רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם אני וחברים שלי כבר שנים משתמשים בתוכנה hamachi כדי לשחק יחד, והייתי משתמש בתוכנה הזאתי בXP ובויסטה והוא עבד מושלם. עברתי לא ממזמן לWIN7, ועכשיו כשאני מנסה להתקין את התוכנה hamachi התוכנה עצמה עובדת אבל אני לא מסוגל להתחבר ולשחק עם חבריי. ניסיתי לחקור את העניין לעומק במחשב ובאינטרנט ומצאתי שלא נפתח לי ערוץ במרכז הרשת כמו שצריך ליהיות, הנה תמונה מצורפת למה שאני מתכוון: http://i42.tinypic.com/9fpkr6.png כמו שאתם רואים יש השוואה של המרכז שלי למרכז של חבר שיש לו וינדוס שבע, התקין את אותה גרסה של האמצ'י וזה הסתדר לו. הוא מסוגל להתחבר ולהסתדר, בעוד שאני מחקתי את האמצ'י והתקנתי אותו בגרסאות 7 פעמים ולא הסתדר, לא מופיע לי אחרי ההתקנה שום דרך להגדיר את החיבור או מ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי שתי מחשבים דרך כבל רשת. כשאני משתף קצבים מהמחשב הראשי למחשב המשני אני רואה את הקבצים,כאשר אני עושה הפוך אני לא רואה כלום. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי להגדיר מלא פעמים ושום דבר לא עוזר. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את הרשת האלחותית של בזק בביתי (רשת של שני מחשבים). הכל פועל נפלא רק שהעברת קבצים לוקחת שנים! מה יכולה להיות הסיבה? יכול להיות שזה בגלל שהמתאם רשת הוא USB? אולי בגלל שזה |USB1? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי רשת אלחוטית ביתית עם ראוטר של סימנס ומתאם יו אס בי. יש לי בעיה עם העברת קבצים בין המחשבים. שאני מנסה להעביר או להעתיק קבצים העברה מתבצעת באיטיות רבה ובנוסף יש הרבה ניתוקים של הרשת. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
בניתי רשת אלחוטית בעזרת הנתב Linksys WRT54GL בבית והכל עובד בסדר. כל המחשבים ברשת רואים אחד את השני. הבעיה היא כשאני מנסה להעביר קבצים בין המחשבים ברשת האלחוטית. זה מתחיל להעביר ואז תוך שניות המהירות יורדת עד שהיא מגיעה לאפס ואז סתם עומדת ככה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
עריכה: הסתדרתי לבד, אפשר לנעול שלום כולם. המצב הוא כזה: יש שתי מחשבים שהיו מחוברים ברשת והכול עבד יופי. חיברתי מחשב אחר במקום אחד הישנים, הגדרתי הכול, יש פינג, אבל העברת קבצים לא עובדת. נסיתי עם FlashFXP, והמחשבים לא מתחברים (connection refused) ודרך הווינדוס, כשאני נכנס לתיקיה של המחשב השני הוא דורש סיסמא למרות שלא הגדרתי אחת. כול כרטיסי הרשת הם OB תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן הרכבתי בביתי רשת ביתית בין המחשב האישי שלי: 1.33GHZ ATHLON, 512MB RAM, WINDOWS2000 לבין המחשב הבא: PENTIUM 166MHZ, 64MB RAM, WINDOWS98 שני המחשבים מחוברים ברשת בעזרת כבל מוצלב בצורה ישירה (בלי האב או סוויטץ'). (בשני המחשבים כרטיס רשת מאותו סוג ומודל) שני המחשבים מחוברים על גבי פרוטוקול אחד בלבד (TCP/IP) שיתוף קבצים ואפילו שיתוף אינטרנט עובדים -- הבעיה היחידה היא העברת קבצים גדולים. ברגע שאני מנסה להעביר קובץ שגודלו עולה על כ-5 מגה-בייט - השליחה נפסקת בערך בשליש-הדרך או אמצע הדרך. עם ההודעה: COULD NOT COPY FILE, NETWORK RESOURCE OR DEVICE UNAVAILABLE הבעיה מתרחשת רק כשאני מעביר מ- WINDOWS 2000 ל- WINDOWS98 ולא להפך! ללמישהו יש מושג מה יכול לגרום להעברת נתונים…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח ונייד ורשת אלחוטית ביניהם. בשניהם מותקן וינדוס ויסטה. הרשת עובדת בסדר גמור, אני משתף אינטרנט, כוננים ומדפסת. אני מצליח להעתיק ממחשב למחשב קבצים קטנים אך בקבצים גדולים ההעברה נתקעת ב- מחשב זמן שנותר... ולאחר זמן מה אני מקבל הודעה יש בעיה בגישה אל המחשב שבו נמצא הקובץ שמתי לב שבמחשב ממנו אני מנסה להעתיק את הקובץ ה cpu usage עולה ל 100% בזמן החישוב במחשב שמושך את הקובץ למישהו יש מושג כיצד לפתור זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
רוב הקבצים שאני מעביר ברשת ממחשב למחשב עוברים בלי בעיה, אבל יש קבצים מסוימים שכשאני מנסה להעתיק אותם, מופיעה ההודעה: Cannot copy filename: Access is denied. Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use. לא חסר לי מקום על ההארדיסק, והקבצים לא בשימוש.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
עשיתי אינטנט 5 מגה.. ההורדה בסדר יורד לי 600-650 העלאה באתר נגיד של בזק בנילאומי וכאלה שיש בדיקות של העלאה מעלה לי 62 63 ככה.. אבל שאני שולח לאנשים קובץ באי סי קיו נגיד והם יוצאים מכל התוכנות וכו לא עובר את ה40 משהו יודע למה זה? אם זה יכול ליהיות איזה שהיא בעיה? ניסיתי כמה אנשים ולא עובר את ה40 בהעלאה בשליחה לאנשים באי סי אבל באתרים של בדיקת העלאה זה מגיע ל 60+- ? סודר.. אפשר לנעול..
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אוקי.. זה הולך ככה.. יש לנו רשת ביתית שמורכבת ממחשב ראשי עם 2 כרטיסי רשת. כרטיס אחד מתחבר לאינטרנט דרך מודם שחור כזה (די ישן, כתוב עליו ALCATEL) שקיבלנו מהספק אינטרנט. הכרטיס השני מתחבר ל-HUB של חברת Ethernet. ל-HUB הזה מתחברים עוד שלושה מחשבים שלכל אחד מהם הגדרנו IP שונה. גם למחשב הראשי יש IP שונה משלו.. : ) . בכל מקרה, Raven Shield למי שלא מכיר זה משחק אינטרנט מגניב עם יריות ועניינים, וכשאני רוצה להעלות במשחק Dedicated Server כדי לאפשר גם לשחקנים אחרים להצטרף ולשחק (ובעיקר כי סוף סוף הפינג שלי לא יעלה על 200 כי אין ממש סרברים ישראלים פעילים במשחק הזה.. הוא די ישן..) ואני עושה את זה דרך המחשב הראשי (בעל 2 כרטיסי הרשת), הוא יוצא מהמשחק, ופותח חלון DOS כדי להעלות את הסרבר.…
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
זה משחק אינטרנט ויש לנו מחשב ראשי אחד ו-3 מחשבים אחרים שמחוברים לאינטרנט דרך HUB של Ethernet שמחובר למחשב הראשי שמחובר לאינטרנט דרך מודם שחור כזה (די ישן, כתוב עליו ALCATEL), המחשבים משותפים . כשאני רוצה להעלות Dedicated Server במשחק כדי לאפשר גם לשחקנים אחרים להצטרף ולשחק דרך המחשב הראשי (שמחובר ישירות למודם ALCATEL, ישירות לספק אינטרנט). הוא יוצא מהמשחק, ופותח חלון DOS כדי להעלות את הסרבר. אני חוזרת למשחק, ונכנסת לסרבר שהעליתי וגם שחקנים אחרים מצליחים להצטרף. עד כאן הכל בסדר אני חושבת.... אבל כשאני מנסה להעלות Dedicated Server דרך אחד משלושת המחשבים שמחוברים לHUB הוא מבצע את אותן הפעולות כמו במחשב הראשי, וכשאני מנסה להיכנס לסרבר שהעליתי אני מקבלת את ההודעה במשחק "connec…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
קחו דוגמא את האתר http://www.imageshack.us אני מנסה לעלות אליו תמונה, העמוד נטען ואז יש עמוד "לא ניתן למצוא את העמוד" ניסיתי לעלות דרך כל מיני אתרים ויש את הבעיה. מחקתי קוקיז, הרצתי ad aware , התקנתי את DirectX9 מחדש , בדקתי את הדפדפן firefox ו avant , התקנתי Internet Explorer 6 Service Pack 1 , התקנתי עידכון sp2 לא עזר אז התקנתי בחזרה את sp1 , מחקתי את העידכונים שמופיעים בלוח בקרה --> הוספה והסרה של תוכניות. חוץ מהעידכונים של hotfix (כי אחרי כל מחיקה צריך להפעיל תמחשב מחדש וזה הרבה).. מישהו נתקל בבעיה כזו? מה עושים חוץ מפירמוט.
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש - Lenovo ideapad 330 ולעתים תדירות אני לא מצליח להעלות קבצים לרשת (החל מהגשת עבודות לאתר של האוניברסיטה ועד לשליחת קובץ במייל- כולם במשקל נמוך). החיבור הוא על בסיס WiFi באמצעות מודם-נתב של בזק. כשאני מבצע בדיקת מהירות של speedtest.net מיד לאחר מכן- יש מהירות הורדה אך הוא לא מצליח לבדוק מהירות העלאה וטוען שהמחשב לא מצליח לבצע את הבדיקה. יש לציין שזה קורה לסירוגין, אך לעיתים תדירות. לאחר מכן פתאום הכל יכול להיות בסדר. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני ניכנסלאתרים לרוב אתרי צפיית סרטים האתר עולה לי כך למה זה כך
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר אלחוטי עם כבל רשת, ומחשב נייד שמחובר לראוטר האלחוטי באמצעות תקשורת אלחוטית במהירות 54Mbps. בשני המחשבים מותקן Windows Ultimate SP1 (במחשב בנייח גירסת 64 ביט, ובמחשב הנייד גירסת 32 ביט). בשני המחשבים יש אותו שם משתמש ואותה סיסמה. בשני המחשבים מותקן Comodo Firewall Pro עם הרשאה לכל המחשבים שברשת. כל המחשבים שלי נמצאים באותו Workgroup. כל המחיצות שלי בכל המחשבים הן NTFS. אני מנסה להעתיק למחשב הנייח מהמחשב הנייד קבצים בנפח של מעל 4.5GB, ומקבל הודעת שגיאה שאומרת שאין לי הרשאה. אבל, אני כן מצליח להעתיק קבצי טקסט קטנים. יש לי מחשב נייח נוסף עם Windows XP SP2, אין לי בעיה להעתיק קבצים בעלי נפח גדול בין שני המחשבים הנייחים שלי. אבל, לא בין המחשב הנייד…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ואחד מהם רוצה לקחת קובץ מתיקיית השיתוף. הבעיה שהקובץ אומנם נמצא שם , אבל כשהמחשב השני רוצה לקחת את הקובץ הוא מעתיק אותו ישר לאחד הכוננים והקצב העתקה איטי ברמות שזה קשה לתאר. יש פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני לא מצליח להשיג את הסיסמה למודם אלקטל כדי להפוך אותו לPro עזרה!!! :'( :'( :'(
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפכתי את המודם לפרו יצלחתי הוא עבד והכול אך יום אחר כך הוא לא עבד והיגיב אז מה הבעיה למה?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי בבית שני נתבים של Edimax: 1. סוג BR-6504n - ראוטר מרכזי מחבר בין המודם לשר המחשבים, עליו מותקן הDHCP 2. סוג BR-6524n - ראוטר משני שרציתי להפוך אותו לUniversal Repeater ולהציב אותו באזור אחר בבית כדי להרחיב את הקליטה. קינפגתי הכל כמו שצריך (לדעתי): הם על אותו צ'אנל, ראוטר משני מוגדר כUNIVERSAL REPEATER והראשי כAP, הROOT SSID תואם לSSID של הראוטר הראשי, ואפילו ביטלתי את SECURITY כך שאין צורך בסיסמה והתחברות.. בהתחלה זה עבד יפה עד שמתישהו זה התחיל לעשות בעיות כשמנסים להתחבר דרך הריפיטר לא תמיד הייתה גישה לאינטרנט (זה היה קורה באופן רנדומלי) ולפעמים סתם ככה הוא היה זורק אותי ולא מרשה להתחבר אליו שוב (Unable to connect...) חיפשתי פתרונות בגוגל אבל לא מצאתי הרבה …
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם עקבתי אחרי המדריך הנהדר של צ'יף http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אבל לא הצלחתי להגיע לתוצאה המבוקשת. הראוטרים שאני משתמש בהם: Edimax 6204Wg הראוטר שאני רוצה להפוך לAP Edimax 6428nS הראוטר הרגיל תחילה רשמתי את הMAC של ה6428, את ערוץ השידור ואת הSSID שלו והעתקתי אותם. לאחר מכן חיברתי את הAP לעתיד ועשיתי את הפעולות הבאות: - שיניתי את הIP שלו כדי שלא יהיה חופף לראוטר הראשון, שיניתי מ192.168.2.1 אל הכתובת 192.168.2.2 - ביטלתי את האפשרות של DHCP - שיניתי את המצב של הראוטר מAP לAP BRIDGE-WDS. לא הייתי אפשרות REPEATER או משהו בסגנון אז נראה לי שזאת האפשרות הנכונה. - שיניתי את הSSID שלו לשם שונה מהשם הקודם ובד…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה להפנות פורט של UTORRENT (גרסה עדכנית) למחשב שלי ולא מצליחה. הגדרתי IP סטטי למחשב שלי עם STATIC DHCP ב-TOMATO. הגדרתי את הפורט שרשום ב-UTORRENT ב-PORT FORWARDING ב-TOMATO עם ה-IP הסטטי שקבעתי. ה-FIREWALL של XP מבוטל. ניסיתי ריסט למודם, ריסט לראוטר וריסט למחשב, שום דבר לא עובד. אודה לעזרתכם, פעם ראשונה שאני נתקלת בבעיה הזו ולא מצליחה לפתור אותה. עדכון: הבעיה נפתרה, אפשר למחוק/לנעול.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי את הנתב D-Link 6740U VDSL. אני לא מצליחה להפנות פורט ל-uTorrent. ניסיתי Port Forwarding וגם Port Triggering וזה לא עובד. אשמח אם יש מישהו שמכיר את הנתב הזה ויכול לעזור. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של סימנס SL2-141 כמו שכבר הבנת אין לי מושג איך להפנות את הפורטים עקבתי אחרי המדריך באתר של portforward ואין שם מספיק פרטים שיכולים לעזור . אני נתקע בשלב האחרון הגעתי עד לכאן ADVANCED >VIRTUAL SERVER >portforwarding ואני לא יודע מה לרשום תחת הקטגוריות EXTERNAL PACKET ו Forward to Internal Host תודה רבה לכל העוזרים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ואם פירסמתי בפורום הלא נכון אל תנעלו תעבירו או שתגידו לי איך להעביר :}
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל internet connection sharing ב-XP דרך ה-NETWORK CONNECTION->PROPERTIES->ADVANCED אני מקבל שגיאה cannot enabled shared access error 1058: the service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it הערה: ביטלתי את ה-FIREWALL ואנטיוירוס לצורך הבדיקה הצילוני אנשים טובים!!
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-