עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. דיסקי my cloud של WD מגיעים עם יציאת רשת 1G ומתחברים ישירות לראוטר. אין להם חיבור למחשב. בראוטר שקיים אצלי היום יש יציאות 10/100 בלבד. לאחר שיחה לא סימפתית עם בזק וויתרתי על האפשרות לשדרג אותו ( "מה זה ג'יגהביט? יש לנו רק חבילות של 100 מגה" וגם "כן, היציאה שלו יכולה להעביר בכל מהירות שתתחבר לחבילה" ובאמת שהתאמצתי להסביר להם ) השאלה שלי היא האם ההצהרה הבאה היא נכונה: המוצר הבא ( בתכנון ) יתחבר לראוטר מפתחה אחת, למחשב שלי בפתחה שנייה ולכונן בפתחה שלישית בלי הגדרה כלשהי. http://ksp.co.il/?uin=21972 בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by hero,

שלום לכולם.. עברתי לאחרונה ממודם USB קטן ומקולל למודם רשת גדול ומקולל אף הוא מכיוון שאין לי רשת ביתית לא טרחתי לפתוח אותו לראוטר (b-focus 270) יש לי בעיה קטנה עם כרטיס הרשת ככל הנראה. כשהמחשב עולה, והמודם מחובר, לוקח למחשב כמעט דקה לסיים בוט. כשאני בודק ב- network connections באותו שלב, רואים שהבעיה היא שם, כי הווינדוס אקפלורר לא מצליח לפתוח שם כלום (כשבשאר המקומות כן) כשאני מנתק את המודם מכרטיס הרשת, או מהחשמל, אין בעיה ב-בוט אני משתמש בווינדוס xp, דרייבר האחרון מהאתר של realtek, אבל אני לא מכיר בדיוק את כל המאפיינים של הכרטיס, ולא יודע מה לשנות באופציות שאלותי: מה תוקע לי את הסטארט אפ? איך אני פותר את זה? מה זה network adress, ומה אני צריך לרשום שם עם המודם הזה? האם אפש…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. מה אתם ממליצים לי לעשות?להיכנס לחנות של בזק ולקנות שם?איזה ראוטר לבחור?מה חשוב לבדוק לפני בחירת הראוטר?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום הרצתי קצת חיפוש בפורום וחיפשתי באשכול מדריכים מדריך הפיכת מודם רוטל דגם rta1320 החדש של בזק לראוטר לרשת ביתית ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לתת לי קישור... תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. היום עם התקנת הראוטר WRT54GL סיימתי להתקין את הרשת הביתית שלי. הנה הציוד שיש לי: ארון תקשרות 6U גשר סוויץ' לא מנוהל: D-Link DGS-1016D 16-Port 10/100/1000 ראוטר: Linksys WRT54GL AP: ו Linksys WAP54G מדובר בבית חדש ביקשתי מהחשמלאי ישים בקירות צינורות ושקעי תקשרות בכל חדר צינורות שיוכלו להתמודד עם כבלי CAT-7 ו RG6 בו זמנית. עקרונית לכל חדר יש שקע של RJ45 RG6 וטלפון. מדובר בכבלים של CAT-7 בקומה השניה מותקן גם כן AP. השחלתי את הכבלים לכל חדר בבית + חיברתי את השקעים. כל הכבלים מתרכזים למקום אחד בקומה הראשונה שבה התקנתי את ארון התקשורת. כמו שאפשר לראות בתמונות. יש לי עדיין קצת עבודה שנשארה בעיקר קוסמטיקה עדיין לא כל השקעים מחוברים כפי שאפשר לראות. עקרונית יש לכל…

6. Started by אביחי לוי,

אני מחפש נתב משולב מודם כרגע התקציב פתוח, אשמח אם תציעו משהו טוב. יש לי תשתית של הוט אבל לא רוצה שהנתב יתמוך רק בהוט למקרה ואעבור לבזק. לא יודע אם זה משנה אבל אני משחק הרבה משחקי אונליין והמהירות חשובה לי. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. החל מהשבוע הבא תתחיל גוגל לדרג את ספקי האינטרנט (isp) על פי הביצועים שלהם. לשם כך היא תעזר בשירות ה-youtube שלה ובאמצעותו יכולתו של הספק לספק שידור hd זורם, היא תמדוד את ביצועיו. מההודעה של גוגל עדיין לא ברור אם היא תדרג את ה-isp על בסיס גלובלי או תסתפק רק בספקיות אמריקאיות, אבל אין ספק שהגודל של youtube, העובדה שהמידע מפוזר בשרתים ברחבי העולם וכמות המידע העצומה, תאפשר מדידה מאוד טובה. http://www.google.com/get/videoqualityreport/#how_video_gets_to_you

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by 8us.co.il,

אם אני מצליח להשיג קו סימטרי נגיד 10/10 או 20/20 בבית + להשים אל פסק ..האם אני אוכל להקים שרת חזק בבית במקום ללכת לחוות שרתים ? במידה ואני יתחזק אותו לבד /יגבה וכו' או שצריך עוד תנאים מסויימים שמתקיימים רק בחווה ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by lowdez,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר עם כבל רשת, ולפטופ שמתחבר אליו בWIFI. המחשב הראשון תמיד דולק. המחשב השני בדר"כ כבוי ואני משתמש בו רק אם אני רוצה להדפיס משהו. (יש לי מדפסת ישנה, ממש ישנה ובמחשב החדש אין חיבור COM1) הבעיה עם הראוטר זה איטיות בגלישה לסירוגין, ומתי שזה כבר קורה ... אז בשביל להיכנס לאתר כלשהו אני צריך לעשות רענון 4-5 פעמים עד שמשהו עולה, ובימים ממש גרועים אני צריך לאתחל את הראוטר (לנתק מהחשמל לאיזה 15 שניות ולחבר בחזרה). אני בטוח שהביעה בראוטר, כי אם וכאשר מתוך עצבים אני מנתק אותו לגמריי ומתחבר לאינטרנט ישירות דרך המודם, לא קורה שום מצב של איטיות בגלישה. זה משהו שבא והולך, ללא סימנים מיוחדים וכדומה ... מה שכן שמתי לב אליו, זה שמתי שמתחילה האיטיות בגלישה, אני לא…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אוקי אז שלום לכולם אני רוצה לשאול אז ככה יש לי מכשיר סלולרי של סלקום שיש בתוכו אינטרנט כמובן והיום קניתי טאבלט אז אני רוצה לשאול אם יש אפשרות לגלוש באינטרנט בטאבלט שזה בעצם יקלוט שאני גולש מהמכשיר הסלולרי שהוא במקרה סלקום? אם במידה אפשרי מה אני צריך להגדיר במכשיר הסלולרי של סלקום ומה צריך להגדיר בטאבלט אני מקווה שהבנתם את מה שאני אמרתי אם לא אני אחזור על עצמי שוב פעם אגב בטאבלט יש לי אנדרואיד תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Sting,

?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. בעיה ממש מוזרה אני לא מצליח לגלוש באינטרנט (לגלוש באתרים לבדוק דואר ועוד ..) כשהאמיול פועל :\ אני משתמש באמיול פרוץ אם זה חשוב .. לדוגמא אני מנסה להכינס לאיזשהו אתר, כתוב לי שזה מתחבר לאתר וזה נשאר ככה.. בעיה ממש מוזרה מישהו יודע לפתור אותה?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by yuvalalm,

הבנתי מהפרסומת של הוט שהם עברו לסיב אופטי, איך אני יכול לדעת אם אני מחובר לסיב הזה או לתשתית הישנה ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. השבוע חבר שלי הזמין נתב ומתאם אלחוטי מבזק. את הנתב הצלחנו לחבר ל-2 מחשבים בחדר אחד והכל עובד כמו שצריך. בחדר אחר חיברנו מתאם לרשת אלחוטית והוא לא קלט שום מידע למרות שבנתב כתוב שהרשת האלחוטית פועלת... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? או אולי אפילו להסביר איך מגדירים רשת אלחוטית? (כי לא שיננו שום הגדרה בנתב) זה הנתב: http://www.bezeq.co.il/Bezeq_Applications/UserSide/bezeqstore/scripts/prod.asp?prod_id=21292 זה המתאם: http://www.bezeq.co.il/Bezeq_Applications/UserSide/bezeqstore/scripts/prod.asp?prod_id=21293 תושה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. אני מחבר את הכבל רשת הוא מזהה אותו והוא מחובר אבל אי אפשר לגלוש באינטרנט או לעשות משהו באינטרנט החיבור הוא כבלים צריך להגדיר משהו אולי?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. הייתי בין הראשונים להתחבר ל HOT אינטרנט בחיבור 100 עם הוטנט בהתחלה הכל היה דבש אבל בחודשים האחרונים יש בעיות קשות של מהירות ויוצא שאני משלם על 100 אבל מקבל הרבה פחות. נמאס לי, התמיכה הטכנית לא מסייעת ואני שוקל לעבור לבזק. רציתי לשמוע חוות דעת מכאלה שמחוברים לבזק במהירות גבוהה מה דעתכם ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by EnterOC,

היי, יש לי בבית 2 דיסקים קשיחים בחיבור USB,אני מעוניין לשתף אותם ברשת הביתית שלי אבל אין לי חיבור USB בנתב.חיפשתי ומצאתי את הFreeAgent Dockstar של סיגייט. עיקר השיתוף ברשת זה כדי להשתמש בקבצים המאוחסנים על הכונן בסטרימטר WD TV LIVE. האם זה ישרת את מטרותיי? ז"א האם אפשר לשתף את הכוננים שאני אחבר לסטנד ככונני רשת לכל דבר? כמו שאני משתף ברשת תקייה DOWNLOADS במחשב?. הבנתי שצריך להפעיל את האופציה הנ"ל דרך הממשק UI באתר. תודה לעזורים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by srolik,

רציתי לדעת האם ניתן לחבר 2 מחשבים ל ADSL (כל מחשב בחדר נפרד , ע"י שקע קו הטלפון (ADSL) ) ויהיה ניתן לגלוש איתם בו זמנית

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. בבקשה תעזור לי!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ariel_rg,

שלום לכולם... אני צריך את עצתכם. קיבלתי הצעת עבודה לשדרוג רשת עבודה במוסד. הרשת כוללת שרת שיתוף קבצים, מחשבים מדפסות נתבים אלחוטיים וכו'. תכל'ס עיקר מה שאני צריך לעשות זה: א. לשדרג windows server (כיום standard edition 2003). ב. לקנות מחשבים חדשים ולחברם לרשת. ועוד כמה עניינים שוליים. אני מתלבט האם לקחת את העבודה מהסיבה היחידה שאני לא ממש מבין בזה... כלומר תחזקתי את הרשת הספציפית הזו במשך כשנה, אבל אין לי ידע אמיתי ברשתות - אני לא כ"כ יודע להסביר מושגים כמו DNS, DHCP וכו'. החשש שלי הוא בסה"כ מהתקנת הסרבר - פשוט בגלל שאף פעם לא עשיתי את זה ואין לי מושג מה הולך לקרות. האם צריך להגדיר ומה ואיך וכו'. בקיצור - יש לי אינטואיציה טובה מאוד בכל מה שקשור למחשבים ורשתות אבל אין לי ב…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אוקייי אז אני הולך להזמין ת'אינטרנט מתבל בחבילה של 1.5 אבא שלי אמר לי שאני אביא לו את כל הפרטים והוא יסתכל ויתקשר איתי אליהם להזמין מחירים של ספקיות אני בגדול יודע, וגם של תבל אני רוצה לדעת אבל איזה ספקית הכי משתלמת ומהירה וגם היחס של המחיר-ביצועים הוא הכי טוב... ועוד משהו, אני שם לב שכל הספקיות נותנות מחיר מסויים לחבילה לחודש למשך חצי שנה ואחרי זה מעלות ת'מחיר בדיי הרבה כסף, אז כדאי לעבור כל חצי שנה ספק? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. הכל התחיל אתמול שנפלה ההחלטה לזנוח את בזק בינלאומי וחבילת ה- ADSL 1.5 שלי (שנתיים כבר...) לטובת חבילת הכבלים של ה- 1.5 עם תבל דיגיטל + Netvision ולהתחיל את פרקי כגולש כבלים... קראתי וקראתי תר'ד ועוד ת'רד ובסוף החלטתי להישאר נאמן ל- ADSL 1.5 שלי אבל מה?! אחרי חצי שנה של 150 ש"ח לחודש שקיבלתי "במתנה" מבזק בינלאומי רק כדיי שאני אשאר איתם (גם כן מתנה למרות שאני דיי מפסוט מבזק בינלאומי הן מבחינת שירות והן ממהירות. יצא לי חרוז אני ממש משורר! ;D) ואכן נשארתי אך המחיר החודש היה אמור לעלות ל- 231 שקלים (יותר משני שליש ממשכורתי הצבאית) וכאן הגעתי למסקנה שאני מתקשר לבזק בינלאומי לנסות לסחוט עוד חצי שנה (בהנחה שהסיכוי קלוש) ואם לא מקסימום עוברים ל- Netvision. ובכן, התקשרתי לבזק ב…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by dmanbuhnik,

אני מדבר על המקסימום שהייתם משלמים במקום המחיר שאתם משלמים היום בהמשך לhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70295.0 רק כדי לראות מה התנופה של הדבר הזה לפחות באתר

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by tsur1,

שלום לכולם, יש לי תשתית בזק עם מהירות בסביבות 50 מגה, וספק בזב"ל עם מהירות 100 מגה + גיימר. כאשר אני צופה ב-twitchtv על 1080p (לפעמים גם על 720 ומטה) אני נתקל בהרבה תקיעות, בדקתי עם תוכנה שמראה את מהירות ההורדה/ההעלאה בזמן אמת ושמתי לב שהמהירות לא קבועה בכלל היא לפעמים מגיעה למקסימוo של 12,000 kbs ולפעמים למינימום 0-200 kbs לפרקים ממושכים ואז מופיעות התקיעות... הדבר הנ"ל מעלה אצלי חשד לסוג של traffic shaping מצד הספק... אז 2 שאלות - 1) האם מישהו מכיר את התופעה? 2)מה ניתן לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. גם אני תמיד חשבתי שזה סיוט להתנתק מספקית, אבל בעקבות כתבה שקראתי בYNET מסתבר שזה ממש פשוט. הם מיוחבים לפי חוק לנתק אותכם תוך יומיים מרגע קבלת ההודעה. אהבתי במיוחד את ה"אל תפנו אלי בנסיון לשכנע אותי..." הכמה שקלים שיעלה לי הדואר הרשום בטלים בשישים לעומת עלויות השיחות מול אינסוף נציגי השירות. והעובדה שזה חוסך את כל הטירטורים והויכוחים איתם ... פשוט עונג צרוף. הנה הפרטים הרלוונטים, אבל אני מציע לכם לוודא את הכתובות/טלפונים בעצמכם אקטקום כתבות: ת.ד. 5402 חיפה 31054 טלפון: 1-800-300123 פקס: 04-8676088 בזק בינלאומי - 014 כתובת: השחם 40, תד. 7097 פתח תקווה 49170 פקס: 03-9285038 ברק - 013 כתובת: המלאכה 15, פארק תעשיות אפק, ראש העין 48091 פקס: 03-9001415 נטוויז'ן 013 ברק (לשעבר…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים