רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
לפני שבוע התחברתי למהירות החדשה של הוט 100 מגה, תשתית וספק. ראיתי שהמהירות שאני מקבל דרך הראוטר היא 96 מגה יציב וחיבור כרטיס הרשת הוא 100 מגה. למרות שכל הציוד תומך ב-1 גיגה אז הנחתי שיש בעיה בכבל. בדקתי מהירות יצא כרגיל 96 מגה חיברתי כבלים אחרים שיש לי והצלחתי להגיע לחיבור של 1 גיגה, תוך כדי התהליך כיביתי את ההוטבוקס והדלקתי מחדש. בדקתי שוב מהירות והפעם יצא 75, תוצאה מוזרה. כיביתי הדלקתי והתוצאה לא משתנה, אמרתי נחכה קצת. אחרי כ-10 דקות עלה ל-85 אחרי חצי שעה עלה ל-90 אחרי חצות ההוטבוקס הפסיק להסתנכרן, עזבתי אותו כשהוא מהבהב. בבוקר ראיתי שהוא מחובר, בדקתי הכל עובד והמהירות כרגיל 96 מה קורה ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
משיחה שלי עם מנהל התמיכה - מתברר שבימים הקרובים 014 ישיקו תצורת חיבור חדשה ב MPLS ללקוחות הכבלים שתכלול את הכבל החדש ואולי אף גיימר...אופן הפעולה לא ברור אבל נעשים מאמצים רבים שזה יהיה בימים הקרובים בגלל התקלות בחיבור ה 100 עם חייגן אשר לא ניתנות לפתרון
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקן N 300MBPS ו פורטים ללאן של גיגה כמה שיותר זול עדיף מחול אבל עם משלוח לארץ מצאתי את זה http://www.ebay.com/itm/Belkin-Wireless-N-Router-Gigabit-ports-F5D8235-4-/160655931068?pt=COMP_EN_Routers&hash=item2567d6f6bc#rwid אבל ראיתי את הביקורת עליו ונבהלתי זה באמת כזה גרוע?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
יש ברשותי את הנתב הבא TP-LINK TL-WR841N והיום שדרגתי ל100מגה של הוט, נאמר לי כי אני חייב לשדרג להוטבוקס על מנת להנות מה100 מגה וכי הנתב שברשותי אינו תומך, קיבלתי את ההוטבוקס והתקנה בחינם, הדאגה היחידה שיש לי היא שהבנתי שיש בעיות רבות עם ההוט בוקס הנוכחי ואנשים מעדיפים להשאר עם נתבים. האם הנתב שלי תומך ב100מגה ? יש לי מה לדאוג לגבי שדרוג להוט בוקס? קישור לנתב באתר של הוט: http://www.hot.net.il/heb/business/internet/wirless/modem/article,64/ תודה מראש בן.
-
- 14 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3562942,00.html זה הזמן להנות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני כל היום על -100- מגה. מי שרוצה בדיקות של פינגים\הורדות משרתים שונים שיכתוב\יביא קישור. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
עד חודש ינואר האחרון היה לי נתב Netgear VVG2000 שעבד סה"כ בסדר... זה אחרי שהחלפתי בינו לבין ה-D-Link בעבר עד שקיבלתי מוצר סביר. בחודש ינואר הייתה לי הפסקת חשמל שאחריה קו הטלפון לא עבד - הטכנאי שתיקן את קו הטלפון החליף גם את הראוטר (אני לא יודע אם באמת הייתה סיבה לכך כיוון שלא הייתי בבית). מאז - רק בעיות עם הראוטר. עכשיו, לאחר כחודשיים שאני מדבר עם בזק וכבר החליפו לי ראוטר 3 פעמים, על אף שאמרתי להם שברור שהבעיה היא לא בחומרה אלא ב-firmware. הבעיה הייתה שאחת ליום בערך, שירות ה-DNS של הראוטר היה מפסיק לעבוד, אבל אם הייתי מגדיר DNS ידנית אצלי במחשבים, הייתי יכול להמשיך לגלוש. בנוסף, תיבת ה-VOIP האמריקאית שלי (Linksys PAP2T) הפסיקה להוציא שיחות ומדי פעם לאחר ניסיון הוצאת שיחה,…
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
שידרגתי לפני מספר ימים ל100MB בהוט. אמורים להתקין לי את הHOTBOX השבוע ואז המהירות תתעדכן. כרגע אני גולש במהירות 12MB עם מודם Thomson וחייגן L2TP שמתבצע דרך ראוטר Edimax BR-6524n וספק 018. אני כרגע נמצא בחבילה שכביכול אין הגבלת מהירות בספק - ז"א זה תלוי בתשתית, כשיעדכנו בהיוט ל100MB זה אמור לעבוד ב100MB. הבנתי שעדיף לעבור לחיבור ללא חייגן כדי לנצל את מירב המהירות מהחיבור, אבל הספק לא מאפשר זאת כרגע. בנוסף הבנתי שהHOTBOX לא מתפקד טוב בתור ראוטר ועדיף להפוך אותו למודם ולהשתמש בראוטר אחר. רציתי לשאול מה כדאי לי לעשות במצב כזה, להשאר ב018 בחייגן ולעבוד עם הראוטר\HOTBOX? לא כל כך חשוב לי לנצל את כל המהירות בקו, אבל אני לא יודע אם הראוטר Edimax יעבוד במהירות כזאת בצורה תקינה. ח…
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
האם עוד מישהו חווה חווית גלישה "מעולה" בבזבל??? או שרק אצלי זה כזה מעולה שהצב האירני השיג את התוכי???
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, קילתי את הHOTBOX ואני רוצה לדעת מהן העוצמות התקינות של המכשיר בשביל לקבל עבודה אידיאלית, הנה תמונה של העוצמות שלי כרגע: האם הן תקינות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
ניסיתי דרך speed.hot.net.il אבל הלינק מת.יש אלטרנטיבה?
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני שוקל מעבר ל100 מגה של הוט. כרגע אני בחיבור של בזק(5 מגה ללא NGN כי אין באיזור שלי), עם נטוויזן על חבילת גיימר. אני מניח שמבחינת מהירות אין מה לדבר - ה100 מגה יהיה עולם אחר, גם אם זה לא באמת מגיע ל100 מגה(או אפילו חצי מזה). העניין הוא שיותר חשוב לי מהמהירות זה חיבור איכותי ורצוף ללא תקלות, פאקט לוסט רציני או ניתוקים, בנוסף לפינגים טובים לחו"ל. כל זאת בשעות הערב(אלו שעות העומס אני חושב). האם בפרמטרים הנ"ל, יהיה שיפור במעבר להוט או שעדיף להישאר בבזק למרות שאין NGN באיזור שלי? אגב, קראתי שלא מומלץ להשתמש במודם של הוט כנתב. המודם של בזק כרגע מחובר לנתב פשוט(Level One FSW-0811) מכיוון שיש חיבור ל 7 מחשבים. האם הנתב הזה מספיק טוב או שעדיף לקנות נתב חדש ואיכותי יותר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש המלצה למודם-נתב ADSL, תומך בתקן N רצוי עם מערך אנטנות 3X3 שיתאים לדור הבא של ה-NGN ראיתי שיש ללינקסיס נתבים חזקים (עובדים גם ב 2.4 וגם ב-5 מה"ז) אבל אין להם מודם מישהו מכיר מוצר טוב ואמין ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מבקש את עזרתכם. כרגע יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר חוטי (לראוטר אין אופציית WIFI). אין לי כרטיסי רשת אלחוטיים כך שאני נשאר עם הראוטר הזה. אבל עכשיו אחותי קיבלה במתנה אייפד שיכול להתחבר רק אלחוטית ואני מנסה למצוא פתרון זול יחסית. האם אני צריך לקנות ראוטר נוסף, אלחוטי, ולחבר אותו באיזשהו אופן לראוטר החוטי? אם כן אז איך עושים את זה (אם זה אפשרי בכלל)? אולי יש איזה פתרון אחר קל יותר תודה מראש לביא.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לא מזמן פתחתי כאן פוסט כדי להיות בטוח שהמכשיר תומך ב WDS. לפני מספר ימים קניתי את הנתב, הגדרתי את מה שצריך על מנת שיעבוד כ Access Point אך משום מה לאחר כל ההגדרות והניסיונות כאשר אני מתחבר אליו אין לי גישה לאינטרנט. הראוטר שאני עובד מולו הוא גם של חברת TP-LINK דגם WR841ND בשניהם הגדרתי כתובות MAC ובחרתי את אותו ערוץ שידור (6) ב 1043 ביטלתי את ה DHCP, הפעלתי את ה WDS ונתתי לו כתובת LAN 192.162.1.2 כמובן שב 841 האינטרנט עובד בצורה תקינה. הערה חשובה היא, שעבדתי גם עפ"י המדריך של netcheif http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm קצת מוזר לי כל העניין, אשמח לקבל עזרה, תודה עריכה: ראוי לציין כאשר הכל מוגדר באותה הצורה אך ללא WDS והראוטרים מחוברים ע…
-
- 23 תגובות
- 7k צפיות
-
-
מצד אחד זה טוב שהמחירים ירדו כל כך מצד שני, מה יהיה על הכבל של מד1? זה לא יחסום אותו לגמרי? אני בנטויז'ן (10 מגה), ואני מרגיש שבימים האחרונים הביצועים ירדו מאוד, למשל הורדות משרתים בחו"ל (real-debrid) לפני כמה ימים קובץ בודד היה יורד על המקסימום, היום אני צריך להוריד שישה קבצים בבת אחת כדי להשיג את מלוא המהירות. כנ"ל יוטיוב, אני כבר שנה שלא חויתי את בעיית ה buffering ועכשיו פתאום היא הופיעה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. איך הכי עדיף לעבוד עם ההוטבוקס, בתור מודם בלבד או גם כראוטר? והאם צריך לשלם עליו סכום נוסף, ואם כן כמה? הוט גובים דמי התקנה מונפצים על ההוטבוקס הזה? 2. יש לי ראוטר TP-LINK WR641G, לא מהחדשים, איך אני יכול לדעת אם הוא תומך ב-100 מגה? 3. הקטע של עם חייגן/בלי חייגן, לא הבנתי... אם אני רוצה להתחבר להוטנט, זה בלי חייגן? ואיך זה ישפיע על החיבור, חוץ מזה שאני יודע שאי אפשר לשנות IP בחיבור קבוע? 4. שמעתי ממישהו שצריך לשלם להוטנט עוד כסף על תמיכה טכנית, הנפצה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מרוצה מעוצמת האות באלחוטי של ה- Netgear ולא מאופציית הניהול שלו, למי שמכיר את הראוטר הזה, האם זו תהיה קונפיגרציה עדיפה ה- Netgear בתור bridge ל- Edimax או שעדיף להשתמש בו ללא ה- Edimax ? איך שסיימתי להגדיר אותו (Netgear FW 2.7 Test 1) הוא התאפס לי, אני כבר רואה כמה אני אהנה ממנו... יש לי 2 קוים, לקו הראשון הצלחתי להשיג את ה- Dlink 6470 (משתמש בו כ- bridge עובד מעולה) לקו השני לא משנה כמה התאמצתי, לא הצלחתי להביא גם Dlink
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני פותח את הדיון הזה כדי ליידע אנשים עם מתאם שיחות של 012 על בעיה ואולי הפתרון שלה שלשום ההורים שלי החליטו שיהיה טלפון בבית של 012, בלי לעדכן אותי, היום גיליתי שהמכשיר הזה חוסם פורטים ברגע ש [מודם הוט/בזק] >>> [מתאם שיחות של 012] >>> [מחשב או ראוטר].. לא בידיוק חוסם פורטים, אלא משהו שאני עדיין לא מבין.. בקיצור חסם לי 80 ואולי עוד דברים.. הטכנאי שהתקין את המתאם אמר שאין אפשרות לחבר אותו לראוטר שלי, חשבתי לא לנסות, כך גם בשיחה עם נציג של 012 שארכה 40 דקות ללא פתרונות לבעיה.. אזרתי אומץ וחיברתי לבד את המתאם שיחות לראוטר, ונחשו מה זה עבד... אישית אני רואה מתאם שיחות כמכשיר גדול ומיותר.. אני ממש לא הייתי שמח כשהבנתי שהטלפון והמתאם שיחות יהיו אצל…
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום התחברתי להוט למהירות 100MB ספק בזק בינלאומי והתקינו לי HOTBOX. בבדיקת מהירות שערכתי דרך הוט (תשתית!) אני לא עובר את ה35MB והעלאה 1.5MB. יש לי גיימר (חייגן). ערכתי בדיקת מהירות עם הוט עם חייגן וללא חייגן. התוצאה בדיוק אותו הדבר. הנציגה בדקה ובדקה ואז נאמר לי שבגלל שיש לי כרטיס רשת מובנה במהירות 100\10 ,אני מוגבל במהירות ואמרה שאם אני רוצה לקבל מהירות תקינה אני צריך לקנות כרטיס רשת בנפרד במהירות 1000\100\10. התעקשתי על העניין שגם 100\10 יכול להיות תקין. בקיצור היא תיאמה לי טכנאי וטענה שגם הוא יגיד לי אותו הדבר. מה אתם אומרים חברה?
-
- 22 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש ל-HOTBOX שני חיבורי USB בצד. האם ניתן לחבר דרכם אנטנה אלחוטית? בגלל שה-HOTBOX מגביל אותי בתווך.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
הייתי מחובר עד היום במהירות 12 מגה ביט לבזק בינלאומי בחייגן, ובאותה מהירות לתשתית הוט. בעקבות המבצעים האחרונים התקשרתי לקבל את המחיר של ה 29.90 ש"ח מבזק בינלאומי (ועוד מתנה של ארוחה זוגית שהציעו לי כדי להישאר). לא עמדתי בפיתוי, וביקשתי שבאותו הסכום שיעבירו אותי לחבילת 100 מגה ביט. עשיתי את זה כדי שבעתיד, אם ארצה לשדרג למהירות גבוהה יותר, שלא אהיה מוגבל על ידי הספק. כרגע אני לא מעוניין לשלם יותר על התשתית עבור ה 100 מגה. בבדיקת המהירות ב speedtest.net אני מקבל עכשיו מהירות הורדה של 10 מגה ביט כאשר מקודם הייתי מקבל 12. בהתחברות ישירה לבדיקת המהירות של הוט כאשר החייגן מנותק, אני מקבל 12. תקלה זמנית לדעתכם או שאני חייב לבקש מהם שיחזירו אותי חזרה ל 12? חבל לי קצת. ברור שהמבצע …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה שדרגתי ל20 מגה בבזק תשתית, עכשיו יש לי נתב ישן של DLINK 2650u בבזק אמרו לי שהנתב הזה לא יספיק לי למהירות של 20 מגה, אלא אך ורק עד למהירות 15 אם אני לא טועה. ובגלל זה אני צריך לקחת מהם נתב של DLINK 6740U שתומך בVDSL שלהם, בלקיחת הנתב אתה מתחייב ל24 חודשים חיוב זיכוי של 25 שקלים כלומר הנתב כאילו עולה 600 שח. 1. כמה באמת שווה נתב כזה? 2. יש נתבים (VDSL) שאני יכול לקנות באופן פרטי שיעשו את העבודה במחירים זולים יותר אם אפשר דגמים בבקשה? (שימושים של אינטרנט ופייסבוק לא גיימר) 3. איך אני בודק עד איזה מהירות הנתב שלי מגיע? ראיתי פה http://www.dlink-me.com/index.php?navigation=products&owner=28&product=29&product_details=23 שכתוב "Ready ADSL c…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. יש כאן תחרות מעניינת בשבועות האחרונים בנושא הגלישה באינטרנט. כיום אני מחובר לאורנג ביחד עם הטלפון הביתי שלה והנתב המיוחד . עכשיו שמעתי שיש כאן טריקים מלוכלכים. נגיד בזק בינלאומי שמעתי שיש סעיף שמגביל אותך ל65GB בחודש אבל זה לא אומר שהם יאכפו אותו אבל זה משאיר להם אופציה מיידית/עתידית לפעול בהתאם לסעיף זה (מחיר מופרז ל1MB או פשוט תשלום OVER מנופח). אורנג בזמנו אני זוכר שבדקתי בחוזה ולא היה שם איזה סעיף שמגביל אותי. עכשיו יש את עניין הפינגים. תנו לי בבקשה חוות דעת על הספקיות: בזק בינלאומי, 013, 012. ליפני איזה 5 שנים אני זוכר שהיה בעיה קיצונים עם 012 אבל עד היום אף אחד לא הצליח להוכיח באופן מלא שהם מאיטים פורטים בכוונה. האם יש לבזק בינלאומי באמת איזה יתרון של פינגים/מ…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אהלן, אחרי שסגרתי לפני הסופ"ש על הטריפל המדובר ומהירות תשתית 100 מגה הגעתי לפורום וקראתי את כל הת'ראדים שראיתי על הנושא ויש המון בלבול... ככה, אני לפני הייתי עם 12 מגה הוט ובזק בינלאומי על הכבל החדש והייתי מאוד מרוצה מזמני טעינה שבאמת השתפרו פלאים מאז המעבר לכבל רהחדש שלהם ולכן גם העדפתי להשאר איתם במחיר 29.90 לחודש(שזה עדיין יותר זול ממה שהיה לי על 12 מגה... מדהים מה שהוט עשו לשוק ומעניין לאן זה יתפתח). ואז הגיע כל נושא החייגן שהבנתי שעם חייגן לא ניתן לקבל את מלא רוחב הפס ובלי חייגן הם על הפנים... ואם אני רוצה חיבור בלי חייגן אז הוטנט הם האפשרות הכי טובה... היום התקינו לי את ההוט בוקס ושידרגו לי את התשתית ואכן בחיבור עם חייגן ובזק בינלאומי אני מגיע ל60-70 מגה ואפלואוד מל…
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-