד 2 מחשבים , אחד לשימוש של אמא שלי (לא שימוש רב במיוחד..) ואחד למחשב HTPC שנמצא באזור ללא קליטה.. (החלק הבעייתי שבעניין..) הבנתי שהנתבים שמקבלים מבזק לא טובים כ''כ ולכן החלטתי לקנות מבחוץ.. אבל מכיוון שיש צורך ברשת HPNA (בגלל שאין קליטה בHTPC) , מכיוון שיש לי מרכזיה בבית אני חושש שיהיה בעיה להגדיר את ה HPNA.. פתרון נוסף ששמעתי עליו הוא לשים שתי ראוטרים בבית.. ושאחד מהם ישמש Access Point... יש לי כמה שאלות בנוגע לשיטה הזאת, א. מה המשמעות של הקרינה ברשת אלחטוית? אני נמצא שעות רבות בחדר (כולל את הלילה ) ואם יש קרינה אז אין על…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by sxs,

אהלן, אני ואחי מחוברים בלאן ועד עכשיו הכל היה בסדר. עשיתי פורמט במחשב שלי ומאז אני לא יכול להיכנס לתיקיות המשותפות במחשב שלו. (You have no premission, please contact administarator blala bla) הוא יכול להיכנס לתיקיות שאני משתף. עכשיו, ברור לי שמשהו השתנה... השאלה מה לא בסדר ואצל מי?(אצלי או אצלו במחשב) יש לציין שניסיתי לבדוק את ההגדרות שמוגדרות שצלו ולשים אותם אצלי... ואנחנו באותו workgroup. בבקשה עזרה או איזה קצה חוט... מה לבדוק כי אני כבר דיי משתגע פה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by BoRiS.K,

שלום אחים שלי. אחרי חיפושים רבים של התוכנה מצאתי. התוכנה שתעשה לך את האינטרנט הרבה הרבה יותר מהיר. תוכנה קטנה מאוד. שוקלת 450 קילובייט. היא פשוט גורמת לאינטרנט שלכם לשאוב את הספק. יאללה לא להתנשנש יותר מדי... ישר לדיון... התוכנה היא לבעלי Windows XP בלבד. אוקי קודם כל תורידו את התוכנה מפה. http://planet.nana.co.il/tomson/TCPOptimizer.exe עכשיו תפעילו אותה ותעקבו אחרי ההוראות: כחול - תלחצו שם על החץ ותבחרו את הכרטיס רשת שלכם. אדום - תלחצו על שתי הכפתורים שסימנתי באדום. http://planet.nana.co.il/tomson/gamer1.jpg אדום - תמחקו את המספר שם ותכתבו כמה שיותר פעמים את המספר 9 למשל: 99999999...................... ככה מלא. כחול - תמחקו שם את המספר ותכתבו שם 6 פעמים את המספר 9. אסור…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. מה הטריק? מה הקונץ? מה ה-catch? מה נשתנה הלילה הזה מכוווול הלילות? מי מסתתר מאחורי המסכה; חתול, מפלצת או ילדה יפה? בקיצור, מה יוצא להם מכל זה והאם לי זה יכול להיות שווה משהו? חוץ מהמהירות כמובן. עכשיו אני ב-2.5, האם האיכות היא שונה? כלומר, עכשיו כמובן שיש בעיות מסויימות ואני לא באמת מקבל את המהירות הזאת ברוב המקרים. לא ברשת ולא בשיתוף קבצים. ז"א לא שאני צריך את המהירות, אלה האם תהיה תעבורה יותר טובה, שרתים יותר טובים או משהו אחר?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אורח לא קולט
    Started by אורח לא קולט,

עברנו דירה, ובדירה החדשה הוייפי כמעט ולא נקלט מחוץ לחדר שבו מותקן המודם. זו דירה תל-אביבית קטנטנה בבית ישן, בלי ממ"ד וכיוב'. כשראינו שהאינטרנט לא מאפשר גלישה מהירה, שדרגנו את האינטרנט מ-15 ל-40 MbPS ולשם כך החלפנו מודם-ראוטר לאחד של Kasda שתומך במהירות הזאת. הבעיה היא שכעת הפחת בקליטה עוד יותר גרוע: מ-40 בקווי ו-30 באלחוטי בחדר הוא פוחת ל-1(!) בחדר הסמוך (לעומת פחת מ-15 ל-2.5 שהיה בעבר), ולעתים ניתק כליל--כל זה במרחק 7 מ' מהראוטר. התקשרנו לתמיכה של קסדה, והם טוענים שהבעיה היא כנראה בגלל ריבוי רשתות באזור או אנטנות גדולות באזור, ושאנחנו צריכים לשקול להשקיע ברכיב אקסספוינט לתדר של 5ghz. האם זה נשמע לכם הגיוני? האם באמת סביר שזו הסיבה העיקרית לפחת, או שהם פשוט מכרו לנו מוצר …

22. חברים יקרים , זקוק לעזרה מכם. לאחר שנואשתי מהמודם ראוטר שמחולק על ידי בזק, קניתי את ה TP-LINK VR600 שמומלץ לרוב כאן בפורום ובשאר רחבי הרשת. לצערי , למרות נסיונות רבים לביצוע החיבור ל בזק לא הצלחתי (מדובר בשימוש דרך האפליקציה בטלפון). אשמח לכל עזרה בנושא , במידה ויש מדריך , אשמח לקבל (חיבור לספק 014). תודה מראש על כל עזרה , דרור .

23. Started by oferd20,

אני מחפש מגדיל טווח לשקע חשמל הכי טובה וקליטה הכי חזקה כי בבית שלי יש דו קומותיים בקומה ראשונה יש קליטה טובה ואחד ראוטר לסלון ומטבח ואחד מגדיל טווח בחדר בקומה שניה יש קליטה פחות טובה, מה אתם ממליצים לי את איזה מכשיר יותר טוב ובטוח? אני רוצה שמכשיר בלי יוצר רשת חדשה כי אני רוצה שיהיה לי רשת אחת בבית. תודה על תגובתכם.. עופר

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by urich,

אני משתמש הרבה בpcanywhre עכשיו יש לי בעיה כאשר אני מתקשר עם מישהו דרך הרשת (חינם ) אני צריך את כתובת הip שלו אך היא משתנה בכל פעם שהוא מתחבר לאינטרנט כיצד אפשר לשמור על הכתובת בכל חיבור וחיבור

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי מכירה בישראל. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.