רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ושבת שלום, לא מזמן החלטתי לשרדג את רוחב הפס שלי ל10M, ולכן החלטתי לשרדג גם הראוטר שלי לתקן N התקציב שלי הוא כ250 שקל לראוטר, אשמח אם תביעו חוות דעת על הראוטרים ששקלתי לקנות, ואם יש ראוטרים יותר טובים שאתם מציעים. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=762733 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=719438 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746556 וכמו גם ארכוש את כרטיס הרשת הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767086
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
פתחתי חשבון ב NO-IP, פתחתי פורט 80, הגדרתי DNS והכל עם התוכנה שלהם במחשב (שמרעננת את האייפי שמקבל המחשב ומעדכנת אותו לכתובת שיצרתי דרך NO-IP). עכשיו אני רוצה לחבר ממיר חיצוני (של מערכת סולארית) ישירות לראוטר, משמע התוכנה של הDNS לא רלוונטית פה כי זה לא מחשב. אני יכול להשתמש בכתובת NO-IP שיצרתי כדי להתחבר לאיי-פי שנותן הראוטר (איי פי משתנה כמובן בכל הפעלה מחדש) ע"י הגדרה כלשהי במאפיינים של הראוטר? אשמח לתשובות, הראוטר שלי D-Link 2760U תודה.
-
- 13 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני בתשתית הוט, 12 מגה ומודם משולב הוטבוקס. הספק בזק בינלאומי. אני מנסה להגדיר אותו בצורה האופטימלית ביותר כדי לשפר את הביצועים. מה הL2TP Server שמומלץ לשים? הבנתי שעדיף לשים כתובת IP במקום ה hot.bezeq... ובכך אפשר לקבל פינגים נמוכים יותר, אמיתי? מה הMTU שמומלץ להגדיר? ואיזה שרתי DNS מומלץ להגדיר? להישאר עם הברירת מחדל של בזק או שיש אחרים טובים יותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים עברתי מחיבור ללא חייגן אצל נטוויז'ן לחיבור עם חייגן L2TP דרך בזק בינלאומי. האינטרנט עבד בסדר בהתחלה אבל אחרי כמה שעות התחילה איטיות רצינית ובדיקות מהירות מראות שאני מוריד על 2 מגה ביט לשניה (חיבור של 12 מגה)... בתמיכה של בזק בינלאומי אמרו לי שהבעיה בנתב הנ"ל שאינו תומך בפרוטוקול L2TP כראוי ואמרו להחליף ראוטר... בתמיכה של הוט אמרו שהבעיה אצל בזק בינלאומי וכל מה שהם יכולים לעשות זה להעביר אותי לחיבור בלי חייגן... הסיבה העיקרית שעברתי לבזק בינלאומי היא כדי להנות מהרשת החדשה שלהם אבל אם אני צריך להחליף ראוטר או לעבור לחיבור בלי חייגן (שלא נהנה מהרשת החדשה לפי מה שהבנתי) אז כבר כדאי לי לעבור לספק יותר זול. מישהו נתקל בבעיות מהסוג הזה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
אז ככה לאחרונה עברתי ל CCC ומאז שעברתי אני רואה שיש לי בעיות בפתיחת אתרים , או שהאתרים לא נפתחים או שלוקח להם שנה להיטען ... גם לכם יש בעיה כזאת עם אותו ספק ??? אגב , המהירות היא 10MB תודה
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
מעוניין לרכוש מתאם USB / כרטיס רשת אלחוטי ישן שסופק בעבר ע"י בזק, נטוויז`ן או 012 סמייל, של חברות יצרניות הבאות: 1. Prism / Rotal / Wistron / Intersil דגם DRUC-U2 או DRUC-U3 העדיפות לכרטיס Druc-U2 Alcatel / Thomson .2 דגם SpeedTouch 120G ISL3886IK Wireless USB Adapter-CNT309N Level 1 / LevelOne .3 דגם WNC-0101 USB מכל אזורי הארץ. במחיר משתלם מייל: aln111@walla.com טלפון לקשר 052-7718634 (Allen)
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מתאם USB / כרטיס רשת אלחוטי ישן שסופק בעבר ע"י בזק, נטוויז`ן או 012 סמייל, של חברות יצרניות הבאות: 1. Prism / Rotal / Wistron / Intersil דגם DRUC-U2 או DRUC-U3 העדיפות לכרטיס Druc-U2 Alcatel / Thomson .2 דגם SpeedTouch 120G ISL3886IK Wireless USB Adapter-CNT309N Level 1 / LevelOne .3 דגם WNC-0101 USB מכל אזורי הארץ. במחיר משתלם מייל: aln111@walla.com טלפון לקשר 052-7718634 (Allen)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתקשה בפתיחת פורטים בנתב מדגם: TP-Link 941ND: נכנסתי ל: Forwarding->virtual servers, רשמתי את הפורט הרצוי, בשביל ה-IP אני רושם IPCONFIG ב-CMD ושם הולך לבלוק של: Wireless LAN adapter wireless netword connection, ושם יש שורה IPv4 ומשם אני לוקח את ה-IP שלי.(אולי פה הטעות?) בבדיקות כגון האתר הזה רשום שהפורט לא פתוח, אבל ה-IP שרשום שם שונה ממש שרשום לי ב-IPCONFIG, אם אני מנסה להכניס את ה-IP שרשום באתר אז אני מקבל הודעה שה-subnet mask לא תואם את ה-IP. ה-utorrent אמנם מראה לי עיגול ירוק ובבדיקה לפעמים רושם שהפורט פתוח ולפעמים לא. win 7 pro eng x64 תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שוקל לעבור לב"ש, והיות והעבודה שלי מושתת על חיבור אינטרנט יציב ומהיר 24/7 הייתי מעדיף לסנן איזורי מגורים שאין בהם תשתית פרופר. האם זה מידע שזמין בצורה חופשית? אם כן, אשמח לקישור. אם לא, אשמח להודעה פרטית (; אני מכיר את האתר שאומר אם יש או אין לפי מספר טלפון, אבל זה קצת בעייתי מבחינתי לבקש מכל משכיר פוטנציאלי את מספר הבזק של הדירה לפני שאני אפילו בא לראות אותה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במקביל לעבודה על תקן 802.11ac, מתגבש תקן אלחוטי נוסף המכונה 802.11ad. בפוסט הבא אני עומד על המאפיינים של תקן זה, על היתרונות והחסרונות שלו ועל השימושים האפשריים בו. קריאה מהנה. http://www.netcheif.com/blog/?p=2036 מי שרוצה לקרוא את המדריך שלי על תקן 802.11ac יכול לעיין במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/80211ac/80211ac.htm
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קו בזק שלי מת מאתמול והם לא מוכנים לשלוח טכנאי לפני יום שישי. אני כבר לקוח של הוט בטלפון ובTV אז חשבתי אולי ללמד את בזק לקח ולהתחבר גם לאינטרנט של הוט. תוך כמה זמן לדעתכם הוט ישלחו טכנאי לחבר אותי לאינטרנט ? יקחו כסף על ההתקנה ? זה כרוך בהתחייבות?
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם ניתן לחבר למחשב שני כרטיסי רשת קווים. כאשר כרטיס רשת אחד יחובר לראוטר בזק סטנדרטי שמחלק כתובות ובעל יציאה לאינטנרט.כרטיס רשת שני יחובר לרואטרבזק אחר שעובד על קו טלפון אחר וגם לו יש יציאה לאינטרנט. במידה והדבר אפשרי איך אפשר לשלוט באיזה רשת אני רוצה להתשמש ביציאה לאינטנרנט. איציק
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , יש לי בבית כמה מחשבים בנוסף לזה יש מחשב ביחידה שלנו שהבן אדם גולש ברשת שלי אני רוצה לעשות שיתוף מלא בבית אבל לא רוצה שהוא יוכל להיכנס לקבצים שלי אני יודע שברשתות גדולות עם שרת של AD יש אפשרות לעשות דומיין עם יוזרים אבל מכייון שאין לי דומיין , יש דרך אחרת לניהול מחשבים/משתמשים ברשת? חיפשתי בפורום ובאינטרנט ולא מצאתי דבר... תודה מראש על העזרה!
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
במקום עבודתי קיימת רשת לוקלית של כמה מחשבים ומדפסות רשת (מחוברות הישר לסוויץ'), וכמובן מודם-ראוטר ליציאת אינטרנט. הרשת היא קבוצת עבודה ולא מבוססת שרת. האם ישנה אפשרות פשוטה לחסום מחשב מסויים מגישה למחשבים אחרים ברשת הלוקלית, אבל שתשאר לו גישה למדפסות (שלמעשה מבחינת החומרה גם הם סוג של טרמינלי קצה ואין הבדל בינן למחשבים) ולראוטר?
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מספר שנים נתב מבית NETGEAR 614 מחובר למודם Siemens C2-10 בזק סופסוף פרשו את רשת ה-NGN בבת ים כעת אני על מהירות 5Mb האם הראוטר יתמוך במהירות 10Mb? יש דרך לבדוק? המודם שברשותי תומך עד 15Mb ככול הזכור לי ללא בעיה כלל.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ברוב האינטרנט ופשוט לא מצאתי בם באתר, אם מישהו יכול להפנות אותי ללינק אני אודה לו מאד.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע בבית מחשב אחד שמחובר לאינטרנט באמצעות חייגן . במהירות 5 מגה ADSL . ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית קטנה ככה בבית . אמא שלי מרבה להיות בנייד שלה לגלוש דרכו (אפליקציות וכו) ואבא גם ככה . חשבתי על שלושה ראוטרים Edimax nLITE BR-6228NS 802.11n Wireless Broadband Router 150Mbps TP-Link nLITE TL-WR740N 802.11n Wireless N Router 150Mbps Tenda nLITE W311R+ 802.11n Wireless-N Broadband Router 150Mbps לכן רציתי להייתעץ אתכם לגבי זה , איזה מהם יעשה את העבודה ?
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן , אני מחפש ראוטר חזק ביתי שישמש אותי להרבה זמן. יש את שלושת הדגמים הבאים שממלאים את הבקשות שלי: (פורטים גיגה , WifiN Dual Band ששניהם 450 מגהביט , וusb3 זה Nice to have אבל לא חובה) Linksys E4200V2 Dlink - dir857 - HD Media router 3000 Netgear N900 אם אני משקיע סכום ברמות האלו - אני מעדיף אחד מהדור הזה החדש ולא הקודם שהוא 300 + 450 (כמו הE4200 הרגיל לדוגמא) שאותם ניתן למצא בקלות. לא הצלחתי למצא אף אחד משלושתם למכירה בארץ, משהו יכול להפנות אותי , או להביא לי עוד אלטרנטיבות רלוונטיות? (שוב אם אני ארצה להתפשר בנתונים אני יכול למצא בשניה E4200 רגיל או דילינק בסיסי יותר , אז אלטרנטיבות כאלו לא רלוונטיות) תודה, ליביו
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, ככה, היום יש לי נתב אלחוטי TL-WR841N שנמצא מחוץ לבית ביחידת דיור. הקליטה בקומה למטה של הבית סבבה לגמרי אבל בקומה השנייה הקליטה לא להיט. עד היום בקומה למעלה היה(ועדיין יש) חיבור קווי שהעברתי עוד לפני עידן האלחוטי ל2 חדרים עם מחשבים נייחים אבל היום עם כל הלפטופים וסמארטפונים יש ביקוש גם לחיבור אלחוטי נורמלי...מה שאני רוצה זה המלצה על נתב אלחוטי שאפשר לחבר אותו בעזרת כבל רשת לנתב המקורי שלי ושהנתב החדש ישמש כ BRIDGE... הנתב הנוסף לא צריך להיות חזק במיוחד(טווח של כ 10 מטרים הכל באותה קומה, מקסימום 2-3 חיבורים במקביל) אבל חייבת להיות לו האפשרות לשמש כ BRIDGE אחרת הוא לא יעזור לי...בדקתי את הנושא עם נתב של בלקין שיש אצלי וזה עובד מצויין. הגדרתי בנתב של הבלקין שימוש כ B…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי עשרים מגה כבר הרבה זמן עם הראוטר נטגיר שמחובר לפרייבט בוקס עם או בלי הפרייבט בוקס הראוטר נותן לי פינג של 37 פלוס לספק או לתשתית שאני עושה בטרסינג אני מקבל בהופ השני 39 והתוצאות זהות בספיד טסט ובבדיקת פינגים איך אפשר להוריד את הפינג חוץ מלהחליף ראוטר החלפתי פעם אחת לדלינק והפינג חזר להיות עשר בערך איך אפשר לסדר את זה עם הנטגיר גם ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בעיר X ועליו מותקנת תוכנה, ואני צריך שאותה תוכנה תיהיה אלייה גישה (לא עניין שלי הגישה לתוכנה עצמה, החברה של התוכנה דואגת לזה) ממחשב בעיר Y , אני רוצה לדעת אם אני אמור לעשות את זה דרך vpn או דרך remote desktop? ואיך בדיוק אני עושה את זה משלב א' ועד ת', אם אפשר מדריכים מפורטים זה יהיה מצויין כמובן שאין לי בעיה לחפש בעצמי רק שאני לא כ"כ בטוח מה אני אמור להגדיר במקרה הזה. המחשבים עובדים על win 7 ultimate והמהירות אינטרנט היא 5MB ו10MB.
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולםאנן מעוניין לרכוב רואטר אלחוטי שי לינקסיס דגם e3000 ,ראיתי אותו בוול מארט ב 70 דולר כאשר בארץ הוא נמכר ב 800 שח רציתי לדעת האם החשמל שמגיע עם הרואטר מתאים גם לארץ
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי עסק "קטן" שבו ישנם 35 מחשבים, ישנו שרת win server 2003 אבל תפקידו רק לאחסן כונן שמשותף ברשת וכל המשתמשים מאחסים שם את הדברים. בכל מחשב בנפרד מותקן אופיס אחר, (XP,2000,2003,2007,2010) השאלה שלי אם יש אפשרות לייעל את זה, כדי שאני לא אקנה כל רשיון בנפרד ואתקין בנפרד על כל מחשב, האם ישנה אפשרות להתקין רק על השרת את תוכנת האופיס, למשל 2010, וכל המחשבים בעצם יתחברו אליו ויעבו מהאופיס שמותקן בו. איך זה מתבצע צריך לרכוש רשיונות לפי מספר יוזרים ואיך פיזית מתבצעת ההתקנה, בכל מחשב צריך להתקין את התוכנה או לעבוד מול שרת, איך הדברים האלה בכלל עובדים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר מחשבים ניידים המשוייכים לדומיין, לפעמים מתחברים ב LAN לפעמים ב VPN וניגשים לשיתופים על שרתי קבצים וכד'. אני מתלבט האם לאפשר למחשבים להוריד חומר מהשרתים ואז אצטרך לדאוג להצפנה שלהם (אין BitLocker , מכירים פתרון אחר?) או פשוט למנוע הורדה של מסמכים למחשבים, כך שיעבדו רק על מסמכים בשרת וכאשר אינם במשרד יתחברו ב VPN (כמו שקורה היום) הרגישות של המסמכים די גבוהה, אך צריך גם לאפשר לעובדים לעבוד.. מה האיזון הנכון בין שני הדברים? תודה רבה.. מחשבים ניידים: windows 7 pro DC: sbs 2008 servers: win server 2008 r2
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-