עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אחרי שלוש שנים עם ה-D-LINK 2650U שהתחיל לעשות בעיות החלטתי לקנות נתב מודם חדש. מבחינת מקום יש אפשרות רק לנתב-מודם. אני בבזק + בזב"ל במהירות 10 מגה. הרכישה היא לא מבזק סטור וגם אין תיכנון לשדרג מהירות כרגע. וההתלבטות היא בין D-LINK DSL-2760U לבין TP-LINK TD-W8961ND מה עדיף יותר גם מבחינת שידור WI-FI, צפיה בתכני 720P ו- 1080P. וגם מבחינת יציבות החיבור של האינטרנט עצמו. האם יש דגמים יותר מומלצים גם מחברות אחרות ? התקציב בכותרת תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yossi-kel,

אולי מישהו יודע - יש לי נתב אלחוטי חדש של הוט (שכולל מודם וראוטר בקופסא אחת). חלק מהקומבינה שלהם להתחרות בספקי האינטרנט. בקיצור האות האלחוטי שלו די חלשלוש. אבל הדיל הכספי בסדר נשאר לי ממקודם ראוטר של אדימקס 6524 - די נפוץ במקום להוציא אותו לפנסיה, האם ניתן להגדיר את האדימקס כ REPEATER עצמאי שיגביר אות האות באיזור אחר של הבית (בצורה אלחוטית, ללא חיבור פיזי לנתב של הוט) ??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yellow acid,

בדיוק עכשיו שיינתי מסלול בהוט וקיבלתי למייל את החוזה. כתוב שם שהם יכולים לחייב אותי על שימוש מעל 50 ג'יגה! :o יש למישהו יש עוד פרטים בנושא? גם בספקיות אחרות זה ככה? אני שוקל ברצינות להתנתק מהם בגלל זה...

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכולם איזה מחיר אני יכול לקבל מבזק בינלאומי עבור ספק 30MB תודה רבה לכולם

5. אהלן, במסגרת המון בעיות שקיימות בעיר/שכונה שלי בגלל התשתית הישנה, כרגע אנחנו נעולים על 8MB ללא אפשרות לעלות (בזק+בזב''ל). בכל אופן, במשך השלושה חודשים האחרונים התקלתי בבעיה נוספת מאז שקיבלתי את הנתב+מודם D-LINK DSK-2650U הוא פשוט נופל במהירות ומוריד את המהירות מ8.55 ל6.70 ולפחות לתחילת ה6. לדבר עם בזק זה בעיתי - אף פעם אין מלאי בסניפים, כשהלכתי לסניפים הקרובים אלי תמיד ראיתי את אותו הראוטר שיש ברשותי (2650U). יש לומר שכבר החלפתי את הראוטר לחדש בגלל שחשבתי בהתחלה שמדובר בדפקט. בסופו של דבר ניסיתי לקנות ראוטר מבזק בינלאומי וקיבלתי אחד תקול שכלל לא נדלק, החזרתי ומאז (חודש) אני מקבל תגובות של "אוקיי, הולכת לדבר על זה עם הממונים עלי" *חוזרת אחרי שתי דק' בערך*, "אני יוצא מחר את…

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by RAZIEL98,

שלום היום חיברו אותי לטלפון של 012 (ובנוסף יש לי אינטרנט 10 מגה וטלפון של בזק) עכשיו הטכנאי שהיה פה ביטל לי את הקו של בזק עכשיו שאני מוריד ואו גולש יש לי בעיה במהירות ההורדה אפילו שאני בpower ngn זה מוריד על 40,עכשיו רציתי לדעת אם יש קשר לזה שהוא ניתק לי את הקו של בזק? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. קנינו מסך טלויזיה חדר עם אופציה לחיבור אלחוטי, ואני מעוניין ליצור כונן שיתוף של כל הסרטים המוסיקה לכל המסכים והמחשבים בבית. לשם כך קראתי כי קיים פרוטוקול הזרמת תכני וידאו הנקרא DLNA ונתמך על ידי הטלויזיה. בנוסף אני מתכנן רכישת סטרימר נוסף לשימוש בעוד מסך. אשמח לקבל את עזרתם ביצירת כונן השיתוף - שיחובר לראוטר. האפשרויות בשלב זה: - חיבור כונן חיצוני ב-USB2 לחיבור הבודד בראוטר (עם כל החסרונות שלא יהיו יותר חיבורים כאלו, ואיטיות של USB2) - חיבור כונן NAS דוגמת - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13463 במחיר של כ-760 שח. - קניית Pogoplug Diskless System Series 4 וחיבור של כונן קשיח חיצוני בממש USB3 אליו. אני אשמח מאוד אם למישהו יש ניסיון עם דבר כזה, ויכול…

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by menymu,

הפינגים מאד נמוכים לגרמניה C:\Users\Siemens>tracert 78.159.97.14 Tracing route to hosted-by.leaseweb.com [78.159.97.14] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms 1 ms <1 ms 192.168.11.1 2 7 ms 7 ms 7 ms 10.218.32.1 3 11 ms 16 ms 11 ms 213.57.0.230 4 11 ms 9 ms 10 ms 213.57.0.229 5 33 ms 32 ms 33 ms ge3-0.catania4.cat.seabone.net [93.186.129.130] 6 63 ms 69 ms 60 ms xe-0-2-0.franco31.fra.seabone.net [195.22.211.10 3] 7 79 ms 84 ms 79 ms fiberring-on-net.franco31.fra.seabone.net [89.22 1.34.117] 8 72 ms 71 ms 73 ms hosted-by.leaseweb.com [89.149.218.214] 9 75 ms 74 ms 74 ms 89-149-218-178.gatewayrouter.net [89.149.218.178 ] 10 6…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by dropsy,

אם אני לא טועה ומהמעט שהבנתי בשיטוט בגוגל ניתן להסיק מהLine Attenuation על מרחק מהמרכזיה. זה נכון ? ומה זה אומר שאצלי זה 0db ? זה הגיוני או שהראוטר לא קורא את זה פשוט ? אני עם בזק ובזק בינלאומי 30מגה, ראוטר VVG2000 NEGEAR תודה [table] [tr] [td] ADSL Link [/td] [td] Downstream [/td] [td] Upstream [/td][/tr] [tr] [td] Connection Speed [/td] [td] 33336 kbps [/td] [td] 1227 kbps [/td][/tr] [tr] [td] Line Attenuation [/td] [td] 0.0 db [/td] [td] 0.0 db [/td][/tr] [tr] [td] Noise Margin [/td] [td] 18.2 db [/td] [td] 36.7 db [/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by cobmetal,

שלום , אני מתכנן בזמן הקרוב להתחבר ל100 מ"ב דרך התשתית של הוט , אני מחפש ראוטר טוב ויציב שיתמוך בQOS גם העלאה וגם הורדה , כדי שאוכל להגדיר ל3 מחשבים את רוחב הפס שינצלו כאשר יתחבר לHOTBOX של הוט . המחיר שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה450 . מבקש המלצה לראוטר כזה . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  11. אני לא שמתי לב שהטכנאי לקח את הראוטר הישן שקניתי מהוט. לא שילמתי דמי התקנה על ההוטבוקס, זה התנאי? לעוד מישהו הם לקחו את הראוטר?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  12. שלום יש לי לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 הבעיה שלי היא הביוס לא מזהה את הכרטיס רשת המובנה שלי !אז אין לי אינטרנט בבקשה תעזרו לי אין לי מושג איך לפתור את זה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  13. לפני כשבוע שדרגתי מ 2.5 מגה ל 20 מגה בעקבות המבצע של בזק. כידוע בזק מעניקה ראוטר VVG2000 . בבדיקה של מהירות גלישה אני מקבל פינגים גבוהים, הבדיקה נערכה היום בשעות הצהריים תמונה... ושאלתי היא, האם הבעייה היא בראוטר ?, ואם כן האם זכותי לדרוש להחלפתו.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום ברשותי תשתית הוט וספק האינטרנט - נטוויזן.(12 מגה) אני מרבה לשחק ברשת וארצה לדעת האם כדאי לי לעבור לספקית בזק בינלאומי תחת הרשת החדשה, והאם בתוך זה גם לחבילת גיימרים. האם הבדלי הפינגים משמועותיים? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מי שעוקב אחרי הפורום יודע שהתחברתי לבנדל של ה-100M ב-HOT כאשר הספק הוא HOTNET. על מנת לבדוק את נכונות הטענה של בזב"ל, כי החיבור שלהם ללא חייגן אכן עובד על הכבל החדש ויש לו יתרון על החיבור של HOTNET, בקשתי כבר ביום ראשון שעבר להתנתק משירותי HOTNET. למרות שעבר שבוע ולמרות שאני מנדנד ל-HOT יום יום, הם עדיין לא הצליחו לנתק אותי משירותי HOTNET. לכן גם הבדיקה של החיבור של בזב"ל מתעכבת. מעניין עוד כמה זמן יקח ל-HOT להפריד את החבילה....

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Teliran1,

אהלן, אמא שלי רוצה לקנות מחשב נייד וכדי לחבר אותו לאינטרנט צריך ראוטר. עכשיו בבית יש לנו מודם של HOT של מוטורולה. עכשיו השאלה שלי האם כדאי להזמין מהוט ראוטר והאם זה עולה כסף או משהו, או שכדאי לקנות אותו באופן פרטי? אם כן אשמח אם תמליצו לי על אחד טוב ואיכותי אך לא יקר. שאלה נוספת היא, שיש לנו כרגע 12MB האם הראוטר ישפיע במידה רבה על מהירות הגלישה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  17. ככה, יש לנו ראוטר D-LINK 615, אני מחובר דרך כבל והוא אלחוטי. כל הציוד בחדר שלי. לא עוזר לדבר איתו, יש לו ראש אטום. לקחתי בחשבון לנתק את הנתב והלתחבר ישירות מהמודם אבל זה פיתרון אחרון, אין לי כוח לבכיות שלו. הוא מוריד לפי מה שראיתי טורנטים והורדות ישירות. יש אפשרות להגביל את רוחב הפס שנשלח אליו? הוא לא ישים לב, וגם אם כן אני אגיד לו שככה נתבים עובדים, הוא לא מבין כלום מהחיים שלו. (חשבתי לשנות לו את ההגדרות של התוכנות אצלו במחשב , אבל הוא עלול לעלות על זה.) דרך אגב אני לא יודע כמה המהירות שלי, אבל אני מוריד טורנטים טובים על 300K, (כן זה מאד איטי אבל לי זה מצויין כי יש לי סבלנות ואני לא רוצה לתת לאמא שלי לשלם סתם כסף, ולכן אני גם לא אבקש ממנה להעלות את הרוחב פס בגלל השטויות …

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by menymu,

אז ככה, התשתית שלי עד לפני שבוע הייתה סופר מעולה. 102\2 כל היום שליחת פינגים כל הלילה נגמרה עם 0 איבודי מידע! לפני כשבוע אני לא יודע מה נסגר התחלתי לקבל מלא איבודי מידע... גם שהתקשרתי לתמיכה אמרו לי שרואים שיש לי 60%! איבודי מידע... עכשיו זה לסירוגין יכול להיות 5 שעות הכל טוב ופתאום שעה התקפה של איבודי מידע משהו מטורף... שלחו לי טכנאי שללא ממש עשה משהו חוץ מלהחליף מפצל כלשהו שממש לא שינה כלום (אולי היטיב עוד יותר עם העוצמות שהיו מעולות בכל מקרה) עדיין יש לי עוצמות מצויינות אבל מאיפה נובע איבודי המידע? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום לכולם עברתי ל100 מגה , והוא לא נותן כמו שצריך נותן לי 50 70 באתר של הוט. ובספייד טסט אני מקבל 20 לא משהוא בכלל. היה לי לפני 12 מגה שהיתי מקבל חלק והיתי אפילו חורג ל14. עכשיו ככה ביום חמישי בא אלינו מתקין בשביל לעשות לנו תשתית חדשה תשתית כולה להחליף מודם ולקח לי את 2 המכשירים שהיו לי התיפילינק והמודם עצמו. למרות שאני צורך יותר חיבורים אני צריך 6 , נעזוב את זה הקליטה שלו על הפנים וממש מעצבנת עם הטיפילינק היתי הולך לשכן והיה קולט לי עכשיו לא קולט לי מהסלון ממש על הפנים אני מבואס מהמכשיר הזה. וגם אני לא מקבל 100 מגה, ובטלפון ממשיך לקבל חירטוטים בלי סוף ואז היא גם אומרת לי דבר כזה עם זה תקין אז זה יעלה לך כסף אני עושה לה תגידי את סתומה יש לך בעייה בראש מה את מנסה לעשות לי…

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by YaaY,

לפני כחודש עברתי מHOT לבזק (הוט 12 לבזק 15. הספק נשאר בזק בינלאומי). מאז המעבר יש לי ניתוקים מוזרים, הניתוקים מתבטאים באיבוד פינג לראוטר עצמו (D-Link dsl-2760U), ומן הסתם כל יכולת גלישה אחרת נאבדת גם כן. הדבר קורה בחיבורים אלחוטיים וגם במחשב המחובר עם כבל. בזק כמובן בורחים מאחריות, אבל הסכימו להחליף לי ראוטר (לאותו דגם) וגם כבל רשת וגם נבדקה התשתית (כרטיס רשת החלפתי לבד). אך הדבר ממשיך. התופעה קוראת פעם בכמה שעות ונמשכת בין 5 ל30 דקות. רעיונות ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by guytam,

האם הprivatebox תומך בWDS? אני מעוניין לחבר אליו רפיטר איך אפשר לעשות את זה?

22. Started by Alex89,

יש לי בבית אינטרנט 10M של בזק. אני משתמש בנתב החינמי שלהם ROTAL 1025W. תקנו אותי אם אני טועה אבל הוא לא תומך ב 802.11n. האם השינוי באמת משמעותי והאם באמת שווה רק בגלל התמיכה בזה להחליף נתב? אם כן, לאיזה?

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  23. היי אני משרת בצריפין ויש לי מחשב נייד,משהו כמו קלימוטר ליידי יש את אסף הרופא ויש שמה רשת ציבורית של 10MB. אני רוצה לקנות איזה כרטיס רשת אלחוטי שיהיה מספיק טוב בשביל לקלוט לי את הרשת שמה. אני לא מבין בזה כל כך,יש בזה דברים כמו DBI או כרטיסים שרשום עליהם 2.4GHZ וכדומה,אני רק יודע שתקן N זה התקן הכי חזק שיש כיום. נכנסתי לDX וראיתי את זה,מה אתם אומרים? http://www.dealextreme.com/p/2-4-ghz-150mbps-802-11b-g-n-usb-2-0-wireless-network-dongle-built-in-antenna-black-silver-102969 ויש אולי תוכנה שפשוט מגדילה את הטווח קליטה?,כי ראיתי שלאייפון יש כמה אפליקציות כאלה,אולי גם לPC?

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. זמן לא עסק,י בתחום הקמת הרשתות ולכן נוצר לי קצת בלאגן בראש. בעוד מספר ימים אני יעבור לבית משותף שכולו מרושת באינטרנט אלחוטי המתוחזק ע"י חברה כל שהיא ומעניק גישה נפרדת לכל לקוח (דירה) בנפרד - בדומה למלונות. האם אפשרי, לקחת ראוטר - הוא יתחבר לאינטרנט האלחוטי שפרוס במבנה באמצעות הסיסמא (WEP/WPA וכן הלאה), ועל סמך החיבור הזה אני יצור בראוטר שלי הגדרות ייחודיות לי, שנמצאות בשליטה שלי - כמו SSID, DHCP, סיסמת גישה לרשת שלי (כך שאם יבואו אלי אורחים אני לא אצטרך למסור את הסיסמא הראשית). חשוב לציין שאין לי גישה לציוד האלחוטי או לממשק הניהול של הרשת במבנה. אני לא בטוח עד כמה הבקשה שלי עונה להגדרה AP או REPEATER (נוצר לי בילבול גדול מאוד מכל המחשבה על "איך אני עושה את זה") האם זה אפש…

• 0 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים