עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. זה כבר כמה ימים ככה, רק אני או שיש עוד אנשים עם בעיות כאלו? מעצבן בטירוף

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אני עכשיו בהוט עם ההוטבוקס וTP-LINK TL-WR841N, אבל עברתי דירה לפני כמה חודשים ומאז יש לי ניתוקים מעצבנים כל כמה זמן. החלטתי לנסות לעבור לבזק*, ממה שהבנתי מהמכירות שלהם, הם מוכרים מודם+ראוטר אם אני רוצה, אבל אם לא אני צריך לקנות מודם בעצמי, כי הם לא מספקים מודם לבד. אני לא מאמין בציוד של החברות האלו, אז, איזה ראוטר כדאי לקנות שיכול לשמש גם כמודם עבור בזק? הבית די קטן, ככה שלא צריך mesh או ריפטרים או משהו מיוחד, ראוטר רגיל אמור לכסות את כל הדירה, רק צריך שהוא יתמוך בחיבור לבזק *אנלימיטד משום מה מגיעים לכל הרחוב שלי, ואפילו לאותו מספר בניין שלי בכניסה א' אבל לא בכניסה ב' שאני נמצא בה... אז בנתיים אין לי עוד ברירה, ולא ביררתי מה צריך בשבילהם, אבל …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Roni Ziv,

הגדרתי בנתב שלי להשתמש ב-OpenDNS. הכל נראה שעובד בסדר פרט לאתר Ynet שעולה בלי תמונות וסמלים. בדקתי ב-Chrome, Edge במחשב ובנייד. שאר האתרים עובדים מצויין. כתובות ה-DNS ששמתי הן - 208.67.222.222 , 208.67.220.220 מה עשיתי לא בסדר? תודה, רוני

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by meirz,

יש לי נתב אלחוטי Edimax 6524n ועד ששידרגתי את הרשת ל-10M (היה לי 2.5M) עבדתי עם מודם ישן B-Focus 270 שאינו תומך ב- 10M כעת עלי להחליף את המודם בבזקסטור ורציתי לקבל עצה איזה מודם לבקש מהם. יש לי מודם/נתב Siemens SL2-141 וניסיתי להשתמש בו כמודם אבל כמו שהוא מתפקד גרוע כנתב כך הוא גם גרוע כמודם.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום התמיכה של אדימקס הציעה לי להחליף את הנתב הדפוק שיש לי BR-6215SRg בנתב פחות טוב BR-6204Wgb הנתב הנוכחי מאבד את האינטרנט האלחוטי כל כמה שעות, כאשר האינטרנט החוטי ממשיך לפעול. אני רוצה לפתור את הבעיה הזו אבל בחיפוש בפורום מצאתי תלונה זהה על הנתב שמציעים לי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456034.0 מצד שני המליצו על הנתב 6204 פה בפורום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400572.0 כמובן שאין טעם לעבור לנתב נחות בלי לפתור את הבעיה של הניתוקים. האם שווה לנסות נתב edimax BR-6204Wgb לאחר נסיון רע עם BR-6215SRg ? תודה יהודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by pitter,

אהלן מחפש ראוטר שכולל גם מודם סלולארי עם יכולת WiFi. בשורה התחתונה, אני רוצים לשים בראוטר SIM ולהיות מסוגל לגלוש בסמארטפונים ולפטופ באמצעות ה WiFi. המלצות לראוטרים איכותיים יתקבלו בברכה, פיטר.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אני גולש ברשת אלחוטית מאובטחת שלי עם LENOVO N500. אחת לכמה זמן - לא באופן קבוע וללא סממנים מאפיינים נראים לעין - כשאני חוזר בבוקר לאחר שהמחשב היה מחובר למשך הלילה ואולי אף במהלך הורדות, הרשת לא מחוברת, המחשב מגיב באיטיות מוזרה, ככל שזה נוגע לחיבור ואינטרנט (אפילו מקש ימני על אייקון המחשבים ליד השעון מגיב רק לאחר כדקה+-); ב"DIAGNOSE THE PROBLEM" שנפתח באקספלורר הוא חושב שעה ולא מגיע לכלום; וכשאני כן סופסוף נכנס לחיבורי אינטרנט דרך לוח הבקרה, אני רק רואה X אדום על החיבור ביני לבין הרשת (כאילו לא ידעתי), והוא לא ממש פותר לי גם משם את הבעיה. :s05: אפשר לקבל פתרון לבעיה הזאת, שמאלצת אותי רק לעשות ריסטרט כל פעם מחדש??? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום חברים יקרים, היום הצטרפתי לחבילת הגלישה של הוט ב100 מגה, ושמתי לב שכרטיס הרשת הנוכחי שלי מגביל אותי למהירות של 20 מגה. הבנתי שזה בגלל שאני משתמש בכרטיס בתקן 802.11g, ושאני צריך כרטיס בתקן n. עכשיו עברתי על ההודעות בפורום וראיתי שיש כרטיסים שהם לא מומלצים, רציתי לשמוע ממישהו שמשתמש בכרטיס ומרוצה ממנו. רציתי לדעת אם כדאי לקחת כרטיס PCI או USB, ואם אני אוכל לנצל את כל ה100 מגה שיש לי דרך כרטיסים אלחוטיים. המחשב עצמו מריץ מערכת הפעלה וינדוס 7 64bit. עוד דבר חשוב: אני משתמש בHOTBOX והמחשב נמצא בקומה אחת מעל. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Moty_p,

שלום לכם, יש לי מודם של בזק (VDSL אם זה משנה) עליו מחובר בכבל רשת ישיר ליציאת ה WAN נתב של TP-Link כתובת הנתב היא 196.168.1.1 הוא מתפקד כשרת DHCP עם רשת אלחוטית מאובטחת עליו מחובר בפורט Lan1 מחשב נייח ובאופן אלחוטי מחשב נייד ופאלפון סלולרי לפורט Lan2 מחובר בכבל רשת ישיר נתב נוסף של tp-link אותו אני רוצה להפוך ל AP + switch (כדי שגם עליו היו מחוברים 2 מחשבים ניידים באופן אלחוטי ו 2 מחשבים באופן חוטי) הנתב השני מחובר בפורט Lan1 לפורט Lan2 לנתב הקודם, את הנתב השני הגדרתי כך: כתובת IP 192.168.0.253 שרת DHCP כבוי נקודת רשת פעילה עם אותו סיסמה וסוג אבטחה כמו בנתב הראשון, המחשבים המחוברים לנתב השני מקבלים כתובת IP ויכולים לגלוש באינטרנט אז מה הבעיה כאן בעצם? הבעיה היא שמופיע לי …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום יש לי ראוטר\מודם סימנס SL2-141 של בזק וראוטר אלחוטי לינקסיס WRT350N. אני רוצה להפוך את הסימנס למודם ולחבר את הלינקסיס אליו ולהתחבר רק ללינקסיס באלחוטי מה אני צריך לשנות\לבטל בסימנס על מנת שיתפקד כמודם בלבד בשביל הלינקסיס?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם. בשבוע הקרוב כנראה שנעבור בתשתית מהוט לבזק מ2.5 מגה ל-8 מגה. והספק יהיה כנראה בזק בינלאומי. קיבלנו מחירים די טובים האמת ולכן החלטנו כן ללכת על המהירות הזאת. בכל מקרה, למרות כל הטפיחות העצמיות על השכם של הנציגים שאיתם דיברתי שאמרו שבזק בינלאומי הם הספק הכי גדול וטוב בארץ ושהם לא חוסמים שום דבר ושאני אקבל את המהירות המקסימלית, אני רוצה לשאול אתכם כמה שאלות: האם יש פה אנשים שיש להם את השילוב הזה (בזק + בב"ל) במהירות 8 מגה, ומה יש להם להגיד על הספק ועל התשתית, האם הם באמת מצליחים לספק את המהירות הזאת? כי עד היום הייתי ב013 נטוויז'ן וקיבלתי מהם באמת את המקסימום ב2.5 מגה (בסביבות ה300-310 כמעט כל היום). אני מפחד שעם מהירות גדולה יותר אני לא אקבל את המהירות המקסימלית …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Aviv C,

מישהו יודע איך אפשר להפוך מחשב XP רגיל ל- DHCP Agent?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אז ככה ההוטבוקס קיום מתפקד כנתב בחדר השינה כשאר ממנו לסלון מפריד קיר בטון 1 ובמרחק של 20 מטר +- חוטי זה לא כזה אפשרי להעביר בלאגן ככה שרק אלחוטי בא בחשבון יש כמה אופציות שמצאתי: 1.dlink dir 825 a1e שחור שהבנתי שיכול להגיע ל ac1300 2.דגם vr200v של tplink מועד הספקה לא ידוע ac750 3. דגם tp link 9980 שצריך להתאמץ להשיג עוד דבר שאני מתלבט האם להוסיף עוד קצת כסף ולקחת c7 בסוף?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Kudo,

לאחרונה ישנן פניות מרובות ל ISP ממשתמשים אשר טוענים שאינם מצליחים לגלוש. התקלה מתאפיינת בקבלת הודעות שגיאה על bad/error Resolving או ע"י קבלת הודעת שגיאה: DNS Error - 305. אין אפשרות לטפל/לעקוף את התקלה מרחוק ללקוח, שליחת טכנאי ללקוח אשר נמצא בחוזה תמיכה גם אינו מועיל. התקלה מתרחשת במחשבים של לקוחות אשר עדכנו לגרסת 2015 של Avast, הכוללת את Avast Secure DNS אשר מגבילה את האפשרות לopen world dns. ניתן להדריך את הלקוח לביטול הפונקציה: To enable or disable this feature, go to Settings → Active protection. Next to Secure DNS, click on the ON/OFF switch. If you are turning it off, you can choose whether to do so temporarily or permanently in the menu which appears. לידיעתכם, בב…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני מנסה להוריד את GTA V דרך סטים (60GB). הורדתי כבר 30 ומשהו במהירות יפה של 4.5MB אבל פתאום הוא ירד ל100 ומשהו KB לשניה ולא מוכן לעלות תחת שום הגדרה. חשבתי בהתחלה שזה משהו בסטים אז ניסיתי לשחק עם ההגדרות. לא עזר. ניסיתי לאתחל את הראוטר, לא עזר. עשיתי בדיקות מהירות ואני מקבל מהירות מלאה (40 מגה) גלישה באתרים עובדת טוב. אני מנסה להוריד את הקובץ של ה1GB מפה http://www.thinkbroadband.com/download.html וגם משם הוא לא עובר את ה100 ומשהו KB... זה נראה כאילו הוא הגיע לנפח הורדה מקסימלי בחודש או משהו כזה ופשוט הוריד לי את המהירות הורדה של קבצים... מישהו יודע\מכיר\שמע על דבר כזה? עריכה: דיברתי עם התמיכה של טריפל C ועכשיו אני בטוח שחוסמים אחרי נפח מסויים. הבחור אמר לי "…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי יש לי Dlink 6740 בתצורת bridge הקושחה שלו 2.5.8 ולא נראה כמו מה שרואים פה בפורום הוא כנראה מגיע מרוסיה (קובץ מצורף) ואליו מחובר dlink dir655 החיבור נעשה והכל תקין אבל אני לא מצליח לפתוח פורטים. הבעיה נובעת מה 6740 bridge כי קודם לכן עם מודם של בזק הכל עבד. אשמח לקבל עיצות או הסבר למה זה לא עובד

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני מתעניין למעבר תשתית לבזק מהוט, בשביל פינגים יותר נמוכים ולהתחמק מעומס על התשתית, לפי הבנתי בהוט מחוברים הרבה שכנים על מקור אחד ובבזק זה יותר פרטני(?) עכשיו אני על מודם של מוטורולה בהוט ו-12MB אני מתעניין ב15MB של בזק, צריך לבקש מבזק מודם מסויים או חיבור? חייב להיות קרוב למכרזיה?? אני רואה שבמקום מסויים אנשים מקבלים פינג של 4MS יציב בארץ לעומת זאת אני מקבל בין 10 ל 15MS ב4 HOPים. באמת תשתית בזק עדיפה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. חשבתי על הדגם הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=912721 TP - Link TD-W9970 מה אתם אומרים? העניין הוא משהו בסיסי אבל שיעשה את העבודה, בלי יותר מידי בעיות. או שתוכלו לעזור לי בפתרון חלופי, החבר הגאון קנה ראוטר על דעת עצמו, אבל הוא קנה אחד ללא מודם, אז אולי פשוט עדיף לקנות מודם ולחבר? בכל אופן תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לחברי הפורום . אתמול בשעות הערב אני כרגיל מוריד מהשרת :RapidShare וההורדה כרגיל היא על : 370KB לאחר מס' דקות .. ההורדות לא מגיעות אפילו ל-100KB וצונחות ל-40KB . עשיתי בדיקת הורדה עם האתר הזה: http://212.179.191.175/Check1.html יחד עם התומך של 018 , וזה מראה לי תקין . עכשיו חשבתי אולי יש עומס , נסיתי כעת בבוקר להוריד ו..ההורדה היא על 88KB שאלתי היא : 1- יש מצב ש-018 התחילו לחסום את שרתי HTTP 2- האם מישהו גם מרגיש איטיות בהורדה (רק למנוי 018 ) *אני על רוחב פס של 3 מגה. אשמח לשמוע את תגובתכם בנושא. יום טוב .

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Vaz,

לעוד מישוה יש בעיות עם האימל שלהם בזמן האחרון ? כשאני מתחבר האימל לא מזהה את הסיסמא שלי ומבקש להכניס סיסמא , למרות שאני מכניס את הסיסמא הנכונה זו שאני מתחבר איתה לחייגן. איך מגדירים נכון את האימל שלהם ? out.bezeqint ו mail.bezeqint נכון ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום, בביתי מחשב העונה, להבנתי, להגדרה "חזק" (נרכש לפני כשנה וחצי). מס' המשתמשים בו - 5 בד"כ. יש צורך בעמדות מחשב נוספות לכל המשתמשים. שמעתי על אפשרויות הפיכת / פיצול מחשב אחד למספר עמדות עבודה עצמאיות אשמח למידע מורחב ומומלץ בנושא, מה נדרש וכן עלויות ... תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אהלן, אני מנוי לבזק בנלאומי כבר שנה, הייתי בחבילת ה0.5 מגה ועברתי לפני חודש ל1.5 (משלם 150 ש"ח ל6 חודשים ראשונים) אני משחק הרבה MOHAA ברשת (במשחק היחיד שאני משחק בו למען האמת) ויש לי משחקי קלנים חשובים בשרתים בחול, אבל אני לא יכול לשחק אותם בגלל הפינגים המ***נים , בין שעות הערב (18:00-23:00 הפינגים עולים מ100 למשהו כמו 300-500, ואי אפשר לשחק ככה! לחברים שלי יש 012 (לרובם) והם מקבלים פינגים 100-120 כל הזמן, ומשחקים בלי בעיות. אז מה אני אמור לעשות , להישאר ולקוות שהפינגים ישתפרו או להתנתק? נ.ב אין לי בעיות עם בזק, המודם בסיידר, אין התנתקויות, אני מוריד במהירות מקסימלית (190-200 או משהו) אז הפינג זה הבעיה העיקרית פה. אם/כשאני מתנתק אני אמור להתקשר ישר ל012 ולהגיד להם שאני …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום. יש לי מודם ECI (b-focus 270 pr) שמחובר לכ. רשת אונבורד יש לי כ. רשת נוסף אוף-בורד שמחובר למחשב השני. שני המחשבים רצים עם חלונות זהה (xp-pro @ sp2) הרצתי במחשב הראשי את האשף של הרשת ובחרתי שהוא מתחבר ישירות לאינטרנט, בחיבורים הפרטיים בחרתי רק בכ. רשת שמתחבר למחשב השני, ובחרתי בחייגן שלי. במחשב השני הרצתי את האשף ובחרתי שהוא יתחבר דרך מחשב אחר ברשת. הבעיה: שני המחשב מתקשרים בינהם (רשתית) - העברת קבצים ושיתוף מדפסות. אבל.. למחשב השני-המשני אין גישה לאינטרנט. כשאני פותח את הIE אני מקבל מסך של - לא ניתן להציג את הדף. בנוסף גם הנורטון לא מצליח להתחבר (בעידכון) אני לא מאמין שזאת בעיית "רוגלות" מה ניתן לעשות כדי שגם למחשב השני תהיה גישה לאינטרנט? תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by BAR - moah,

שלום חברים, ברצוני להחליף את השילוב של BaudTec + TP-Link WR741ND במודם שהוא גם ראוטר (קופסא אחת) שיתאים לתשתית של בזק, ושלא יהיה בהתחייבות שנתיים לבזק. אליו יחוברו: נייח, נייד ומדפסת אלחוטית. אשמח לקבל המלצות על ראוטרים העונים על הדרישות בתקציב של עד 300 ש"ח. תודה מראש למשיבים.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by הלווין,

כיום שבאינטרנט יש עיכוב של בערך 3 שניות מהמזמן הנכון, האם שיהיה במדינת ישראל אינטרנט של כבל אופטי , ולא NGN או ADSL או VDSL, העיכוב הזה יוקטן ואו יתבטל ? ואם זה לא יעזור לזה , האם יש פרטים על פיתוח אינטרנט אחר בנושא הזה ? ולפי דעתכם , אם במשך השנים הקרובות, כל שמות הדומיינים יהיו תפוסים , מה יקרה ? ומתי לדעתכם לקוחות פרטים יוכלו במחיר סביר להשתמש באינטרנט של כבל אופטי ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים