עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בסוויץ חיבור שמעליו רשום Uplink. בראוטר חיבור שמעליו רשום Link. לאן המודם מתחבר? איך הכל מתחבר ?

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  2. Started by Daedalus,

שלום לכלום וחג שמח אני כרגע משתמש בראוטר אלחוטי של בזק מדגם : Siemens SL2-141 ואני לא מרוצה ממנו . אני מחפש להחליף את הראוטר הזה בראוטר חדש והידע שלי בנושא שואף ל 0 לכן חשבתי לבוא ולהתייעץ איתכם ראיתי בדיון ה FAQ של הפורם הודעה ישנה יחסית של אחד המנהלים שהמליץ על : "לתקציב הנמוך - נתב חוטי - Edimax 6104k נתב אלחוטי - Edimax 6204wg לתקציב גבוה יותר - Linksys WRT54GL Compex NP18a" אלו הראוטרים שגם היום מומלצים או שיש ראוטרים אחרים ? התקציב שלי הוא בסביבות ה 250 שקל ואני צריך ראוטר אלחוטי עם אפשרות לחבר לפחות 3 מחשבים לא אלחוטים .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by 8-Ball,

אהלן, יש לי 3 מחשבים שאני רוצה שלכולם תהיה גישה לאינטרנט במקביל, עדיף שלא יהיו תלויים בזה שאחד יהיה דלוק למחשבים כרגע אין רשת אלחוטית, אשמח אם תמליצו לי על הרכיבים שצריך לקנות על מנת לעשות רשת טובה איזה כרטיסי רשת? האם האנטנה היא רק במחשב אחד או בכולם? איזה חברה איזה דגם מומלץ? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, הכותרת לא הכי ברורה אז אסביר. ברשותי נתב של trednet שבו השתמשתי בעבר, כאשר לא מזמן רכשתי נתב אחר של level one (עם N ). אני רוצה לקחת את הנתב של טרדנט ולחבר אותו למחשב אחר ולהתחבר בעזרת הנתב לנתב של level one ולאינטרנט... זה אפשרי? איך אני עושה את זה? אני כאילו רוצה שהנתב הישן יהיה כרטיס רשת אלחוטי למחשב אחר.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. חברת FAST עדכנה את המחירים שלה לכל המהיריות רק ב 15 ש"ח וללא מגבלת תעבורה!:מבצעים[table][tr][td]חבילה[/td][td]העלאה[/td][td]מחיר חודשי[/td][/tr][tr][td]2.5[/td][td]0.25[/td][td]10 ש"ח[/td][/tr][tr][td]5[/td][td]0.5[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][tr][td]12[/td][td]1[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][tr][td]30[/td][td]1.5[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][tr][td]100[/td][td]2[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][/table]בכפוף לתקנוןשווה לעבור ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by u_o,

אין אני משתגע כל שניה בעיה חדשה השבוע התקנתי מחדש את XP שאני בא להתקין כרטיס רשת הוא מזהה לי רק משהו של ג'יגה בייט נראה לי זה מובנה ושאני מנסה להתקין תכרטיס רשת שהוא לא מובנה הוא לא מתקין לי אותו גם אחרי שהוא מזהה אותו הוא עושה התקנה ואז לא קורה כלום המנהל התקנים נשאר אותו דבר מה שמוזר זה שבויסטה התקנתי את הכרטיס רשת הזה תוך שניה .. חיפשתי מלא דרייברים כל היום של הכרטיס הזה כלום לא עזר השם של הכרטיס הוא edimax turbo mode sw71280

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by GREATTHUNDER,

ככה, אני רוצה להקים רשת אצלי בבית בשביל לשחק משחקי רשת, לשטף קבצים וכדי שכל המחשבים בבית יוכלו לגלוש באותו חיבור אינטרנט. אני צריך לחבר אליה 5 מחשבים (סיכוי גדול שהכמות תגדל בעתיד) הם נמצאים די רחוק אד מהשני (וגם בחדרים שונים) בכל המחשבים יש לי כרטיסי רשת 10/100 MB (ethernet) ואני לא ממש מבין ברשתות. מה עדיף לחבר אותם ברשת חוטית או אל-חוטית? כמה יעלה לי כל אחד? ואני צריך מדריך שילמד אותי איך עושים את זה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מעניין אותי לדעת אם יש עוד מישהו שהחיבור שלו ל-SKYPE מתנתק כל היום לפרקי זמן ארוכים. שמתי לב שגם האתר שלהם איטי (אולי כולם מנסים לגלוש לשם) ד"א חיבור שלי דרך ADSL בזק בינלאומי

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני מחובר דרך Switch לאינטרנט במחשב שמחובר למודם הפיירוול מנותק ומה Lan 2 גם מנותק הפיירוול דרך ה Switch או משהו?

10. קניתי מחשב חדש, במחשב הישן יש 5TB של קבצי עבודה שאני צריך להעביר למחשב החדש. המחשבים עומדים אחד ליד השני ואני רוצה להעביר את קבצי העבודה למחשב החדש, מבלי לפתוח את המחשבים. האם יש דרך לחבר את המחשבים דרך כבל רשת ולהגדיר איך שהוא שיהיה אפשר להעביר את החומר? האופציה השניה שאני מכיר זה דרך כונן חיצוני שיש לי USB3 אבל זה יקח נצח וגם ידרוש המון התעסקות (החיצוני 500GB) אשמח לעזרה בנושא

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. יש שני חדרים.. רגיל וממ"ד.. בחדר הרגיל אני מחבר את הנתב.. הנה הקופסא שלן: (כתוב גם דגם) ובממ"ד אני מחבר את המתאם USB לרשת אלחוטית.. קופסא..: עכשיו ממה שהבנתי.. אני מתקין את המודם נתב ומתחבר לאינטרנט.. ואחרי זה אני מחבר את המתאם USB למחשב שבממד.. והוא אמור לזהות את הראוטר.. ואז אני מתחיל להגדיר הכל.. נכון? ונ"ב: איך הנתב הזה?

12. Started by אבי11,

יש לי רשת ביתית חוטית עם ראוטר אדימקס 6104. למרבה הצער, הנתב סיים את הקריירה שלו ואני רוצה לקנות נתב אחר. אשמח לקבל המלצותיכם/הצעותיכם לנתב חדש. הצרכים שלו הם די בסיסיים, חוטי, כאמור וללא כל התחכמויות. תודה

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  13. האימיול שלי "קורס", לא מצליח בקושי להתחבר ואם כן, אז אחרי 5 שעות וזה עוד עם LOW ID.. התקנתי לאחרונה ראוטר של LEVEL ONE, ונאמר לי שאני צריך לפתוח פורטים. אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי אשמח מאוד!! תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. תופעה מוזרה - מצליח להתחבר לראוטר אלחוטית רק אם הראוטר משדר ללא אבטחה !מכל סוג שהוא). ברגע שאני מגדיר אבטחה - לא מצליח להתחבר (נשאר בסטאטוס "מייבא כתובת רשת" - קרי לא מקבל IP מהראוטר). נבדק על כמה מחשבים (לפטופים) ביצעתי ריסט - לא מנגן.... רעיונות ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום חברים. יש בעיה בבית של החברה אחרי שהם שידרגו ל 30 מגה.. התשתית של הוט אז אמרו להם כמובן וכידוע להחליף למודם הוט בוקס הגרוע הזה רק תקלות יש איתו הכל עבד טוב ויפה (אומנם איטי רק כי היה 2 מגה) עד שהם החליפו להוט בוקס יש בעיה רצינית ומוזרה שאפשר לקלוט את השם של ה WIFI ואפשר גם להתחבר אליו אבל אי אפשר לגלוש- אין זמינות לרשת מישהו יודע איך לפתור את התקלה? נסיתי כבר הכל לכבות ולהדליק לחבר מחדש לנסות חיבורים מוזרים ולא הגיוניים אני מנסה להכניס את ה IP שהוא 192.168.1.1 כי זה TP-LINK וזה לא מגיב.. נסיתי כבר כל דבר אפשרי

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. Started by ashkenazone,

יש לחבר שלי ראוטר של D-LINK והוא חוסם לו את הSoulseek (תכנת שיתוף קבצים ללא מכירים שביניכם) ניסנו לשחרר לה את הפורט אבל הראוטר לא מוותר. אולי עשיתי משהו לא נכון, מישהו יכול לתת תדריך קצר ולחשוב איתי למה אולי?

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  17. שלום, ה OS הוא XP SP3, אני מאחורי נתב WRT54GL עם קושחת טומטו משופרת. תמיד הגדרתי בכרטיס המחשב את אותן כתובות שהנתב מקבל, דהיינו 237 235 117 192 ן 7 186 219 62 כמשני. זה עבד. הבעיה היא שעכשיו אני רואה שהם משנים לעיתים קרובות את הכתובת הראשית, שאז מסתיימת ב 236, ולי קצת נמאס לשנות כל פעם במאפיינים. יש אפשרות לרשום משהו שישאר קבוע, כמו למשל הכתובת של הנתב בלבד ? אלא שהכתובת DNS השניה לא יכולה להיות זהה לעיקרית, אז מה לרשום שם ? תודה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Chapshan,

היי, בערך חודשיים לאחר רכישת ה- 9980, אני מרגיש שהוא לא עובד כמו שהייתי רוצה / מצפה. אני מניח שמדובר בהגדרות שגויות ואשמח לעזרה בנושא. הבעיות שאני חווה הן בעיקר בהתחברות של הקופסא לאינטרנט. אני שומר שבת, ופעם בשבוע אני מכבה אותה למשך יום. כשאני מדליק את המכשיר במוצאי שבת, כמעט תמיד אני עובר איזשהו טקס שלוקח בערך חצי שעה (!!!) עד שהקופסא מצליחה להתחבר לאינטרנט. בדקתי את הנושא מול הקופסא שקיבלתי מספקית האינטרנט שלי (הנטבוקס שיש לי) ונראה שהבעיה היא לא בקו. כשהייתי רואה שלקופסא לוקח יותר מדי זמן להתחבר, הייתי מנתק אותה ומחבר את הנטבוקס. ברוב המקרים, הנטבוקס התחבר בזמן סביר (תוך 2-3 דקות). כשהייתי מנתק את הנטבוקס ומחבר את ה- 9980 בחזרה, שוב הייתי צריך להמתין המון זמן עד שהוא …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Cheetah,

שלום, אני מחפש מודם ראוטר ע"מ להחליף את המודם ראוטר של אורנג' שעולה לי 10₪ בחודש על תשתית של בזק 100 מגהביט. כמעט קניתי את הראוטר של dlink 825 / AC, ואז הבנתי שהוא רק ראוטר ולא מודם.. תקנו אותי אם אני טועה? יש אולי משהו אחר מומלץ שגם יתפקד טוב עם הרשת העתידית unlimited? תודה מראש לעונים..

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by timesin,

שלום לכולם ברשותי ASUS U31SD 14" נהיו לי בעיות אינטרנט, אני צריך להיות מטר מהראוטר בכדי שתהיה קליטה, ואם אני רחוק יותר מהמטר הזה, אין לי קליטה. אז הלכתי וקניתי כרטיס רשת חיצוני של TP-LINK והוא עובד זוועה. אז החלטתי לקנות את הכרטיס רשת הפנימי של המחשב (זה שמחברים ללוח אם) הבעיה שיש כל כך הרבה באיביי ואני לא יודע איזה דגם ספציפי לקנות. יש לי ידע בסיסי ואוכל להחליף אותו לבד + דרייברים . אני רק צריך לינק לדגם ספציפי וכאן אני צריך את עזרתכם. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

מחשב ראשון 2 כרטיסי רשת, אחד למודם אחד לרשת פנימית - אקס.פי מחשב שני כרטיס רשת לרשת פנימית - 2000 פרופשיונל אני מגדיר הכל כמו שצריך גם לשיתוף אינטרנט וגם לשיתוף קבצים הכל עובד סבבה.. סוגר את המחשב בלילה, מדליק למחרת השיתוף אינטרנט עובד כמו גדול השיתוף קבצים - נאדה נכנס לשכנים ברשת בוינדוס 2000, רואה רק את המחשב הזה , בלי המחשב הראשון כולי נכנס לעצבים מנסה לראות מה קרה מוחק אפילו את כל הפרוטוקולים מגדיר הכל מחדש נאדה!!! אחרי 10 דקות של סתם שינויים הלוך ושוב, וחזרה להגדרות המקוריות והינה זה עובד לא שיניתי כלוםםםםם כל ההגדרות כל פעם בדיוק אותו דבר אז מה הבעיה פה למה בשביל להעביר קובץ אחד מסכן ממחשב למחשב אני צריך להתעצבן 20 דקות ? זה ממש מעצבן ומתסכל ואני מתחיל לשנוא רשתות ב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yishayn,

היי, יש לי את הלוח הזה. ברצוני לשתף ולשאול לגבי כרטיסי הרשת המובנים שלו. יש לו Dual Giga cards , אבל כשחיברתי אותו למחשב אחר עם כרטיס Giga , עם כבל מוצלב, מהירות העברת הנתונים לא מרשימה בכלל. לדוגמא: העברת קובץ של 700 מגה בין שני המחשבים לוקחת בערך דקה. פתחתי תקלה מול ASUS כבר לפני חודש, וכל הזמן הם מתחמקים. אגב, אני לא ציפיתי שיהיה מהירות של 125 מגה בשנייה, אבל קצב של 11 מגה לשנייה זה מאד איטי. מה דעתכם ?

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  23. איזו חברה היא האמינה והאיכותית ביותר לקניית דומיין ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. עד היום עברתי רק עם POP3, כלומר, למשוך את המיילים מ Gmail למחשבים השונים, כאשר בכל מחשב ההגדרה היתה להשאיר עותק על השרת, ולכן בעצם מכל מחשב שעליו מותקן Outlook ומקונפג ל Gmail שלי, הייתי רואה את כל המיילים בצורה נוחה. בעבודה אינני יכול להגדיר חיבור POP3 לג'ימייל, אלא רק IMAP, אם אני מבין נכון IMAP לא מוריד דבר, אלא פשוט משקף את תיבת המייל שלי Online לתוך ה Outlook, בדיוק כפי שאני מתחבר דרך ה Web לתיבה. אין לי בעיה להעביר את כל שאר המחשבים ל IMAP במקום POP3, אבל אם אעשה זאת: 1. אם ממחשב אחד שאני אמחק מייל מסויים, מהמחשב השני אני כבר לא אראה אותו, נכון ? 2. אני לא אוכל לקרוא מיילים כאשר אני לא מחובר לאינטרנט, נכון ? 3. על מה אתם ממליצים ? אגב, 4. מה מבחינת תיקיות ? לאחר הגד…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום, אני צריך המלצה לכ. רשת אלחוטי בחיבור USB באזור ה-100 ש"ח. תקן: 802.11g

• 7 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.