עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מפעיל את האופציה של ה DEFSERVER אבל אז אני לא מצליח לגלוש ...ואני חייב לבטל את זה... מישהו נתקל בבעיה????????

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Cheapco,

שלום, התשתית שלי היא בזק ואני על מהירות של 5MB. לאחרונה עשיתי בדיקת מהירות של בזק ואלה היו התוצאות במחשב הנייח(שפורמט לפני שבוע): Last Result: Download Speed: 4975 kbps (621.9 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 466 kbps (58.3 KB/sec transfer rate) Latency: 514 ms הלאטנסי גבוה מאוד ואפשר להרגיש את זה במשחקי רשת וגם בתקיעות באינטרנט. כאשר עשיתי בדיקת מהירות במחשב הנייד שמחובר דרך WIRELESS התוצאות היו טובות מאוד, הבדיקה הייתה הרבה יותר יציבה וכמעט לא זזה והלאטנסי היה 16MS. המחשב הנייח כמו שרשמתי למעלה עבר פרמוט והוא עובד טוב מאוד. ניסיתי לנתק את הראוטר ולהתחבר ישר מהמודם וגם זה לא עזר. כאשר אני שולח פינג לוואלה אני מקבל תוצאות של 16MS פחות או יותר. האם מישהו יכול לעזור לי?…

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by ata01,

אני מחפש כרטיס רשת בתקן N שתומך גם ב-DLNA. בזאפ לא הצלחתי למצוא סינון לפי זה. האם זה אומר שכולם תומכים ב-DLNA? אם לא, האם יש כרטיס מומלץ? כמו כן, יש לי כרגע כרטיס בתקן G שמחובר ב-PCI. האם צריך לנתק אותו כשאחבר את הכרטיס החדש או שהם יכולים לחיות יחד?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. קניתי דומיין במטרה להקים אתר בו קניתי אותו ב internic.co.il איך אני מעלה אתר? כבר בניתי מלא אתרים והעליתי אותם לכל מיני שירותי אכסון אתרים כמו tripod בעבר, אבל איך פועלים עם דומיין קנוי? אשמח אם מישהו בעל ניסיון יתאר לי את הפעולות שאני צריך לקחת עכשיו.

• 7 תגובות
    • 6.4k צפיות
  5. צריך עזרה ! לא מצליח להקים רשת ביתית כדי לשתף דרכה אינטרנט בדרך אלחוטי בין שני מחשבים מחשב ראשי מקבל אינטרנט דרך מודם סלולרי של סלקום למחשב יש כרטיס רשת אלחוטי פנוי פעיל במחשב , במחשב השני (שלי , אותו אני רוצה לחבר לאינטרנט) גם יש כרטיס רשת פעיל ותקין . איך אני יוצר בינהם חיבור ?? אני רוצה שהמחשב שלי יקבל אינטרנט מהמחשב השני שמקבל אינטרנט דרך המודם הסלולארי . אני צריך להגדיר בינהם רשת רגילה לא ? (שיתוף הרדיסקים .....מדפסות ...וכו) ולאפשר בסך הכל אפשרות אינטרנט במחשב הראשי עם המודם כאשר מדובר בשני מחשבים זה אמור להיות פשוט לא ? אם זה קוי אז כבל מוצלב ....אבל אם זה אל חוטי - איך אני עושה ? הבנתי שאני לא זקוק לראוטר עדיין למרות שמדובר באלחוטי , אבל איך אני עושה את זה …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ש לי שני נתבים ב2 דירות שונות באחת מהן יש לי נתב של בזק אל הנתב מחובר המחשב שלי בצורה אלחוטית וכן הפלאפון שלי מסוג נקסוס 1גם הוא דרך WIFI. אני משתמש ב2 ספקי SIP(ספקים לשיחות VOIP דרך האינרנט). 2 הספקים עובדים מצויין עם אני משתמש בהם דרך המחשב(שמחובר בצורה אלחוטית לנתב של בזק) 2 הספקים עובדים גרועה(או שהשיחה מאוד מקוטעת או שהצד השני לא שומע אותי) מאוד דרך הפלאפון שלי. אם אני מתחבר לנתב אחר מסוג NETGEAR שיש לי בבית אחר אז אחד מספקי הSIP עובד מצויין ואילו הספק השני לא עובד בכלל(לאחר שיחה עם התמיכה של בזק אני מנחש שיש לי פורט חסום???). 2 הספקים עובדים מעולה בפלאפון כאשר אני משתמש ב3G של אורנג'. ניסיתי לדבר עם התמיכה של בזק ולהם אין מושג על מה אני מדבר. האם למישהו יש מושג איך …

7. Started by Klayhamn,

אהלן חברים יש ברשותי את הנתב/מודם הזה - ROTAL RTA 1025W מאז 2008 בערך לפני כמה שנים הפסיק לעבוד לי החיבור LAN, אני לא זוכר כבר את הכרונולוגיה של האירועים - אבל קניתי מתאם WIFI ופשוט מאז התחברתי איתו לפני כמה זמן - לאור איטיות בגלישה (נקרא לה איטיות "בינונית" - קיבלתי נניח 9Mbps במקום 15) - החלטתי לנסות שוב ולחבר את ה-LAN, אך ללא הצלחה מה שקורה זה או שיש ניתוקים מדי פעם (כלומר מערכת ההפעלה מדווחת שהכבל ניתק) או שיש איטיות מחרידה (בקטע קיצוני, שדפים בקושי עונים). עכשיו כשקניתי את המחשב החדש, ואני רוצה לחבר את שני המחשבים בו"ז, זה כבר נהיה קריטי (ואני לא הולך לקנות עוד מתאם WIFI) ניסיתי 3 כבלים שונים, ניסיתי כבר יותר מ-2 מחשבים שונים, ה-WIFI עובד פרפקט (למעט האיטיות …

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. האם זה נכון שהכרטיס מימו של אדימקס לא מעביר 300 מגביט בין מחשב למחשב שגם יש לו את אותו כרטיס וראוטר אדימקס שהוא גם מימו. מישהו אמר לי שהוא מעביר 150 מגה זה נכון??

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by BenK,

שלום.. אני עושה אינטרנט בכבלים, והייתי רוצה שתהיה לי יציבות במשך היום במשחקי הרשת. על מה הייתם ממליצים לי כיוון שכמעט בכל החברות המבצע של 99 שח. חשבתי על נטוויזן.. אני גר בקריות אם זה משנה. תודה רבה 8)

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by Zenarcotic,

אני מנסה להפעיל את האפשרות של הגישה מרחוק לתוכנה של הראוטר ואני לא מצליח נכנסתי לממשק של הראוטר, שיניתי את הכתובת בהתחלה לאייפי שלי איך שהאינטרנט מזהה אותו [דרך אתרים שמזהים] הכנסתי פורט שונה וניסיתי להתחבר דרך הפלאפון שלי, לא הלך. אז ניסיתי את הכתובת 255.255.255.255 וגם זה לא הלך [אני מכניס לפלאפון את הכתובת אייפי שלי ואת הפורט, כמו שצריך] יש משהו שאני עושה לא נכון כדי לגשת אל הראוטר שלי מרחוק? [אם לא הבנתם את ההסבר, אפשר פשוט מדריך קצרצר מההתחלה?]

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אז אני מתלבט ורוצה לשאול מה עדיף היום? כי לכבלים יש פריבילגיה של 16 K אפלואד וזה חשוב

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  12. היי אנשים... דיברתי עם בזק, הם רוצים שאני אשלם 7 שקלים לחודש כפול 24 חודשים כדי לעזור לי עם זה.. בכל מקרה, התקנתי את הראוטר, אני מצליח להתחבר לאינטרנט עובד בינתים יפה אבל : 1) חיברתי הרד דיסק חיצוני ישירות לראוטר.. אני צריך לרשום : \\bezeq\usb_storage\ כדי להכנס אליו.. יש דרך קצרה יותר? 2) שאני מנסה להעתיק סרט של 600 מגה מהראוטר למחשב שלי, זה מעתיק לי על 150kb, רושם שיקח לו מעל שעה ונתקע אחרי כמה דקות.. הכונן הקשיח תקין.. 3) אני לא מצליח להתחבר לרשת מהאייפון.. הוא כותב שאין אפשרות להתחבר.. (הסיסמא שהכנסתי היתה נכונה). 4) מה זה הפניית פורטים? ראיתי את זה בהגדרות בעברית של הנתב.. הציע לי לעשות את זה לכל מיני תוכנות כמו utorrent \ msn וכו' צריך? מה זה? תודה, שגיא…

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה לחבר אותם ברשת אלחוטית. הבנתי שאני צריך במחשב עם המודם ראוטר אלחוטי שיהיה מחובר אליו, ובמחשב השני כרטיס רשת אלחוטי. המרחק בין שני המחשבים הוא כ-10 מטר, באותה קומה, לא בממ"ד. במחשב עם הראוטר מותקנת XP ובמחשב השני תותקן Vista. ככל הנראה ההורדות יבוצעו מהמחשב עם הויסטה. אין לי תקציב כלשהו, כי באמת שאין לי מושג כמה זה צריך לעלות. עשיתי קצת חיפוש בפורום וראיתי המלצות על Edimax BR-6204WG וה Edimax EW-7318UG האם הם יתאימו? תודה.

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by yuval_200,

מישהו מכיר \ משתמש בראוטר הזה ? http://www.tplink.com/products/product_des.asp?id=31 האם היכולת שידור שלו שכתובה (2X, 3X) היא באמת מוכחת או שזה עוד גימיק חרטא ?

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by AtomiX,

שלום לכולם בשבוע הבא ההורים שלי טסים לארה"ב ואני מתכנן להרכיב רשת אלחוטית ביתית. איזה חלקים צריך ? כי אין לי מושג בתחום.. אני אודה לכם מאוד אם תכתבו מה אני צריך לקנות ותצרפו דגם + מחיר. =]

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  16. Started by MZS,

אני רוצה לחבר שני מחשבים עם כבל מוצלב ברשת 1GB באורך של 20 מ'. :s05: מה הדרישות לכבל (איזה סוג), והאם אתם מכירים חנויות המוכרות לפי מטר?

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by tg_Atom,

שלום רב, ברשותי ראוטר שקיבלתי מחברת אורנג' (Simens) בראוטר יש אופציה לשלושה יציאות עם כבל רשת אבל אני זקוק ליותר מכך אז חיברתי עוד ראוטר של airlive לאחד מהיציאות של הראוטר simens כדי להרחיב את היציאות שיש לי והגדרתי את ה-airlive שימשוך כתובת דינמית, וזה עובד. (האם יש עוד פעולה שהייתי צריך לבצע?) הבעיה היחידה היא בשיתוף, זאת אומרת שמחשבים אשר מחוברים לא לאותו הראוטר לא יכולים לראות את המחשב האחרים ברשת למרות שהם מוגדרים על אותה קבוצת העבודה והשיתוף מוגדר כמו שצריך (אותם המחשבים כן עבדו בשיתוף שהיו מחוברים ל-simens). איך אפשר לפתור את הבעיה? בנוסף רציתי גם לדעת לגבי נקודה אחרת שיש לי בבית שבה יש שקע אחד של רשת אבל שתי מחשבים אמורים להתחבר באותו חדר, האם יש דרך לפצל את האות …

• 7 תגובות
    • 7.3k צפיות
  18. Started by AmitMa,

עשיתי רשת אלחוטית בין 2 מחשבים בבית דרך הוט. הספק שלי הוא רימון. הראוטר נמצא בין 2 המחשבים ולכל אחד מהם יש כרטיס רשת. איך אני עושה שיהיה לי אייפי משתנה? תודה.

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by tembo,

שלום לכולם, בניתי מספר רשתות ביתיות אבל מעולם לא נגעתי בתחום האלחוט. השאלות שלי הן כאלו: א. האם ניתן להקים רשת שלא כמו ברשת חוטית פשוט יהיו לי 2 מחשבים שמחוברים לנתב בצורה אלחוטית? ב. אם התשובה היא כן כיצד הדבר יהיה בנוי? ג. אני יודע שקיים דבר שנקרא WIRELESS ACCESS POINT האם בעזרתו ניתן לחבר 2 מחשבים לרשת האלחוטית ללא שאחד מהשניים יהיה מחובר מראש ובצורה חוטית לנתב? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי נתב של ג'יגהבייט GN-B40 עכשיו נראה לי זה הפעם המיליון שאני מבקש ממכם עזרה איך לפתוח את הפורטים ואף אחד לא עוזר בכל מקרה אני לא מצליח להפעיל תוכנות כמו אזורוס אימיול וכל מיני תוכנות שפועלות על פורטים שהנתב שלי חוסם לדוגמה כל התוכנות הורדה שיש לי KAZA אזורוס אימיול וכו' מקבלות מזהה נמוך זאת אומרת שחומת אש חוסמת אותם עכשיו הקטע הוא שכל הפיירוואלים שבמחשב שלי נותנים אישור לתוכונת לעבוד הוא פותח להם את הפורטים ורק הנתב אני לא יודע איך לסדר את זה איתו איך אני פותח איתו פורטים ומה אני שם בתוך הקוביה של האייפי אמרו שאני צריך גם שהוא יהיה קבוע ולא ישתנה איך אני עושה את זה ? תעזרו לי בהכל אני כבר שבועיים בלי אימיול וכל התוכנות בגלל זה .... הנה קישור למדריך של הנתב ואני …

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  21. בלוחות אם חדשים יש אפשרות בחלקם לחבר 2 קווים אינטרנט מהיר ולא כל כך הבנתי מה עושים עם זה השאלה ניתן לחבר 2 קווים מקביל של 1000mbps ללוח אם ולקבל 2000mbps הורדה ו-200mbpS העלאה ? לוח אם יכול לבצע את החיבור הזה ? מישהו ניסה זאת ? מצרף קישורים בעניין שאולי רלוונטים http://www.ezlan.net/loadbalance.html https://bit.ly/3pRlCj1

22. ראיתי שבנתב נטגיר שהותקן אצלי מוגדרת הרשת השניה החינמית. בנוסף ההגדרה grayed out כך שלא ניתן להסירה. כלומר, אפילו שלא נרשמתי לשירות, אני מעניק אותו להומלסים בשכונה. למישהו יש פטנט איך להסיר.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. לא עולים לי אתרים אחרי שאני מוריד טורנטים . אני בה בבוקר סוגר את הטורנט מנסה להיכנס לאתרים ולא עולים אז אני צריך להוציא מהחשמל את הראוטר ולחבר מחדש כדי שיעבדו. קניתי את הראוטר הזה בגלל שיש לו שם של חזק בP2P . איך אני מסדר את זה ? ואם שווה לי להתקין את הfirmware של dd-wrt ? זה נותן שיפור ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אהלן אהלן, מקווה שאני לא עובר פה על איזה חוקי פורום או משהו, עברתי לדירת חדר לאחרונה ואני צריך משהו בשביל הרשת האלחוטית שלי. בגדול, אין שום קיר שמפריד בין החיבור של הראוטר המיועד לשאר החדר ואני גם לא משתמש באינטרנט מעבר להורדה פה ושם וגלישה רגילה. יש איזשהו ראוטר פשוט שיכול לענות על הדרישות הצנועות האלה ושאפשר לסמוך עליו? ראיתי דגמים מאוד זולים ב60 וב80 שקל אבל אני לא יודע כמה אפשר לסמוך עליהם. משהו מומלץ בטווח המחירים של עד 100 שקלים? תודה רבה מראש על ההתייחסות.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by root3:16,

איזה כבל צריך בשביל לחבר שני מחשבים על מנת לקבל שיתוף אינטרנט?? אני מחבר את המחשבים דרך כרטיסי הרשת שלהם..

• 7 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.