עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. במידה והתחייבתי לספק ולתשתית לפני שהחוק שאוסר על התחיבויות נכנס לתוקף (נותרו לי כמה חודשים) האם ההתחיבות חלה עלי? כלומר, האם החוק רטרואקטיבי? תודה!

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  2. שלום כולם, כרגע יש לי ראוטר 2760U של D-link (קיבלתי מבזק), ואני עובד על Wifi בתקן N, חבילת 10MB. יש לי רשת פנימית דרך WIFI, רציתי לשאול איזה ציוד אני צריך כדי לעבור לרשת 1GB חוטית. אני מבין שצריך ראוטר שתומך ב-1GB, השאלה אם אני יכול להסתפק בחיבור לראוטר של בזק או כדאי לקנות משהו נפרד. אשמח להמלצות, תודה.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. חברת Cisco מרעננת את קו הנתבים הבייתים שלה, המשווק תחת המותג Linksys, ומציגה שלושה נתבים חדשים התומכים בטעינת אפליקציות אל קושחת הנתב. כל הפרטים בפוסט - http://www.netcheif.com/blog/?p=2131

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by talf,

שלום רב, מבקש את עזרתכם הדחופה. יש לי ראוטר LINKSYS WIRELESS G-2.4GHZ שממוקם אצלי בסלון אליו מחוב המחשב נייד באלחוטי, אייפון ואייפד באלחוטי גם. בכתובת: default gateway: 192.168.1.2 subnet mask: 255.255.255.0 Ipv4 adress: 192.168.1.105 ובחדר הסמוך הנמצא 30 מטר מהסלון יש לי EDIMAX AP EW-7416APn, והוא קולט את האות מהראוטר LINKSYS שבסלון ה AP מוגדר בכתובת: ip adress: 192.168.1.105 subnet mask:255.255.255.0 default gateway: 192.168.1.2 ככה אני מגדיר אותו בד"כ וה AP עובד. הבעיה היא שהוא עובד למשך יום אחד ומתנתק, אני מגיע למצב שכל פעם אני צריך להגדיר אותו מחדש אני רוצה למצוא פיתרון קבוע לכך שלא יתנתק כל הזמן. תודה מראש על העזרה טל

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by Yellow Slider,

אהלן, במקום להעביר כבל רשת באורך 3~ מטר מהראוטר אני מעדיף לחבר למחשב דונגל. מה מומלץ לרכוש? ד"א, יש חיסרון בכך שאני עובד עם WIFI וזה עובר מעל הראש שלי כשאני ישן? (שאלת תם : ).

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. בשבוע שעבר יצא לי להוריד די הרבה בשבוע אחד (מעל 70 ג'יגה, מהם 2-3 בביטורנט). בסופ"ש כבר הפסקתי לעבור את ה600K גם מ HTTP בחו"ל. ספידטסטים לא מגיעים ל5 מגה לאירופה. בבזב"ל באותו זמן, בלי גיימר, עובד כרגיל. תשתית 50 מגה של בזק. חבל.

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by shalev473,

לאחרונה כשניסיתי להתחבר לאינטרנט דרך ראוטר לא הצלחתי ורשום שלא מותקן ראוטר במחשב. איך אני יכול להתקין אותו ? והאם זה בגלל שמחקתי קבצים במחשב וכנראה שמחקתי את קובץ ההתקנה בטעות ? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Cheif,

מסתבר שתקן האלחוט החדש 802.11ac מחלחל גם ליצרניות הקטנות יותר של ציוד אלחוטי ועתה גם Edimax מציגה אבי טיפוס למוצרים המתבססים על תקן זה. כל הפרטים, כולל צילומים ומידע טכני בפוסט המצב - http://www.netcheif.com/blog/?p=2113

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  9. יש 2 אתרים ל- 014 בשניהם עשיתי בדיקת מהירות http://2.i014.net/Check1.html באתר הזה מהירות 014 כפולה http://82.80.231.232/ באתר הנ"ל אמרו לי שהמהירות גבוהה כי הוא בודק בלי שרתים בדרך ? לא הבנתי , משהו יכול להסביר לי ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. היי לכולם. רכשתי מחשב נייח חדש, אך אבוי הוא רחוק מרחק אווירי כ-5 מטרים מהראוטר! לצערי הרעיון למשוך כבל רשת לאורך כל הסלון לא משך את חברה שלי ולכן אני צריך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי למחשב. בעקרון המחשב ישמש לגיימינג ולכן חשוב לי מהירות טובה, סיגנל טוב וחיבור יציב. השאלה הראשונה היא usb או pci-express? השאלה השנייה מה מהבאים מומלץ (בהנחה ש-pci express הוא סבבה) 1.Edimax EW-7722in עולה כ-130 שח באלקטרה מחשבים 2.Edimax EW-7612PIN עולה כ-110 ב ksp 3. כרטיס רשת אלחוטי Linksys AE1000 USB - נמכר בבאג ב-250 שח אני גר בתל אביב ליד הסנטר ו-3 החנויות הנ"ל קרובות אליי ולכן בחרתי מהמבחר שלהן. אבל אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. תקן ה-G.Hn מאפשר העברת נתונים בקצב של עד 1Gbps על כל שלושת סוגי הכבלים הקיימים היום בבתים – חשמל, טלפון וקואקס, ומאפשר פעולה משולבת שלהם. מדריך זה סוקר את פתרונות הכבילה האלטרנטיביים - HPNA, HomePlug ו-MOCA ובוחן את מהותו של התקן החדש שעתיד להחליף את כולם. http://www.netcheif.com/Articles/Ghn/Ghn.htm

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by shibozo,

שלום אני גולש במחשב על מודם מהאייפון, בכל פעם שאני מחבר את האייפון המחשב "מייצר" רשת ומבקש ממני להגדיר איזו רשת זו: ציבורית פרטית וכו'. זה התחיל מרשת מס' 1 וכיום כשאני מחבר הוא כבר עומד על רשת מס'150 אני משער שזה תופס מקום או משהו כזה כי מהירות הגלישה שלי ירדה ממש! (וזה לא בעיה בחבילת הגלישה בדקתי את זה במחשבים אחרים) אם מישהו יודע איפה נמצאת רשימת הרשתות הזו או איך מאפסים אותה וגורמים למחשב להישאר על רשת אחת כל הזמן אני יודה לכם! ???

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  13. סליחה חברה, צריך את עזרתכם. לא הסתדרתי לבד. בראוטר הראשי (audio codes) כשעשיתי ipconfig קיבלתי את הכתובות הבאות: IP default gateway 10.100.101.1 IP adress 10.100.101.101 subnet mask 255.255.255.0 לפי זה הנחתי שה- DHCP מחלק כתובות מ- 1 עד 101. לכן נתתי לראוטר ה- AP שהוא Dlink את הכתובת 10.100.101.102 (במקום המקורית 10.0.0.138). כשניסיתי להיכנס לראוטר בכתובת הזו הגעתי למדפסת סמסונג שהוגדרה אלחוטית ב- syncthru. אז שיניתי ל- 10.100.101.103. לא הצלחתי להיכנס אליו הפעם. רק אחרי שעשיתי לו RESET חזרתי לכתובת המקורית 10.0.0.138. איזה כתובת לתת לו לדעתכם? תודה רבה על עזרתכם. ראמי

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. עברתי לאינטרנט של אורנג' לפני כמה ימים 10( מגה) והיום כשעשיתי בדיקת מהירות ב SPEED TEST גיליתי שאני על 3.5. התקשרתי לתמיכה לשאול הכצעקתה והם קודם כל אמרו לי שיש הרבה מכשירים מחוברים 2 טלפונים ו2 מחשבים, אז זה פוגע במהירות :s05: דבר שני, הפנו אותי לבדיקה באתר שלהם ושל בזק, שם התוצאות הם באמת 10 מגה. אני מבולבל. מישהו יכול להסביר מה הולך פה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by vitali02,

לפני כמה חודשים קניתי את הנתב המצויין בכותרת בהגדרות יש את כל WAN Connection Type לא הצלחתי להגדיר L2TP (ספק נטוויז'ן ותשתית הוט) אז השארתי בDYNAMIC IP וזה עובד טוב אבל מאז התחילו ניתוקים כאלו שהוינדוס הצליח לפתור וזה כתב ש"ברירת מחדל אינו זמין" משהו כזה התקשרתי להוט אמרו שזה בעיה בנתב או בהגדרות ולא אצלם והם לא יכולים לעשות כלום? אז מה לעשות?? יכול להיות שזה קשור ל WAN Connection Type ? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by קלוקיי,

שלום. אני רוצה לחבר את הראוטר למחשב, אבל כשאני מחבר אותו איני יכול להתחבר לחייגן ולאינטרנט. האם עליי לעשות עוד משהו ?. תודה.

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  17. היי לכולם, בשעה טובה סוף סוף סיימתי עם סיוט השידרוג ל20 מגה ועכשיו ציפיתי כ"כ לשינוי הפינגים שבא לטובה, אך לצערי השינוי שהתקבל הוא בדיוק הבדל של 10ms של ההופ הראשון (6-7ms במקום 16-18) ולא יותר מכך. ביצעתי בדיקות בsmoothping ובspeedtest כאשר הבדיקות החשובות לי הן ללונדון, פרנקפורט וניו יורק והתוצאות שהתקבלו הן 70 ללונדון 62 לפרנקפורט ו146 לניו יורק. נראה שיש הבדל של בערך 20ms ממה שאנשים אחרים קיבלו ופירסמו בעבר ולכן השאלה שלי האם מישהו יודע איפה ההבדל ומה אפשר לעשות בשביל לשפר אותם יותר? אני נמצא בבזב"ל+גיימר עם ראוטר D-LINK 6740. דיברתי עם בזק לגבי rate adaptive ונאמר לי שלא ניתן להגדיר את זה קבוע במידה ואין בעיה בקו, מאחר וגם ככה המערכת תשנה את זה לאחר תקופה מסוימת, ה…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by David_K,

אתמול כשעשיתי טרייס לדוג' לHWzone ההופ הראשון היה כזה : Uploaded with ImageShack.us היום ההופ הראשון כזה: By iamezio at 2012-04-03 מישהו יכול להסביר מה קרה פה ? *אל תתיחסו לפינגים בתמונה השנייה ,הטורנט עובד במחשב השני ..

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  19. חיברתי 2 ראוטרים ב WDS והגדרתי את הכל כך שאחד רואה את השני אבל יש לי מס' בעיות. דגמי הראוטרים שלי הם: D-link2670U של בזק שמשמש גם כמודם ADSL אשר מחובר למחשב. TP-Link WR1043ND שמשמש כ AP ומחובר ב WDS לראוטר הקיים של D-link. הבעיות: 1. לא הצלחתי להגדיר יוזר וסיסמה ב 2 הראוטרים. כאשר אני מגדיר את הגדרות האבטחה, הם לא יודעים לראות אחד את השני. 2.השם של כל רשת (SSID) שונה אחד מהשני כך שבכל פעם שאני מתקרב לרשת עם העוצמה הגבוהה יותר, אני צריך להחליף רשת באופן ידני במקום שזה יעבור לבד. 3. מהירות הגלישה אמורה להיות חצי ממהירות הגלישה שאני מקבל מהספק (כלומר 5mb) בפועל, כאשר אני מתחבר מה D-link אני מקבל מהירות גלישה של בערך 8-9 וכשאני מתחבר מה TP-link אני מקבל מהירות גלישה …

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. היי. יש לי בעיה בwakeup on lan כשאני מכבה את המחשב בצורה פיזית באמצעות כפתור POWER במארז, ושולח פקודת WOL, המחשב נדלק. אבל כשאני מכבה את המחשב דרך מערכת הפעלה windows xp, לא ניתן להדליק את המחשב עד שאני מדליק, ומבצע כיבוי שוב דרך כפתור POWER. מישהו נתקל בבעיה הזאת ויש לו פתרון?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  21. שלום, שדרגתי את מהירות האינטרנט ושלחו לי חוזה מעודכן פתאום אני מגלה את הסעיף שמגביל את ההורדה והעלאה יחד לעד 65 ג'יגה בייט בחודש WTF ??? במהירויות הגבוהות של היום זה כלום !! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by yoossie,

ישלי מחשב שאני גולש עליו עם רשת אלחוטית.. אני רוצה לדעת אם יש איזה שהיא דרך לחסום את הגישה לאינטרנט מהמחשב הנייד שלא יוכלו להישתמש ברשת האלחוטית רק באמצעות סיסימא? (מדובר ברשת אלחוטית שהיא בלי קוד או משהו...)

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by TheDay,

ספקית - 012 תשתית - הוט מודם MOTOROLA SBV5120 ראוטר LINKSYS WRT54G מהירות 12MB לאחרונה החלפתי למודם זה, לאחר שהות של כמה שנים עם טרייון ולאחר כמה ימים עם המודם התחילה בעיה (בכל המחשבים) כאשר קובץ יורד, ההורדה "קופאת" לכמה שניות, ואז ממשיכה לכמה שניות, הזמן שהיא קופאת יותר גדול מהזמן בו היא יורדת.. כך שהורדה של כ20 דקות לוקחת 3 שעות... מקווה שהסברתי בצורה ברורה, ניסיתי לפתוח פורטים, לנתק ולחבר, אמרתי נפתח פוסט לפני שאני יוצר קשר עם החברות. תודה רבה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by bona fide,

עפ"י המלצות פה רכשתי את הנתב של TPlink1043nd השימוש הוא אינטרנט וסטרימינג לסרטים לסלון,חבילת הגלישה היא 50 מגה תשתית בזק ספק אינטרנט- בזק בינלאומי הייתי מעוניין בהמלצה על מודם. בביתי הקודם במהירות 20 מגה היה לי נתב נטגיר שהוחלף עקב ריבוי התנתקויות לדילינק 6740 ,עכשיו סירבתי להצעה של בזק לקבל את הנתב שלהם למרות שהמתקין אמר לי שאני חייב מודם ואין מודם רגיל שתומך במהירות 50 מגה אלא אחד מ2 הנתבים דילינק או נטגיר,האם אפשרי להשתמש בהם רק כמודם או יש מודם אחר מומלץ לרכישה בחנויות ?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  25. היי מדובר על שטח של כ-200 מ"ר בו קיימים 2 מבנים במרחק של כ-20 מטר זה מזה. אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שתהיה ממנו קליטה מירבית ממבנה אחד לשני. אחד המבנים עשוי בטון אם זה משנה... בנוסף, מדובר על תשתית של בזק... רצוי מכשיר של חבר וגלוש ולא להתעסק איתו יותר מדי... תודה,

• 2 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים