עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by BAR - moah,

שלום חברים, ברצוני להחליף את השילוב של BaudTec + TP-Link WR741ND במודם שהוא גם ראוטר (קופסא אחת) שיתאים לתשתית של בזק, ושלא יהיה בהתחייבות שנתיים לבזק. אליו יחוברו: נייח, נייד ומדפסת אלחוטית. אשמח לקבל המלצות על ראוטרים העונים על הדרישות בתקציב של עד 300 ש"ח. תודה מראש למשיבים.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. הייתי מחובר עד היום במהירות 12 מגה ביט לבזק בינלאומי בחייגן, ובאותה מהירות לתשתית הוט. בעקבות המבצעים האחרונים התקשרתי לקבל את המחיר של ה 29.90 ש"ח מבזק בינלאומי (ועוד מתנה של ארוחה זוגית שהציעו לי כדי להישאר). לא עמדתי בפיתוי, וביקשתי שבאותו הסכום שיעבירו אותי לחבילת 100 מגה ביט. עשיתי את זה כדי שבעתיד, אם ארצה לשדרג למהירות גבוהה יותר, שלא אהיה מוגבל על ידי הספק. כרגע אני לא מעוניין לשלם יותר על התשתית עבור ה 100 מגה. בבדיקת המהירות ב speedtest.net אני מקבל עכשיו מהירות הורדה של 10 מגה ביט כאשר מקודם הייתי מקבל 12. בהתחברות ישירה לבדיקת המהירות של הוט כאשר החייגן מנותק, אני מקבל 12. תקלה זמנית לדעתכם או שאני חייב לבקש מהם שיחזירו אותי חזרה ל 12? חבל לי קצת. ברור שהמבצע …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by banjo57,

שלום. יש לנו נקודת אינטרנט אחת של הוט בממ"ד של הבית והמחשב מחובר אליה דרך מודם ומתאם שיחות של 012. אין לנו כבלים ו\או YES ו\או ראוטר. אנחנו רוצים מידי פעם לקלוט בעזרת WIFI בחדרים אחרים בבית. עשינו ניסוי עם נתב TP-LINK דגם TL-WR841HP , שתי אנטנות. חיברנו אותו בין נתב השיחות לבין המחשב. קיבלנו אות WIFI חלש מאוד עד לא קיים מחוץ לממ"ד. במקביל המחשב בממ"ד איבד קישוריות לאינטרנט. חשוב לציין שאנחנו לא רוצים שהנתב יעבוד כל הזמן כי הדרישה לרשת בחדרים האחרים היא בערך שעתיים בשבוע. אנחנו לא צריכים סתם קרינה בשאר הזמן. א. מה עשינו לא נכון? בין איזה רכיבים הנתב צריך לחבר? ב. האם יש פתרון אחר שעדיף? קראתי באחד הפורומים פה על Homeplug , הא…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by wooper,

הי אני חווה ב 2 המחשבים בשבוע האחרון בעיה שכאשר אני מוריד קובץ בפירפוקס או ב jdownloader הקובץ יורד עד שהוא מגיע לסיום ונתקע בשניהם מתקבל הודעת שגיעה ב jdownloader מתקבל no permission to write to hd בפירפוקס מתקבל could not read the source שניהם מעודכנים מה אתם מציעים?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by y_a_n_i_k,

אני משתמש באינטרנט ADSL עם חיוג לרשת.... זאת אומרת כל פעם שאני מעלה את המחשב אני לוחץ על חיבור לרשת. השאלה שלי הוא האם אפשר לעשות את זה קבוע? זאת אומרת שאני אדליק את המחשב ואני כבר מחובר.... תודה לעונים

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Roni Ziv,

הגדרתי בנתב שלי להשתמש ב-OpenDNS. הכל נראה שעובד בסדר פרט לאתר Ynet שעולה בלי תמונות וסמלים. בדקתי ב-Chrome, Edge במחשב ובנייד. שאר האתרים עובדים מצויין. כתובות ה-DNS ששמתי הן - 208.67.222.222 , 208.67.220.220 מה עשיתי לא בסדר? תודה, רוני

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Dr.Shon,

שלום, בשבוע שבעבר עברתי מחבילה 4 מגה ל8 ואני עדיין מוריד כמו ב 4, יש לי מודם DLINK 2650 יש למשהו מושג למה? או שמודם לא תומך?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי יש לי ראוטר שקיבלתי מבזק לפני הרבה מאוד זמן Rotal - 1025W, מחובר דרך בזק בינלאומי ל10 מגה האינטרנט איטי ממש בעיקר ב WIFI כאשר ברוב חלקי הבית בכלל אין קליטה או קליטה חלשה מאוד (לאייפון ואייפד) גם HTPC שנמצא במרחק 6 מטר בלי קירות ובלי כלום מהראוטר והמהירות הורדה איטית והמהירות העברה בין מחשבים עומדת על 1.5 mb/s אני רוצה שתהיה לי יותר קליטה בכל הבית ושהמהירות WI FI תהיה מהירה יותר ואיכותית יותר, קליטה מלאה בבית (דירה של 100 מ"ר, קומה אחת) האם ראוטר חדש יפתור לי את הבעיות ? ואם כן, על איזה אתם ממליצים עד איזור 300 שקל (סביר ?) תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by PenguinM,

שלום, עלתה במוחי המחשבה להריץ כבלים של cat5e מהארון תקשורת בבית הורי לכל חדר בביתם, אז חפרתי בפורום כמה שיכולתי ומצאתי פתרונות יצירתיים יותר ויצירתיים פחות. כאשר הגעתי לארון הבחנתי שכבר מושחלים שישה כבלים כאלו צמוד לכבלים של yes צוחק בקול ועכשיו עולות שאלות נוספות. 1) אין קו טלפון בתוך הארון תקשורת אך כמובן שיש שם את כל המרכז ניהול של כל חוטי הטלפון בבית, השאלה שלי היא איך ניתן לייצר נקודת טלפון (עבור אינטרנט של בזק) על ידי שימוש בחוטים הקיימים. 2) חיבור הראוטר לסוויץ׳ אמור להיות בעיה? רק לחבר וזהו? 3) בקירות מושחלים כבלים של cat5e 24awg, בקונקטורים שמצאתי במדיה גלקסי כתוב שהם מותאמים רק ל26awg. תודה מראש מאור

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכולם קיבלתי ראווטר של DLINK מדגם 6850U חיברתי אליו DOCK של 2 הארד דיסקים עם USB3 אני נכנס לממשק של הראוטר ובוחר באופציה של STORAGE DEVICES אבל העמוד לא עובד. ניסיתי גם בכרום וגם בIE בשניהם אני מקבל הודעה PAGE CANNOT BE DISPLAYED יש מצב שבזק פשוט סירסו את האופציה הזאת? מצד שני מופיע לי מיקום רשת חדש במחשב שלי עם השם של המודם אבל בפנים יש 3 תקיות של מוזיקה, תמונות ווידאו. שאני פותח למשל את התמונות הוא מתחיל לסרוק לי את התמונות שיש לי על 2 הכוננים... כנ"ל לגבי הוידאו והמוזיקה. זה ממש לא מה שאני רוצה.... יש אפשרות להפוך את הכוננים האלה לכונני רשת רגילים שאפשר לגשת מכל מחשב ברשת?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Aviv Galay,

לנעול

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by MISTER WEB,

קניתי כרטיס רשת כי אני רוצה להתחבר לוואו. עכשיו, יש לי שתי מערכות הפעלה: 1)MICROSOFT WINDOWS XP 2)MICROSOFT WINDOWS98 באקס פי הכרטיס רשת מזוהה ולא צריך להשתמש בדרייברים, ב98 הוא לא מזוהה, איך אני אמור להתקין אותו דרך הוספת חומרה חדשה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני מחפש דרך לחבר רק חלק מהמכשירים בבית ברשת לVPN, בעוד ששאר הבית לא יושפע מזה. חשבתי על האופציה הזו: ראוטר "ראשי" שיש לי כבר, יתחבר לאינטרנט באופן רגיל ואליו יחוברו חוטית או אלחוטית כל המכשירים שאני רוצה בהם אינטרנט רגיל. ראוטר "משני" מהסוג שיודע לקבל קושחת dd-wrt שיחובר חוטית לראוטר ה"ראשי" וישתף אינטרנט VPN למכשירים שאני מעוניין בכך עבורם. הם יתחברו אליו חוטית או אלחוטית. השאלה הראשונה - האם זה אפשרי? השאלה השנייה - איך עושים את זה? ההיגיון שלי אומר לחבר את כניסת האינטרנט של הראוטר המשני אל חיבור רשת רגיל בראוטר הראשי, ולהגדיר לו אינטרנט רגיל dynamic ip ללא חייגן. אני מקווה שזה יגרום לראוטר הראשי להקצות ip וגישת אינטרנט לראוטר המשני, ואצלו כבר אוכל להגדיר חיבור VP…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אתמול התדלקתי את הלפטופ ושניסיתי לגלוש, קיבלתי מכל אתר שניסיתי שהוא לא זמין. ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. המחשב מראה לי שהוא מחובר לרשת שלי בלי תקלות. עשיתי בדיקת פינג לYNET ווואלה וזה היה בערך 10. הצלחתי לעדכן תוכנה (spyboot). במחשב שלי ובלפטופ השני אין בעיה של גלישה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by wiper,

שלום לכולם, יש לי כרגע ראוטר אלחוטי שאליו מחובר בכבל ה vod ודרך wifi המחשב הנייד. אני רוצה לדעת האם ניתן "לפצל" את העניין ולחבר מודם ל vod ואת הראוטר למחשב בצורה אלחוטית/חוטית? הכוונה היא כזו - יש לי ראוטר ישן של בזק (ADSL) שאני רוצה לדעת האם ניתן להגדיר אותו כמודם בלבד ולחבר אותו בחיבור ישיר ל vod. במקביל יש לי ראוטר חדש שקיבלתי מ 012 ואני רוצה לחבר אותו בחיבור קווי למחשב הנייד (לצורך השגת מהירות גלישה גבוהה יותר) ובמקביל שישדר אלחוטית לניידים ולטאבלטים. האם זה ניתן בכלל ואיך עושים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Moty_p,

שלום לכם, יש לי מודם של בזק (VDSL אם זה משנה) עליו מחובר בכבל רשת ישיר ליציאת ה WAN נתב של TP-Link כתובת הנתב היא 196.168.1.1 הוא מתפקד כשרת DHCP עם רשת אלחוטית מאובטחת עליו מחובר בפורט Lan1 מחשב נייח ובאופן אלחוטי מחשב נייד ופאלפון סלולרי לפורט Lan2 מחובר בכבל רשת ישיר נתב נוסף של tp-link אותו אני רוצה להפוך ל AP + switch (כדי שגם עליו היו מחוברים 2 מחשבים ניידים באופן אלחוטי ו 2 מחשבים באופן חוטי) הנתב השני מחובר בפורט Lan1 לפורט Lan2 לנתב הקודם, את הנתב השני הגדרתי כך: כתובת IP 192.168.0.253 שרת DHCP כבוי נקודת רשת פעילה עם אותו סיסמה וסוג אבטחה כמו בנתב הראשון, המחשבים המחוברים לנתב השני מקבלים כתובת IP ויכולים לגלוש באינטרנט אז מה הבעיה כאן בעצם? הבעיה היא שמופיע לי …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by רמי אשכנזי,

גרסת תוכנה 3.42. מה הסיבה שהיא לא מזהה אצלי את השידורי סטרימינג? והאם זה בגלל שהיא לא מתאימה למערכת הפעלה של וינדוס 8.1? אני הפעלתי סרטון של יוטיוב ולחצתי בתוכנה הזאת על לחצן סטארט ואני חכיתי כמה זמן ולחצתי על סטופ ועדיין התוכנה הזאת לא זיהתה את שידור הסטרימינג. איך מתקנים את זה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by menymu,

ראוטר מרשים, קצת גדול. ממשק דומה לכל ה-TL לעניין (ביצועים) 2.4 לא מרשים בכלל, ה- buffalo wzr-hp-g300nh עם dd-wrt נתן ביצועים פי 1.5 יותר מאשר הנתב הנ"ל 5GHZ - מותקן firmware ישראלי שמסרס כמעט את כל הערוצי שידור, וגם אי אפשר להתקין firmware רשמי של החברה (ההגבלה ברמת התוכנה ולא חומרה) קניתי מתאם מיוחד לחבר ללוח של הראוטר על מנת לצרוב קשוחה רשמית שתפתח לי את האפשרויות. עם כרטיס 2t2r לא 3t3r כמו הנתב עצמו עם ציפ ar5008 מרחק של כ-8 מטרים אני מקבל 70-100 מגה לרוב 90 ביצועים ב-5GHZ באמת ברמה גבוה... ראוטר יחסית מהיר, בבדיקת פינגים במהלך הלילה לראוטר אין איבודי מידע ונראה כי הוא יציב מאד.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם יש ברשותי (יותר נכון חמותי) netgear DGN 1000 של בזק. עןצמת ה WIFI של הרשת הבייתי שלהם חלשה, גם בחדרים הקרובים לנתב (זה לא ממד). מיכוון שיש ברשותי tp link wr740n (שתומך ב Auto MDI/X) חברתי אותו ישירות לנתב בתקווה שהעוצמת שידור שלו חזקה יותר. הגדרתי ל tplink כתובת 10.0.0.199. ול DHCP של הTPLINK הגדרתי מרחב כתובות 10.0.0.140-198, זה אמור להספיק לבית שכזה. למחשב היחיד שמחובר פיזית לנתב של בזק יש כתובת 10.0.0.138. יש לנתב של בזק כפתור לכיבוי ה WIFI, לכן כיביתי את ה WIFI של הנתב של בזק ונתתי לwifi tplink שם רשת, וסיסמא. ניתן לגלוש מהמחשב הנייח (שמחובר לנתב של בזק) וע"י מחשב נייד וsmartphone (שמחוברים WIFI ל tplink). בגדול, נראה כי הגלישה איטית יותר מאשר המחשב שמחובר …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שמעו יש לי 10MB ולאחרונה לא מגיעים ל1.2MB פשוט בזיון .. אני מנסה כעת להוריד טורנט עם הרבה משתפים אבל אני מקבל 50KB אי אפשר ככה... מה העניין שלהם? יש פה עוד חברים אשר הורדה בשעות האלו : 22:00 מרגישים איטיות מטורפת ? יש טעם לדבר עם אורנ'ג? אשמח לתגובות בנושא ..תודה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by JediMaster,

ערב טוב לכולם! יש לי בעיה באינטרנט, כל פעם שאני מפעיל את הביטורנט \ אימיול תוך בערך חצי שעה האינטרנט פשוט מתנתק. זה בלתי נסבל, השאלה שלי האם יש פתרון לזה? האם זה בכלל חסימה מהספק שלי (נטוויז'ן)? יש משהו שאפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Shasoosh,

אני מתכנן בקרוב לרשת את הדירה עם הציוד הבא: שקע קיסטון 3M Volition RJ45 STP Jack Category 6A כבל רשת U/FTP CAT6a קשיח מסוכך תוצרת טלדור 100 מטר קופסא עמוקה מעל הקיר 83*83*46 מ"מ + פנל עם קיסטון ריק מסגרת מתכת לפנל 83*83 מ"מ, תחת הטיח שאלות: 1. בארון תקשורת, האם עדיף לחבר גם שם שקע קיסטון שיהיה מחובר לפאץ פאנל ומשם מגשר לסוויץ או פשוט לחבר לתקע כמו זה: תקע RJ45 CAT7 מסוכך לכבל רשת, עם אינסרט לסידור המוליכים, תואם CAT7 של טלדור, סוג מקצועי - נחושת מלאה, מוזהב 50" מצד אחד פאץ פאנל מרגיש לי יותר מקצועי, מצד שני להוסיף עוד כבל לשרשרת. אם התשובה היא פאץ, האם כדאי לקחת פאץ ללא קונקטורים ולחבר לו קונקט…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום, חבר שלי משוודיה שלח לי תמונה שבה הוא עושה פינג לשרתי משחקי בשוודיה ובדנמרק עם חיבור aDSL 0.5Mbit. הנה התמונה: מישהו יכול להסביר לי איך בשוודיה יש להם כאלה פינגים נמוכים כאשר במדינה שלנו שהיא הרבה יותר קטנה הפינג רק בלילה מגיע למינימום של 13ms? אני רוצה הסבר יותר מפורט מ: "תשתיות יותר טובות" תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, אני כרגע לקוח של 012 ובסוף החודש נגמרת לי ההתחייבות.. קיבלתי שתי הצעות מחיר ואני לא יודע לאן ללכת ההצעות הן כאלה: הוט 90 ש"ח ספקים: הורדה 3 העלאה 278 012 - 52 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה. 014 - 69.90 ש"ח ללא התחייבות. לאן לדעתכם עדיף לי להתחבר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by tsur1,

שלום לכולם, יש לי תשתית בזק עם מהירות בסביבות 50 מגה, וספק בזב"ל עם מהירות 100 מגה + גיימר. כאשר אני צופה ב-twitchtv על 1080p (לפעמים גם על 720 ומטה) אני נתקל בהרבה תקיעות, בדקתי עם תוכנה שמראה את מהירות ההורדה/ההעלאה בזמן אמת ושמתי לב שהמהירות לא קבועה בכלל היא לפעמים מגיעה למקסימוo של 12,000 kbs ולפעמים למינימום 0-200 kbs לפרקים ממושכים ואז מופיעות התקיעות... הדבר הנ"ל מעלה אצלי חשד לסוג של traffic shaping מצד הספק... אז 2 שאלות - 1) האם מישהו מכיר את התופעה? 2)מה ניתן לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.