עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by quadra,

היי, כרגע הHOTBOX הוא מוגדר כמודם אצל הוט ולא כראוטר, יש לי נתב linksys e4200, אני מחבר אותו כ DHCP [דרך LAN בלבד] והוא פועל רק על מחשב אחד ולא יותר זה. [בחיבור פיזי / אלחוטי] הגיוני ? אני בסה"כ רוצה לחבר את המודם לראוטר ולהינות מעבודה על 3 מחשבים כרגע - מה אני מפספס?

• 7 תגובות
    • 7.3k צפיות
  2. שלום, יש לי כרטיס רשת אלחוטי שעובד על 2 יציאות USB (כי משתמש ב- 1000mA), אני רוצה למקם אותו בחדר הסמוך, 15 מטר מהמחשב, כיצד אוכל להאריך את ה- USB ב- 15 מטר? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. בעקבות בעיות גלישה באתר www.lighting-gallery.net (אשר אין להם בדר"כ בעיות בשרתים כמו שיש ל-HWzone לפעמים), בעיות בטעינת סרטונים ביוטיוב + בעיות גלישה בכללי, החלטתי לבצע Tracert לאתר הנ"ל ולעוד כמה אתרים ישראליים ואתרים מחו"ל (כולל HWzone). מכיוון שאינני יכול להעלות ולצרף קבצי TXT, אאלץ לשים את התוצאות ישירות בהודעה (למרבה הצער, אין גם אפשרות לשנות את כיוון הטקסט ל-LTR, אלא רק ליישר אותו לכיוון זה, אז מצטער אם הטקסט איננו ברור): Microsoft Windows [Version 6.1.7601] Copyright © 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\Doron>tracert lighting-gallery.net Tracing route to lighting-gallery.net [50.28.13.250] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms …

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אחרי שבועיים של גלישה אלחוטית איטית החלפת נתב ניסיון עם נתב אחר של בזק סוף סוף קיבלתי תשובה הגיונית הנציג אמר שהתקלה היא כללית והבנתי מהשיחה איתו שזה כנראה בכל הנתבים האלה dlink 6740U H1 אני בדקתי גם בנתב אחר netgear dgn2200 הוא שימש בתור נקודת גישה וגם בו המהירות הייתה איטית 25 מגה ביט מתוך 77 שאני מגיע בקווי. הוא אמר שהתקלה תסודר בימים הקרובים . חשבתי שאולי זה יעניין מישהו עם תקלה דומה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אתחיל ואומר שאני לא מבין גדול בכל עניין הרשתות, אז אם אתם מתכוונים להשתמש במושגים וראשי תיבות תצרפו גם הסבר. כרגע אני בקונפיגורציה שמצורפת בתמונה, כלומר יש מחשב ראשי שמחובר ישירות לאינטרנט ואני רוצה לשתף עוד מחשב דרך הראוטר. בתמיכה הטכנית לא ממש הצליחו לעזור לי, מבחינתם כל עוד יש אינטרנט במחשב הראשי, הם לא מתעסקים באילתורים. מה שניסיתי לעשות זה לחבר כבל מיציאת ה-Ethernet במודם השחור לכניסת ה-WAN בראוטר. המחשב השני זיהה את הראוטר והתחבר אליו, אבל אין לי באמת אינטרנט (יש סמל כזה של אזהרה על הפסי קליטה). לא הגדרתי שום דבר בהגדרות של הראוטר אז אני מאמין שצריך לעשות שם משהו, רק שאני לא יודע מה. אשמח לעזרה.

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  6. יש לנו שתי מחשבים, תשתית + ספק, עכשיו במחשב השני אני רוצה לעבוד דרך ספק אינטרנט אחר ! (כי אני רוצה ספק עם סינון אתרים מסויים למגזר הדתי, שבדיוק מתאים לי) האם אני יכול לעבוד דרכו בלי לשלם על עוד תשתית? אולי לחבר שתי מודמים שונים לכל מחשב? האם יש נתבים מוסימים שיכולים לקלוט לכל מחשב ספק שונה על אותה תשתית? תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 7.3k צפיות
  7. Started by roeesnir,

נמאס לי להסתובב עם מחשב נייד כדי לבדוק אם אני מקבל IP. יש מכשיר עם שקע RJ45 (עם מסך כמובן) שבודק IP? אם כן - איפה ניתן להשיג?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן, לפני מספר ימים קניתי טלוויזיה חדשה מדגם 46ES5500 של סמסונג עם תכונת SMART TV. הטלוויזיה לא מסופקת עם מתאם WIFI מובנה ולכן קניתי נקודת גישה של TP LINK מדגם WR701ND . הרעיון היה לחבר את נקודת הגישה עם כבל LAN לטלוויזיה ואת נקודת הגישה לרשת האלחוטית בבית ( ראוטר של TP LINK 941 ). הבעיה התחילה בזה שהגדרתי את נקודת הגישה על CLIENT והטלוויזיה לא הצליחה ליצור איתה אינטרקציה ( יש שתי בדיקות אינטרקציה שהטלוויזיה עושה: לראוטר ולאינטרנט). לאחר מכן ניסיתי להגדיר את הנקודה כ UNIVERSIAL REPEATER ואז הטלוויזיה לא הצליחה ליצור אינטרקציה עם הראוטר ולהתחבר לאינטרנט, אבל כן הצליחה לעבוד בשיתוף קבצים עם מחשבים אחרים ברשת הביתית ( מוזר לאור העובדה שהחיווי היה שאין תקשורת עם הראוטר... …

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  9. Started by IGAmiel,

הי חברים מה שלומכם? ככה המחשב שלי פורמט, הכול תקין. הפעלתי שיתוף תיקיות וכשאני בא להתחבר מהמחשב של אחי הוא רושם לי שהשם משתמש וסיסמא שגויים למרות שמילאתי בדיוק את הפרטים הנכונים. בנוסף לכול הצרות ה- Boxee לא מזהה שום מחשב ושום כונן ברשת. המסקנה היא שהפרוטוקול smb (לפחות המסקנה שלי) לא מופעל טוב. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות? יותר חשוב לי כרגע לטפל בבוקסי מהסיבה הפשוטה שהפעלתי עם אחי "קבוצה" ככה שהבעיה הזאת די נפתרה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן, אני מנסה לשרשר מודם הוטבוקס ל-Dlink עכשיו הבעיה נטחנה כבר הרבה מאוד פעמים אבל נתקלתי במשהו שלא הצלחתי למצוא אליו מידע באינטרנט. כמובן עקבתי אחרי המדריך של NetChief עכשיו הבעיה שאני מחובר לראוטר המשורשר אני מצליח לקבל כתובת נכונה של IP בתחום הסגמנט אבל אין גישה לאינטרנט. שאני מתחבר להוטבוקס ישירות אני יכול לגשת לראוטר המשורשר לפי הכתובת אבל כשאני מחובר לראוטר המשורשר אני לא מצליח להכנס להוטבוקס. כלומר זה עובד רק לכיוון אחד. מה הסיבה לכך? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by vourt,

הי, מחפש להחליף את הd-link של בזק שנמצא אצלי בארון תקשורת במודם הכולל ראוטר חדש, יציב ומהיר. הקנייה תעשה מחו"ל כך שחשוב לי לדעת שיעבוד בארץ (כמו למשל ה Linksys x3000) ושיתמוך במהירויות גבוהות ביציבות. תקציב + \ - $300. אשמח לכל עצה או טיפ, תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. עברתי לבזק 014 15 מגה (מהוט) המחשב הראשי מחובר לראוטר של נטגיר (שסיפקה בזק) ואליו מחוברים מחשב נייד אלחוטי והמחשב שלי גם בצורה אלחוטית, חיברתי נקודת גישה של אדימקס ew-7416 שמחובר אליו כבל רשת (זה קומה עליונה ואין קליטה) ואני קולט ממנו אלחוטית. הכל היה בסדר כשהייתי מחובר להוט עם סיסמת הגנה. גם עכשיו זה בסדר, אבל ברגע שאני מוסיף הגנת סיסמא ולא משנה איזה סוג זה גורם להתנגשות כתובות. בחוברת של נקודת הגישה רשום: שבנתב של בזק הכתובת 10.0.0.138 ויש לשנות ל- 10.0.0.139 ולבטל את ה- WPS. אשמח לעזרה כי אני גולש ללא סיסמא וחוגגים על הרשת שלי. *מצורף קובץ PDF של נקודת הגישה של אדימקס.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by GNR,

יש לי כרגע ראוטר של Linksys WRT54 עם קושחה של TOMATO , לפי מה שהבנתי מדובר בראוטר אולי הכי נפוץ בעולם.. תכלס הוא עושה את העבודה כמו שצריך ובודדות הפעמים שהוא היה צריך לעשות ריסט או משהו. הבעיה העיקרית היא כמובן המהירות העלובה שהוא מספק לרשת האלחוטית , כי הוא בדור הישן b/g , אם זה טעינה של סרט יוטיוב באייפד בHD , בסלון וכו'. אני גר בבית עם 2 קומות , הראוטר עם המודם ממוקמים בקומה העליונה ומספקים רשת אלחוטית לכל הבית , ומחשב אחד מחובר ישירות בLAN. הדרישות הם כמובן כיסוי נרחב במהירות גבוהה, אני לא יודע אם 3 אנטנות עדיפות על 2 , כי לראוטר של לינקסיס יש 2 והוא מכסה יחסית לא רע את הבית , כולל את הגינה , אבל המהירות גלישה היא כמובן על הפנים. יש הצעות כלשהם ? הבנתי שהראוטר TL-WR9…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Guarding angel,

משומה החלו פינגים של 89~140,אין קליינטים מחוברים ב-Wireless רק 2 ממירים מחוברים ב-LAN ומחשב נייח. ניסיתי לבודד את "הבעיה" הבדיקות נעשו מול הראוטר עם פינגים ל-8.8.8.8 באותו החדר: פינגים דרך הנייח WIN7 ל-8.8.8.8 מתקבל 89~ דרך נייד WIN7 מחובר בWIFI מתקבל 89ms לעיתים קפיצות של 120~600ms לא יציב במיוחד צ'אנל אוטו' נבדק דרך livecd בנייח פינגים של 86ms. נבדק דרך הראוטר - פינגים של 86ms Pinging 8.8.8.8 with 64 bytes of data: Reply from 8.8.8.8: bytes=64 time=86 TTL=47 seq=1 Reply from 8.8.8.8: bytes=64 time=86 TTL=47 seq=2 Reply from 8.8.8.8: bytes=64 time=86 TTL=47 seq=3 Reply from 8.8.8.8: bytes=64 time=86 TTL=47 seq=4 Ping statistics for 8.…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום, ברשותי מודם של ZTE מסוג MF-61 (זהה לאלה שמשכירים מוובינג לחו"ל) - http://www.zteusa.com/t-mobile-4g-mobile-hotspot.html קניתי אותו בזמנו מטי-מובייל בארה"ב, הוא עבד מצוין ובאחת הפעמים הם הסירו לי הנעילה שלו ככה שהוא unlock לגמרי (השתמשתי בו בארה"ב גם אחרי שהסירו את הנעילה). העניין הוא שאני לא מצליח להגדיר אותו לגלישה עם כרטיסי סים מקומיים, כנראה בגלל כל מיני הגדרות שנשארו במכשיר (למרות שהוא מחפש רשת הוא לא מוצא לא משנה באיזה סים אני משתמש) ואני מניח שהגדרות הAPN שלו כרגע הן רק לטי-מובייל. אני מאד מעוניין להתחיל להשתמש במכשיר עם סים בינ"ל בחו"ל ומחפש מישהו שיידע לעזור (גם בתשלום) בהגדרת המודם ככה שיהיה אפשר להשתמש בו בכל מקום. מישהו? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. אהלן, חשבתי על דרך להשתמש בקו הטלפון הביתי גם מחוץ לבית - התקנתי מודם 56K באחד המחשבים בבית, חיברתי אליו את קו הטלפון וחייגתי ללא כל בעיה מהמחשב עצמו דרך החייגן של מיקרוסופט, אך לצערי לא ניתן היה לעשות זאת ממחשב "מרוחק" שכן אינני מכיר תוכנה לשליטה מרחוק שתאפשר "להשתלט" על השמע והדיבור (דרך LOGMEIN הצלחתי לשמוע את המחשב השני אך באיכות ירודה ועם הרבה קיטועים). לחילופין - יש לי מתאם ETHERNET לקו טלפון רגיל של חברת THOMSON מדגם symbio t2007 שרכשתי בזמנו מאורנג' - חשבתי שאולי יש דרך "להחזיר" באמצעותו את קו הטלפון בחזרה לרשת בדרך כלשהי. אציין כי קו הטלפון בביתי מגיע ממודם של 012 - יכול להיות שגם באמצעותו ניתן לעשות משהו בעניין. אשמח לשמוע רעיונות ופתרונות.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. אני מנוי 100MB אינטרנט בבזק בינלאומי מקבל 60MB הורדה מקסימום באורנג במערכת בדיקת מהירות שלהם הזיוף מושלם 152Mb הורדה http://imageshack.us/photo/my-images/547/fjz9.png/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Frequency,

שלום, יש ברשותי שני מתאמי רשת לחשמל שקניתי לפני מספר שנים מבזק (מי שזוכר הייתה תקופה שהם מכרו את זה הרבה) ואני מעוניין להביא עוד זוג אבל אני חושב שבזק כבר לא משווקים את המוצר. הדגם של בזק היה של חברת "Billion" ראיתי מוצר דומה של TP-LINK כאן: http://ksp.co.il/?uin=14236# איך אני יכול לדעת אם המתאמים יעבדו ביחד או לא? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני טכנאי מחשבים בחברה מסוימת אשר יש בה 7 מחשבים + שרת שמחוברים אל הרשת הקווית. אני מעוניין לאבטח את הרשת של החברה מפני וירוסים ואיומים שונים. אשמח לדעת כיצד אני יכול לעשות זאת. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני עובר מהבית לחודשיים לבית של סבתא שלי ואני מעוניין בחיבור אינטרנט בלי התקנות מיותרות. אני עובר עם מחשב נייד וגם יש אופציה לקחת איתי ראוטר. מה האופציה האידיאלית בשבילי חוץ מלבקש מהשכנים ססמא לאינטרנט? אני צריך אינטרנט בסיסי, לא משו מטורף, ומצד שני אני לא רוצה להתקין תשתית וכדומה כי זה רק עניין של חודשיים. נט-סטיק עדיין קיים?

21. Started by ronte,

מדפסת מחוברת בUSB לאחד המחשבים ברשת. הגדרתי שיתוף, ביטלתי את הדרישה לסיסמא. כאשר אני מתחבר לIP של המחשב כך: \\192.168.1.10 אני מקבל בקשה לשם משתמש וסיסמא. כיצד ניתן לבטל את זה ולקבל גישה למחשב ולתיקיות ומדפסת המשותפים? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shlomom,

שלום, ברשותי מודם VDSL של בזק 699, ראה בקישור. http://www.bezeq.co.il/support/Pages/VDSL-TWDSL699U5.aspx המודם הוגדר בסיוע תמיכת בזק כברידג'. מחובר אליו ראוטר אלחוטי שלי WR1043ND שמחבר את כל העסק לרשת. כרגע אין לי גישה למודם 10.0.0.38. מישהו יכול לעזור עם זה. איך אני מתחבר למודם, בלי לנתק לאפס ולחבר ישירות למחשב. כמו שהוא דרך הראוטר זה אפשרי?

• 7 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. אהלן, יש לי מודם של בזק D-LINK DSL 6740OU (חיבור קווי ואלחוטי) ובזמן האחרון אחרי פרק זמן מסוים שהמחשב עומד ללא שימוש הוא פתאום מנתק אותי מהאינטרנט. אני לא מקבל שגיאה או משהו כזה, הכל נראה נורמלי פשוט שאני בא להיכנס לדפדפן (לא משנה איזה) אני מקבל דף אינטרנט לא זמין. מה שמוזר שהאינטרנט האלחוטי עובד כל הזמן הזה (יש עוד מחשב שמחובר באופן אלחוטי - מה שגרם לי לחשוב שהבעיה היא במחשב ולכן הוספתי עוד כרטיס רשת חוטי ( על PCI ) כשהקודם מובנה על הלוח אם. אבל הבעיה לא נפתרה. בנוסף גם החלפתי כבל רשת. יש אולי עוד סיבה שאתם יכולים לחשוב עליה או שנשאר רק המודם עצמו? יכול להיות בעיה בלוח אם? מצטער על החפירה ותודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by thewhiteark,

שלום, ברשותי ראוטר מודם סטנדרטי חינמי של בזק, D-Link DSL 2650U, אשר (למיטב הבנתי) אינו תומך ברשת אלחוטית מתקן N, בה אני .... חושק . חשבתי שבמקום ללכת לבזקסטור ולקנות\לחכור ראוטר מודם חדש, אני יכול פשוט לקנות ראוטר חדש ומומלץ, ולחברו לראוטר מודם הקיים. אני קצת מהסס כי המודם הנוכחי הוא גם ראוטר? אם זה אפשרי, אשמח לקבל הפנייה למדריך (הסבר גם יתקבל בברכה!) שמתאר את החיבורים והשינויים בהגדרות שיש לבצע, מחיפושי לא הצלחתי למצוא אחד. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 6.8k צפיות
  25. Started by bull,

שלום, יש לי מדפסת HP 4100TN בעלת כרטיס רשת פנימי. יש לי שני ראוטרים שונים: הראשון מחובר לאינטרנט וכתובתו הפנימית 192.168.0.1 255.255.255.0 השני מחובר לראוטר הראשון לצורך קבלת אינטרנט וכתובתו הפנימית 192.168.123.254 255.255.254.0 המדפסת מחוברת לרשת של הראוטר הראשון וכתובתה 192.168.0.175. האם יש אפשרות שמחשב ברשת השניה ידפיס לרשת הראשונה? אני מריץ וינדוס 7 וניסיתי להגדיר אותה כלוקאלית כ TCP/IP אך ללא הצלחה. יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים