רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש מושג בנוגע לערכים שמציג ההוטבוקס שהוא מוגדר כמודם. טווחים שבהן הקו נחשב תקין/לא תקין?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
ההתלבטות בין אדימקס: BR-6524n BR-6574n (רכזת במהירות 1 ג'יגה) או Tplink TL-WR941ND TL-WR1043ND ׁ(רכזת במהירות 1 ג'יגה) יש לי חיבור כבלים עם חייגן מעוניין ביכולת כיבוי האלחוטי (יהיה כבוי רוב הזמן) המלצות נלקחו מ-http://www.netcheif.com/ אז תודה
-
- 14 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
ידוע למישהו האם ההוטבוקס עובד טוב כמודם עם חיבור חייגן עם נתב tl-wr1043nd של tp link ובאופן כללי האם ההוטבוקס עובד טוב עם חייגן l2tp במהירות של 30 מגה? אני רוצה לשדרג ומתלבט, כרגע אני ב 12 מגה ועובד מעולה, יש למישהו ניסיון עם 30 מגה או אפילו 20 מגה? אני לא רוצה לשדרג ולהתבאס, אשמח לשמוע תגובות מאנשים שניסו והיו מרוצים או התאכזבו תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רואה את הרשת והיא בקליטה מלאה מנסה להתחבר ומקבל הודעה לאחר מספר שניות של ניסיון להתחבר לרשת שהווינדוס אינו יכול ליצור חיבור לרשת אולי הקליטה חלש מידי אז הקליטה מעולה ואינני מגיע כלל לחלונית שאני צריך להכניס את סיסמת הגילשה
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שידרגתי לצערי בבזק מ-10 מגה ל-30 מגה NGN. היה לי ראוטר ASUS, עם אנטנה, שבלי עין הרע- עבד מעולה כולל קליטת WIFI של 2 קומות. כעת שדרגתי ל-30 מגה, עם ראוטר NETGEAR VVG2000 ופה מתחילות הבעיות: איטיות מטורפת, אפילו *צונזר* נטען לאט [וזאת למרות בדיקת מהירות הורדה מאתר בזק- 31 מגה] קליטת WIFI מסכנה של 4 מטר בקושי, על קומה 2 אין מה לדבר בכלל. קטעים של כמה עשרות שניות בלי אינטרנט למרות שכל הנוריות דולקות. בדיקת SPEEDNET - באסיה עובד טוב, מעבר לקח הכל איטי, בבדיקה של ארה"ב נופל ל -2.5 מגה במקום 30... הצעות \ עצות? קראתי פה ושם על BRIDGE והגדרה כנתב בלבד, אבל לא מבין מהדברים האלו. שמעתי גם על אנשים שהחליפו ל DLINK 6740 והכל נפתר, אשמח להבהרות בכל הנושאים. חוץ מבעיית ה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ALFA AWUS036NH Wireless N 2W Adapter+7dBi Panel Antenna הקישור שלי http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290514588759 25 dBi 2.4 GHz 802.11b/g Wifi Yagi Antenna RP-SMA WLAN הקישור שלי http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150619462716 כשאני מחבר את האנטנה 25dbi וכשאני מחבר את האנטנה 7dbi שניהם מציגות אותו דבר כשהם בחלון ואין שיפור עם ה-25dbi. האם ה-25dbi לא אמורה לקלוט יותר טוב ? האם ככל שה-dbi יותר גבוהה האנטנה אמורה לקלוט לטווח יותר גדול ? האם אפשר לחבר לכרטיס רשת כל אנטנה עם חיבור rp-sma ? האם אנטנה גדולה לא דורשת יותר הספק מהכרטיס רשת ? האם אפשר לחבר את שתי האנטנות הקטנות 5dbi+7dbi עם מפצל rp-sma לכרטיס רשת …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את המלצתכם לסוויץ' שיחובר לסטרימר ולכן עדיף שיהיה 1 גיגה.. נראה שמספיק 5 או 8 חיבורים וזהו.. תקציב - משהו טוב ולא יקר - אין לי מושג מה נחשב נורמלי.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אני מעוניין לבצע מהלך בעסק על מנת לייעל אותו (בתקווה). הרעיון הוא כזה - אני קונה מחשב עם נפח דיסק גדול, מחבר אותו לרשת המחשבים והופך אותו למעין קופסאת איחסון (שרת אנערף) של כל המידע שיש על כל מחשבי החברה. לפני שאעשה את זה, ברצוני לשאול מספר שאלות. 1. האם אני צריך Windows Server או שאין צורך ו- Windows7 מספיק? 2. אני מעוניין שכונן C, איפה שמותקנת מערכת ההפעלה, לא יהיה משותף, אלא כוננים אחרים (יש לציין שישנם מספר HDDים, כך שכל כונן הוא באופן פיזי HDD שונה). האם ישנה אפשרות לשתף כוננים אחרים ולא את C? 3. האם יש אפשרות לאבטח את השרת הזה? כלומר שלא כל מי שמחובר לרשת יוכל לגשת, אלא רק באמצעות סיסמא... 4. איך אני הופך את המחשב לשרת, כאילו, אני מחבר אותו לרשת וז…
-
- 29 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשאול איזה ראוטר מתאים ומספיק ל12 מגה ?עד סכום של 250 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיון אני נמצא ב -HOT במהירות 12 ויש לי מתאם שיחות של 012. אני בודק מהירות באתר של HOT עצמו ובדרכ מקבל 12 אולם לעתים זה יורד ל- 10 או 8 או ואפילו פחות.7 יש סיפורים שבבזק אתה מקבל בדיוק את המהירות כי אתה מחובר ישירות ולעומת זאת ב- HOT אתה מתחלק עם השכנים ואם מישהו מוריד הרבה אזי אתה מרגיש. האם הסיפור הזה נכון? היו אצלי טכנאים בכירים של הוט והם אומרים הכל בסדר בתשתית .. הבעיה רק במחשב שלך. איך יכולה להיות בעיה במחשב שלי אשר צצה רק מפעם לפעם ולפעמים בהפרש של מס דקות? יש דרך לאמת סופית שהבעייה במחשב שלי או לא? מתלבט האם לעבור לבזק. הם אמנם יותר יקרים בגלל בזק קל שחייבים להוסיף אולם אם המהירות קבועה ויציבה תמיד אזי אני עובר למהירות 10 או 15. האם מישהו נטרלי ביצע מדידות השוואה…
-
- 17 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם כיום אני נמצא בתשתית של הוט ללא שום בעיות טכניות במהירות של 12 מגה במחיר של 69 ש"ח התקשרתי להוט כדי לשדרג למהירות של 20 מגה הם אמרו לי שהם תומכים במהירות כזאת רק בחיבור ללא חייגן (בגלל שעם חייגן יש ניתוקים אצל חלק מהאנשים) והספק שלי לא תומך בחיבור mpls. בררתי אצל בזק ונותנים לי הצעת מחיר של 90 ש"ח הכולל 20 מגה + ראוטר בחיוב זיכוי (עם חייגן) יש לי כמה שאלות: 1.אם אני נשאר בהוט ומשדרג את המהירות הנתב שיש לי תומך ?: wr740n v1 2.האם שווה לקחת את הסיכון של התחברות לבזק לשנתיים ?(לפני הפריסה של NGN היו לי ניתוקים) 1.אם אני נשאר בהוט
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה בתקשורת מחשבים. אני משתמשת בתוכנת WIRESHARK, למי שמכיר, שמנתחת פרוטקולי אינטרנט. נשאלתי לגבי כתובת מאק של אתר אליו פנינו. כלומר, נכנסתי לאתר, נשאלתי למצוא (לפי התוכנה) מה כתובת המאק שלי, של האתר אליו פניתי ,ומה זה אומר. השאלה היא - מה באמת זה אומר כתובת מאק של האתר? כי למיטב ידיעתי מאק הוא למחשב ולא לאתר. האם הכוונה לשרת? או שאני לגמרי לא בכיוון. אשמח להסבר קצר תודה רבה! גלית גלית
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני מחפש כבר המון, ואני לא מצליח למצוא תוכנה שדרכה אני יכול לשנות את הכתובת IP שלי לכתובת IP אחרת מסוימת.. (נראה לי שזה מה שנקרא (Spoofing) למישהו יש איזה קישור? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר LINKSYS 610N V2, ניסיתי בכל דרך אפשרית להתחבר ל-L2TP אבל ללא הצלחה, גם עם ה-FIREWARE המקורי וגם עם זה של DDWRT, ניסיתי לרשום את הכתובת hot.bezeqint.net וגם את כתובת ה-IP שום דבר לא עזר, בגלל שהראוטר שלי הוא כמו ה-E3000, אז יש אפשרות להפוך אותו להיות E3000 ולהשתמש ב-FIRMWARE שלו, אבל גם זה לא עזר, ועדיין אני מצליח להתחבר רק ב-PPTP ולקבל 10-13M במקום 30 ( גם בחיבור חוטי וגם בחיבור אלחוטי, עם חיבור ישיר למודם מהמחשב וחייגן של ה-WIN אני מקבל 30M ) שהייתי בתשתית של בזק הצלחתי לקבל עם הראוטר את כל המהירות (15M) בחיבור אלחוטי בלי שום בעיה, מה אפשר לעשות כבר התייאשתי לגמרי, יש דרך לפתור את זה חוץ מלקנות ראוטר חדש ?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי, רציתי את עזרתכם בשתי שאלות: 1. ניסיתי לחפש מידע על ראוטרים שתומכים VDSL אשר לא נמכרים ע"י בזק ולא נחלתי הצלחה, אני מניח שמאחר שבעולם לא מקטלגים את הראוטרים באותה דרך אצלנו. האם יש מאמר או מדריך בנושא שיוכל לעזור לי לדעת לפי מאפיין מסויים של ראוטר האם הוא תומך? 2. ראיתי דיון מסוים בנושא שרת LNS כלומר להגדיר דרך הראוטר שרת שכזה. האם יש איזשהו מאמר שאוכל ללמוד ממנו על הנושא? אני מתעניין בנושא של פינגים האם זה קשור בכלל? תודה מראש ...
-
- 23 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאוכל לקבל כאן קצה חוט כיצד להמשיך ולבדוק בעיה שמעקצצת ומציקה לי מאד. אם אני בפורום הלא נכון, אשמח לקבל הפניה למקום המתאים לשאלה מסוג זה. ותודה רבה מראש (אם פספסתי נתונים קריטיים, אשמח לספק אותם) יש לי שני מחשבים נייחים, אחד בחדר עבודה, אחד בסלון. שניהם ב- Win7. האחד חדש, מעבד i5 עם 4GB זיכרון, השני quad Q8300 עם 2.5GHz, גם עם 4GB זיכרון, בן שנה ומשהו. המרחק ביניהם כ-5 מטרים. יש לי נתב D-Link בתקן N, דגם 2760U. מהירות אינטרנט - 15 מגה. יש לי תיקיות משותפות בשני המחשבים, הם מזהים אחד את השני ואני יכול להעביר ביניהם מדיה וקבצים. העניין הוא שבהזרמה של מדיה (אני בעיקר מזרים מוסיקה, לא ניסיתי עם סרטים כ"כ), יש לי "תקיעות" רציניות בהזרמה. המוסיקה …
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
האם הכפתור של ה-ON/OFF עובד? אצלי זה הפסיק לעבוד מאתמול ואני לא יכול לשים אותו על Standby.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מת לו בטרם עת הDLINK 2760U שהיה מצוין ונפח נשמתו פחות מ3 חודשים מתום האחריות. דרישות: שיהיה מסוגל לעמוד בקצבים גבוהים ולא יחרבש את הקישור כאשר טורנט עובד. מומלץ עם כניסות USB, אבל לא חובה. ורצוי שיהיו 4 כניסות 1Gbit. זה די דחוף, כרגע, התחליף הוא הGALAXY S שלי על תקן ראוטר עם מנוי אינטרנט של 512Kbps.
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
ואם כן, כיצד? נתקלתי בכתבה הזו: http://thecom.co.il/article.php?id=6547 אוטוטו עברו 3 שנים מאז הכתבה... אם למישהו יש מושג איך אפשר לקבל אוטומטית כתובת IPv6 מבזק-בינלאומי, אני אשמח לדעת. תודה.
-
- 15 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
היי, החלטתי סוף סוף לשדרג את מהירות הגלישה ל20 מגה, עקב חוסר בתחרות, אני מתחבר לתשתית של הוט, דרך הוטבוקס שמוגדר כברידג'. כרגע בבעלותי ראוטר LINKSYS WRT54GL שלמיטב הבנתי לא יצליח להחזיק חיבור L2TP ב20 מגה. אנא תקנו אותי אם אני טועה. ואם יש קושחה מתאימה לראוטר שתעזור לו להחזיק חיבור שכזה. במידה ובאמת צריך לרכוש ראוטר חדש, הייתי רוצה המלצה לראוטר שיכול להחזיק חיבור של 20 בL2TP ואפילו שדרוג עתידי ל30. עדיפות לראוטר בעל 3 אנטנות, כמובן תקן N. ידוע לי שבחיבור ישיר הראוטר הקיים יצליח להחזיק את המהירות. אבל אני מעוניין להשאר בחיבור בחיוג.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי בדיקה באתר של power ngn אני מחובר דרך הכבל החדש. בהתחברות ביקשתי חיבור דינמי ללא חייגן. זה חיבור שבעיקרון תמיד היה יציב אצלי. המחירים ללקוח חדש שקיבלתי הם 69 ש"ח להוט ו 36.5 לבזק בינלאומי. מחירים סטנדרטיים לאחר מיקוח קצר. לא טובים מידי ולא גרועים. כלקוח חדש אני מרגיש שאין לי ממש כוח. בכל אופן, הסיבה העיקרית שעברתי מ 012 ששם הוצא לי מחיר של 98 שקלים בשימור הוא נושא הטורנטים. לא היו לי כל טענות כלפי התקשורת דרך פורט 80 ויוטיוב וכיוצא באלה של 012. הטורנטים היו מקרה כואב ועמדו על כרבע מהירות לכל היותר. התחברתי ל 014, המחיר עלה, אבל הטורנטים נותרו כשם שהיו חחח. גם למרות ה power ngn שאני לא בטוח למה הוא טורם לי בכלל. אולי למישהו כן. לי לא. התקשרתי לשאול כמה עולה חבילת גיימר…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר לראוטר והכל טוב איתו יש לי עוד מחשב בבית שמחובר על הראוטר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי שהוא מתנתק מהאינטרנט כל כמה שעות וצריך ללחוץ "תקן" ואז הוא חוזר לפעולה, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני יומיים קיבלתי את ה HOTBOX של הוט ספק אינטרנט בזק בינלאומי ויש לי 3 שאלות, 1) אני יודע שיש לי חסימה של פורטים כי משחק שאני משחק לא עובד ולא מתקשר לשרתים של המשחק, אינטרנט רגיל מהיר ואין בעיה. נכנסתי ל PORT FORWARDING ופתחתי את הפורטים, היום אני גם אתקשר לתמיכה לראות אם הם לא חוסמים משהו, השאלה, האם רק שם פותחים את הפורטים? או שיש עוד מקום שאני צריך להגדיר את זה? (לא מדבר על הספקית) 2) הבנתי שיש בעיות עם הראוטר לגביי מהירויות מעל 30 מגה, האם אפשר להשתמש בו כראוטר במהריות 12 מגה? 3) לגביי חסימת כתובות מק של מחשבים ניידים, לא הבנתי איפה אני עושה את זה, אם מישהו יכול לעזור תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
חברת TP-LINK הציגה ב-CES 2012 רק 3 מוצרים חדשים אבל הצהירה על כוונות שאפתניות מאוד. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1903
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מאז שהתקינו אותו אצלי, האינטרנט מקרטע. הוט לא מוכנים להחליף את הציוד ושולחים אותי לקנות ראוטר : האם הנתונים האלה תקינים? http://img7.imageshack.us/img7/1253/hotboxfail.png
-
- 10 תגובות
- 4.9k צפיות
-