רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
ברשותי ראוטר של TP (מה לעשות שלא אני בחרתי אותו ) חוץ מלשרוף אותו ולקנות חדש, איך אני פותר את הכאב ראש של Radius Server IP כאשר אני מגדיר לו WPA2 ? Thanks !
-
- 7 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה של קליטה של הרשת האלחוטית שלי בבית.. יש לי שלושה מחשבים שניים בחדרים סמוכים ואחד בממד שבצידו השני של הבית. יש לי שני ראוטרים של בזק בבית מדגם Seimens sl-141 ואחד מהם סתם יושב בבית ולא מחובר. רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בראוטר הנוסף כמגבר אות עבור הממד כך שתהיה לי קליטה גם שם.. תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השיתוף במאפיינים מסומן http://img10.imageshack.us/img10/7816/345543354.png אבל אני לא רואה את הקבצים מהמחשב השני.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגדלתי את המהירות מ2.5 ל4 מגה ולצערי בבדיקת המהירות שעשיתי(דרך האתר של בזק) המהירות אפילו לא קרובה למה שהיא צריכה להיות(נע בסביבות ה300) מה שמוזר כאן שבמחשב השני באותה בדיקת מהירות זה מוריד מעולה(500+) מה שאומר שמבחינת הספק והתשתית הכל בסדר והבעיה היא אצלי..... ניסיתי להבין מה ההבדלים ומצאתי ככה... א.אני מחובר בקווי והמחשב השני מחובר באלחוטי ב.אני עם ויסטה והמחשב השני עם xp מה שניסיתי זה לחבר את שלי באותו כרטיס רשת אלחוטי שנמצא במחשב השני ועדיין התוצאה נמוכה בהרבה מהמחשב השני.. הבנתי שיש מצב שצריך לשנות משו בפרוטוקולים של הויסטה אולי זו הבעיה אך לצערי אני לא בדיוק מתמחה בתחום... אם למישו יש פיתרון/רעיון/הצעה אשמח לשמוע תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מישהו אולי יכול בבקשה לעזור לי ולייעץ מה לעשות. רכשתי לפטופ וברצוני לחבר אותו עם המחשב הביתי כך שיהיו באותה קבוצת מחשבים ושהלפטופ יוכל להתחבר לאינטרנט. מה אני צריך מבחינת כבלים (רגיל או מוצלב) והאם יש איזשהן הגדרות מיוחדות שצריך להגדיר? על הלפטופ מותקנת מע' הפעלה Vista 64 home premium SP1 ועל המחשב הביתי XP SP3. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
אהלן חברים, באו להתקין לי ראוטר לפני שבוע, ומאז יש לי בעיה ממש מעצבנת, שלא הייתה מקודם לכן. יש את הסמל ההוא, של שני במחשבים האלה בפינה, שתמיד היה נעלם אחרי איזה דקה, ועכשיו הוא כל הזמן מופיע, וכתוב "מייבא כתובת רשת". וזה פשוט נשאר ככה. אם אני הולך לחיבורי רשת ולוחץ תיקון, הוא רושם "הפעולה הבאה לא הושלמה "חידוש כתובת IP"... גם ניתקתי את המודם והראוטר מחדש וזה לא עזר. IPconfig/Renew כותב : an error occurred while renewing interface local area connection, unable to contact your DHCP server. Request has timed out. עכשיו האינטרנט עובד, אבל העניין הוא שחוץ מגלישה שום דבר לא פועל כמו שצריך, למשל לא מצליח לעשות עדכון לRSS(Sharpreader), אימיול כמעט אף פעם לא מתחבר, וכו וכו'. אי…
-
- 7 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחרונה האינטרנט שלי התחיל ממש לצלוע... עקבתי קצת אחרי הnetstat וגיליתי שיש לי כמויות של חיבורים פעילים גם כשאני לא גולש באופן פעיל או מוריד דברים... ניסיתי לסרוק את המחשב עם כל דבר אפשרי ולא מצאתי שום וירוס או spyware.... הקטע המוזר הוא שהרבה מאוד מהחיבורים נראים פנימיים לדוגמא: "TCP ido:30606 localhost:2811 established" יש לי בסביבות ה50-80 כאלו... אני לא בטוח אבל נראה שזה התחיל אחרי שבזק התקינו לי בחיבור חוסם אתרים... מישהו יכול לעזור? תודה!
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
קראתי עליו קצת וכתוב שם 3 dbi אבל לא הבנתי שלוש DBI לשלושה אנטנות או שכל אנטנה נותנת שלוש DBI ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר האלחוטי של EDIMAX כבר מספר חודשים ובשבוע האחרון הוא התחיל לעשות בעיות. הוא פשוט מחליט להתנתק פעם בכמה דקות (יכול להיות 2 ויוכל להיות 10) ללא סיבה . פשוט ככה. לא שיניתי שום דבר בהגדרות,לא נגעתי בכלום והוא פשוט התחיל לעשות את זה. הנה הלוג מהראוטר: Apr 15 12:52:52 pppd[528]: LCP terminated by peer Apr 15 12:53:02 pppd[2104]: RP-PPPoE plugin version 3.3 compiled against pppd 2.4.2b1 Apr 15 12:53:02 pppd[2104]: pppd 2.4.2b1 started by root, uid 0 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: PPP session is 10560 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: Using interface ppp0 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: Connect: ppp0 <--> eth1 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: Couldn't increase…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי לאחרונה את בעית ה connection interrupted, קראתי את האשכול כאן בעבר עם הבעיה של בזק בין לאומי (שהיא גם הספקית שלי) והבעיה הנוכחית. ההבדל הוא שאין לי את שירות ההגנה סיפטינט ובחיים לא היה לי אך לאחרונה זה התחיל לצוץ בשני הדפדפנים IE+FF. יש לי ראוטר של לינקסיס עם DD-WRT ומודם RTA 1320A, חיברתי ישירות למודם אותו הדבר, שמתי DNS ידנית, פינגים, טרייסים, ביטול אנטי וירוס + פיירואל, איפוס דפדפנים אפילו פירמוט וזה עדיין לא נפתר, בבזק בין לאומי לא פותרים את העניין הם "שינו לי ניתוב" - זה מצחיק כי זה מה שהייתי אומר פעם ללקוחות שלי (לא נרחיב יותר מדי ). בכל מקרה אני לא יודע מה לעשות המצב מאוד מוזר, רציתי לשאול אם למשהו יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קניתי היום באופיס דיפו מתג 8 פורטים 10/100/1000 של חב' TENDA ב100 ש"ח כנראה יש להם טעות עם המתג הרגיל של ה10/100 שעולה 400 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים כאשר הראשון עם Vista 32bit מחובר ישירות לראוטר (של 2WIRE) והשני עם XP SP3 גולש אלחוטית. על שניהם מותקן kaspersky internet security. הבעיה היא שהמחשבים לא "רואים" אחד את השני, ולכן אני לא מצליח לשתף קבצים וגם מדפסת. המחשבים כן מצליחים לעשות ping אחד לשני גם לפי IP וגם לפי השם מחשב. שניהם נמצאים באותה קבוצת עבודה. ובנוסף כיביתי בשניהם את הקספרסקי וזה עדיין לא עבד. בשניהם השיתוף קבצים מופעל. אשמח אם תעזרו לי, תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הראוטרה אלחוטי בבית, נוצרו בעיות במחשב הנייח, אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר ולא מצליח לגלוש לחלקים מסויימים באתרים, אפילו את ההודעה הזאת לא הצלחתי לשלוח מהנייח. עזרה אם אפשר
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני צריך להקים רשת ביתית גדולה - 8-10 פורטים חוטיים. הרשת צריכה גם לאפשר גישהאלחוטית. חיפשתי נתב גדול כזה ולא מצאתי. יש כאלו נתבים? אפשרות שנייה שראיתי היא לשרשר מספר נתבים קטנים. מהי האלטרנטיבה העדיפה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(חיפשתי ולא מצאתי תשובה לזה, מה גם שנראה כאילו אין אף שמתמש בשירות האינטרנט של אורנג'. אם בכל מקרה הייתה תשובה אי פעם בפורום, מצטער מראש.) שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית של 3 מחשבים, שאחד מהם (עליו אני הולך לדבר) מחובר בLAN. השניים האחרים מחוברים בWAN, והם גם לא רלוונטים. בכל מקרה, לאחרונה עברתי לORANGE בתור ספקית אינטרנט/VOIP (טלפון). שמתי לב שבכל פעם שאני משחק ואם למשל אחותי רואה יוטיוב, אי אפשר לשחק ברשת, יש פינג אסטרונומי. זה קורה גם בכל פעם שמדברים בטלפון (VOIP, אז כמובן), אבל את זה אני לא יכול לחסום, אז הנה השאלה: האם אפשר להגביל IP מסויים בSMARTBOX שיוריד רק על 50KB לשניה למשל, ולא יקח את כל רוחב הפס? חיפשתי ולא מצאתי בסמארטבוקס כלום. יש חיבור 1.5 ד"א, וגישת אד…
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 מחשבים בממ"ד בקומה תחתונה, מחוברים בעזרת ראוטר חוטי לאינטרנט בכבלים (ספק: בזק בינלאומי). קניתי מחשב נוסף, והוא הולך להיות בקומה שנייה. איך שאני רואה את זה יש 3 אפשרויות לחיבור המחשב בקומה העליונה לאינטרנט: 1. חיבור המחשב העליון לראוטר החוטי, כלומר - העברת הכבלים דרך קדיחות בקיר או דרך תעלות הטלפון. 2. חיבור לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי, מה שמצריך כרטיס רשת אלחוטי, ראוטר אלחוטי וכנראה משדרים/מגברים. 3. חיבור למחשב דרך מודם נוסף פרטי למחשב. הנה השאלות שלי בנוגע לכל אחד מהחיבורים: 1. חיבור לראוטר הקיים בממ"ד - קודם כל, קדיחה בממ"ד לא תהיה קלה אני משער, ואני אצטרך כבל של כ15-25 מטרים, יש בעיות בחיבור עם כבל כ"כ ארוך? לגבי העברת כבל דרך תעלות הטלפון - זה דבר אפשרי לב…
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
החיבור שלי הוא דרך נטויז(יי)'ן ובזק ועומד על 5מגה ו512 UPLOAD. אני מעוניין להעלות את המהירות (לביצועים טובים יותר בONLINE FPS). נטויז'ן מציעים חיבור של 8 מגה - אבל בבזק אמרו לי שאני רחוק מידי מהמרכזת וזה לא יעבוד טוב (ציטוט). יש לי אפשרות להתחבר דרך HOT ונטויז'ן - חיבר של 7 מגה. האם חיבור דרך HOT הוא איכותי - ברמה של ADSL - יותר \ פחות? מה החיבור המהיר והטוב ביותר? תודה רבה. עריכה: אני מניח ששאלות כאלה נשאלו בעבר אבל הדברים האלה משתנים עם הזמן - אז אני רואה לנכון לשאול בכל זאת.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את האפשרות של הגישה מרחוק לתוכנה של הראוטר ואני לא מצליח נכנסתי לממשק של הראוטר, שיניתי את הכתובת בהתחלה לאייפי שלי איך שהאינטרנט מזהה אותו [דרך אתרים שמזהים] הכנסתי פורט שונה וניסיתי להתחבר דרך הפלאפון שלי, לא הלך. אז ניסיתי את הכתובת 255.255.255.255 וגם זה לא הלך [אני מכניס לפלאפון את הכתובת אייפי שלי ואת הפורט, כמו שצריך] יש משהו שאני עושה לא נכון כדי לגשת אל הראוטר שלי מרחוק? [אם לא הבנתם את ההסבר, אפשר פשוט מדריך קצרצר מההתחלה?]
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מודם Aztech 600E. כל אפשרות שאני מסמן עליה V, בין אם זה Enable DMZ או כל אפשרות אחרת, אני עושה Apply או Save Settings וזה מוריד את ה-V. מישהו?
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, הציעו לי היום מבצע באורנג' של חיבור חינם לאינטרנט מהיר ל3 חודשים, שזה כולל גם ראוטר והתקנה ושיחות חינם. בדקתי והם הדגישו במיוחד שאין שום התחייבות מעבר לזה. זה נשמע טוב, אבל האם זה באמת כזה טוב? ובאמת חינם לגמרי? אשמח לדעתכם, תודה.
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום למומחים בין פעמיים ביום לפעם ביומיים אני צריך לאתחל את הראוטר בגלל התנתקות מהאנטרנט. להוציא אותו מהחשמל , להמתין דקה ולחבר שוב. בדרך כלל זה פותר את הבעיה. הראוטר מחובר למודם של הוט-כבלים , תוצרת תומסון. הראוטר של חברת TRENDNET , חיבורים רגילים (לא אלחוטי) מתחבר לשני מחשבים העובדים ברשת. ספק האנטרנט- נטוויזן. מערכת הפעלה XP מה דעתכם?? האם הבעיה בראוטר? בהוט? בנטוויזן? חבר המליץ לי על ראוטר של 3COM תודה ערן
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בזק התחילה אתמול לספק ללקוחות ה-ADSL שלה מודם/נתב חדש -- הפעם מדובר בדגם DSL-2650 של חברת DLINK. הנתב החדש כולל מודם ADSL, רשת אלחוטית בתקן G וחידוש מרענן בדמות שתי יציאות USB. יציאות אלה מאפשרות לחבר לנתב מדפסת וכונן דיסקים חיצוני שיהפכן להתקני רשת לכל דבר ועניין. בניגוד לנתבי ASUS, סימנס ודומיהם שסופקו בתקופה האחרונה, נראה שהפעם מדובר במוצר רציני ויציב שאינו סתם מוצר "מדבקה". הנתב יסופק ללקוחות בזק באותו מודל כמו שאר הנתבים שסופקו עד היום -- כלומר לקוח במהירות 2.5MB יקבל את הנתב החדש בחינם. בזק גם נכנסת לתחום האכסון ומאפשרת ללקוחות שלה לרכוש דיסקים חיצוניים בממשק USB שניתן לחבר אותם לנתב החדש. דיסק חיצוני בנפח 160GB יעלה 240 שקל. מידע מאתר בזק -- http://www02.bezeq.co.i…
-
- 7 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני להקים רשת אלחוטית שמחוברת למודם כבלים, שתוכל לעבור מרחק של כ 15 מטר כולל קירות(וגם לגובה). רציתי לבקש המלצות לראוטר וכרטיס רשת אלחוטי אשר יוכל לבצע זאת, בתקציב סביר. כמו כן הייתי מעדיף(אם בכלל יש כזה דבר) שמחשב אחר יוכל להתחבר לראוטר דרך חיבור USB, זה יחסוך רכישת כרטיס רשת חוטי. תודה רבה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-