רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהבקשה הזויה, אבל אם בזק אני לא מצליח להגיע להסדר, כל פעם אומרים שאין או מגיבים בתרוץ דפוק כזה או אחר, ואני חייב את הדגם הישן, ידעתי שעוד יצטער על הרגע בו החלפתי G1 ב G2. אני מאזור נתניה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקייי אז אני הולך להזמין ת'אינטרנט מתבל בחבילה של 1.5 אבא שלי אמר לי שאני אביא לו את כל הפרטים והוא יסתכל ויתקשר איתי אליהם להזמין מחירים של ספקיות אני בגדול יודע, וגם של תבל אני רוצה לדעת אבל איזה ספקית הכי משתלמת ומהירה וגם היחס של המחיר-ביצועים הוא הכי טוב... ועוד משהו, אני שם לב שכל הספקיות נותנות מחיר מסויים לחבילה לחודש למשך חצי שנה ואחרי זה מעלות ת'מחיר בדיי הרבה כסף, אז כדאי לעבור כל חצי שנה ספק? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. אצל לקוחה שלי יש קליינט VPN של CISCO. הבעיה היא שכל פעם שהיא מנסה להתחבר הוא רושם CONNECTING TO XXX.XXX.XXX.XXX ושניה אח"כ עוצר. מה שמוזר הוא שזה קורה במחשב הנייד, אך במחשב נייח שיש אצלה בבית החיבור עובד כהלכה (מה ששולל בעייה ברשת המקומית שלה). הפיירוול של הווינדוס בנייד מכובה. דברים שכבר ניסיתי: 1. הסרה והתקנה מחדש של הקליינט. 2. יצירת חיבור ה VPN מחדש. 3. הפסקת ה SERVICE של ה CISCO, הפסקה של ה SERVICE ICS והפעלתם מחדש. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש למישהו מושג מה ההבדל בין כל הגירסאות של רכיב ה-WLAN Adapter של סמסונג? WIS12ABGN WIS09ABGN וכו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי חיפושים ברחבי הרשת, לא מצאתי תשובה לשאלה שלי. הייתי מעוניין לדעת איך התעבורה ברשת אלחוטית מתבצעת. ברשת LAN רגילה ידוע שיש לכל מחשב חיבור פיזי בכבל עד לפורט בסוויצ' וכך לכל מחשב יש ערוץ תקשורת אישי/פרטי אל מול הסוויצ'. אך ברשת אלחוטית (נגיד ביתית) , נגיד ו5 מחשבים מתחברים באופן אלחוטי לראוטר אז איך בדיוק מתבצעת התעבורה? אני אפשט את השאלה שלי: 1. אם אני ישים סניפר על אחד מחמשת המחשבים הללו, אז אני אוכל לראות אך ורק broadcast ואת ה unicast של המחשב שלי כמו ברשת LAN רגילה ? או שאוכל לצפות בכל ה unicast של כל המחשבים ברשת האלחוטית? 2. האם ההתנהגות של רשת אלחוטית היא כמו רשת LAN קווית מבחינת תעבורת התקשורת? משמע- לכל מחשב יש ערוץ ישיר מול הראוטר הביתי? אשמח לקצ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עמוס לסקר, מנכ"ל חברת החשמל, מצהיר היום שהחברה יכולה להגיע עם סיב אופטי לכל בית ועסק בישראל, כל זאת תוך 5 שנים --http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000537377&fid=594 מידע נוסף בבלוג שלי -- http://www.netcheif.com/blog/?p=477
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש נתב משולב מודם כרגע התקציב פתוח, אשמח אם תציעו משהו טוב. יש לי תשתית של הוט אבל לא רוצה שהנתב יתמוך רק בהוט למקרה ואעבור לבזק. לא יודע אם זה משנה אבל אני משחק הרבה משחקי אונליין והמהירות חשובה לי. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר איכשהו את הראוטר ASUS RT-AC1200 למודם/ראוטר של בזק (NETGEAR 2610) על מנת לשפר קליטת WIFI בבית, במקומות שבקושי קולטים בהם כיום WIFI? תודה מראש לכל מי שיטרח,
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כרגע שוכר מודם ADSL מבזק, המחובר בכרטיס רשת למחשב. אני רוצה לקנות מודם כדי להפחית עלויות. בזק מציעה מודמים בטווח המחירים של 400-480 ש"ח. ניתן גם לקנות מודמים פנימיים בחנויות אחרות. יש לכם עצות עשה ואל תעשה בנוגע לרכישת מודם? האם יש הבדל באיכות החיבור בין המודם שלי לבין מודם USB, או מודם פנימי? מה כדאי לקנות? (ובעצם גם איפה???) תודה רבה מראש על המידע
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הנתב הנ"ל מחובר למחשב הנייח בחדר המחשב. יש לי גם לפטופ שממוקם לרוב בסלון. אמנם יש קיר בינהם אבל המרחק הוא של כ-5-6 מטרים בינהם. אין לי בעיות מיוחדות עם האינטרנט באופן כללי בנייח. אין לי בעיות עם הלפטופ כאשר הוא מחובר דרך נקודת גישה אישית של האייפון. לעומת זאת, כאשר הלפטופ (פוג'יטסו כפול ליבה וחמוד) מחובר דרך הרשת האלחוטית הוא לא מצליח לגלוש בצורה סבירה: ניתוקים ואיטיות מחרידה. שיתוף קבצים ברשת (מהנייח לנייד) קורה במהירות אפסית. פרטים נוספים: הרשת על תקן N (הנייד תומך כמובן). אני מקבל סיגנל טוב עד מצויין. ניסיתי אפילו פעם להושיב את הלפטופ על הראוטר ועדיין זה לא זז. הרשת מאובטחת ב WPA2 עם ססמה באורך של 13 תווים. אף מחשב נוסף לא מחובר (להוציא אייפון של…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחבר את הכבל רשת הוא מזהה אותו והוא מחובר אבל אי אפשר לגלוש באינטרנט או לעשות משהו באינטרנט החיבור הוא כבלים צריך להגדיר משהו אולי?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , תודה מראש לעונים. לקחתי לפני יומיים נתב dlink חדש של בזק ( שמספקים בבזק סטור עם 2 הרשתות) . שודרגתי למהירות 40 אצל בזק ואצל הספק בזק בינלאומי. אני מקבל תמיד בחיבור חוטי למחשב נייד x201 של ibm את המהירות 40 מגה. במחשב זה בעשרות בדיקות שעשיתי גם אלחוטית ( כבל מנותק ואני מחובר ל 5 מגה הרץ) אני מקבל בין 38 ל 40. זאת כאשר המחשב במרחק של חצי מטר מהראוטר. אני מבצע את הבדיקות גם באתר speedtest וגם באתר של בזק ומגיע לתוצאות טובות וכמעט זהות. כעת מה שאני לא מבין בשום צורה זה איך עם שני מכשירי אייפון 5s שלי ושל אישתי ועם אייפד ( דור 4) כאשר אני ממש על הראוטר אני לא מתקרב לתוצאות האלו . בדרך כלל מקבל בין 15 ל 20. . יש מצבים שבדיקה ב testspeed מראה לי 35 אבל זה היותר חריג . …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 1Gigabit פייבר של סלקום. וה-Gateway שהם נותנים הוא מודם פייבר משולב ראוטר, בלי אפשרות לבטל את הראוטר (Bridge) ראיתי שרשמו פה בפורום שאפשר לבקש מתאם לסיב והם נותנים. אז זהו שלא, הם לא נותנים יותר, גם כשהצעתי לשלם להם על זה. קניתי מערכת MESH והשאלה שלי, אם אני אחבר אותה ל-Gateway של סלקום ואשים אותה בתוך DMZ זה יפתור לי לגמרי את הבעיה של ה-Double NAT? והאם מבחינת ביצועים תיהיה פגיעה? הרי אני לא סתם משלם בשביל Gigabit אני אעריך מאוד כל תשובה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
טוב זה כבר איזה יומים שלמים בהם אני מלווה שלוש שעות מול האינטרנט מחפש דרכים להפוך את הלאפטופ החצי כוח שלי למוניטור של הדקסטופ שלי זאת אומרת שהמחשב הנייד ישדר את התמונה של המחשב הנייח ובנוסף גם ישמש עכבר ומקלדת (כי זה פשוט נווחחח) לגבי העכבר והמקלדת דווקא יש המון תוכנות וכולן עובדות על עצם זה שכל המחשבים מחוברים לאותה נקודת רשת ביתית (אותו ראוטר) עכשיו כשזה מגיע לשידור של המסך דרך הראטוטר (הרשת הביתית) ניסיתי אלפי דרכים - מVLC שקורס בכל דרך, ועד כמה תוכנות בחינם ובכסף שפשוט לא. אני פונה אליכם בנואשות, חברים האם ב-2016 יש דרך טובה לשדר מסך דרך המחשב הנייח לנייד בלי כבלים?? ברמת העיקרון דרך הרשת הבתית לא אמור להיות דילי וככה אני רוצה …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה ישנן פניות מרובות ל ISP ממשתמשים אשר טוענים שאינם מצליחים לגלוש. התקלה מתאפיינת בקבלת הודעות שגיאה על bad/error Resolving או ע"י קבלת הודעת שגיאה: DNS Error - 305. אין אפשרות לטפל/לעקוף את התקלה מרחוק ללקוח, שליחת טכנאי ללקוח אשר נמצא בחוזה תמיכה גם אינו מועיל. התקלה מתרחשת במחשבים של לקוחות אשר עדכנו לגרסת 2015 של Avast, הכוללת את Avast Secure DNS אשר מגבילה את האפשרות לopen world dns. ניתן להדריך את הלקוח לביטול הפונקציה: To enable or disable this feature, go to Settings → Active protection. Next to Secure DNS, click on the ON/OFF switch. If you are turning it off, you can choose whether to do so temporarily or permanently in the menu which appears. לידיעתכם, בב…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים אני גר בחדר עם ממד ואני רוצה לחבר אותו ברשת אלחוטית לחדר אחר האם זה אפשרי ואם כן המליצו לי בבקשה על רואטר..!!! תודה מראש!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לנו אינטרנט של פרטנר/ בזק 100 מג. הראוטר שלנו זה של בזק Dlink N600. יש לנו את הראוטר כבר כמה שנים טובות, כדי להחליף לראוטר החדש של פרטנר או לקנות פרטי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי את הנתב על מנת לשתף אינטרנט בין מחשב שולחני ומחשב נייד בבית הוריי. הם מחוברים על תשתית כבלים עם מודם תומסון והספק הוא 012. יש לי את שם הסרבר של 012 - cablelns.012.net.il וכתובות IP של שרתי ה - DNS שלהם, אני מגדיר בהגדרות של הראוטר L2TP עם שם משתמש וסיסמא ולא מצליח להתחבר! וכן, בדקתי את נכונות פרטי ההזדהות. בהגדרות LAN של המחשב השארתי "Obtain Automaticaly..." בשתי האופציות... בבדיקת הסטטוס של הראוטר, רשום L2TP Disconnected. התחברות לאינטרנט רק של המחשב הנייח ישירות דרך המודם מתבצעת ע"י חייגן של 012 וההתחברות תקינה. אצלי בבית יש גם מחשב נייד ושני מחשבי שולחן, כולם עובדים עם נתב 6204WG על אותה התשתית בדיוק, רק עם ספק 013, הכל עובד פיקס. אז מה חסר?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מודם + נתב אלחוטי siemens sl2 141 אשר מחובר אליו מחשב נייח, אני מעונין להגדיר AP (נקודת גישה) אלחוטית עם נתב edimax 6204wg. מבקש עזרה בהגדרות. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, שאלה חשובה לי. אשמח אם יש מישהו שיוכל לעזור לי בהקדם. אני מנסה להתחבר בremote desktop control למחשב הביתי שלי. הקטע הוא כזה : אני נמצא עכשיו ברשת אלחוטית כלשהיא פתוחה. המחשב הביתי שלי נמצא כחלק מרשת ביתית מאחורי ראוטר. למחשב האישי בלי בבית, מין הסתם, יש IP פנימי. יש לי את החיצוני של הראוטר שלי, אותו IP שהספקית מקצה לי. בהגדרות של הראוטר, הגדרתי את הפורט של RDC, הדיפולטיבי (3389) שיעשה FORWARD לIP של המחשב האישי שלי (10.0.0.1) עדיין אני לא מצליח להתחבר. מה שיותר מוזר, זה שאין לי פינג לIP החיצוני שהספקית הקצתה לי. הראוטר כביכול לא מחזיר בקשות PING חיצוניות. כי איך שזה נראה, אפילו את הPING הוא חוסם לי. בכל מקרה, אשמח לעזרה מכל מי שיוכל בהקדם. אני כרגע לא בבית לזמן…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! מעונין לדעת אם יש למישהו את השירות הנ"ל?והאם זה עובד בלי בעיות (ניתוקים, דיליי בשיחה..) בתודה מראש שי
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם יש אפשרות דרך הממשק של הראוטר לבצע התחברות מחדש לאינטרנט במידה ואני רוצה להחליף IP. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דיסקי my cloud של WD מגיעים עם יציאת רשת 1G ומתחברים ישירות לראוטר. אין להם חיבור למחשב. בראוטר שקיים אצלי היום יש יציאות 10/100 בלבד. לאחר שיחה לא סימפתית עם בזק וויתרתי על האפשרות לשדרג אותו ( "מה זה ג'יגהביט? יש לנו רק חבילות של 100 מגה" וגם "כן, היציאה שלו יכולה להעביר בכל מהירות שתתחבר לחבילה" ובאמת שהתאמצתי להסביר להם ) השאלה שלי היא האם ההצהרה הבאה היא נכונה: המוצר הבא ( בתכנון ) יתחבר לראוטר מפתחה אחת, למחשב שלי בפתחה שנייה ולכונן בפתחה שלישית בלי הגדרה כלשהי. http://ksp.co.il/?uin=21972 בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז כך יש לי מחשב ראשי שיש עליו ויסטה ועוד מחשב שיש עליו XP לא משנה מה אני מנסה לעשות אני לא מצליח לעשות בהם רשת שני המחשבים מחוברית בכבל רשת בין כרטיסי הרשת כשהיה לי במחשב הרשאי XP הכול פעל טוב בבקשה תעזרו אם צריך עוד לפרט על בעיה תגידו אני כבר ***** עם זה איזה חודש ושום דבר לא עוזר תודה רבה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-