עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by joker8834,

שלום, רציתי להעביר כבל רשת בצנרת בבית אבל מסתבר שאין מקום, הבאתי בעל מקצוע והוא גם לא הצליח אז חשבתי אולי לוותר על נקודת טלפון אחת שהכי קרובה לראווטר ולעשות ממנה חיבור רשת אבל אז קראתי שאי אפשר בגלל שהחוטים לא שזורים. האם זה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ariel_rg,

שלום לכולם... אני צריך את עצתכם. קיבלתי הצעת עבודה לשדרוג רשת עבודה במוסד. הרשת כוללת שרת שיתוף קבצים, מחשבים מדפסות נתבים אלחוטיים וכו'. תכל'ס עיקר מה שאני צריך לעשות זה: א. לשדרג windows server (כיום standard edition 2003). ב. לקנות מחשבים חדשים ולחברם לרשת. ועוד כמה עניינים שוליים. אני מתלבט האם לקחת את העבודה מהסיבה היחידה שאני לא ממש מבין בזה... כלומר תחזקתי את הרשת הספציפית הזו במשך כשנה, אבל אין לי ידע אמיתי ברשתות - אני לא כ"כ יודע להסביר מושגים כמו DNS, DHCP וכו'. החשש שלי הוא בסה"כ מהתקנת הסרבר - פשוט בגלל שאף פעם לא עשיתי את זה ואין לי מושג מה הולך לקרות. האם צריך להגדיר ומה ואיך וכו'. בקיצור - יש לי אינטואיציה טובה מאוד בכל מה שקשור למחשבים ורשתות אבל אין לי ב…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ORrrr,

שלום, אני ואח שלי מחוברים ברשת כבר הרבה זמן... בזמן האחרון אני לא מצליח להכנס לרשת מהמחשב שלי שהתקנתי בו SP3 (לשנינו ווינ 2000 פרו) ולשני SP2. מהמחשב השני אני כן מצליח ולא רואים אותי... זה התחיל רק מאז SP3.. ובנוסף רק היום אחרי שיש לי הרבה זמן את החבילת שרות הזאת, השיתוף אינטרנט פתאום לא פועל... לי זה נותן את ההודעה הזאת שאני מנסה להכנס לרשת יש למישהו רעיון איך אני עושה שאני אוכל להכנס לרשת, ובנוסף שהשיתוף אינטרנט ימשיך לעבוד? תודה מראש, אור.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Sting,

?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ShahafH,

שלום לכולם! יש לי בבית ראוטר של בזק D-LINK 6740u שכבר הרבה זמן עושה לנו בעיות (איטיות מ40 מגה לחצי מגה), קריסות, ובדרך כלל לפיתרון אנחנו עושים ריסט וזה עובד. העניין הוא שזה נעשה על בסיס יומי וזה באמת נמאס אז אנחנו חושבים לקנות ראוטר פרטי. אנחנו ארבעה מחשבים שמחוברים לראוטר אז צריך שיהיו לו לפחות 4 פורטים לרשת חוטית. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. הוא מתחזה לחבר שלי גם בפייסבוק גם במסנג'ר, השאלה איך אני מגיע אליו? לפי מה שאני יודע זה שצריך לדבר איתו במסנג'ר ואז לכתוב פקודה בCMD ומופיע לי האייפי שלו, ואז רק דרך המשטרה אפשר להגיע אליו

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/google-fiber-%d7%96%d7%94-%d7%a4%d7%90%d7%a1%d7%94-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%90%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%a1-%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%95-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%a8%d7%a0%d7%98-%d7%a9/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום... אני מקווה שכאן יוכלו לעזור לי אחרי שבערך 4 נציגים טכניים חסרי יכולת של בזק ובזק בינלאומי לא הצליחו לעזור.... קודם אני אתאר את מצב החומרה בבית: בסלון: מתאם HPNA של בזק מחובר לשקע טלפון בקיר. אליו מחובר מודם\ראוטר של TP LINK (דגם TD-W9970) - הראוטר הזה מוגדר בהצלחה עם שם המשתמש של חשבון האינטרנט, והוא מוציא רשת אלחוטית תקינה עם סיסמא והכל. בחדר ממ"ד: מתאם HPNA של בזק (מס' 2) מחובר לשקע הטלפון בקיר אליו מחובר ראוטר של D LINK עם כבל רשת. (דגם DSL-6850U) אל ה-D LINK מחובר גם מחשב נייח, גם עם כבל רשת. לא הגדרתי כלום ב-D LINK מעולם. והוא עדיין גורם לכך שיש לי אינטרנט (תקין ועובד) במחשב הנייח. …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם! מבקש המלצה על ראוטר תקן N שמסוגל "להחזיק" כ 10-15 חיבורים wireless (בלי לקרוס) עד 500 שקל +\- edimax br-6424n בשימוש היום והוא קורס ברגע שמתחברים אליו הרבה משתמשים... לא עידכון ה FIRMWARE , ולא שום קינפוג לא שיפר את היציבות שלו! בנתיים חשבתי על: d-link dir-655 tp-link tl-wr1043nd linksys wrt160nl מה עדיף? או תציעו משהו אחר... תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by omertgm,

שלום, בזק שדרגו אותי חינם ועכשיו מבקשים כסף על מודם\ראוטר שתומך במהירויות כאלו. כרגע אני עם האזטק 600 הכחול והישן. מחפש המלצה על מודם תומך VDSL שיתחבר לראוטר שכבר יש לי. האם יש כזה דבר וכמה הם עולים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. כשאני מנסה להתחבר לרשת שלי. דרך הפלאפון למשל. הוא מתחבר לי לאינטרנט. אבל כשאני מנסה להתחבר דרך המחשב עצמו הוא מביא לי שגיאה 105 err_name_not_resolved. כל הנורות בראוטר ובמודם עובדות. מישהו יכול לעזור..?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by dmanbuhnik,

אני מדבר על המקסימום שהייתם משלמים במקום המחיר שאתם משלמים היום בהמשך לhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70295.0 רק כדי לראות מה התנופה של הדבר הזה לפחות באתר

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Judas Iscariot,

שלום לכל חברי הפורום, יש לי את ה- ROTAL 1025W כבר כמה שנים טובות(3+ אני מניח) ולפני כמה ימים הוא נותק מהחשמל בטעות(ובאופן די אגרסיבי) ומאז הרשת האלחוטית לא שבה לעצמה. לגבי האלחוטי - אני יכול לגלוש ברשת האלחוטית עם הלפטופ בכיף ואז פתאום הרשת הופכת ל"בעלת קישוריות חלשה" ומנתקת אותי. ניסיונות חוזרים להתחבר או מנתקים אותי לגמרי או מחברים אותי "עם קישוריות מוגבלת". רק להתקרב כמה מטרים לראוטר גורם לרשת להתחבר. וחוזר חלילה... שמתי לב שפעם ב...(כמה דקות? שעות?) נורית הWLAN(Wireless Lan) מתחילה להבהב לכמה שניות ואז חוזרת להיות "קבועה". אם זיכרוני אינו מטעני - כאשר הראוטר היה עובד כראוי - הנורית הייתה דולקת רצוף כל הזמן. לגבי החוטי - לפעמים, בעיקר בזמן הורדה כלשהי - הכל עובד נפלא ו…

14. Started by law89,

היי חיברתי אותו ואני מתחיל לתהות אם אולי צריך לחבר אותו למודם ולא למחשב ישירות. זה מה שקיבלתי:

15. שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה - ברשותי מספר סימים של חברת פלאפון בעלי חבילת DATA בלבד. הסימים נמצאים בתוך ראוטרים סלולריים של חברת TELTONIKA מדגם RUT240. לראוטרים מחוברים כרטיסי אנדרואיד. הבעיה היא - במידה ואני מחובר לכרטיס עם סים של אנדרואיד אז השעה והתאריך לא מתעדכנים לי אוטומטית (כן סימנתי עדכון אוטומטי באנדרואיד) אך יש אינטרנט והכל בסדר (גם בחיבור רשת וגם בWIFI) אם אני מכניס סים של חברה אחרת לראוטר אז הבעיה מסתדרת - השעון והתאריך מתעדכנים אוטומטית. אם אני לוקח את הסים של חברת פלאפון ומכניס לטלפון סלולרי מכל סוג שהוא או ראוטר מחברה אחרת ומחבר לכרטיס האנדרואיד שלי אז גם במקרה הזה השעון והתאריך מתעדכנים. האם מישהו נתקל בחייו …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by mimzak,

שלום רב מחפש המלצה לנתב אלחוטי בתקן N על מנת שאוכל לגלוש גם מהנייד החדש ששתומך בתקן N אין ממ"ד בבית ואין קירות רבים שיפריעו לקליטה מה מומלץ במחיר סביר .שיהיה איכותי ובלי בעיות

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם ניסיתי לחבר מחשב נייח ישירות לראוטר, אבל הוא לא מצליח לקבל IP מהראוטר, ניסיתי גם לחבר אותו למודם עצמו ואותו סיפור, אין IP אני מחובר בכבלים בלי חייגן, והמחשב לא הצליח להתחבר. מצד שני, אם אני מחבר אותו ללפטופ ישירות עם כבל מוצלב, יש תקשורת בין המחשבים, ואם אני אומר ללפטופ לשתף אינטרנט, אז המחשב השני גם מקבל... יש למישהו רעיון למה המחשב לא מצליח לקבל IPים? מדובר על לוח ASUS P5GC-MX

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אורח ארגמן
    Started by אורח ארגמן,

שלום רב האם יש דרך/תוכנה להשתלט על מחשב הנמצא ברשת ה WIFI שלי מבלי לגשת אליו או להתקין עליו תוכנה כלשהי ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לפני יומיים הרשת הביתית שלי הפסיקה פתאום! יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב . שני כריטיסי - אחד INTEL והשני REALTIK. שני מחשבים עם וינדוס XP SP2 . עד עכשיו הכל עבד יופי ופתאום זה הפסיק. עשתיו שחזור מע' למחשב השני שלא מחובר עליו המודם זה לא עזר. הגדרתי שוב את הרשת והוא לא מזהה את המחשבים. (הגדרתי מחדש לשני המחשבים). שיניתי את שם של הרשת דרך המחשב שלי...בקיצור כלום לא עוזר... עכשיו שמתי לב שבמחשב השני...בחיבור של הכבל, ברגע שאני מחבר נדלקת הנורה הירוקה אבל יש גם נורה כתומה??? במחשב שמחובר לאינטרנט אין דבר כזה רק נורה ירוקה.... למישהו יש מושג?!?!?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום חברים, התקציב כ 250 ש"ח (לחרוג אם שווה) - גם לחסוך יתקבל בברכה. ימוקם בקומה התחתונה תשתית בזק (אבל מי יודע הלאה .......) קראתי פוסטים באתר ולא הגעתי לכלל החלטה מצד אחד ראיתי ש 1043nd מומלץ אך יש המון ביקורות קוטלות על נושא קושחה וניתוקים כמו כן יש 1043לבן וגם כחול מבקש עזרתכם אגב, מתוכננת רכישה מאייבורי סניף מודיעין

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by hero,

שלום לכולם.. עברתי לאחרונה ממודם USB קטן ומקולל למודם רשת גדול ומקולל אף הוא מכיוון שאין לי רשת ביתית לא טרחתי לפתוח אותו לראוטר (b-focus 270) יש לי בעיה קטנה עם כרטיס הרשת ככל הנראה. כשהמחשב עולה, והמודם מחובר, לוקח למחשב כמעט דקה לסיים בוט. כשאני בודק ב- network connections באותו שלב, רואים שהבעיה היא שם, כי הווינדוס אקפלורר לא מצליח לפתוח שם כלום (כשבשאר המקומות כן) כשאני מנתק את המודם מכרטיס הרשת, או מהחשמל, אין בעיה ב-בוט אני משתמש בווינדוס xp, דרייבר האחרון מהאתר של realtek, אבל אני לא מכיר בדיוק את כל המאפיינים של הכרטיס, ולא יודע מה לשנות באופציות שאלותי: מה תוקע לי את הסטארט אפ? איך אני פותר את זה? מה זה network adress, ומה אני צריך לרשום שם עם המודם הזה? האם אפש…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by yuvalalm,

הבנתי מהפרסומת של הוט שהם עברו לסיב אופטי, איך אני יכול לדעת אם אני מחובר לסיב הזה או לתשתית הישנה ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. זה כבר כמה ימים ככה, רק אני או שיש עוד אנשים עם בעיות כאלו? מעצבן בטירוף

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. מממ אז ידידה שלי שאלה אותי לעזרה ואני שואל אתכםP: בבית יש לה ראוטר אלחוטי ומחשב, הבעיה שכל הזמן האינטרנט התנתק לה...היא ניסתה להתחבר בכבל לראוטר, קרה שוב...כנ"ל כשהיא התחברה ישירות למודם... ממה יכולה לנבוע הבעיה?=\ אמרו לה שזה וירוס אבל זה נשמע לי מפוקפק (מה גם שהיא טוענת שהיא הריצה סריקת וירוסים)... מה יכול לגרום לבעיה? כי גם ברשת האלחוטית וגם בחוטית זה קורה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by kentaro,

אהלן, סידרתי לאחי את המחשב הישן שלי,ואני רוצה לחבר אותו לרשת,אחרי שחיברתי אותו לROUTER (חוטי) של EDIMAX (מאוד פשוט עם 8 PORTS) המחשב הודיע כי הוא מחובר והכול סבבה,אחרי זה שבדקתי את הIP שלו,מצאתי כי היא לא חוקית (169) ובאופן טבעי כתבתי IPconfig /release ואחרי זה ipconfig /renew כדי שהוא יקבל כתובת חדשה מהROUTER,אבל משום מה הוא לא קיבל,ולא משנה מה עשיתי הוא לא רוצה לקבל כתובת חוקית,יכול להיות שלראוטר יש הגבלה למספר החיבורי אינטרנט שהוא יכול לפצל? או שזאת בעיה חומרתית במחשב ? (אני בספק,כי כשאני השתמשתי בו אז הוא עבד בסדר גמור) מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים