עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, אני גר בהרצליה ומחובר ב-ADSL דרך בזק בינלאומי במהירות של 1.5Mb יש לי ראוטר די ישן של בזק מסוג: Aztech ADSL2+ DSL600E אליו מחובר סוויץ' של אדימקס מסוג: BR-6204WG לסוויץ' מחובר מחשב נייח עם ווינדוס 7 וסטרימר שרוב הזמן לא משתמש באינטרנט. מדי פעם מחובר גם מכשיר סלולרי דרך ה-WLAN. אני לא משתמש בחייגן, ולמעשה מעולם לא השתמשתי. הראטור מקונפג גם כמודם ומחובר כל הזמן. הבעייה שלי היא שהמהירות ממש ממש ממש איטית רוב הזמן. זה לא כל כך חדש והיה כך גם לפני שחיברתי את הסטרימר. אני לא יודע אם זה פשוט כי מדובר ב-1.5 מגה או שיש בעייה אחרת. אני לא מדבר רק על הורדות אלא גם סתם על טעינה של אתרים רגילים. ראיתי בפורום שיכול להיות שמעבר לחייגן יעזור, אבל עד כמה שאני יודע זה אומר שצריך…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום יש לי רשת ביתי דרך החשמל (http://www.msi.com.tw/program/products/communication/cmu/pro_cmu_detail.php?UID=601) ברצוני לחבר מספר מחשבים באמצעות הרשת הזאת בתצורה הבאה. מודם כבלים שיהי מחובר למחשב ובנוסף למחשב נוסף באמצעות החיבור רשת הזה). מה אני צריך בשביל זה? HUB/SWITCH/ROUTER? אני לא מבין כל כך מה תפקידו של כל אחד מאלה ומה הוא עושה. תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  3. Started by t d,

שלום! יש לי בבית מחשב PC שלי בו אני מבצע את כל ההורדות (אימיול,ביטורנט ועוד...), ועוד שני לפטופים שמשתמשים בהם לצורכי גלישה ומסנג'ר בלבד , עד עכשיו השתמשתי בחיבור ICS עם כבלי רשת, אך אין שום התניידות כך עם הלפטופים, ולכן אני רוצה לרכוש ראוטר אלחוטי, אני יש לי כ500 שח בשביל הראוטר ואני לא כל כך מבין בתחום, איזה ראוטר מומלץ לקנות (שיהיה יציב ולא יעשה בעיות), בנוסף שמעתי שיש הרבה בעיו עם ראוטרים אלחוטיים כשמדובר בצרכי הורדה של אימיול וכדומה, אם אני יהיה מחובר לוקאלית עם המחשב השולחני האם הבעיות האלו עדיין יכולו עלי? תודה!

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by Cheif,

תקן N יאושר באופן סופי, ככל הנראה בסוף ספטמבר. אם כך יקרה, הדבר מהווה הקדמה של כ-4 חודשים בלוחות הזמנים.

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  5. במהלך CES 2011 הכריזה חברת Netgear על לא פחות מ-15 מוצרים שונים. בפוסט הבא תוכלו לקרוא על כולם. http://www.netcheif.com/blog/?p=1048

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  6. יש לי את הראוטר של בזק של simense ואני רוצה להחליף לו את האנטנה, ואני לא מצליח לפרק את המקורית. יש לה מין "מעצור" כזה וזה כאילו היא מסתובבת על ציר קבוע ולא ניתן להוציא אותה אשמח לעזרה תודה רן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by felb,

שלום אני משתמש בראוטר אלחוטי TP-Link TLWR841N. בחיבור קווי של המחשב לראוטר, אני מגיע למהירות של כ - 15mb שזהו המהירות שאמורה להיות ע" חבילת הגלישה. בחיבור אלחוטי, כאשר אני נמצא עם המחשב ליד הראוטר (ללא שום דבר שמפריד בין הראוטר למחשב), המהירות יורדת לכ - 5mb. מה יכולה להיות הסיבה?

8. Started by iliagildin,

הראוטר של בזק היתקלקל לי ואני החלטתי גם ביגלל שיצא חוק חדש שיכולים למכור לי מודם וראוטר בכל רשת ולא חייב בזק וגם כי הראוטר של בזק לא משהו את הראוטר הזה https://ksp.co.il/?select=.263..264..2141.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=39031&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=8 יצויין שהלכתי עליו רק ביגלל המחיר (יקר יותר טוב יותר) האם נכון עשיתי?

9. Started by n9555,

האם שווה לעבור לחבילה של 1.5-013 מגה מ012 1.5 מגה (יש לי פינגים ענקיים במשחקים עם 012 )

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by Posford,

אני רוצה לפתוח מס' פורטים לשימוש בתוכנות בנתב של Edimax BR-6204Wg. קיימים מס' שדות למלא : Private IP Private Port Type Public Port Comment איזה כתובת IP אני רושם שבפרייבט IP? ואיך אני בודק מה הכתובת שלי? מה אני כותב בפרייבט PORT ומה בפאבליק PORT? וב-TYPE לבחור TCP+UDP נכון? תודה.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by Elevation,

הייתי נסיין של הכבלים, והייתי נסיין של ADSL. היה לי כבלים בתור לקוח רגיל, וכנ"ל לגביי ADSL. אני שונא ADSL, בגלל שה U/S טוחן ל D/S ת'פנים, וזה משמעותי לי לפעמים, לצרכים שונים. ועוד ארבעה K קוסמים לי (פתטי ככל שזה נשמע, מה לעשות שזה ממילא מעט...). Let's cut to the case. אני רק רציתי לדעת אם יש בכבלים (שאליהם אני עומד לעבור, שוב, הכי טוב), מודם שעדיף מהמוטורולה? שהרי בכללי, אומרים שהוא עדיף מהשאר. ואני מתכנן לעבור לברק / נטוויזיאון, ואולי, אולי 012. (מניסיון עבר מצער [אני חושב שאני גולש כבר איזה עשר שנים לפחות] נזק בינ"ל, זה פשוט צואת בקר, ואינטרנט זהב, הם ממש לא מרגלית). איזה מהם הייתם ממליצים לאזור ירושלים (צפון ירושלים, ננניח), מבחינת פריסה (אם יש לכם מושג בקשר לזה), ולאי…

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  12. בבית יש לי ראוטר אלחוטי - Dlink DIR-655 הקליטה לאחר 2 קירות יורדת ל- 52MBPS ולא מספיקה ל- HD Ready (תקיעות קלות פעם בחצי שעה) * רואה סרטים על גבי הרשת האלחוטית, ממחשב שמחובר חוטית לראוטר ואז בסלון מחשב שמחובר בצורה אלחוטית לראוטר (בצורה קוית הכל עובד תקין בין המחשבים). האם ניתן לפתור את הבעיה ? רעיונות ? האם הראוטר שלי תומך ב- WDS (הייתכן שבעידכון תוכנה) ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם... אני מהאנשים שלפעמים מורידים עידכונים מהאתר של מיקרוסופט, עשיתי ככה שהם לא מזהים שאצלי לא וינדוס מקורי ואני יכול לעשות את העידכונים כמה שאני רוצה.... אני השתמשי בפיירוול של וינדוס בדרך כלל, אבל פתחתי שם את כל הפורטים הנחוצים לביטקומט, והוא עבד יופי, על מהירות מלאה של 180 קילולשנייה... אין לי אנטיוירוס, ואין לי פיירוול. אני יכול להשתמש גם במודם כפיירוול ולחסום פורטים אבל אני לא עושה את זה... קיצר, בעידכון האחרון שהורדתי מהאתר של וינדוס אפדייט, אחרי זה המהירות של הביטקומט שלי לא עוברת את ה30!!!!!!! :kopfpatsch: הבעיה מופיע רק בביטקומט!!!!! ניתקתי את הפיירוול של XP, וניתקתי את הפיירוול של המודם, אני אמור להיות פתוח לגמרי ופרוץ לגמרי, ואני עדיין מוגבל! מ…

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  14. Started by guyfaran,

שלום אז ככה שנכיר אחד את השני אני סתם מישהו שאין לי מושג ברשתות (זאת אומרת סרברים) יש לי ראוטר וזה וזה כל מה שאני מבין יש לי ארבעה מחשבים בבית שלושה מהם מחוברים לרשת חוטית ע"י ראוטר חוטי של אדימקס (ביינתיים אין תלונות כבר שנה ומשהו..) עכשיו יש לי אפשרות לקבל מחבר סרבר ישן שהוא לא צריך... האם כדאי לי להשתמש בזה לתמיכת, תיגבור ,העצמת או ניצול הרשת ? או שמא עליי לשאול...האם אני יכול בכלל ? האם זה אפשרי? את המפרט אני אנסה להשיג בהקדם וביינתים אודה לכל מי שיקדיש מזמנו לעזור לי בדילמה חחח תודה גיא

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  15. חשוב לי שתהיה קליטה טובה ואיכות אות גבוהה בדירה הסגורה שלי (לא מרווחת) עם קירות עבים. יש לי יותר ממחשב אחד לחבר לרשת והם בחדרים מפוזרים בדירה ולכן מיקמתי את מודם האינטרנט בחדר המרכזי על מנת שאוכל לפזר את טווח הרשת בצורה שווה. ההתלבטות שלי בין שני נתבים והם: 1.Linksys WRT54GS - Wireless-G SpeedBooster Broadband Router (למרות הSUPER G הבנתי שזה לא מגדיל משמעותית את המהירות..אינני בטוחה שזה נכון. אפשר גם לדבר עם נתב מדגם אחר שהוא דומה Linksys WRT54GL - Wireless-G Broadband Router). 2.EDIMAX MIMO XRa BR-6216Mg Wireless LAN Broadband Router מובן מאליו שזה בטכנולוגיית MIMO ולכן הוא יקר. כפי שאמרתי, חשוב לי שתהיה קליטה טובה ואינני רוצה להתאכזב לאחר הקניה (כמו כל הצרכנים…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by ba777ab,

היי, אני מחפש ראוטר ביתי\משרדי קטן (SOHO) מומלץ שתומך בGRE tunnel וכולל WiFi.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by trxman,

שלום לכולם וגמר חתימה טובה! אוקיי, תראו: לא מזמן, הייתה לי רשת אלחוטית והיא עשתה לי המון המון בעיות - התנתקויות, קפיצות פינג (גבוהות מאוד כשגם אין פעילות במחשב אחד) וכדו'. החלפתי אותה (את הרשת) לרשת חוטית - אך גם שם יש בעיות בפינג (כאשר אח שלי ואני נכנסים לאותו משחק ברשת...ולא אמורים להיות פינגים גבוהים). החשד שלי הוא, שהכ.רשת במחשב היישן אשם -> למחשב מלאו 4 שנים והכ.רשת לא בדיוק במצב טוב...ולפעמים אני צריך ללחוץ עליו קצת כדיי שיהיה את הנורה הירוקה. אז אולי הוא אשם בכל העניין הזה? תודה רבה!

18. יש לי בבית נתב ראוטר אלחוטי VADSL של ספק תשתית בזק. אני מחובר לקוו טלפון בבית. יש לי נתב ראוטר דגם D-LINK - DUAL BAND WIRELESS - N600 בהתחלה אני מדליק נתב ראוטר בחלונות 10 בסרגל משימות רואה סמל רשת בתוכו מופיע משולש צהוב סימן קריאה ומחכה שישתנה סמל רשת מרובע(מסך מרובע) ויש אינטרנט. זה לקח לי חיבור אינטרנט 80 שניות או דקה מיתחבר אינטרנט. בבית יש לי מחשב נייח אחד. גולש בכבל רשת. ולא מישתמש באלחוטי. אני עשיתי בבזק בינלאומי הגנה Cyber Wall + Safenet ועכשיו לאחרונה חיבור אינטרנט לקח דקה וחצי או 2 דקות חיבור אינטרנט. אני לא מבין אם זה בסדר או לא בסדר, למה זה לוקח הרבה זמן חיבור אינטרנט 2 דקות? התקנתי דרייבר כרטיס רשת מעודכן. וזה תקין אינטרנט. ועשיתי עידכונים מ…

19. מדי פעם אני בוחן את רוחב הפס האלחוטי. ראוטר-לפטופ 4 מטרים קו אוירי נקי. הפעם שיא ראוי לשיתוף. ->

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by sofix4,

האינטרנט עובד בכל המחשבים (שלושה), אבל רק למחשב אחד ניתן להיכנס לתיקיות המשותפות (בכל המחשבים אפשרות "שיתוף קבצים פשוט" מבוטלת). את שני המחשבים האחרים רואים בENTIRE NETWORK וגם במחשבים בקבוצת העבודה (כולם קבוצת עבודה MSHOME), אבל כדי להיכנס לתיקיות המשותפות בשני המחשבים הללו מאחד המחשבים האחרים צריך להכניס שם משתמש וסיסמא ??? בעוד שלמחשב השלישי הכל עובד כמו שצריך ואפשר לשתף תיקיות ולהיכנס אליהם בלי לכתוב שם משתמש וסיסמא. תעזרו לי בבקשה ??? :

21. אני רוצה לדעת מה יותר טוב חיבור חוטי או חיבור אלחוטי ? כי ממה שאני מבין מהיגיון שאלחוטי יותר איטי כי בעצם הוא לא קולט 100% כמו כבל ... אני יש לי רשת אלחוטית בבית ויש לי מחשב בחדר והנתב בחדר השני עכשיו אני רוצה לדעת אם אני שם כרטיס רשת אלחוטי האם אני מוריד וגולש בעצם כמו בחיבור כבל "מהיר" ? יותר פרטים בעניין הזה.. ואני רוצה המלצה לUSB או כרטיס רשת אלחוטי למחשב שיקלוט טוב משהו איכותי וטוב... וגם נתב עם קליטה חזקה במיוחד שבכל הבית יהיה קליטה מלאה... זה בית רגיל בלי קומות או משהו .. אבל אני רוצה משהו טוב

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by ac1240,

ברשותי ראוטר של TPLINK(לא שזה משנה) ומחשב נייד בנוסף לנייח הנייד קולט את הרשת ברמת השידור הגבוהה ביותר(54) ולמרות את שאני שולח לנייד קבצים מהמחשב הנייח הוא לא עובד את ה 2 מגה לשליחה למה זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by kobipk,

שלום לכולם אני הולך לכתוב כאן משהו נורא מעצבן שחברות האינטרנט עושות ללקוחות פרטיים/עסקיים אני מבקש מהמנהלים לא לנעול את הדיון הזה מאוד חשוב לי תגובות הגולשים פה אוקי נתחיל ברשותי אינטרנט של 8Mb שאלה שכל בן אדם שואל את עצמו מידי פעם העם כדאי לעלות את מהירות הגלישה שלי (אני יוכל להוריד סרטים שירים וכל מה שאני רוצה במהירות גבוהה) אז ככה חקרתי ובדקתי הרבה מאוד את פרסומות האינטרנט ואת מהירות הגלישה שיש כיום. הרגע בזק הכניסה לשוק את רשת הNGN של 50 MB זה מטורף נכון? אז זהו שלא ... ספקי האינטרנט שכותבים ומפרסמים מהירות גלישה כותבים את זה בתור MB שזה אומר מגבייט מגהבייט 1 שווה ל-1024 קילו-בית שלפי הפירסום של חברות האינטרנט זה אומר שעם יש לי 8 מגה אז אני אמור להוריד על 8 מגה שי…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by TheMagicKiller,

שלום אנשים יקרים, אשכול והודעה ראשונים שלי בפורום הזה. אז ככה, ברשותי ראוטר של NetGear WGR614 V6 והוא שווק חיים כפי הנראה, לוקח לי הרבה זמן להתחבר מהאייפון אליו, דרך האייפון אני מוריד על 60 קילו בייט (יש לי 2.5 מגה אינטרנט) מחולק ל-2 מחשבים. לחבר שלי יש 1.5 מגה אינטרנט עם גם 2 מחשבים והורדתי מאותו שרת על 160 קילו בייט בערך. כשאני מנסה להתחבר עם האייפון אליו הוא 95% לא מתחבר ואני צריך לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר שוב, ואז זה מתחבר. בקיצור, אני רוצה המלצה לראוטר מ-KSP, בין 150 ל-300 שקל, שיגיע לרדיוס של בערך 50 מטר, שינצל את כל הרוחב פס שלי ואני יתחבר אליו במהירות ללא שום בעיות. תודה רבה לכם, חג שמח ושבוע טוב !

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by man-of-God,

לפני כשבועיים בערך הוספתי את הראוטר הנ"ל מאז הפיכת הראוטר של בזק למודם בלבד וחיבור כלל המחשבים לראוטר של TPLINK כשהרצתי בדיקת מהירות עם האייפון (ברשת האלחוטית של 1043 ) קיבלתי מהירות מקסימלית של 12 מגה לצורך הבדיקה עמדתי עם האייפון מול הראוטר - אין הפרעות , הערוץ שידור זהה לזה שיהיה ב Dlink של בזק כמובן שבזמן הבדיקה הרשת האלחוטית ב DLINK הייתה כבויה ניסיתי מספר פעמם לאורך שעות היום והתוצאה זהה 12 מגה במקסימום - מול האייפון. כשעשיתי איפוס ונטרלתי את ה TPLINK והפעלתי שוב את ה DLINK בתפקוד מלא (גם כראוטר וגם כמודם) בבדיקת המהירות קיבלתי תוצאה מקסימלית של 15 מגה מה יכול לגרום לתופעה הזו ? ואיך אני פותר את בעיית המהירות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.