עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. עד היום היתי מתחבר עם ה5800 שלי לרשתות של השכנים כי את הרשת שלי אני לא מוצא אשמח אם תוכלו להסביר לי מה להגדיר בראוטר כדי שהטלפון יזהה את הרשת הראוטר שלי זה level one wbr-3406tx

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  2. שלום, קניתי נייד חדש שמחובר למודם ADSL. כל חצי שעה-שעה אין אינטרנט, אבל המחשב מראה שהאינטרנט מחובר. ז"א שלפי החייגן יש אינטרנט, ואם אני לוחץ על ניתוק אז אי אפשר להתחבר שוב. בזמן שאין אינטרנט שמתי לב שהכרטיס רשת מתנתק או משהו כזה. אחרי ריסטרט והכנסה מחודשת של הכבל האינטרנט חוזר לעבוד עד הניתוק הבא. אני עובד על ויסטה, וביטלתי את הניתוק האוטומטי אחרי 30 דקות. מה יכולה להיות הבעיה??

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  3. שלום יש לי XBOX וגם מחשב אני רוצה לפתוח את שתיהם בDMZ יש אפשרות כזאת? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dor0x,

שלום יש לי רשת בבית ואח שלי מחובר למודם ואני מחובר לאחי למחשב שלו דרך כבל כמובן עכשיו יש לי בעיה כל איזה 20 30 דקות מתנתק לי האינטרנט ואני צריך לעשות ריסט ובTray האייקון של האינטרנט מופיע כיאלו מחובר בבקשה תעזרו לי זה דחוףףף תודה לעוזריםםם

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by Nirer,

שלום, אני מטלבת אם לקנות את הראוטר LinkSys CISCO WRT54G2 יש לנו 3 מחשבים, אני מרבה מאוד להוריד מהTORRENT וזה... 5 מ"ב אינטרנט. זה טוב? זה יעזור? אם אני רוצה להיות HOST של איזה סרבר או משהו זה יהיה טוב? הראוטר בכללי טוב? 300 ש"ח. אני יכול להשיג משהו יותר טוב ב300 ש"ח? נ.ב: 2 המחשבים נמצאים למעלה רחוק, איזה 15 מ' מהראוטר או משהו כזה... והראוטר בממד אז אני מחפש משהו בעל טווח ארוך ושהSIGNAL יהיה חזק כי הוא בממד.. אני ממש לא יודע מה לעשות ? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, יש ברשותי נתב Linksys WRT54GL, אני מעוניין לדעת איך אפשר להגדיר בנתב כתובת IP קבוע, Static נראה לי... שכאשר ויש נפילת מתח הכתובת משתנה לי...ואני צריך כל פעם להגדיר את הכתובת מחדש בגלל האימיול. תודה, שלומי

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by אבי11,

יש לי רשת ביתית חוטית עם ראוטר אדימקס 6104. למרבה הצער, הנתב סיים את הקריירה שלו ואני רוצה לקנות נתב אחר. אשמח לקבל המלצותיכם/הצעותיכם לנתב חדש. הצרכים שלו הם די בסיסיים, חוטי, כאמור וללא כל התחכמויות. תודה

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by orenmj23,

ערב טוב לכולם, לאחרונה נדפק לי מתאם ה-USB של הרשת האלחוטית וקניתי חדש מדגם EDIMAX, משום מה הקליטה שהייתה במתאם הקודם (D-LINK), הייתה משמעותית טובה יותר מהקליטה במתאם החדש (קליטה נמוכה מאוד), בעבר שהיה לי מתאם של EDIMAX, הייתה לי בעיה דומה. האם יש דרך לתקן זאת מבחינת תוכנה או שפשוט המוצר עצמו דפוק (בהנחה שהוא לא מסוגל לקלוט את הרשת ממרחק של שני חדרים). הראוטר עצמו מוגדר ועובד בסדר גמור במחשב נייד ובפלייסטיישן 3, אבל במחשב עם המתאם של EDIMAX הקליטה נמוכה מאוד ולכן אני לא יודע מה לעשות. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  9. שלום לכולם, אני זקוק לנתב שיתמוך בעבודה בקצב העברה מהיר בתוך הרשת הפנימית שלי (כרגע בין 2 מחשבים). הסיבה שאני זקוק לכך היא שאני מתעסק עם תוכנות תלת מימד, והרינדורים (הסבר כללי: הוצאת ההדמיות שלי מהתלת לצורה של תמונה) נעשים בתמיכה של מחשב נוסף. הרנדר נעשה במחשב, אבל העברת הנתונים נעשית ברשת. בנוסף, הראוטר אמור לסייע גם בהתחברות לאינטרנט חוטי ואלחוטי. אשמח להמלצה. תודה, נפתלי.

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by a1a1a1a,

הבית שלי בעל 2 קומות והרשת מאד מסובכת ולא עובדת טוב, חלק מהמחשבים מחוברים ברשת אלחוטית וחלק לא מכל מיני סיבות: 1. יש בעיה להעביר רשת חוטית לחלק מהמקומות בבית (אין מקום) 2. המודם נמצא בממ"ד כי זו האפשרות היחידה (ולכן אין קליטה טובה לשאר הבית) המחשבים לא מתואמים ביניהם ברשת, אי אפשר להעביר ביניהם קבצים, יש רק אינטרט אני מחליף את המחשב שלי (מחשב מס' 3) וקניתי מחשב HTPC לסלון ובניתי ממחשב ישן סרבר לגיבוי, ולכן החלטתי שאני רוצה לסדר את הרשת אחת ולתמיד. אני רוצה שכל המחשבים יוכלו להעביר ביניהם קבצים ולשתף מדפסות, אבל אני לא יכול להחליף מערכות הפעלה במחשב 1 ו-2 (העבודה דורשת XP) אין לי בעיה להשקיע כסף העיקר שזה יעבוד. מאד מעריך אם מישהו יצליח לעזור לי [attachment deleted by admi…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכם אני צריך ראוטר לצורך אינטרנט ביתי אלחוטי. טווח השידור שאני צריך הוא בקו אווירי של 4-5 מטר אבל הוא יעבור בתוך 4 קירות . אין לי ממ"ד בבית. הדרישות שלי הוא שהוא יהיה יציב וללא ניתוקים,שתהיה לו כמה שפחות קרינה. התקציב שלי הוא 150-250 ואם זה ממש חשוב אז חריגה של 50-70 שקל (עד ל-320 שקל) תודה רבה. ד"א מה אתם אומרים על הראוטר DLINK 2650U שבזק מציעה לי ב-120 שקל?

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by Lior10,

אני צריך ראוטר אלחוטי שיספק קליטה לשתי קומות. המטרה לחבר מחשב נייד לאינטרנט (למחשב יש כרטיס רשת מתקן G). אין צורך ביותר מדי, העיקר שתתקבל קליטה בשתי קומות הבית, כמובן במינימום מחיר. חשבתי על הBR6204WG, האם הוא יכול לספק את הסחורה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ZiX,

עשיתי רשת חוטית לא מזמן בבית.. והיום אני רוצה להוזיז את הראוטר מהמיקום שלו.. והכבלים לא מספיקים.. רציתי לשאול לגבי אופציה של מתאם נקבה לנקבה .. כמו זה למשל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22480 ואז לחבר עוד כבל לכל חיבור.. אני צריך להעביר עם הכבלים במהירות של 1 ג'גה... האם זה עשוי להזיק לי לרשת? יש פתרון טוב יותר?

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  14. חג שמח.. קניתי מחשב חדש ועכשיו יש בבית 3 מחשבים (כולל לפטופ) עד עכשיו הסתדרנו רק עם מחשב אחד מחובר לרשת אבל החלטתי שאין שום סיבה לא לבנות רשת אלחוטית בבית. יש לי 2 שאלות.. 1. האם ראוטר וכרטיס רשת מספיקים כדי לחבר את שני המחשבים הנייחים ביחד לרשת? (ראוטר מחובר לאחד המחשבים והכרטיס על השני) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=754 2. האם יש עדיפות לשני כרטיסי רשת כאשר המחשב הראשי מוגדר כהוסט ושאר המחשבים כאילו מתחברים אליו? שניים כאלה.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=404 תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by MODY69,

אני לא כ"כ מבין בנושא הזה אז תהיו רכים איתי. אצלי יש אינטרנט בכבלים ולאחי פתאום התחשק אינטרנט. הבעייה היא שהמחשב שלו בקומה אחרת (קומה מעלי). יש לי כמה שאלות, אשמח אם תענו עליהן: 1) האם נתב אלחוטי יעבוד דרך הרצפה? 2) האם זה נכון מה שאומרים על הנתבים האלחוטיים שהאינטרנט מתנתק ושהוא איטי יותר? 3) האם צריך לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים? 4) מה עדיף בכללי, חוטי או אלחוטי? 5) אם אני בוחר באופציה של החוטי, צריך לקנות עוד משהו חוץ מהנתב? התקציב שלי סביבות ה- 300. תודה מראש, מודי.

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  16. אז ככה אני עומד לסיים את התחייבות שלי ל013 ברק.. ופשוט מאוד אני לא מצליח לעלות ביוטרנט והמצב לא טוב.. אני משתמש גם באימיול.. ולא אין לי ראוטר.. המחשב מתחבר ישירות למודם.. (מהירות 3 מגה) שמעתי על זה שבזק בינלאומי הכי טובים במצב הזה רק שאני לא סגור על זה.. ואני רוצה להיות בטוח איזה ספקית הכי טובה כי בכול זאת אני יהיה אחרי זה מחויב אליה ואני לא יוכל להתחרט כול כך מהר. אז איזה ספקית אינטרנט הכי טובה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שאלה מעניינת. נניח ואני מתחבר מחדש לספק שלי, כלומר קיבלתי IP שונה לחלוטין. ועדיין לדוגמא כשאני מתחבר לIRC וקיבלתי BAN הוא שומר את BAN עליי. וכנל לגבי פורומים (גם אם פותח USER חדש ומייל חדש וכו') השאלה שלי, איך זה מתבצע? איך הוא יודע שאכן אני אותו USER ?

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  18. בעיה מוזרה שהתחילה לפני שבוע.. אז ככה: מודם 600E מחובר לראוטר אדימקס שלא כל כך קשור לסיפור הזה. המודם כל הזמן יוצא מסנכרון, הנורה האמצעית מהבהבת ללא הפסקה. בדירה שקע טלפון אחד, אליו מחובר ADSL וטלפון. ניסיתי להחליף פילטרים, ניסיתי להחליף מודם. הדבר המוזר הוא שברגע שהמודם יוצא מסנכרון אני מרים את השפורפרת של הטלפון (שומע צליל חיוג) מחכה כמה שניות והמודם מסתנכרן (ברקע של הקו אני שומע צלילים של פקס \ מודם אנלוגי) וככה אני גולש לצלילים של שפורפרת שלא ניתקו. אם אני מנתק את הטלפון אגב, המודם שוב יוצא מסנכרון. טכנאי של בזק היה אצלי אתמול ובדק את הקו - הקו במצב מעולה. בנוסף הוא החליף איזה רכיב בחוץ והבעיה חזרה שוב היום. התקשרתי שוב לבזק והזמנתי שוב טכנאי, בכל זאת רציתי לדעת אם מי…

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  19. Started by ZeppeliN,

היי. אני קונה HTPC ואין לו חיבור קווי לידו אז חשבנו על לקנות אלחוטי. חשוב שיתאים לHOT ולבזק בינלאומי (014). עד 300 ש"ח, אם יש חריגה מאוד שווה אז תגידו לי. אגב, תמליצו לי גם על כרטיס רשת פנימי ב100 ש"ח (אלחוטי כמובן).

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  20. יש ברשותי ראוטר של EDIMAX קוי BR-6104K שמחובר ממני לעוד 2 מחשבים שאותם אני מגביל במהירות של 50K הורדה ו4קיי העלאה בכל מחשב ע"י התוכנה NETLIMITER . השאלה אם אני יכול לעשות את אותו הדבר דרך הראוטר הזה , ואם כן מה שם האפשרות הזו בהגדרות של הראוטר ואיך מכוונים אותה ? תודה .

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  21. שלום לכולם, ברשותי נתב-מודם Linksys BEFDSR41W שמכיל 4 פורטים כראוטר ומודם ADSL פנימי. משום מה, לא הצלחתי לחבר אותו ל-ADSL. קיבלתי מבזק מודם Aztech DSL-600E וברצוני לחבר אותו לרשת הביתית ולשתף את החיבור. הכתובת של הראוטר: 192.168.1.1, כאשר יש לו DHCP. הכתובת של המודם: 10.0.0.2, כאשר נראה כי גם לו יש DHCP משלו (וכתוב שהוא מוגדר כ-Bridge). הכתובות שהראוטר של Linksys מקצה למשתמשים (כרגע - לי ולמחשב השני) הן 192.168.1.100, 192.168.1.101. כרגע המודם מחובר אצלי במחשב לכרטיס רשת אחד, והכרטיס רשת השני מתחבר לראוטר. המחשב השני בבית מתחבר לראוטר ישירות. בין המחשבים ישנה תקשורת תקינה. אינני מצליח לשתף את חיבור האינטרנט עם המחשב השני בבית. מה עליי לעשות? תודה.

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. קניתי דומיין במטרה להקים אתר בו קניתי אותו ב internic.co.il איך אני מעלה אתר? כבר בניתי מלא אתרים והעליתי אותם לכל מיני שירותי אכסון אתרים כמו tripod בעבר, אבל איך פועלים עם דומיין קנוי? אשמח אם מישהו בעל ניסיון יתאר לי את הפעולות שאני צריך לקחת עכשיו.

• 7 תגובות
    • 6.3k צפיות
  23. ערב טוב, ברשת של 3 מחשבים, כולם מחוברים פיזית לראוטר (linksys wrt54gl) ע"י כבל - רשת חוטית, רק המחשב אליו מחובר החייגן מסוגל להתחבר לאינטרנט. נסיונות לקנפג את הראוטר עלו בתוהו. מדובר בשילוב של HOT/אינטרנט זהב. אודה על עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by theoherzel,

יש לי כרגע מחשב אחד עם Windows XP home edition שמחובר לאינטרנט באמצעות מודם ECI שקבלתי מבזק (ECI B-Focus router 270). אני לפי רכישה של מחשב ומעוניין לשתף קבצים מקומיים בין שני המחשבים וכמובן אינטרנט. על המחשב החדש תהיה Vista . שני המחשבים יהיו באותו חדר. הבנתי שיש עדיפות מבחינת ביצועים לרשת קווית כך שכל עוד אין צורך ממשי בתקשורת אלחוטית אין מקום להשתמש בה ונראה לי שזה המצב כי שני המחשבים יהיו ממש אחד ליד השני. האם יש סיבה בכל זאת ללכת על ראוטר אלחוטי ? האם לחפש ראוטר קווי שיתחבר למודם הקיים או מכשיר אחד שיאחד את שתי הפונקציות ? למכשיר משולב יש עדיפות מבחינת ביצועים ? כדאי ללכת על ראוטר עם USB לצורך חיבור מדפסת ודיסק און קי ? להעדיף ראוטר עם firewall ? אשמח לקבל המלצות לדג…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום יש לחברה שלי ראוטר אלחוטי TP-LINK tl-wr641g, והיא מחוברת לאינטרנט בכבלים/אינטרנט זהב (עם חייגן). הראוטר מוגדר להתחבר לאינטרנט אוטומטית, והמחשבים מחוברים דרכו. הבעיה היא שאני לא מצליח לבצע כל מיני פעולות כמו להגיב בפורום או להתחבר לג'ימייל (זה נראה כאילו הפעולות האלה נחסמות ע"י הראוטר - הדפדפן פשוט מחכה עד שהוא מקבל timeout). הקטע המוזר הוא שאם אני מתחבר לאינטרנט באמצעות החייגן ("בנוסף" לחיבור הקיים כבר), אז הכל עובד באופן תקין. הבעיה קורה בשני המחשבים, שאחד מהם מחובר באופן חוטי והאחר אלחוטי. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה!

• 7 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.