רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון אני אציין שאני ב15 מגה תשתית בזק, 100 מגה ספק 018. דבר שני, אני אציין שאני חושב שזה בעיה בבזק. הבעיה: כשאני בודק בכל אתר לבדיקת מהירות, הבדיקה מתבצעת מוזר(וזה ככה כבר חודשים רבים עוד שהייתי בנטויז'ן) - המהירות מתחילה לאט, ובקפיצות עם לאגים, לא חלקות קופצת למהירויות מוזרות כמו 20-50-100 מגה כך שבדיקה בspeedtest מראה לי דרף בעל פונקציה משתנה עם הרבה קפיצות ונפילות. ככה זה בכל כלי בדיקה שניסיתי באינטרנט כולל חיבור ישיר לבזק עם הבדיקה שלהם ובלי חיבור לספק. בבדיקה דרך בזק, עם או בלי הספק, תמיד אני מקבל 14 פלוס מגה. בבדיקות האחרות זה תמיד משתנה לפעמים 3 מגה לפעמים 10 מגה לפעמים אפילו יותר מ20 מגה(וזה למה אני חושד בבזק) בתוצאה הסופית. עשיתי גם בדיקת פינג דרך pingtest ו…
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני מתלבט אם להצטרף ל100 מגה או לא הבנתי שמקבלים את המהירות הנורמלית רק מתי שהתשתית טובה ומכאן נובעת השאלה - איך אני אמור לדעת שהתשתית טובה?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בוקר טוב, עד היום הייתי ב012 סמייל לכן הגדרתי את הנתב שלי לעבוד עם שרת הNTP שלהם, ntp.012.net.il, עכשיו בעקבות המעבר אני זקוק לשרת NTP ישראלי אחר, האם לHOTnet יש שרת NTP ? או בכלל, האם יש שרת NTP ציבורי ומוכר ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום חברים, הצטרפתי אתמול ל-30 מגה בבזק אבל קיבלתי תיאבון התקשרתי לברר לגבי 50 מגה ואמרו לי שנתוני הקו גבוליים לזה העניין הוא שהספק אישר לי 30 ש"ח עד 100 מגה וגם בבזק זה 10 ש"ח נוספים במשה זה יכול לבוא לידי ביטוי נתוני קו גבוליים? בשביל עוד 10 ש"ח גם אם אקבל בפועל 40 מגה זה שווה, לא? או שהכוונה שאני אסבול מניתוקי קו חוזרים ונשנים ? (אז באמת לא שווה לנסות) אשמח לשמוע דעתכם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי בבית יש Linksys WAG120N שמשמש כראוטר וכמודם. הטווח של הרשת האלחוטית לא מספיק. בנוסף יש לו שני Linksys E1000 שכרגע לא מחוברים. האם יש קונפיגורציה שבה הוא יכול להגדיל את הטווח של הרשת האלחוטית? (אם צריך יש לו גם פריסה מסוימת של כבלי רשת בבית) חשוב לציין שהראוטרים שייכים לעבודה שלו ולכן אני לא יכול להתקין firmware צד שלישי (ולפי מה שהבנתי במצב הזה הם לא יכולים לשמש כ AP). אם לא, איזה AP מומלץ לו לקנות בשביל זה? תקציב: בסביבות ה 200 שקלים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בחבילה של 10 מגה גיימר + POWER NGN באתר התפעולי של בזק בינלאומי אני מוריד את הקבצים במהירות המקסימלית גם מהשרת בארץ וגם מהשרת של NVIDIA שיש שם. אבל.. כבר כמה ימים שאני לא מסוגל להוריד שום קובץ משום שרת עולמי כגון : Rapidshare.com Fileflyer.com Dl.free.fr Filefactory.com Wupload.com ועוד הרבה פשוט אי אפשר להוריד כמובן שבתמיכה הטכנית מקשקשים שטויות ולא ממש עוזרים מה הסיפור הזה יכול להיות .?? תודה
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא בתשתית הוט וספק הוטנט עם מהירות גלישה של 100 מגה. לא משנה מתי אני עושה בדיקת מהירות, אני אף פעם לא קיבלתי 100 מגה. אפילו לא 90.... תמיד אני מקבל בין 60-70 מגה ולעתים נדירות גם 75 מגה. אבל זה המקסימום! והנה תוצאה של בדיקה עכשיו, 12 בלילה: יענו עכשיו לא אמור להיות עומס ועדיין אני לא מקבל 100 מגה.... איזה באסה!
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ספק-בזק בינלאומי תשתית-HOT. לפני זה היה לי 30 מגה עם חיבור חייגן עכשיו לא היו לי בעיות הייתי רואה סרטים אונליין חלק נכנס לאתרים בחול בטיל מוריד מהירות מרבית מי TL תמיד רואה סרטונים ביוטיוב ב1080P כמו מים ואחרי שעברתי לחיבור ללא חייגן בגלל ה100 מגה הסיוט התחיל. אחרי שהעבירו אותי לחיבור ללא חייגן אני נכנס לאתרים בחול וזה לוקח זמן עד שזה נכנס אני מנסה להסתכל ביוטיוב סרטונים HD זה בקושי אפילו טוען לי את האיכות הרגילה 360P...בTL אני מנסה להוריד משהו הוא תמיד יציב על 400-500KB שבמצב שלי אני צריך להוריד על 11MB לשניה. אפילו בדיקות מהירות זה מראה שיש לי 100 מגה. עכשיו כמה חברים שלי מבינים בנושא של הספקים הם אמרו לי שבזק בינלאומי שחיבור בלי חייגן הם לא שווים כלום והם לא מביאים בכל…
-
- 43 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
יש לי ראוטר משולב מודם בבית, ואני רואה אצל אנשים גם ראוטר וגם מודם , איך אני מזהה אם ראוטר הוא משולב או שהוא רק ראוטר? ומה הייתרונות והחסרונות בראוטר משולב מאשר גם ראוטר וגם מודם
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, כרבים מכם, גם אני שדרגתי אתמול ל-100mb/s בהוט (+הוט.נט) החיבור יציב לחלוטין על 100mb/s בהורדה, ונע בין 1.80 ל-1.90 בהעלאה. (התוצאות הנ"ל מתקבלות בחיבור ישיר ל-HOTBOX) בקיצור אני אשמח להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי (Wi-Fi) פנימי/חיצוני (USB) (מה שעדיף) שיעמוד במהירות הזאת, כי הנוכחי (TP-LINK TL-WN620G 108Mbps) נותן מקס' 20MB/s. לפי הבנתי המתאמים הנוכחים כבר 300Mbps ולא 108 כך שזו בטח הבעיה, ובנוסף המתאם הקיים לא תואם תקן N. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מקבל דיווחים כי בשעות האחרונות האתר www.thepiratebay.com אינו זמין. מה אצלכם?
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת מובנה בלוח אם Asus P6TD Deluxe: Marvell Yukon PCI-E Gigabit Ethernet Controller וכעת הוא מוגדר על 100 מגה במקום 1000 מגה: איך אני יכול לשנות את זה כדי שיתמוך ב- 1000 מגה ? תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
אני משדרג למהירות 100MB תשתית וספק של HOT ,שמעתי שהמודם ראוטר שלהם על הפנים. יש אפשרות להשתמש במכשיר שלהם רק כמודם ולהוסיף את הראוטר linksys N כראוטר ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להביא ראוטר שיוכל להזרים סרטי HD וקבצים גדולים בין מחשבים ללא תקלות בנוסף גם לשחק בCO OP באלחוטי ללא תקיעות . נכנסתי לאתר של TP LINK כדי לחפש את הראוטר הכי טוב שיש ונתקלתי ב2 1) http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1043ND הראשון הוא בקטגוריית הWIRELESS שלהם והשני הוא בקטגוריית הADSL שאותו הוספתי לרשימה כדי לשאול אם אני קונה אותו האם אני פטור משימוש במודם נוסף ( כמו שכרגע בזק נתנו לי ראוטר שהוא גם מודם ועכשיו יש לי מכשיר אחד שעושה את שני הפעולות) 2) http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=219&model=TD-W8961NB אלו הראוטרים הכי טובים שמצאתי מתוך שאלו שאני יכול לרכוש ( אבא שלי עובד עם היבואן בנדא) ש…
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בעוד מספר ימים אני אמור לקבל HOTBOX במקום המודם THOMSON שיש לי עכשיו. מכיוון שאני רוצה להמשיך להשתמש בראוטר הנוכחי שלי הבנתי שאפשר להפוך את הHOTBOX לBridge (מודם אינטרנט בלבד) בעזרת התפריט של המכשיר או בשיחת טלפון להוט. השאלה שלי היא אם המצב הפיך ואני יוכל להחזיר את הHOTBOX לתפקד כראוטר בחזרה או שהמכשיר הלך ? זאת במקרה שהראוטר הנוכחי שלי לא יתפקד בצורה טובה עם חיבור 100MB שאת זה אני לא יודע עד שאנסה זאת... תודה
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני נמצא בבזק בינלאמומי + HOT. חבילה של 12 אצל שניהם. אין לי מושג ממש מה זה חייגן ואם אני מחובר בלי או עם. בזמן האחרון יש לי בעיות עם המהירות. סטרימינג איטי, מהירות מקבל 7, 6. לפעמים זה אכן 12 אבל זה בכלל לא יציב. מה עושים? כבר בא אליי טכנאי, לא עזר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבקש המלצה לראוטר אמין שישמש בעיקר להעברת סטימינג ברשת אלחוטית בבית ללא עצירות בהעברת המידע
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגנו את המהירות של האינרנט ל10 מגה ומאז שעברנו אל רשת הNGN האינטרנט פשוט לא טוב! כל כמה זמן יש ניתוק של האינטרנט (בשבוע האחרון זה כל 2 דקות , התנתק לי האינטרנט בזמן שכתבתי את השורות האלה) וכשהוא לא מתנתק הוא ברובו כל כך איטי שלוקח לכל דף דקה-דקה וחצי לטעון. אנחנו ב בבזב"ל+NETVISION בתור ספק על 10 מגה. השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות בשביל לגרום לאינטרנט להיות יותר יציב ומהיר?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
*אני אשמח אם זה יכנס לסטיקי, זה יחסוך הרבה שאלות* 100 מגה עם חייגן, האם זה בכלל אפשרי? וינדוס/נתב כל התשובות שחיכיתם להם, נמצאים פה. אתמול בלילה רציתי לבדוק את זה אחת ולתמיד, האם דרך חייגן אפשרי לקבל 100 מגה. תשובה: לא!. ויש אבל, אותו תראו בהמשך. אתמול התחברתי בשנית להוט, עשיתי בדיקות מהירות באתר של נטוויזן (שכן הראתי לכם בדיון אחר שאין לו בעייה להגיע גם ל150 מגה) בבוקר הייתי מקבל סביבות ה80 מגה, לאחר מכן בשעות אחר הצהריים הייתי מקבל סביבות ה70 מגה, ולאחר מכן בערב הייתי מקבל 65 מגה, כל זה נובע מעומס ואז לאט לאט בשעות המאוחרות של הלילה זה התחיל לעלות בחזרה. סביבות שעה 3 בלילה התחלתי לקבל 100 מגה, אז התחלתי לעשות את הבדיקות. שלב ראשון היה להשיג מכונה שיכולה להגיע בL2T…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי מספר שאלות בקשר להום פלאג יש לי ראוטר ליד המחשב שמשמש גם כרשת האלחוטית של הבית כשיס התקינו לי את הממיר החדש הם התקינו לי הוםפלאג שלהם שרשום עליו NETPLUG 200+, שמחבר מן הסתם צד אחד ליד הראוטר וצד שני ליד הממיר. כרגע יש לי מחשב נוסף בחדר אחר שנמצא בצד השני של הבית ובחדר ההוא אין בכלל קליטה של אינטרנט, הגעתי למסקנה שהפתרון האולטימטיבי בישבילי זה הום פלאג, הקטע שאני לא יודע מאיפה להשיג את אותו ההום פלאג של יס ולפי מה שאני מבין אני אהיה חייב הום פלאג חדש בין הראוטר לחדר השני ללא כל קשר להום פלאג בין היס לראוטר מה שבזק נותנים אני אהיה חייב לרכוש 2 חדשים? אולי יש מישהו שיודע איפה להשיג הום פלאג כמו של יס? אולי יש איזה הום פלאג עם רכיב תקשורת זהה לזה שיש עכשיו ברשותי…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע אני על תשתית HOT ועל ספקית NETVISION מהירות 12Mb כנראה עם חבילת גיימר (אם יש כזה דבר בכלל,לא מרגיש שום שינוי). פעם היה לי 2.5Mb עם אותו שילוב והיה לי פינג ממש נמוך עם חבילת גיימר, אני שוקל לחזור למהירות הזו! לפחות לא היו לי לאגים! יש איזושהי אופציה באיזושהי חברה לקבל מהירות יחסית גבוהה (בין 30 ל-50 Mb) עם פינגים נורמלים במשחקי רשת על שרתים אירופאיים/אמריקאיים? נ"ב אני גר במרכז הארץ, חשבתי שזה חשוב כי שמעתי שבמידה ואני גר קרוב למרכז של אחת מהספקיות זה יותר טוב או משהו כזה. תודה רב רבה מראש. נ"ב, POWER/PRIVATE NGN 50MB (או איך שלא קוראים לשטויות האלו היום) + חבילת גיימר + חיבור לכבל החדש ייסדר את הבעיה!?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ערב טוב מעוניין לקנות ראוטר בתקציב הנ''ל אני במהירות 10 מגה NGN בזק בינלאומי ובזק על איזה נתב מומלץ ללכת תודה והמשך שבת שלום
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, החלטתי להתנתק מבזק ולעבור להוט בתשתית 100M. לצערי אני נתקע עם הנתב VVG2000 של חברת בזק. לאחר בדיקה הבנתי שאין אפשרות להגדיר בנתב חייגן L2TP לשימוש הוט, האפשרות היחידה שיש לי היא להגיד את החייגן במודם של הוט ולהפוך את הנתב הנוכחי לשימוש כראוטר בלבד. בבזק לא היו מוכנים לעזור לי כיצד להפוך את הנתב לשימוש כראוטר בלבד... אשמח אם תוכלו לעזור לי כיצד להגדיר את הנתב שישמש לי כראוטר בלבד. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול מתחבר ל100מביט דרך הוט איזה ספק לבחור ? אני עכשין ב 014 ב12מגביט אין לי תלונות נותן מקסימום רוחבפס שלי לקחת הוטנט או למשיך עם 014?? ב 014 אני נצתרך לשלם 100 שקל והוטנט רק 20 שקל תודה לכולם ועוד שאלה עם חייגן או לא<
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כבר כמה שנים שאני משתמש בראוטר של אדימקס BR6524n. בזמן האחרון יש לי כמות בלתי נסבלת של ניתוקים, לפחות פעם ביום ולפעמים גם ריסט לא עוזר ואני נאלץ לאפס אותו פעם בכמה ימים. הגרסאת קושחה מעודכנת לגרסא האחרונה (והיחידה) שיצאה. לפני שאני זורק אותו לפח וקונה ראוטר חדש, יש מה לעשות בנידון?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-