עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מחושב כולל חדשי חינם. תודה.

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  2. ניסיתי לשחק היום ב AVA וכל כמה דקות המשחק התנתק, לא נזרקתי מהשרת אבל גם לא יכולתי לזוז וברוב המקרים כשהמשחק חזר לעבוד הרגו אותי :-\ בעבר שיחקתי ולא היו לי בעיות, ראיתי בעיות דומות גם ב CABAL ONLINE, לא יצא לי לבדוק עוד משחקים. לעוד מישהו יש בעיות דומות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. עד לפני שבוע במחשב הראשי היה מותקן XP ובחדר השני 7. המהירות הייתה נורמלית וטובה בהעברה בין שני המחשבים. יש לי ראוטר תקן N. עכשיו התקנתי 7 גם במחשב הראשי ומהירות ההעברה בין המחשבים היא בסביבות 3.2 MB לשניה. אני חושב שזה צריך להיות פי 3-4 יותר מזה. מישהו יודע איך פותרים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי NGN, תשתית של 10 מגה וקיבלתי מבזק לפני הרבה זמן מודם של ROTAL דגם RTA1320a מה אתם אומרים על המודם הזה? האם יש מודמים יותר טובים ממנו? והאם מודם אחר שיותר טוב ממנו משפיע על הlatency לטובה? אני יודע שתמיד היו מודמים מחברות מסוימות שאמרו עליהם שהם מגמגמים ולא טובים...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אוקי, קניתי מחשב נייד חדש דנדש יש לו כרטיס רשת מובנה broadcom netlink gigabit ethernet יש דרייברים מעודכנים הכל. יש מתאם מובנה הכל יש זה המחשב שקניתי http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKAS5740DG434G64Mn המחשב חדש לא עשיתי בו עוד כלום אני רוצה לדעת איך אני מחבר אותו לרשת הביתית שלי הספק שלי בזק ורשת בזק בינלאומי מודם ADSL rotal ונתב rotal wireless ADSL2+ router יש לי 2 מחשבים בבית 1 ראשי עם הנתב והמודם מחובר אליו ואחד אלחוטי נייח גם שמחובר עם אנטנה ומחובר היטב לאינטרנט והכל עובד. ועכשיו לנייד ניסיתי לחפש רשתות במחשב הנייד וזה לא מוצא שום דבר, ניסיתי לחפש התקן חדש שאולי אין התקן זה לא מצא כלום. ניסיתי להגדיר רשת גם לא מוצא כלום. הפעלתי את הלחצן של האנטנה וכל ה FN…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, אני מעונין לקנות כרטיס בתקן N DRAFT 2 ואני מעדיף לקנות פנימי, רק שהמחשב נמצא עמוק מתחת לשולחן. ושאלתי היא אם עדיף לקנות חיצוני שיצא עם כבל מאריך (USB), ויקלוט יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 6k צפיות
  7. "אין חכם כבעל הנסיון" שלום, בשבועות הקרובים אני עומד לרכוש שירותי אינטרנט סלולרי (ככל הנראה מאורנג', חבילה בלתי מוגבלת) ולפני שאני מתחייב ל-18 חודשים אני מעוניין לדעת אם אורנג' (או סלקום\פלאפון) מבצעת האטה\חסימה של השירות עוד מלפני שחורגים ממגבלות החבילה (רשום בחוזה של אורנג' שאם חורגים מ-30 גיגה בחודש הם יאטו את החיבור, בסלקום כתוב כאשר כמות התעבורה גדולה מפי 3 מהממוצע [ומה זה הממוצע?] ובפלאפון כאשר חורגים מ-10 גיגה) לי אישית אין בעיה שיאטו אותי לאחר שחרגתי (גם ככה אני לא מתכוון לחרוג מ-30 גיגה בחודש) השימוש העיקרי שלי בנייד הוא בשביל וואב וסקייפ. למי שלא יודע סקייפ משתמשת בטכנולוגיית P2P מה שעלול להתפרש ע"י הנתבים של חברה כתעבורה "לא לגיטימית" אני אשמח אם חברי הפורום שי…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי ראוטר אלחוטי בתקן B/G שמתחבר למחשב שלי בעזרת כרטיס רשת חוטי. אפשר להשתמש בראוטר בתור כרטיס רשת אלחוטי בשביל להתחבר נאמר לשכנים? (רק לצורך העניין) איך עושים את זה? הראוטר הוא SIEMENS SL2-141 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by sofix4,

האם מספיק כרטיס רשת אלחוטי (ניקח לדוגמא את TP-LINK 321G) כדי לאפשר גלישה אלחוטית בבית, או שדרוש נתב לעבודה הזו?

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  10. שלום לכולם,בקרוב אני מפרמט את המחשב הנייח windows xp sp3 ומתקין Win 7 . במחשב הנייח יש הרבה קבצים שאני לא מעוניין לאבד(כמו סרטים,משחקים וכו'),ולכן ברצוני להעביר אותם למחשב הנייד.במחשב הנייד יש Win7. כרגע אני משתמש ברשת אלחוטית עם מודם D-link N 2760 u. השאלה היא איך אני מעביר קבצים מהמחשב הנייח (xp sp3) אל הנייד (win7) ? תודה מראש אם יש דרך להעביר מידע דרך כבל מיוחד ולא לפי רשת אלחוטית(מה שיהיה בטח יותר יעיל ואמין) אז אשמח לקבל מידע דיברתי עם התמיכה 166,שם הגענו למצב ששני המחשבים על WORKGROUP ,יש פינג בין שני המחשבים. כל האפשרויות שיתוף בWIN7 פועלות וגם ב XP SP3,אבל בכל מקרה כשאני עושה \\IP of cumputer זה לא מוצא כלום.. לתמיכה לא היה פיתרון,לכם יש ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. חברים שלום, הנושא עלה מספר לא מבוטל של פעמים על דפי הפורום, אך לא הצלחתי להבין לחלוטין האם ניתן להשתמש בראוטר של בזק עבור התשתית של HOT. ברשותי ראוטר מסוג DLINK 2650 (למיטב זכרוני), ההוא שבזק נותנת. וכעת אני שוקל לעבור לHOT, עקב הצעה לא אטרקטיבית מצד בזק. לאינטרנט אני צריך לחבר שני מחשבים ניידים, שיתחברו באופן אלחוטי. האם ניתן לחסוך את הקניה של ראוטר נוסף? אני מדגיש כי אין לי שום צורך באפשרויות הקימות ב DLINK למעט יצירת חיבור אלחוטי עבור 2\3 מחשבים. מקווה לעזרה מפורטת ככל הניתן, תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, יש לי שני מחשבים שעובדים על win 7 ומחוברים ברשת ביתית. כשאני רוצה להעביר קובץ, אחרי ששיתפתי אותו ומתן הרשאות המעבר הוא מאוד איטי.. מהאינטרנט זה יותר מהיר. הקבצים עוברים ב- 30-40 kb לשנייה... יש דרך לזרז את זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by psychuil,

לשימוש ביתי ממוצע, אם יהיה גם פיצ'רים שרוב האנשים לא משתמשים בהם, גם יהיה נחמד. ה3com שלי גוסס, אז צריך מחליף. איך הLinkSys WRT54GL? שמעתי עליו טובות.

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  14. טוב אז קודם כל יש לי נתב אל חוטי EDIMAX 6204BR נתב אלחוטי שהחלפתי לו את האנטנה ל 10-9 DBI אני לא זוכר בדיוק, אבל בזמן האחרון כל פעם שאני בא למחשב נגיד בבוקר או אפילו באמצע היום אחרי איזה כמה שעות אני רואה שאין חיבור לאינטרנט דרך ה TROUBLESHOOT הוא עושה ריסט לנטב והכל מסתדר. וגם יש מצבים שפתאום אני מרגיש שהאינטרנט בקושי זז יחסית למצב הרגיל ואני מחבה את כל תוכנות ההורדה ועדיין אין שיפור הנתב מחובר למדפסת למחשב לשתי מחשבים עם כבל ומחשב נייד שנמצא 15 מ' בערך מהנתב שביניהם 3 קירות. ואחרי הסיפור יש לי שאלה האם זה בכלל הנתב אשם או שאולי הבעיה במשהו אחר לפי דעתי זה הנתב למה אני נוגע בו ומרגיש שהו די חם ואולי בגלל זה הוא עושה את הבעיות האלה. אם מדובר בנתב אני רוצה הצעות לנתב חדש …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אוקיי יש לי מספר שאלות שמעסיקות אותי: 1. האם הכרטיסי רשת האלחוטיים שמפתחים כיום בעלי יכולת להתחבר לדרוש מידע ממספר רשתות שהם קולטות? במידה ולא, מדוע? (האם יש איזה מאמר שמסביר כיצד עובד כרטיס רשת אלחוטי?)י 2. נניח ויש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך כבל רשת רגיל ויש לי ממנו כתובת IP של הספק. נניח וגם יש לי כרטיס רשת אלחוטי שמחובר לרשת נוספת שמקנה לי כתובת IP נוספת. האם קיימת תוכנה שתיגרום לי לשלוט באופן נוח בשתי כתובות IP? (או במילים אחרות נניח אני מחובר גם ל-ADSL וגם לכבלים, ויש לי שני IP שונים האם יש דרך לשלוט על כל רוחב הפס ביחד או לפחות בניפרד על כל אחד מי הם) תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום לכולם! רכשתי דומיין CO.IL לפני כחצי שנה ולא השתמשתי בו עד היום.. את הדומיין רכשתי מאתר - webline כרגע אין ברשותי שרת בתשלום אבל העלתי את קבצי האתר שלי לשרת חינמי (של NANA) אני רוצה שהדומיין שלי יתחבר לשרת החינמי.. איך אני עושה את זה? באתר webline הם מבקשים DNS ואין לי מושג מה זה ומאיפה אני משיג את ה- DNS.. תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. שלום, אני עובר מבזק להוט וזקוק להמלצה לראוטר איכותי. קראתי המלצות טובות על ה WR1043ND, ואני יכול להשיג אותו ב 500 ש"ח (אין במלאי ב skypc, ואני צריך לקנות את הראוטר באופן דחוף). אין לי בעיה באופן עקרוני, אבל האם הוא שווה את זה? האם בתור משתמש ממוצע, אני זקוק לראוטר כזה? במידה ולא, איזה ראוטרים איכותיים קיימים? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם! אם אני שוכר דירה עם שותפים, מה מונע ממני להשתמש באותו יוזר של הספק שהוריי משתמשים בו בביתם? אני יודע שאפשר מבחינה טכנית לגלוש עם אותו יוזר של הספק ב-2 מחשבים שונים כל עוד התשתית היא אותה תשתית. אז בעצם השאלה שלי למה אני צריך לשלם לספק עכשיו שעברתי דירה? אני יכול להשתמש ביוזר הקיים כבר בבית הוריי. השאלה האם חברות הספקים בודקים דברים כאלה והאם בכלל יכולים לעלות על זה והאם זה יכול להוריד את המהירות? (אני לא רואה סיבה למה שזה ישפיע על המהירות) אני לא באמת מתכוון לעשות זאת ויש לנו כבר אינטרנט בדירה, אבל מעניין אותי לדעת בעצם למה לעשות מנוי נוסף לספק במקרה כזה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. לאחרונה שידרגתי את האינטרנט שלי מ- מגה וחצי ל- 12 מגה. אחרי כמה ימים של עצבים עם מהירות הורדה נמוכה, גיליתי שהפתרון היחיד שלי זה חייגן אצל בזק בינלאומי עם גיימר. הבעיה היא - הראוטר הנוכחי שלי (Level one WBR-3408) עובד גרוע עם חייגן. ז"א, נותן לי כ- 6 מגה הורדה במקום 12. כרגע אני מחובר עם חייגן למחשב ומידי פעם מחליף לראוטר כשאני צריך. מה שמעצבן אותי משום שצריך להתעסק עם הכבלים ואז לחכות לאינטרנט, כל פעם מחדש. הפתרונות שאני מצאתי הם: 1) להישאר עם המצב הנוכחי. חוסך ככה 200-350 ש"ח אבל זה מציק. 2) למצוא דרך לגרום לראוטר שלי לעבוד טוב על חייגן. אני חיפשתי ולא מצאתי פתרון. (גירסת החומרה שלי היא 1.0 ויש לי את העדכון האחרון, גרסה 12). 3) לקנות ראוטר ש100% עובד תמיד בלי התנתקויות …

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by amisu,

אני כבר שנים ב 012. עכשיו על 15MB ומשלם 165 שקלים כולל בזק לחודש בזק לעומתם דורשים רק 112 שקלים לחודש. האם יש סיבה בכלל להישאר ב- 012? מדובר בהפרש לא קטן. אולי אני מפספס פה משהו? יש לציין שאני משתמש כבד בביט טורנט.

21. לחברה שלי יש מחשב נייח בחדר שמחובר אליו מודם (הישנים האלה שכתוב עליהם wow) רגיל. היא קנתה מחשב נייד והיא רוצה לחבר אותו לאינטרנט מהסלון. בסלון יש נקודת חיבור של ADSL. איך אפשר לחבר את המחשב הנייד ככה שיהיה אפשרות לגלוש באינטרנט?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום, ברשותי חשבון ב DYNDNS.ORG שמתעדכן עם הכתובת IP של ה WAN - אותה הכתובת IP אני מעוניין להעביר גם לדומיין נוסף שברשותי כך שאני אוכל לגשת למחשב שלי באמצעות הדומיין ולא הכתובת אותה הקצו לי ב DYNDNS. האם יש אפשרות לעשות את זה ומה צריך בשביל זה? תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by NATANK0,

שלום , לפני כמה ימים החלפתי את האינטרנט שלי מבזק להוט עד עכשיו הייתי מחובר עם ראוטר של בזק מסוג siemens sl2-141 אחרי שעברתי להוט כשניסיתי להתחבר עם הראוטר של בזק לפעמים זה עבד ולפעמים לא , הבאתי ראוטר אלחוטי שהיה ברשותי של חברת D-LINK דגם DI-524 גם בראוטר הזה כשניסתי להיכנס לאינטרנט זה עבד ולאחר שהייתי מנתק את המחשב ומחבר שוב הוא לא היה מתחבר בשביל להתחבר שוב הייתי צריך לנתק את הראוטר והמודם ולחבר שוב לחשמל ורק אז זה היה עובד .. וגם אחרי שזה עבד לי וקיבלתי כתובת ip נכונה זה היה עובד רק על מחשב אחד ממחשבים אחרים זה לא עבד . אני ישמח מאוד עם תוכלו לעזור לי בבקשה איך אני יכול להגדיר ולסדר את זה שיעבוד לי בצורה טובה ... תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום איך אני מגדיר במחשב שיקבל רשת דרך הפלאפון ע"י כבל USB ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by אריק פרלס,

אני כבר מרגיש שאני הולך למות מרוב תיסכול. יש פה מישו שמבין בטים-ויואר (TeamViewer)? אני כחלק מהעבודה שלי אמור להשתלט על מחשבים, ואתמול הכל עבד כרגיל , התחברתי והכל סבבה. פתאום אתמול זה הפסיק לתת לי להתחבר. אבל רק למחשבים שנמצאים פה בארץ. לעומת מחשבים בחו''ל שכן מצליח להתחבר. ניסיתי מ 2 מחשבים, ולא השתנה שום דבר. אבל כשהתחברתי דרך ווי-פי לפלאפון שלי דווקא כן הצלחתי להשתלט. אז כנראה שהבעיה באינטרנט. ניסיתי להתקשר לחברה שלי ואני מחכה כבר שעות ולא קיבלתי תגובה ועד שקיבלתי התנתק להם השיחה. אוליזה הבקרת הורים באינטרנט? ואם כן למה זה לא חסם מההתחלה? אז נראה לי שזו לא הבעיה. לגבי חוזק החיבור שלי- אני מחובר עם LAN ישירות לראוטר ( של הוט...) …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים