רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אחרי המון בעיות שהיו לי עם ראוטר 3COM ,(הוא היה טוב פשוט בחצי השנה האחרונה הוא הפסיק לתפקד והעפתי אותו) החלטתי להביא ראוטר מבזק. ולא בגלל שאני מת על בזק, אלא משום שאני רוצה לקבל תמיכה עליו וגם אם יקרה לו משהו (חס וכרפס) הם יחליפו אותו במהרה בבית אני מתחבר ברשת של 1.5 מגה (מעט אבל אין מה לעשות המרכזייה של בזק רחוקה :\) עם 4 מחשבים ברשת (ויש פוטנציאל ל-5). אז אני צריך ראוטר יחסית טוב. כל המחשבים מתחברים בתצורה קווית. הנה הראוטרים של בזק http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי משרד חדש, בארגון. עד עכשיו המחשב היה מחובר עם כבל רשת לקיר. היום חיברתי ראוטר WIFI גם כידי ליצור רשת אלחוטית וגם לפצל את החיבור לעוד כמה מחשבים. כאן מתחילה הבעיה שלי. האינטרנט והרשת האלחוטית עובדים בסדר, אבל משום מה התוכנות של החברה לא עובדות(כשהמחשב מחובר לקיר ישירות הכל עובד טוב). משום מה לא מצליחות להתחבר.(בחברה אין להם פתרון). ביטלתי את הfirewall בראוטר. חשבתי על הפניית פורטים בל אני לא יודע איזה פורטים להפנות. בנוסף לכך שמתי לב שהמחשב כשהוא מחובר לקיר הוא מקבל IP אוטומטי. אולי הבעיה היא שאני צריך לבטל את הDHCP בראוטר כך שכל מכשיר יקבל IP של הרשת הגדולה ולא מהראוטר. תודה אלון.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
hey i need the 3crwe554g72x_12Oct2005.exe firmware for my router but it wont let me download from the 3com site saying i dont come from a usa origin. is there anyone that knows a bit about proxy or just has this file could upload it somewhere. thanks alot
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן ברשת מנוהלת עם Windows 2008 R2 ו-AD-DS וכל שאר הירקות יש בעיה במחשבים ברשת לגשת לכל מיני אתרים רנדומליים (לדוגמה, rail.co.il עושה הכי הרבה בעיות) ניסיתי למחוק את ה-DNS בשרת ולהתקין מחדש, לעשות flush dns לשרת וכל אלה אבל עדיין הבעיה עודנה גם כאשר אני מבצע NSLOOKUP אני מקבל את השרת DNS כמו שצריך אז לתחושתי (והרבה פעמים היא מוטעת) הבעיה לא בDNS למרות שזה לגמרי מריח ככה מהשרת אפשר להיכנס לאתרים בלי בעיה ל-HWZONE לדוגמה אני מצליח להיכנס בלי בעיה. (NSLOOKUP ל-RAIL.CO.IL כן עובד.. PING לא עובד אליהם משום מקום שבדקתי לפי שם דומיין) אשמח אם למישהו יש רעיון מה לעשות תודה רבה ושב"ש!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע יש לי תשתית הוט + ספק בזק בינלאומי 200 מגה. יש לי בעיה פינג גובה במשחק COD MW חדש. מה דעתכם ספק ITC? או ספק אחרת חיבור קווי.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קיבלתי ראווטר של DLINK מדגם 6850U חיברתי אליו DOCK של 2 הארד דיסקים עם USB3 אני נכנס לממשק של הראוטר ובוחר באופציה של STORAGE DEVICES אבל העמוד לא עובד. ניסיתי גם בכרום וגם בIE בשניהם אני מקבל הודעה PAGE CANNOT BE DISPLAYED יש מצב שבזק פשוט סירסו את האופציה הזאת? מצד שני מופיע לי מיקום רשת חדש במחשב שלי עם השם של המודם אבל בפנים יש 3 תקיות של מוזיקה, תמונות ווידאו. שאני פותח למשל את התמונות הוא מתחיל לסרוק לי את התמונות שיש לי על 2 הכוננים... כנ"ל לגבי הוידאו והמוזיקה. זה ממש לא מה שאני רוצה.... יש אפשרות להפוך את הכוננים האלה לכונני רשת רגילים שאפשר לגשת מכל מחשב ברשת?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב מחפש המלצה לנתב אלחוטי בתקן N על מנת שאוכל לגלוש גם מהנייד החדש ששתומך בתקן N אין ממ"ד בבית ואין קירות רבים שיפריעו לקליטה מה מומלץ במחיר סביר .שיהיה איכותי ובלי בעיות
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להמליץ על ראוטר אלחוטי שיספיק ל-2-3 מחשבים ויאפשר גישה באיכות טובה לנטפליקס? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי חיבור בכבל וחיבור WIFI אני מחובר בשניהם עכשיו אני יכול להגדיר לתוכנה דרך איזה רשת אני רוצה שהיא תגלוש? מדובר בוינדוס 7
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע אני גולש במהירות 10 מגה באחת הספקיות עם תשתית בזק של 10 מגה. היום בעקבות מבצע (ללא תוספת מחיר) עברתי לתשתית של 20 מגה - האם צפויה בעיה בגלישה אם אני נשאר על 10 מגה אצל הספקית?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי Edimax 6524n ועד ששידרגתי את הרשת ל-10M (היה לי 2.5M) עבדתי עם מודם ישן B-Focus 270 שאינו תומך ב- 10M כעת עלי להחליף את המודם בבזקסטור ורציתי לקבל עצה איזה מודם לבקש מהם. יש לי מודם/נתב Siemens SL2-141 וניסיתי להשתמש בו כמודם אבל כמו שהוא מתפקד גרוע כנתב כך הוא גם גרוע כמודם.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל המלצה לגבי ראוטר למשרד. הדרישות העיקריות הן שיהיה VPN (ונוחות להתקין/לעבוד), wireless. עדיף שיתחבר ישירות לבזק (ועם אופציה להוט בעתיד). התקציב עד 1000 ש"ח. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן כולם, יש לי את הHotBox והבעיה שלי איתו היא שהDHCP עובד לסירוגין. פעם הוא עובד לזמן מוגבל ופעם הוא לא עובד בכלל. עמדת קצה שמנסה להתחבר לhotbox לא מצליחה לקבל IP מהDHCP. מחשב שאני מקנפג לו IP סטאטי מתחבר מעולה, אבל זה בעיה עם טלפונים שאי אפשר לקבוע להם סטאטי דרך המכשיר. ניסיתי לשנות את הLease Time שהיה מוגדר על 3600 ל100000, אבל זה לא שינה כלום. למישהו יש רעיונות נוספים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מה זה אמור להיות בעצם? :s05: http://netvision-digital.com/hooligans/onliner/?utm_source=1020854&utm_medium=Banner&utm_content=96095098&utm_campaign=Gibui
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש ראוטר: 3Com® 3CRWER100-75 ואנחנו לא מצליחים לעשות שהוא יהיה עם סיסמא כדי ששכנים לא יכנסו אליו, למישהו יש מושג איך עושים את זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. בשבוע הקרוב כנראה שנעבור בתשתית מהוט לבזק מ2.5 מגה ל-8 מגה. והספק יהיה כנראה בזק בינלאומי. קיבלנו מחירים די טובים האמת ולכן החלטנו כן ללכת על המהירות הזאת. בכל מקרה, למרות כל הטפיחות העצמיות על השכם של הנציגים שאיתם דיברתי שאמרו שבזק בינלאומי הם הספק הכי גדול וטוב בארץ ושהם לא חוסמים שום דבר ושאני אקבל את המהירות המקסימלית, אני רוצה לשאול אתכם כמה שאלות: האם יש פה אנשים שיש להם את השילוב הזה (בזק + בב"ל) במהירות 8 מגה, ומה יש להם להגיד על הספק ועל התשתית, האם הם באמת מצליחים לספק את המהירות הזאת? כי עד היום הייתי ב013 נטוויז'ן וקיבלתי מהם באמת את המקסימום ב2.5 מגה (בסביבות ה300-310 כמעט כל היום). אני מפחד שעם מהירות גדולה יותר אני לא אקבל את המהירות המקסימלית …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן קניה של מחשב חדש, ומתכנן גם לחבר אותו לרשת האלחוטית שיש לי בבית. שתי המחשבים ישבו בקומות שונות בבית (מרחק של יותר מ10 מטר). הכרטיס שתכננתי לקנות הוא כרטיס לינקסיס כזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_1993_2253&products_id=12599 האם כרטיס יותר פשוט כמו זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681_1307&products_id=6797 או לחלופין זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681_1307&products_id=7671 יעשו את העבודה ? תודה לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תשתית בזק עם מהירות בסביבות 50 מגה, וספק בזב"ל עם מהירות 100 מגה + גיימר. כאשר אני צופה ב-twitchtv על 1080p (לפעמים גם על 720 ומטה) אני נתקל בהרבה תקיעות, בדקתי עם תוכנה שמראה את מהירות ההורדה/ההעלאה בזמן אמת ושמתי לב שהמהירות לא קבועה בכלל היא לפעמים מגיעה למקסימוo של 12,000 kbs ולפעמים למינימום 0-200 kbs לפרקים ממושכים ואז מופיעות התקיעות... הדבר הנ"ל מעלה אצלי חשד לסוג של traffic shaping מצד הספק... אז 2 שאלות - 1) האם מישהו מכיר את התופעה? 2)מה ניתן לעשות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר יום שלם של ניסיונות, כישלונות ולמידה דרך היוטיוב לגבי הגדרת dd-wrt כרפיטר על לינקסיס הוותיק שלי, אני פונה עליכם בתקווה כי כאן הישועה. ביוטיוב מראים מספר הסברים שונים לגבי ההגדרה כרפיטר . יש לציין כי הנני מנסה להעביר את האות ממודם של בזק מסוג Netgear DGN2200v2. מס שאלות , לפי הסרטונים ישנם הגדרות כפולות, כלומר פעם אחת הן נבחרות ובפעם השניה הן לא . השאלה מה הנכון ? - תחת Network Setup מופיעים ה IP וה- Mask זה מובן לי שהIP שונה יש לשים והMask כמו המודם עצמו . מה לגבי Geteway ? האם להגדירו לפי הIP של המודם (Netgear) ?? - תחת Connection Type מופיע הגדרת DHCP כברירת מחדל האם להשארה או להחליפה ל Disable כפי שחלק מהסרטונים ? - תחת Network Address Server Settings מופ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי סטרימר וחיברתי אותו ברשת קווית לראוטר הישן הזה: Edimax BR6214K אני מניחה שאחת הסיבות שבגללן סרטי FULL HD נתקעים זה בגלל התקן ומהירות העברת המידע בו, ולכן החלטתי לקנות ראוטר חדש. אין לי צורך במוצר יקר מדי, אלא אחד שפשוט יעשה את העבודה עם הסטרימר וישאיר את הרשת הביתית שלי נחמדה כמו שהיא עכשיו. תקציב: עד 200 ש"ח. תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל, לא ידעתי שזה בכלל אפשרי, עד שגיליתי שאין לי גישה חיצונית לשרת שאני מריץ(עד עכשיו הכל היה בסדר). ואז גיליתי שלכל מחשב ברשת יש אייפי חיצוני שונה, וזה מקשה עליי את הפניית הפורטים... איך דבר כזה קורה? ואיך מבטלים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב כרגע אני נמצא ביפן ורציתי לשדרג להורים שלי את האינטרנט. לפי מה שהבנתי יש להם מהירות 15 מגה - עם 800קילו העלאה (שלפי דעתי הם מקבלים רק 512)... הם מחוברים ל012 + בזב"ל כרגע הם משלמים 170 שקל בחודש עבור זה ... לפי מה שהבנתי המהירות העלאה הכי גבוהה שיש בארץ זה דרך בז"בל - 3מגה העלאה בחבילות של 40 או 100 מגה ? העם החבילות האלה הן עם או ללא חייגן ? מצטער שאני שואל פה, ניסיתי לתפוס אותם בטלפון ולא ידעו לענות לי או שהחזיקו אותי שעות על הקו (בשיחות מסקייפ), או שאמרו שהם לא יכולים לחזור אליי כי אני בחו"ל. (בולשיט כי מהמכירות כן הצליחו ליצור איתי קשר) עוד משהו שדי דפק אותי זה שצריך להחליף ראוטר - מה שקניתי או קיבלתי מבזק לפני כמה שנים לא תומך במהירויות האלה. קראתי …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר איכשהו את הראוטר ASUS RT-AC1200 למודם/ראוטר של בזק (NETGEAR 2610) על מנת לשפר קליטת WIFI בבית, במקומות שבקושי קולטים בהם כיום WIFI? תודה מראש לכל מי שיטרח,
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי מודם אלקטל שעובד אך ורק על כרטיס רשת אז אני צריך שני כרטיסי רשת במחשב אחד או שאני יכול לשים אחד בכל אחד ולהעביר את זה באיזה שהיא דרך בלי HUB? נ.ב : הגדרתי למודם אי פי שיהיה כמו ראוטר...
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי מחובר עד היום במהירות 12 מגה ביט לבזק בינלאומי בחייגן, ובאותה מהירות לתשתית הוט. בעקבות המבצעים האחרונים התקשרתי לקבל את המחיר של ה 29.90 ש"ח מבזק בינלאומי (ועוד מתנה של ארוחה זוגית שהציעו לי כדי להישאר). לא עמדתי בפיתוי, וביקשתי שבאותו הסכום שיעבירו אותי לחבילת 100 מגה ביט. עשיתי את זה כדי שבעתיד, אם ארצה לשדרג למהירות גבוהה יותר, שלא אהיה מוגבל על ידי הספק. כרגע אני לא מעוניין לשלם יותר על התשתית עבור ה 100 מגה. בבדיקת המהירות ב speedtest.net אני מקבל עכשיו מהירות הורדה של 10 מגה ביט כאשר מקודם הייתי מקבל 12. בהתחברות ישירה לבדיקת המהירות של הוט כאשר החייגן מנותק, אני מקבל 12. תקלה זמנית לדעתכם או שאני חייב לבקש מהם שיחזירו אותי חזרה ל 12? חבל לי קצת. ברור שהמבצע …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-