רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה, לפני מספר ימים התקינו לי כבלים (אינטרנט + טלוויזיה) בבית. הטכנאי התקין את המודם, הוריד בעזרתו את תכנת ההתחברות לאינטרנט (החייגן של אינטרנט זהב, ערוצי זהב). אז התקשרתי ל- IZ, הביאו לי שם משתמש וססמא ואמרו שבעוד שעתיים זה יופעל. טוב וזה לא ממש עבד. כאשר ניסיתי לחייג זה הראה לי את הודעת השגיאה הבאה: Connecting to Ins.inter.net.il... Error 769: The specific destination is not reachable. כאשר אני מריץ ipconfig זה מראה לי: something: IP Address: 0.0.0.0 Subset Mask: 0.0.0.0 another something: וזה לא נראה כאילו יש בעיה בחיבור, בדקתי הכל מספר פעמים, ניסיתי לשנות כבלים וכו' בנוסף לכך, זה נכשל בבדיקה של התקשורת בין המחשב למודם ב Installation assistant…
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב עם XP שמותקנים בו ומספר מחשבים וירטואלים בעזרת תוכנת VIRTUAL PC של מיקרוסופט. ללא ראוטר ( רק עם מודם ) גלשתי מכל מחשב וירטואלי ללא בעיה. עם הוספת הראוטר 6204WLG של EDIMAX אני לא יכול לגלוש יותר במחשבים הוירטואלים. מה צריך להגדיר ? תודה ממה שקראתי הבעיה היא עם IP אבל גם הגדרת הנתב שיחלק IP מורשים לא עבדה מצד שני ביטול תפקוד הנתב כ SERVER גרמה להתנתקות מהאינטרנט בכלל
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
א.זה ידוע שעם הספקים אפשר להתמקח כי יש הרבה חברות אבל בתשתית (בזק)יש דרכים להוריד ולקבל מחירים יותר טובים או שזה מחירים קבועים ואין מקום למיקוח? ב.כמה אמורה לעלות תשתית של בזק 2.5 מגה ללא התחיבות? ג.איזה מחיר ללא התחיבות יהיה טוב בשביל ספק 2.5 מגה?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף כרטיס רשת אלחוטי למחשב שלי ברכב. אין לי צורך בתקן N. התקציב הוא 100-150, אם יש משהוא ב 200-220 שממש מצדיק אז סבבה. אולי יתאים כרטיס פשוט עם אנטנה חיצונית גם אין לי בעיה. יש לי בבית ראוטר אלחוטי של NETGEAR. ראיתי כמה מעניינים: D-Link DWA-110 עולה 71 ש"ח D-Link DWA-140 עולה 182 ש"ח, תומך בתקן N EW-7718IL עולה 154 ש"ח , תומך בתקן N EW-7318USg עולה 102 ש"ח EW-7316UG - עולה 61 ש"ח בתודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט מהיר בכבלים UFI 12 מגה. מאז שאני מחובר אני סובל מאיטיות ותקלות ואיבודי מידע ללא סוף. אני מזמין טכנאי על בסיס חודשי, כל פעם מגיע טכנאי מתקן את הבעיה זמנית ושוב הבעיה חוזרת! אני מקבל מהירות נמוכה והמודם מתחיל לאבד מידע. אני פשוט מאמין שהבעיה היא בקווים והם לא מוכנים להודות שהתשתית שלהם דפוקה. או שפשוט התומכים מפחדים לדווח על בעייה בקו שחס וחלילה הם לא פספסו משהו. אני ממש לא יודע מה לעשות, אני ניסיתי הכל כולל התקנה מחדש של מערכת ההפעלה, יש אולי עוד משהו שאני יכול לעשות \ לנסות ? מישהו חווה בעיות כאלו בעבר ? הספקית שלי היא בזק בנלאומי ואני בטוח שהבעיות לא נובעות מהם.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתמול התדלקתי את הלפטופ ושניסיתי לגלוש, קיבלתי מכל אתר שניסיתי שהוא לא זמין. ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. המחשב מראה לי שהוא מחובר לרשת שלי בלי תקלות. עשיתי בדיקת פינג לYNET ווואלה וזה היה בערך 10. הצלחתי לעדכן תוכנה (spyboot). במחשב שלי ובלפטופ השני אין בעיה של גלישה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב לכם חברים. אני מנוי של אורנג' בערך כשנתיים. לפני כשבוע אני מרגיש בעיות בהורדות תכנים (ביטורנט) החל מהשעה 18:00 ועד השעה 00:30 יש איטיות מטורפת לא ניתן להוריד כלום. צילצלתי מיום ג' השבוע לתמיכה, אמרו לי שיש להם תקלה והיא בטיפול. הקיצר התקלה תוקנה ככה הם אומרים. היום אני מגיע הביתה והחל מהשעה 17:00 הכל תקין. מהשעה 18:00 כל הורדה מגיע לי ל-100KB או 200KB לא כפי שצריך :1.2MB יש לי מהירות של 12M. ניסו להעביר אותי לגלישה ללא חייגן, וזה עבד ל5 דקות, ואחר כך ההורדות שוב איטיות. סיפור הזוי מאוד, לי נראה שהם התחילו להגביל. למה מהשעות הקטנות של הלילה הכל טס? ובבוקר גם כן. הקיצר מנסים לרמות.. אז חשבתי לעבור להוט-נט. כמה שאלות לי אליכם חברי הפורום. 1-מהו המחיר של 100MB הספק+הת…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את הגרסה הזו: Firmware Version: v4.71.1, Hyperwrt 2.1b1 + Thibor15c בהתחלה כשהורדתי אותה הכל היה מעולה יש שם מלא פונקציות בעיקר מה שחשוב לי זה אי פי סטטי וחיבור L2TP שעובד עם ברק אבל בזמן האחרון אני מרגיש שזה ניהיה בלתי נסבל הראוטר מאבד קישור לאינטרנט כל חצי שעה ופחות אני ממש משתגע ולפעמים רק REBOOT מצליח לגרום להתחבר שוב למישהו יש איזה גרסת קושחה אחרת שיש בה את אותן אפשרויות כמו אלו שציינתי כי אני חייב לעשות משהו ואני כבר לא יודע מה
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס אילו מחוברים שלושה מחשבים וראוטר אלחוטי של 3COM אני רוצה להוסיף לאוטר האלחוטי סיסמא על מנת שגורמים לא מורשים לא יוכלו להתעלק על הרשת שלי. כיצד אני מתחבר לראוטר המשני ומוסיף לו סיסמא? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מדי פעם (לפעמים פעם ביום, לפעמים פעם בשעה!!) יש ניתוק מהאינטרנט. בלוג מופיע: PPPoE: Receive PADT TAG Disconnect PPPoE זה נתב שעבד די טוב ללא שום שינוי בכלל בהגדרות במשך שנים. הבעיה הופיעה לפני מספר חודשים והחמירה לאחרונה. פרטים: זה נתב rev C, שעבד (פחות או יותר) כמון שצריך ללא שום שינוי במשך מעל 4 שנים (יחד עם מודם speed touch home מקונפג כ-bridge של PPPOE). גרסת קושחה 2.50 (אני יודע שזה יחסית ישן, אבל הכל תקתק כמו שצריך עד עכשיו). ספק אינטרנט בזק בינלאומי, 2.5MBIT מעל ADSL. הפתרונות שראיתי באינטרנט לא ממש היו משכנעים (להכניס שרת NTP, לשנות ל-connect on demand וכל מני שטויות). עריכה: הנה לינק לדיון בנושא זה בדיוק, ומציעים שם שלל "פתרונות" (יותר כמו וודו). אולי זה יעז…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים. אחרי המון התלבטויות הלכתי על ראוטר של 3com 3CRWER10075. (בית עם 2 קומות, הלפטופ יהיה במרחק של לפחות 10 מטרים מהראוטר, זה לאבא של חברה שלי אז לא רציתי לרכוש ראוטר "פושט"). יש לי מודם ADSL , אלקטל 510 5 נורות הישן והטוב. חיבור PPPOE חיברתי אותו לראוטר צעד צעד דרך המדריך מהאתר של איסטרוניקס, והוא לא עובד לי. אני כמעט בטוח שזה קשור לעובדה שאלקטל הוא המודם היחיד (עד כמה שידוע לי) שצריך לתת לו IP משלו במאפיינים של כ. הרשת על מנת שהוא יתחבר לאינטרנט. מה אתם אומרים ? יש למישהו עצה ? יום שישי עכשיו והם לא עובדים אצל הספק... אשמח לעזרה מכם, ושבת שלום. Rooster
-
- 13 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני משתמש בדירה בתשתית+ספק של בזק, במהירות 40 מגה. אני מחובר לאינטרנט באמצעות ה-WIFI. בדיקת מהירות ההורדה באתרים שונים מראה באופן עקבי על מהירות הורדה של 25MBPS, כלומר כ-3 מ"ב לשנייה. הבעיה היא שבפועל, מהירות ההורדה היא 10% מזה - כלומר כ-300 ק"ב לשנייה. את הבדיקה בפועל ביצעתי באמצעות האתר הזה: http://www.thinkbroadband.com/download.html למשל, הורדת 50 מ"ב לקחה קצת יותר מ-3 דקות, ו-100 לקחה קצת יותר מ-6 דקות. איך זה יכול להיות, ומה אפשר לעשות?
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני קונה את המחשב הנ"ל http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000VKdCevY6WjY1KA2Bi8iNRVM:12bbi68k5?id=3995891&pr=QJ5&N=2%2030913 יש לי אנטרנט ADSL 2MB אם אני מוסיף כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח שלי והאנטרנט שלי מחובר למודם ADSL האם עדיין אוכל לגלוש באופן אלחוטי? או שחובה מודם אלחוטי גם כן? אינני מבין בנושא אשמח לעזרה =]
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה, בניתי אתר בWORDPRESS וראיתי שהציון שלי מבחינת אופטימציה הוא נמוך. האם יש חברה או שירות של בן אדם שמבצע תיקונים ואופטימציה לאתר שכזה? אשמח שתפנו אותי אליו
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מאז שפירמטתי לפני כמה ימים והתקנתי uTorrent 1.7, המהירות גלישה שלי צונחת (סדר גודל של ל-10% ממה שהיא הייתה קודם), בלי קשר לקצבי ההעלאה/הורדה שבטורנטים, שהם בסדר גמור. ההאטה מתרחשת גם אם מבילים את מהירויות ההעלאה/הורדה ל-1k יש למישהו רעיון?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי ראיתי שיש התקן שנקרא VOIP ADAPTER. אם אני מבין נכון, זה מאפשר שיחות טלפון על גבי האינטרנט. במידה וזה אכן כך, אשמח להסבר איך זה מקבל מספר בלי להתחבר למרכזיה כלשהי או שזה מזהה את המספר של קו הDSL (שאני כמובן לא יודע מה המספר שלו) ומתלבש עליו תוך שהוא חושף את המספר (נכון לעכשו, אם מחברים מכשיר טלפון לקו, ההודעה שמקבלת היא שהמספר חסום)?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
???? gt יכול להחליף את ה wifi למשל לבטל את הwifi של בזק ולהפוך את האיפון לרוטר (יש כזו אפליקציה) כלומר מהי באמת המהירות של ה gt ללא הגבלה האם הוא מהיר כמו ה רוטר של בזק יש לי מהירות של 2.5 מגה בייט רוחב פס
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מישהו מקצועי (רצוי מאוד חברה מסודרת ולא טכנאי שכונתי) שיעביר לי כבלים דרך הקיר. וזהו. הציוד הדרוש הוא ידע, סטבלנד ומהדק כזה כדי לחבר את הראש של הכבל לכבל עצמו חיפשתי בגוגל אבל אף אחד כבר לא מתקין רשתות לפרטיים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר שני ראוטרים שלהם פשוט מתנתקים כל הזמן. יש לי ראוטר משלי בכל מקרה, אבל אני רוצה לדעת מה לדרוש מהם בפעם הבאה. האם יש דגם מומלץ יותר היום שם שיכול לשמש רק כמודם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי שתי מחשבים שבאחד מותקנת מערכת הפעלה Win XP ובשני מותקנת Win 98. עד כאן הכל ברור בשתי המחשבים יש כרטיסי רשת (אותם הכרטיסים), והמודם מחובר ב-USB. ברשותי יש: 14 מ' כבל רשת מוצלב. 12 מ' כבר רשת ישיר (לא מוצלב). אני רוצה לשתף אינטרנט בין שני המחשבים. אין ברשותי ראוטר \ HUB \ switch, יש לציין שה-Win 98 הוא בעיברית ואילו ה-Win XP הוא באנגלית. נ"ב: אני מחובר דרך אינטרנט בכבלים של מת"ב והספק שלי הוא NetVision ככה שיש לי חייגן לאינטרנט. ואם אפשר אז לשלוח הסבר מצולם ע"י print screen (ז"א תמונות לכל תהליך). בתודה מראש. NexuS ;D ??? 8) :-\ ;D 8) ??? :-\ ;D 8) ??? :-\ 8) ??? ;D :-\ ;D ??? 8) :-\
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
תראו יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מודם עכשיו אני רציתי תוכנה או משהו שאני יוכל לשלוט ברוחב פס שיהיה לכל אחד נגיד אני רוצה לתת 10% כל הזמן עד שאני יחליט אחרת או משהו כזה עכשיו הביאו לי את NETLIMITER ואמרו לי זה +- אותו דבר ואין לי מושג איך משתמשים בו גם אני לא רואה איך להגביל תמחשב השני ואני לא רואה תתוכנות שמשתמשות באינטרנט במחשב השני תודה למי שיעזור לי ויסביר לי איך לעבוד עם התוכנה הזאת... SweeT EviL
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום, כיום אני מחובר דרך לאיטרנט דרך תשתית של בזק+בזק בינלאומי במהירות של 750/96. אני בסך הכל מרוצה מהשירות- פרט למהירות ההעלה ולמחיר האסטרונומי שאני משלם על תשתית (גיליתי ש 80 שקל בחודש!). ברשותי הנתב הנ"ל: http://www.netgear.com/Products/RoutersandGateways/GWirelessRouters/WGR614.aspx?detail=Specifications ומודם אלקטל. אני שוקל לעבור לכבלים. ביררתי מחירים: בבזק רוצה 30 ש"ח לחודש ל 3חודשים הראשונים ואחרי זה 60 עם התחייבות לשנה על 1.5/150. בכבלים 45 שקל לחודש ל 1.5/128. יתרון קל לכבלים- מכיוון שאצל בזק מהירות ההעלה קצת טובה יותר. עוד יתרון לכבלים- נציגי השירות שלהם אינם חוצפנים כשל בזק. בכל מקרה, יש לי מספר שאלות: 1. האם אמורה להיות בעיה כלשהי עם הראוטר במעבר ל…
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לפני שבוע עברתי לספק/ תשתית בזק במהירות של 100 מ"ב. אני מחובר דרך מודם vvg2000 (גרסה V2.7.25) לראוטר tp link wr1043nd עם dd-wrt. הנתונים: 1. בחיבור ישירות למודם עם חלונות 8, אני מקבל מהירות של 40 מ"ב עם כרום, ו 80 מ"ב עם אקספלורר 10 (ומכיוון שהיא חריגה, זו כנראה תוצאה לא נכונה). 2. בחיבור דרך הרשת האלחוטית עם מק, אני מקבל מהירות של 40 מ"ב עם כרום, ו40 מ"ב עם ספארי. 3. מהירות ההעלאה זהה בכל הדפדפנים, ועומדת על בערך 4 מ"ב. 3. הלאטנסי הוא בערך 28 מילישניות. 4. המהירות נבדקה עם speedtest.net, ועם בדיקת המהירות באתר של בזק 5. טכנאי של בזק לא מצא תקלה, ובבזק בינלאומי טוענים שהכל מוגדר אצלם תקין. ניסיתי לבדוק מה הMTU האופטימאלי ע"י שימוש ב: ping -f -l, לפי המדריך הבא: http://www…
-
- 26 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אז ככה יש לי תשתית וספק בזק במהירות 1.5M (לא מהיר אבל זה מה יש). יש לי ראוטר DLINK DIR 300 ונתב מעפן של בזק. בקיצור אני מנסה להוריד דברים ויש לי גם IDM וזה מוריד לי על מהירויות מגוחכות למשל 5 KB ומהירויות כאלה... מה אני עושה לא נכון? לא הגדרתי נכון את הרשת...מה הבעיה? אני רק מציין שהמחשב הוא שלוחני ומחובר חוטי.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפתוח פורט בשביל uTorrent. אני משתמש בראוטר של Edimax - BR6204WG ובגרסת uTorrent 2.2 build 23703. זה מקונפג אצלי לפורט קבוע. פתחתי את הפורט בראוטר אבל כשאני עושה את הבדיקה של uTorrent (Options -> Setup Guide) הוא אומר לי שהפורט לא פתוח. איך אני פותח את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-