עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. יש לי בבית אינטרנט במהירות 10 מגה. חיברתי אליו ראוטר ואני נמצא ליד הראוטר אבל הוא גולש לי על חצי. בדיקת מהירות עם התשתית ועם הספק ע"י חיבור עם כבל ישירות לראוטר נתן 10 מגה. האם יכול להיות שחיבור אלחוטי איטי כי הראוטר לא מתאים למהירות 10 מגה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. נניח ויש לי בית/דירה, האם עדיף שני ראוטרים בינוניים שיעלו ביחד 500 ש"ח או שעדיף ראוטר בודד שיעלה 500 ש"ח אבל מן הסתם יהיה יותר טוב. הכוונה מבחינת כיסוי השטח, מהירות ויציבות. כמובן ששני הראוטרים מחוברים קווית.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by PrefaceAlumni,

WR1043ND או WR941ND הבדל במחיר כ100 שקל. הראוטר ישמש להורדות כבדות(לכן חשובה מאוד תמיכה בריבוי חיבורים, שלא יתנתק הרבה). כמו כן חובה שיכול להיות כחייגן להוט. תודה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. חלק או כל MSAG של Teledata B1000 יש לו בעיית מהירות לחול (חיבורים עם לייטנסי גבוה) זה גורם לכך שבחיבור בודד מחול הורדה בסשן יחיד מוריד רק על 5Mbit. רקע (בקצרה, כן זה בקצרה). המרחק שלי מה MSAG הוא 270 מטר, והנתוני סנכרון שלי הוא מקסימום של 103 DS ו43 US. מלפני שנה בערך שעברתי לחבילה של 100 מגה שמתי לב לבעיית מהירות מחול. בארץ הייתי מקבל 93 מגה בבדיקת מהירות אצל 014. אבל לחול לא הייתי מצליח לעבור את ה5 מגה בסשן בודד, ותמיד האשמתי את הספקית. בזמן שאנשים אחרים לא היה להם את הבעייה עם אותו ספק להוריד מחול, גם עם היוזר שלי. בסופו של דבר דפקתי את היד על השולחן ואמרתי, עד כאן! אני רוצה לדעת מה הולך כאן. התחלתי בשלל בדיקות, דיברתי עם הספק וניסינו המון יוזרים גם גיימר גם ב…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by smulikon,

היי חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה. גם במדריך של הראוטר עצמו אין תשובה : http://www.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/ASUS.pdf בקיצור- אני צריך לדעת האם הראוטר הזה תומך או לא תומך ב UPNP. קניתי פלייסטיישן 3 ואמרו לי שחשוב שהראוטר יתמוך בUPNP כדי שהמשחקי רשת יעבדו טוב. אודה לכם מאוד אם תוכלו להגיד לי אם הוא תומך או לא, ובמידה וכן: איפה בהגדרות שלו אני מאפשר את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום , הראוטר החדש שהתקנתי LINKSYS WRT54G2 מנתק כל הזמן את האינטרנט , כאשר המחשב לא בשימוש למרות שב SETUP תחת LT2P רשום KEEP ALIVE גם אם אני משאיר ברקע הורדה מ NZB דרך תוכנת GRABIT הוא מתנתק !!! וההורדה נעצרת. יש לכם רעיון ? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by danshimsh,

שלום רב, רכשתי את המוצר הבא: http://www.dynamode.com/english/pages/product/LAN Products/Network Cards/USB-NIC-1427-100.html יש לי חלונות 8 שאין בו דרייבר עבור כרטיס רשת USB באתר של היצרן מופיע הדרריבר כאן: http://support.dynamode.com/network-devices/usb-dongles/usb-nic-1427-100/ הורדתי את הדרייברים עבור windows 7,8: http://support.dynamode.com/test/drivers/network/usb/USB-NIC-1427-100/DM9601_XP_Logo_Driver_587532_1.zip ופתחתי את הzip לתוך תיקייה. כעת, איך אני מתקין את הדרייבר ? כאשר אני הולך ך device manager, בוחר את הdevice וממשיך ל update driver, ומשם ממשיך ובוחר בחלון את התיקייה בה פרשתי את ה zip, אני מק…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by arielzala,

לא מזמן רכשתי את הנתב הנ"ל , והתקנתי אותו ליד המחשב הנייח כאשר המודם בכבלים מחובר אליו ברשת והמחשב הניד באלחוטי. הבעיה שלי היא שהוא נותן לי כל הזמן LOWID באימיול , ולא נותן לי להתחבר לרוב השרתים של ה IRC , למרות שב FORWARDING RULES הגדרתי בתוך SPEICAL AP את הפורטים של האימיול (6662-6672) לפתוח אותם לשני המחשבים , ומה שזה נותן זה שבמחשב הנייח הכול עובד בסדר גמור ואין LOWID ורק בנייד הוא ממשיך לתת את אותן ההערות. חשוב לציין כי הפיירוול של וינדוס מנוטרל במחשב הנייד וכמו כן אין פיירוול אחר שמותקן עליו. באתר של הפתיחת פורטים שמצויין בהודעה הקבועה לא מופיע הנתב הזה ולא מצאתי פיתרון בשום מקום אחר...האתר הזה הוא המפלט האחרון שלי לפני הזמנת טכנאי מחשבים...אודה מאוד למי שיוכל לעזור…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. יש לי שני מחשבים בבית מחוברים ברשת בכבל מוצלב, על המחשב הראשי מותקן WinXP ובמחשב השני WIN98SE. לאחרונה נתקלתי בתופעה כשאנשים מתחברים לכוננים המשותפים במחשב הלקוח, ויש להם גישה מלאה לקבצים. אני יודע שזה מאוד פשוט לעשות זאת, ויש תוכנות שאפילו מקצרות את התהליך של הוספת האי פי ה LMHOSTS וריסט.. בכל מקרה, כיצד אני יכול למנוע שיתוף של הרשת עם מחשבים חיצוניים?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by haim855,

הכל עבד כרגיל וטוב..מבערך חג הפסח הבעיה התחילה.. אני משחק משחקים הכל עובד סבבה פינג נגיד על 100 לשניה קופץ ל900 400 וכדומה ואז חוזר לעצמו לסביר 100 שהכל עבד רגיל היייתי בהוט ובזק בנלאומי .. חשבתי שזה בגלל הספק בלאומי אז עברתי להוט נט..גם שם אותו דבר.. יש למישהו מושג מימה זה נובע?

11. Started by ronoz,

שלום, אני זקוק לראוטר שיאפשר לי את הפעולות הבאות: 1. חיבור שתי רשתות WAN, אחת אינטרנט והשניה רשת ארגונית (מרוחקת) שאינה מחוברת לאינטרנט 2. ביצוע ROUTE של כתובות IP מסויימות לרשת הארגונית 3. חיבור VPN מרחוק לראוטר (דרך האינטרנט) שיאפשר גישה לרשת הארגונית 4. שליטה עד כמה שניתן בגישה של המחשבים ברשת הפנימית לרשתות השונות אשמח לקבל הצעות למכשירים שיכולים להתאים... מה דעתכם על Cisco RV042G ? האם הוא מתאים לצרכים שכתבתי?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. שלום, יש לי היום חיבור בזק + ספק הוטנט שאני מרוצה מהם אבל יוצא לי ייקר ביחס למחירים החדשים לאחר הרפורמה. במידה ואני עובר עכשיו לתשתית+ספק בטריפל סי (55 ש"ח) ואני לא מרוצה מהספק, אני יכול לקנות בנוסף מנוי אצל הוטנט (20 ש"ח) ולקנפג אותו בנתב וזה יעבוד? ואז יהיה לי "תשתית" טריפל סי + ספק הוטנט. אודה לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. מישהו יכול פה לעזור לי לקנפג ראוטר של 3com דגם 3CRWER100-75 עם אימיול? אני כרגע עברתי מחיבור עם חייגן בכבלים לחיבור ללא חייגן ועכשיו אני יכול להתחבר דרך הראוטר לאינטרנט עם IP דינאמי. הבעיה היא שאימיול מסרב להתחבר לשרתים שלו בפורטים 4662 ו-4672 וניסתי לפתוח אותם בראוטר אבל זה לא עוזר.. מישהו יכול לעזור? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. המודם הפסיק לעבוד אתמול וכנראה יתוקן רק בשבוע הקרוב. בעבר חיברתי את המחשב לאינטרנט עם הטלפון הסלולארי ע"י אפשור usb tethering בטלפון אבל כשניסיתי עכשיו אני לא מצליח. ניסיתי ב WIN7 ושם מופיע בניהול רשת כי הטלפון מחובר ויש אינטרנט אך אי אפשר לגלוש, בדקתי במאפיינים של החיבור והוא לא מאפשר ipv6 אאל"ט, מה זה? אותה תופעה מופיעה לי גם ב WIN10 ניסיתי את הטלפון של אישתי וגם הוא אומר כי הוא מחובר לרשת, לפחות איתו הצלחתי להתחבר לדוא"ל אך לא לאתר כלשהו. החלפנו ספק סלולאר מאז הפעם הקודמת וכיום אנחנו עם הוט, ניסיתי להתקשר לתמיכה בבוקר ועד עכשיו לא חזרו אלי... רעיונות?

15. אהלן, יש לנו היום תשתית + ספק הוט במהירות 100 מגה. ברשותנו מודם משולב ראוטר של הוט (HotBox). אנו חווים 2 בעיות: איטיות + ניתוקים. כאשר יש איטיות, רק המחשב שמחובר לראוטר עובד רגיל. שאר רכיבים: מחשב נייד, מחשב נייח, 2 פלאפונים - גולשים באיטיות מחרידה שבקושי מאפשרת לטעון דף אינטרנט. 1. האם יש לכם המלצה לראוטר טוב שאנחנו יכולים לחבר ל HotBox שישמש עתה כמודם בלבד? מדובר בדירה גדולה יחסית, אבל החדרים יחסית קרובים אחד לשני. 2. האם אתם ממליצים לעבור אולי לחייגן בהוט ליתר בטחון? 3. האם זה זה אפשרי לגלוש במהירות 100 מגה דרך Wifi בהנחה ויש כרטיס רשת במחשב של 100 מגה וראוטר של 100 מגה? נציג שירות טען שמהזרות 100 מגה ניתנת רק למחשב שמחובר ישירות למודם, וזה נשמע קצת מופרך ש Wi…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. הכל התחיל ככה לפני 3 שבועות, בשעות ה"עומס" הפינגים בתוך הארת מצויינים (פינג 30 לHWZONE), אבל לYAHOO למשל אני מקבל פינג של 800!!!!! כל האתרים בחו"ל פינגים עצומים, וכמובן, שברוב המשחקי רשת אני מקבל את ההודעה:" "Server is for Low pings Only", רבאק, הייתי בטוח זה יעבור אחרי שבוע אולי יש להם בעייה אבל זה נשאר.! אני צריך לציין שההורדות רצות סביר 150 KPS~. הקשר הוא: 1.5 מגה ביט - כבלים: אינטרנט זהב + ערוצי זהב. MOOMOO

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by JTHardware,

שלום לכולם! יש לי סטרימר Popcorn Hour A210, ואני מעוניין לחבר אותו לרשת הביתית באופן אלחוטי. בשביל זה אני זקוק לדונגל רשת אלחוטי שמתחבר ל USB. האם יש לכם המלצות לדגם \ חברה? האם יש דברים שחשוב שאבדוק כשאני בא לבחור בין דונגלים שונים? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by izikd,

במחשב ממנו אני כותב עכשיו אני רוצה לשמוע רדיו דרך האינטרנט. המחשב שלי מתחבר לשרת והשרת כבר מקשר לאינטרנט, הבעיה שבשרת יש פירוול (אומנם של הוינדוס אבל עדיין ), אז איך אני צריך להגדיר את השרת כך שאני אוכל לשמוע רדיו במחשב שלי?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני רוצה לעלות את התיקה שיושבת במחשב בכונן C, העלתי איזשהי תקיה אבל אני לא רואה שהיא מסתכרנת מחדש אחרי שאני יוצר קובץ חדש בתוכנה. ניסיתי להתקשר אליהם ואף אחד לא עונה ולא חוזרים אלי אף פעם.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום, היום הייתי צריך לברר כמה פרטים עם בזק ובזמן שהמתנתי לנציג הייתה הודעה קולית שאמרה שהאפלואד למהירויות 1.5,2,2.5 עודכן ללא תוספת תשלום. בכל מקרה שאלתי את הנציג לכמה זה עודכן לחבילת 2.5 מגה והוא אמר לי 500 או 512 (נדמה לי שזה היה 512). בכל מקרה זה עדיין לא התעדכן לי והוא אמר שייקח זמן עד שייתעדכן, ואם זה לא ייתעדכן אני ארים אליהם טלפון. אני מקווה שעד יום ראשון זה ייתעדכן.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מנסה לבנות מערכת ספרייה , כלומר מחשב שמספר מחשבים יוכלו להכנס אליו דרך הרשת הפנימית ולגשת לתכנים הרלוונטים שאני אקצה להם, לצערי לא צלח בידי הדבר. מדובר ברשת אונברסיטית של 5-10 מחשבים בעלי וינדוס 7-8. הדרישה היא לתת לכל משתמש גישה למידע שלו בלבד השמור על מחשב מרכזי. ​אשמח לעזרה להכנה ותפעול המערכת.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום. יש לי בעיה מוזרה באינטרנט.החביור לרשת לא אקבי.מה זאת אומרת? ככה יש לי 12 מגבייט הוט+בזק בילאומי. כאשר משחק משחקי רשת פתאום זה עושה לי ניתוקים מהמשחקים או מעלה את הPING. כמו כן לפעמים שאני מעלה אתרים מסוימים אז זה נותן לי עמוד שגיאה כמו כן בדקתי מהירות בספיד TEST זה מראה לי מהירות 12 מגבייט. אני לא מצליח לאבחן מה בדיוק הבעיה. ככה יש לי 12 מגבייט הוט+בזק בילאומי. לפי הבדיקה שלי לדוגמה ביטטורנט מוריד לי דווקה בצורה תקינה. יש לי הוט בוקס על מצב ראוטר.(יש לי אם רוצה לחבר LINKSYS E1000)

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. יש לי במחשב כרטיס רשת מובנה + כרטיס רשת נוסף. יש לי Local Area Connection שכשאני עומד עליו על העכבר, כתוב לי : Realtek .. Fast Family NIC - לכן אני מניח שזה כרטיס הרשת הנוסף שיש לי במחשב. יש לי עוד אחד (ששיניתי לו את הש), וכשאני עומד עליו עם העכבר, כתוב : NVIDIA nFource MCP Network Adapter - אני מניח שזה כרטיס הרשת ONBOARD שיש לי. וגם....... 1394 Connection מה זה ?!?! להלן צילום השווה 40 מילים (את השם של האחרון אני שיניתי) :

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by xc1te,

יש לי את הרפיטר של TPLink, כאמור, שעבד מצוין עם הראוטר הקודם שלי (Netgear DGN2200). שדרגתי את האינטרנט ונאלצתי להחליף לראוטר חדש, VEGN2610, שגם הוא כשלעצמו עובד מצוין, כולל שידור WiFi - לסמארטפון לדוגמה - ללא בעיות. הבעיה היא עם הרפיטר: אני מגדיר אותו עם התהליך הרגיל שלו בממשק, בוחר ברשת האלחוטית של הראוטר, מזין את הסיסמה, הוא כמובן מגדיר רשת EXT_ עם אותה הסיסמה, מאתחל את עצמו אבל לבסוף - מציג הודעה שההגדרה הסתיימה בהצלחה כשבפועל הוא לא באמת מחובר לאינטרנט. התקשרתי לבזק פעם ראשונה, אמרו לי לעשות RESET להגדרות יצרן עם הכפתור האחורי, עשיתי והגדרתי מחדש - לא עזר. התקשרתי לבזק פעם שנייה (כי בפעם הראשונה אחרי שהריסט שהיא אמרה לי לעשות גרם לרפיטר לא להגדיר default gateway ומזה …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by vneo,

צריך חוות דעת מקצועית של מביני עניין : בונה רשת פנימית (ללא חיבור חיצוני לאינטרנט) של 50 לפטופים המחוברים אלחוטית ושרת WEB אחד. אפליקציית ה WEB היא קריטית והראוטר חייב לתמוך ב 50 תחנות בו זמנית (כמות התעבורה ברשת נמוכה, ~50MB/sec ) אני מעוניין בראוטר של CISCO (איתם יש לי נסיון), ולאחרונה בחנתי גם אפשרות להוסיף access point בלבד ולחבר אותו לרשת. 50 הלפטופים יישבו בחדר אחד גדול (20*30 מטר). שאלתי : 1. איזה ROUTER מומלץ (שוב, מעדיף CISCO) 2. האם אפשר להשתמש ב Access Point בלבד, שיחובר קווית ל SWITCH, כל הקצאת כתובות IP היא סטטית ולא דינמית. ראיתי את Cisco Aironet 1040 Access Point שנראה לי מתאים.... אודה לכל התייחסות מקצועית והמלצה על דגם ספציפי

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.