עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by House M.D.,

היי. יש לי שרת VPS שממוקם בארה"ב. מותקן עליו אובונטו עם GUI רגיל, ואני משתמש בו בתור שרת טורנטים והורדות לרוב. הבעיה היא בגישה מרחוק לשרת, כרגע אני משתמש ב Teamviewer. עם התוכנה הזו יש בעיה של "ארטיפקטים" (למשל כאשר אני ממזער חלון, אני רואה חלקים ממנו שנשארו על המסך והדרך היחידה לתקן את זה היא להתחבר מחדש). כמו כן איטיות כללית, גם בשימוש בצבעי שחור לבן. במחשב ממנו אני מתחבר מותקן וינדוס. האם יש תוכנה יותר טובה מ Teamviewer שגם תתמוך בוינדוס ולינוקס? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום רב, יש לי חבילה של 30 מגה (UPLOAD 1.5M ) דרך הוט ונטוויז'ן אני משתמש בתוכנה UTORRENT העדכנית ביותר. ידוע לי שישנה הגבלה מצד ספקיות האינטרנט בשעות מסוימות ביממה. עקב כך הורגלתי כבר לעובדה שאת הקצבים הגבוהים הייתי מקבל בעיקר בלילה ( 2מגה לשניה, ואף יותר, תלוי כמובן במספר המקורות), ואילו במשך היום, הרבה יותר רגוע. בכל אופן, העלאה הייתה תמיד קבועה, משהו באזור 140 קב"ש בממוצע. לאחרונה, זה נהיה קטסטרופה. העלאה היא באזור של 10 קב"ש (למרות שאני מאפשר הרבה יותר), והורדה חלשה מאוד, גם בשעות הלילה. פשוט לא יתכן שעם כמות של 260 מעלים, אקבל הורדה של 40 קב"ש בלבד! כמו כן, בעת שתוכנת UTORRENT פועלת, גם הגלישה באינטרנט הפכה לאיטית ביותר, בצורה בלתי נסבלת (משתפר מאוד כאשר אני…

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. יש לי כרגע חיבור של 100 מגה בהוט ובבזק. הוט: 100 מגה תשתית + 100 מגה אצל הוטנט. בזק: 100 מגה תשתית (באמת מקבל 100) + 100 מגה אצל 014 +גיימר. עשיתי הורדה של קובץ בדיקת מהירות מחוות שרתים ממש חזקה בעולם של LeaseWEB לסוויצים של EVOSWITCH. שממוקמת בהולנד. בכל אופן עשיתי בדיקה נורא פשוטה והייתי בשוק למה שראיתי. הורדה של הקובץ בדיקה שלהם: http://mirror.leaseweb.com/speedtest/ את אחד הקבצים שם. בכל אופן עשיתי זאת דרך WGET על מנת לא להשתמש בשום מנהל הורדות ולא דפדפנים וכו'. 2 הבדיקות נעשו על אותו מחשב. בכל אופן כמו שאתם רואים פה אני מוריד על קצב של 320KB בשנייה וזה הורדה דרך 014 יוזר של גיימר. (תמונה ראשונה למטה) לאחר מכן עצרתי את ההורדה ועשיתי אותה דרך הוטנט תראו…

• 87 תגובות
    • 13.1k צפיות
  4. Started by shmuel_mr,

שלום, קניתי דומיין בgodaddy ותכננתי שהוא ישמש כדומיין לשרת FTP שלי. בבית הip הוא דינמי ובgodaddy מצאתי רק אופציה לip סטאטי. האם יש אפשרות להשתמש בdns דינאמי עם דומיין רשום בgodaddy(עם dyndns)?. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by zozo17,

כותרת

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by SpEcToR,

אני מחובר לרשת של האוניברסיטה והיא חוסמת לי לא מעט אתרים ופורטים. בבית של ההורים יש לי מחשב שפועל רוב היום, ואני רוצה להעביר את התעבורה שלי דרך המחשב ההוא. זאת אומרת ליצור פרוקסי על המחשב של ההורים. איך עושים את זה? וינדוס 7 שמותקן שם. תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Liran.D,

שלום רב יש ברשותי את כרטיס הרשת האלחוטית ביואסבי : http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260833410302&ssPageName=ADME:L:OC:GB:1123 עכשיו אני בונה איזה משהו להגדלת הטווח קליטה ואני רוצה לקנות לו מעריך....האם לפי החיבורים של האנטנה של הכרטיס יהיה מתאים לחיבורים האלה של הכבל: http://www.ebay.com/itm/3M-Antenna-RP-SMA-Extension-Cable-Wi-Fi-WiFi-Router-10-/230471601849?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35a92d8eb9 האנטנה מתפרקת בסיבוב מהכרטיס רשת האלחוטית של היואסבי.... אני רוצה להזמין את הכבל ולהיות בטוח שזה יהיה מתאים. אני בעצם מפרק מהאנטנה את הפלסטיק ובונה לו טווח קליטה חזק יותר....טוב יותר... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by Ronenosh8,

החלטתי להחליף את ההוטבוקס שהיה לי ב TP LINK 1043ND בHOTBOX היו לי מהירויות תקינות (1.4MB לשניה, בדיוק כמו שצריך). ועכשיו עם ה TP LINK אני מקבל מהירות נמוכה מאוד בהתחלה זה מהיר אח"כ יורד ל 250 200 ההוטבוקס היה מוגדר על 20MHZ ערוץ 11 וכך גם הטיפילינק. מה ניתן לעשות? איך זה ייתכן שראוטר זול מביא ביצועים הרבה יותר טובים מהראוטר הזה?

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  9. יש לי הראוטר DLINK 2760U E1 חדש אין לי מושג איפה full Duplex ןMTU מיהרות מקסימום בשביל טלויזיה LG LW570 סמראט וPLEX 2 תמונות של כרטיס רשת אקווה שאתם מבינים אותי תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by WaRez.,

שלום, חיברתי שני ראוטרים מסוג TP LINK, אחד ראשי ושני כAP. הרשת עובדת טוב מאוד, יש גישה ואינטרנט והקליטה טובה. הבעיה היא שברגע שאני מנסה לתת סיסמא לראוטר הראשי, הAP לא מצליח להתחבר אליו ואין אינטרנט בראוטר השני [AP]. האם אפשרי ליצור אבטחה לשני הראוטרים [עדיפות לWPA2] ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by guytam,

יש לי ראוטר של די לינק ואני רוצה להפוך אותו לרפיטר אלחוטי. בדקתי וזה אפשרי מבחינת הראוטר. האם יש איפשהו מדריך לזה או שמישהו יכול לעזור לי בזה?

• 1 תגובה
    • 12.5k צפיות
  12. אני צריך לרכוש חבילת vps מבוססת linux, ויש לי כמה שאלות - דבר ראשון, clubvps.com - מבחינתי הייתרונות הם שיש להם שרתים בישראל, משום מה הם נראים הכי אמינים בעיני מבין האפשרויות שנתקלתי בהן עד כה - ומציעים חבילה נחמדה מבחינת העלות מול החבילה והתועלת. רציתי לדעת, האם באמת החברה איכותית מבחינת שירות לקוחות גם במידה ואני לא עסק "רווחי" מבחינת הכנסה חודשית בעינייהם מכיוון שיש לי "בסך הכל" חשבון אחד? שירות לקוחות זה הדבר החשוב לי ביותר, אם למישהו יש כאן עסקים איתם והוא יכול לספר מנסיונו האישי אני יותר מאשמח! דבר שני, מבחינה טכנית, האם השרתים שלהם מהירים ונגישים באותה מידה גם כשניגשים אליהם מחוץ לארץ? תעבורה - מה עדיף, לקחת חבילת תעבורה של 1…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by Shlompy,

שוב שלום אנשים. כמו תמיד, עד כמה שאני חושב את עצמי מבין במחשבים, מגיע היום הזה שיש משהו שאני לא מבין איך עושים. יש לחבר שלי ראוטר BR-6428N ונקודת גישה EW-7416APN. המצב הוא כזה. הראוטר שלו נמצא בקומה למעלהומחובר למודם ADSL. הנקודת גישה קומה מתחת. הוא רוצה לשתף את האינרטנט עם ה ACCESS POINT שיתחבר עם הראוטר בצורה אלחוטית ואת ה ACCESS POINT לחבר למחשב באמצעות כבל (יש חיבור אחד על המכשיר לכבל). ניסיתי על UNIVERSAL REPEATER ובראוטר על AP, אבל זה עבד רק אם התחברנו אלחטית דרך המחשב הנייד ל ACCESSPOINT. אם הכבל זה פשוט לא עבד. ניסיתי לשחק עם הגדרות ה DHCP, כי גם זה היה על DISABLED, והצלחנו לקבל IP אוטומטית, אבל אין אינרנט, איזשהי בעיה עם ה DNS. לא מצאתי הגדרות ב ACCESS POINT להגד…

14. Started by temper,

שלום רב פורום יש לי ראוטר פשוט שמבצע פעולה פשוטה, לשתף אינטרנט בין מחשב, נוטבוק ומוצר של אפל. עובד פיקס. הבעיה חלה רק כשמנסה להתחבר מוצר של בלקברי , או מוטורולה אנדרואיד. הראוטר קופא, כל הקליינטס לא מקבלים רשת (כולל מה שמחובר קווית). לא ניתן להתחבר לממשק ראוטר, התקשורת חוזרת רק לאחר ריסוט חשמלי. מפרט : Edimax br-6424n V2 Firmware V1.21 מוגדר על Mode: AP. נבדק עם ובלי הצפנה. אשמח מאוד לסיוע, והאם הבעיה מוכרת למוצרי Edimax ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ברצוני להתחבר ע"י קישור MLPPP, כמובן שזה צריך להיות תומך ע"י 2 הצדדים, השאלה הספק? או התשתית?

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by AboveBeyond,

שלום , ראיתי כל מיני מוצרים של חיבור רשת בבית (בין 2 מחשבים או יותר) ע"י שקעי החשמל האם המוצר הזה עובד טוב?למישהו היה נסיון ויכול לתת ביקורת ? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by N110,

שלום האם ניתן להקליט באופן רציף עם מצלמת אבטחה ip? כוונתי האם יש אפשרות לחבר מצלמה כזאת, ישירות למחשב שנמצא בסמוך ולבצע הקלטה רציפה על גבי הדיסק הקשיח של המחשב? אם כן איך נעשה החיבור,דרך המודם וחיבור לאינטרנט ? או שאפשר לחבר ישירות למחשב עם כבל ולבצע הקלטה? לא חשובה לי הצפיה דרך האינטרנט בזמן אמת בנעשה במקום ,יותר חשוב לי ההקלטה והשמירה של החומר המצולם על מחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by civic_ex,

אם אני מוריד את האבטחה אז הוא מצליח להתחבר אם אני שם WEP הוא לפעמים מצליח ולפעמים לא ואם אני שם WPA2 הוא לא מצליח אף פעם זה קורה לי עם הרבה מחשבים ניידים שנימצאים אצלי מידיי יום

• 5 תגובות
    • 7.6k צפיות
  19. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by nir_varon,

היי אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך הוט. ומעוניין להוסיף נתב אלחוטי. אשמח לקבל המלצות על הנתב או על נתב אחר טוב יותר אך באותה רמת מחיר (350 ש"ח)

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by ehud4,

שלום לכולם כאשר יש לי שני כרטיסי רשת, והראשון מחובר לאינטרנט, אם אני בוחר לשתף אותו, הכרטיס השני יקבל כתובת 192.168.137.1 עם מיסוך 24/. עכשיו, נניח שאני מחבר כאבל בין כרטיס רשת של מחשב אחר, לכרטיס הרשת השני במחשב הראשון (זה עם הכתובת הסטטית של 192.168.137.1), איך הוא בעצם יודע לתקשר עם הראוטר שלי ש בכתובת 192.168.1.1 ? הרי לפי המיסוך הם בכלל לא באותה רשת . . . מישהו יודע אם יש איזה service של ראוטר פנימי שרץ במצב כזה? תודה לעונים ושבוע טוב לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Ronenosh8,

Cat5E ו Cat6 מה ההבדל ביניהם? לצורך הזרמת מדיה בסטרימר

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. היי, רציתי את עזרתכם בשתי שאלות: 1. ניסיתי לחפש מידע על ראוטרים שתומכים VDSL אשר לא נמכרים ע"י בזק ולא נחלתי הצלחה, אני מניח שמאחר שבעולם לא מקטלגים את הראוטרים באותה דרך אצלנו. האם יש מאמר או מדריך בנושא שיוכל לעזור לי לדעת לפי מאפיין מסויים של ראוטר האם הוא תומך? 2. ראיתי דיון מסוים בנושא שרת LNS כלומר להגדיר דרך הראוטר שרת שכזה. האם יש איזשהו מאמר שאוכל ללמוד ממנו על הנושא? אני מתעניין בנושא של פינגים האם זה קשור בכלל? תודה מראש ...

• 23 תגובות
    • 6.7k צפיות
  24. Started by galza,

שבוע הבא אני מתחבר לבנדל 12 מגה עם בזק בן לאומי והוט.אני כרגע בחיבור בלי חייגן.רצוי לציין שיש לי גם גיימר שעובר איתי לחבילה הזו.האם במהירות של 12 יש צורך בחיבור עם חייגן כדי להנות ממהירות מקסימלית או שעדיף להשאר עם צורת החיבור הנוכחית? אני מקבל דרך אגב hotbox.האם מספיק חשבון גיימר כדי להנות מהקו או שצריך לשנות צורת חיבור?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Tracing route to 188-72-238-154.local [188.72.238.154] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms 1 ms 192.168.11.1 2 12 ms 9 ms 11 ms bzq-84-110-5-1.red.bezeqint.net [84.110.5.1] 3 11 ms 11 ms 15 ms bzq-84-110-5-1.red.bezeqint.net [84.110.5.1] 4 11 ms 12 ms 11 ms cablep-219-51-242.cablep.bezeqint.net [62.219.51 .242] 5 11 ms 8 ms 10 ms bzq-179-75-165.static.bezeqint.net [212.179.75.1 65] 6 23 ms 13 ms 12 ms bzq-179-124-193.static.bezeqint.net [212.179.124 .193] 7 12 ms 12 ms 18 ms bzq-179-124-150.static.bezeqint.net [212.179.124 .150] 8 89 ms * * bzq-179-124-34.static.bezeqint.net [212.179.124. 34] 9 76 ms 73 ms 73 ms xe-0-2-…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים