רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לעשות בדיקה ב- DslReports אבל אני לא יודע עד כמה היא אמינה - 2005-03-03 15:22:45 EST: 221 / 112 Your download speed : 226562 bps, or 221 kbps. A 27.6 KB/sec transfer rate. Your upload speed : 115323 bps, or 112 kbps. התוצאה לא נראית לי בסדר... רק פי 2 יותר מהיר מה- Upload Speed העלוב בארץ?! גם השרתים שבודקים את המהירות נמצאים בארה"ב אז בגלל הפינג יכול להיות שהבדיקה לא אמינה. לא יצא לי להוריד קבצים בזמן האחרון, אבל אם אתםפ מכירים הורדה כלשהיא שנותנת לכם להוריד במהירות המקסימלית של האינטרנט אני אשמח לקבל לינק אליה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום רב יש לי תופעה מוזרה בחיבור בין הנייד לנובו X61 (מחשב מהעבודה) לבין הרשת האלחוטית הביתית siemens sl2-141. החיבור פשוט מתנתק כל כמה דקות ומתחדש מעצמו בד"כ. מדובר רק על הקשר בין ה - X61 לנתב. זה מוזר משום ש: 1. יש לי נייד אחר פרטי בבית שמחובר כבר חודשיים ברצף לרשת הבייתית ללא שום בעייה 2. ה - X61 מתחבר בקלות לרשתות אלחוטיות אחרות ללא בעייה 3. ה - X61 מקבל מהרשת הבייתית שירותי רשת מלאים ללא תקלות כשמחובר בכבל רשת ההגדרות של לנתב הן לעבוד ב - Open/WEP אשמח להכוונה כלשהי. תודה!
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , מקווה שאני עושה הכל נכון ופותח אשכול במקום המתאים אני מעונין לרכוש נתב(ראוטר) אלחוטי לרשת בייתית אני כרגע מחובר באמצעות תשתית הוט בקצב30 מגה ללא חייגן עם מודם של הוט אני קונה את הנתב באופן פרטי אני מתכוון לחבר עוד מחשב + 3-4 מכשירי סלולר לרשת המחשב הראשי איפה שיישב הנתב יהיה בקומה השניה של הבית הבית מאוד גדול 5 וחצי חדרים 2 קומות לכן צריך נתב עם קליטה למרחק גדול כמה שיותר שמעתי עד עכשיו על 2 חברות מרכזיות שהם: Tp-Link + Edimax מה אתם ממליצים לקנות ?? ואיפה אפשר למצוא מידע רחב יותר בנושא?? התקציב שלי הוא עד 350-400 ש"ח תודה רבה מראש לכל מי שעוזר .
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב Toshiba L50 A 1D5. ראוטר ASUS ac87U Windows 8.1 64Bit קניתי באיביי כרטיס רשת אלחוטי Intel 7260AC Dual band יש לו בעיה להתחבר לראוטר לרשת 2.4G אם אני פותח נקודת גישה דרך ה LG G2 שיש לי הוא מתחבר בלי בעיה. לרשת ה 5G AC של הראוטר הוא מתחבר אבל לפעמים עושה בעיות ומתנתק. מה יכולה להיות הבעיה? פרטים מ NETSH netsh>wlan show driver Interface name: Wi-Fi 2 Driver : Intel® Dual Band Wireless-AC 7260 Vendor : Intel Corporation Provider : Intel Date : 19/09/2013 Version : 16.5.3.6 INF file : C:\Windows\INF\oem87.inf Files …
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני קונה בימים אלה מחשב חדש עם כ. רשת בנוסף יש לי בבית מחשב נייד עם כ. רשת חוטי ואל חוטי אני ממש לא מבין ברשתות וברצוני לחבר את שניהם לאינטרנט. יש לי מודם כבלים Terayon TJ 715X עם יציאת USB ויציאת Ethernet אני מבין שעל מנת לחבר את כל העסק יחדיו אני זקוק לנתב? את הנתב אני מחבר לכ. רשת שבמחשב ודרך כבל או אלחוט אני מחבר את הנתב למחשב הנייד? תקנו אותי אם אני טועה. ואשמח לקבל המלצות על נתב טוב וזול (לא צריך משהו מתוכחם) שידע לעשות את העבודה. נ.ב מה אני יכול לעשות למעשה עם שני מחשבים, שבשניהם קיים כ. רשת. יש אפשרות לגלוש באינטרנט משני המחשבים במקביל בלי ראוטר?
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
איך אני יכול לשתף מדפסת ברשת אלחוטית עם ראוטר של לינקסיס WRT54G?
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הי הרשת הביתית מורכבת מראוטר של בזק שאליו מחוברים מספר מכשירים חלקם קווית וחלקם אלחוטית. בנוסף מחובר באופן קווי ראוטר נוסף של אדימקס (R2) המשמש כ AP, ואילו מחוברים מחשב נוסף PC1 באופן אלחוטי. הכל עובד חלק. אני רוצה להתחבר לממשק הניהול של R2, אבל אני לא יודע מה ה IP שלו. הוא שונה בוודאות מכתובת ברירת המחדל. האם ישנה דרך לגלות מה כתובת ה IP של R2? ציפיתי למצוא בממשק הניהול של הראוטר הראשי, את כל הכתובות של המכשירים המחוברים עם הבחנה בן חיבורים קווים ואלחוטיים, אבל אני לא מוצא. אני רק מוצא רשימה של LAN Clients שכוללת גם את המחשב PC1 אבל אינה כוללת את R2. אני כמעט בטוח שבעבר כאשר היינו מחוברים ל הוט, ראיתי את R2 בממשק הניהול …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם יש אשרות לקחת מחשב ישן (100MHZ לדוגמא) לשים בו כמה כרטיסי רשת ולהשתמש בתוכנה כדי להפוך אותו ל SWITCH, אם כן אז באיזו? ובאיזה OS?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית במשרד של CISCO מידי פעם ישנם ניתוקים פעם פעמיים ביום אציתי לדעת איך אני יכול לנטר את הקונטרולר לראות אם הניתוקים אכן מה CISCO ולא מהמחשבים בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני גיימר די רציני וכרגע אני עם בזק בין לאומי שלדעתי הכי טובה בפינגים לחו''ל בחבילות אינטרנט רגילות. אני מקבל בין 80 - 110 פינג לשרתים באירופה. רציתי לדעת אם אני אשדרג לחבילת הגיימרים הכי בסיסית (2.5\256) האם אני אוכל לקבל 60 פינג לשרתים באירופה (בעיקר גרמניה) כשאני ב max_packets של לפחות 60 תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, זוהי לא שאלה שגרתית. אני בונה בית בימינו ואני בטוח כבר עכשיו כי חדר העבודה שלי יהיה הממ"ד. אני מחפש פתרון לרעיון מקורי איך לחווט את כל הבית - שתהיה גישה מכל הבית לאינטרנט... השאלה האם ניתן לדוגמא לחבר את המחשב הנייח לחוט שירוץ עד לארון חשמל ובארון חשמל לשים נתב שיכסה את כל הבית? חשבתי לשים חיבור חוטי עם HUB בארון חשמל וכניסות רשת בכל חדר בבית אבל נראה לי מכוער מידי... רשת החשמל הבנתי שמיותר לחשוב על זה בכלל... יש רעיונות מקוריים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק נייד SAM-SUNG 2.5 USB2 וראוטר TP-link N series ללא כניסת USB. איך אני יכול לחבר את הדיסק הנייד ככונן רשת משותף?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני משחק תמשחק אנמי טריטורי ברשת עד לפני זמן לא רב , היו פינגים טובים ברוש שרתי הולנד\גרמניה אבל עכשיו המצב עגום פינג 400-500 פעם היה 98-100 יציב הדבר היותר מעצבן זה שבמשחק יש פינג גבוהה וברגע שאני עושה פינג דרך הדוס הפינג ממש נמוך כמו שתראו יש למישבו מושג איך זה שבמשחק פינג גבוהה אבל דרך הדוס הפינג נמוך ? והפינג במשחק עצמו:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לשתף 2 מחשבים לאינטרנט וכמו כן אני מעוניין ששתי המחשבים יוכלו להעביר ממחשב אחד למחשב שני קבצים... והאם תוכלו להמליץ לי על חברה טובה של ראוטר ומחיר סביר של עד 500 ש"ח גם שיהיה גם אלחוטי....תודה.. ויש לי שאלה קצת טיפשית אבל אני לא כל כך מבין - ראוטר זה גם מודם כמו שמקבלים בדרך כלל? :s05: ותודה מראש על כל מי שיעזור לי בבקשה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנתב נמצא בתוך ממ"ד, רוצה שתהיה קליטה נורמלית בסלון מבלי להעביר או לשנות את המיקום הנוכחי של הראוטר. כרגע יש ניתוקים. לא יודע להגיד בדיוק מה המרחק, בערך 20-30 מטר.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפעמים מתקבל פינג גבוה מאתרים בארץ עם בזק בינלאומי Private NGN גיימר תשתית הוט פינג ממוצע בתשתית הוט: 10ms פינג ממוצע מכל אתר ישראלי: 60ms (לאחר שמחייגים לבזק בינלאומי) חיבור ישיר בעזרת החייגן של Windows הבעיה מתרחשת כנראה רק בסופי שבוע מה ניתן לעשות?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה לא מעניין אותי כל יכולות האלחוט למינהם פשוט אין לי שום דבר אלחוטי ואין לי ביית ענק ככה שזה פשוט לא רלוונטי מה שכן מעניין אותי זה : 1)תמיכה בכבלים וב ADSL 2)תמיכה במהירויות שגבוהות מ10 מגה 3)יציבות הקוו - שישאר מחובר ולא יתנתק,ושיוכל להתמודד עם מספר גדול של חיבורים בזמן הרצת תוכנות שיתוף 4)תמיכה ב QoS ,dynamic dns ועוד כל מיני דברים נחמדים גם יהיה טוב 5)אם תהיה יציאת USB שאפשר לחבר אליה disk on key ולהפוך אותה לכונן גיבוי זה יהיה גם נחמד התקציב עד 350 שקל אני יכול לקנות מ KSP\אופיס דיפו\BUG (פשוט כי אלו החנויות שקרובות לאיפה שאני גר,ואין לי זמן להזמין באינטרנט כי צריך את הראוטר לימים הקרובים) אלו הראוטרים שאני מתלבט בינהם: edimax BR-6424n edimax BR-6524n dlink DIR-…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים המחשב הראשון (במפרט) יהיה מחובר ישירות לראוטר ולמודם (1.5MB אם זה משנה) והמחשב השני שנמצא בקומה מתחת יתחבר דרך כרטיס רשת אלחוטי חשבתי על הראוטר הזה http://tms.co.il/product/5463 אני לא צריך מהירות שיא במחשב שמחובר בקו האלחוטי , כי השימוש בו הוא רק לאינטרנט ומשחקי פלאש. מה דעתכם ? ואשמח להמלצה על כרטיס רשת אלחוטי PCI תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה... יש לי בבית שני מחשבים - שניהם עם חלונות XP. המחשב החזק עם שני כרטיסי רשת (אחד לאי.די.אס.אל והשני לרשת הביתית P2P), המחשב הפחות חזק עם כרטיס רשת אחד. הרצתי את הWIZARD של הרשת הביתית בשני המחשבים כאשר האחד מוגדר כמשתף אינטרנט והשני כמשתתף באיטרנט של המחשב האחר. השיתוף עצמו עובד, אבל רק לחלק קטן מהאתרים (www.walla.co.il, www.nana.co.il, www.microsoft.com), את רב האתרים מחו"ל וגם חלק מהארץ הוא לא מעלה! (האייסיקיו עובד, האמ.אי.אר.סי עובד, המורפיוס עובד...) מישהו מכיר את הבעיה הזאת, או יודע אולי מה אפשר לנסות???
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הצלחתי אז אין טעם, תנעלו את הת'ראד, ומי שיצטרך עזרה שיעשה חיפוש: "אדימקס ראוטר" ויצמא את התראד הזה, שאלות נוספות בפרטי. מילות מפתח שיעזרו בחיפוש (כדי למצוא את התראד- EDIMAX ROUTER ראוטר אדימקס) המודם אלקטל (ADSL) ספיקת 012- אני כותב את מה שאני כותב עכשיו כי 012 לא מוכנים לעזור אז שימח שמם, אני מתננתק מהם הרגע שאני אוכל. מי ששיחק עם הראוטר, שיעשה לו ריסט (כפתור מאחורה) מאוד פשוט: בוחרים PPTP אחרי זה IP ADRESS: 10.200.1.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Default Gateway: 0.0.0.0 user name and password aanyone has to know its own PPTP Gateway: 10.0.0.138 מדריך מקיף באנגלית, קל מאוד להבנה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בקיבוץ בו אני גר יש פריסה של סיב אופטי עד לבתי החברים. קיים ראוטר שמתחבר אליו סיב וממנו אני רוצה להוציא שני כבלי רשת ארוכים לחדר מרוחק שבו יש קליטת WIFI חלשה והמון תקיעות וניתוקים. אני מעוניין להעביר את הכבלים דרך הקיר החיצוני בתעלת התקשורת הקיימת. אילו כבלים רצוי לקנות? האם יספיק כבלים עם מוכנים בשני הצדדים, או שכדאי לחבר לשקע ומשם להוציא כבל קצר יותר למחשבים? האם לאור כך שמדובר בסיב אופטי עד הבית, כבל רשת LAN רגיל מספיק או שאפשר להעביר גם כבל של סיב אופטי עד למחשבים מהראוטר עצמו? יש לי כבר כבל LAN אחד שיוצא מהראוטר עד לטלוויזיה בסלון. תודה
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מאתמול אני בא להכנס למשחק מסויים והוא לא מצליח להתחבר לי אני בדקתי באתר שבודק את הפורטים וראיתי שהם סגורים.. אין לי ראוטר ולא פיירוול המשחק עד עכשיו עבד לי.. יש לכם מושג מה יכול לחסום לי את הפורטים?
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
נתב אלחוטי + מודם D-LINK DSL-6740U 300Mbps VDSL2 נמכר עכשיו ב-Ivory, ואני לא מוצא עליו ביקורות ברשת. מישהו מכיר?
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כל אלה שרוצים לתבוע את משתמשי תוכנות השיתוף אז איך הם יעשו\עושים את זה? כאלו הדבר היחיד שמזהה את המשתמש הוא האי פי אז מאיפה הם יקבלו את האי פי של מיי שמשתמש בתוכנות שיתוף הקבצים? כאלו בתוכנות שיתוץ הקבצים מראים את האי פי של מי שאתה מוריד או מעלה ממנו?
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-