רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי בבית ראוטר של בזק D-LINK 6740u שכבר הרבה זמן עושה לנו בעיות (איטיות מ40 מגה לחצי מגה), קריסות, ובדרך כלל לפיתרון אנחנו עושים ריסט וזה עובד. העניין הוא שזה נעשה על בסיס יומי וזה באמת נמאס אז אנחנו חושבים לקנות ראוטר פרטי. אנחנו ארבעה מחשבים שמחוברים לראוטר אז צריך שיהיו לו לפחות 4 פורטים לרשת חוטית. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי פינגים גבוהים למספר שרתים (מפריע בעיקר למשחקים) הפינג לשרת ישראלי של CSS הוא ממוצע 70 (השרת זורק שחקנים עם פינג מעל 50 ולרוב האנשים שם יש פינג מתחת ל 20) ביליתי זמן לא קצר עם התמיכה של הספק (בזק בין לאומי) והתשתית (בזק) ללא שום שיפורים. אני חושד שהבעיה היא בתשתית של בזק, תוך כדי דיבור איתם התבקשתי להתחבר עם סיומת @1 ולעשות פינג ל 147.235.246.92 שהממוצע שם הוא 38 ונראה לי קצת לא הגיוני לקבל פינג מתחת ל20 אם רק לכתובת הזאת אני מקבל 38. מישהו מכיר את הבדיקה הזאת ויכול להגיד כמה אמור לצאת שם? פרטים אחרים : אני מחובר בקו של 5 מגה, דרך ראוטר (נסיונות להתחבר ישירות למודם לא שיפרו) מחשב הבדיקה הוא הלפטופ שלי, כשאני לוקח אותו למקומות אחרים (עבודה , חברים) אני מקבל פי…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם.. עברתי לאחרונה ממודם USB קטן ומקולל למודם רשת גדול ומקולל אף הוא מכיוון שאין לי רשת ביתית לא טרחתי לפתוח אותו לראוטר (b-focus 270) יש לי בעיה קטנה עם כרטיס הרשת ככל הנראה. כשהמחשב עולה, והמודם מחובר, לוקח למחשב כמעט דקה לסיים בוט. כשאני בודק ב- network connections באותו שלב, רואים שהבעיה היא שם, כי הווינדוס אקפלורר לא מצליח לפתוח שם כלום (כשבשאר המקומות כן) כשאני מנתק את המודם מכרטיס הרשת, או מהחשמל, אין בעיה ב-בוט אני משתמש בווינדוס xp, דרייבר האחרון מהאתר של realtek, אבל אני לא מכיר בדיוק את כל המאפיינים של הכרטיס, ולא יודע מה לשנות באופציות שאלותי: מה תוקע לי את הסטארט אפ? איך אני פותר את זה? מה זה network adress, ומה אני צריך לרשום שם עם המודם הזה? האם אפש…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייתי שמח אם למישהו יש רעיון איך להתחבר עם ראוטר של 3COM לאינטרנט של 012 עם מודם כבלים של מוטורולה. יש 4 אפשרויות חיבור לגייטווי הזה: 1. Static IP 2. Dynamic IP Address 3. PPPoE 4. PPTP איזה סוג צריך לבחור ?? כשאני בוחר באפשרות 2 - Dynamic IP Address אז הראוטר מקבל IP מהמודם ואני לא מצליח לגלוש למרות שברואטר הגדרתי את שם המשתמש והסיסמא ואיזה כתובת IP אני אמור לתת לראוטר או למחשב שיזהו אחד תשני ?? תודה מראש לעזורים אם מישהו הצליח להגדיר אני ישמח לקבל פיתרון מלא ------------------------------------------------------ יש לי את הכתובות של: DNS PPTP SERVER ויש לי בעיה של ה INITIAL IP הוא כל זמן הוא נותן לי שהINITIAL IP יהיה כמו הPPTP SERVER רק שהסיומת היא אחד... ועדיין זה לא…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כשבועיים את TP-LINK WR1043ND התקנתי אותו עם עזרה של שירות לקוחות של הספקית ( נטוויז'ן) הוא מחובר באופן פיזי לנייח ( כלומר לא דרך ה WIFI אלה חיבור פיזי) הגלישה במחשב הנייח כמובן נשארה אותו הדבר כמו לפני הראוטר. אבל לפני שבוע רכשתי גם מחשב נייד ASUS N55SF וכאשר אני מתחבר לרשת של הראוטר שלי הגלישה היא מאוד איטית וכמעט על סף הבלתי נסבלת. מה גורם לזה? ומה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעייה הנ"ל? (קצת מידע על החבילת אינטרנט שלי, אני בעל 12 מגה-> תשתית הוט (CABLE) -> ספקית נטוויז'ן) תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחבר את הכבל רשת הוא מזהה אותו והוא מחובר אבל אי אפשר לגלוש באינטרנט או לעשות משהו באינטרנט החיבור הוא כבלים צריך להגדיר משהו אולי?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בביתי מחשב העונה, להבנתי, להגדרה "חזק" (נרכש לפני כשנה וחצי). מס' המשתמשים בו - 5 בד"כ. יש צורך בעמדות מחשב נוספות לכל המשתמשים. שמעתי על אפשרויות הפיכת / פיצול מחשב אחד למספר עמדות עבודה עצמאיות אשמח למידע מורחב ומומלץ בנושא, מה נדרש וכן עלויות ... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן מצטער מראש על התיאורים המסובכים. אחת הרשתות שבניתי לאחרונה מבוססת על ראוטר ראשי, מכשיר repeater נוסף בקומה העליונה שמשתמש ב-WDS, ובנוסף חיבור מהראוטר הראשי ל-LAN מבוסס חשמל שנותן אינטרנט לאיזור אחר מחוץ לבניין (הבניין בחוץ ישן ולא חודרת אליו קליטה) הבעיה היא שאני לא יכול למתוח כבל LAN רגיל בין הראוטר הראשי לבין הנקודת LAN מבוססת חשמל (התקעים שקרובים לראוטר הראשי אינם מצליחים 'להתקשר' עם התקעים שבבניין בחוץ, ורק תקע במרחק של 4 מטר מהראוטר עובד). בשביל לחסוך במתיחת כבל של 4 מטר ולסרבל את המשרד, רציתי לדעת האם יש מכשיר שיודע ליצור תקשורת באופן אלחוטי בין הראוטר הראשי ליציאת LAN מבוססת חשמל. צירפתי תרשים שמצביע על הרכיב שאני מחפש - מכשיר קטן שמתחבר בצד אחד לethernet lan …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני באקספון מרגע שהם התחילו להציע חבילות אינטרנט עד עכשיו. תמיד הייתי מוריד בביטורנט על מלוא רוחב הפס. לאחרונה שידרגתי תשתית בזק ל15 מגה (המבצע ההוא שהיה) וחבילה של אקספון 35 שח ללא הגבלת מהירות. בחודש הראשון הכל היה בסדר. לאחרונה (מזה מס׳ חודשים) אני חווה איטיות. מרגיש שחוסמים אותי. מוריד קבצים פופולריים בביטורנט על 50 קיי, במקום מגה וחצי. יוטיוב לא סוחב, וקבצי וידאו נטענים לי באייפון יותר מהר כשאני על 3g מאשר ויי פיי. לדעתי אקספון גייסו יותר מידי לקוחות בכדי שרוחב הפס שלהם יספיק לכולם. האם ידועות לכם חברות שבוודאות לא חוסמות הורדות ומאטות את הגלישה באופן כללי? מה עם בזק בינלאומי? היה לי 012 לפני אקספון, והם היו חוסמים בצורה ממש ברוטלית. האם עדיין חוסמים? האם ידועה…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים החלפתי את מתאם הHPNA שלי (הייתה בעיה ממושכת וזה לא רלוונטי כרגע). האינטרנט בקושי עבד גם לפני. במחשב עם הנתב , האינטרנט עובד בצורה פנטסטית בלי בעיות. במחשב עם המתאם , הבעיות הן גדולות. דיברתי עם מספר תומכים מבזק , שלא הבינו את הבעיה , עד שאחד מהם הגיע למסקנה שהמתאם HPNA שלי עובד וזה רק המחשב שלי שעושה בעיות (בעיה תוכנתית, לפיו). לדעתו מדובר בחסימה של פורט 80 במחשב שלי ולפי מה שהוא אמר האפשרות היחידה היא לפרמט את המחשב (אופצייה שיכולה להיות קשה מבחינתי, כי אני לא אוהב לאבד מידע שלי) בקיצור, אם הבעיה היא נכונה, איך אני יכול לפתוח את פורט 80 במחשב שלי? יש לציין שמתאם WIFI עובד בצורה טובה במחשב שלי ונראה שחסימת פורט 80 היא אך ורק כשהמתאם HPNA מחובר. אגב, של…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר יחידת דיור למודם ראוטר שמספק אינטרנט לבית, כך שגם מיחידת הדיור יהיה אפשר לגלוש באינטרנט דרך אותו קו של הבית. בבית יש ראוטר של הוט sagemcon f@st 3184. ביחידת הדיור יש שקע שמאפשר להגיע דרך הקיר עד לראוטר שבבית כך שהחיבור בין הראוטרים יהיה קוי. הראוטר שבבית לא יהיה אלחוטי והוא גם בקומה אחרת מיחידת הדיור כך שגם אם כן היה מוגדר לשדר באופן אל חוטי, כנראה שהקליטה ביחידת הדיור לא הייתה מספיק טובה דרכו. אבל הראוטר שביחידת הדיור כן אלחוטי כדי שיהיה אפשר לגלוש בה גם עם טלפון חכם. אבל ברור שאם רוצים אפשר לחבר מחשב גם ישירות לראוטר שביחידת הדיור. האם יש דרך לאבטח ולהפריד את שתי היחידות כך שלא ניתן יהיה לחדור למחשבים אחד של השני וכך שהגלישה תהיה נפרדת לגמרה? אפשר ל…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. כשאני מוריד טריילרים של סרטים למחשב הכל זורם חלק ויפה אבל כשאני צופה בטריילרים באינטרנט הם נעצרים כל שניה וממשיכים כאילו יש לאגים. מה יכולה להיות הבעיה? עידכנתי דרייברים של כרטיס מסך וזה לא עזר... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר במהירות 1.5M אבל בשבועות האחרונים הגלישה ממש איטית, בדקתי בspeed test וגם באתר של בזק והמהירות היא בערך 0.5M והפינגים על הפנים בסביבות ה700 ויותר לחו"ל ומעל 250 בארץ. העניין הוא שזה קורה רק כשאני מחובר דרך הראוטר, אם אני מתחבר ישירות למודם אז המהירות בסדר גמור, הראוטר הוא TP-LINKwr641g. יש למישהו רעיון מה הבעיה? יכול להיות שהראוטר נדפק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי כבל מוצלב וכרטיס רשת נוסף.. חיברתי הכל עשיתי לפי ההגדרות שנתנו לי כאן בפורום ומה זה לא עובד... אגב יש לי אינטרנט בכבלים דרך תבל וספק נטויזן 750Kb איך אני עושה את זה? אני כבר מיואש והם לא עוזרים? מה ההגדרות ואיך אני מגדיר אותם כך שסוף סוף תיהיה לי רשת ביתית משל עצמי? תודה מראש לעוזר
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את הראוטר הזה: http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6104K.htm מאז שהוא חובר למחשב יש לי קצת בעיות, שהמרכזית היא שאני לא יכול לשלוח קבצים דרך האיי סי קיו איתו. אז הממ, למישהו יש רעיון מה לעשות בנידון?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם עוד אנשים עם 012 שמו לב לאיטיות מזוויעה בשעות העומס? או שזה נקודתי אצלי וצריך להתחיל לחקור?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש בRS הייתי מנוי שם... ולאחרונה עם חיבור בתשתית בזק וספק 014 המהירות הורדה מ12 בצהוריים בערך עד 12 בלילה נהיית איטית מאוד. מחובר ל1.5M ומוריד ביום עד.. ואני מדגיש עד 30K... ובעצם ניסיתי עשרות אתרי הורדה והמהירות בה נורא איטית בשעות היום והערב. עכשיו בין פלא אחרי 12 בלילה או 1 בלילה לא עשיתי LOG בדיוק לזה קצב ההורדה עולה פתאום ל187 קבוע שזה בעצם המקסימום שלי. עכשיו ניסיתי עם ספק אחר שהספק עצמו נמצא קילומטר ממני וזה ספק טכניון על תשתית בזק... שההגבלה שלו זה 10M.. ואני מתפלא שהמהירות לא משתנה. בלילה הכל טס ובשעות היום תקוע. יש לי אנטי + פייר אין ספיוור ואין כלום על המחשב.. סתם בשביל הקטע פרמטתי והכל נשאר אותו דבר. על אותה תשתית בדקתי יכול להיות משהו דפוק עם המחשב (ל…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה אתמול רכשתי את הנתב האלחוטי הנ"ל ונתקלתי בבעיה בפתיחת פורטים לאימיול מישהו יכול להדריך אותי איזה שלבים לעשות כדי לפתוח פורטים לאימיול דרך אגב נעזרתי באחד האנשים של בזק והוא הדריך אותי מה לעשות וזה לא עזר הוא טוען שאולי הפירוול במחשב שלי (nod32) חוסם אולי את האימיול אבל זה לא נכון כי עד שהחלפתי האימיול עבד מצויין בקיצור אני צריך עזרה בנושא הזה תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ש לי ראוטר 2760U DLINK.אני מעוניין להגדיר רשת אלחוטית שתאפשר חיבור של מכשירי טלפון ניידים של בני המשפחה, ומדי פעם של אורחים.יש לי מספר שאלות: 1- מה שיטת ההצפנה שמומלץ לבחור? האם יש טלפונים שלא מתאימים לכולם? אני לא זקוק לאבטחה מי יודע מה - אין הרבה שכנים. לא ברור לי מה ההבדל בן שיטות ההצפנה.2- האם אני יכול להגדיר שמכשירים מסוימים (של בני הבית) לפי כתובת MAC, ייתחברו ללא צורך בהצפנה, וכל שאר המכשירים יאלצו להכניס סיסמא?3- האם אפשר להגדיר "סיסמא חד פעמית" לאורחים, כך שאחרי לכתם אני לא אצטרך לשנות את הסיסמא הראשית?4- האם אפשר לתת שם לכל כתובת MAC, כך שאוכל לזהות אותם לפי שם בטבלאות? (אני בודק לפעמים שאין גורמים זרים שגולשים לי במערכת)5- האם אפשר להגדער שאבל מייל כל פעם שמכשי…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נראה לי שכיום זו החבילה הכי כדאית בשוק (תקנו אותי אם אני טועה) עם מחיר סביר~ וupload לא מבייש מישהו כבר ניסה את החבילה הזאת ? מהם המהירויות ? לפי האתר שלהם המבצע עומד על 139ש"ח איזה עוד תוספות יש ? תשתית ? יש חובת התחיבות ? מה שעשוי להוריד מההתרקטיביות של זה... מישהו הצליח להוציא מחיר יותר טוב ? מהם הפינגים בארץ\חו"ל ? תודה
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך פותרים את זה? וזה משפיע על מהירות האינטרנט שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברת פרטנר הכריזה אתמול על טריפל חדש - שירות אינטרנט המשולב בשירות סלולרי. העלות של החבילה היא 159 שקלים (רק לשנה הראשונה, אח"כ 179 שקל) ובמסגרתה מקבלים חיבור אינטרנט של 100M ושירות סלולר לא מוגבל עם נפח גלישה של 8G. אם מפרקים את החבילה למרכיבה, מגלים שההצעה לא ממש אטרקטיבית. חיבור אינטרנט של 100M ניתן היום לרכוש ב-69 שקל באספון ובמותג הזול של פרטנר (012) ב-100 שקל. שירות סלולר עם חבילת גלישה גדולה אפשר לרכוש היום בגולן (37 שקל עם 6GB) ואפילו ב-012 מציעה סלולר עם 8G ב-49 שקל. אז מה החידוש של פרטנר? שירות ענן (My Box) בנפח של 200G. נראה לכם שווה? http://orange.co.il/in-out
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים. ידיד שלי טוב פנה אלי וביקש לעזור לו לבחור החלפה לROUTER שלו. יש לו SEIMENS ישן ונמאס לו מבעיות איתו (הוא עושה RESET כל הזמן ומחשבים מעבדים חיבור לאינטרנט). תעזרו לי בבקשה לבחור לו משהו טוב. יש לו 10 הגה, מחוברים מחשב 1 נייח ו2 נטבוקים באלחוטי. גם רציתי לשאול האם כדאי לקחת מ בזקסטור או לקנות בחנות פרטית? תודה לכל ה עוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת מאש לאינטרנט טוב בבית אני חשבתי על דקו x20 או x50 מה מומלץ? יש משהו יותר טוב? יש לי עכשיו דקו m4 והמהירות אינטרנט שלי זה 1000והWi-Fi אני מקבל רק מהירות 400 מהירות
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי פיתרון מתאים לבעיה שלי. יש לי שני מחשבים אחד עם אקס-פי 32 ביט ואחד עם ויסטה 64 ביט. ל-XP מחובר ראוטר של 3COM והויסטה מחוברת ברשת עם כרטיס רשת אלחוטי (של אדימקס). מחוברת אליה מדפסת HP Deskjet All in one F2180 ואני רוצה להגדיר את המדפסת ברשת שאפשר יהיה להדפיס גם מה-XP. הגדרתי את המדפסת כמשותפת הבעיה שאני לא מצליח להתקין אותה ב-XP. הוא מבקש את השם שלה וכשאני מעתיק אותו הוא אומר שזה לא נכון ולא מקבל... חשבתי שזה קשור לדרייברים בויסטה (מצורפת תמונה) אבל כשאני מנסה להתקין x86 הוא מחפש את הדרייבר ואין לי מאיפה להתקין את זה, גם לא בדיסק ההתקנה של המדפסת... זה קשור לבעיה? מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-