רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
tp link tl-wr841n או Edimax nMax BR-6424n 802.11n ?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
מצטער שזאת פעם שנייה שאני חוזר על השאלה. פשוט רציתי להיות ברור יותר . ברשותי: 1. סוייץ 16 פורטים 2. ראוטר משולב עם מודם מדגם Dynamode. http://www.dynamode.net/ADSL/R-ADSL-C4.pdf 3. 9 מחשבים עליהם מותקנת מערכת הפעלה WinXP. חיברתי את הראוטר לסוויץ דרך כבל ישר מאחד הפורטים בראוטר, לכניסת ה Uplink בסוויץ. חיברתי את הראוטר מיציאת ה LINE אל קו טלפון ( קו ADSL ). חיברתי כל מחשב אל פורט בסוויץ. יופי, ניכנסתי לממשק הראוטר ולשמחתי גיליתי שכל המחשבים מזוהים ב LAN אוטומטית. כל אחד קיבל כתובת ip פנימית והרשת קיימת ועובדת היטב. עכשיו ברצוני להגדיר חייגן בראוטר ולשתף אינטרנט בכל המחשבים. ניכסנתי ל PPP ו.. הפעולות שביצעתי הם הגדרת שם משתמש וססמא שקיבלתי מהספק אינטרנט וכת…
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מאחורי ראוטר 510 של אלקטל, ו2 מחשבים שמחוברים אליו. מחשב אחד הוא ווינדוס XP, והשני מריץ OPENBSD ועליו השרת,FTP אנונימי נתמך,הכל מקונפג נכון(עד כמה שאני יודע) אין לי בעיה להכנס לשרת מתוך המחשב עם הווינדוס, אבל איך אני עושה שהוא יהיה נגיש מהאינטרנט? אם אני עושה ftp://<inside ip> it works but ftp://<outside ip> doesnt כמובן שזה לא עובד גם בתוכנות FTP יעודיות, ולא רק בדפדפן. אני מניח שהאייפי החיצוני שלי מכוון לראוטר, ועל הראוטר אין שום שרת FTP, ובגלל זה זה לא עובד? איך אני גורם שכשאני מבקש FTP מהאיפי החיצוני זה ינתב למחשב השרת? תודה אם מישהו עונה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש את הסמל הזה http://img264.imageshack.us/img264/4306/aadms4.jpg בטוח רובכם נתקלתם בו האם מישהו יודע איך מסדרים את זה? יש לי הרגשה שהוא מוריד לי את קצב ההורדה מאז שהופיע לי הסימן (היום בערב) קצב ההורדה ירד פלאים האנטנרט מתנתק אחת לכמה זמן מחכה למישהו, תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי בבית רשת שעבדה מצויןן בשנתיים האחרונות - נתב אלחוטי HPNA3 דגם PAR-720G POWERNET , ומתאמים למחשבים המרוחקים מדגם PET_320. עד לפני כמה ימים הכל עבד , ופתאום שני המתאים הרחוקים הפסיקו לעבוד , נראה לי מוזר ששניהם הפסיקו לעבוד בביחד , נראה לי כי משהן השתבש ברשת הטלפוניה הביתי או בהגדרות הנתב. אני צריך עזרה על מנת לנטר את הבעיה , בכל זאת להשאיר את הילד בחופש הגדול בלי אינטרנס זה סוג של טרגדיה ... תודה , גוראן
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאחרונה היו לי הרבה בעיות עם הראוטר ולא התחבר לי לאינטרנט - הוא תקופה ארוכה עבד כמו שצריך אבל עשיתי פורמט וגם ניתקו והחזירו אותי מבזק. כרגע אני מחובר תמיד והכל ( אחרי שהגדרתי בצורה חובבבנית את הראוטר) הראוטר שלי מחובר למודם אלקטל 5 נורות ואני לא יודע אם הגדרתי אותו כמו שצריך כי כמו שאמרתי שניתקו אותי מבזק והחזירו אותי וגם שעשיתי פורמט. אבל לא משנה באיזה תוכנה אני מוריד ההורדה מורידה מהר מאד ופתאום מפסיקה. אני מפעיל את ההורדה שוב והיא חוזרת להוריד יפה מאד אני יכול לגלוש באינטרנט כרגיל אך מהירות ההורדה מתאפסת. יכול להיות שזה מהראוטר? הוא גם עשה לי לאחרונה הרבה בעיות של ניתוקים שהאינטרנט בכלל הפסיק חיברתי תראוטר שוב לחשמל והכל חזר לקדמותו - אבל עכשיו כמו שאמרתי ההורדה מפסיק…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי כולם, שלחו לי בדואר מודם של HUAWEI והכבל לא תואם לקופסא שבקיר. מה עושים במקרה כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
-
מעוניינים שאבדוק עבורכם שירותים ושדרוג לאינטרנט בבזק? כנסו ללינק http://www.lingeries.co.il/kobie/main.htm ואבדוק עבורכם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם אפשר עזרה?...מה אני צריך?. יש מחשב 1 שמחובר לאינטרנט וצריך לחבר את עוד אחד אליו.... כל מה שצריך זה 2 כרטיסי רשת אלחוטיים?... ואיך אני מגדיר? וכל הזה?... אני רוצה לדעת מה לעשות מ-א עד ת... תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, ראיתי את הסטיקי לגבי הקמת רשת אלחוטית ואני לא שואל לגבי ההקמה מבחינה טכנית. אני מבקש ייעוץ לגבי נתב אלחוטי פשוט. ברשת האלחוטית יחוברו עד שלושה מחשבים נייחים ושני מחשבים ניידים. בנוסף להמלצה לנתב, רציתי לדעת כמה צריך לעלות כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. שוב, אני לא מבקש כרטיסים או נתב מפוצץ, משהו סטנדרטי ואמין. תודה מראש, ושבוע טוב יונתן
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי, אנחנו 3 חברות שמנהלות אתר+כתובות מייל רבות של כל העובדים. רציתי לדעת, האם עדיף לנו לרכוש שרת פרטי עצמאי, שעליו נוכל להשים את ה'סל' שלנו, מאשר לשלם לחברות חיצוניות מדי חודש בחודשו? אם זה טוב, משתלם ועדיף, אשמח לקבל חוות דעת על שרתים ועל אופן הטיפול בהם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תשתית של הוט עם ראוטר של D-LINK DIR-825. יש לי ראוטר TP-LINL 1043 שהיה לי לפני כן ואני מעוניין להשתמש בו כרפיטר. הגדרתי לו שיעבוד כ-WDS. הגדרתי לו סיסמא ושם רשת כמו ה-825, החלפתי לו כתובת IP וביטלתי לו DHCP אבל עדיין הוא לא עובד תקין בתור רפיטר. האם מישהו יודע מה אני עושה לא תקין ואם יש משהו שאני צריך להגדיר ב-825 מעבר להגדרה הבסיסית של ראוטר.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב זה התחיל לפני כמה ימים ושמתי לב לזה בכך שנעשו לי לאגים איומים בקאונטר סטרייק ושמתי לב שבמקום להוריד מהורדות HTTP על 350(2.5 מגה של בזק וואו) זה מוריד על 220 ולא יציב.. איך אני מסדר את האיטיות? יכול להיות שמשהו מכביד אבל אני לא ודע מה אין לי תוכנת שיתופיות פועלות בזמן שאני עובד על האינטרנט.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מיואש...כבר חודש אני מנסה לפתור את הבעיה אבל כלום לא עובד. אז ככה... כמו שאמרתי יש לי LOW ID באימיול. האימיול הוא LHEMULE 5.3 . אני משתמש רק בפיירול של האנטיוירוס שהוא NORTON INTERNET SECURITY 2005 ויש לי רשת בין שני מחשבים בעזרת מודם של ECI TELECOM הדגם הוא B-FOCUS ROUTER 270 PR שהגדרתי בתור ראוטר ובעזרת סוויצ'. בנורטון הגדרתי שייתנן הרשאה מלאה לאמיול להכינס לאינטרנט. במודם עשיתי לפי האתר www.portforward.com אבל זה לא עבד. לא כל כך הבנתי איזה מספר צריך להכניס ב Public Address ואיזה LocaL Address אחד של הראוטר ואחד של המחשב או אחרת. ונכון שהפורטים שאני צריך לפתוח הם 6662 ו- 6672?? בקיצור יש למישהו רעיון??
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אז ככה אני גר בבית עם 2 קומות בקומה למטה נמצא החשב שמחובר דרך נתב(D-Link DSL-2650U) לאינטרנט והמחשב שמבל נמצא למטה (בעל WNC0500) עכשיו המחשב שמחובר לינטאנט(זה שלמטה) נמצא בתוך ממ"ד והאות בקושי מגיע למעלה(כותב LOW או קישורית חסרה) יש איזושהי דרך לשנות את המצב/להגיר את העוצמה וכו'\ נ.ב\להוציא את הנתב מהממ"ד זה לא בדיוק אופציה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי השבוע נתב אלחטי לינקסיס WRT54GS גרסא 1.1. עבדתי לפי ההוראות והתקנתי את הנתב לפי ההוראות שבדיסק המצורף. כאשר הנתב עובד ללא אבטחה הרשת מתנהלת מצויין למרות ההבטחה שבדגם חדש זה (GS) המהירות גבוהה ב30% לא נראה כך. אומנם הנתב עובד מצויין, אך אין שיפור משמעותי בקליטה ומהירות הגלישה מהלינקסיס הקודם שעבד בטכנולוגיית b. כאשר אני מתחבר לנתב באמצעות כבל רשת ומנסה לשנות את הגדרת האבטחה, הולך ל Wireless security ומנסה לעשות Security mode הולך ל WPA Pre shared key מכניס סיסמה בת 8 ספרות ואותיות ומאשר, יש לי ניתוקים בכל שלשת המחשבים שמחוברים לרשת באלחוט (שני ניידים סנטרינו ומחשב נייח עם כרטיס רשת לינקסיס). כל 3-4 דקות פשוט יש ניתוק לזמן קצר בין 5-30 שניות. בעקבות הבעיה הזאת הסרתי …
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום! אני נמצא בבעיה מאוד מוזרה. אני והשכן שלי חולקים אינטרנט. רק בעיה היא שהראוטר נמצא בדירה שלו. ולכן כל התקן שיש לי חייב שיהיה מחובר בWIFI. לא בעיה כל עוד עבדתי רק עם הלפטופ, אבל כאט נוספים מכשירים נוספים (ביניהם לדוגמא ה Raspberry Pi) שדיי קשה עד בילתי אפשרי להגדיר בהם רשת אלחוטית (צריך דונגל וההגדרות בלינוקס ללא סביבה גרפאית זה סיוט אחד גדול). אבל נעזוב לרגע את ההגדרות. אני רוצה להקים AP. כלומר שיהיה לי מכשיר שמתחבר אלחוטית לראוטר של השכן ואז אני מתחבר למכשיר הזה בצורה חוטית או אלחוטית. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR641G אבל לא נראה שאפשר להפוך אותו ל AP ולכן אשמח להמלצה לAP זול (עדיף שיהיה משהוא בסגנון "נתב מתקדם" ולא רק AP). נניח עד 400 ש"ח. כאט אני רוצה קצת לסבך את כל …
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי BR-6204wg של edimax ומחשב נייד HP ProBook 4520s ואני לא מצליח לגרום למחשב לאתר את רשת האלחוטית של הנתב. המחשב כן מציג לי רשימה של רשתות אחרות באזור, רק לא את שלי. הסלולרי שלי לעומת זאת כן רואה את הנתב שלי ומצליח להתחבר. המ יכולה להיות הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום עד היום הייתי מחובר הוט , ועכשיו אני רוצה לעבור לבזק . יש לי תשתית של הוט והיא לא מתאימה לאינטרנט של בזק. קיים את השקע החשמלי HOMEPLUG https://ksp.co.il/?select=.492. המתאם הנ"ל נמכר בזוגות אחד מתחבר לראוטר והשני מתחבר למחשב בבית שלי יש מחשבים בכל חדר , פליסטשיין וטלוויזיות ( 3 חדרים ) השאלה שלי האם אני צריך 3 זוגות של המכשיר הנ"ל או שאפר לרכוש בבודדת את המחבר לראוטר + יציאות למחשבים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, האם אפשר להעיר מחשב גם כשהוא כבוי לחלוטין(מהמע לא במצב שינה) ?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שהיה מחובר עד היום בכבל רשת. אני רוצה לעבור לשימוש ב-WIFI. הבנתי שתקן-AC הוא הממולץ ביותר ראיתי כמה מתאמים ב-IVORY/KSP אבל אני לא ממש יודע מה ההבדלים בינהם האם יש לכם איזה שהיא המלצה? חשבתי להשקיע עד 150ש"חת פה יש לינקים לדגנים שראיתי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21029 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21360 NETFLIX: אני כרגע מחובר לרשת עם הוט כתשתית ובזק בינלאומי כספק. כל ההתקנים בבית מחוברים ב-WIFI לנתב ובבדיקת מהירות אני מקבל 50-60 DOWNLOAD SPEED. כל האתרים שאני משתמש בהם עובדים יחסית חלק ולא הבחנתי בשום בעיה ( כולל YOUTUBE ) למעט NEXTFLIX הזמני BUFFERING עומדים על 8 שניות לפחות לא משנ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנוי באנלימידט עם 015 בחבילה 50/50Mbit/s ושמתי לב לתופעה הזויה. בspeed test אני מקבל 50-56Mb/s ושאני מוריד טורנט אני מגיע ל10/12MB/S שזה מקביל ל100-105Mb/s. .בדקתי גם בטאסק מאנג'ר של ווינדוס לראות שאני לא הוזה. יש למישהו הסבר על התופעה? אולי בפורט 80 יש "מגבלה" ימות המשיח הגיעו?, בד"כ התלונות הם על ספקיות שחוסמות טורנטים. מזכיר לי טיפה למי שזוכר את הימים של גלישה ללא חייגן בהוט לפני 10 שנים+.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מיני לפטופ ACER ASPIRE ONE, עם מערכת הפעלה של XP, עד לאחרונה הכל עבד מצויין, ולא זכור לי שהתקנתי בו תוכנה חדשה כלשהי, אבל עכשיו אני כבר לא מצליח לגלוש עם הנטסיק (של אורנג'), הוא מראה לי שהוא מחובר ל WIRELESS NETWORK, אבל האינטרנט עצמו לא עובד.... ניסיתי לעשות REPAIR וזה לא ממש עובד, אני יודע שהבעיה היא במחשב עצמו כי ניסיתי את הנטסיק על מחשבים אחרים, ובהם הוא עבד כמו תמיד. ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס, אבל זה לא עזר, מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אגב, האם כדאי לחבר את המדפסת לנתב? במה זה עוזר? תקציב 200-300 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-